Új privát üzeneted érkezett!

Anyókám, gratulálok! :lol:
Vendég
 


Anyóka!!!! nagyon nagyon örülök nektek, végre-végre kistesó, már nagyon te jöttél sorra!!!! gratulálok!
Hát, így legyen igazam mindenben, nagyon örülök nektek!! életed egyik legjobb döntése volt, hogy elvitted apát a mensbe!!!

ez olyan stabil terhességnek tűnik, mint a beton!! :lol: :cry:

lecso pocakod méretén én is ledöbbentem!! :lol:

Monácska! Szép volt a fátok! és pocak is szépen gömbölyödik!

kislányhoz, kisfiúhoz gratulálok!
Gina sztem se fagyibabád van, még jó, hogy nem ültetek apával a babérjaitokon, mondván úgysem tehettek semmit, be van rakva a baba! :lol: :lol:

Lányok, nem tud valaki egy jó allergológust? nekem kéne, ételallaergia, de inkább valami általános. kikészít! most is ez miatt nem tudok aludni, pedig gyerek meg se nyikkant végre, lehetne aludni, de most meg ez. fallosz kivan.

lecso neked már elmúltak a piros foltok meg allergia?

Kép

Kép
rejo
 
 


Anyooka
Nagyon-nagyon gratulálok!!!! :wink:
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm még egyszer! :)

Hű, mekkora pocakokat látok itt! Irigy-irigy! :wink:

Monácska, szépséges Nóra kuckója! A karifátok is nagoyn szép volt!

Lecso, nekem is kb. 50 hetesen lett volna ekkora pocim, mint most a Tiéd! Nyugi, minden rendben ott bent!!!

Minden párban egy fiú, egy lány?! Ez így nagyon jó!!! :lol: :lol: Gratula Bettica, Ginuska!

Verona, azóta már talán kint van a babókád! Drukk és remélem minden rendben van!!!

Ginuska, új vonalzót majd csak a szívhang után csinálok! remélem kibírom odáig, 30-án megyünk uhura...

Kavicska, 31 hét!!! Ez már nagyon a finis!!! :wink:

Lányok, kezdődik a para... :oops: Azt mondta tegnap a Mágus, hogy vsz. a bal oldalról lettem terhes. Én viszont a jobb petefészkemet érzem folyamatosan, mint pé környékén. Mitől van ez?! :shock: :?

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Szép reggelt!

Hasonlót, mint tegnap volt Anyoonak :lol:

Veronának biztosan nagyon szép reggele volt ;) Nagyon kíváncsi vagyok KisVeronára :)

Lecso: Ne parázz! ALkati kérdés, hogy kinek mekkora pocija lesz. Látod az enyém is alig akar növekedni, most még inkább hízott libának tűnök ;)

Dimet: Tényleg van valami front, mert nekem is 3 napja fáj a fejem :( Gondolom a kicsik is megérzik. Kitartás, reméljük hamarosan minden visszaáll a régi rendre...

Gina: Fotót kérünk!!! Gratula kisnunishoz. Apa mire szavazott? Nálunk nagyon kislegényt akart, hát meglátjuk, hogy valóban az lesz-e ;) Akkor Ti is a lánynevekkel vagytok bajban? Érdekes :shock: Nem baj van még 20 hetetek, hogy megtaláljátok a legmegfelelőbbet. A méret miatt pedig neked sem kell aggódni. Én a 12. heti UH-s adatok alapján számolt időt veszem alapul. Most nem is mondtak semmit erről, úgyhogy marad a vonalzóm ;)

Nekem ma reggel randalírozott a kis bestia :lol: Lassan már Apa is érezni fogja, ha ilyen tempóban gyúr a gyerkőc ;) VÁrja már nagyon az Apja, hogy ő is érezhesse. Tegnap elbeszélgetett vele :lol:

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok! :)

Most keltem fel. :shock: (9-kor fekvés volt :shock: ) Azt a mindenit a jó alvókámnak! :lol: :lol: Igaz ötkor egy reggeli erejéig kikecmeregtem a konyhába. De azóta húzom a csendest! :shock:

