Új privát üzeneted érkezett!

szia serry :P
olvastam a férjed eredményét és nagyon hasonlit az én férjeméhez.Igaz mi 2003-ban csináltattuk .nekűnk aszt monták ,csak donorsperma jöhet számitásba. :cry:

carentia 14 nap menyiség:3ml ph:7.6
kűllem: normál viszkozitás normálfvs:2-3/lt

szerinted ezzel lehet kezdeni valamit?
mindenki segitségének nagyon örűlnék.
mogyoro222
 
 


Mogyoró!

14 nap? :shock: A férjed egy hős! Én már most azon agyalok, hogy mit csináljak abban az 5 napban, hogy nehogy beinduljon a drágám! 8) 2003-ban még asszem nem csinálták a herebiopsziát, azóta van erre is lehetőség! Egyébként nem csodálkozom, hogy ilyen rossz eredményt kaptatok ilyen hosszú önmegtartóztatás után! Nem javasoltak újabb vizsgálatot 5 napos mintából?
Vendég
 


sherri!

Minket elkűltek herebiopsziára, meg is műtötték és ott is aszt monták ,csak donor .De én valahogy nem tudom ezt elfogadni.
Most ugy döntöttem megpróbállok hasonló sorsuakat keresni,hátha mégis van megoldás.
mogyoro222
 
 

 
 

Mogyoró!

A donorspermás oldalon sokat megélt, tapasztalt csajok vannak! Érdeklődj ott, biztos tudnak valami jó helyet ahova érdemes elmennetek! Természetesen írj ide is! :wink: Megértelek egyébként, hogy nehéz elfogadni! Én sem tudtam, de azért hangyányit jobb az eredményünk! Gyógyszert esetleg nem ajánlottak vagy az sem segíthet?
Vendég
 


GRÖNLAND
igen 14 nap .eredmény :semmi jó, mint olvastad. :cry:

Herebiopszia 2004-április
diagnózis:azospermia. :cry:

erre azt monták nin csemmi eséj közös gyerekre.
szerinted tegyűnk mégegy próbát vagy menjűnk donoros lombikra ?
mogyoro222
 
 


Grönland!
köszi a segitséget ,átnézek a donoros oldalra,
hátha tud valaki segiteni.
gyógyszetr pedig igen ,szedett de,hogy miet már nem tudom
rég volt. vitaminokat is szedett .
mogyoro222
 
 


Mogyoró!

Gondolom, hogy ha mentek konzultációra, biztos felteszik a kérdést, hogy megismételjék-e a biopsziát! Nem tudom férjed mennyire lenne benne, mert azért nem egy kellemes dolog gondolom, de egy próbát mindenképp megér! Hátha összejöhet az a közös bébi! Eleve eltelt 4 év, hátha összeszedték magukat a ksikatonák!

Bumi!

Most minden meddőségiben van ilyen eksön? :lol: Már megéri bejelentkezni! :lol:
Vendég
 


Szia Mogyoró!

Fura az a 15 napos megtartóztatás, hisz ez egyébként is rontja a spermaképet. Meg persze azóta változhatott a dolog, szóval nem adnám még fel a reményt teljesen. Újbb vizsgálat, s ha kell újbb biopszia. Remélem tényleg ajvult már a helyzet!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Megérkeztünk....

Az orvosnö szépen fogadott bennünket, de a páromat egy kicsit azonnal taccsra vágta "Te jó ég! ez borzasztóan rossz eredmény" szószerint idézve. "Az eredmények alapján spontán babára nem lehet számitani" . Egy csomó helyre kell most elmennünk eredményeket és véleményeket gyűjteni...urológus, vv, hormonvizsgálatok...stb.
A nagyon rossz hirek után talán a legjobb hir az, hogy azonnal és soron kivül ( vagyis várólistára sem tennének) elkezdik a lombikot ha apának meglesz néhány jó minöségü kiskatonája. Ez mostmár csak attól függ, hogy a páromnak milyen kúrát javasolnak és milyen okot találnak.
Tehát párom eredményeket güjt, elmegy urológushoz, ott megkapja a szakvéleményt és a gyógyszereket. Az elsö jobb leletnél ( 2 napos önmegtartóztatást javasoltak ) megyünk és soron kivül megcsinálják a lombikot. (Feltéve ha persze velem is minden oké lesz.
Nem tudom minek köszönhetö a soron kivüli dolog, de ennek örülök egy kicsit.
Remélem párocskám kitartó lesz és hamarosan ikreket várunk...:)

Most megyek mert még be sem gyújtottunk, kezdek megdermedni. Délután vagy este visszaolvasok.

