Új privát üzeneted érkezett!

Jaj most látom,
Bettem te is írtál!
De jó, hát az elején tényleg nehéz de majd ha már 5-6 hónapos lesz akkor nem is fogod érteni, hogy mikor ilyen pici volt akkor miért nem volt időd semmire :lol: . Ezzel mi is így voltunk, az első gyerek nagyon kétemberes dolog, ha már meglesz a második akkor meg már rutinból megy az egész.

Na tényleg megyek

Szandra

szandrakiss

Dóri,

Isten éltesse a csajokat. Gyönyörű mind a három!!!!!

Szandra,

Örülök, hogy már javul a tendencia! Szonja alig aludt éjszaka, egész éjszaka köhögött...ettől persze én sem aludtam túl sokat. úgy érzem magam, mint egy zombi...

Bettem,

Igaza van Szandrának. Most én sem nagyon értem, hogy egy gyerkőccel miért voltam annyira behavazva...

Megyek, mert a királylány reklamál a tízóraiért:)

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Boldog születésnapot kívánunk Rékának és Blankának! Isten éltesse Őket sokáig! :D

Kép

Evisan, a csaszival kapcsolatban olvasd el kérlek, amit Nutellának írtam, illetve egyet értek Judittal, ha benn tartod a lehetőségek között, nem lesz akkora taruma. Így is lehet szép emlék a szülés! Pelusból nálunk eddig a Pampers vált be, kikacsínottunk a Liberora is, de egyenlőre az előző jobb!

Bettem, Szia!!!! Tehetnél fel képet a kisfickóról! Mi újság veled, hogy telnek napjaitok?

Pocilo, merre vagy?

Minden beteg babának, mamának és papának mielőbi jobbulást kívánunk!

Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Dóri! Üdv újra közöttünk. A LÁNYOKAT ISTEN ÉLTESSE SZÜLINAPJUK ALKALMÁBÓL! Gyönyörűek a fotón mint mindig.

Szandra! Nektek mielőbbi javulást!

Adra! Úgy néz ki, hogy beválik amit írtál mert tegnap kipróbáltam. Csak le ne kopogjam...De azért majd írd meg légyszives, hogy te hogyan tudod egy nap kétszer is altatni őket. És ez mennyi időtartam míg szunyálnak? Este mikor fekteted le őket?

Pociló?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Mazsuzs!

Nálam is volt probléma most az Edónál, hogy este nagyon későn feküdt le és most már csak egyszer altatom napközben kb 1 órakor alszik el (max fél2) és akkor olyan másfél órát alszik. Ez elég ahoz, hogy estig kibírja és akkor 7 fél8 felé mennek aludni együtt a Tamival mert a Tami meg már nem is alszik napközben. De az ovi miatt korán kell kelni így ő is szó nélkül mászik az ágyába és mind a ketten 5 perc alatt el is alszanak. Így jó nekem is, hogy 8 órától szabad vagyok és nincs az, hogy még fél10 kor itt pörögnek nekem.

Szandra

szandrakiss

Sziasztok Csajok!
Lassan érik egy újabb tali :wink:

Dóri!
De jó hogy vagy újra!
Nagyon szépek a csajok, és az ikreknek BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!

Minden kis betegnek küldöm a gyógypuszikat!

Mi már jól vagyunk, vasárnap voltunk már usziban is!
Réka egyre többet áll, már tök simán egyedül feláll. Sajna a mensivel a tejem el is múlt, úgyhogy még rakom cicire, de nagyon szenved rajta, és amikor megkínálom a tápival, úgy szívja le, mint aki ha nem siettem volna éhen is pusztult volna.
Igazából nem szomorkodom, örülök ennek a 7 hónapnak, Bence csak 3 volt... Csakhát azért olyan rossz érzés, hogy egyik napról a másikra pikk-pakk volt cicizés, nincs cicizés...

Képzeld Szandra, Bence is az utóbbi pár napban simán elvan úgy, hogy nem alszik napközben, este meg 8kor úgy zuhan az ágyba, mint a liszteszsák. Igaz, éjszaka feljár hozzánk aludni, de igazán nem zavar, mert úgy csinálja, hogy mi fel sem ébredünk rá, amikor befekszik közénk :lol: Csak arra ébredek reggel, hogy idő van, és nini, itt egy gyerek 8)

Bence nagy csibész, olyan akaratos, hogy csak na! Úgy érzem rajta, hogy nagyon igényelné a gyerektársaságot - ha lemegyünk játszótérre, akkor mindig olyan jól elvan a többiekkel.
De mi a toszt csináljak, hogy ha egyszerűen nincs hely az ovikban????????? Na, mindegy, azért futok még egy kört hátha ... Aztán ha nem, akkor marad a szeptemberi kezdés.

Most megyek, reggeliért "könyörög" a gyermek - nagyobbik :)

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Eszti!

Nem semmi mennyire át tudnak állni alvás ügyileg! Gondolom azért te is jobban élvezed, hogy korábban fekszik :wink: :) . Sajnálom a tejcsidet de azért a 7 hónap szupi idő. Isten igazából én már örülnék neki ha Edó is abba akarná hagyni de eddig nem úgy néz ki :roll: . Néha már egy kicsit nyűg, de abba bízom, hogy lassan megérti ha azt mondom majd neki, hogy majd otthon.

Nálunk itthon ma "front" van, délelőtt 10 kor landolt a Tami a zuhany alatt, apa addig bírta (gondolhatjátok, hogy milyen bosszantó volt ha apa intézkedett!!!), érdekes módon azóta tudja, hogy mivel mit kell csinálni (rendeltetés szerűen használja :lol: ) és kivel hogyan kell beszélni.

Na megyek, elkezdek gondolkozni az ebéden :) :roll: :oops:

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Dóri!

Nagyon édesek a lányaid! Boldog Szülinapot Rékának és Blankának!! :D

Lányok! lenne egy kérdésem: meg tudná mondani vki, hol lehet biztonsági fürdetőt venni? vagy annak megfelelő szivacsot. Mert nem szeretnénk kiskádat venni,hanem a nagyba egy ilyen fürdetőt. A brendonban néztem,de horribilis ára van :( nem tudom,hogy lehetne még keresni.. néztem a különböző használt cikk fórumokon,de ott nem sok találat volt :(

Előre is köszi!

Adra milyen volt a buli?

Szép napot mindenkinek!

Üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Szia Mesi,

Arra a maci formájúra gondolsz? Nekünk volt, Bécsben vettük. Azzal az a baj, hogy egészen pici babát nem nagyon lehet beletenni, mert pl. a hónalja nem oda esik a babának, ahova kellene. Bele lehet tenni, de nem kényelmes neki. Nagyobb korban már jó. Én már sajna eladtam :(
A szivacsot bármelyik bababoltban lehet kapni, ill. szerintem a hiperekben is. Én anno a Tescoban vettem. Én a helyedben vennék egy teljesen sima kiskádat az egyik hiperben, hozzá egy szivacsbetétet. Szerintem 2E forint körül megúszod az egészet. De semmiképpen nem akarok okoskodni :lol: , olyat vegyél, amelyik tetszik :)

Üdv,

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Helló Csajok!

Mazsusz!

Bocsi, hogy csak most írok, de vasárnap reggel bekaptunk egy vírust a gépre, és férjem csak tegnap este ért rá megcsinálni.
Örülök, hogy bevált az altatás Nándinál.
Mi ált. fél 8 és 8 között kelünk, tápcsit reggelizünk utána játék kb. fél 10-ig. Ilyenkor leteszem őket és kb. fél órát-órát alszanak. Aztán 11-kor tízórai és az ebédig (nálunk 2-ig) nem engedem őket aludni (ha nem az ágyban vannak, akkor nem is alszanak el.) Ebéd után pedig megint leteszem őket és kb. 1-2 órát alszanak. Uzsi után már nem alszanak, aztán fürdetés és kb. 8 és fél 9-között vacsi, utána irány az ágy. Mióta ez a "rendszer" van, este is sokkal hamarabb alszanak el, mert addigra elfáradnak.

Dóri!
Isten éltesse mégegyszer Rékát és Blankát! Kép
Tök jó, hogy végre újra tudsz netezni!
Nagyon szépek a csajok!

Szandra, Judit!
Sok-sok gyógypuszi a csajoknak, gyógyuljanak meg mielőbb!

Eszti!
Biztos rossz érzés, hogy ilyen pikk-pakk elment a tejcid, de vigasztaljon a tudad, hogy végülis elég sokáig tudtad Rékát szoptatni.

Bettem!
Végre jelentkeztél! Nagyon várjuk ám az új képeket Misi babáról!

Mesi!
Köszi, jól sikerült a közös családi ünneplés. A nagyszülők is élvezték és Zsófi és Zéti is. Sőt a nagyi sütötte tortából is ettek!
Majd rakok fel képeket, bár nem készült túl sok.
Négyesben pedig holnap fogunk ünnepelni!
Nem tudom pontosan mi az a biztonsági fürdető, mert mi biztos nem használtunk ilyet, de a Soroksári úton van egy Bébioutlet, ill. kicsit feljebb egy Asti is, ahol olcsóbban tudsz babafelszerelést vásárolni. Esetleg nézd meg ezekben az üzletekben.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok lányok!
Elnézést, hogy nem jelentkeztem, de zűrösek a napjaim.
Mazsuzs!
Nándika nagyon helyes a képen, sokat változott.
Az alvással mi is így vagyunk, csak akkor alszik el ha mellettem van, de végre átalussza az éjszakát.
A légzés figyelőt én még nem vettem ki valahogy jobban alszom ha ott van és figyel. Marcus nem marad meg sehol, ha leteszem állni akar , ha felveszem menni szóval zűrös a kispasi Már öt fogunk van most jött egyszerre három. Súlyát nem tudom csak nehéz azt érzem .Nándika mit csinál már? Súly, hossz?
Mamád jól van már?
Bettem ,Dóri nagyon jó, hogy jelentkeztetek.
Dóri!
Nagyon jó, hogy van netetek :D
Tünemények a csajok nagyon sok boldogságot kívánunk nekik születésnapjuk alkalmával.
Bettem!
Kitartás gyorsan megy az idő és lesz, hogy magadra és ránk is jut belőle. Hiányoztál.
Várom nagyon a képeket. Biztos nagyot, nőt Misike.
Judit!
Szeretném megkérdezni,hogy Dancának mielött szemüveges lett adtak pupilla tágitó cseppeket? Az van ráírva a cseppekre, hogy méreg nagyon tartok tőle.
Nálatok , ha kaptatok ilyet nem okozott semmi problémát?

Bocsánat mindenkitől, de most nem megy több felébredtek.
Minden Hófordulós,Névnapos, Születésnapos Kisbabát és kismamát és anyukát Isten éltessen sokáig.
A betegeknek sok- sok gyógypuszit.
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok!

Pocilo, de jó, hogy megvagy! :D

Tanácsot kérnék tőletek. Kengurut szeretnék venni, hogy Hannával jobban kimozduljunk, mert babakocsival bkv-ra szállni zűrös. :? Az ok, hogy gerinctámaszosat lenne a legjobb, de mégis Ti mit tanácsoltok? Valakinek tapasztalat? Nagyon örülnék, ha megosztanátok velem. Ha van esetleg valakinek eladó, az esetleg érdekelne! Köszönöm!

Mesi, a kádhoz ha hozzászolhatok, mi a Tescoban vettünk egy olcsó darabot, állvány nélkül, mert a székre tesszük. Betét nincs, anyukám tanította meg a fürdetést, és nekem nem hiányzik. Egyébként azt is láttam ott most (macisat) nem is túl drágáért.
Persze Te tudod, milyent szeretnél!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina!

Kenguru: és bébé confortot vettem, vagy simán confort? , azért választottam ezt mert volt benne csecsemő fejtámasz (ez egy kis betét ami kicsit keményebb és tart) és legelől madzaggal volt állítható a bősége az egész kengurunak, így télen is simán belefér a gyerek.

Meg is kerestem neked a neten a képet, hogy értsd, de szerintem ha bemész egy bababoltba akkor mutatnak neked egy csomó modellt és ott fel is próbálhatjátok Hannával együtt, én is így választottam, hogy beletettem ott helyszínen a gyerkőcöt :) .

Kép

Szandra

szandrakiss

Pociló,

Kaptunk/kapunk pupillatágítót. Valószínűleg azért írják rá, hgoy méreg, mert ha megissza valaki, akkor gáz lesz. A vizsgálat előtt 3x kell csöpögtetni, naponta 1x. Annyi a változás, hogy a napsütés nagyon zavarja, ilyenkor nem is szoltam kivinni. Főleg a vizsgálat napján, ill. másnap. koordinációs képessége sem az igazi ilyenkor, egy kicsit kótyagos. Szerintem ne izgulj, szembe csöppentve csak azt a hatást éri el, amire kitalálták.

Majd írj, hogy mi volt!!!

Judit,

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Végre én is itt vagyok!
Ne haragudjatok hogy ilyen sokáig nem jelentekztem,de annyi minden összejött mostanában,hogy este már amikor tudnék netezni,hulla fáradt vagyok.
Nem győzöm visszaolvasni.
Mi jól vagyunk,szerencsére semmi betegség nem ütötte fel a fejét nálunk.
Karácsonykor(25-én )volt Flórácskám keresztelője. Itthon tartottuk,úgyhogy volt mit csinálni. :roll: De jó volt,szép volt.
Majd rakok fel képeket is ígérem.

Jázmin már kész nagylány de mostanában kezd nagyon szófogadatlan lenni,egyre nehezebb vele. :evil: Szerintem ez a kistesó hatása. Remélem ezt is hamar túléljük. Próbálom kordában tartani. :roll:

Flóra baba pedig egy kis turbó kiscsaj. Egész nap a nyomában kell lennem.
Nagy hír:január 4-én: megtette első lépéseit!!!!! Egyedül,már kapaszkodó nélkül.:lol: :lol: :lol:
Azóta egyre többet jár,már 8-10 lépést is tesz egymás után. Ma például először csinálta hogy felállt kapaszkodás nélkül és úgy indult el.
Olyan édes,de ő annyira siet(csak tudnám hová :D :shock: ) hogy már sokszor inkább szaladni szeretne.
Van egy baba autója,annak megfogja hátul a támláját,tolja maga előtt és így megy(leginkább szalad).Ez is nagyon édes mutatvány! :D :lol:
Imád enni,főleg mindig azt enné amit mi. Kinézi a szánkból és kiabál ha nem adunk. 8)
Van már két fogacskája,nem sok de úgy látszik neki lassan bújnak.

Alvás téma:
Mostanában legtöbbször csak egyszer alszik egy nap,kb. 1,5-2 órát. Ma például kétszer aludt.
Éjjel most jobban alszik,szerencsére elfárad :roll: ,de így is vagy kétszer felébred éjjel.
Nekem Jázminkám is ilyen rosszalvó volt úgyhogy már megszoktam. :roll: De legalább ő már jól alszik éjjel,nem szokott mászkálni.

Hát tömören ennyit rólunk.
Ígérem gyakrabban jelentkezem,úgy hiányzott nekem a veletek való csevegés.
Képzeljétek nemsokára születik a kistestvérem(apukám részéről)! :lol:
Már annyira várom! Ő is ebben a kórházban látja majd meg a napvilágot,ha minden igaz! :lol:

Rékának és Blankának SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!

Minden beteg babának,kicsinek és mamánakmielőbbi gyógyulást!

Minden gyerkőc gyönyörű a képeken(amit sikerült visszanéznem)! :lol: Dehát ez már csak egy ilyen fórum! :lol:

Jó éjszakát!
Szép álmokat mindenkinek!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Na jó még most felrakok képet. :) Az a biztos ha már itt ülök végre.

keresztelős ruciban....
Kép

anyával...
Kép

Jázminkám
Kép

fürcsiben zsiványkodunk....
Kép

keresztelő tortám...
Kép

Hát ennyi...
Jó éjt.
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Hexina!

Van egy brevi kengurunk, alig használtuk, ha kell szívesen odaadom, mert csak itt foglalja a helyet :?

Mesi!

Van egy profilos, cam kiskádunk álvánnyal, ha kell szívesen odaadom, ugyanaz a szitu vele, mint a kenguruval.

Köszönjük a köszötéseket, és

Zsófinak és Zétinek ezúton is happy birthday! Igaz csak egy óra múlva lesz,de addigra Ági felkel :lol:

Mennem kell, majd még jövök!

ÜdvD:óri
Vendég

Adri,

Nagyon boldog szülinapot a manóknak!!!!!!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Adra!

BOLDOG SZÜLINAPOT A GYERKŐCÖKNEK!

Kép Kép
fricky

Adra!

BOLDOG SZÜLINAPOT A GYERKŐCÖKNEK!

Kép Kép
fricky

RÉKÁNAK és BLANKÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! Kép
Poci és a fiúk

Kép

Kép

Kép
pocilo

Hali!!

Adra! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk Zsófinak és Zétinek!! :D

Várjuk a képeket :)

Dóri! köszi a felajánlást,de pont a kiskádat szeretnénk kikerülni,mert van nagy.. a kicsi csak a helyet foglalná itt is... de azért köszi szépen, aranyos vagy :)

Szép napot mindenkinek!

Üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Adra!

SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk mi is Zsófinak és Zétinek!

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Minden szülinapos Manónak sok boldog születésnapot!

Finike!

Nagyon eltűntél! A géppel van baj, tanulsz vagy betegek vagytok?

BneMóni!

Légy szíves jelentkezzél minden nap, hogy tudjuk, mi hír veled, jó?!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Adra! Nagyon boldog születésnapot kívánunk a babáknak! Isten életesse a manókat!
Kép

Szandra, köszönöm szépen a segítséget kenguru ügyben!
(Még valakinek tapasztalat esetleg? :D )

Dalma, nagyon szépek a csajok a képeken! Flórci, mint egy kis hercegnő, a keresztelőruhájában!

BneMonikáról tud valaki valamit?

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

ADRA! BOLDOG SZÜLINAPOT ZSÓFINAK ÉS ZÉTINEK!

Szandra! Utólag is köszi Neked is és mindenkinek /Dalmacska/ aki leírta az picúrja(i) alvással kapcsolatos gondolatait, tényeit.

Eszti! Rékuci nagyon ügyes! Hét hónaposan már ilyen produkciókra képes?!

Mesi! Én is a Soroksári 160-ba lévő Babyoutlet-et ajánlom Neked ahol a Brendonos kifutó vagy kicsit hibás termékeket adják olcsóbban.
És ajánlom még a Nyugati környékén a visegrádi úti bababoltot (házszám 25)
mert nagyon sok magyar termékük van és viszonylag jó áron. Lehet, hogy kapsz ott ilyen szűkítőt is.

Pociló! Nándi már kicsit több mint 11 kg és a 86-os ruhákat hordja. Hogy pontosan hány centi azt nem mértük a védőnők meg nem szokták igaz régen is voltunk (szerencsére) náluk. A légzésfigyelőt már mi szétszedtük, meg is "kaptam a magamét" az ikres ismerősünktől hogy miért nem 14 hónapos koráig hagyom stb. de szerencsére a lányok a topikban megnyugtattak. Van aki szintén ilyen idős korban szedte le a készüléket. Én egyébként úgy olvastam, hogy a 3-6 hónaposan és 7-8 hónaposan következhet be a csecsemőhalál. Nándi egy hónap múlva egy éves lesz. El sem hiszem.
Ha pedig holnap nem tudnék jönni, Marcusnak előre is Boldog Hónapfordulót kívánok!
A mamám sajnos még kórházban van, nem tudjuk mi lesz vele. Javult is meg nem is mert ha elmúlik az egyik baj, jön helyette más... :(

Hexina! Mi vettünk kengurut (Graco) de nem használtuk. Egyszerűen nem volt rá alkalom és olyan bonyolult volt feltenni, hogy itthon a lakásban nem használtam. Így nincs tapasztalatom amit megoszthatok.

Dalmacska!
Ezek a lányok kis tündérek! Jázmin is nagyon aranyos a lila rucijában és a kendővel a fején. Éppen néztem, hogy mindjárt négy éves!
A torta megint a te műved? Nagyon jó!

Ennyit így hirtelenjében.

Evisan! Jelentkezzél, hogy mi van veled!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Rékának, Blankának és Zsófinak és Zétinek NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!!
Kép

Nutella,
Köszi, hogy hiányoltál... :oops: :)
Igaz most egy kicsit eltűntem, mert ha végre leülök a gép elé, akkor is mennyasszonyi ruhát kajtatok. Már voltunk három kölcsönzőben is,de rám való óriás méret nem igazán van. :oops: :cry: :cry: :cry: Azt hiszem ki fogom próbálni az akupunktúrás fogyókúrát, nincs mese le kell fogyjak valamennyit. Holnap megyünk Gyálra próbálni a Mária esküvői ruhakölcsönzőbe. Azt mondta a hölgy, ha van elképzelésem megvarja és csak egy 10e Ft-tal több a bérlésnél, de legalább olyan amilyet én szeretnék. Ez mind szép és jó, csak azt nem tudom milyet szeretnék, mivel egy sem jött rám eddig, így még nem is láttam magamon egy fehér rucit sem, hogy mi állna jó. Nagyon bosszantó. Nem tudom hova menjek még. Azzal is elkeserítettek, hogy az esküvőkiállításon nem csak hogy drágák a rucik, de mind picurka méret. :cry: :evil: Szóval ne is reménykedjek, hogy ott találok. Na mindegy keresgélek, van még időm megtalálni az igazit.

Dalma,
Nagyon szépek a csajszik! :D Gratula Flóra babának az elinduláshoz! Nem kis teljesítmény, már 9 hónaposan?????? Hova rohannak ezek a mai gyerkőcök! Igaz, rohanó világot élünk! :lol: 8) :wink: Gyönyörű Flóra babán az a keresztelő ruci! Olyan mint egy kis angyal. :) És hát a torta..... hihetetlenül szép!! Biztos finom is volt. :lol: Neked cukrásznak kellett volna menned, de komolyan!

Mazsuzs,
Nándi szép nagy méretekkel rendelkezik. Vicus olyan 83 cm és 10 -10,5kg körül van. Mostanában nem nagyon evett, valószínű most vagyunk a nyúlás korszakban, de már kezd visszatérni a hízós korszaka. :lol:

ÉLJEN ÉLJEN!
Dóri
visszatért ismét közénk, végre van netetek!!!! Juhééééé!
A képek szenzációsak! De hát mit is várhatunk egy profi fotóstól... :lol: :D 8)

Szandra,
Mizújs a lányokkal? Hogy vagytok? Ugye nem kaptad el? Remélem már jobban vagytok!!!!

Most megyek elájulni az ágyba...
Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Dóri! Rékát és Blankát Isten éltesse sokáig. Aznap írtam, de vmi miatt nem küldte el.

ADra! Zsófit és Zétit is Isten éltesse sokáig!!!!

És persze az anyukájukat is!!!!!!

Mesi! én pont vasárnap gondoltam Rád, mert a Duna Plázaban van egy Turbo Kölyök vagy vmi ilyesmi neve van bolt és ott láttam ezt a macis "szűkítőt. Mondjuk sztem nagy kádban nem lesz egyszerű fürdetni az biztos. Lehet még kapni ezt a vödörszerű fürdetőkádat /bocsi ha vkinek ezzel a kifejezéssel a lelkébe gázolok :oops: / azt tényleg nem foglal sok helyet és állítólag nagyon szeretik a kisbabák. Johanna pl. utált fürdeni, úgyhogy férjem fürdött Vele a nagykádban az első pár hónapban.

irtó álmos vagyok és sztem front is van, vagy a fáradtság, de napok óta fáj a fejem és állva el tudnék aludni.

Szandra! erősíts meg, mert még Te vagy ilyen frontérzékeny.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

MARCUSNAK SOK BOLDOG HÓNAPFORDULÓT KÍVÁNUNK! :D

Mesi!
Én is úgy hallottam hogy a babák nagyon szeretik a kis vödör szerű kádat,mert az a kevés víz ami körülöttük van (és szűk a hely),a "pocak lakosztályra" emlékezteti őket. Igaz én nem próbáltam,mert már Jázminnál bevált az egyszerű,mezei babakád. Abban a kezdetben igaz,tartani kell a babát,de nem nagy dolog és úgy sem pancsizik még sokáig,de viszont ahogy nő folyamatosan tudja majd használni. Nagyobb korában is szívesen fog benne pancsolni.

Hexina!
Kenguru ügyben: Én úgy kaptam egy használtat:kenguru gold-ot(régi típusú) Elég könnyű feltenni és mindkét lányomnál használtam. Nagyon jó volt mert sokszor helyettesítette a babakocsit,ha olyan helyre mentünk ahol macerássabb a kocsikázás vagy éppen nyűgösek voltak a kocsiban. A kenguruban soha. :wink:
Hát ennyi az én tapasztalatom.
A kis Hanna nagyon szép kislány! :D

Mazsuzs!
Nándinak tényleg jó kis méretei vannak! :wink:
Hosszmérés nálunk miden hónapban van,a védőnőnél de nem szeretjük,végig üvölti amikor ott ki kell nyújtóztatni.
Én is jobban örülnék ha ritkábban mérnék.
Flóréácskám nem egy nagy baba: 70cm és 8490g volt jan.elején
Köszönjük a dícséreteket. :oops:
A tortát én csináltam. 8)

Finike!
Köszönjük neked is a bókokat. :oops:
Hát igen nagyon sietnek a mai gyerkőcök. Szerintem is korai még neki a járás,de a védőnéni/doktornéni azt mondta:"amit magától csinál azt hagyni kell. Ilyen az ő fejlődési tempója. Csak erőltetni/sürgetni nem szabad semmit."
A torta vaníliás volt,szerintem ,a gyerekek és a vendégek szerint finom.

Edina!
Szerintem front van. Én sajnos érzékeny vagyok rá,ilyenkor fáj a hátam és a derekam(nagyon). Két napja lig alszom. :roll: :?

Én ezerrel csinálom(amikor hagyják) 8) ,a gyerekszoba falánák pingálását. Már alig várom hogy elkészüljek vele.
Rájöttem hogy én ezt imádom csinálni. :D
Majd ha kész lesz rakok fel róla képet.

Szép napot mindenkinek!
Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!
Finike::Van egy esküvői ruhabolt ami szerintem árul nagyobb ruhákat is. Legalábbis nekem mind nagy volt. Anikó a neve. És van nekik olyan ruhájuk ami nem mai divatnak megfelelő, de nagyon szép azt el is adják és olcsóbb mintha kölcsönöznéd. Annyi, hogy neked kell kimosni meg ha kell átalakítani. Mi 3 éve onnan vettük.

Dalma: gratula Flórának az elinduláshoz.

Mazsuzs: nem semmi méretei vannakNándinak.

Nikinek elkezdett jönni a foga. Tudom kicsit korai, de kijött a hegye. Voltak is síréshegyek. Lehet ennyire jött csak ki és megáll? Mert 3 napja nem változott.

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Dóri, köszönöm szépen, időközben vettünk egyet. Nem tudom miért, nem figyeltem a hozzászólásod. :( Olyan feledékeny vakegér lettem újabban... :( :(
Dalmacska, köszi a tapasztalatot.
Mazsuzs, wow Nándi mekkora kis pasi! Nem semmi! :D Mamádnak jobbulást kívánunk!
Pocilo, Marcusnak boldog hófordulot kívánunk!
Finike, nagyobb menyasszonyi ruha van az Ásó, kapa, nagyharang szalonban is. Nekem volt (van) egy elég magas, erős testalkatú ismerősöm, neki is onnan volt a ruhája. Mondjuk nem a legolcsóbb, de nem is a legdrágább szalon szerintem. Van honlapjuk is! Szerintem nézdd meg, veszteni nem tudsz vele! Jó keresgélést!

Akiket kifelejtettem, azoktól bocsi, még nagyon korán van!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Helló Csajok!

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat! :D
Majd rakok fel egy-két képet, de a gépünk .raf-ba van állítva és én az nem tudom átkonvertálni jpg-be, így meg kell várnom míg Ádám ráér megcsinálni.

Poci!
Boldog hónapfordulót Marcusnak!

Dalma!
Flóra tündéri a kis fehér ruhájában, és nem semmi, hogy már ilyen ügyes! A torta megint nagyon szép lett! :D Én tök béna vagyok a sütéshez :oops: , ezért a szülinapi tortát is Anyósom csinálta. Jázmin pedig igazi nagylány!

Mazsuzs!
Nem semmi micsoda méretekkel rendelkezik Nándi! :shock: :D Mi a héten voltunk a védőnőnél aki közölte, hogy egy kicsit picik, de arányosan azok, de azért hízlaljam őket! :? Nem tudom, hogyan gondolta, de ha nem esznek többet, mint amennyit, nem tudom megtömni őket!

Őszintén van valakinek valami ötlete hogyan "hízalajam" őket? Vagy maradjon minden így ahogy eddig?
Egyébként tök jól elvannak, elevenek, jól érzik magukat. Szóval semmi nem utal arra, hogy így nem érzik jól magukat a bőrükbe. Ja a mérteik: Zéti 8,4 kg 75 cm, Zsófi 8,7 kg 74 cm.

Finike!
Remélem mielőbb megtalálod a megfelelő ruhát!

Dóri!
Várjuk ám tőled is a szülinapos képeket!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra!

MI még ezt sem érjük el, pontos méretet majd 28.-a után,mert akkor viszem őket, de a Réka 8, Blanka 7,5 kiló körül van.

Védőnő azért van, hogy okoskodjon.... :wink:

Ilyen piciket még nem lehet hízlalni.
A maltofer csepp étvágyjavító, de ez vasat tartalmaz, vérszegény babáknak szokták csak adni,de legközelebb kérdez rá mégis hogyan?
Én ezért maradok a régi dokinál a költözés ellenére, mert nagyon normális, nekem bejön.
A kiindulási súly a lényeg, ha az alacsonyabb volt, akkor mit vár tőlük, így is bőven meg3*-ták a súlyukat.
Az lenne gond, ha nagyobb ütemben híznának.

Még alkotok majd jövök...
Vendég

Sziasztok!

Adra! csak csatlakozni tudok az előttem szólokhoz. JOhanna 3.6kg-val született és 1 évesen 7.980kg volt egész pontosan. Állandóan azon idegeskedtem,hogy milyen vékonyka!!! Aztán most 6 éves lesz és 27kg. Múltkor a patikában nem akarták odaadni a számára felírt tablettát, mert hogy 5 éves gyereknek ez még sok, aztán megkérdezték hány kiló és minden gond nélkül adták a gyógyszert:) ÉN annak idején adtam JOhannának a Vitacolant. narancsos ízesítésű és nagyon szerette:)

Finike! 9 éve barátnőm is az Ásó Kapa stb-ből kölcsönözte a mennyasszonyi ruháját, akkor a Nyugati és Oktogon között volt a szalon. Van még egy a XVI.ker-ben Gólyahír a neve azért mert kismama rucik is vannak.

Dalmacska! lánykák gyönyörűek.

Jucus! ha jöttök haza jelentkezél mi újság a fiúkkal!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Finike megnéztem neked, van egy szalon a XVI. ker.-ben is, ott is vannak nagyobb méretű ruhák. Az internetcímük: www.menyasszonyiruha.hu; ez a Liliom szalon. Vannak fenn képek is a nagyobb méretekről.
Az Ásó kapa, meg elköltözött onnan (kicsit feljebb mentek a Teréz krt.-on), ahol régen volt, az új címük: Teréz Krt. 37. I. em. 8.
Remélem hamarosan rátalálsz álmaid ruhájára!

Mindenkinek szép és pihentető hétvégét!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Helló Csajok!

Köszönöm etetés ügyben a véleményeket és a megerősítését annak, hogy nem kell erőltetni a "hízlalást".

Találtam egy nagyon klassz oldalt ahonnan egy csomó zene- és mesealbumot le lehet tölteni, akit érdekel itt érheti el:
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Jaj, csajok!
Köszönöm szépen, hogy segítetek!!! Az Ásó-kapa-nagyharangba jövőhéten szeretnék elmenni. Már két gyönyörű rucit találtam a Miss Molettiben. Még elmegyek egy-két boltba aztán esküvőkiállítás és végül döntök.
Csajok, tudjátok miben kérném a segítségeteket? Nem tudna valamelyikkőtök ajánlani nekem zenekart? Ez most ami engem nagyon izgat a ruha mellett. Ezt a legnehezebb megtalálni. A neten lévő zenekarokat már meghallgattam, de borzasztóak. Szívesebben fogadnék fel olyan zenekart, akit valamelyik ismerősön ajánl. Ha tudnátok mondani valakit azt megköszönném.

Adra,
Viki még csak 10kg körül van és már 15 hónapos. Ő is nagyon vékonyka, de ez így van jól. Ne aggódj a lurkók miatt, ha jó a kedvük, játszanak, nem sírnak akkor minden oké!

Kép
Kép
finike

Sidney,
Megnéztem a neten a Gólyahírt, de ott Csak karcsúknak és kismamáknak vannak ruhák. Nagy méretek nincsenek.
Azért köszönöm szépen.

Kép
Kép
finike

Adri,

Én eddig nem gondoltam számítástechnikailag ennyire bénusnak, de nem jöttem rá, hogyan kell letölteni :?
Segíts légyszi!!!!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Ezek ma készültek, és nem bírom ki, hogy ne tegyem fel őket....
Kép
Kép

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Judit!
Tündériek a gyerekek, de azt gondolom ez már csak így helyes. :lol:

Adra!
Nekem sem megy!! :oops: :lol: Segíts, plííííííz

Finike!
Köszi kérdésed, Edó még egy kicsit beteg (napi 2-3 átöltözés a kifolyt cucc miatt), Tami ma előszőr már keményet produkált :roll: :) . Mivel én is elkaptam így csak apa tartja a frontot, szerencsére csak két napig tartott nálam de az nem volt semmi, szegény gyerkőcöket nem irigylem. :roll:

Álmos....

Alszik...

Szandra

szandrakiss

Judit: nagyon aranyosak a gyerekek!

Adra: minden gyerek más. Ne izgulj, szólnak ők ha éhesek!
Én baromi rossz evő voltam, nem ettem semmit csak túrórúdit, meg azt a régi gyümölcshabot (nem tudom mi volt a neve), most meg vissza kell fogni magamat. Lányom szerencsére nagyon jó evő, sőt, néha félek megmondani a dokinéninek mennyit eszik. Ma pl. leszívott 290-et igaz ilyen még nem volt. Álltalába 180-230 az adagja ami szintén nem kevés, de ő éjszaka nem eszik. Kérdés később is ilyen lesz-e vagy rám fog hasonlítani.

Anikó

KépKép
anikoh

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy megköszöntöttétek Marcust.
Mazsuzs!
Nagyon sok boldog hófordulót a nagylegénynek nagyon szép paraméterek. :D
Szandra!
Gyógyuljatok meg mielőbb sok gyógypuszit küldünk.
Finike!
Nagyon izgi a ruhakeresés, de megtalálod biztos vagyok benne és csoda szép menyasszony leszel.
Adra!
Köszi a linket jó csak még nem jöttem rá, hogy tudok letölteni :oops:
Hízókúra tilos utána meg fogyókúrázhatnak, ha jól sikerül a kúra.
Anikó!
Nagyon szép Niki és jó étvágyú szerencsés vagy.
Dalmacska!
Nagyon szépek a lányaid, de az anyukájuk is.
Nagyon szép a rucija, na és a tortája fantasztikus: D
Judit!
Nagyon jók a képek a fürdés után nagyon természetes és nagyon sok boldogságot sugároz.
Marcusnak adjuk a cseppeket reggel és este, de mindig kipirul az arcocskája. Mondták is, hogy lehet ilyen reakció és adjak tejet neki.
Már holnap megyünk és okosabb leszek.

Mindenkinek szép hetet :D
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Helló Csajok!

Szandra!
Gyönyörűséges Tami ebben a ruhában! Igazi kis királykiszasszony! :D
Edót pedig meg kell zabálni ahogy a virágtartóban ül! :D

Judit!
Annyira édik a picúrok! Látszik, mennyire szeretik egymást! :D

A letöltés a következő:
Mindegyik album alatt van egy link, azt át kell másolni a böngészőbe. Megnyílik egy oldal ahol kétféle letöltési lehetőséget ajánl fel. A "Free" gombra kell kattintani. Ezután elkezd visszaszámolni, és utána bead egy négyjegyű ellenőrző kódot, azt beírod az alatta található négyzetbe. Ezt követően két lehetőséget ajánl fel, a másolást kell választani és megadni a gépeden azt a könyvtárat ahova szeretnéd bemásolni. Általában tömörítve vannak a fájlok, ezért ha kész a másolás ki kell tömöríteni. Ennyi. Remélem elég világosan leírtam.
Ja ami fontos! Erről az oldalról kb. másfél óránként tudsz egy fájlt másolni ingyenesen. Ha még nem telt el a másfél óra, és hamarabb próbálsz újra letölteni kiírja, hogy kb. még mennyi időt kell várni a következő letöltésig.

További szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Sziasztok!

Szandra! Johanna is Csipkerózsika lesz farsangon. honnan szereztétek ezt a gyönyörűséges rucit? neki van egy fehérrucija, gondoltam azt feltunningolom egy kicsit, bár nem vagyok egy ügyimami, de majd meglátjuk aztán utcsó nap meg marad a rohangálás vmi normi jelmezért :lol:
Lányok gyönyörűek!!! Lényeg, hogy Edó végül megtalálta helyét :lol:

Judit! nagyon jó az együtt nevetünk kép!!! ezt jól elkaptad, annyira természetes!!! építkezés hogy áll?

Finike! van egy újhartyányi zenekar sőt ott van több is. Mondjuk ami nekem a favorit az egy mecseknádasdi csapat, hát azok nagyon jók!!!! Egyébként tény hogy a zenekaron nem szabad "spórolni" mert az nagyon sokat számít egy esküvőn. sztem legtöbbet.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Harmadszorrra írom :evil:

Sid!
Ezt a ruhát s Ferihegyi Tesco mellett lévő MAGMA nevü boltban vettem (ez nem a Tescon belül van, hanem az utcai boltoknál a Burger King mögött, a Müller mellett). Volt 5-6 évesre való méret. Én is előbb varráson gondolkoztam de kiszámoltuk, hogy 8000 alatt nem jövünk ki és ez meg 7000 volt. Van még Hamupipőke és Hófehérke jelmez is de nálunk is a favorit a Csipkerózsika. És ha már beszabadultál abba a boltba akkor nézd meg a gyerekcipő részleget is mert nagyon le vannak árazva, 3 cipőt vettem a csajoknak és 6800 forintból meg is úsztam a dolgot. Nem mellékesen nagyon jó ruhák is vannak, szóval egy halom pénzzel indulj el. És ha a gyerekek jól viselték a vásárlást akkor még játszani is tudnak mert van játszósarok is az üzleten belül :lol: :wink: .

Na elküldöm mielőtt még megint lefagy a gépem

Szandra

szandrakiss

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?