Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Talán most már érthető miért is haladunk a 4.5 kg felé, ennyire imád enni!!!! :lol: :lol:
Vendég

Fúdeszuper!!
Marcsi, Lorcsi! Gratula!!

Gyönyörű babákok!!!

Marinának is gratula!!

Sztem én megvárom a jövő hetet, vízöntőnek óhajt születni kistökiII. Ma takaritottam ezerrel és még csak 1 árva keményedésem sem volt. CTG okés, úgy tudunk mozgást produkálni, hogy és beböködök, ő meg vissza :). Ha nem böködök, el is alszik :).

Lafi: nem semmi a fiad!! tündéri!

Ma csináltam én is uccsó pocifotót, ime
Kép

Kép
Kép
normajeane

Sagi: zaklatottság ellen én kendőztem Botinál, emlékeim szerint 10-ből 9x bevált. Persze ha fáj a hasa arra nem használ, sajnos. Nekünk szerencsére nem fájt soha. Ami még nálam nagyon bejött az az éneklés, ez a mai napig hat ha rájön az ötperc.

Éjjel sajna kétszer is megébredt :? , mondjuk 1 perc alatt visszaaludt, de én hulla vagyok.

Hőfok: a 22 fok az a max! 20 fok az ideális tudtommal. Ha túl meleghez szokik a bébi akkor eléggé náthásos lesz később. Nálunk 18-19 fok van , Boti eddig 1x volt náthás, influenzás soha. Az orrszívót életében 4x kellett eddig elővenni (hál Istennek!, na ez még egy brutál eljárás, én rühellem).

Kép
Kép
normajeane

Marina: bár tejből sosem elég, de ha fejsz akkor még több lesz, tehát ha úgymond túl sok akkor ne fejj (persze vigyázz, hogy be ne gyulladjon, ha érzed, hogy keményedik befelé akkor muszáj kicist fejni belőle)

Kép
Kép
normajeane

Hűűű MArina!!!
Gratulálok!!!
Épp most néztem vissza,és feltűnt,hogy rég írtál...

Lafi
Jó,hogy írtál.Szépséges Hunor.:)
Te hogy érzed MAgad????

Pandi
Újra itt.:) Nem ér ám így eltűnni. :wink: :(

Norma
De szép pocid van.:)
Nagyon egyek a "tüneteink".Hédi is csak ingerre mozog....ma eddig meg se moccant,csak amikor leültem és elkezdtem beszélni hozzá,simizni...nagyon nyugodt.... :roll:

Ildi
Szépek vagytok.:)
Vendég

Ohhh,meg se köszöntem a pocidicséreteket!!!! :oops:
Köszike mindenkinek.:)
Brigi
Nem is 2hét 2 nap,hanem 1 hét 5 nap. :shock: Brutál,nem????? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hatalmas gratuláció az újdonsült anyukáknak! :)

Még egyben, bár tegnap majdnem mentünk szülni :) este 10-től hajnali kettőig kemény 5 perces fájások voltak, melyek se meleg zuhanytól, sem sétától nem múltak. aztán egyszercsak off. Nem igazán értem :) Ma felhívtam a dokimat h mégis hány percesekkel menjünk be, mire tegnap mehettünk volna :) szóval ha két órán keresztül 5 percesek vannak akkor irány :)
Egyébként ezek a fájások másmilyenek voltak mint az eddigiek, a méh csúcsától indultak és szépen húzódott lejjebb, mintha abroncsba szorítaná az egész méhet. Szinte láttam h babó szépen helyezkedik lefelé. Egyébként a gáttájékon lehetett kézzel érezni egy dudort, tisztára olyan érzésem volt, mintha a feje formáját lehetne tapintani . elég fura, nem?
Ma meg derék fájás, meg kósza fájások....

vicger

derékfájás , :oops:

vicger

Vicger: igazi jóslóid voltak, tyűha!Ez azért huncut, én tuti bementem volna 5percesekkel. Eleve gáz mert mentővel fogok bemenni, remélem beérünk majd időben.