Köszönöm hogy gondoltatok ránk, ( lehet hogy ez a soronkivüli dolog a ti drukkjaitok érdeme.. :wink: )

Puszi mindenkinek. Párocskámmal hazafelé úton (kb. 1,5 óra) végig erröl beszélgettünk és úgy látom bátran áll az ügyhöz!!!!

Csinálunk egy vagy két babát!!!!!!!!! :wink:

Azért nagyon izgulunk...és föleg én egy kicsit be vagyok sz_rva az egész tortúrától - horomonoktól, altatástól, punkciótól....stb. De remélem itt lesztek velem és bátoritatok majd...

Puszi Mindenkinek!!!!
tea77
 
 


Szia Tea!


Hát ez valóban jó hír!
Emészgessétek a hallottakat. És ha megbarátkozol a gondolattal, hogy valszeg ez a megoldás van a babára, akkor nem is lesz olyan félelmetes az egész!
Reméljük már a köv. utáni ciklusodban mehet a lombik! Én nagyon drukkolok nektek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tea!

Fel a fejjel!Minden rendben lesz és nemsokára ott lesznek azok az ikrek a pocakodba!
Nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Gröni :D
A teával kapcsolatos felvetésed jogos. Mármint, hogy csinál-e pét, vagy csak pés jellegű tüneteket produkál? Hát nem tudom, nekem az alatt a két hónap alatt volt tojásfehérjém, egyébként nem volt még. Persze ez nem jelent semmit. Kíváncsi lennék az igazságra!

Mogyoró :D
Az kiderült, hogy mi okozza a problémát, milyen betegséget diagnosztizáltak? Mert az azoospermia csak egy vizsgálati eredmény, az oka lenne fontos.

Nálunk a herevisszér-tágulat okozza a bajt.
Egyébként nálunk is 5 napos carentia volt kiírva először (ami egyébként 2 hétre sikerült) és látod teljesen nullás eredményt adott, a 3 napos pedig már mutatott némi "mozgolódást".
Persze a biopszia már egy mélyreható műtét. Nem csak jelenlegi állapotot jelez. Minden esetre én sem hagynám annyiban a helyedben.
Azóta (2004) nem csináltatok másik spermavizsgálatot?


Tea :D
Örülök, hogy jó úton haladtok!!!!
Bocsi, mi az a vv? :oops:
Mihez kell az altatás?
Ezt nekem is mondták, de nem értem, hogy miért kellene altatni? A hsg-hez nem kell, tudtommal a punkcióhoz sem és a beültetéshez sem. Akkor mihez?

Kb. mennyibe fog kerülni az eljárás, a gyógyszerek, azt lehet tudni?
ICSI féle lombik lesz?
Vendég
 


sherri :D
a férjemnél a gojók nem száltak le . nem tudom hogy nevezik pontosan de ez a lényege. kb 6 éves korában csinálták a műtétet .akkor azt monták az orvosok ,ennek nem lesz semi hátulűtője.és tessé most valószinűleg nem lehet gyereke


TEA77 :D
nagyon szoritok nektek :wink: .miis átestűnk ezen kb 2 éve
sajnos nekűnk rosz hirt mondtak de ti jobb hejzetben vagytok .
mi sajnos valószinű dodorosak leszűnk.herbiopsziánk is volt
de azért még teszűnk egy próbát,hátha időközben mégis van valami remény.
:D :D :D :D :D :)
mogyoro222
 
 


bumi1979! :)

nekem nem volt fura a 14 nap önmegtatóztatás,mindaddig mig ránem találtaz azokra akik 3,4,5 -napokat irtak.
keztem kicsit reménykedni . :D
aztán eldöntöttűk,hogy igenis megpróbáljuk mégegyszer asztán ha megint ez lesz az eredmény akkor elfogadom . :(
mogyoro222
 
