Új privát üzeneted érkezett!

Wruska-helyes :D remélem márciusban már sikerül is...igazából mindenkinek ezt kívánnám ebben a topikban, hogy elsőre sikerüljön, mert a legrosszabb dolog a várakozás...de hát türelem a mi esetünkben babát terem! :D
Vendég

Na nekem lehet mégsem jött meg... :?

annus11

Annus-remélem most már minél előbb megjön...
(egyébként védekeztek?)
Vendég

Zsibima!
Aha,védekezünk...bár a doki se hitte el...
Kicsit rosszul is érintett h mikor mondtam h védekezünk visszakérdezett h biztos e... :lol: Azt hittem felvilágosítást is akar tartani :wink: Tehetek én róla h nem nézek ki 20nak se :? :lol:

annus11

Sziasztok!

Annus!
Forró fürdőt kipróbáltad?
Amúgy szerintem jó,hogy védekezetek,mert hát legyünk őszínték azért ez,hogy "hetvenakárhánynapra" jön meg nem normális! :shock: Atz meg kellene várni míg beáll újra,a peteérés miatt!

Ezt küldöm neketek!
Babaeső!
Kép

Lei!
Nem feltétlen a vitamin az oka a rosszulétnek!
Én pl. egyik terhességemnél sem voltam rosszul!De most Zalánnál borzasztó volt! :shock:
De ez szerintem jó jel! :wink: Bár nehéz elviselni!
És érdekes de pl azt a parfümöt,öblítőt,tusfürdőt amitől akor rosszul voltam a mai napig nem tudom használni! :shock:
Vendég

sziasztok!
Voltam dokinál tegnap. Nem vizsgált meg, mert nem akarta, hogy esetleg ha megint történik valami, akkor a vizsgált legyen a ludas. Úgyhogy csak beszélgettünk. Mondta, hogy a Gravida mellé szedjek még folsavat plusszban, mert nincs elég benne. Meg a kórház és orvos választásról is dumáltunk.
Viszont olyan rossz volt, hogy azt mondta többször is, hogy ha esetleg most sem jön össze a baba, akkor majd harmadikra. Hát kösz. Azért könnyű ezt mondani. Valszeg, ha megint vetélnék nem gondolnék egy ideig babára, az biztos. Na mindegy, csak olyan könnyen mondta ezeket, mintha nem is egy babáról lenne szó, hanem csak valami betegségről, amit vagy átvészelünk vagy nem.
De azért nem volt vészes, csak csomó dolgot elfelejtettem megkérdezni közben.
A lényeg, hogy most csak várni kell a 12. hétig, aztán megyek vissza hozzá és akkor választunk dokit, akit ajánl majd, meg akkor már megyek háziorvoshoz is és védőnőhöz.

alziza: Ma reggel is iszonyú szarul voltam :( Elhatároztam, hogy a gravidát esténként fogom bevenni inkább.
Párom meglepetésemre azt javasolta, hogy irassam ki magam a háziorvossal egy hétre, hiszen úgyis influenzajárvány van mostanában, nem fog feltűnni, ha hiányzom bent.
Hát még meggondolom a dolgot. :D
lei

Lei!

Elhiszem,hogy rossz volt amit a dokid mondott!
Egyébként én minden vetélés után azt mondtam,hogy most majd nem fogok á gondolni,lehet,hogy abba is hagyjuk!
Aztán dehogy!Egyre jobban gondoltam rá! :(
De mivel ennyire rosszul vagy biztosan nem lehet baj! :lol:

Ez a betegállomány egyáltalán nem rossz gondolat!
Tényleg járvány van!Miért ne maradhatnál otthon?
Menj csak el dokihoz!Jó lesz az Neked!

A folsavról pedig pont ezt írtam egyik nap!Kell az a vitamin mellé!
Vendég

Igen,persze!Én is úgy gondolom h szeretném ha visszaállna szépen.
Forrófürdő volt :lol:
Lehet megjön ez,csak eddig barnázás,az is angyon minimális!!Mérhetetlenül minimális :lol: Na de lehet nem sürgetem,ez is vmi :roll:

annus11

Sziasztok

Hát lányok segítséget kérek. Mivel már tegnap is és ma is iszonyú álmos voltam délben és sűrűbben is járok wc-re, gondoltam csinálok tesztet, és hát a hőm ugyan nem mutat semmit. De a teszt halvány +, szokásomhoz híven nem hittem el, ezért a babatervező oldalról rendeltem egy digitális clearblue-t és hát az is azt írja ki hogy SCHWANGER. Szerintetek most akkor mivan? Még mindig az előző terhességből lévő hcgt mutatja ennyi mennyiségben hgy a nappali vizelet kimutatja? Vagy esetleg egy terhesség? Nem tudom de nagyon ideges vagyok, egy felől hogy tényleg az e egyfelől meg ha nem akkor miért + még mindig. Doki azt mondta hogy 2-3 hétig + a teszt. Nekem ez mára 4. hetem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

