Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok! :wink:

7végén látom mindenki pihent,nem volt mozgás!

http://www.flavin7.com/anna

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mamámom sajnos nem tudnak segíteni semmivel főleg a kora miatt! :( Pénteken hozza haza a mentő!
Hallottunk SONOTHERÁPIÁRÓL,hogy nagyon eredményes érszüköletre,de sajnos az is Kaposváron van a legközelebbi és minden nap kellene menni,bentfekvés nem lehetséges! :( Mama meg menni se tud!

Anyu idegileg padlon van teljesen. Nem tudja mi lesz velük,hogy ki vigyázz majd a mamára?! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Gabika pakol a fehérnemüim közt
:lol:
Kép

Gabika és a tükör :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Reggel óta takarítottam, most lettem kész, bár még ki kell majd teregetnem. Apa holnaptól itthon lesz egész héten, így mindent megcsináltam, hogy a héten tudjunk jó sok közös programot csinálni. Már csak a karácsonyfa leszedése maradt, de azt holnap apával együtt megcsináljuk. Tervben van, hogy megyünk moziba, meg korcsolyázni :D Én nagyon szeretek, de tavaly a terhesség miatt nem tudtam menni, idén meg még nem jutott rá idő. De talán a héten. Apa annyira nem szeret, de rávettem, hogy egy-két órára menjünk ki a Városligetbe. Fannira meg anyuék vigyáznak.

Képzeljétek ma is volt kaki Fanninak, igaz elég kevés, de legalább volt, pedig ez még csak a 2. nap volt. Sajnos fogalmam sincs, hogy mi az amitől van neki, és mi az amitől nincs... Teljesen kiszámíthatatlan.

Boszi: sajnálom a mamádat, és anyukádat is, ez neki is nagy fájdalom lehet. Tudom, mert anyu is ezt végig csinálta, én meg láttam, hogy mennyire kikészül tőle. Azóta jobb a helyzet, amióta az a mamám otthonban van. De ezt már egyszer elmeséltem nektek.

Szoktam olvasgatni más fórumokat, és sajnos tegnap pont egy nagyon szomorú hírbe botlottam. A márc.-áprilisi babaváróknál egy baba 25. hétre született és sajnos angyalka lett, egy napig élt .

Kia, Nika mizu?

horvviki
 
 


Megvagyunk:) ma olyan szépidő volt sétáltunk egy jó nagyot apa meg lángost csinál :wink: :wink: faxolok majd nektek is :)

nika70
Salgótarján
 
 


Mi meg fánkot sütünk :D

horvviki
 
 


Sziasztok! :wink:

Kia?
Viki és Nika tessék nekem küldeni a finomságokból! :lol:

Viki de jó neked,hogy a párod otthon lesz 1 hétig,és mentek moziba is! Én szülés előtt voltam,azóta nem,és nem is tudom majd mikor,mert most az sincs,hogy anyut elhivom,és rábizom,másra meg nem tudom. Anyósék nem nagyon érnek rá sajnos! :roll: Más meg nincs!

Úgy hallottam ma melegfront van,és ez mindenkire hatással van sajnos,és nem jó hatással. :roll:

Ma én is ingerültebb vagyok mindenkivel,Gabika nyügős extrán... Ebéd után nem aludt el,és semmi nem volt jó neki,csak sírt,aztán a fiókrámolás már jó volt! :wink:

Anyu már talált a mama mellé egy ismerős 24 órában aki ott lesz,ott is lakik majd! Nagyon szomorú,hogy mikor még otthon voltunk tudott főzni,és ellátta magát,ha kellett is kis segítség. Most meg? Ágytálazni kell! Nem tudom mikor eszek újra a főztjeiből majd? Senki sem tud úgy főzni,mint ő!!! :(

Az a szomorú,hogy a kórház nem is tartja tovább,nem lehet mondván! Szép mondthatom! Anyu szerint azért is nem nagyon bír felkelni,mert ágyéknál mütötték meg,és még mindig van ott vmi cső! Ezt majd kiveszik,és gyógyszereket kap helyette! :roll:

Remélem fel fog épülni,ha több hónap alatt,de fel fog.

Ja és ott vannak a lábfekélyes sebei,amit állítólag nem is nagyon kezeltek a kórházban! Csak kötözték! :x

Azzal is mi lesz nem tudja anya,mert Siófokra hordta magándokihoz,de,így,hogy felkelni se tud.... :cry:

Ma ebéd után lementünk sétálni+bolt és posta. Bemegyek a postára látom,hogy vannak sokan. 2 ablak volt nyitva a csekkesnek,egyiknék az értesítőket is elfogadják. Közli velem a biztonsági őr,mikor beálltam a rövidebb sorba,hogy már ide nem lehet állni! :twisted:

FASZA!-így mondtam! :twisted: Millió ember,és gyerekkel állhatok sorban órákat! Láttam,hogy vette a lapot,mert szólt a soron következő pasinak,aki maga elé engedett! Csupán 20 ember lett volna előttem!
:wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Mennyi finomság :shock: :lol:

Én csak mostam, vasalgatok és Manózok :)

Boszi
Sajnálom a mamádat!
Nem lehet könnyű nektek...

Viki
Örülök, hogy Fanninak ismét van...
Ma Levi - miután levegőzött (1 órát aludt az erkélyen) és behoztam megütötte az orromat a nagy "szag" .
Jól tele tudja pakolni :lol:

Tegnap mértük... és 4820 gramm.
Egy kicsit sok!! 1 hét alatt 420 g???

Így néz ki:
Kép
Kép
Nekünk ilyen a kilátás:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia látom jól becsomagoltátok a kis Manót! :lol:

Gabika első levegőzése anno
Kép :D

Milyen picuri volt! Szinte elveszett az ágyában! :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jó reggelt!

Képzeljétek Fanni gyakorolja a felülést. Az utóbbi napokban többször előfordult, hogy négykézlábra állásból valahogy "leült" (oldalra kirakja a popsiját). De eddig mindig pár másodperc után elborult. Tegnap este odanéztem, és már félig ült, csak sajna lemaradtam arról, hogy sikerült ezt összehoznia. A játszószönyegéről már megszoktam, hogy egy perc alatt megszökik Sikerült lefényképeznem is, mert most olyan sokáig ült, hogy nekem kellett elfektetnem, nehogy sok legyen a gerincének.


Kép

Aztán sikerült a lábát is kihúznia...

Kép

horvviki
 
 


Kia! Gyönyörű Levi baba!
Csak anyatejes, ugye? Mert akkor ugyis annyit eszik, amennyi kell neki, szerintem ne aggódj a súly miatt. Majd lemozogja egy hónap múlva :D

Boszi: szinte elveszik Gabika az ágyban :D Istenem milyen pici volt, most meg már milyen nagy legény!

Na nekiállok a fa leszedésének... :?

horvviki
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Szoktam netről is rendelni ezt-azt,mert sokszor még kiszállítással együtt sokkal olcsóbb,mint a boltban! Ki lehet fogni jó kis akciókat!

Ma reggel 7 előtt csörgött a vezetékes telefonuk. Először megijedtem,hogy a mamával van vmi,mert ki már hívhatna ilyen korán. :roll:

Aztán egy pasi volt,mint kiderült,hogy amit rendeltem tölük tegnap hozták ki,de nem volt senki itthon. Jelzem 30 percre mentem le csak! :?

Hát tök mérges lettem,hogy felkeltett. Szerintem ő is hallotta a hangomon! :evil:

12 után szálítanak ki,akkor mi a fenének kell hajnalban engem felhívni??! :twisted:

Én 8 előtt senkit nem szoktam hívni,mert szerintem illetlenség akkor még zavarkolodni! :wink:



Nálunk elég rossz idő van,esett az eső! Lehet ma nem is megyünk le sétálni!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ja és az állós képeken remélem észrevetéttek,hogy növekszik a hajkoronánk! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Viki Fanni nagyon ügyes! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Most lettem kész... Már hulla fáradt vagyok. Leszedtük a fát, utána a fél házat össze kellett söpörnünk, na meg hát a lakást... még mindig találok tűleveleket. Közben bablevest főztem, meg szilvásgombócot. Fanni egész délelőtt nem aludt, így még őt is magam után kellett hurcolászni mindig. Most aludt el. Ma van a pihi nap, ma nem megyünk sehova apával. Majd holnaptól :D

Boszi: tényleg már mekkora haja van :D Mi a titkotok? Kipróbálnánk Fanninál is, mert ő még kopasz :D

horvviki
 
 


Viki a titkot nem tudom,de remélhetőleg 9.hónapos korra nektek is nagy hajkoronátok lesz majd! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok csajszik! :wink:

Az idő ma is pocsék,el is veszi a kedvem mindentől!

Tegnap volt anyukám a mamánál délutántól estéig. Hát ugye csak munka után tud menni,mert szabit nem kap,most van az év végi zárás! És ugye mindig ismerős TAXI-sal megy,mert az utolsó busz akkor eljön,mire ők oda érnek a kórházba álltalábban! :roll:

Mama tegnap jól volt,nem kellett fájdalomcsillapító neki!

Anyut viszont kiakasztotta a doki,mert közölte vele,hogy előtte nap olyan fájdalmai voltak,hogy majdnem levágta a lábát tőben! Anyu meg kiakadt,hogy ezt azért nélküle nem döntheti csak úgy el! Már nem kevés manit ott hagyott nála,de úgy látom sokat nem ér az sem! :roll:

Pénteken hozza mentő haza a mamát a kórházból. Sajnos aki jött volna ápolni,mégsem tud jönni,mert állítólag szívinfarktust kapott! Mondjuk ez is kicsit sántítt,mert hétfő este még elvállalta és kedd reggel meg már infarktus?! Na ne má!

Több rokont is felhívott,hogy min. 1 hétre le tudna-e vki menni,ameddig vkit találna,de persze senki sem tud lemenni! Bajban lehet megismerni ki áll melletted!:(

Ha minden kötél szakad mi megyünk majd le segíteni! De mivel nagy influenza járvány van anyu ismerőse jön fel értünk kocsival,hogy ne kelljen vonatozni!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ma 1 éve,hogy nem dolgozom! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Bírom,hogy sok mindenre azt mondják,hogy a baba nem tud kiesni belőle,de ezt nem az én kisfiamről írták akkor! Tegnap beletettem a hintájába és 1/2 percre néztem el,és a lélekjelenlétemben köszönhető,hogy nem lett baj! :roll: Mire odanéztem már fejjel lefele logott majdnem ki,nem tudom hogy csinálta! Odarohantram és kikaptam! Úgy megijedtem,hogy még utána is egy ideig remegett kezem-lábam! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Délelőtt itt volt egy kolleganőm, több órán keresztül pletyiztünk, nagyon jó volt :D Apa meg is kérdezte, mit tudtunk ennyit beszélgetni...

Boszi: hát most elég nehéz idők következnek a mamád miatt, de reméljük hamar kilábaltok belőle. Mindenképp szerezzetek egy segitséget, mert anyukád nem fogja egyedül birni! Vannak ilyen családsegitők is, akik ingyen vagy minimális pénzért vállalják el. Nem próbáltatok ilyen családsegitőkkel fel venni a kapcsolatot?

Hát igen, eszméletlen hogy milyen leleményesek ezek a gyerekek! Nagyon kell figyelni!

Nálunk is tegnap meg volt Fanni első esése... Ugyebár próbálkozik ezzel az üléssel, és túl nagy lendületet vett, és hátra csapta magát. Hátra borult és jól beverte a padlóba a fejét. Ott voltam mellette, de mire oda kaptam, már késő volt. Nem voltam olyan ügyes, mint Boszi. De szerintem én jobban megijedtem, mint Fanni. Ő csak egy perces sirást vágott le, aztán már el is felejtette, hogy mi történt. Én meg egész nap nézegettem a fejét, hogy nem kékült-e be...

Nika! Tessék ide is jönni! :D

Kia? hogy alakulnak a napjaitok? Levi baba hogy van?

horvviki
 
 


Sziasztok!

Most itt alszik a bal vállamon... elég tartani :lol:

Boszi
Örülök, hogy jobban van a mamád.
A tiéd Viki?
Apa nagyijával is hasonló a helyzet... Már olyan, mint egy kisgyerek.
Van 5 gyereke, de csak 2 foglalkozik vele (Anyós és a huga, a 2 fiú és a nővérük, aki már nyugdíjas... nem ér rá..) Ez szomorú...

Fanninak BOLDOG 5 HÓNAPOT!!
Levi - igen - cak anyatejes. Szerencsére van..

Holnap este megyünk a nődokihoz...
Kiváncsi vagyok, hogy Levi hogy fogja viselni... :P

Éjjelente eszik 23 körül, 2 után és 6 körül...
Úgy néz ki ez így marad egy darabig.
Hajnalban tör rá néha a hasfájás, így az Espumisant már 4x kapja naponta.

Boszi
Én már 9 és fél hónapja nem dolgozom :lol:
Ami nagyon jóóóó. Élvezem a csendet, pihenést, babázást.

Szegény gyerekek...
Ezektől az eséséektől én is félek.

Nézzétek meg az iwiw-en Manót - van neki is :wink:

Nika
Ti hogy vagytok?

Kellemes napot!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok! :wink:

Viki az ilyen pletyik nekem is jól esnek,de nekem egy kolleganőm se jön el,vhogy szétesett a csapat! :(
Hát az esésekre fel kell készülni,esküszüm már bukósisakot adok rá,ne sérüljön meg,meg lehet térdvédő is kellene! :lol:
Családsegítőt nem próbáltunk még. Eddig egy szomszéd néni fogja ellátni,de az a mama nyugdíjába fog sajnos kerülni... :wink: Mert,hát ingyen és 10.000ért senki nem segít,és nem is várhatjuk el.
Nagyon boldog hófordulót Fanninak!:lol:

Nika tessék jönni és hozzál friss képeket! :wink:

Kia akkor neked most lesz a nődokis látogatás! Én nagyon vártam,mert irtó klassz orvosom van! A manót még nem látta élőben,de nemsokára tervezem,hogy elviszem Az asszisztens azt hitte mikor meglátott,hogy fogyózom,pedig még rajtam volt 4-5kg,mint most még mindig! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


képzeljétek jövök haza a kis sétából ma. Látom,hogy egy nő belül ott van az ajtónál. Gondoltam milyen jó kinyitja nekem majd az ajtót,mert tartani és betolni a kocsit elég nehéz!
Odaérek jelzek neki,de semmi,csak bámul! :twisted: Na akkor beütöm a kapunyitókódot és akkor se semmi! Jött a cigány pasija na az nyitotta ki nekem,de milyen bénán! :shock: Nemhogy letette volna,ami a kezébe volt az is fogta+az ajtó,így nekem is kellett fogni!
Szóval elég érdekes volt a bejutás,de a nő milyen bunkó volt! :twisted: Mikor felértem az emeletünkre látom,hogy a mellettünk lávő lakásba mentek be! :shock: Na ott vagy 10 hónapja senki nem lakik. Önkormányzati és albérletbe volt kiadva!
Na nagyon szuper lesz,ha ilyen cigány banda jön ide! :twisted:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! :D

A hasfalsérves mamám már jobban van, gyógyulgat, még kórházban van, de lassan hazaengedik.
Az alzheimer kóros mamámnál hétvégén voltam. Nagyon aranyos volt, úgy örült nekem. Rám emlékszik, de Fannit mindig elfelejti, hogy van nekem. Pedig van bent neki fényképe is róla...Igaz ritkán látja, mert az otthonba nem vihetem be (szóltak, hogy nem tanácsos a bacik miatt), anyuék meg havonta kb. 1x hozzák haza. Többször nem is akar kijönni a mamám, anyu nagy bánatára.

Kia!
Mindjárt megnézem Levi manót iwiwen.
Én anno Fannit is vittem a 6 hetes kontrollra. Akkor megnézte az orvosom Fannit, nagyon rendi volt.

horvviki
 
 


Boszi
Nem irigyellek az új szomszédok miatt!
Nekünk a balos szomszéd - csaj - sem jobb , fehér, de van 3 kutyája :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 



Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


vagyok én is csak a párom most hogy itthon van többet ül a gép előtt nincs mindenre időm :):):)


Boszi drukk a mamádnak hogy jobban legyen:)szomszédok gáz:(
Szegény Palotás Petra szar lehet most neki 5 hónapos trehesen elvetélni vajon mi lehetett a gond mert ilyenkor már ritka nem?

Viki Bolodg 5. hónapot.



Kép

nika70
Salgótarján
 
 


Haliho!



Udvozlok akkor mindenkit! Bosziek ideiranyitottak :)
Aron babucim 10 honapos mult, egy nappal korabban szuletett, mint Gabika!
Mi a Hollos Korvin Lajos u-ban lakunk, tehat a hegy feloli oldalon! Ugy orulok, hogy beindult egy ilyen topik! Jo lenne talalkozni is Veletek! Mi 10-11 ora fele szoktunk setalni menni. Ki mikor jar ki altalaban??

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Helga üdv itt :D
Egyelőre csak 5-en vagyunk itt (veled együtt), a többi békási anyuka nem talált meg minket, vagy csak olvasó üzemmódban vannak :D (Ha van ilyen anyuka, tessék írni nyugodtan nekünk :D )
Ja, és Áronnal a fiús anyukák táborát gyarapitod itt... Én vagyok az egyetlen lányos... Mesélsz egy kicsit magadról? Miket szoktatok csinálni? Áron miket tud már?

Én a Duna felőli oldalon lakom, és általában itt is sétálunk, bár mostanában keveset a szar idő miatt. De egy talit felőlem bármikor összehozhatunk :D Boszi, Kia mit szóltok hozzá? Nika sajna a távolság miatt részedről azt hiszem nem aktuális, de ha mégis akkor szeretettel várunk :D

Palotás Petrát sajnálom... Ha az ötödik hónapban volt, akkor az már nem is vetélés, nem? Meg kellett szülnie???

Ma megyünk moziba apával, a Macskafogó 2-t nézzük meg :D Fannira anyuék fognak vigyázni. kb. egy éve nem voltunk moziban...

Most az influenza járvány miatt aggódom, nehogy Fanni elkapjon valamit. Képzeljétek a két és fél éves unokaöcsémet ma kórházba kellett vinni, mert fennáll a kiszáradás veszélye. Bátyjától elkapta az influenzát, és minden kijön belőle... Még nem tudni, hogy bent tartják-e, még most vitték be...

horvviki
 
 


Sziasztok lányok! :lol:

Thelga üdv itt is! :wink: Mi is a Hollósban laktunk még ezelőtt 3 évvelkb,akkor még csak albérlet volt,ez már saját lakás! :lol:

Tali felőlem is ok,majd,ha kicsit lecseng az influenza,mert én is nagyon félek,hogy Gabika elkap vmit!

Viki sajnálom az unokaöccsédet,jobbulást neki!

Mi általábban ebéd után megyünk le sétálni 13-14fele,mert 10-12ig alszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Helga ÜDV itt!

Mi is a hegy felőlin lakunk...
Szindbád :lol:

Lassan készününk a nődokihoz....
:wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


hát majd nyáron talán ha úgy alakul felnézünk pestre de nem ígérek semmit.

Voltunk mérésen 10950g és 80 cm mondjuk hosszra én többet mértem itthon de hát ez is jó :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a moziból. Hát többet vártam a Macskafogótól, de azért jó volt egy kicsit kikapcsolódni. Bár Fanni nagyon hiányzott!

Unokaöcsémet bent tartották a kórházban, infuziót kap :( Anyukája tisztára kivan, mert 3 gyerek van, és mindegyik beteg. Apuka otthon van a másik kettővel, ő meg bent a legkisebbel a kórházban. :(

Nika: jó kis méretek :D

Kia: minden rendben volt a nődokinál? Levit is vittétek?

horvviki
 
 


Sziasztok!

Nika jó kis méretei vannak Gegének! :lol: A hosszúságot mi is mindig többnek mérjük vmivel itthon! :wink:
Jó lenne nagyon,ha feljönnétek nyáron! :)

Kia mi volt a nődokinál?
Elvitéttek Levit?
Mi is el akartuk,de mivel nincs kocsink,BKV-n nem akartam cipelni sok köhécselős ember közt!

Viki sajnálom az unokaöccsédet,remélhetőleg nemsokára haza mehet majd! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Párom munkahelyén is van kirakva kép Gabikáról,és tegnap egy vásárló 1,5 évesnek nézte! :lol: Mikor párom mondta,hogy 10 hónapos el volt ájulva! :D

Ja és jó hír:

Vasárnap nem kell főzni,anyósékhoz megyünk ebédre! :wink:

Mamámat ma hozza haza a mentő a kórházból,de még nem tudni mikor! :roll:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Jo reggelt!


Boszi,
Jo sokat alszik Gabika! Nalunk Aron reggel 10-11 ora korul alszik altalaban fel orat, amit neha kint, seta kozben tesz meg. Aztan alszik delutan is 1-1,5 orat, ugy 15 ora korul. Ejszaka nem alszik tul jol, rengetegszer felkel, de valahogy mar kezdek hozzaszokni, annyira mar nem visel meg, mint par napja.

Nika,
Nekem lehetett enni par oraval elotte (szolocukrot). Spinalis erzestelenietst alkalmaztak?
Jo nagy baba Gege! Biztosan szepen eszeget!
:P

Kia,
A Szinbad u-i hazak a 15 emeletesek, igaz???

Aron szepen ul, all, rengeteget maszik, pakol, rendezkedik. Eleg sokat gugyog, beszelget. Minden nap latunk valami ujat :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Mamámat nem hozza haza a mentő,mert nem tudják! :twisted: Hajnaléban,ha nem vizsgálatra mennie akkor hazatudták volna! :evil: Érdekes az egészségügy,de már a tököm teli van vele!
Most anyukám mehet érte megint 10.000Ft +kiadás!
:twisted: :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


kell szó kimaradt a vizsgálatra előttnél!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Ja és hozzá kell tennem,hogy,ha anyukám nem hívja fel a kórházat,akkor megse tudja,hogy nem hozzák haza ma! :evil: Mert nem értesítették! Nagy nehezen kapott mára 1 szabit,nem tud akármikor kivenni!Nővérnek is elmondta,hogy elég rosszul van ez megoldva! A nővér meg csak lazán közli vele,hogy szerezzen egy kocsit és jöjjön ahogy tud! :evil: Ezek után mondtam anyunak,ha ő nem osztja ki őket és küldi el p....a akkor én fogom! :evil: Ilyet azért? Másnak + kiadást csinálnak?!!! Szégyelheti magát a kórház!!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Bocsika,de most eléggé ideges lettem a történtek miatt! :evil:

Helga igen Gabika nagyon jó alvó baba! Halak baba,azokra meg eleve az a mondás járja,hogy nagyon jó alvók,nála be is jött! :wink: 1 hetes kora után már nem kelt fel éjjel. Általábban 20-30-8-9ig alszik. Reggeli után kis játék majd ebédig alvás! :wink: Ebéd után séta,aztán,ha hazajöttünk nemsokára el is alszik uzsonáig!Mikor kisebb volt délután is aludt,most már nem! Igényli,hogy sokat foglalkozzanak vele! :P
Teggyél majd fel képeket te is rólatok! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszi: tényleg nagyon nagy már Gabika. És milyen ügyesen áll!

Mamád otthon van már? És akkor most ki fog rá vigyázni? végülis ti nem mentek le?

Helga: nálunk is kb. karácsony óta az van, hogy Fanni sokszor fel kel éjszaka. Ma is 3-szor. Általában 9-kor elalszik és kel 12-kor, 3-kor és 6-kor, közte vannak nyüszizések is, amikor cumi kell a szájába vagy meg kell igazítanom az ágyban.

Nika, Kia?

horvviki
 
 


Viki mi majd csak Húsvét előtt megyünk le 1-2 hétre. Most influenzajárvány miatt nem megyünk! :roll:
Anyuék nemsokára hazaérnek,hívott telon,és majd beszámol a dolgokról! Egy szomszédnéni fog majd rá vigyázni! :wink:
Hát elég pocsék idő lett,nem is megyünk le! Szólok is apának,hogy hozzon vmi pékárut vacsira,holnap meg megvesszük a többit.
Gabika éppen elaludt akkor csengetett a postás,és persze felébredt és már nem aludt vissza szegény! Már teli a pocak,meg volt az ebédje! Én meg rendeltem magamnak ebédet,ha már a párom havonta 25.000 melegutalványt kap majd ezetúl plusszban! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Tegnap a nődoki azt mondta, hogy minden rendben :P
A gátmetszés már nem is látszik ( ő varrt :lol: ).
A kis gömböcskével pedig a jobb mellemben ne is foglalkozzak - nem tej, de nem is "rossz dolog".

Vittük Manót is, előtte nappall fejegettem mindig - lett 120 ml - azt is elvittünk, mert nem akart enni mielőtt indultunk.
A kocsiban végig aludt, megérkeztünk - bevágta a tejet és még éhes volt :shock: így elvonultunk a másik szobába (ahol nappal van doki). Jól viselkedett Levi.
Mindenki csak dícsérte...

Volt ott egy anya a 4 hónapos lányával - 6 hetesen :lol: :shock: , a kicsi csak akkora volt, mint Levi :shock:

Írt fel 2 havi fog.gátlót, ha szükség van rá - amit lehet a szopi alatt szedni, de ő inkább a NuvaRing-et javasolja.
(egy rugalas gyűrű - alacsony hormontartalommal)

Viki
Jobbulást az unokaöcsédnek!

Nika
11 kiló - az tényleg szép :P
A keresztlányom 3 évesen volt 12 :?

Boszi
Gabika nagyon ügyesen áll!
Jók a képek.


Manó felébredt... megyek lassan.

Helga
Igen, a 15. emeletesek...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia akkor látom van étvágya Levinek is! :lol:
Gabika már 300ml tápszert is megeszik! :lol:

Hát nem tudom mi lesz,majd,ha rendesen ffog már menni! Most is az előbb lepakolta a CD-k egy részét. Élvezte,hogy nem szóltam most rá,mert telefonom volt közben. Aztán felszedte a küszöböt. Zsinórelvezetés miatt nem lett visszaerősítve még,de megtalálta! :lol:
Aztán újságokat gyürögetett,most hintázik egyenlőre! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Mi itt vesszük :

www.pelenka.com

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Jó reggelt!

Ma ilyen korán kelt Fanni :?

Boszi: láttam a Libero akciót, mi azt használunk, csak épp most vagyok dilemában, hogy eddig 5-8 kg-ig vettük, de lehet lassan eggyel nagyobb kell. Így nem mertem betárazni a kisebb méretből.
Mamádnak milyen volt az első otthon töltött éjszakája?

Fanni egyre többször kel fel éjszaka. Kezdtük, hogy csak egyszer, most már ott tartunk, hogy akár 4-5x is. Ezek rövid megébredések, gyors cicizés, és alszik is vissza, de akkor is nagyon fárasztó. Nincs valami ötletetek, hogy mit próbálhatnék ki? Lassan megyek vissza dolgozni, és ha ez így marad, akkor úgy fogok kinézni bent mindig, mint a mosogatórongy. Meg ülve el fogok aludni. Mert most még megengedhetem magamnak, hogy 8-9 körül, amikor elfárad Fanni, én is visszafekszem vele, de két hónap múlva ilyenkor már készülödnöm kell dolgozni :(

Mi ma anyóshoz megyünk ebédre, utána meglátogatjuk apa gyerekkori barátját, csak este jövünk haza.

horvviki
 
 


Sziasztok,kellemes 7végét! :wink:

Viki akkor te jó hamar vissza akarsz menni melozni! Mikortól?
Én,ha tudnék se mennék vissza 2 éves kora előtt! :wink:

Amúgy nem igazán vagyok vmi jól! :? 1 órája voltam Wc,persze hasmenés,és a közérzetem se a legjobb,de csak helyrejövök majd! Vagy lehet a kefirre nem kellett volna kávét innom! :lol:

Na szóval a mamám már otthon van,de hogy is fogalmazzak,hát inkább megpróbálom összeszedni a lényeget,de szerintem az sem lesz rövid: :roll:



Tegnap ugye a kórház hibája miatt anyukámnak kellett érte menni. Ez még jó is volt,mint anyu mondta,mert semmi papír,zárójelentés nem volt kész,ő futkozott vagy 100 helyre mire mindent kiakadtak! :twisted: A főorvos,pedig aki mütötte és anyu nem kevés pénzt adott neki,nem volt vmi kedves. Recepteket igy úgy írta fel,hogy anyu erélyes volt vele!!! Azért ez nem semmi!!!! A pénzt az könnyen elteszik,de cserébe mit is kap az ember???! Nagyon szomorú,hogy az egészségügyben ez a helyzet mostanáság! Fizess,mert lesza.....k,de akkor se kapsz meg mindent,csak éppenhogy! :evil:

Na szóval nagy nehezen meglett minden papír!

Az egyik nővér meg a mamát hibáztatta,hogy az ő hibája,hogy nem tudta a mentő elvinni,mert minek ment el a vizsgálatokra???? Ha nem megy el már 6kor(reggel) otthon lett volna! Erre anyu is kiakadt,mert erről szó nem volt,hanem azt mondták,hogy délelőtt hozzák haza,az pedig nem hajnali 6 óra! Nem normálissak! :evil:

Ja és azt is mondták,hogy Balatonlelle nagyon messze van Kaposvártól!!! Húú nem mondom! 50km,30 perc kocsival! Tényleg baromi messze van! Vagy nem is akarták már eleve haza hozni a bunkók!!!! :twisted:

Anyu szerint ami ott van egy mészárszék,mert ahelyett ,hogy új alternatívákat próbálnának ki,rögtön csak a fejedhez vágják,hogy levágják a lábad! Ez a legkönnyebb,de bele se gondolnak,hogy ez mekkore lelki tramuma a kedves betegnek! :(

12 után értek haza,és 3 férfi segítette be a mamát,és még ugysem volt egyszerű!

A doki elfelejtette felírni receptre a járókeretet,így egy kedves ismerösünk adta az övékét kölcsön,mert nekik nem kell mostanság!

Mamával is sikerült tegnap beszélnem,mert mostmár 2 telefonkészülék van náluk,egyik a mama ágyánál!

Hát a lábai fájnak neki,igazán nem si ápolták azt,csak kötözték és kész! Sehogy se igazán jó neki,se feküdni,se ülni! Rengeteget lefogyott,nincs étvágya,csak levest,gyümölcsöt tud enni! Hát a kórházról csak annyit mondott,hogy sose menne vissza,és mi is nagyon vigyázzunk magunkra,mert nagyon rossz tapasztalattal jött haza! A nővérek mind bunkók,csak odavágták a kaját,és megse kérdezték,hogy nem kelllene segíteni esetleg,mert persze megjegyzem,hogy inni se tud egyedül,olyan gyenge anyu itatja,de az ott dolgózókat ez nem érdekelte! Úgy beszélnek veled,mint a kutyával és még sorolhatnám a sok rosszat...... :?



Reméljük majd azért lassan felerösödik,legalább magát el tudja látni,az már jó!

Most egyik szomszéd néni fogja ápolni,de persze nem ingyen,mert az senkitől se lehet kivánni a mai világban!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Boszi: hát nem semmi a kórház... az ember azt hinné, hogy ha fizet, akkor kedvesebbek... de most már az a fő, hogy otthon van a mamád.
Meló: márc. 1-el megyek vissza :( Sajnos a gyedből nem tudunk megélni, muszáj. Meg hát addig tartják a helyemet is, és tavaly megigértem nekik, hogy márciusban megyek vissza. Várnak rám, és számitanak rám. De nagyon közel leszek és rugalmas a munkaidő beosztásom, bármikor haza tudok ugrani, ha valami van. Anyu lesz Fannival napközben. Aztán ha valamelyikünk nem birja, akkor kitalálunk valamit.

Voltunk anyósnál, Fanni két hete nem látta. Eddig nem volt gond, de most nagyon sírt, amikor anyós elvette. Csak nálam volt jó neki... Úgy látszik lassan kezdi felfogni, hogy kinél van. Ki az akit sokszor lát, és ki az akit ritkán.

horvviki
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?