 


sziasztok. nem tudom, emlékeztek-e rám, néha be szoktam jelentkezni. a férjemnek volt egy éve egy gyöngus eredménye, és akkor kerültem ide a fórumra.
azóta voltunk egy kontrollon, ahol hála Istennek tökéletes eredményt kaptunk.
azt hiszem, az lehetett a baj, hogy mondták még tavaly, hogy 5 nap szünet kell a vizsgálat előtt, de azt nem mondták, hogy ennél több viszont ne legyen. nekünk úgy jött ki a lépés, hogy majdnem két hét szünet jött össze, és úgy mentünk a vizsgálatra. szerintem ezért volt bénább az eredmény.
egyébként szedtük egy évig a maca vibét, meg az e vitamint, mega cét, meg gingseng meg q10. lehet, hogy ezek is segitettek.
azóta olvastam, hogy a profertil is nagyon jó, bármelyik osztrák patikában meg lehet venni, recept nélkül. ennek is nézzetek utána esetleg.
hát velem ennyi van, mivel a férfigond megoldódott, egyelőre átmegyek az endo fórumba, és ott folytatom... :) de mindenkinek nagyon sok sikert kivánok, és köszönöm, hogy itt annyi biztatást kaptam.
kokor
 
 


Szia Kokor!
Azért annyit még árul el nekem hogy milyen rosszból lett milyen jó eredményetek? Mert ezeket a vitaminokat a ginseng meg a Q10-en kivül apa már szedi dec 29.-e óta és pont a Q10-et és a ginsenget gondoltam hozzáadni.
Ja. Melyikböl milyen napi adagot fogyaszt???
Érdekelne nagyon!!!

Apa tegnap meglepödve panaszkodott hogy szinte folytonos hasmenése van. Már vártam is hogy mi lesz az E vitamin eredménye, de úgy látszik ö sem menekül meg a hasmenések elöl. Mondtam neki hogy az E vitamin okozhat hasmenést. Most beszedett egy dobozzal, csinálunk egy kis szünetet februárig (kb 2 hét) De azt is mondta, nem tudja melyik vitamintól ( C vagy E de jobban érzi magát, mintha jobb kedve lenne, jobb közérzete és több energiája ) Ez szupi!!!!!!! Folytatjuk a vitaminozást....

Nekünk most 2 nap karantént ajánlottak!!!! A profertilröl nem tudok, de lehet hogy rákérdezek a gyógyszertárban.

Ti ezek szerint megmenekültetek az inszemektöl? BRAVÓ!!!!
tea77
 
 


Breni !
Sajnálom a mensit!!!!! :cry: Fel a fejjel!!!!Van valami célotok most a továbbiakban babásodást illetöen?

Mogyoró!
Üdv közöttünk, remélem nem sokáig...
Nekünk is azoospermiát állapitottak meg az utolsó eredményböl, de most szakemberhez küldték a páromat, mivel az elözö eredményében még voltak mozgó spermák és hátja szakember segitségével fel tudjuk javitani egy közös projektre, lombikra! Mindenképpen harcolni fogunk a közös babáért! Ha már egyszer voltak benne élö kiskatonák, lehetnek megint!!!!! Bizunk benne nagyon!!!
A 14 nap karantén pedig örület hosszú. Nekünk 2 naposat kell most majd csinálnunk!!!!!! Ne adjátok fel!!!!Vágjatok bele mihamarabb!!!!!

Most olvastam, hogy az arginint ami fontos a kiskatonáknak, 30 éven felül nem termeli tovább a férfi szervezet. De ez a mennyiség benne van 60 gram ( napi adag ) nem sózott és nyers napraforgómagban!!!!! Lehet hogy veszek ezt is és rágcsálunk a bagózás helyett!!! a fogyasztás után a dokik 1 órán belül hormonváltozásokat észleltek! Hát egy próbát megér!!!

Cherry!
Üdv! 1-2 milla az tényleg csak lombikra elég! Szerintem vágjatok bele mihamarabb. A spontán az bejöhet idö közben is. Inkább akkor majd örömmel lemondjátok az idöpontot! A páromnál is találtak fehér vérsejteket, az szerintem gyulladáskor van jelen.
A párod eredményét még az én Drágámnak is megmutattam és megrökönyösödött a 3 napos karentián - mármint a nagy eredmény különbségen! Köszönöm hogy ezt beirtad és bizakodást adtál ezzel a párocskámnak is!!! A szemében felcsillant egy kis remény!!!
A vv= vérvétel ( hormonvizsga)
Én úgy tudom hogy punkciónál altatnak.
Azt hiszem valamelyik topikon olvastam, de nagyon örülnék ha nem kellene! ( MAJD DORCSI MEGMONDJA , Ö MOST VOLT ICSI-n SIKERREL, MERT Ö ITT A MI ELSÖ 2008-AS KISMAMINK!!!!!)
Igen, nálunk is ICSI lesz. Remélem közös babaprojekttel és nem kell még a donorról gondolkodnunk!
Nekünk egy ingyenes lombikra van esélyünk. Felvettek a programra, csak eredményeket és szakvéleményeket kell gyüjtenünk. Ezt fizetjük ( még nem tudom mennyi, de jó drágák a vizsgák. Majd útközben megirom, ha érdekel ), a lombikot ha megkezdik remélem az már ingyen lesz.
tea77
 