Sztem már nem az előző terhességből levő HCG-t mutatja ki....ahhoz már túl sok idő eltelt.
Nagyon izgi :wink: Nagyon szurkolok :wink:

Egyébként mi az a digitális clearblue??Mármint a Clearblue egy teszt ,de milyen aza a digitális?És mit jelent hogy SCHWANGER??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gabi - nekem meg 8 hettel utana is pozitiv volt a tesztem. Tudom, mert kethetente kellett visszajarnom a korhazba es ott mindig azzal kezdtek - teszt, vernyomas, homerseklet. Az utobbi ketto rendben volt, de a tesztem az pozitiv volt eleg sokaig.
hajnski

Viszont almossag, wc-re jaras az nem volt...
hajnski

panni azt jelenti hogy állapotos. Ezt neten rendeltem, gondolom német teszt, a babatervezők oldaláról.

hajni és te hány hetesen vetéltél? gondolom attól is függ hogy hogy mennyi idős a terhesség. Én 7 hetesen.

Kép

gabi1

Mondjuk nem védekeztünk tehát esély meg van rá, hogy akár terhes is lehet.

Csak az furi hogy a 14. napon éreztem én hogy van pe, majd a 20. napon voltam dokinál akkor 10 mm-es tüsző, tehát az csak pár nap mulva repedt meg azt meg még teszt nem mutatná. Viszont volt aki azt mondta hogy lehet több pete kezdett érni egy már megrepedt, de azt nem lehetett látni uh-on már, az megtermékenülhetett, és azt már mutathatja a teszt.

És akkor most mit csináljak?

Kép

gabi1

10 hetesen :(
hajnski

Sziasztok!
Lei! Nehogy rádragadjon a doki negatív kisugárzása,el kell hinned,hogy minden rendben lesz! Ez a pici Veletek akar mostmár maradni!!!(Persze én is nagyon félek)..azt mondogatom a pocaklakócskámnak,hogy legyen nagyon ügyes,én majd nagyon-nagyon vigyázok rá!
Kitartás a rosszullétekhez...nekem még nem olyan vészes,de tegnap este elég rosszul voltam,gondolom a gyomorsavam.
Szerintem írasd ki magad a háziorvossal,biztosan jót tenne egy kis pihi.Én is mindig azon gondolkodom,mikor tudnék már megint aludni,úgy vonz az ágy,mint a mágnes...
susisusi

Gabi!
Mikor voltál dokinál?
Szerintem légy türelmes kicsikét és várj egy hetet egy újabb tesztig,ha addig sincs változás.Próbáld magad lefoglalni,hogy ne csak ezen törd a fejed.
De szorítok nagyon!!!
Üdv,Zsu
susisusi

gabi. szerintem is várj még legalább egy hetet. aztán megint teszt. lehet, hogy összejött megint. Az esély mindig megvan rá :lol:

zsu: én is nagyon álmos vagyok mindig. :? szerintem bejelentkezem dokihoz. :D
lei

Gabi neked az előzőnél az üresnél az előtt miről írtál arról az éjszakáról előtte is volt terhességi tüneted?
Mert nekem dögivel van. Fejfájás, hányinger, gyomorfájdalom, már minusz 4 kilónál tartok, gyakori piss piss.
De nem reménykedek mert a fogantatáshoz mérten ugye plusz két hét én ma vagyok 6+3 és az egyik topiklakónak máshol ma dobogó szívecskét láttak és ő is 6+4 ma. És én ma voltam az sztkba a tegnapi barna miatt igaz a doki mondta hogy ő nem ért az ultrahanghoz és ugyan látta a petezsákot (nem mentem el wcre se :oops: :oops: :oops: :oops: ) És nem nagyította ki de bátorított hogy a baba szív 5 hetesen azaz 7 hetesen kezd el dobogni. És kisziszámolta ő is úgy ahogy én is szóval a hosszú ciklus a fogantatás napja stb. Hogy most kb 4 hetes a babó. Amúgy én mintha láttam volna benne csíkocskát de lehet hogy már csak bekébzelem :cry: :cry:

Palotás Petrának is elment a babája 5 hsan. Mi a fene van ezzela világgal????????

harivera
Budapest XXI. kerület

Lei-igaza van Zsunak!!! Ne kezdj most nekem rosszra gondolni, mert...nem szabad és kész!!!!!!!!!!!