Lego: nekem egyáltalán nem nő körfogatra a pocakom , két hete ugyanakkora. Az Uh szerint a bébi papirméretes, sztem max 3100 gr lesz, a mozgásán érzem, hogy nem egy nagy baba lesz.

Kép
Kép
normajeane

Szisztok. MArina gratulálok neked is. irigyirigy
Csajok nekem 3 napja iszonyú fejfájásom van. Lehet rá valami gyógyszert bevenni, nem nagyon merek, de megőrülök tőle.

Kép
Kép
Kép
csibe76

csibe, lehet, algopirin, quarelin!
Vendég

Csibe
Igen,Algo mehet.Jobbulást!

Norma
Az elmúlt 2 hétben -2kg-t fogytam,meg 2 centivel lett kisebb a körfogat....Szerintem lejebb ment a pocak és teljesen beékelődött Hédi...103cm-t mértem,szilveszterkor majdnem 106 volt. :lol: :shock:

Vicger
Én is indultam volna 5 percesekkel.:) Jól bírod.:D
Vendég

Lányok! Akinek kell kendős kötési útmutató, írjon priviben mélcimet, küldök. Van újszülöttes meg onnan felfelé, jó!

Lego: hát, én hiztam most 80dkgt megint, igy vagyok 61 kg (+8-nál járok). Nassolok, az a gáz :oops:

Kép
Kép
normajeane

én 23-at híztam,pedig nem ettem sokat. szerintem azért mert előtte heti 4-5-ször edzettem 2 órát.
terhestornára is jártam heti 3-szor.Ez van :(
Nem mondom,hogy örülök (178cm vagyok, 69-ről indultam és akkor tök jól néztem ki-az őskorban)-anyukám 40-et hízott velem is és a tesómmal is és velem 1 év alatt ment le, a tesómmal 3 hónap alatt,pedig sose tornázott vagy diétázott.

A cukrom jó, nem vizesedek,aki rám néz azt hiszi egy 10-est híztam, furi, de nem vagyok dagi,ami a számok láttán meglepő.

Azt hittem végig sík ideg leszek ettől,mert gondoltam,hogy velem is így lesz,de úgyis lefogyok,úgyis egész életemben fogyóztam. Most majd megnézem mit lehet szoptatás alatt,hogy ne legyen gáz a tejjel,lassan.
ndombi

Norma,
Írok privit! Köszi! Szép a pocakod :wink:

Lafi,
Nagyon édes Hunor :D Az első kép a kedvencem :D

Én eddig 7 kilót híztam, most vagyok 57.
Vendég

Sziasztok!

Marina gratulálok!

Lafi,

menniyre megnyugodott, hogy vele vagy. Ki van egyensúlyozva. Hogy bírta nélküled ez a pici?

Ndombi,

azért nem látszik rajtad, mert magas vagy. Én is mielőtt kismami lettem sokat edzettem, oda figyeltem a kajcsira. Mióta kismami vagyok én is jártam kismamatornára is. És én is összekaptam magam. Úgy vagyok vele , hogy valahogyan ahogy eddig is majd lemegy. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Norma, Lego, a poén az egészben az, hogy ha éjfél körül bevonulunk a kórházba, onnan már egyben nem jövök ki ;) /nem mondom, h nem vagyok "mérges" magamra :D:D/ Lényeg ami lényeg, azért gondoltam várni amíg lehet, mert apa előző nap 24 órás szolgálatban volt, reggel ért haza, és szegényem nagyon fáradt volt :) gondoltam aludjon, amíg csak lehet :) mondjuk a 3-2 percesekig :)
Azért az fix, hogy többször ezt nem játszom el, 2 óra után irány a kórház, mégha elalszik szülés közben is :D:D:D

vicger

Ami a kilókat illeti, a java úgyis szépen leolvad mindenkiről, nyugi :)

/legalábbis ezt sulykolom magamnak :):):) /

ja, meg ne álljatok mérlegre, az nem tesz jót ;)

vicger

Szóval algopirin, köszi csajok, akkor azt veszem be.
Kilók. Én +1-nél járok, de mivel nagy súlyról indultam, így megengedhetem magamnak.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Marina neked is nagyon sok boldogságot a kicsihez! :)

Lego: na neeeeeeeeee, 1hét 5nap? Eszméletlen! Hogy állunk a 18-val? ;)

Csibe: hogy van ma a fejed??

Vicger: nem vagy semmi :D Most várhatod újra a startpisztolyt :D

Ma délután megyek ctg-re + dokihoz...nagyon kiváncsi vagoyk mit mondanak :)

bingii

Helló Csajok!

Végre itthon... Most csak beköszöntem, és teszek fel két képet... Még nyominger vagyok. Első éjszakánk együtt - hááát elég nehéz volt, de hál istennek megjött anyu és hát így vele aludtunk hármasban és az uram ment a vendégszobába. Szegény Anyu kelt fel, tette tisztába és hozta oda szoptatni. Én a kórházban semmit nem pihentem :( és tegnap délután már egy zombi voltam.
Majd jövök később a történetünkkel és részletekkel...

Az egyben levőknek még kitartást a többieknek a legjobbakat és sok tejet - úgy néz ki, hogy mi tejjel jól állunk... reggeli adagunk 70g volt :)
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
konkri

Norma,
Megkaptam. Köszönöm!

Konkri,
Üdv újra itt :D Nagyon édes Marci baba, sok boldogságot hozzá :D Várjuk a történeted.

Ma megyünk ctg-re, holnap meg az utolsó uh-ra.
Vendég

Konkri: édes nagyon Marcell baba :)

Szerintetek lehet jel, hogy ma már 4x voltam wc-én és kicsit sajog a derekam vagy ne fűzzek hozzá sok reményt? :D Nincs görcs, se keményedés amúgy...

Lafi: Hunorral nem lehet betelni :)

bingii

Sziasztok!!!

Konkriiiiiszti!!!!
Üdv újra itthon.:) (otthon :wink: )
Szépséges AMrcus.És nagyon hasonlít Rád,jól látom????
Várjuk a történeteteket.:)

Brigi
Drukk a dokihoz!!!!
18,hajrá!!!

Pandi
Gyere majd a hírekkel.:) Kiváncsi vagyok mennyit nőtt Dorka.:)

Nos ma lesz bébink????Norma???Vicger?????Hogy vagytok????

Lego egyben.:D Tegnap halvány jelét mutatta a kiscsaj,hogy lassan itt az idő...este még a tejcsi is beindult,ami nálam nagy szám....Rendesen éreztem is hatását....görcsöltem mint a fene!!!Remélem a méhszájra is hatással lesz ez és holnap doki jó híreket mond majd.:)
Vendég

Csibe
Hogy vagy???Fejfájás? :roll:
Vendég

Bingii, hasmars lehet egy jel! :wink:
Vendég

sziasztok!
csak gyorsan beköszönök, másfél óra hozzuk haza Barnit, ne haragudjatok, eddig nem mertem írni...babonából sem...pont egy hete születtünk és csütörtökön már a korán volt, eddig tiszta rémálom volt az egész...ki kellett zárnom a teljes külvilágot hogy normális maradjak...majd jövök a történettel is... :lol:
gratulálok minden babához, Lafi látom Te is jól vagy már, Könkri most mentetek haza...és még sokan egyben...holnap az első éjszaka után remélem lesz időm ideülni és visszaolvasni az elmúlt egy hét eseményeit...
tejem nagyon kevés van, mert nem is volt igazán lehetőség szopizni, meg általában be volt etetve Barni :? de valamennyi még van, majd itthon próbálkozunk :lol:
puszilok mindenkit!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Sziasztok!

Gratula az "új" babákhoz! Gyönyörű csöppségek.
Én be vagyok tojva a szüléstől, de már úgy mennék! Babázni akarok! :lol:
Kezdek keményedni, de semmi extra. 24.ére vagyok kiírva. Hát nem tudom történik-e addíg valami. :roll:

Vörörsbegy jó, hogy ti is otthon vagytok végre Barnussal. Széép nagy baba :lol:
Most pár napig nem lesz gépem, ha valami van majd írok smst. Lafi, lego meg pandácska száma megvan.
Addíg is jók legyetek és babázzatok, aki meg még egyben van, mint mi annak sok drukk, hogy gyorsan menjen. :lol:

Kép
móni86

Móni,
Hogy lehetsz 24-re kiírva ha a vonalzónk együtt halad? Én 29-re vagyok.

Bingii,
Bizony ez lehet szülés jele is drukkolok :wink:

Vörösbegsy,
Örülök, hogy végre Barni is otthon van veletek :D
Vendég

Sziasztok!

Konkri, gratula :) csudaszép kisfiad van :)
Vörösbegy, most már minden a legnagyobb rendben lesz :)
Bingi :):) a hasmars bezony jel :) lehet h nem várja meg Maja a 18-át.

Én még mindig egyben :) bár egyezkedem Őkelmével, hogy már tényleg jöhet, és h becsszó, többet nem várok addig míg elmúlnak az 5percesek :)

vicger

Vörösbegy
Örülök,hogy végre otthon vagytok!!!Izgultam értetek!!! :roll:
Sok sok puszi Barninak,most már nyugodj meg és élvezzétek egymást.:)
Tejcsi pedig remélem beindul,most már csak Barnin múlik. :wink:

Hűűű,most nézem....még 4 nap. :lol: :lol: :lol: Azért ez nem semmi....jól bírom. :lol:

Móni,tényleg egyformán "jár" a vonalzótok Pandival...hogy is van ez????? :shock:
Vendég

Sziasztok! Írtam múltkor a bábakóktélokról, s bár azt hiszem , akik nagyon szerettek volna szülni, már túl is vannak rajta, de jelentem és kb fél órája hörpintettem fel az egyiket. (narancs, grapefruit, gyömbér). Nem mondom, amikor összekevertem és beleszagoltam, először azt gondoltam, hogy jobb lett volna mégis a ricinusolajos, de ahhoz semmim sincs itthon, úgyhogy befogtam az orrom és le egy slukkra. Csak azt éreztem, ahogy égeti a torkom, az ízét nem nagyon. Azért kellett meginnom, mert ugyan semmi bajom nincs azzal, hogy terhes vagyok, de az előző császárom miatt nem nagyon hagynak túlhordani, ráadásul mondta a dokim, hogy hétvégén nem lesz, más orvos meg nem biztos, hogy olyan szívesen segít a normál szülésben. Szóval hamarosan elválik, van-e hatása. Bár szegény doki biztos nem nagyon örülne ma neki, mert elég álmos feje volt délben, de hár ez van. :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Sziasztok,

voltam dokinál,elvileg amnioszkópiát csinált volnamde csak a külső méhszáj nyilt ki. Ami remek,mert műlt héten még betonzárt volt.
Mondta,hogy jól haladunk szerinte megszülethet Dorka akár hét végén,mert folyamatosan puhulok fel és nem 1 hónapja kinyílt azt azóta semmi változás.

Pénteken még megyek és ha hétvégén semmi akkor hétfőn befekszem, vizsgálatokra és kedd reggel beindítja.

Legalább nem én döntöm el,hogy bak vagy vízöntő,ha magától jön bak ha nem vízöntő.

Max 6 nap,ha ezt nem számolom akkor 5 nap és buba!! (ha egyik napot se számolom akkor 1 nap :lol: )

Szerintetek,ha megvizsgált a doki és kicsit véres lett a kesztyűje,de mondta,hogy ne aggódjak miatta,az mitől lett véres?

Egyébként nem fájt és imádom a dokim,nagyon jó orvos,nem egy vadista szandál!
ndombi

Dombi, mivel ott már olyan érzékeny, tök normális, hogy vérzel kicsit, azért ha nagyon vérzel, szólj a dokidnak.
Vendég

azóta nem véreztem csak ott. Pedig mondta,hogy ha esetleg vérzi az miatta van, ne ijedjek meg. Csak nem értettem az honnan jöhet.
ndombi

Lafi, micsoda jóllakott kis emberke, s vidám!!! tutii gyógyír depi ellen. hogy bírtad ki nélküle????????????????????

1Apa, kösz hogy adtál hírt!!!! Sok boldogságot a Picihez!! Marcsi hogy van?

Lorcsinak is gratula!

Norma! Azért a takarítás is lehet jel, :wink:
Dögös a pocid!!! irigy-irigy :oops:

Konkri! Végre újra köztünk!!! Marci nagyon-nagyon aranyos!!! De jó neked! Majd írj, mi volt!!!

Bingii, ez tényleg gyanús!!

Vörösbegy, végre otthon! Remélem hamarosan kiheveritek mindezt! Ha a tejcivel így álltok és gondolod, hogy segítene egy szoptanít készülék, akkor írj privit, szívesen kölcsönadom!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Na haragudjatok, hogy mindig idepofátlankodom, de lenne 2 kérdésem. Szerintetek számít, hogy a koktélhoz frissen reszelt vagy őrölt gyömbért használtam-e?
A másik pedig, hogy ma voltam uh-on és az ofd, ami a tarkó és homlokcsont közti távolság, 114 mm. Az nem túl nagy? Rosszul tudom, hogy a baba fejátmérője kb 10 cm? Hc, fejkörfogat különben 336. Különben 3300 gramm.

KépKép

KépKép
lnd

Szaisztok. Bingii, lego, köszi a fejem nem fáj már.
Te Bingii ez a WC-z dolog nálam is van egész nap, de csak az inger jön, és nem tudok WC-zni. Konkri gyönyörű a kisbabád. Próbálj meg minél többet pihenni.
Vörösbegy, jó hogy itthon vagytok.
Csajok nekem úgy másfél órája 8 perces fájásaim vannak. Nem erősek egyáltalán, csak redszeresek. Jó lenne, ha beindulna valami, de tartok tőle, hogy nem fog.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Söci nővére vagyok egy másik topikból. Gondolom még emlékeztek Rá, bár már nagyon régen írt Nektek (talán még szeptemberben, amikor a kislányát, Jankát szoktatta be az oviba), de mindennap olvasott Titeket!

Ma kellett befeküdnie a kórházba, de még semmi...

Majd írok, ha meglesz a kislegény!

sch.judit

Lego,
Drága vagy, de uh holnap lesz ma ctg volt. Vannak kb. 10 percenként fájásaim de gyengék, szóval mi még nem szülünk.
Vendég

Hát valószínűleg mi sem. Nekem nem múlik ugyan 4 óra óta tart, de nem erős, csak rendszeres még mindíg. Az első szülésemnél volt így, 3 napig mielőtt megszültem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nem tudom, ti hogy bírjátok, de én most nagyon nagyon nyűgös vagyok..... nagyon mennék már szülni

Egy hüle kérdés : mitől reped ki a magzatburok? elöregszik, vagy mitől? :)

vicger

Bingii: igen, a sok kakamaka jó jel, nekem igy kezdődött Botival . azóta mi hír?

Csibe: hát, ha nem erős, akkor ne indulj el sztem, felesleges lenne ott dekkolnod, ki tudja még mennyi idő. Vizedet figyuzzad, hátha megreped a burok , akkor irány-surány.

Panda: ahhoz képest, hogy feküdnöd kellett, még a végé simán 40 hétre jön ki Dorka :). azért tudnak ezek a bébik

Nálam semmi extra, sztem jövő hét lesz, vízöntő.

Lnd: sztem elmérés lesz a 11,4 cm, főként ha a fejkörfogat 33,6 cm. Nekem 34 cm-es fejkörfogatot mért 38+2-n és ehhez 9,5-es szélességet. No para, sztem nem lesz nagy a feje.

Ndombi: a méhszájad vérzett picit, ami érdekes, ha nem fájt. hogy csinálta???

Kép
Kép
normajeane

Vörösbegy: jó, hogy otthon vagytok! Tej be fog indulni, minél többet tedd cickóra! Most már nyugi, minden rendben lesz!

Kép
Kép
normajeane

Konkri,

nagyon édi a babád. Igazi szép kis formás. Látom sírni már nagyon tud. :-)

Bingii,

lehet, hogy ez tuti jel. Légy résen!

Vörösbegy,

jó, hogy haza értetek. Pihizz egy picit.

Lnd,

én homeót szedek. Azt nem próbáltad? De szerintem a gyömbér amúgy mindegy, hogy száraz vagy nyers.

ndombi,

Úgy emlékszem, hogy Marcsinak is így volt és másnap megszült.

Csibe,

lehet, hogy ezek már tolófájások? :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok Lányok!
Háát, rám szakadt a munka, ezért ritkán vagyok :(
Gratulálok és nagyon sok egészséget, tejcsit kívánok a friss mamáknak és babáiknak.
Akik még egyben vannak, KITARTÁS!!! Már nincsen sok hátra a januárból :lol:

Pandácska: basszus én elsírtam magam a 9 hónapotokon
Lafi: nagyon jól néztek ki :D , gratu a szép súlyhoz!!! Mi is elhagytuk a 4 kilót. Sajna nálunk gond van a kakival. Hiába teszek cukrot ide-oda, nem megy neki. Hőmérőzéssel nagy nehezen. Holnap megyünk tanácsadásra, kíváncsi vagyok,hogy mit mond a dokinő.

lassan albumot készíthetnénk a januári babákról
egyébként meg olyan rossz,hogy nem tudok hozzászólni a szülést megelőző érzésekől, mert ugye nekem csak úgy elfolyt a vízem :lol:
Esetleg a derékfájás éls a fáradtság lehet egy jó jel!

Pusza mindenkinek!!
Vendég

Én ma voltam CTG-n. Minden okszi volt. De alig bírtam hazavolszolni magam. Görcsölgetek, keményedek.

Nektek ez a görcsölgetés ez ugye nem olyan mint a menzi görcs?
Mert nekem nem menzis a görcs hanem olyan, mint amit még nem éreztem. Összenyomós tompa egy kicsit.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Blongyi,

én is gondoltam albumra vagy valami ilyesmire. Nem rossz ötlet.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

nekem ezek a "görcsök" olyanok,mintha összehúzódna a méhem,vagy az egész hasam, de egyáltalán nem fáj. Most már azt gondolom,hogy a szülésznőnek volt igaza,hogy ezek a jóslófájások,csak nekem nem görcsölnek.

Azért gondolom,mert a fájások nyitják a méhszájat és mivel kezdett kinyílni a külső msz ezért gondolom,hogy ezek "fájások".

A méhszáj vizsgálat amikor vérzett,nem mondom,hogy kellemes volt,de a fájdalomtól messze volt.

Ma vettem egy csomó homeos bogyót Belladonnát( gyereknek lázra), Arnicat (gátsebre), caulophillumot és Cimifugat eddig is szedem egy hete a méhszájnyílásra ,de vettem még,és Oscillococcinumot influenza megelőzésre.+Germicid +C kúpot lázra meg Infacolt bélgörcsre,Fluimare tengervizes orrspray-t szintén a babának. Hátha kellenek.
ndombi

Megállapítom, hogy semmi hatása nem volt a koktélnak, eg ycsepp hasmenés sem volt. Ennek ellenére vannak görcsök, de az valószinüleg ettől függetlenül, mert az a hasmenéssel váltja ki hatását. Elég erősek, de nem annyira mint az első kölök születésénél, úgyhogy nem tudom, lesz-e valami. Kb 5-6 percenként jönnek, de nem nagyon tudom nézni az időt. Különben nekem is egész nap Wc-s ingerem volt, de igazából nem kellett mennem. És olyan furcsán is éreztem magam, szinte folyamatosan görcsölt a hasam. Anyum szerint az arcom is változott. Hát meglátjuk, mit hoz az éjszaka.

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?