 


Vickybabe!

Voltál hétfön UH-n? Mit mondtak?
Miért nem akarják megcsinálni a hereviszér mütétet a párodnak?
Milyenek azok a pisigyakorlatok? Az mire jó?
Te most a héten mész inszemre???? Mikor??? Drukkkhegyek!!!!!!+++++++++++++++++

Puszi mindenkinek, közben vasalgatok, de itt leszek! :wink:
tea77
 
 


Kokor!

Gratulálok, de igazán megírhatnád az eredményeket, hogy mennyiből mennyi lett! Az biztos, hogy a hosszú önmegtartoztatás nem kedvez a kiskatonáknak! Lehet, hogy soha nem volt rossz párod eredménye! :roll:

Tea!

Ezt a két napos mintát az 5 napos után javasolták? Mert épp most beszélgettünk apjukkal, hogy ha rossz lesz az eredmény, kéri, hogy nézzenek meg egy pár naposat is! Végül is úgy kapnánk reális képet, mert nem szoktuk 5 napig mellőzni egymást, kivéve mikor megvan! 8) A C vitamintól lehet hasmars! Legalábbis nekem attól volt! Az E vitamintól egyikünknek sem volt még! Sőt... nekem kicsit nehezen megy a nagy dolog! :oops:
Vendég
 


Szia Gröni! :D

Igen. Mi a konszultra 2 spermaeredményt vittünk ( egyet 7 - és egyet 5 napos karentiával ) és most kértek egy 2 naposat is!!!!

Gondolod hogy a C vitamintól lenne? Én pedig ezt nem hallottam.... :oops: Micsoda kavart infók!!! Meglátjuk most, az E vitamin ugyanis elfogyott. Maradunk két hétig a C-n. Majd szólok ha nem hagy alább a hasmars!!! akkor tényleg a C vitamintól lehet!
tea77
 
 


Bumi!

Mi a pálya melóhelyen?????
Rendezödött egy kicsit a cirkusz? Fönök észhez tért?
Te hogy érzed magad ma?

Remélem jobban vagy és eltünt a fulladás és a rossz közérzet is. Fel a fejjel. Még egy kicsi és nálatok is vérvétel - Útban a Cél felé!!! Már az elsö inszem sikerülhet Drága! Ne add fel! Én sem teszem könnyen!!!!

(Lehet hogy most nagyszavú vagyok, holnap meg majd megint engem vigasztaltok.. :oops: .De most bátor vagyok! ) :wink:
tea77
 
 


Sziasztok!


A főnök síelni van. nem fog észhez térni. Megmondta, hogy ez lesz, és akinek nem tetszik az elmehet.

Szerencsére a tudom már kezelni ezeket a nehéz légzéses rohamokat, meg szedem a magnéziumot.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Szia Kokor!

Nagyon örülök nektek! Én is kivi vagyok, hogy milyenből lett milyen.



Gröni!

Ti mikor mentek a vizsgálatra?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Férjemmel másfél éve próbálkozunk a második gyerekkel. Semmi eredmény. Párom hétfőn volt andrológusnál. A diagnózis oligozospermia.
Eredménye:
Caretina: 5 nap
2,5 ml
Ph: 7,4
szám: 10M/ml
mozg.:60%
intenzív: 1/5
mérsékelten mozgó:3/5
alig haladó: 1/5

Sajnos semmit sem javasoltak. Sem vitamint, sem gyógyszert. Férjecském egyedül volt, és nem is kérdezett. A férfiak nehezebben viselik ezeket a helyzeteket.... Szóval azért fordulok most hozzátok, hogy tanácsot kérjek. Mit kellene szednie. Van erre gyógyszer. Vagy elég a vitamin? Na de milyen? Talán valaki volt, vagy van hasonló cipőben. :roll:
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
fóci
 
 


sziasztok! a kérdésekre válaszolva:
a koncentráció 50ről 70-re
a motilitás 50ről 90-re
a progresszivitás12ről 40re nőtt,
a nem progresszív 42-ről 10-re csökkent
és az immotilis 10-ről 0-ra.

