Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerencsére Ági túl van a nehezén, már "csak" étvágya nincs.

De a változatosság kedvéért, tegnap este én hánytam, ma meg olyan gyenge vagyok, mint egy mosott kaki.

Gyöngyi!
Boldog szülinapot!

Marciknak!
Boldog névnapot!

Virágnak!
Csak úgy sok boldogságot!

Eszter!
Köszi a kérdést. Elvileg nem adjuk el a lakást, nem is kell kifizetnie, mert ugye 10M-ért vettük, de van rajta 6M hitel, tehát 4M-t ér. Ez maradna az enyém hitelestül, én meg cserébe lemondok a műszereiről és az autóról. Az is 4 M összesen.

Ma voltam az önkormányzatnál a házassági anyakönyvi kivonatért, mert ugyi ez is kell a váláshoz. Az egész délelőttöm ráment, ráadásul 2 gyerekkel, betegen rohangáltam fel az emeletre (lift nincs ott) többször is, mert közben kiküldtek illetékbélyegért.

Ma jönnek unokatesómék, legalább lesz egy kis élet is itthon.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ja, csak hogy ne felejtődjön el:

Július 19. A gyerkőceim szülinapi bulija.
Virág! Te is gyere kérlek!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tücsi!

Akkor nálatok viszonylag egyszerűbbnek tűnik a helyzet.Jajj ne is említsd az ügyintézést.Én szerdán voltam házasságlevélért a szüléshez,és hát épp átépítés van,így se szék a folyosón,se Wc.Mondanom sem kell menni még bírok,de egyhelyben állni nem nagyon.Erre állok az ajtóban,ami nyitva volt,bent 2 ügyintéző, egy ügyfél sem,udvariasan beköszönök,majd feláll az egyik és becsukja az ajtót,hogy ne is lássanak.Így álltam egy helyben negyed órát az ajtó előtt,majd végre behívtak.Ügyesen ránéztem a monitorra,hát mindketten iwiweztek.Tojtak rá,hogy legalább egy széket adjanak! :evil: Annyira nem emberközpontú ez a kis ország! :cry: Olyan ari vagy,ahogy a gyerekzsúrt írod.Én feltétlen ott leszek és Dominik is! :D

Bufo!

Örülök,hogy nem konfliktusra jöttél haza.De azért nehogy bedőlj neki.Érzelmileg szigeteld el magad,már amennyire ez lehetséges együttlakva.Szegény Áron!Jobbulást! :?

Sziszike!

Szinte minden megvan.Talán 1-2 apróság,cumimosókefe,nem is tudom.Szerintem több dolog is ,mint amire szükség van!Amúgy szerencsére már nincs 1 hónap,mert ugye időzített császárom lesz 2 héttel előbb.De ha engem kérdeztek mindjárt megszülök.Alig vonszolom magam,elég gyakran vannak fájásaim,este egész durvák és bizony anyu szerint lejjebb van a hasam is.Hát majd kiderül.

Gyöngyikém!

Nagyon sok boldog szülinapot! :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 

 
 

Drága Barátnőim!

Szeretnélek titeket jhéten meghívni magamhoz, ugye beszéltünk arról, hogy jó lenne egy tali Eszter szülése előtt még.

Beszéljük meg kinek mikor jó.

Jhéten van a születésnapom és, úgy néz ki egyedül leszek...:(

Gyertek!!!!

Eszter: bármi kell szólj, örülök, hogy jól állsz már és remélem kibírjátok azt a 2hetet vagy annak szúrkoljak, hogy minél előbb meglegyen?! Végülis mindegy mikor jön, már ez a kis idő semmi, mert amennyit ugye vártál rá....

Puszi!!!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors esti riogatásra jöttem,azaz mutatok egy pocakfotót és bevallom ahogy megláttam magam a képen rendesen megijedtem,hogy mekkora a hasam. :lol:

Éva!

Hogy van Balázska? Légyszi írj ha már nem a Thomast olvasod! :) Persze gondolom fáradt vagy az elmúlt napoktól,de azért jelentkezz! :wink:

Juci!

De jó,hogy jöttél! :wink: Hát nem lett egyszerűbb az életed az elmúlt időben,mióta nem írtál! :? Sajnálom,hogy Illés ilyen sokat van tőled távol és így rád marad a java! :roll: Tetszik,ahogy a csajok szétdobott lábakkal csücsülnek. :lol:

Sziszike!

Nagyon kedves tőled a meghívás,de én meg tényleg nem merek semmi biztosat igérne,mert sajnos nem tudom,hogy egyben leszek e a jövő héten,vagy ha egyben is akkor mennyire leszek mobil.Ma pl annyira fáradékony voltam,hogy azt hittem ma már szülök.Most meg pörgök ezerrel.Szóval nem tudom,de igyekszem menni. :wink:

Na megyek,mert kezdődik a film!

Akkor jöjjön a borzasztóan nagy anya-Dominik még egyben fotó! :lol: Kép

Jó éjt!

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Ugye milyen nagy? Nem tudom a méretét,mert Kari előtt voltam UH-on,de lehet,hogy szerdán megnézi a doki,vagy utána való héten.De ha kint lesz kiderül úgy is.Bizti kisebb lesz,mint Bálint,hiszen ő bent volt 40 hétig éppen aznap indult a szülés,mint amikor ki voltam írva,de másnap lett csak meg,mert ugye 28 órán át szültem őt. :evil: Ő így lett 4050g.Szerintem ha Domi bent maradna addíg ő is lenne akkora,de így kisebbre számítok ,hogy előbb kikerül a fiatalember! :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Na, végre én is itt vagyok, épp altatás közben.

A kisasszony csukott szemmel nyammnyogja a kezecskéjét, úgy néz ki, álomba ringatja magát ezzel!
Tegnap is képzeljétek, teljesen könnyen elaludt, és reggel 6-ig aludt. Aztán volt ma nagy alvásunk is 2-5-ig, annyira jól esett, ebből én is aludtam kettőt.

Na, ennyit magunkról, ja, még talán nem is írtam, hogy tegnap a paradicsomlé megtette hatását! :) Megint volt kaksi! :)

Gyöngyikém, látod, hogy én milyen bamba vagyok?! És még rákérdeztem, hogy van-e ma valami alkalom, hogy elcsen a férjed valahová.
Most így csak halkan, szemem lesütve, de annál inkább kívánok nagyon-nagyon sok boldogságot szülinapod alkalmából!!!

Jézusom, Eszter, ez hatalmas!!! És milyen fent van?! És még arról beszéltünk, hogy van-e akkora, mint az enyém volt? Na, mindjárt nézek egy képet magamról, az enyém nagynak tűnt, de a tiedhez képest?!
Csodálkozom, hogy egyáltalán ilyen jól mozogsz még vele. Nagyon kíváncsi vagyok Dominik méreteire!
Remélem, a doki csinált UH-t jövő héten!
És persze, hogy gyertek anyukáddal!!! Naná! Itthon leszünk szerdán, tudod, úgy, ahogy szinte mindig, úgyhogy gyertek csak! Nagyon foglak várni!

Ági, hát, nem tudom, hogy fogjuk összehozni a talit még Eszter szülése előtt.
A végén már csak náluk találkozunk babalátogatóban?!
Egyszerűen nem tudok kocsit csenni napközben, így csak az maradna, amit felvetettél, hogy eljönnél metróval, és Eszter kimenne elétek.
Mit szólnál ehhez? Viszont akkor ehhez Eszterrel kellene beszélned, egyszerűbb volna, mivel én minden nap itthon vagyok... talán jobb volna, ha Ti egyeztetnétek.

Jucikám, bevallom, én már nem is mertelek a ruhák miatt noszogatni, nem tudtam, hogy áll-e még az ajánlatod, mármint a kinőtt rucikkal kapcsolatosan.
De ha gondolod, akkor valamelyik este összefuthatunk valahol, nem tudom, Te merre mozogsz?
Hétvégén és este 5 után (ha a bébi épp nem csüng cicin) mozgékony vagyok, van autó is, kb 1-1,5 órára el tudok lógni bármikor!
Én nem is gondoltam, hogy ilyen ripsz-ropsz elköltöztök?! A jelek szerint már csomagoltok? Azta! Akkor nem sokára háztulajdonosok lesztek?
Gondolom, hogy van ezernyi dolgod, nem tudom, mit is írjak, tudom, hogy nem megoldható, de próbálj egy hangyányit lazítani, amikor csak tudsz.
A fene egye meg, hogy Neked sincs segítséged! :(
Viszont egyet tudj kérlek, hogy rám is bármikor számíthatsz, hogyha gyermekmegőrzésre van szükséged! Ha elhozod hozzánk, bármikor szívesen vigyázok rá! Bár nem tudom, mennyire viseli el az idegeneket, de tényleg nagyon szívesen. Na jó, tudom, én volnék a sokadig a sorban, mivel vannak sokkal közelebb álló barátok, nagyobb gyerekekkel, csak tudd, hogy én is itt vagyok ám, hogyha arról volna szó, jó?
Tudom, hogy az volna az igazi, ha például egy nagyi odamenne hozzátok, és Dudi nem volna kimozdítva a megszokott környezetéből... :( De gondolom, most néha tényleg jobb volna egyedül rohangálni, mint kiscsomaggal.
Na, ezt jól kiveséztem.

Lányok, és ez tényleg vonatkozik mindenkire! Hogyha elhozzátok a csemetét, szívesen vigyázok bárkire, csak adjatok utasítást hozzá! :wink:

Zsuzsi, de jó, hogy itthon vagytok! Bár otthonról is jelentkeztél, olyan fura, mintha így jobban érezném a közelséged! :) (Hú, ez most kicsit bizarrul sikeredett?)
Ezek a pasik, Istenem! Kitett magáért rendesen!
Áronkának puszikákat küldünk, hogy gyorsan gyúgyuljon meg!

Mesikém, a dátum beírva, szerintem még emlékezetből is fogom tudni, nem csak a naptárból, mivel nekünk meg 16-án lesz a házassági évfordulónk! :)
Gyors gyógyulást nektek, gondolom, hogy ki lehetsz purcanva! Ez az intézkedés is két kisgyerekkel!
Bár mozgékonyabb volnék napközben, úgy mennék kézzel-lábbal segíteni Neked!

Sziszike, sajnos tudod, mi nem igazán vagyunk mozgékonyak hétközben, és ahogy látom, sokan betegek, meg el vannak havazódva, szerintem ez a tali tolódni fog.
Én is lesem az alkalmat, keresem a jó dátumot, de amíg vannak betegeink, és ennyire szanaszéjjel vagyunk, addig sír a lelkem, de szerintem nem lesz nagycsapatos tali.

Évikém, szégyenlem magam, ma nem hívtalak vissza, de ígérem, holnap pótolom!

Megyek is lányok, gyors zuhi, mert a kisasszony elaludt!!!

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kicsi
Hát tudod nem irigyellek, ennyi mindent egyedül véghezvinni. Adjon az erőt, hogy nemsokára már a szép új nagy házatokban lesztek, és nem kell ennyit rohangálnod.
Dudi hogy viseli az álandó hurcibálást. Áron már nem képes sokáig tűrni az ilyen intézkedős dolgokat, állandóan szabadulna és jön a hiszti.

Anubias
Hűha eza pocak tényleg hatalmas, a te méreteidhez képest. Még jó, hogy így bírod magad. Nagyon kíváncsi vagyok mekkora lesz Dominik.

Balimama
Hogy vagytok? Thomas még mindig ezerrel?

Oné
Na hogy sikerült a kis kiruccanásotok, gyere mesélj!

Sziszike
A jövő hét vége nekünk sem jó, Dávidnak is akkor lesz a szülinapja és azt ünnepeljük. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerül összehozni a talit most nálatok. Egyben biztos vagyok, hogy előbb utóbb sikerülni fog. Ne légy elkeseredve!

Titi
Bár úgy lenne, hogy maradna ilyen jól az alvás. Még kaki is volt biztosan örültél neki.
Hát igen jó itthon lenni, tudod azért már vágytam én is haza egy kicsit. Nekem is hiányzott a megszokott kis környezet, nem azt mondom, hogy nem volt jó anyáéknál, de ez van.

Mesi
Beírtam én is a naptáramba a szülinapot! :wink:
Remélem te nem kaptad el , jobban vagy már?

Áron egész jól viseli a dolgot, délután már egészen virgonc volt. Az éjszaka is csk íx kelt fel, úgyhogy alakulunk.
A férjem továbbra is normális, tök hamar itthon volt játszott a gyerekekkel és megint csinált kaját halat sütött. Nem tudom hová tenni ezt az egészet, egy biztos így sokkal könnyebb lesz együtt lakni ha ez hosszú távon is így marad.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan jövök, mert apa nincs itthon (36 órázik :(), én meg Vivinek rohangálok Mancival ajándékért...

Gyöngyi!
Nagyon boldog születésnapot!

Lányok!
Titi és Erzsike!
Ma éjszaka kipróbáltam a Viburcol kúpot, mert már nem bírtam, hogy karácsony óta 1-1 és fél óránként kelünk éjszaka. És csodát tett velünk. Livi ahogy kell, este 8-tól (ezzel nem volt sose probléma) hajnal 5-ig aludt, akkor kapott enni, és utána negyed 9-kor kelt mosolyogva.
CSak azért mondom, hogyha esetleg valakinek tapasztalatra lenne szüksége (bár ez az első nap, úgyhogy lehet bármi még...)
Hasfájásra is javasolják.

Erzsike!
Aggódom. Mi van a kicsi fiad fülével???

Eszter!
Nem semmi a pocakod!

Kicsi,
én szintén azért nem telefonálok, mert el vagyok havazva. Fel kell fordítani az egész lakást ERik miatt... :( Remélem hogy hamar helyre állunk.
Szerinted ezt a Viburcol kúpot meddig adhatom neki?? Azt olvastam, hogy "leszoktatni" úgy érdemes majd, hogy mindig szétvágom a kúpot, hogy egyre kevesebbet kapjon, de hogy meddig használhatom folyamatosan, arra nem találtam semmi pontosat. Ugye nem ártok vele Mancinak, ha több napig, esetleg hétig kapja??

Titi,
mennék én, mennék, de egyenlőre nagyon el vagyok havazva. Nem tudom, hogy mikor állunk vissza a régi kerékvágásba... Hétfőn már hozzák a kanapénkat, akkor legalább a szoba kicsit rendezett lesz :roll:

Rohanok, mert Manci nyafizik, anya kell neki :D

pusz,
jövök amikor tudok.
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy egyre többen írtok megint.:)

Tali: nem leszek szomorú, de örültem volna nektek, annyira magányos vagyok mostanság...alig mozdulok már megint ki.

Jót tett volna egy kis társaság:)

Akinek van kedve bármikor szívessen látom, de ezt tudjátok.

Eszter: tényleg nagy a pocid...majd énis keresek mindjárt!

Amúgy rosszul gondolod, hogy nem leht nagyobb, csak mert 2héttel hamarabb jön.
Az utolsó időben már nemis nagyon híznak, s amit még jó tudni, hogy kb. 10%-kal növekszik a súllyuk a babáknak..

Zsolti 3700
Anna 4400
Bence 5000gramm lett.

Juci: A kép nagyon édes a lányokról!

Sajnálom, hogy ennyire magányos vagy és magadra vagy hagyatva, átérzem.
Jhéten Apech, Tb, amit minimum 2gyerekkel végig kell csinálnom.:(

Hiányzol és jó lenne többet olvasni rólatok is....

Ági: örülök, hogy a kúp nálatok is bevállt.
Ahogy olvastalak teis nagyon el lehetsz fáradva, vigyázz magadra!

Zsuzsa: örülök neki, hogy normális a férjed, lehet a fejéhez kapott, örülnék, ha békében, nyugalomban lehetnétek együtt!

Titi: örülök, hogy jól vagytok!

Most rohanok, mert Ana felébredt.

U.I.: tegnap este a bal első gumim kilyukadt, benzinkúton derült ki...még szerencse-haza értem éppségben.

Jó éjt!

Kép
sziszike1000
 
 


Csajok!!!

Olvasgassatok vissza, ha lesz időtök, 1éve mik voltak, hihetetlen mi mindenen mentünk keresztül és a képek is nagyon jók!

Pusziiiiiii...most már tényleg megyek:)

Kép
sziszike1000
 
 


Itt az elveszett barany! :roll:

Olvasni olvaslak benneteket,de irni nincs idom,erom...

Virag!

GRATULALOK! Vigyazz am magatokra,pihenjel sokat. Dolgozol meg a szallodaban? Talan jo lenne ha nem kellene ilyen kimerito munkat csinalnod most. Puszi

Eszter!

Oriasi a pocakod!!! :lol: Nem akarlak elijeszteni ,de a masodik baba nagyobb szokott lenni az elsonel. :lol: Na jo,tudom hogy nem hordod vegig. Mindjart a karjaidban tarthatod!!!!

Balimama!

Javult mar a helyzet baranyhimlo teren? Tudtal mar aludni? A haz vasarlas meg mindig all? Uj haz amit kineztetek? Van nagy kert is hozza? Fak???(Mindig osfas telket szerettem volna,eddig nem jott ossze :lol: ).

Sziszike!

Boldog szulinapot elore is!
Es kisfiadnak utolag,ne haragudj!

Koda!

Marcidnak meg nevnapot! Teljesen el,levagyok maradva itt mindenrol. Bence mar jar is???Vagy csak alldogal? Nadrag huzogatas ismeros,igy mosogatok,fozok(ha sikerul) en is. A nagyis kepet (a tobbit is) megmutattam anyukamnak,hogy latod hogy jatszik az unoka a nagyival???Csak hogy erzekeltessem,hogy amit Mishal csinal az semmi. :lol: :lol: :lol:

Bufo!

Orulok,hogy ugy nez ki,hogy sikerul szepen,kulturaltan egymas mellett elni amig le nem zajlik a valoper. Vagy nem lehet hogy meggondolta magat? Aron jobban van?

Mesi!

ANnyira bator es eros vagy! le a kalappal! Szornyu ez a betegseg,de orulok,hogy Agika mar jobban van.

Gyongyi!

Utolag boldog szulinapot kivanok! Meselj,mi volt,merre voltatok? Nagyon aranyos parod lehet.Regota vagytok mar egyutt?
Sara rossz??Olyan edesen ultek ott a szekeken...es az hogy neked novenyeid es disztargyaid vannak,azt jelenti szamomra hogy nagyon jo kislanyaid vannak. :lol:

Eszterke!

Jo vizsgazast!

Titi!

Ugy orulok,hogy sikerul ez az alvas dolog. Inkabb most szenvedj mint kesobb. Szoktad setaltatni friss levegon? Mert azt minden baba imadja.Mishal meg mindig nem alszik nappal,max fel orat amikor mar eldol a faradtsagtol szinte,de elotte uvolt,hisztizik...ami tuti,hogy ha kitolom babakocsiban es jo hideg van,o rogton elalszik. Ma is ket orat setaltam igy(ami ma jo volt mert sutott a nap),dehat nem setaltathatom babakocsiban orokke.
Ez az egyik oka hog ymiert is nem tudok jonni.
Kakiugyben..ha nem pocakfajos,akkor ne foglalkozz vele.(irtam en mar ezt,remlik valami,de az is lehet,hogy csak a fejemben irogattam,es mar ugy tunik,hogy leirtam ezeket).

Rimar!

Szegeny Bazso! De jo,hogy mar ujra a regi. Te most hanyadik hetnel is tartasz?
Kerdeznek valamit..tudom privit kellene irnom...
Szoktal kepet /festmenyt masolni rendelesre? Mert hianyzik nehany kep a hazbol, es lattam kettot ami nagyon tetszik,csak az ara :roll: :roll: :roll:
Ha igen,akkor irnek privit,jo?

Kicsi!

Nem vesztem am el. Kepzeld,te anno kiszamoltad,hogy mikor is lenne jo az oltasokat megkapni,en meg nyugodtan ultem a fenekemen,hogy ez igy milyen jo...Erre mult heten leesett,hogy mar most lesz 15 honapos es nem marciusban :lol: . Ugyhogy gyorsan megkapta tegnap az influenza elleni masodik reszet,majd ezutan jon a baranyhimlo es a dokino szerint akkor kicsit odebb toljuk a 15 honapost.
Pakolas...hat,majd ejszaka fogsz,vagy ha gyorsabb vagy mint Dudi,akkor akar nappal is megprobalhatod a konyvpakolast pl.
Nagyon edes,hihetetlen hogy milyen nagylany. Es a foto a lanyokrol...szoktak csak igy uldogelni??? Mishalom szelvesz,egy masodpercre se all meg,ulni nem szokott.

Na,aki kimaradt attol elnezest..biztosan ezutan fog majd eszembe jutni...de ne haragudjatok.

Magunkrol...
A hazzal meg mindig vannak teendok,jov. heten jonnek meg a gepeszek megint...festo..es mindig van valami. Ekkora hazat meg nonstop lehet takaritani,amit meg Mishal nagyon nem enged(kiveve a porszivozast,azt egyutt csinaljuk),igy mikor lefektetem,tovabbra is akkor kezdodik nekem a muszak. Es utana meg lefekszem,vagy leulok egy kicsit tevezni, Nagyon faradt vagyok..biztosan vitaminhianyom is van,mert azert mi meg szopizunk renduletlenul.
Anyukamrol meg kiderult,hogy annyira tonkrement a gerince,hogy a lebenulas fenyegeti,ugyhogy most rengeteg vizsgalat,infuzio,MRI-k,gyogytornaszt,akupunktort kerestunk es sokat van itt..igy meg plane nem jutok a gephez.
Annyira szeretnek mar onzo modon csak magammal es MIshallal foglalkozni,de sehogy nem akar osszejonni.
Es meg mindig nem talaltam ki,hogy mibe is vagjunk a ferjemmel itt(marmint vallalkozas).

Megyek,es mivel szombat van,elolvasom a Storyt,szinvonal :lol: :lol: :lol:

Tovabbi szep hetveget kivanok mindenkinek!

Ja,Gyongyi!

Igen,rajta vagyok az iwiwen, Kovacs Monika.

Agi!

Nincs tapasztalatom Viburcol kup teren,en csak egyszer probaltam ,de nekem nem jott be.
momo35
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, a sok köszöntést! Olyan drágák vagytok. Azért kicsit fura belegondolni, hogy már 30 éves vagyok. Az István mindig ezzel ugrat, mert ő majd csak március 22.-én lesz 30.
De nem vagyok elkeseredve, mert amit akartam azt sikerült. Anno az volt bennem, hogy szeretnék 30 éves koromig 2 gyerekes anyuka lenni.
Ma is megkérdezte az István, hogy milyen 30 évesnek lenni. Mondtam neki, hogy nem változott semmi, és én még mindig 25-nek érzem magam :lol:

Akkor a szülinap:

A tegnapi nap szuper volt. Először a Platán étterembe mentünk. Alig voltak az egész étteremben. Már meg volt terítve egy asztal nekünk. Ahogy odaértünk mondta a párom, hogy neki ki kell mennie a mosdóba, de hallottam a hangját, hogy beszél valamit a pincérrel. Utánna én is meglátogattam a mellékhelyiséget. Mire visszajöttem, addigra lekapcsolták a lámpát, és csak gyertyák égtek azon a részen, ahol a mi asztalunk volt.
Aztán finomakat rendeltünk, és a végén behoztak egy tortát tüzijátékkal, meg a gyertyával. Csak egy kis zsúr torta volt (oroszkrém), de nagyon meglepett vele.
Még karácsonykor mondtam neki, hogy ne vegyen semmi aranyat karácsonyra, meg szülinapra se, mert szinte mindig kapok tőle valami apróságot. Az igéretét betartva most se és karácsonyra se vett semmit. Azt mondta az ő ajándéka a vacsi, na meg az utánna következő előadás a Madách színházban.
Úgyhogy vacsi után átmentünk a színházba, és egy nagyon jó darabot néztünk meg (Pletyka).
Egész idő alatt nem telefonáltam haza, bár azért izgultam. Anyósom megmondta, hogy ne is telcsizzek, mert úgyse veszik fel, meg érezzük jól magunkat, mert ők ellesznek a csajokkal. Apósom kocsijával mentünk, szóval nagyon hálás vagyok nekik, hogy így segítenek mindenben.

Jó volt kimozdulni. 3 év óta, most ettünk kettesben, meg egyáltalán voltunk valahol kettesben kikapcsolódni. Ja, és még azt kaptam, hogy elmegyünk hosszú hétvégére egy wellnes szállóba.
Fél 11-re már itthon voltunk, a csajok már aludtam, és minden rendben volt velük.
Meg is beszéltük a páommal, hogy sűrűbben tervezünk ilyen programokat.
Ja, és a lényeget elfeljtettem, hogy kaptam egy nagy csokor rózsát is még tegnap, amit a lányokkal adtak át. Persze a Rezinek rögtön ki kellett venni belőlle egy szálat.

Szóval ez volt a nagy meglepi. A családdal pedig majd jövöhéten ünnepelünk, mert akkor lesz a Sára névnapja is, és én kértem, hogy akkor tartsuk együtt.
Na elküldöm, és ha tudok, akkor még jövök.

Kép

Kép
oné
 
 


Momo!

De jó, hogy írtál végre. Hát megértelek a ház takarítását illetően. Én is hulla vagyok, mire végzek, bár nekem azért van segítségem. Az István szokott porszívozni. Sőt már a Rezi is szeret elpakolni, és imád törölgetni.
Szerencsére a Sára mindig utánozza,így akkor mikor törölgetek nem kell rá figyelnem, mert ő is törölget. Ha a Rezi itthon van akkor sokszor eljátszanak a járókában, és ha van valami akkor a Rezi rögtön kiabáll.
Amúgy mosogatni én is úgy szoktam, hogy rángatják a nadrágom, vagy épp a szekrényt pakolják. Én csináltam nekik egy szekrényt a konyhában, amiből kipakolhatnak, mert csak zsepi, meg szalvétta van benne. Becsukom a konyhaajtót, és mehet a pakolás. Főzni azt úgy szoktam, hogy közben sokszor fogom a Sárát.
Azért volt egy pár dolog, amit el kellett pakolnom, de a többi dísztárgyat nem bántja. A virágokat is csak ritkán. Már megkóstolta az orchideámat, meg letépte a bimbóját. Na meg a leveleket...
Szóval nem unatkozunk. Sokat számít ám az, hogy ők má eljátszanak egymással. Na meg sokat vitáznak is

Ja, és idén májusban lesz, hogy 13 éve vagyunk együtt, és 5 éve pedig házasok.

Juci!
Hát neked se lehet most sok szabadidőd. Mikor költöztök pontosan? Sok új butort kell vennetek,vagy csináltatjátok?
Dudinak milyen szobája lesz? Már végeztek a festők?
Ha lesz időd,akkor mesélj

Titi!
Nekem is csak halmozódik a sok kis ruha. Mekkora ruhákat hord most Szandi? Ha elküldöd a címeteket privilben, akkor küldök ruhákat.
Szegénykém, én biztos nem bírnám meginni a paradicsomlevet. Habár ha csak az segítene, akkor talán. Gondolom akkor neked sincs gond az emésztéseddel mostanság.

Ági!
Mikor ünnepelitek a Vivi szülinapját? Végül mit vettetek neki a Livivel? Hogy bírta a vásárlást?

Koda!
Utólag is Boldog Névnapot a fiadnak! Látom a kedvencek között van a Vedák is, nem csak spongyabob.
Nálatok lehet bevinni tortát az oviban? Nálunk még szülinapra sem, mert nem engedik. Csak rágcsálnivalót lehet vinni,vagy olyat amin van szavatossági idő. Persze a Tescós tortát se lehet bevinni, amin ugye van.

Zsuzsa!
Hát én se értem a párod. Biztos hiányoztatok neki.
Áron hogy van? Most akkor szoptatod még?

Éva!
Hogy van a kis bárányhimlősünk? Család többi tagja volt már?
Mi a helyzet a lakásvásálás terén?

Eszter!
Tényleg óriási a pocakod. Má csak néhány nap, és a kezedben tarthatod. Olyan izgi,nem?

Erzsike!
Merre vagy? REmélem nem babó beteg? Vagy Kecsire mentetek,csak én nem tudok róla?
Hogy sikerült a torta a sogorodnak?

Többiektől bocsi, de mennem kell. Holnap jövök, ha hazértünk a szüleimtől!
És most tényleg kisregényt írtam, és nem olvastam vissza, szóval a hibákért is bocsi!!!!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok lányok!

Ismét így jövök, épp altatásban vagyunk. Még nem alszik a kisasszony, amit nem csodálok, ugyanis elcsúsztunk a délutáni alvással, 4-kor aludtunk el, és 1/2 8-kor keltünk fel.
Így talán még nem is álmos?! :(
Próbáltam hamarabb elaltatni, de a változatosság kedvéért anyósomék most jöttek át teljesen váratlanul, és nem igazán izgatta őket, hogy altatás zajlik, el kezdtek gagyorászni, stb.
Én majd' felrobbantam, hogy Dani egy szót sem szólt, sőt, még a lámpát is felkapcsolta. Na, így altass gyereket!
Persze, ha megszólalok, akkor megint én leszek a rossz meny. 1 hete nem voltak nálunk, szóval nem mondhatok semmit, csak pont nem a legjobbkor jöttek. Nem tudom, miért nem kérdezik meg előtte, mikor érünk rá, mikor jöhetnek át. Mert ugyebár ha 7 körül jönnének, akkor a bébi teljesen ébren van általában, és én is nyugodtabb volnék. Vagy akár dél körül. Nálunk csak ez a koradélután az alvás ideje próbál lenni.
Most így gondolom, látták, hogy hulla vagyok, stb, így 20 perc után el is mentek.
Ááá, nem egyszerű lányok.

Ági, ezt a kúpot majd én is kipróbálom, most olvastam utána, úgy olvastam, hogy 3 hónapos kor után lehet csak adni?

Mi ma csak 4-ig aludtunk, utána már nem nagyon, ki is merültem délre nagyon!

Szóval, ha tényleg ilyen jó ez a kúp, akkor fogom ám én is használni, csak majd számolj be, hogy Te meddig alkalmazod. Szerintem hozzászoktatni ehhez nem igazán lehet a bébiket!
Gondolom, hogy el vagy havazva, semmi gond, majd csak összehozzuk ezt a talit. Bár tudnék én is menni! Ez a francos villamos, amivel ki tudnék menni a metróig, régi típus, a babakocsim meg dög nehéz! :( Bár visszafelé meg Neked ugyanez a helyzet. Mindenképp szükségem lesz egy autóra!

Főleg, hogy úgy néz ki, a cég mégis költözik Szigetszentmiklósra az idén, így napközben Dani nem is tud hazaszökni, ha szükség volna rá.

Sokat gondolok arra, Miskolcon mennyivel egyszerűbb volna az életem. Az ismerősök, barátok, rokonok mind közel vannak, mindenkihez vagy gyalog, vagy max 1 busszal el tudnánk menni.
Itt meg, hogy eljussak valakihez, vagy 3 helyen át kell szállnom. :(
Ez tényleg elkeserít!!!

Na, már megint csak jár a szám.

Gyöngyikém, de aranyos a párodtól! Gondolom, milyen jól érezted magad, végre kikapcsolódtál picit. Ilyen régóta nem voltatok kettesben? Na, mi vár ránk...
Ügyes vagy, hogy azért ki tudtál kapcsolni picit, biztos én is telefonálgattam volna, mi újság otthon.
És van már terv, hogy hová mentek arra a bizonyos hétvégére? És kettesben tervezitek azt is? Vagy azt azért már gyerekekkel?
Mi amúgy már a 62-es ruhákat kezdjük kinőni, szerintem 1-2 hét és jönnek a 68-asok. De Isten ments, hogy költs a posta költségre Gyöngyi, ha tényleg vannak talomban, amiket továbbra is szívesen kölcsönadnál, akkor elugrom érte inkább valamelyik hétvégén, amikor Dani itthon van. Tőlünk kocsival nem vagytok ám messze. Még akár bébivel is kiugorhatunk egy szombaton.
Akartam már kérdezni és mondani, hogy nem felejtettem ám el e kismama ruháidat visszaadni, össze vannak csomagolva. Viszont teljesen bunkó módon kérdezném, nem maradhatnának a következő bébiig? Mert ha Isten adja, az idén megint szívesen kölcsönkérném őket. Annyira vigyáztam rájuk, hál' Istennek egyiknek sincs kutya baja sem.
De persze, nem tudom, nem szeretnéd-e másnak kölcsönadni, addig, amíg nem jön esetleg a harmadik kicsi gyerkőc. :wink:

Lányok (Juci, Gyöngyi), viszont majd abban muszáj lesz segítenetek, hogyha kinövi Szandika a ruhácskáitokat, kiválogassuk, melyik ruhácska kié.
Mivel mikor kórházba kerültem anyósom kipakolta a szatyorból a ruhákat a szekrénybe, és fogalmam sincs, melyik kitől van. :( Szegény nem tudta, hogy kölcsön ruhák, és ráadásul több van benne nagyobb is, csak segíteni akart. Így viszont hülye helyzetbe kerültem.
Persze, a javát azért tökéletesen tudom, kié, de biztos, ami biztos.

Sziszike, igen, meg tudlak érteni, hogy szívesen volnál társaságban. De ha meg tudod oldani, hogy elgyere, szívesen látunk, bepótoljuk a decemberben elmaradt talinkat.
Feltéve, ha mobilisabbak vagytok, mint mi.
Úr Isten, mekkora súllyal születtek a gyerekek?! Bár ezt már leírtad, mármint hogy Anna és Bence mennyivel születtek, de hihetlen, hogy a csudába tudtad megszülni a kissrácot 5 kg-val?! Gondolom, hogy megkínlódtál.
Bár találkoztam tavaly egy lánnyal a kórházban, aki bent feküdt, mert 5 kg-ra tippelték a gyerkőcöt, császárra várt, és éjszaka beindult nála a szülés. Én mentem szólni a nővérkéknek, mert hogy nem lett volna szabad rendesen szülnie az óriásbébi miatt. Reggel találkoztam vele, ölében a babával. Kérdeztem, mi történt? Meg volt a császár? Mire mondja, hogy nem, valóban késő volt, és megszülte rendesen, és simán ment! Neki is a 3. baba volt.

Momo, azta, még mindig ilyen rossz alvó Mishal? Hát, így tényleg nem lehet egyszerű dolgod!
És mindemellett még a sok takarítás, igen, a nagy ház sajnos ad némi feladatot.
És este hogy tudod ágyba dugni? Az könnyebben megy, mint a nappali alvás?
Napközben tudom, hogy vinnem kellene levegőre, csak önző módon az egyetlen elvása a délutáni, amikor én is lefekszem vele. Ha viszont kiviszem, akkor én egy dekát sem alszom. Tudom, hogy ez nem helyes, most próbálok majd rászokni arra, hogy 2 naponta menjünk levegőre.
A dokinéni amúgy azt tanácsolta, hogy ilyen hidegben ne menjünk ki, de mivel most enyhül, visszaszokunk ám mi is a levegőzéshez, biztos hiányzik neki.
Mik a teendőid még a házban? Miket kell még csinálnod?
Már kérdezni akartam, a konyhában lesz függönyöd? Gondolom, élvezed a benne való főzőcskézést.
Szegény anyukád, hát, nehogy egyszerű legyen az élet! Remélem, az akupunktúra segít majd egy kicsit.

Zsuzsikám, én sem értem a férjed. Az biztos, valóban könnyebb lesz így együtt lakni, de nem fog így jobban fájni érte a szíved?
Beszélgettetek amúgy otthon a szüleiddel a helyzetről? Hogyan terveztek most? Vannak kitűzött tervek, hogy kb ezt meg ezt ekkor és akkor lépem meg?
A munkalehetőség áll még? Mikortól mehetnél? Gondolom szeptemberben kezdenél, ugye?

El is aludt a drágaságom, gyorsan megyek is zuhizni.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Szia Titi!

Most csak gyorsan neked egy pár sort.:)

Nálunk nem mernék megtenni, hogy bejelentés nélkül jönnek és nem utaznának potyára sem.
Sztem mindenképpen beszélnetek kellene velük, hogy szóljanak mikor jönnének, mert szeretnéd, hogy ébren láthassa a picit..stb. valahogy, így kellene adagolni. Olyan jó lenne, h látnátok a kicsilányt ébren és nyugodtan, olyan gyönyörű és okos, szeretném, ha legközelebb hívnátok és megbeszélnénk mielőtt jöttök, mikor a legjobb, mert ezt látnotok kellene.

Mi mobilisak vagyunk, de minden a gyerekektől függ. Hétfőn táncuk van1- fél3ig. Viszont bármelyik d.e. ráérünk...így csak 2gyerekkel közlekednem , viszont a péntek a legjobb, mert Zsoltiért csak 4re kell mennem.
Így aznap mindegy mikor , de jó!:)
A többi nap d.e. nem merek sosem ellógni, mert nem tudom visszaérek-e időben 12:30ra(forgalom milyen stb.)

Nekem Anna nehezebb volt, mint Bence születése.
Annánál 6körül folyt a magzatvízem, majd 18:45re lett meg, 4től voltam csak a szülőágyon, addig vajúdás, 16kor kaptam fájdalom felerősítőt. Nos onnantól, kemény volt.
A fájásnál a vizsgálat nagyon kellemetlen volt, s Anna is nagyon fennt volt. Nem számít, mert amikor már velünk volt boldogság!

A vajúdásnál olvastam egy cikket, hogy minden nő, aki szül egy Istennő, nos a fájások közben erre gondoltam.

Bencénél, mivel a 2szülés közel volt egymáshoz, sztem ezért jobban tágultam meg szedtem a homeos dolgokat is nála.:) Szóval 2:30kor fájásokra ébredtem, 3ig mértem az időt, majd hívtuk anyut, mire ideért és én összeraktam magamat, reggelit csináltam még páromnak hihetetlen mi mindenre volt erőm...a kórház meg zárva volt, még jó, hogy 2 bejárata van és az egyiket sikerült felébreszteni.:)

Nos, 4kor értem fel és 5kor már meg volt Bence!
Nekem ez az utolsó nem volt rossz, mert hamar meg lett és amikor beértem már szűk 4ujjnyi voltam, ami sok erőt adott.

Amit csak akarok még mondani, ha közel van a 2szülés egymáshoz, sztem könnyebb - gyorsabb a szülés is.

A dokim meg állította nem lesz csak 3-4kilós a baba, mind 2 szülésnél, nos ennyit róla. Be sem fektetett , nemis nagyon érdekeltem sztem..:(

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt lányok!

Mi már 1 órája teljesen éberek vagyunk, próbáltam visszaaltatni, de nem sikerült. :(
Pedig 4-1/2 6-ig megint fenn volt a drágaság.
Ezek az 5-6 óra alvások kikészítenek, pedig teljesen jól kellene bírnom, elégnek kellene lenniük.

Sziszike, megnézem a péntekem, így fejből nem tudom, de akkor majd egyeztetünk priviben.
Nekem jobb a koradélután, úgy dél küröl, mert délelőtt mosott kaki vagyok, még beszélgetni sincs erőm. Akkor úgy hazaérnél 4-re biztosan, mi meg tudunk aludni 3 körül, ahogyan szoktunk.
De akkor majg megbeszéljük, jó?

Ezt akkor jól benézte a doki... mármint Bence méreteit. De a lényeg, hogy tényleg ilyen könnyen ment, és hogy nem maradt egyik sem olyan kellemetlen emlék. Bár hogy is volna az, nem?!

Ági, megint kapott Livi kúpot? És milyen volt az éjszakátok?

Na, megyek, ma már muszáj tevékenyebbnek lennem, ráadásul este vendégeink jönnek, és annyi dolgom van mára!
Pedig mindjárt leragad a szemem. Muszáj leszek ma már kávé után nézni. :(

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Vagyok ám, csak egy kicsit el vagyok úszva...

Virág! GRATULÁLUNK!!!!!! Vigyázz nagyon magadra és a kis bébire! Mikor mégy dokihoz? Annyira örülök, hogy sikerült.

Gyöngyi! BOLDOG SZÜLINAPOT!
Nagyon ari a férjed, hogy ilyen meglepit talált ki! Erre biztosan emlékezni fogsz jó sokáig. Wellnesezni mikor mentek?

Zsuzsa! Mi történt as férjeddel? Örülök, hogy ilyen rendi veletek, de egyszerúen nem tudok kiigazodni, egyszer nem is érdeklik a gyerekek, aztén meg mintaapa próbál lenni? Gondolom te se nagyon érted. Lehet hogy történt valami köztük a barátnőjével?
Szegény Áron, nagyon sajnálom. Gondolom milyen rossz lehet n eki.

Sziszike! Köszi szépen a receptet.

Kicsi! Nagyon édesek a képek! Olyan nagyot nőtt Dudi! Eddig is nagyon csajszis volt, de most kezd már nem annyira babás lenni, inkább lányosodik, nagyon cuki.
Köszi az extra infokat.
Ezek szerint megint akkor nincs Illás mikor lányok vannak... Nagyon ügyi vagy, hogy így tudsz mindent intézni egyedül. Ha kell egy kis segítség, kedden itthon lesz Zsolti is elhozhatod Dudit. Ha egyedól lennék nem merném, mert Babó is egy emberes gyerek meg Dudi is, de ketten leszónk.
Azért most ne tűnj el olyan hosszú időre! Regény nélkül is megleszünk valahogy csak egy pár szóban mindig tudkunk rólatok!

Éva! Hogy vannak a fiúk?
Mostmár tényleg te következel!

Koda! Akkor megint rendelitek a kaját, vagy azért még próbálkozol?
Szegény, nagyon sajnállak a mensi miatt, pedig azt hallottam valahol, hogy szülés után már nem olyan vészes... Eszerint ez sem volt igaz :(
Nagyon ügyesen álldogál Bence, ebből hamarosan szaladozás lesz...

Mesi! De jó, hogy Ágika lassan meggyógyul. Te meg nehogy beteg legyél! Valami vírust szedtél össze? Jól rátok jár most a rúd.
Az ügyvéddel tudtál beszélni?

Eszter! Kezd izgalmassá válni a helyzet... Óriási a pocakod!

Titi! A Gripe watert adod a bébinek? Én most gondolkodom, hogy este adnom kelle neki, mert néha arra kel éjjel Babó, hogy kakilnia kell. Ami ugye azért lehet, mert eszik éjjel is és ő legalább minden 2. evés után kakil. Így a hajnali evés után rendszerint felkel rá, mert nem megy olyan könnyen és a pukikra felébred.
A délutáni alvás nálunk is babakocsis, így én teljesen ko vagyok, mire Zsolti hazaér, de úgy vagyok vele, az nekem mindent megér, hogy este elaludjon evés közben, mert akkor hamarabb mehetek én is aludni. Meg mikor Zsolti hazér úgy 2-3 naponta lopok magamnak egy fél órácskát és áztatom magam a kádban. Rettenetesen ki tud kapcsolni és utána minden ok.

Ági! Köszi az infot. Csak azt hiszem Babó tényleg éhes már azért kel fel. De aztán lehet hogy nem, csak én parázok miatta.
Sikerült venni valamit Vivinek?

Momo! De jó, hogy végre rólad is hallunk. Csak rendben leszmár valamikor az a ház, de nem bíztatlak (anyukámék 25 éve építették és azóta folyamatosan mindig van vele meló...).
Anyukádnak jobbulást, remélem találtok egy jó orvost.

Csütörtökön Babóval Bethesdába kellett menni a fülészetre. Már az odaút nem volt rózsás, hamar el kellett indulnunk, mert Babó ordított a lakásban, nem tudtam vele mit kezdeni. Séta közben persze semmi baja nem volt. A babakocsival alig tudtunk fel meg leszállni, mert a trolisofőr mindkétszer majd ránkcsukta az ajtót. A kórházban a szoptatós „helyiség” a folyosó egyik vége elfüggönyözve, benne egy vaspaddal. A doktor bácsi szerencsére aranyos volt, leszívta a váladékot Babó füléből. Azt mondta a fürdővíz belement és nem folyt ki, ettől begyulladt a külső hallójárat. Hazafelé másik trolival jöttünk, de annak meg olyan magas volt a lépcsője, hogy nem tudtunk felmenni. Majdnem leestem babkocsival együtt… Úghogy nagyon rossz napunk volt. Azért szerencsére túléltük, pénteken meg jöttünk haza kecskemétre.

Babó mostanában felkel 2x minden éjjel, és 6-fél 7 körül végleg ébredés van, én nem voltam ehhez szokva, most teljesen lefáraszt. Néha csak eszik és visszaalszik, de van hogy utána még játszogat is a kiságyban. Inni nem akarok neki adni, mert a sógornőm így akarta leszoktatni a lányát az éjjeli evésról, aminek az lett a következménye, hogy a mái napig éjjel 6-7 szer megy ki neki teáért (most 5 éves).
Talán estére már kellene enni valami kis extrát. Valaki adott a babájának holle rizskrémet vagy kölest? Ezt a kettőt találtam, ami gluténmentes meg nincs benne tejcsi. Vagy szóba jöhet még a sinlac, de azt fel kellene íratni, a dokibácsink meg sajnos tápszerpárti.


Tényleg össze kellen már hozni valami tali szerűséget, nem örülök, hogy mindenki ennyire el van havazva!
Mi csak holnap megyünk haza, Zsolti reggel visszament, mert szolgálatban van, mi meg ittmaradtunk, hogy ne legyünk egyedül. Most megyünk először kettesben ilyen hosszút, remélem nem lesz semmi gond. Csak még nem tudom mikor indulunk, reggel elmegy anyukám dolgozni, utána lenne jó, de Zsoltit akkor nem hagyjuk otthon aludni, mert reggel éjjel nem alhat és reggel fáradtan jön haza... Majd még kitalálom hogy lgyen.

Puszi (ma még jövök, mert anyukám Babózik, és már van fent a házban is net, nem csak apukám műhelyében).
verzsike
 
 


sziasztok!

huh de kihalt a topicunk hétvégére!merre vagytok?habár amint olvasom mindenki el van havazva!
Nem is tudom mit irjak nektek annyira le vagyok maradva!szerintem most irok magamrol aztán majd összeszedem kinek mit is akartam irni!

két napja csak fexem mert parázok nem akarom elvesziteni a babát!holnap kérek dokitol idöpontot remélem megnyugtat de nagyon félek hogy mi van ha... pl. csak a teszt hazudik?ááá rossz gondolataim vannak!félek

meloba tuti tiszta ideg a fönököm mert a rosszulléteim meg a hazaut miatt igen keveset voltam ma is megirtam neki fáj a hasam megyek dokihoz!de nem érdekel mert nem fogok neki felmászni az ablakba most semmivel nem kockáztatok!már egy kis sétátol is halványrozsaszin a folyás akkor mi lenne az ablakpucoláástol!

mesélek egy kicsit otthonrol is meg ünnepekröl meg ugy tipikus virágosan mindent összevissza!
szoval ugy volt nem megyünk haza de aztán anyukámék nyertek!21én mentünk elötte éjjel éfélig sütöttem de nem olyan sokat mint tavaly csak épp hogy aztán otthon folytattam!hát 21én rámjött az elsö rosszullét azt mondtam tuti az éjjeli fentléttöl!ugy indultunk haza hogy bekészitettünk egy csomo zacsit mert hát még az ajtobol is vissza kellett rohanom!na aztán hazaértünk!férjem lelépett egy szülinapi buliba!engem meg folyamatosan hivogattak miért nem megyek!na itt bejelentette a mamámnak meg apunak hogy terhes vagyok(ezt most a héten tudtam meg)
amiböl egy kicsit mertem reménykedni hogy baba van az hogy utááálom a halat és majd megörültem a rántotthalért!karácsonykor be is laktam belöle!karácsonyunk tök jo volt meghitt mert szenteste csak otthon voltunk!másnap mentünk mamámhoz nénjüsékhez meg apumhoz!hát nem volt valami kellemes mert mamámmal összevesztem pedig sose szoktam aztán még anyum is felhivott milyen szemét vagyok hogy kiakasztottam a mamám holott ök nincsenek is joba!na mondom ok ennyi elég megyek haza németbe!de aztán sikerült megnyugtatni mamát!találkoztunk évával is!eszter ugye ö volt a kismadár?mondanom sem kell élöbe még tutibb csaj mint itt a neten és a képeken!nagyon jot dumcsiztunk és ugy örülök hogy megismerhettem személyesen is!
szilveszterünk elég uncsin kezdödött fiuk gépeztek anyával tvztünk de aztán bejelentkeztek hozzánk vendégek és utánna minden tök szuper volt!fél négyig fent voltunk!
aztán hazajöttünk másodikán!apum is kijött velünk!tök joo volt minden nap mire hazaértem várt a teritett asztal és a finomabbnál finomabb kaják mindig azt csinálta amit megkivántam!nagyon jo volt ez a hét és kellemesen csalodtam apumba teljesen elkényeztetett aztán mikor a teszt pozitiv lett akkor meg mégjobban!kár hogy csak egy hétig volt kint!most a hétvégém tök depis mert ugye egyedül vagyok nimroddal apu elment haza férjem maszekol!ugyhogy nagyon gáz egyedül folyamatosan a rosszon jár az eszem meg hogy nehogy baj legyen!

azt még nem meséltem hogy a férjemnek hogy adtam elö igaz ö már elöbb tudta mint én!na szoval hazajöttünk a sétábol apuval meg nimroddal!közbe vettem egy tesztet!aztán telefonált férjem mindjárt hazaér (két orával késöbbre vártam ezért nem is tudtam megcsinálni a meglepit) gyors be a wcre tesztet csinálni!megláttam hogy van egy barna pötty na mondom ok megjön nem tesztelek de hát ha már megvettem és kibontottam meg kéne csinálni!megcsináltam egy másodperc mulva jött elö egyböl az elsö csik megforditottam mondom tuti ez a másik csik (most hogy irok nektek igy esik le nem lehetett a control csik mert az van hátul,na mindegy) és bumm ott a második is!sikitottam és rohantam ki apumhoz hogy sikerült ugye sikerült?aztán kérdezte kisfiam mi?mondtam neki kistesoja lesz kérdezi honnan tudom hát mondom ez a papir jelzi!miért be vetted a szádba?(azt gondolta olyan mint a hömérö) mondtam be,hát mégse magyarázhatom el neki hogy müködik!aztán gyors fel a padlásra mert ugye kitaláltam ha pozitiv a teszt összerakom a bölcsöt bele egy kisrugi és rá a teszt!aztán ez nem sikerült de lehoztam a bölcsö fekvö részét de mire leértem az ajtonkhoz a férjem pont felért!ugyhogy az ajtoba gyors beleraktam a tesztet (még jo hogy apum mondta rakjam el hátha a férjem elöbb hazaér mint én leérek a padlásrol) és odaadtam a bölcsöt a kezébe!nézi nézi :szoval igaz?igaz? terhes vagy?:egyböl átölelt és agyon csokolgatott meg nimrodkát is aztán apuval bontottak egy sört hogy megünnepeljék!
a kisfiam azota is kényeztett folyamatosan hozza az innivalot nekem meg kistesonak!kérdezi mit kérek hozzon e valamit!tegnap már vásárolni akart ajándékot is a kistesonak!a férjem tegnap este dolgozott fél tizenegyig és irtam neki hozzon hambit és már mikor fél uton hazaért akkor vette észre az smst és képes volt visszafordulni egy hambiért!szoval már most agyon kényeztetnek nem tudom mi lesz velem igy szülésig!:)

huha na most azt hiszem kiirtam magam!remélem nem untok meg!
na puszi mindenkinek holnap irok egyesével személyre szoloan joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Ma végre azonnal tudtam volna reagálni mindenre, erre nem volt mire :( .
Lányok olyan jó volt ma itthon csak tettem-vettem, de olyan nyugis volt itthon minden. Így hogy nem volt semmire gondom, csak úgy ömlött belőlem a tejcsi. Nem tudom mikor kel fel Babó, mert ma rengeteget tudott enni.
Remélem nektek is ilyen nyugisan telt a hétvége...

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Virág!

Jajj de jó,hogy írtál végre magadról. :D Nagyon örülök,hogy a családod ennyi szeretettel és törődéssel vesz körül.Megértem,hogy félsz,de nagyon bízom abban,hogy nem lesz semmi gond.Mondjuk az szuper volna,ha mielőbb eljutnál a dokihoz.Te is nyugodtabb lehetnél és szerintem lehet,hogy adna egy kis hormonpótlást.Persze ez nagyon egyéni.Tudod Titi is végig barnázgatta,rózsaszínezte az elejét és ott a gyönyörű kislány.Úgyhogy nem feltétlen lesz baj ezektől,de tényleg fontos,hogy mielőbb lásson doki.Azt hogy fekszel meg megint nagyon jól teszed.Kit érdekel ilyen helyzetben mit gondol a főnök,ez most másodlagos dolog.Nagyon drukkolok neked,hogy nemsokára te is babázhasss és a következő talira szép nagy pocakkal érkezz.Igen Éva dicsért nekem téged,ő volt aki csicseregte,hogy milyen csini is vagy! :wink:

Erzsike!

Olyan mérges vagyok,mert a minap láttam,vagy a vaterán,vagy a teszveszen,hogy valaki árult megmaradt sinlacot,de hiába néztem neked már nincs fent! :evil: Pedig az nagyon jó kis dolog.Bálintom mivel tej és tojásallergiás volt ezt kapta.Főzelékekbe is tehető és mi nagyon bírtuk.Sajnálom,hogy a dokid nem hajlik rá! Mi is Ha tápszereket kaptunk,de ugye az is tehéntej alapú és attól még allergiás volt rá Bálint!

Sziszike,Vivienn!

Ezúton szeretnék nektek nagyon sok boldog születésnapot kívánni! :D

Bocsi,de most nem tudok többet írni,megyek vásárolni.Nagyon nehéz a vége.Nem is hittem volna.Gyorsan telnek a napok,de mégis.Lelassult vagyok és nem megy semmi igazán.Aludni fáj itt ott.Esténként nagyon fáj,ahogy mozog.Ha nem mozog ideges vagyok,ha mozog akkor meg azt hiszem most jön ki,akkorákat nyom lent,meg mindenhol! :roll: Igyekszem nem elsárkányosodni,tehát még nem vagyok ideges meg türelmetlen a családommal,de gondolom majd ez a rész is utolér! Már azt szeretném,hogy itt legyen velem,egészségesen és arról írhassak ,hogy mennyit eszik,alszik,kakil... :lol: Azt hiszem az utolsó hónap nem a várandósságé,ilyenkor már valóban terhes az ember és ez nagyon igaz.Terhes másoknak,mert egyedül már lehajolni sem tud, és terhes magának is. :lol:

Megyek összeszedem magam és elmegyek vásárolni!

Puszi mindenkinek

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Most értem haza a nőgyógyásztól:)
NEM AKAR SPIRÁLT FELRAKNI, HISZEN MÉG FIATAL VAGYOK, FELÍRT EGY GYÓGYSZERT!

MOst 3 hónapig figylem, hogy mennyire válik be! Aztán meglátjuk.

Párom meglepett és velem marad ma.:) Hurrrrráááááááá!!!

Köszi a köszöntést( Jucinak és Eszternek) :)

Szép napot mindenkinek!

Később talán még bekukkantok.

Kép
sziszike1000
 
 


Vivi: Boldog születésnapot!!!!

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok lányok!

Csak gyors bejelentkezés, mert készülünk levegőzni, ahogy tanácsoltátok!

Lányok, katasztrofális éjszakánk volt, ez egyre rosszabb. Este szépen elalszik magától, tegnap is már 1/2 11-kor aludt, de most már hajnal 3-kor kelt fel, akkor enni kért, utána kb 1/2 5 körül tudtam visszaaltatni, de csak cumival. Így viszont ahogy kiesett, rögtön nyöszögni kezdett, felkelt, és ez ment reggel 6-ig, amikor arra kelt, hogy nyomja a puki.
Levetkőztettem, tornáztunk, kijött egy jó nagy. Aztán megint enni kért, és nagyjából reggel 1/2 8 körül aludtunk el, ami után 8-kor csörgött Dani telefonja (ébresztő), és megint felkeltünk.
Utána még 1 órát sikerült cicin bealtatnom, de csak úgy aludt, hogy a cicim a szájában volt.
Szóval, nagyjából 3-4 órát sikerült aludnom. Már lassan olyan kimerült vagyok, hogy összeesem. És hogy ma sétálni menjek vele, ne aludjunk idebent együtt délután, még a gondolata is rémiszt!
Ja, és este megint vendégeink jönnek, tegnap is voltak.

Erzsike, irigykedem a tegnapi napod miatt, és a sok tejcsi miatt is. Nekem egyre kevesebb van.

Na megyek, gyorsan bekapok valamit, aztán irány ki, amíg süt a nap.

KépKép
titi_27
 
 


Juci!

Jajj de ügyes vagy! :D Akkor biztos most nem vettem észre,és azt hiitem már lejárt a hirdetés.Ez szupi.Remélem Erzsike örülni fog neki. :wink:

Erzsike!

Amúgy nekem csak a vaterára van,de Titinek van kódja a teszveszre is,ha kell ő segít és leüti neked bizti,csak hívd fel. :wink:

Titi!

Tudom,hogy ez nem vigasztal,de én sajnos épp ugyanígy voltam Bálintkával,de ezt már ezerszer meséltem.Néha azt hittem belehalok a fáradtságba.És egyre ingerültebb és elesettebb voltam.Tudom miről beszélsz! :? Remélem én most nem járok így és Dominik jó alvó lesz. :? Nagyon sajnállak és bízom benne,hogy kialakul lassacskán.Ne félj,így nem marad,az tuti,minden gyerek megtanul aludni! :wink: Jajj úgy segítenék valahogy,de nem tudom hogy tehetném!Mennyi vendéged van,szegénykém,gondolom így nekik sem tudsz annyira örülni,inkább pihennél!Akkor ma este se hívlak.Jó volna már dumcsizni,mert szerdán beugranék 10 percre ,ha nem baj,tudod azért amiket beszéltünk! :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Ági! VIVINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Sziszike! Boldog szülinapot! Ari a férjed, így mégsem vagy egyedül :) .
Szerintem igaza van a dokidnak, spirált csak 35-40 felett szeretik.

Eszter! Majd csak túl leszel már rajta. Csak kitartás. Megértelek amúgy, hogy nehéz, mert rettenetesen nagy pocakod.

Kicsi! Köszi szépen a linkeket, már le is csaptam az egyikre. Kipróbáljuk hátha bejön. Fogalmam se volt, hogy ilyeneket lehet venni így is.
Nagyon sajnálom, h elszállt a kisregény, mert mindig olyan okos tanácsokat írsz.

Mi már hazaértünk, mert reggel telcsizett Zsolti, h nem hozott fel kulcsot, így jöttünk gyorsan, hogy ne sokáig kelljen a munkahelyen maradnia. De nagyon fáradt vagyok, most is evett kétszer Babó éjjel. Még jövök...

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Csné
Nagyon Boldog Születésnapot Vivinek!

Kép

Sziszike
Isten éltessen sokáig , Boldog Születésnapot!

Kép

Titi
Nagyon sajnálom, hogy nem javul a helyzet alvás terén, csak kitartást tudok kívánni, és hidd el egyszer vége lesz ennek az időszaknak.

Verzsike
Örülök, hogy ilyen nyugisan telt a hétvége és sok a tejcsi is.

Virág
Na végre hogy írtál egy kicsit hosszabban is. Szerintem se foglalkozz most azzal, hogy mit gondol a főnököd. Ha pedig mégis akkor mondd el neki az igazat .
Nagyon jól teszed, hogy pihizel és nam mocorogsz. Minnél előbb tessék elmenni dokihoz is, most nehogy halogasd!
Tök jófejek a téged körülvevő pasik, tessék hagyni hogy kényeztessenek, máskor meg te ugrálsz körülöttük úgyhogy így 1-1.

Oné
Nagyon tündéri férjed van. Szép kis meglapit szervezett neked. Remélem a hétvége is csak kettesben lesz, hidd el nagyon jól fogjátok érezni magatokat gyerekek nélkül is, arról nem is beszélve, hogy csak tényleg így lesz pihenés az egész.

Anubias
Nem baj ha már vonszolod magad ez sajnos a végén már mindig így van. Légy erős már nem sok van hátra!

Momo
Hát látom te továbbra sem lógatod a lábadat. Mikor fogsz már egy kicsit lazítani, van erre lehetóséged a közeljövőben?
Sajnálom anyukádat jobbulást neki.

Kicsi
Ez nagyon bosszantó tud lenni, ha minden elszáll.
Bevallom nagyon kíváncsi vagyok mit írtál nekem? Tudom ez egy kicsit önzően hangzik most, ne hari: :roll:

Áronnal ma visszamentünk a fülészetre, a dokinéni szeint szépen rendbejött, de még sajnos mindig lázas, így megyünk tovább a gyerekorvoshoz. Remélem hamar kilábalunk ebből a nyavajából.

Ma megkaptuk az első tárgyalás időpontját, márc. 26. Ez lehet nagyon sok is ha nem jövünk ki jól, de ha úgy nézem akkor nincs túl messze.
A hétvége nálunk is nyugisan telt. Nem történt semmi különös.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!

sziszike nagyon boldog szülinapot kivánok!puszi

vivike neked is nagyon szuper és boldog szülinapot!puszi

hoztam nektek meglepit:
Kép

7+2napos 08.30ra vagyok kiirva!és a doki azt mondta jo nagy már most hihi olyan boldog vagyok és láttam a pici szivecskéjét is!mostmár megnyugszom!holnap megyek felmondani!

most megyek pihizni mert forog velem a világ!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan pár sort.:)

Mai napom nagyon jó, örülök, hogy nem vagyok egyedül.:)
Zsolti és Anna táncol 1-fél3ig, így kettesben(3asban) lehettünk.
Voltunk kínaizni , ami szőrnyűűűűűűűűűűűűű volt, de együtt voltunk és ez jó.
Aztán parkban egy kicsit nézelődtünk...majd elmentünk a tortámért!
Rendelt nekem tortát!! YIPPYYYYY

Majd rakok fel képeket és mesélek, milló puszi és köszi a köszöntéseket!

Teszveszre és a vaterára is van regisztrációm, akinek kell vmi csak írjon. Erzsike szólj, ha leüssem!

Titi: ne legyeél elkeseredve, nem veled van a baj és nem is a kicsi lánnyal, minden kapcsolatban vannak változások, nehezebb időszakok és hamarosan jobb lesz- én hiszem-tudom!

Gondolok rád!

Juci: egy tündérke vagy, hogy még ennyi gond mellett is van időd ránk! Hogy bírod?

Pusziiiii

Kép
sziszike1000
 
 


Virág!

Óriási gratuláció a kis gyönyörűségedhez.Örülök,hogy minden a legnagyobb rendben.De miért is lenne másként!Ez csodálatos! :D Nincs is min aggódni,hiszen szemtelenül fiatal vagy és már kihordtál egy makk egészséges gyerkőcöt. :D Mit mondott a doki a színes folyásra? Megnyugtatott e téren is,vagy adott is rá valamit?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Éva!

nagyon régen jelentkeztél! Ugye nincs baj? :roll:

Kép

Kép
anubias
 
 


Eszter azt mondta ne aggodjak ez elöfordul!megnézte direkt vett kenetet is és mindent rendbe talált nem látt vért se uh-n!azt mondta nyugi nem lesz baj de vigyázzak magamra!ennyi
két hét mulva megyek vissza!

jajj de izgi már csak 28nap de a csaszi elöbb lesz nem?a pocid meg aztán tényleg hatalmas de ez olyan jóóó!

puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jajj nagyon jó,hogy mindent rendben talált! Ez most a legfontosabb.Igen én szerdán kapok egy időpontot a császárra,kb még 2 hét,de valóban nehéz,mert nagyon nagy a hasam.Bár alapvetően nem panaszkodhatok,mert tudok törökülésben ülni,meg magassarkú csizmában szaladni,megegy csomó tőlem megszokott hülye dolgot,amit nem szoktak 9 hónapos terhesen! :lol: Szóval igazából kutya bajom,csak már babázni akarok. :lol: Na jó,azért néha van egy kevés,de nem vészes! :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Kicsi! Ne keresd meg mégegyszer a játéktartókat, már annyit találtam, hogy most azt nem tudom eldönteni, hogy melyiket vegyük meg :lol: .
De nagyon aranyos vagy, hogy emlékeztél rá.
Puszi
verzsike
 
 


Hello!!!!

Virág úgy örülök hogy minden rendben van! Nagyon aranyos a picike szépen lehet látni a fejecskéjét! Pihizz és nagyon vigyázz magatokra!!!! Most nézem ti Füssenben laktok? nekem is van ott egy nagyon jó ismerősöm Miskolcról jár ki és műkörmös úgy hívják hogy Barbara. Nem ismered véletlenül?

Eszter rajtatok a világ szeme!!!! Hatalmas a pocakod , jó hogy még ilyen jól bírod!!!! 2 hét Úr Isten, az mindjárt itt van !!!!

Éva ti hogy álltok ??? Szedsz valamit??? Elég jól lemaradtam bocsi!

Sziszi!Gyöngyi! BOLDOG Szülinapot kívánok én is!!!!

A gyerekem olyan szinten hisztizik hogy hihetelen! Az elmúlt héten kezdődött , amit mondok arra mindenre visít és földhözvág dolgokat!!!! Elmentek az apjával tankolni tegnap, bementek fizetni és Marci nem akart visszaszállni a kocsiba , azt mondja Robi hogy 5 percig visított úgy hogy kijöttek a dolgozók a shop-ból hogy megnézzék! A kocsival meg arrébb sem tudott állni mivel a gyereket nem tudta bekötni! Biztos érzi rajtam hogy ideges vagyok én is a tanulás miatt, pedig vele nem éreztetem.
Már csak 4 kurv@ vizsgám van , a héten 2-őt letudok a másik 2-őt pedig a jövőhéten , drukk hogy sikerüljön !! És utána lógathatom a lábam juhhéjjj!!!!

Többiek bocsika már megint !!!

KépKép
eszterke80
 
 


szia eszterke! egy magyar ismerösöm van aki mükörmös neki van egy kisfia!te ismidnek van?

csajok szörnyü a mai napom!semmi nem marad meg bennem!egész este rokákat kergetek!

puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

A tegnap olyan gyorsan eltelt, hogy már nem volt időm írni. A szüleimnél voltunk, és ők is felköszöntöttek. Még torta is volt,(marcipános díszitéssel), csak sajnos a fényképezőt nem vittük.

Sziszike!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk.
Várjuk a képeket, és az élménybeszámolót.

Ági!
Isten éltesse Vivit is! Mikor ünnepeltek?
Sikeülr elrendezni a szobákat?

Erzsike!
Majd máskor úgy beszéljük meg, hogy hazafelé menet találkozzunk. Be is jöhettél volna, igaz most a párod miatt sietned kellett. Mikor mentek megint Kecskemétre? Akár ott is talizhatunk valahol majd?

Tényleg lányok, mikor fagyizunk megint? Jó lenne megbeszélni egy talit az Árkádban, vagy a Lurdyban. Ott van jó játszóház, nem?

Titi!
Majd a héten kiválogatom a ruhákat, és lehet fel is ugrom, elég fárad vagy te úgy is. Ha mégse sikerülne, akkor majd megbeszéljük, hogy jutassan el. Persze nem lebeszélni akarlak, gyere ha tudsz.
Ez a nem alvás, na meg a sok vendég gondolom teljesen lefáraszt. Azért vigyázz magadra, és szeddj valami vitamint.

Jaj még annyi mesélni valóm lenne, de a páromnak kell a gép.
holnap jövök. A többiektől bocsi!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Virág , én ismimnek van kisfia, és a párja pincér, ott egy étteremben,lehet hogy őt ismerjük mindketten???:)))) :P sz@r lehet a róka,, szegényke...
pussszz

KépKép
eszterke80
 
 


Eszterke szerintem egyre gondolunk!de majd kideritem!puszi joéjt mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Óóó, lányok, nagyon szeretnék én jönni, de teljesen ki vagyok purcanva! :(
Kint voltunk sétálni 2 órát, így a délutáni alvás elmaradt, aludt kb fél órát, mire elaludtam volna, ő már fel is kelt, és azóta is fenn van.
Altatunk már vagy 2 órája, adtam neki egy kis tápszert is, ugyanis tejem meg kevés van. :(
Gondolom, a sok "pihenés" miatt.
Holnap elvileg nem jön senki vendég, csak az a halom vasalnivaló, meg főzés, de szerda elvileg nyugi.

Nem tudom, mit csináljak, vigyem-e holnap sétálni, vagy inkább aludjunk délután. Mert így ő nem alszik többet, viszont én meg kikészülök.
Na, majd meglátom, milyen lesz az éjszakánk.
Még hűl a köménymagos levesem, azt mindenképp megeszem, zuhanyzom, és kidőlök.

Ne haragudjatok kérlek szépen benneteket, de nincs erőm többre!

Virág, viszont mindenképp szeretném kifejezni örömöm, hogy minden rendben van! Sokat gondolok Rátok!!!

Eszter, holnap este mindenképp beszéljünk, majd rádcsörgök, és persze, hogy gyertek szerdán anyukáddal!!! Mindenképp, összekészítem a dolgokat!

Gyöngyikém, rendben, ha úgyis erre jársz, akkor örömmel veszem, de ha mégsem, akkor kérlek szépen szólj, és elmegyek egy hétvégén. Csak ne költs ránk postaköltséget kérlek, meg legalább talizunk is ha nem is sokat, de az is valami.
No meg végre eljutottam odáig, hogy van számotokra nekem is valamim!!!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Ne haragudjatok az eltűnésért, de nagyon megszenvedtük a bárányhimlőt!
Szerencsére már túl vagyunk rajta!

Először is bepótolom a hiányosságaimat:
Sziszike boldog szülinapot kívánunk!
Kép

És természetesen Vivinek is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Nagyon hiányoztok ám!
Ház ügyben mindenféle fejlemények vannak lehet, hogy nem is az lesz, amit kinéztünk. Egyelőre erről nem nagyon akarok írni, mert kezdek babonás lenni!

Titikém!
Nagyon nehéz lehet most Neked!
Azt hiszem ezen majdnem mindenki keresztül megy első gyerekkel.
Olyan jó lenne egy nagyot beszélgetni! Lassan vihetem emberek közé Balázst és megbeszélünk valamit!

Virág!
Biztos, hogy csak 7+2? Vagy ennyire jó az UH gép!
Olyan boldog vagyok, hogy sikerült!!!!

Eszter!
Kíváncsian várom az időpontodat!!!! Előtte még meglátogatlak!

Jaj Gyöngyi!!!!!!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!
Kép
De szeretnék én is egy ilyen meglepetés estét kettesben! :lol: :lol:

Ne haragudjatok, hogy csak ennyit írok, de rohanok Uh-ra!
Persze biztos megint 10000 tüszőm lesz. Kiegyeznék már egyel is!
Már csak én maradtam! :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa! Voltatok gyerekorvosnál? Jobban van már Áron?
Nekem elég messzinek tűnik a március vége, de hátha jól ki tudjátok húzni addig együtt. Mondtad múltkor, hogy az idén már békítőtárgyalás nélkül is megy. Akkor lehet hogy már el is választanak?

Virág! De szuper, már hallottad a szívhangot is! Örülök, hogy a doki mindent rendben talált.

Sziszike! Köszi szépen, nekem is van kódom. Licitáltam is, csak 3 nap múlva jáár le…

Eszter! Még tudsz magas sarkú csizmát húzni!??
Megint ki kellett pakolnom Ba szekrényét, mert már kezdjük hordani a 74-es ruhákat. Összeszedtem neked megint egy szatyorral, valamikor megpróbálom eljuttatni.

Gyöngyi! Remélem előbb találkozunk, mint hogy megyünk Kecskemétre, mert csak 3 hét múlva tervezzük.
Úgy látom mindenki nagyon el van havazva, de megbeszélhetnénk egy napot mikor feljöttök, elmennénk a Lurdy-s játzóházba. Olyat úgyse találunk, h mindenki ráérjen, de kinéznénk egy napot a jövő héten és aki tud az jön.

Titi! Mikor voltatok sétálni? Mi mindig az utolsó előtti evés előtt 1 -1,5 órával megyünk (5 körül), nem igazán ebéd után, hogy biztosan aludjon. Akkor már Dani is otthon van, nem? Ő elviheti sétálni és akkor te tudnál pihizni, meg a baba is a kellő időben aludna, hogy utána le tudd fárasztani fürdésig.

Éva! Örülök, hogy Balázska jobban van. Ezek szerint még ebben a hónapban próbálkoztok? Nagyon szorítok.

Tegnap este próbáltam adni Babónak egy kis rizskrémet vízzel megcsinálva, de nem igen tudta hová tenni (kanállal adtam nem cumisüvegből). Kb 2-3 kanálnyit evett meg. Éjfélkor felébredt, de nem evett csak kakilt, utána visszaaludt és fél 6-kor kelt. Lehet ennyi is elég volt. Reggel fejtem egy kis tejcsit, ma majd abba teszem bele, hátha úgy jobban ízlik.
Képzeljétak hajnalban valószínűleg eltörtem az egyik lábujjamat. Mentem Babóhoz, csak előtte fel akartam kapcsolni a kislámpát és a rohanásban belerúgtam a szék lábába. Most teljesen lila és dupla nagy a gyűrűs lábujjam.

Puszi
verzsike
 
 


Sziasztok!

Par szo erejeig,amig az Urfi engedi.
SZiszike!

NAGYON BOLDOG SZULINAPOT UTOLAG! Meselj mit csinaltatok meg? Nagyobb csaladdal,vagy baratokkal is unnepeltek?

Agi!

NAGYON BOLDOG SZULINAPOT VIVINEK!
Azert irjal ha tudsz. Szegenyt is biztosan megviseli ez a dolog,rogton kapni egy ekkora tesot,raadasul fiut :roll: :lol: ,neki is nehez lett. Meghoztak a kanapet? Kihuzhatos lesz? Livit akkor Mancikanak becezed?

Balimama!

Megy a drukk neked! Ha mar semmi sem segit,akkor kepzeld el szepen ahogy erik az a tuszo,ahogy megtermekenyul,vandorol es vegul bekucakolja magat a helyere es voila...mar novoget is a bebid! :lol:

Verzsike!

Ejszaka eszembe jutott hogy teged hagytalak ki. Jo,hogy minden rendben van Baboval,es nem volt veszes a dokinal. Kozlekedes borzalmas.Elso par honapomat a Nagyvarad ter mellett toltottem(marmint ott laktunk es Mishal elso par honapjara ertettem :lol: ) es egy ideig a lepcsok athaghatatlan akadalyt alkottak.Kesobb megerosodtem es cipeltem. :lol: Emlekszel mielott megszuletett volna te is kerdezted,hogy hogy fogod tudni cipelni a babakocsit,bebit,stb.t??Ugye mar tudod! :lol: Eros vagy te! :lol:

Bufo!

Hihetetlen hogy milyen jo ember lett a ferjed. Talan ha ilyen lett volna akkor nem kerult volna sor erre. A fejemben az jar,hogy nem akar esetleg visszakozni?Marcius nincs olyan messze,persze nem tudom hogy a valast itt miylen hamar is lehet lebonyolitani,na meg a lakaseladas se egyszeru mostanaban.

Gyongyi!

Lattam,mindjart vissza is jelollek. Akkor ti is mar jo ideje egyutt vagytok. ELso nagy szerelem,igaz? Es 30 ev..OLyan fiatal vagy!!!!!!Mi a ferjemmal anno megegyeztunk,hogy o mindig is 32 eves lesz,en meg 29. Igazabol 9 ev van koztunk,..el se hiszem hogy o mar 47 lesz,en meg 38. Siman el tudom kepzelni magam huszonevesnek...abszolut nem erzem a korom,csak ha fel ora porszivozas utan akarok rogton kiegyenesedni. :lo
:lol:
Titi!

Sajnallak nagyon a nem alvas miatt es melyen aterzem helyzeted. Meg a jo a rosszban az hogy tud bent aludni delutan hosszabb ideig. AKkor mondjuk te is aludhatsz,es esetleg mi lenne ha delelott vinned ki egy rovidebb setara. A tejcsi meg biztosan az idegeskedestol lett megint kevesebb. De egyszer csak kialakul..vagy nem(lasd Mishal),de akkor is tul fogod elni..csakhat faradt leszel mindig. Vitaminszedes nem hulyeseg,legalabb egy multivitamint es extra calciumot,magneziumot szedhetnel.

Eszter!

Kitartas!!!!Es hogy magassarku csizmaval rohangaszol??Hogy???En pocak nelkul se birok.Azert mi majd szeretnenk meglatogatni!!!Vagy ha mobil vagy meg ,meg is latogathasz minket!

Es most kit is hagyok ki???
AMugy en ugy be vagyok tojva a betegsegektol...a dokinonk is mondta,hogy szinte mindenki skarlatos,baranyhimlos..mi meg meg nem tudtuk megkapni az oltast..meg 3 het...

KICSI!

Megkaptatok mar a baranyhimlo ellenit?? Vagy elobb a 15 honapos oltast, Hivni kellene,de nincs penz a mobilomon,majd talan holnap toltok. Vezetekes meg meg legalabb marciusig nuku..ezt Eszter neked is irom..majd csak lesz egyszer es lehet ingyen dumalni.

Brimo!

Hulye kerdes..hetvegen anyukam osszefutott valakivel a Lidl-nel,volt kollega..az anyosod lett volna es te lettel volna vele??Mert probaltunk beazonositani,de anyukam nem tudta megmondani.

Na,megyek..eddig alvas nuku,csak par perc a kocsiban,ahhoz kepest egeszen jol birja. ANyukam ma volt MRI-n+MRA,meg lesz ketto,holnap allitolag tobbet tudunk. De olyan szemetek...minden doki csak elfogadja a penzt,de nem tesz semmit..nem reszletezem.Ma pihenot kaptam anyukamtol :lol: ,vagyis ma nem alszik itt,hogy kettesben lehessek Mishallal. :lol: Vettem csizmat mert kinotte,23ast :roll: (es szegeny mivel fiu,nem is volt valasztasi lehetoseg)+ kapott egy bili,wc szukito,wc fellepo egyben dolgot,megmutatom neki..hatha tetszik.

Pusszancs mindenkinek,jovok ha meg tudok ma.
Olyan ocsmany kodos,nyirkos ido van,phujj :twisted:
momo35
 
 


Virag!

Es a legfontosabb!!! Olyan edes pindurka a bebid,hogy latszik mar!!! ANnyira orulok! Es annak is hogy felmondasz es ilyen ferjjel es kisfiaddal vagy korul veve,akik igy torodnek veled! :lol:
momo35
 
 


Sziasztok Lányok!
Hát én rossz hírekkel érkezem (már, ha érdekel valakit)
Sajnos úgy tűnik nem lesz több babám.
Egyelőre lett egy óriási bevérzett cystám, így stimulálásról szó sem lehet.
Egyelőre nagyon magam alatt vagyok!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva!Jajj ne!nagyon sajnálom,de még ne add fel!vagy ez a bevérzett ciszta olyan nagy baj?nem csak ebbe a honapba?ugy szeretném ha nem adnád fel!szeretlek nagyon!és szoritok hogy minnél hamarabb rendbe jöjjön minden és neked is legyen kisbabád!puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lányok.

Momo.
Igen az én voltam!
Na elöbb utobb találkozunk. Anyosommal beszélgetet az anyukád.
Akkor te hol is laksz? Mert mi itt a lidl mellett az új telepen!Strázsahegy!
Látod milyen kicsi a világ!

Mindenkinek szép hetet kívánok!
Puszi :lol:

brimo
 
 


Sziasztok!

Éva! Annyira sajnálom. Sajna nem tudom ez mennyire gátolja meg a baba érkezését? Ha elmúlik a ciszta? Pedig te olyan jó anyukája lennél még egy kis babának.

Momo! De jó, hogy végre rólad is hallunk. Hogy tetszett Mishalnak a kis WC? A múltkor rám is akartak sózni egyet, hiába mondtam Babó még nagyon kicsi :lol: .

MA szeptember óta először meglátogatott minket a védőnő. Egy szót nem szólt Babóhoz, pedig éppen virgonckodott a játszószőnyegen. És elkezdett panaszkodni, hogy decemberben kórházban volt, azért nem jött. Nem akartam neki mondani, hogy októberben se meg novemberbe se volt...
Ma anyatejjel csináltam Babónak a rizskrémet, úgy nyelte, hogy alig tudtam neki kanalazni, de nem mertem adni neki csak 10 kanállal. Utána szopizott és be is aludt.

Jó éjt!
verzsike
 
 


Erzsike!
A rizskrém alatt főtt rizst értesz? Hozzátápi csak ez van még?

Évi!
Annyira sajnálom. Valamikor össze kellene futnunk!

Bocsi, de most nyavalygok egy kicsit.
Nem hiszem el, ami velünk történik. Ági megint beteg, tiszta vörös kiütés az egész gyerek. Most bújtam végig az internetet, skarlátgyanús lett nekem. Úgyhogy holnap gyerekdoki ismét.

Jó éjt!

Jaj, Virág, nagyon édi a pici!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Még annyi!
Látom tali készülődik. Csak hogy nehogy megint kimaradjak belőle, mert engem úgyis hanyagol mindenki (ide senki se jön sose :cry: )
Nekem a jövő hét péntek lenne jó, aznap viszem Zsoltit vissza a pszichológushoz, így anyu otthon lesz, le tudom passzolni a gyerekeket.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: