Új privát üzeneted érkezett!

Szilva de jó, titokzatosak a gyerekek! :lol:

bekötötték a netet? :lol:
Vendég

ja ez teljes vérkép, meg vizelet vizsgálat.holnap megyek házidpokihoz, gondolom ő majd elküld EKGra... :lol:
Vendég

boni: Biztos, hogy el fog küldeni EKG-ra vagy belgyógyászhoz, vagyis nem tudom, hogy nálatok hogy működik, de engem a védőnéni által a körzeti nőgyógyász küldött el belgyógyászhoz. Ott volt EKG, vérnyomást, stb.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

boni: Biztos, hogy el fog küldeni EKG-ra vagy belgyógyászhoz, vagyis nem tudom, hogy nálatok hogy működik, de engem a védőnéni által a körzeti nőgyógyász küldött el belgyógyászhoz. Ott volt EKG, vérnyomást, stb.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvi

szilvaqueen

Boni, máskor gyere hozzánk B.örsre, itt 1/2 7-től már lehet menni! :D
athiz

sziasztok!

sonjus: köszi. már volt, karácsonykor.

szilva: örülök, hogy minden oké.

boni: kitartást a vizsgálatokhoz!

kati
katica30

szilva 3 a magyar igazság! :lol:
Vendég

Athiz kicist messzebb lenne :lol: és házhoz menjek? :wink:

KAti köszike
Vendég

boni: jaja :lol: Biztosra mentem :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Boni, merre is laksz? Gyere, de olyan korán nem engedlek be. :lol: :lol:
athiz

persze boni, majd athiz lecsapol :lol:

Szilvi

szilvaqueen

ááá inklább kihagyom! bár ha szakember

na kicist takarítgatok, meg pihenek így együtt

majd később leszek! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Látom, tombol a jókedv. érzitek a tavaszt? :lol: Bár most olyan hideg van kint, hogy lefagy az ember popsija... :shock:

Kiscsillag, nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történt! Kívánok sok erőt és kitartást a fájdalom túléléséhez, és az újrakezdéshez!!! Gondolatban én is gyújtottam a kisfiadért gyertyát és megsirattalak benneteket. :cry: :cry: :cry: :cry:

Betike, hajráhajráááááááááááááááááááááááááááááá!!! Látom, még mindig élvezed a tanítást! Jó neked... Én már nem mennék el tanítani... :roll:

Coca, istenke éltessen sokáig, füled érjen bokáig!!! :lol: :lol:

Baba, hajrá május!!! Az év legszebb hónapja!!! Tök jó!!! +++++ Addig türelem-türelem-türelem..... :wink: :wink: :wink:

Sonjus, te kis titkos olvasó! rülök, hogy jó a kedved!

Bonikám, én is mindig megnézem a sztárfotót, irtó jól sikerült kép!!! :lol: Rókakoma monnyon le!!!

Tényleg, monyoval mi van???

Szilva, szép pocak! :D Nem lesz semmi baj, ne aggódj! Kapaszkodnak rendesen, nem lehet, hogy csak a front miatt keményedtél?

Snufi??? Ha látnád, milyen édes báránykás overált katunk tegnap sógoréktól! Most mosásban van, de szombaton abban megyünk kicsi életem első sétájára, majd teszek fel róla képet, jó? :wink:

Athiz, jók a képek! Édesek a lurkók nagyon! :lol:

Rólunk: majd hozok friss képeket, ha már kértétek, de most álmos vagyok, megyek tusolni és aludni, amíg Enikőék ide nem érnek. 8) Kicsi fiam elromlott, tegnap és ma éjjel is fél kettőtől reggel fél hatig ordított, aztán hattól kilencig vissza tudtunk aludni, de tegnap délután is ezt csinálta. :shock: Amúgy minden oké, a köldökcsonkja még nem esett le, :roll: tegnap reggelre bevérzett, védőnő megnézte, mondta, hogy már csak egy kicsike tartja, és meghúzhatta éjszaka. Szombaton megyünk sétálni!!! Most csend van, alszik a drága. Szépen hízik, kedden megyünk tanácsadásra.

Kép
szilcsi

Csajok!
Úgy döntöttem, hogy annyira tavasz van :D és annyira egy másik év, hogy ideje avatart cserélnem :)

...hogy a méhecske porozzon be mindenkit! :D
sonjus

Na azért szakember nem vagyok, de hülye sem totálral, :lol: szerintem meg tudnám csinálni, de nem erre gondoltam, hanem hogy a b.örsi rendelőbe jöhetne Boni, ott profik vannak, és nagyon gyorsan halad minden, ráadásul mint írtam, már fél héttől csapolnak a vámpiroskák. :lol:

Szilcsi, köszönöm a srácaim nevében! :wink: A sétához sok sikert, ha először nem tetszik majd neki, ne ess kétségbe, csak vidd szorgalmasan, még ha hideg is van, hozzászokik, és jókat fog csucsukálni később a babakocsiban!
athiz

szilcsi: de jó hallani (vagyis olvasni :D ) rólatok. Láttam a képeket Lalibabáról, annyira gyönyörű és hogy mennyi haja van... :D

sonjus: nagyon király az avatarod :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok! Hazértünk! Bár F.O.S. napom volt!

Igaz vérvétel eredménye kafa 400-ról majdnem 800-ra ment fel és a nyálkahártya is vastagodott 7 mm, de egyik tüsző sem nött semmit sem! :cry: Így még kétszer szuri, pénteken ismét UH! Ha egy kicsit is mellém állna a sors, akkor hétfőn lehet lesz inszem! :roll:
De a dokival most jól megjártam! Vártam, vártam, asszisztensnő elvette a papírokat, mondtam, hogy kihez jöttem, majd vártam, vártam és dél körül hallottam a nevem én meg bementem! És nem az a doki volt! :twisted: Ez megvizsgált és megírta a szurit, meg tök rendi volt meg minden, de én nem őt akartam! :roll: Aztán hívtam a dokit mobilon, hogy most mi van persze ő közölte, hogy miért nem hívtam előtte őt, meg neki kellett volna megnéznie, meg stb. Mondtam, hogy még itt vagyok és lehetne-e! Mire közölte, hogy már úgy is megcsinálta a másik doki, csináljam úgy és pénteken őt keressem feltétlen! Hallottam, hogy meg volt sértődve!

Igaz én csesztem el, hogy hagytam magam a másik dokinak! De a fene se érti a rendszert! Mert először egy másik helyen kellett várnom, ott a papírjaimat (másokéval együtt) odaaták 2 tanulónak, aki elvitte erre a helyre, ahonnan hívtak!

Hát én nem is értem a rendszert, meg most kezdem kitapasztalni, hogy mi, hogy! És még érezzem magam lecseszve is! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Persze az is lehet, hogy szar napja volt a dokinak is, de ahogy beszélt majdnem sírvafakadtam! :roll:
Szilva! Ezt te fogod érteni (örülök, hogy lett netetek)! Megváltozott tökre a rendszer, mert a F-doki már nem nagyon van ott, így a mi dokink, meg T doki vett átt mindenhol mindenkit, így egyszerre rendelnek a nővédelmen meg a meddősségin és hihetetlen mennyit kell várni - 4 óra hosszákat!
Tisztára meg vannak kavarodva, mert egyszer a meddősségire hívnak, egyszer a nővédelemhez, ott várakozok, majd rohangálok! :x

Kép
bettike
Eger

bettike: Ne keseredj el és ne érezd magad lecseszve, nem a te hibád. Az asszisztensnőnek tudnia kellett volna, hogy kihez tartozol, gondolom a stimus lap elejére a doki neve is fel van írva és te mondtad is, hogy kihez jöttél. Nem nagyon szoktak más "betegével" törödni, ilyenkor szólhatott volna az asszisztens, hogy hol keresd a dokidat vagy meg szokták még ilyenkor csipogtatni, hogy jöjjön, mert várnak rá.
Tényleg más a rendszer mint ami pár hónapja volt.

Szilvi

szilvaqueen

Bettike sajnálom a mai naposat, és extrnövezstődrukkokat küldök tüszőcskéknek!

tök jó, neked kelljen tudni mit hogyan és miért? :twisted:

Sonjus szép avatar! bár Szezsó méhecskéjét(illetve Micimaci jelmezben) már úgy meg szoktam, hogy amikor elöször megláttam, azt hittem Szezsó újított :oops:

Athiz maradok itt :lol:
Vendég

Szilva! Hát ez az! Ezért nem értem én sem! Múlt héten hétfőn és most hétfőn is csipogtatta az asszisztens, hogy mikor jön már, többször is, hogy mit mondjon nekem/nekünk!
Csak ma nem ezt csinálta, hanem a meddősségiről átküldött minket a nővédelemre, hogy ott van, a papírjainkat meg nem is adta ide, hanem 2 tanulóval küldte! Ezt a doki nem tudja, tudhajta!
De olyan rosszul esett, ahogy a doki beszélt! Most biztos azt hiszi, hogy milyen szerencsétlen vagyok! :roll: Pedig nem, csak szőke! :lol:
De azért pénteken majd elmondom neki, hogy bocsika, de nem világos a rendszer! Csak hogy értse az asszisztensek miket csinálnak néha!
Eleve mérges voltam már azért, hogy a papírjainkat odaadta átküldésre, aztán még tüszőm sem nőtt, meg a doki is! Ma megtalált Murhpy! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Köszi Boni! :lol:

Kép
bettike
Eger

SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

betti: privi ment
Dehogy vagy szerencsétlen, ne bosszankodj!!! Fogadd meg boniko testvérünk tanácsát: SZÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁ :wink: Minden a legnagyobb rendben lesz!!! Mennek a tüszőnövesztő drukkok!!!

Szilvi

szilvaqueen

Halihó Lányok!

Szilva: jó, hogy benéztél! :-D vigyázz Magatokra!

Boni: annyira jó, hogy most már ilyenekért kell a dokihoz futkosni, és nem tüszőnézőbe :-D én nem adom a felhőgólyámat semmi pénzért :-D

Sonjus: teccik ez a pörgés! :-D

Szilcsi: jó 1. sétát szombatra, szép időt mondanak!!!

Bettike: nehogy már Te érezd magad rosszul! Múltkor is mennyit vártatok a dokira… :evil: a lényeg, hogy a célod elérted, megnézték a tüszőid és kész!
Az inszemtől nem menekülsz, mert a tüszőid összeszedik magukat, és már ha 2 mm-t nőnek/fő az tuti lesz! :wink:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Csajok! Máris jobban érzem magam! :lol:
Ezért is irogatok ide! :wink: :lol:

Szezso! Tök igazad van! :lol: Mint mindig! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Nálunk aranyárban mérik a marcipánt :wink:

Szilva, Szilcsi! Köszi!

Bettike! Én nem értem ezt az orvososat. Nem a Kaáliba mentetek? És nem egy konkrét dokihoz? Hál'istennek a tüszőid mindegyik dokinak meg fognak nőni :wink:
zölddisznó

Zöldi!
Nem a Kaáliba, hanem a Meddősségi Központba és egy konkrét dokihoz! :lol:
Ezért nem értettem a mai napot én sem! :roll:

Kép
bettike
Eger

Reggelt!
zölddisznó

jó reggelt!

REmélem a mai nap sokkal jobb lesz mindenkinek!
Én ma megyek kiskönyvemért délután,délelőtt háziorvos.

pussssz
Vendég

Szezsó nagyon csuriban a kezem, te meg csak lazíts! :lol:

BEtikke extrahipermegagigadrukk a növéshez!
Vendég

Nekem a tegnapi is jó volt, de ha a mai mégjobb lesz, nem fogok tiltakozni! :wink:
Puszmók, megyek a gyárba...
zölddisznó

Sziasztok!

Boni, de jó ma már lesz kiskönyved! :D

Coca, le ég a képemről a bőr... ne haragudj rám... :oops: !

Bettike, megértem a dühöngésedet! Most csak concentrálj a tüszőcskéidre!!

Szilcsi, tünemény a picibabád!

Szilva, üdv újra otthonról köztünk! :D

Szezso, már csak 5 nap!De izgi! Naon drukkolok!

Csináltam tesztet ma reggel, persze -. Jövőhét szerdán doki, hogy miért nem akar meggyünni! Persze ezt a hsg miatt csinálja velem! :evil:
kata05

Katám! Kiváncsi vagyok mé szivat a szervezeted!Ölellek drága!
Vendég

Hahóka!

Kiskönyvtulajoknak jóóóó reggelt :)

Szezsó - még 5 nap? Hűűűű :) +++++++++++++++++++++++

Kata - ez tényleg bosszantó, és csak a jövőhéten jutsz dokihoz :( :evil:

Bettike - nőni fognak mert nőniük kell és kész! ez az élet rendje :)
Én abszolut megértelek, hogy ideges voltál! Sajnos átéltem hasonlót az I. Nőiben (nem napozó :D) Adott dokira vártam, megadott időpontban, 2-3 órás várakozással max 5 perc velem foglalkozással :evil: nagyon rossz volt :( de ez tényleg nem a te hibád, gondolom legközelebb azért nem hagyod magad :)

Lányok!
Az a helyzet, hogy nekem semmi bajom nem volt a Kaálival, de a mostani nődokim a Forgáchot ajánlotta (szerinte jobbak a mutatóik :?: ) és ez közlekedés, időbeosztás és egyebek miatt jobb lenne. Agyaltunk a párommal, merthogy nem terveztünk újabb beavatkozást stb., de úgy döntöttünk, hogy csak belevágunk újra, úgyis sok idő mire minden vizsgálatunk meglesz, merthogy tőlem utoljára 1 éve vettek vért, szóval kértem oda időpontot és kaptam is február végére. :)
sonjus

Sonjus szerintem nem a hely a lényeg, hanem az orvos, te és a sors! MIndent bele! Hajrá!

Megjöttem házidokitól, vérnyomásom oké, EKGra kaptam beutalót...

és most, hoyg mehetek dolgozni hétfőn elkezdett fájni a torkom!:o(
Vendég

Nekem a Kaális dokival nem volt gondom, igaziból nem hibáztattam senkit sem, hogy a 2. inszem sem sikerült :( de most valami nagy megújulás zajlik körülöttem, így úgy érzem a hely váltás és még minden egyéb, ami előtte van, utána jön, sikert hoz idén ;)
sonjus

Így visszaolvasva, az jutott eszembe, hogy talán mégsem kellene hallgatni a megérzéseimre, mert ezek tavaly sem jöttek be :D de azért legalább kitartó vagyok :)
sonjus

sziasztok!

sonjus: jó az új avatarod. hajrá új doki!

szilcsi: hajrá első séta! :wink:

bettike: kitartást! nőnek azok a tüszők. drukkolok+++++

boni: grat a kiskönyvhöz!

szezso: drukk++++

kata: hanyadik napon vagy?

kati
katica30

Hahó!

Gyorsan szunya előtt pár kép: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi milyen drága a pici fiatok! :lol:
Vendég

Szilcsi!
Édes tündérbogár ez a baba :)
sonjus

Sziasztok!

sonjus: tényleg az a fontos, hogy a doki jó legyen, nem pedig a hely. Drukk-drukk! :D

szilcsi: annyira, de annyira megcirógatnám Lalibabátokat. :D

boniko: megkaptad a könyvecskét? :D

kata: fránya teszt :evil:

Szilvi

szilvaqueen

Hali!

Szilcsi, nagyon tüneményesek vagytok! :D

Kata, sajnálom, főleg a nega tesztet! :cry:

Sonjus, a nem találó megérzés még tavaly volt, most 2008 van, és lehet, hogy idén megjavult az érzékelőkéd! :wink:

Boni, éljenek a várandós kiskönyvek!

Remélem, hamarosan innen mindenkinek lesz olyanja, már akinek még nincs! :lol:

És íme 2 képecske Dorka babáról, Mfpanniék kislányáról.
Kép Kép

Pusz
athiz

Végre nálam van a kiskönyv, cuki babarózsaszin, és egy tündérke van az elején! naggyon baba! :lol:

Athiz Üzenem Mfpanninak, hoyg tündéri Dorka baba!
Vendég

athiz: köszönjük a képet, nagyon gyönyörű Dorka :D

Szilvi

szilvaqueen

Átadom! :D
athiz

Vendég

Hello LÁnyok!

Nahát, milyen szép babák vannak ezen az oldalon :-D

Kata: köszi a drukkot, én viszont küldöm, és sajnálom a nega tesztet...

Boni: a lányos kismamiknak rózsaszín kiskönyvet adnak? :wink:

Sonjus: hajrá február vége!!! :lol:

Többiek merre vagytok????? Snufi, Babaimi, Bettike, Klarissza, Robcsi, Csikken, Monyó, Kispiskóta, Andi, Surmi??? Bocs, ha valaki kimaradt :oops:

Csá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?