Napi 3 maca vibét szedett, három hétig napi egy e-vitamin, utána egy hét szünet, a cé vitamint (500-ast!!) ugyanigy. q10-ből és gingsengből napi egyet.

de ezt a profertilt tényleg nagyon javaslom mindnekinek, az összetevői nagyjából a fönt fölsoroltak, szóval akkor napi egy tablettával lehet, hogy megússzátok.

szia Fóci!! nem akarlak ijesztgetni, meg a többiek biztos segitenek, de én úgy emlékszem, hogy a 10 millió az nagyon kevés, talán még inszemhez is kevés, csak lombikhoz jó.
úgy tudom, két oka lehet a kevés spermának, a herevisszér, és a hormon. tehát egyrészt meg kéne vizsgálniuk a férjedet, hogy van-e visszere, ha igen, akkor kisműtét. plussz kéne egy hormontükör, lehet, hogy a hormonokkal van baj. (vérvétel).
csodálkozom, hogy nem mondtak neki semmit. azt mondták, hogy menjetek meddőségi kp-ba? ha pesti vagy, menjetek el a krioba!!
www.kiro.hu.
kokor
 
 


Bumi!

Hétfőn lesz a nagy nap! Már önmegtartóztatunk! :lol: Nem tom ki meddig bírja! 8)

Fóci!

A doki nem javasolt semmit? :shock:Mert ugye ha nem kérdeznek, attól még lehet tanácsot adni, gyógyszert felírni stb! Nem mindenki végzi el az orvosit egy vizsgálat előtt! Hormonvizsgálat volt? Mert azért törekedni szoktak a dokik arra, hogy kiderítsék az alacsony spermaszám okát! Hát amit itt a csajok szedetnek a párjukkal az E-vitamin, Maca, C-vitamin! Most olvastam, hogy a magnézium is nagyon jó! Illetve nem árt együttlét után gyertyázni, ha bírod vagy felpócolni a popot! Az a 10 milla nem olyan rossz, itt szinte mindenki párjának kevesebb van! Első gyerek spontán jött össze?
Vendég
 


Kokor!

10 milla a határ, de van itt példa, hogy az alatt is csinálnak inszemet! Nekünk 2 millával spontán sikerült, ugyhogy senki ne döljön a kardjába! :wink:
Vendég
 


Köszi lányok a gyors választ!! Lombik?? Annyira gáz a helyzet?
Nagyon mérges voltam a dokira. Mi az, hogy nem mondja el, hogy mik a lehetőségek?? Igenis kérdezés nélkül is el kell mondani! Nem azért megy oda az ember, hogy csak kapjon egy papírt, amiből ugye a pórnép nem ért semmit... Hormonvizsgálata nem volt (pedig az ott lévő párok férfiembereinek volt). Eszembe sem jutott, hogy ezt esetleg külön kell kérni. Na mindegy. Nem dühöngök. 30-án kaptunk időpontot, és akkor párosan megyünk el. Én majd nem hagyom magam :wink:
Nem vagyunk Pestiek. Mindez a csúfság Tapolcán a repi intézetben történt.
Gröni!
Az első teljesen és totálisan spontán jött össze. Még csak komoly családtervezésünk sem volt. Éppen csak annyit beszéltünk meg, hogy akár jöhet is a baba. És a menstruációm meg már meg sem jött... :lol: Nagyon szerencsések voltunk. Akkor is éreztem, de most már tudom!!
Kokor!
A Profertil nekünk is segíthet?
fóci
 
 


Fóci!

Ilyenek Tapolcán? Két hely között vaciláltam, vagy a Győri Kaáli vagy Tapolca! Asszem nem kérdés ezekután! :? Annyira nem vészes, nyugi! Látod milyen volt a mi eredményünk és sikerült, nem szabad elkenődni! Az első nekünk is hipp-hopp minden tervezés, gyertyázás nélkül jött! Meg a második és a harmadik is.... A negyedik már tudatos volt nagyon, hamar be is kaptam a legyet! :lol: :cry: Itt most nem tom, hogy sírjak vagy nevessek, mert igaz, hogy ennyiszer babás lettem, sajnos csak egy fiam van!
Vendég
 


Gröni!

Hát nekem is naaagyon ajánlották Tapolcát. Aztán így jártunk. De még nem írtam le őket teljesen. 30-án még adok nekik egy esélyt. Az tuti, hogy engem nem ráznak csak úgy le!! Az ember lánya ha már idáig eljutott, magyarázatokat és lehetőségeket akar hallani 8)
Gyertyáztam én is. Aztán meg úgy hallottam, hogy jobb a hasonfekvés. Szóval voltam én már mindenféle pozitúrában. 2 hónapot clostyztam is. Nagyon jól reagáltam rá. És mégsem jött össze a baba. Pedig tüszőrepi szurit is kaptam, így egész pontosan be lehetett lőni a jó időpontot.
Most éppen abban az állapotban vagyok, hogy oké, elfogadom, ha nem lehet több, de azt szeretnénk tudni, hogy miért. És azért ha ez orvosolható, akkor még próbálkozunk.
fóci
 
 


Hahó!

Milyen élet van itt, mig én szunyázok :wink: ???
tea77
 
 


Szia Fóci köztünk! (Reméljük rövid ideig...és gyorsan kistestvérrell)

Nehogy mááá elkenödj 10 millával!!!
Húúú itt tényleg mindenki párjának szinte kevesebb van!
Ezzel még annyi gyereketek lesz, ahányat szeretnétek!
Föleg ha az elsö is könnyen összejött!

Biztos vagyok benne hogy a helyzet orvosolható.
Legyetek egy kicsit akaratosak és mennyjél be te is a pároddal 30.-án!!!

A pasikat vitaminozzuk, de hallottuk-olvastuk módra. Egyikönk erre esküszik, másikónk arra.... :D Minden emlitett vitamin ezen a topicon ellenörzött és kipróbált spermaszám, mennyiség és minöségnövelö - hogy kire melyik van hatással, az az eredményekböl derül csak ki.
Van hogy a doki is kiirja ezeket a vitaminokat. Szerintem nyugodtan erre is kérdezzetek rá a dokinál!
tea77
 
 


Fóci!

Teljesen megértelek! Az ember képes elviselni bármi rosszat, ha tudja az okát! Itt a legtöbbünknél herevisszér-tágulat volt a gond, így azért kaptunk egy kis reményt, hogy a műtét után jobb lesz az eredmény! Hát igen, mi nők kicsit harciasabbak vagyunk, nekünk kell a sarkunkra állni! :wink: Vannak olyan hónapok amikor minden klappol még sem sikerül! Nagyon sok egészséges párnál sem jön össze ilyenkor! Nekünk picit türelmesebbnek kell lennünk, amiből tudom, hogy egyre kevesebb van, de eljön a mi időnk is! :wink:
Vendég
 


Szia Fóci!

Lehetett ez egyszeri rossz eredmény is! Úgyhogy még a kövi vizsgálatnál az is kiderülhet, hogy semmi gond! Valóban kevés a 10M/ml, mert 20M fölött normális, viszont a mozgással nincs gond, mert 50% felett kell lennie a mozugónak, vagy 30% felett a jól mozgónak. A hormon kép kéne, mert lehet, hogy tesztoszteron pótlással meg lehet oldani a dolgot. Egyébként erre a királydinnye a jó, lehet kapszulában kapni. Egyébként valóban Maca, E-vitamin, C-vitamin, amit hamarjában érdemes szedni. A Foreveres Multi Maca azért jó, mert abban van királydinnye is, szóval én azt szedetem a párommal, mert nálunk elég alacsony a tesztoszteron szint, mindig az alsó határ közelében van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Köszi lányok!! Egy kis fényt látok az alagút végén :wink: Elkezdjük a vitaminokat és reméljük a legjobbakat. Mert a remény hal meg utoljára :wink:
fóci
 
 


Grönikém!!!

Hétföig??? :shock: :D De ma még csak csütörtök!
Eldugtál a lakásban a párod elöl minden gömbölyü formát ami nöi vonalakra utalhat????? :lol: :lol: :lol:
Vigyázz, mert a végsö stádiumban a legnehezebb, ott már akár a furcsább vonalak is buzdithatják!!!!! :lol: :lol:
tea77
 
 


Gröni!

Nem lesz ez egy kicsit sok?

Tea!
Még csak szerda!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Fóci!

Mióta probálkoztok a kistesóval?

Szia Bumi! Most hogy nincsen bent a fönök, jobb egy kicsit a légkör?
tea77
 
 


Jaja, csak ugye továbbra is marad a bizonytalanság!

De igyekszem nem izgatni magam!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Tea drága! :lol:

Jól elaludtál, ma még csak szerda! :lol: 5 napos mintát kell vinnünk!
Vendég
 


Tényleg ma szerda.... :oops:
Látszik ki van szabin....... :oops: el sem titkolhatnám.

Szemezgetek a meggylikörös csokival....megtámadjam??? :lol:
tea77
 
 


Bumi!

Micsoda? Az 5 nap? Doki azt mondta!

Tea!

Na majd ha babás leszel, akkor márcsak az éveket veszed észre, hogy hopp megint szülinap van! :lol:
Vendég
 


Gröni! Akkor még ma egy utolsót!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ja az megvolt délután! 8) Apjuk éjszakás, ugyhogy ma délután a gyerek kényszerpihin volt! :lol:
Vendég
 


A párocskám leterhelte valamivel a gépet....olyan lassan frissit, hogy két csokit is képes vagyok addig felfalni!!
( A csoki-éhségem pedig szerintem a piritöl van. Iyenkor rengeteg édességet tudok felfalni ) :D

Ma kiokoskodtam valamit.....Holnap bemegyek a körzetire és kieröltetem a dokimból a beutalókat. Beutalóval ugyanis nemm kell fizetni. Beutaló nélkül pedig jó drágáért, magánlaborban kellene csináltatni a vérvételt. No most minket persze hogy szerintük a "leg-leg" magánlaborba utaltak, akikkel szerzödésesen együttmüködnek. De nem tehetik azt hogy nem fogadják el az állam által finanszírozott labor-vizsgákat és leleteket. Nekem meg megint lesz bör a képemen és kicsalom a körzetis dokitól a beutalókat. Meg kell hogy tegye!! Mindkettönknek kell egy hormonvizsga és a páromnak vizelet-minta.
A spermiogramot és a bacitesztet (chlamidiára ) azt meg majd az általuk javasolt "leg-" laborban!!!
Csupa ész vagyok én ma, mióta felkeltem.... :lol: :lol: ( kivéve a csütörtököt) :lol: :lol:
tea77
 
 


Akkó meg tegyé úgy mintha piriznél! :lol: :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


tea77 írta:
Ma kiokoskodtam valamit.....Holnap bemegyek a körzetire és kieröltetem a dokimból a beutalókat. Beutalóval ugyanis nemm kell fizetni.
Csupa ész vagyok én ma, mióta felkeltem.... :lol: :lol: ( kivéve a csütörtököt) :lol: :lol:




Tiszta agytröszt! :lol: :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Basszug Gröni!

Te már kekszeltél ma? :shock: Tényleg! Most látom csak hogy Pé-s napjaid vannak!!!! HAJRÁ-HAJRÁ!!!!

Én is kekszelnék, de piri van, apa meg nincs itthon!!!! :lol:
tea77
 
 


De igaz Bumi! :lol: :lol: :lol:
Képesek nem elfogadni egyes helyeken a leleteket, csak mert nem az általuk javasolt laborban fizettél az eredményért!!!
Káosz van itt, százalékra dolgoznak egymásnak a dokik!!!!
Még a körzeti dokik is képesek magánlaborba küldeni, akikkel van szerzödésük. Holott ök is meg tudják csinálni ingyen! De abból neki nincs százalék!

De majd én holnap rendet teszek és kigyúrom belöle!!! Elöveszem a kacsáját és megzavarom..... :lol: :lol:

Tényleg valami bajom van... én nem szoktam ilyen hülye lenni!! :lol: Agyamra ment a heteken át tartó idegesség ettöl a konszulttól!
tea77
 
 


Bakker Tea, nem semmi vagy! :lol: Ez biztos a csokitól van! :lol: Bizony, asszem elkaptuk, mert keményedik a méhszájam és nincs szúrka sem! Holnap okosabb leszek! Ha meg később lesz, akkor remélem kibírják odabent! :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: