Sziasztok csajok!
Arnika gratulalok nagyon ugyes vagy! en evek otta nem kezimunkazom, lehet hogyha sikerulne a babuci es itthon lennek neki alnek pulcsikat csinalni, nekem arra van kezem... minden essetre nagyon tetszik a keped.
A ferjem 7 eve van itt, en meg 4 eve, a 3 even att meg feszt ingaztunk, mikor a ferjem mikor en. Vettunk fel egy kolcsonk lakasra, bizti 20 evre ide vagyunk kotve... sokkal jobbak a korulmenyek mit Ro-ban de rossz is a dolog mert hianyzik a csalad es a baratok is...ez van
En irodaban dolgozok meg 2-3 nagyon nehez honappom lesz mert a koleganom akit heljesitek szuletesi szabin vann (3 honapos kislanyaval) de persze az en heljemre nem vettek fel senkit... ugy hogy hajra moni! kb 10-11 orat/nap + szombaton is megyek
ezert most egy inszemre csinalunk egy stimut, de ha nem tudom el intezni a ver vetelt aszt hiszem hogy csak penz kidobas lesz belole
ha nem sikerul (amire fel vagyok keszulve) akkor marciusban csinalok egy lombbikot, kertem a kolleganomet hogy jojon visza marciusra, de nem nagyon siet (bar tudja hogy a mi problemankkal kulfoldre kell menni, neki hal Istennek mind a 2 terhesseg egybol sikerult es gondolom nem tudja erezni ami bennunkben van akkit evek otta ezel probalkozunk, szerinte nem problema meg 1-2-3-4 honapot varni).
Most erdeklodtem a korzeti dokimnal hogyha kulfoldre megyek lombikkra mehetek e beteg szabira, aszt mondta hogy meg erdeklodi es ha lehet marciusban irany a lombbik program
, ha beteg szabin vagyok nem kothetnek ki vellem... maskulomben mar volt hogy betteg szabin dolgoztam mert sajnaltam oket, de most nem lesz oljan
Timi jo hogy jobban vagy! azert meg kuzdjel a bacikkal
Akki csinalt tobb inszemet, szerintetek nem lehet el talalni az elso ver vetelen a szurikat? es utana csak uh-al felugyelni a menetet? ha 27-28 nap a ciklusom melyk nap csinaljak az inszemet? biztos egy kicsit hulyek a kerdeseim de azert szeretnem olvasni a velemenyeteket, most elege el vagyok csuggedve mert tutti nem tudok v.v-re labort intezni es hogyha lenne is es cserelni kellene a gyogyszereket itt nem adnak szinte azspirint sem recept nelkul
Mazsi mi volt ma?
Na szep almokat nektek! es nekem is! Puszika