Anyoka!
Az elején nekem is, itt is szúrt, ott is szúrt. Pedig én tudtam, hogy jobb oldal. Nem volt más lehetőség! Hívtam is majdnem sírva Nikit és Lafit, hogy biztosan méhenkívülim van! :oops: :roll:
Megnyugtatlak, ezek a szúrkálós, nyílalásos tünetek természetesek! ( mindegy hogy melyik oldalon :wink: ) Az a babó jó helyen van a méhedben és ezt két hét múlva saját szemeddel is fogod látni! :D

31. hét Kép
Vendég
 


kavics, juj...31. hét!!!

na, tegnap is 11kor volt elalvás.....ugyanazon menetrendszerint,mint tegnapelőtt. nem sírt,meg ilyenek. vagyis mikor már altattam,igen. de ez hozzátartozik. ah. remélem nem marad így!

juj, verona babája már megszületett!!!

szar idő van.

rejo, írok emilt. kitaláljuk. a nagy influ miatt nem akarok bevásárló központba menni.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Norka Drága! Rejoka!

Hm..jól mondjátok, én egyre biztosabb vagyok hogy ő nem fagyibaba. Számításaink szerint (én + apu + doki bá is számolt) a fogantatás kb 1 héttel beülti után lehetett. Minden UH ezt igazolta és a HCG szintek is. Csak azt nem értem, hogy ha én már akkor progit kaptam..akkor hogy? Na mindegy már, ez baba és a mienk :wink: Apuci határozottan állítja, itthon „készült“ :) DE EZ TOTÁL LÉNYEGTELEN :D

Amugy szerintem tök jó lesz a puncis...valószínűleg titkon apuci is anyuci is ere vágyott. De méf meglephet :)

Verona?

Puszi

Gina
Vendég
 


Dimet!
Hidd el nekem, hogy rohad meleg front van! :evil: A mai napot 3 Magnézium citráttal indítottam! De ez most megfogta!

Lányok segíjjetek nekem!
Barátnőmnek 28-ik szülinapja lesz! Minden évben ünnepeljük. De az idén olyan ötletszegények vagyunk ajándékilag, hogy csuda! :(
Egy kis ötletbörzét szeretnék. Bármi jöhet! Az a tipusú csajszi aki mindennek örül, szereti a meglepetéseket az izlését is ismerjük, csak ötletünk nincs! :?

cuppp
Vendég
 


Kavics: Én is hasonló helyzetben vagyok. Az én barátnőm rajong pl. a gyertyákért, könyvekért, a szép felsőkért, ami olyan bulizós. Van egy habfürdő típusa, amit nagyon szeret, de sosem tud venni, mert már nem nagyon kapható (nekem viszont mindig sikerült eddig szereznem ;) ). Imádja a gyöngyből készült dolgokat: nyaklánc, karkötő.
Tudom, hogy ez nem sok, de egyenlőre ennyi jutott eszembe. Asszem idén is valami jó kis könyvet fog kapni tőlem, meg egy szép nyakláncot :)

Kép

Kép
bettica
 
 


kavics, könvy?
masszázsra befizetés.
vmi dvd, kedvenc film, sorozat.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


fúú, 5 és fél hónapos zsuzsi. atyagatya. hogy telik az idő!!!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Köszönöm a tippeket!

Dimet!
Telik az idő. Az biztos! :)
Vendég
 


Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Lafika!

Tündériek vagytok! :lol:
A második kép a kedvencem! :D Nagyon édes kis buksi és pofikája van! :D

Ma délután nagy csend volt errefelé.
Vendég
 


Sziasztok

Verona
Senki nem hozott hireket...Gratulálok a kicsihez! :D

Ginuska
hihi...lényeg h ott mocorog a pocakodba! :wink:

Kavicska
:D nem semmi az alvókád.mindjárt irok pü-t!

Lafi

Gyönyörűek vagytok!!!! :lol:


Csajok egy körkédrés,,,nem emlékszem h mostanában fel lett volna hozva....ha igen visszakeresek?!?!?
Bilire szoktatás...több csajszi mondta,h amint ül a baba azonnal bili....na erre felbuzdulva vettem is egyet,majd ha hazaérek elolvasom hogy s mint kell szoktatni :roll:
Aztán láttom h ez a trendi mo-n,de másfél 2 éves kornál előbb nincs értelme elkezdeni,amig nem jelzi a baba h dolog van+nem is érett rá????vagy azért rakjam be a szobába a bilit,barátkozik vele,mutogatom mire való és hamarabb elkezdi?
Nem életbe vágó,egyátalán, sőt..már igy is olyan "nagyfiú"!

Bocsi akinek nem irtam! :oops:

csók
Vendég
 


Anyoo!
Gratulálok!!!

Verona!
Gondolunk rád!

Rejó, Rambóka!
A szék nagyon bejött, veszünk a harmadiknak is, ha lesz. Minden tökéletes vele (persze asztalterítőzni egyelőre nem lehet, mert lehúzza, nem szándékosan, hanem ahogy kapkod, csapkod, forog, izeg-mozog az asztalnál)... Egy kellemetlen tulajdonságról tudok beszámolni: meg kell lazítani a csavarokat oldalról a székben a bébiszett láb között futó része miatt, hogy a gyerek feneke alatt lévő párnát kiszedhessem és kimoshassam, de csak addig, amíg lesz gyerekszett rajta. :( És ehhez csak havonta 1x van kedven, képzelhetitek, hogy néz ki addig a párna...

Ovi-betegség téma:
A doktornőnk felkészített, hogy egy év betegeskedésre számítsak az első ovis évben, ezzel szemben Álmos alig volt beteg egész évben (1-2 alkalommal csak, de nem többször, mint korábban, sőt...) Szóval ilyen is van. Viszont 2007-ben - miközben már 3 éve ovis - többet betegeskedett, amit én Vili számlájára írok, szerintem tudat alatt arra vágyott Álmi, hogy többet lehessen itthon, és babusgassam, azért beteg többször. A hétvégén is lázas volt, de csak 1 napra - igaz, akkor 41 fölött :(:(:( Én ilyenkor úgy megijedek - még jó, hogy a férjem nem...

Lafi!
De édes Hunor, amikor alszik... :):)

Vöcsök

Kép
vöcsök
 
 


Skacok: Mindenkinek köszönöm a szurkolást a vizsga miatt :)

Lafi: Hunor baba gyönyörű:)))))))))))))))))

Ella: biliztetés: Lilla ma "bilizett" :) Egészen konkrétan az volt, hogy tisztábarakás közben (kakis pelenka levétele után) megszökött (lemászott a párnáról) és fél méterrel arrébb legugolt és fél percig csöndben gugolt... naná, hogy épp maga alá pisilt... aztán visszamászott a párnára a pisis bodyjában (az pont alá lógott)... aztán vissza a pisifolthoz, hogy belenyúlkáljon... Hát... szerintem kb. ilyen szinten van egy 10 hónapos baba... nem látom semmi értelmét, hogy a bilire ültessem ha egyszer nem látom, hogy mikor kell pisilnie... (semmi jel nem volt arra, hogy pisilni fog). Abból meg, hogy egy bilin ücsörög nem tudom mitől lenne szobatiszta... nem hiszem, hogy rájönne az ok-okozati összefüggésekre belőle. Persze lehet, hogy én is megpróbálom a bilit, de még nem tudom mikor... majd ha azt látom, hogy kezdem észrevenni amikor pisilni készül...

Ja... szétment a hátam... alig tudok mozogni... anyázódok ezerrel. Soha az életben nem volt bajom a hátammal. Remélem holnapra elmúlik.
Vendég
 


Ja, és tegnap Lilla elindult.

Egyszercsak felállt, megtett 3 lépést... és pofára esett... aztán 5 perccel később még 2 lépést megtett... és esett persze. Ma egy lépést tett csak meg, utána inkább visszatért a jól megszokott négykézlábas pózba :) (na jó, egyre többet sétál valamibe -pl. a nadrágomba- kapaszkodva... de akkorákat lépked közben, hogy nem csoda, ha elesik az egyedül gyaloglásnál... nagyon buzdítani meg nem akarom, inkább kivárom amíg egyedül ját, nem akarom a kezénél fogva vezetgetni)
Vendég
 


lafi, kis tátogid édes!!! :) te hogy vagy??

csakegy, grta. lillának. bili, menés, minden egszerre:)

ALVÁS VOLT! tudtam én,hogy az idő. még most is alszik, de lassan kelés van.

ja, és figyizzetek....lehet az,hogy a nem evéstől több a tejem!!!!???? azt vettem észre,hogy mióta diétázok, fogyizok, és reggelente éhesen kelek fel (brühü) több a tejem reggel!!! tuti. az adimet hatását is jobban érzem.....rá kéne állnom mérlegre, de kimerült az elem benne.....szerencsémre, vagy sem:)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


bocs, nemtok írni sem..... :)

rami, írtam privit!!!

rejo, téged meg majd hívlak!! nemtom hol talizzunk. míg ez az influenzás fene van nemtom akarunk-e menni vmerre. de lehet. "meglássuk"

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Csakegy

Aham....arra jutottam én is h várok még.

Múltkor irtad azt a kukuricadarás almadarabos babakaját.....milyen arányba kell azt csinálni?? :oops: mennyi lé-mennyi dara????köszike :)
Vendég
 


Tapasztaltabbak! Adjatok kérlek tanácsot!
Iszonyat depis vagyok............... Két napja zsinórban fáj a fejem, a vérnyomásom tegnap kávé nélkül 144/94 volt, a pulzusom meg 125!!!!!!! A vér és vizelet eredményeim rendben. Állandóan fulladok, semmihez nincs kedvem, úgy kell magamat kirugdalnom az ágyból, pedig aludni nem tudok. A fejfájás miatt már hetente kétszer biztosan gyógyszerre szorulok, mert nem tudom elviselni egész álló nap. Semmi türelmem a gyerekhez, pedig iszonyatosan kellene a segítségem, itt a felvételije a nyakunkon. És annyi, de annyi elintézni valóm van, hogy szerintem talán ez ami totálisan kiborít....... Amúgy is kényelmes típus vagyok, és jelenleg nem haladnak a dolgaim, és ettől bedepiztem. A háztartást még ellátom.... Még...... Párocska dolgozik egész nap, a délelőttök magányosan telnek, és azt érzem, hogy mindent nekem kell megoldanom, mert ha nem, akkor sosem járunk semminek a végére......... Persze ettől dühös és frusztrált leszek, hogy nehogymármeginténrohangáljakmindenért, mikor nekem kellene segíteni, és megint egyedül vagyok a sok szarra, és totál elegem is van már abból, hogy egyedül tartom a vállam mindenki alá......... Persze úgy teszek, ha bajom nem lenne semmi, de érzem, hogy szétrág belül, amúgy kifelé meg vigyorgok mindenkire, mint a vadalma.


Nem tudom mit csináljak, és egyáltalán elmúlik-e........

Mai napi példám: Tegnap eldöntöttem, bemegyek a városba, kell egy-két dolog. Nem mentem, reggel óta csak téblábolok, még a gép elé is nemrégen jöttem csak. Azt érzem, hogy a fejfájásom szétrombolja az egész napot........

Ne haragidjatok, de jó volt kiírni......
Vendég
 


Mona, a fejfájás lehet az időtől, nyugodtan szedj rá gyógyszert, én is szedtem, mert a migrént nem tudtam volna máshogy elviselni, ez nem gond, lehet is rá szedni pl. quarelint, algopirint.

A másik, a vérnyomi, ez magas, szívem, nem jó, ezt nem kéne, ha ilyen magas menj el a házidokidhoz, kérj tőle nyomi kontrollt, és ha muszáj, gyógyszert, mert a magas nyomi méhlepény elégtelenséghez vezethet!
Hidd el, én tudom.... :cry:
A pulzus meg szalad, nekem is szaladt, néha 140ig is akár, de állítólag azért hogy a nyomi elégtelenséget ezzel harmonizálja a szervezet, meg hát terhes vagy, erő kell már és ezért is, amióta megszültem visszaállt 70-80-ra, amíg terhes voltam, a min imum a 120 volt.
Vendég
 


Van otthon nyomi mérőnk, azt hiszem akkor kis ellenőrzés következik, és ha tartósan gáz van, megyek a dokihoz!

Muszáj bentmaradnia még kicsit Nórinak.

Köszi Lafi!
Vendég
 


nyugi, nem akar kijönni!!!!!!!!!!!!!csak ellenőrizd a nyomid.
cukrod hogy áll???

és ne idegesítsd mgad, most érzékenyebb vagy jóval mint nem terhesen!!!
Vendég
 


mona, ez a hülye idő is teszi!! figyeld a vérnyomidat. de tudod, nekem is magasabb volt, de már azért is,mert ahogy rágondoltam a vérnyomásomra felment...és egyre jobban cukkoltam magam!! de minden rendben volt. nyugi.
az,hogy nem úgy teljesítesz,ahogyan "kell" nem baj. ez van. ez méginkább így lesz:) olvassgass, vagy fűzz gyöngyöt, meg ilyenek. nem sokáig lesz ilyen kényelem:)
(megjegyzem az én vérnyomásom azóta is ugyanannyi...nagy test....nagyobb vérnyomás, baba miatt is)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Lafi
Sajnálom,ami veletek történt! :( Nem lehet egyszerű,ennyi gonddal.

Anyoooka
Hatalmas gratuláció!Én is ilyen tesztet csináltam anno,jajj,de rég volt.Tiszta nosztalgia lettem.


Ma végre megkaptuk a 2 hós oltás.Betegség miatt csúszott el eddig.Na remélem láz nem lesz,már beborogattam + Germicid preventíven.
Ja,februártól nappalis hallagató vagyok!Ha minden igaz (még hivatalos papírom nincs,csak szóbeli jóváhagyás) gyógytornászként fogok végezni,2010-ben.HA levizsgázom végre mindenből.
F..ok nagyon az anatómia -élettan szigorlattól :oops: :oops: még bele sem nyalintottam,és 26-án vizsga,cirka 60 tételnyi anyagból. :x :shock: :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Lafim, nagyon édi-bédi Hunor baba!!!! Nekem is a második kép a kedvencem! :lol:

Monácska, szerintem is ludas az idő a dologban! Nyugi, pihizz, ne idegeld magadat! Tudod, lexarom tabletta! :wink:
Mérd a nyomidat és ne félj, nem fog még Nóri kijönni jópár hétig!!!

Okr, Vöcsök, köszönöm! :)

Okr, nagy kalappal a 26-i szigorlathoz!!!!!

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Lepisiltem most egy tesztet, még be sem nedvesedett végig és már jött is elő a csík... :)

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyoo!

Én is csináltam pár nappal később és tényleg olyan jó érzés volt látni hogy azonnal előjött rajta a zebra. :D

Vigyázz magatokra!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


anyooo,moneeee de jó,hogy babásak vagytok!!!!!!!!!!!!!! annyira örülök. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Dimet telit várom.

Anyóó örülj csak!! :lol:

Okr ez marha jól hangzik!! nappali tagozat is, meg a gyógytornász diploma is!! de hogy fogsz bejárni nappalira Dorottyától?

Vizsgához drukk!

Monácska nekem terhesség nélkül is mostanában pont ugyanez az érzésem szokott lenni! :cry:

és teljesen kétségbe vagyok esve, mert 3 napja ugyanaz van, mint nálad volt csakegy, és nálam is volt csak dominál:

reggel nem tudok felkelni. ha fel is kelek 7-kor, hogy elindítsam domit, mert azt ugye muszáj, fél 8-kor már megyek is vissza az ágyba, ahogy becsukódik a bejárati ajtó, és alszom 10-ig... :oops: :? és álmodok. és menet közben valamikor felébred Johanna, és én kiveszem a kiságyából, és átmegyek érte, de alvajárva, és álmodok tovább, és alig bírok kimászni az ágyból. és nem bírom kinyitni a szemem, és hallom ahogy Johanna játszik körülöttem, de mozdulni sem tudok...nagyon szar érzés. pedig tegnap este fél 11-kor lefeküdtem, és mégis ez volt reggel. szóval semmi éjszakázás meg ilyenek. mi a francot csináljak?

Kép

Kép
rejo
 
 


Ja igen, és képzeljétek voltam tergnap tűűnél, ugye a 3 hónap avandamet után néztük meg mi történt...merthogy sima metre nem moccant az inzulinom.

annyi törént, hogy a terheléses inzulinomat a 33-ról levitte 21,9-re, ami Tűű szerint tökéletes, 24-ig egészséges határ, úgyhogy ez rendben, az éhomimat 13-ról 12-re, de azt mondta tűű, ez akkor fog lemenni, ha lefogyok, mert a terheléses függ a gyógyszertől, az éhomi meg a fogyástól és a testsúlytól...úgyhogy erre már elég a sima met, ma visszaállok meforalra, remélem fogyok tőle megint (avandamettől nem fogytam), és először 1X250-et egy hónapig, , aztán emelni és 2X250-et kell majd végül szednem, ez a rendes adagom, nem kell ennél jobban emelni, mert ez is rendben levitte az inzulinomat, és fogytam még az 1x250.től is. (Rami ezentúl tessék ezt is "rendes"adagnak titulálni, és nem csak a szemem szúrták ki a napi 500 grammal... :wink: tényleg egyenlőre úgy néz ki, elég ennyi...olyan rosszul esik mikor írod, a rendes adag csak 2 X 3X 850 vagy 3X500 lehet...félre ne érts!!!! :wink: )

kontrollra is csak 4 hónap múlva kell mennem, ha nincs semmi külön gond.

Lányok tud valaki jó kis panziót vagy szállodát ajánlani klassz kis hétvégi pihenéshez? szauna, pezsgőfürdő nem árt ha van...

meg olyan helyet is jó lenne tudni, ahova két gyerekkel is el tudunk menni egy hétvégére kikapcsolódni, olyat mint Alsópáhok, de én nem vagyok hajlandó 5 hónappal korábban bejelentkezni...szóval olyan hely, ahol van pl. állandó gyermekfelügyelet.

Kép

Kép
rejo
 
 


Dimet, ari vagy! :) :wink:

Rejoka, szuper jól rendbe tett az avanda! Ügyi vagy!!!! :lol: Már 3 hónap eltelt mióta elkezdted szedni?! :shock: Most már hajrá meforal! :wink:

Ez a kimerültség iszonyú lehet, már így leírva is borzasztó!!! És még a szürke, undorító idő is rátesz egy lapáttal... :? :roll: Remélem, gyorsan túl leszel ezen az időszakon!
Pihenéshez, olyan igazi pihenéshez nekem egyik barátnőm ajánlotta ezt:
http://www.gosztolagyongye.hu/

Lányok, a MagneB6 fosathat? 3x1-et szem belőle és fél napomat a fajanszon töltöttem ma :evil: :?

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Monácska!
Én is két napja borzalmasan érzem magam :( Én mindenképp arra szavazok, hogy ne fojtsd magadba, és ne mosolyogj, ha nem esik jól, mert aztán nagyon összegyűlik és sokkal rossszabb lesz, ha "előtör".Szerintem nyugodtan elmondhatod a többieknek, hogy mit érzel, biztosan megértik! :wink:

Kép
Kép
zazzy
 
 


Anyoooka! Ez a hely nagyon jó!!!Gyönyörű és klassz minden és nem is vészes az ára! Hű de kedvet kaptam! :lol:

Kép
Kép
zazzy
 
 


Anyooom, sztem nem ettől megy a pocakod, de ne kérdezd miért....
Vendég
 


Sziasztok!

Rejo!

Nézz körül itt,hátha:


www.magyarvendéglátás.hu

(párom ismerősének a honlapja,esetleg tudok részleteket érdeklődni,ha valamelyik megtetszik)
ezoterike
 
 


Vagy így:
www.magyarvendeglatas.hu

(de ékezettel is bejön,csak nem tudom,itt miért nem hozza be.)
ezoterike
 
 


ramiiiii............

rejo, te férjed is szeret horgászni?
enyimé is. és a drágám most megy motoros tanfolyamra. igen, monácska, oda :D én is mentem volna anno tavaly, együttmentünk volna, de közbeszólt a természet. :D

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Rami és Kincs is eltűntek....Hahóóóóóóóóóóóó!

Éjjel 2x cseréltem rucit, 3kor mert beizzadt nagyon, 7kor meg mert annyit kakilt, hogy a lába szárán jött ki....(bocs ha túl precízen írtam le...)Szóval moshattam éjszaka....
Vendég
 


Sziasztok!

Lafim, jó mozgalmas éjszakád lehetett! :lol:

Újabb para: emberemet most zavarták haza a munkahelyéről, taknyimaknyi, feje fáj... Nem akarom elkapni... :shock: :? :roll: Emiatt babának lehet valami baja?! Hű, nem voltam én ilyen parázós eddig...

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Anyókám,drágág, nem elkezdeni a paramama-szindrómát!Volt már egy pocaklakód!!!!eGyél C vitamint, én azt eszem állandóan. Nem kapod el, csak ne menj apa közelébe egy ideig!Nem lesz gond!
Vendég
 


Lafim, OK! :wink: Bár a Ne menj Apa közelébe-dolog 45 m2-en elég nehézkes... :(

Dorkánál amúgy sokkal alazább voltam szerintem :oops:

Kép

Kép
anyoooka
 
 


Sziasztok!

Anyooka:én is most a második babával sokkal jobban aggódok.Levivel olyan egyszerűnek tünt minden!Minnél többet tud az ember,annál inkább van min aggódni!

Csajok lenne egy kérdésem.A daine(bocsi ha nem jól írtam le,de én nem szedtem még ilyet) szedése után mennyi szünetet kell tartani a baba projekt beindulása előtt?a barátnőmnek a nőgyógyász azt mondta fél év,de ő jobban örülne 1 évnek.Tényleg ilyen sok idő kell,hogy kitisztuljon a szervezet valameylik hataóanyagától?

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso: Úgy tudom, hogy nem kell várni semennyit. Sőt, nagyobb az esély az elején a babára ;) Szokták javasolni, hogy szedd fél évig, aztán próbáljátok összehozni a babát, ha nem akar összejönni. Pont azért, mert nagyobb az esély közvetlenül utána.

Ezt én így tudom, de jönnek majd a lányok és kijavítanak, ha nagy hülyeséget írok ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


Sziasztok!

A Diane után,ha nem hagy szünetet,akár azzonnal is teherbe eshet.
Ezeknél a mai modernebb tablettáknál már nincsenek veszélyek.
De Rejó az illetékes ebben, én úgy tudom neki mindkét gyerkőc a Diane abbahagyása után rögtön összejött.Ilyenkor a legnagyobb az esély rá!!!
De majd jön Rejó, és elmeséli Neked.
ezoterike
 
 


Help me!
Már napok óta fáj a bölcsesség fogam feletti ínyem. Most jön ki az utolsó és valszeg amiatt :( A problémám az, hogy ugyan eszegetem (szopogatom) a Mebucaint, de nem merek belőle napi 5-6 szemet benyomni, csak 2-3-t. Szóval gondoltam, hogy ecsetelgetem Phlogosollal, amit meg is vettem és bekentem az ínyem vele. Utána elolvastam a használati útmutatóját és azt írják, hogy "A hexaklorofén állatkísérletekben orálisan adva vagy nagy bőrfelszínen alkalmazva magzatkárosító hatású, az anyatejbe átjut."
Én "csak" ecseteltem, de akkor ezt se tegyem ezek szerint?
Nem kérdeztem rá a gyógyszerésznél, mert eszembe sem jutott ezzel bajt is csinálhatok, hiszen csak esetelgetnék vagy öblögetnék...

Ötlet van esetleg más megoldásra? Leginkább ilyen fertőtlenítő érdekelne...
(Fogorvoshoz megyek holnap, csak tartok tőle, hogy megint egy beutalót ad a szájsebészetre... Legutóbb is ez történt a másik bölcsességfogamnál :( )

Kép

Kép
bettica
 
 


Kicsit utánanéztem a lehetséges megoldásoknak: Használta valaki a TANTUM VERDE nevű készítményeket? Van spray, oldat, fogkrém és szopogató is belőle...

Kép

Kép
bettica
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?