Lányok-nem tom miért csodálkoztok, ha valaki újra pozitívat tesztel: Megmondtam, hogy nagyon sok baba fog születni idén és még csak január van és hány poz. tesztet is láttunk??!! Plussz Alziza is küldött babaesőt!!! :wink: :D

Gabi-nagyon-nagyon remélem, hogy baba lesz!!! :D Láttunk már ilyen csodát, h. műtét után valakinek meg sem jött...majd csak szülés után fog neki valamikor :wink:

Alziza-egyetértek a folsavval! Én ugyebár 14 éve csak azt szedtem...utóbb meg Elevittel együtt, a dokim is azt mondta, h. úgy jó...

Zsu-örülök, hogy pozitív vagy, így tovább...
Vendég

Sziasztok lányok!

Nagyon örülök a sok pozítiv tesztnek, és Gabi kitartás!Légy türelmes, bár tudom, hogy nagyon nehéz.
Vera! utólag is Nagyon Boldog Névnapot! És te is légy egy kicsit türelmeseób, még semmi sem biztos. Lehet hogy később fogant, mint te számolod.

Sajnos én ma nem vagyok valami pozítiv. Ma vittük apósomat Pécsre, és hát közölték, hogy nem jók az eredményei, és csütörtök vagy péntek (szerintem ez már életmentő) műtét! Pedig már úgy örültünk, hogy jobban van és hirtelen, bummm.. ismét. (röviden apósom története: márciusban vastgbél daganattal műtötték, ideiglenes stoma, folyamatos hőemelkedés minden este (vagy láz), kiderült hogy tályogja van amiben ritka bacik vannak(de nem műtik meg, mert gyullaásban van), 7 hete csővet vezettek a tályogba, szépen javult, de múlt héten véres volt a tályogból ami jött, aztán mintha elvágták volna, láz persze felment, ma CT, nagyon gáz össze vissza vannak nőve a dolgok, minden gyulladásba, trombózis, meg a mi kell, kérdem én és most is gyulladásban van és lehet műteni, akkor miért nem lehett a nyáron amikor még nem volt ilyen nagy gáz belül??) Ne haradudjatok, hogy itt panaszkodom, de nagyon elegem van!!! Anyósom szegény tisztára ki van. Nem is merek bele gondolni mi lesz ha....
Talán jobb is lenne ha most nem esnék teherbe!
:cry: :cry: :cry:

Kép
mutyurka

Mutyurka-ezért fogsz most teherbe esni, mert nem akarod...
Apósodnak minden jót kívánok, ha lehet ilyet mondani ilyenkor...anyósodnak meg kitartást....és nektek is!
Vendég

Sziasztok!Sajna tegnap belázasodott Domi egész éjjel lázas volt csak úgy vacogott a foga.
Hajnalban már 39,6C-ot mértünk.Gyorsan vizesruháztam.Egy kicsit sikerült levinni a lázát mielőtt elmentem dolgozni.
Apával maradt itthon,szerencsére délelőtt már nem jött vissza a láz.Nyugodtabban dolgoztam.

Elég rendesen kifáradtam,megéreztem ezt a 2 hónap betegállományt.De majd csak belerázódok .

jók legyetek,vigyázzatok magatokra ebben a bacis időben!!

Alziza:Köszi a baba esőt!!!! :lol:

Harivera:Gratula!Szép nagy pozitív teszted van. :wink:

Zsibima:Gondolkodtál már jósláson????Mármint szakmaként jó kis boszi lenne belőled. :lol:

KépKép
henka76

Henka-még nem gondolkoztam, de a lányomat is 6 éves kora óta Boszinak hívták az iskolában...anyja lánya :lol:

Dominak gyors gyógyulást kívánok!!!!!!!!!

Biztos visszarázódsz a melóba, jobban megy az idő is a babaprojekt alatt... :D
Vendég

köszi lányok, nem élembele magam, mert simán benne vana pakliban hogy csak még nem ürült ki, de ha így van miért van az hogy ilyen lassan ürül. ?Mikor már múlt kedden is halvány volt a teszt, annak már ki kellett volna ürülnie 1 hét alatt nem?

vera az az igazság hogy nekem egyik terhességnél sem voltak nagy terhességi tüneteim, nem volt hányingerem. Annyi hogy fájt a mellem, és felpuffadtam, meg álmosabb voltam. A tesztem a keddi uh előtt jóval erősebb volt mint a kontroll csík. Ezért mentem tök nyugodtan az uh-ra.

Kép

gabi1

Harivera: Mikor mész vissza orvoshoz? Mikor tudják megmondani, hogy akkor most mi is van? Nagyon szorítok neked, hogy minden rendben legyen.

Gabi : nem baj, ha mi azért beleéljük magunkat? :D Én örülnék neki, ha a csajoknak lenne igaza, és a piri helyett egy bébi jönne:)

Alziza : ezeket a képeket honnan töltöd le? Annyira jók!

Csajok, kik lesznek tavaszi (március) próbálkozók? Mármint rajtam kívül :shock: Áá, nem tudom ezt a bébi dolgot kiverni a fejemből. Pedig rá sem akarok görcsölni. Bár tudnám, hogy azt hogyan kell. Valaki megtaníthatna a türelemre. :wink:

Kép
wruska

Sziasztok!

Alziza, nagyon jó a babaeső! Pont ide passzol ebbe a topikba!
Reméljük hozzánk is "beesik" jó néhány baba az idén :D

Harivera, még ne add fel! Tényleg lehet, hogy fiatalabb terhes vagy, mint ahogy számolod. Mikor kell megint a dokihoz menned?

Wruska, én mindenképpen csatlakozom a tavaszi próbálkozók közé. Ha csak addig nem történik valami :oops: ... Én most már 40 napos vagyok és semmi......

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban érzem a nap, a meleg hiányát. Egyre gyakrabban fáradt, letört vagyok. Állandóan aludnék. Pedig vitaminozzok is, igaz nem napi rendszerességgel.

Barátnőm megszült 1,5 hete. Már úgy mennék babázni. Ő mondta is, hogy menjek nyugodtan bármikor, ő már nagyon vár. De én még korainak tartom egy picit, meg hétfő óta fáj a torkom, náthás vagyok. Így nem megyek egy olyna pinduri babához..

Na megyek készülni. Hihetetlen, de megint hónap közepe van. Nagyon gyorsan megy az idő, nem?

Szép napot mindenkinek!

Rönééé

Kép
röné

Röné-nekem is nagyon hiányzik a napocska!!! Főleg, hogy én nyáron "kiköltözöm" a kertbe! Reggel kimegyek, este még megnézem a csillagos eget és ha fázom, akkor bejövök! Főzni is fürdőruházban szoktam... :oops: és általában grillezek, hogy ne is kelljen "hazamennem" :wink: nem lehet olyan hideg nyáron, h. ne fürcsizzek egyet!!! Jó hülyének szoktak nézni a szomszédok, mikor hajnalok-hajnalán állok a medencében, és azt szoktam mondani: "csak takarítom a medencét", de ezt naponta vagy 10 x... :lol: Olyan jó!!!!!! :D Alig várom!!!
De kimondtad a kulcsszót:
[quote]N írta:agyon gyorsan megy az idő, nem?

és az a durva, hogy amikor "pocisok" leszünk még gyorsabban fog menni az a fránya idő...bár már ott tartanánk mind!!! :D
Vendég

Wruska-én nem tudlak megtanítani a türelemre, csak annyit tudok mondani, h. én úgy estem legutóbb teherbe, hogy abban a hónapban nem akartam babásodni...mert szülinapi-kertipartim volt! :lol: Perszehogyteherbeestem!!! :wink: (és ezzel többen is voltak így ebben a topikban, azóta megszültek, vagy nagy pocisok már :lol: )
Vendég

Én tuti próbálkozni fogok,amint lehet!!!
Remélem márc-áprl környékén már rajta lehetünk.Az lenne a legjobb ha áprilisban már a pozitív tesztet tudnáml obogtatni.

Wruska!
Türelem...hát,néha elég türelmes vagyok.Én csak ezt a várakozást nem bírom aminek nem látom a végét :? De ha azt mondod h tavasszal babásodunk mind,akkor azt kivárom türelemmel!! :lol: :wink:

annus11

Zsibima!

Te milyen kanapékkal is kereskedsz?Apumnál le kéne cserélni a régit...persze titokban,különben nem engedné :mrgreen:

annus11

Annus-nem ajánlom magamat! :oops: Drága bőrgarnitúrákat árulok...és nagy haszonnal dolgozom, az elején megfogadtam, hogy ismerősnek nem adok el, mert akkor nem tennék rá (nagy) hasznot, de akkor nem érné meg kimenni, mert az 1 napos út, hogy behozom a bútorokat minimum 50.ezerbe kerül...úgyhogy anyáméknak se hozok, sőt még a lányomnak se hoztam...majd ha jobban állok anyagilag! :wink:
(egyébként elárulom, hogy hiper-szuper, nagyon olcsó használt, nagyon szép állapotú bőrkanapékat lehet venni:tesz-vesz, vatera, expressz stb. beütöd a googleba, h. használt bőr...és annyi jön ki hogy alig tudsz választani... :D )
Vendég

Sziasztok

Ti lányok beleélhetitek magatokat én azért még várnék. Most tök nyugis vagyok. Most úgy érzem lenyugodtam.
Csináltam ma is tesztet, és szerintem erősebb a tegnapinál nem sokkal de jobban látszik.

Hétfőn megyek a szomszéddala dokimhoz, illetve ő megy én csak elkisérem, és ha addig fenn áll ez a dolog akkor majd beszélek vele. Addig ki kell bírnom.

Kép

gabi1

vera jaj az nem jó, ha lázas vagy akkor algopyrint mindenképpen vegyél be, mert a láz nem jó. Reméljük nem lesz semmi baj.

Kép

gabi1

Vera - az influenza az tenyleg nem kellett volna meg a tobbihez. Vigyazz magadra!

Gabi - turelem, varj egy hetet es akkor tesztelj megint. Szerintem nem erdemes minden nap, mert csak elvesztened a mostani nyugalmad...

Nalam meg mindig semmi es a homersekletem tovabbra is fent van, de nem akarok tesztelni meg. Ugy gondoltam majd a hetvegen.

Kepzeljetek bevalasztottak az egyik fotomat egy online utikonyvbe Stokholmrol. Penzt nem adnak erte, de ott lesz alatta, hogy az enyem es link az eredetihez. :lol:
Ez a kep az: http://www.flickr.com/photos/hajnski/537569151/
hajnski

hajni: nagyon jó ez a kép!!! Párom iszonyúan imádja Svédországot, és engem is ki akar majd vinni egyszer. :lol:
Azért érted is drukkolok, hogy hátha baba van nálad és azért nem jön meg :?: 8)

gabi: tudom, hog ymilyen rossz ilyenkor csak várni, de kitartást kívánok. Pár nap hamar elmúlik. (mondom én, aki már úgy várom a február 5.-i UH-t, mint a messiást :P )

vera: drukk neked is, hogy ne legyen semmi baj.

zsibi: nem hiába szokták mondani, hogy "üzletben nincs barátság!" Teljesen megértelek Boszi! :lol:

A többieknek meg tényleg babásodást kívánok március-áprilisra mindenképpen!!! :wink:
lei

Lei - nekem is nagyon tetszett, bar mi csak 4 napot voltunk ott (a parom kapott egy Balti-tengeri jutalom hajoskorutat a cegtol tavaly majusban annak volt ez resze) de nagyon szivesen visszamennek oda. :lol:
Az egesz utrol vannak fent kepek itt: http://www.flickr.com/photos/hajnski/

Babaugyben eleg 'gyanus' a dolog :wink: Tegnap ota valahogy maskepp erzem a kave izet, amit egyebkent imadok, de most nem esik jol. Allandoan szomjas vagyok es megint az a furcsa iz a szamban.... Tesztet azert nem csinaltam meg, mert nincs kedvem halvany csikon filozi, hogy most mi van. :roll: Inkabb varok elvegre nem a teszttol lesz az ember lanya terhes :lol:
hajnski

Zsibima!

Köszi,nem is ingyé gondoltam :wink:
Bár nagyon drága bőrkanapét úgyse vennék,még olcsót se nagyon :lol:
Azt hittem van vmi jó kis boltod :lol:
Mellesleg Szolnokra kéne...

Nekem lassan csak megjön,egyre több a barnázás...

annus11

Kép

Wruska!
A legtöbb kép már rég a laptopomban volt csak míg anyuéknál laktunk nem az enyémet használtam!
Régebben volt egy oldal ahonnan leszedtem de az megszűnt már! :(
De a tutiképeslapok.hu-n is van egy csomó jó! :lol:

Gabi!
Sokat sajna nem tehetsz csak azt a mi a legnehezebb:vársz! :(
Remélem minden jól alakul! :D

Hajni!
De jó lenne!

Használ a babaesőm! :wink: :lol:

Harivera!
Megy a drukk Neked is!

Ezt mindegyikőtöknek küldöm!

Kép

Ne feledjétek!
A jó dolgok mindíg váratlanul töténnek!

Ez így igaz!Párszor már leírtam én mikor lettem terhes!
Vendég

Mutyurka!

Nektek is sok szerencsét!
Sajna ezt én is végigcsináltam (il.csináltuk) apósommal!
Nálunk is pont a "babagyártás" közepén!
Remélem minden jó lesz!
Vendég

Hajnski, ti meddig vártatok, mire újra próbálkoztatok?
Én mondjuk inkább kivárom a 3 hónapot, most már csak 1,5-et, csak nehogy utána ezen kelljen aggódnom.

De nagyon szorítok nektek lányok!

Kép
wruska

Ja és gyönyörűek a képek!

Kép
wruska

Wruska - az elso utan, ami februar vegen volt nekem eleg sokaig voltak problemaim ugyhogy csak majus vegen kezdtunk el probalkozni. A masodikat nagyon hamar veszitettem el (meg 6. het elott) akkor semmit nem vartunk. Ez oktoberben volt.

Orulok, hogy tetszenek a kepeim. Most marcius vegen mentunk volna egy eskuvore Argentinaba, de volt egy olyan megerzesem (vagy csak remenyem :D ), hogy nem kellene nekem mar akkor repkednem. Szoval az most kimarad, pedig nagyon szerettem volna ott is kepeket csinalni. na mindegy - lesz meg arra ido! :lol:
hajnski

Hajni-Argentinában még csinálhatsz képet egy babával a karodon...most inkább ne is repkedj, esetleg a föld felett fél méterre magadtól :lol: :lol: :lol:
Nagyon szép a kép!!! Tanultál fényképezni??? Mert én olyan béna vagyok hozzá...
Kávé nem izlik, hő fennt, furcsán érzed magad: tuti terhes vagy! Izgulok, remélem azért hétvégén megtudhatjuk a jó hírt!!! :D

Annus-sajna nincsen boltom...de igazából nem is akarok, anyósomnál van egy üres szoba, ott tárolunk...
Remélem most már tényleg megjön neked!

Wruska-hova utazol??? Vagy már írtad??? Mert én nem emlékszem...

Lei-Zsu- jól vagytok???
Vendég

Zsibima - en is ugy gondolom, hogy lesz meg ra ido csak most az eskuvo egy jo urugy lett volna. Azert ez nem olyan hely, ahova csak ugy felkerekedik az ember es elindul. De most annyira nem igazan banom. A sogornom viszont megy (az o occse nosul) es viszi magaval a most 4 honapos unokahugit is. Mondjuk edzett a gyerkoc :wink: .

Ma este megyunk fel eszakra a parom rokonaihoz ugyhogy holnap szabin vagyok. Ha visszajottunk tesztelek.
hajnski

húúú, nagyon fogok izgulni hajni!!! Mindenképpen jelentkezz, ha teszteltél!! Esküszöm jobban várom ezeket a tesztelős híreket, mint egy jó sorozat következő részét!! :lol:

zsibi: köszi, megvagyok. sajnos az utóbbi napokban folyton szarul vagyok, forog a gyomrom egész nap. De hát ez van, nem panaszkodom. biztos az idő is rátesz egy lapáttal.... :cry:

viszont, képzeld, a párom kezd felengedni! Ma reggel puszilgatta a hasamat, meg már sokat poénkodunk a megnőtt melleimen, meg valamelyik nap mondta, hogy neki is hányingere volt, biztos tudatalatt velem szolidarít :)
Szóval most tök jó, hogy így viseli a dolgokat. remélem ez így is marad most már. :lol:
lei

Sziasztok! Kép

Hajni!
nagyon jók a képek! :lol:
Most volt időm megnézni! :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?