Új privát üzeneted érkezett!

sziaszotok!

Kedves Félek!

Nálam iszonyú álmosság-fáradtság és állandó pisilés volt az első jele a terhességnek!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,

Ma akartam írni bővebben,de nem működik a net. Felenged és kb 1 perc után levág,kiírja,hogy megszakadt a kapcsolat a távoli számítógéppel és amikor újratárcsázást kérek akkor kiírja,hogy port lezárva. Kép Na mindegy,remélem sikerül ezt elküldeni.
A holnapi talira nagyon szeretnénk menni csak az a baj,hogy a Komjáditól jönnénk vagyis a Margit híd felől, a sziget másik végéről és elég sok idő amíg odaérnénk és igazság szerint még soha nem vittük ki Artúrt ilyen nagy 30 fokos melegben hosszabb időre,mindig csak 6 után sétálunk,vagy ülünk ki vele az erkélyre, amikor már hűvösebb van,úgyhogy nem tudom belevágunk-e. Szerintetek ebből lehet gond? (Artúr holnap lesz 3 hónapos,oltásra aug 21én visszük) Az a másik gond,hogy a babakocsink (Pierre Cardin,olyan típus,mint a Kaskáéké) dög nehéz meg széles is,nemtom felfér-e a 26os buszra? Megnéztem a BKV oldalát, a 26os busz abban az időben 8-9 percenként indul és a következők a megállói: MARGITSZIGET, CASINO, VÖRÖSMARTY KERTMOZI ,PALATINUS STRAND, TENISZSTADION, HALASTÓ, MARGITSZIGET ZENÉLŐ KÚT, NÉPFÜRDŐ UTCA. Meg tudnátok mondani,hogy melyiknél kell leszállni?
Ha megyünk,akkor a barátommal ketten mennénk (ő szabin van) mert én nem bírom lecipelni a másodikról a kocsit meg a buszra se tudom feltenni egyedül (ha egyáltalán felfér), de ha 3kor nem vagyunk ott,akkor ne várjatok ránk,mert nem akarom feleslegesen rabolni az időtöket. Ha nem találkoznánk akkor jó talizást!
Köszi,
Ildi
azur
 
 


Ildi!

A 26-os busz szuper, alacsony padlós, simán fel tudsz rá szállni! Szerintem ez ne legyen akadály.
Az hogy bírja e a meleget babára válogatja, az én lányomnak semmi baj ha kiviszem akár délben is, jól bekenm naptejjel. Csak azt utálja ha a szemébe süt a nap, úgyhogy arra figyelj hogy fordítsd át a tolókart ha úgy süt a nap. Egyébként nekünk s ilyen kocsink volt az elejénKép

Félek!

Nem tartom valószínűnek hogy ebből baba lesz, bár nincs kizárva természetesen. De amíg nem tudsz biztosat addig ne stresszeld magad. Legkésőbb mensikor úgyis kiderül, és akkor ráérsz. Egyébként nálam az égvilágon semmi jel nem volt, semmit sem vettem észre magamon. Amikro a teszt már kimutatat utána 1-2 héttel jöttek a jelek (mellfeszülés, álmosság). Legközelebb vigyázz jobban!

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

 
 

Félek!

Már a fenti írásom araraz esetre vonatkozik ha már lekésted az esemény utáni dolgot. Ha még benne vagy az időben akkor futás az ambulanciára. Egyszer nőgyogyira vártam a SOTE-n és akkor is jött egy pár, és nagyon korrektül beszéltek velük amikor eligazították őket hová kell menniük.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Elli!
Telcsizz a dokinak, de szerintem nyugodtan halaszthatsz egy hetet, az oltás megvár. Kép

Azúr!
Szerintem a Zenélő kútnál kell leszálni, mert a Népfürdő u-i megálló már az Árpádhíd pesti oldalán van.
Ha minden összejön, mi is megyünk a talira.

Képzeljétek, ma megvolt az első defektem. Kép Jövök haza a Keresztúri úton, erre elkezd rángatni az autó, majd egy nagy durr. Viszont teljesen irányítható volt az autócskánk és szépen elvitt még jó pár métert, mire le tudtam állni( szélesebb leállórész), sziszegés és pillanatok alatt teljesen leeresztett a bal elsőm. Próbálok kereket cserélni, hát úgy sem lazul a csavar, hogy már a csavarkulcson ugrálok. Telcsi a páromnak és Ő jött a főnökével, hát Ők erősebbek voltak és le tudták cserélni. Kép Én addig Zsuzsit szoptattam, mert szegénynek a kocsiban már nagy volt a hőség. Mostantól kalapácsot is fogok tartani a kocsiban, mert nem biztos, hogy mindig tudom mozgósítani a páromat, a drága autóstársak meg csesznek leállni.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Itt most egy olyan cikk következik, amit egyik újság sem hozott le, de minden szerkesztő mindig bólogatott, hogy ocseny haraso... Legalább Ti olvassátok el!!!!!!!!! Köszi. Máris jobban érzi magát az egóm. Hiába, az ebéd öt perc alatt elfogy, a reggeli takarításnak már nyoma sincs. Az írás az egyetlen, ami marad.

Milyen udvarias a fiatalember! –elmélkedtem harmincéves Volkswagenemre támaszkodva a benzinkútnál – miközben arról faggatott, hogy próbáltam-e már az új szuper üzemanyagot. „Az ilyen öreg motornak direkt jót tesz. Kiégeti!” Én viszont aggódtam az égetés miatt, úgyhogy a hagyományosat kértem. Persze a drágábbikat. Hagytam, hogy lemossa a szélvédőt, megmérje az olajszintet, és nagyon, de nagyon elkényeztetve éreztem magamat és Bogaramat. Az olajcserébe nem mentem bele. Mi az ilyesmit otthon intézzük.
Talán el is felejtettem volna az esetet, ha nem hív fel nálam lényegesen határozatlanabb barátnőm két nap múlva.


Olajozott ügyintézés

-
- Ballagásra indultam vidékre, két és fél gyerekkel meg a tízéves Subaruval. A közelben van egy töltőállomás, ahol kérés nélkül kiszolgálnak, ráadásul a férjem is mindig azt mondja, hogy ebben a cégben megbízhatok. Volt még benzinem, de arra gondoltam, hogy a biztonság kedvéért az ismerős helyen ötezer Forintért tankolok. Még meg sem álltam, futott felém az egyik kutas, és rémülten gesztikulálva azt magyarázta, hogy „Ennek a motornak olyan különös a hangja. Asszonyom, ellenőriznem kellene az olajszintet!” . Elsápadtam. Nem értek az autókhoz, egy óra múlva innen ötven kilométerre várnak, a férjem nem elérhető, hasamban a harmadik gyerek is ijedten mocorog. A kutas pedig olyan készségesnek tűnt. Mint egy varázsló, úgy kezelte az olajmérő-pálcát. Mutatta, hogy szinte üres a tartály. Bólintottam, tegye amit tennie kell. Egy színes flakon után nyúlt, én pedig elindultam be a pénztárhoz.
- Mindig sietek. Bevinni nem szeretem a gyerekeket, mert pillanatok alatt szétpakolják az egész bazárt. De az is nyugtalanít, ha egyedül vannak az autóban. Nem kellett várnom, a hölgy egyedül üldögélt pénztárgépe mögött. Rajtunk kívül nem volt vevőjük. „Tizennégyezer Forint lesz.” –mondta unott arccal. Ez csak tévedés lehet. „Mennyi?!” „Tizennégyezer! Ötezer a benzin, meg két szuperolaj.” Éppen vitába akartam szállni, hiszen csak egy liter olajról volt szó, de már jött is az én kútkezelőm, és magyarázott, hogy „Egy liter nem volt elég, tettem bele még egyet.” Kezében pedig egy flaskát lengetett. Bénultan, de fizettem.
- A motor hangja nem változott. Sőt, ahogy az autópályán mentem határozottan az volt az érzésem, hogy ez az az ismerős hang, amit nap mint nap hallhatok. Mi történt velem? Nem kellett volna megkérdeznie, hogy milyen olajat ad? Vagy felhívni a figyelmemet arra az apróságra, hogy ez a csodafolyadék ugyan tökéletes, de hát az ára… Én pedig mondhattam volna, hogy keressen valami mást. De ijedt voltam, ezért tehetetlen. A gyerekek elaludtak az úton, én pedig csak hallgattam gondolataimat, amik mint a saját farkát kergető róka, folyamatosan körben jártak.
- A gimnázium előtt a sógorom várt. Autószerelő. Elmeséltem neki a történetet, ő pedig – éppúgy, mint a már egyre kevésbé szimpatikus benzinkutas – felcsapta a motorháztetőt. A jelenet pont ugyanúgy játszódott le, mint kb. egy órával azelőtt. Éppen csak a sógor elsápadt kicsikét, mikor a pálcát megnézte. Az olajszint tökéletesen rendben volt. „Ebbe egyszerűen nem tehettek bele két liter olajat. Annak látszania kellene. A motor tökéletesen rendben van, a hangja is normális. Téged átvertek!!!!!!”
- Alig várom a ballagás végét, őrültként hajtok az autópályán, megállok a benzinkút előtt. Most nem hagyom a gyerekeket az autóban. Berobbanok az ajtón, a kút vezetőjét keresem. „Bizonyára valami félreéértés történt”- szabadkozik a hölgy. Sajnálja, de a munkatársa már nincs szolgálatban. Majd megrovásban részesíti. Pénzt? Azt sajnos nem tud visszaadni. Pénztártól való távozás után?! Mit képzelek. Igazolni különben is csak azt lehet, hogy a drágább olajat adták ki. Tanú nincs, a mennyiség utólag nem ellenőrizhető. Két fáradt gyerekkel a kezemben, hasamban a harmadikkal, holtfáradtan sírva fakadok. Nincs erőm megküzdeni a panaszkönyvért, amit nem találnak. És nincs tanúm. Ezentúl bizalmam sem. Pedig a férjem azt mondta …
- Hölgytársaim, vigyázzatok!

Sárkány Zsófia

PS. Egy hónappal később komplett olajcserét kellett csinálni. Az autószerelő megszidott. „Máskor ne keverje a szintetikust a félszintetikushoz!”

Jó éjt, sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem győzöm visszaolvasni. Először írok gyorsan egy pár kérdést, mert nem tudom Robókám meddig enged majd írogatniKép.
Azt szeretném kérdezni, hogy vki tudna nekem segíteni abban, hogy mennyit kell gyarapodni pontosan a kicsiknek. Tudom a súly 1/6-át kell fogyasztani, de kb mennyit kell egy héten ? Most 15-20 dkg , de később mennyivel kell növekedni ennek az aránynak?Robikám most négy hetes (kórházi súly szerint) volt vasárnap és 80 dkg hízott. Ez szerintetek elegendő? Az is a gondom, hogy nincs egy normális mérleg, ez már a harmadik mérlegünk és nem lehet normálisan mérni rajta. nem is nagyon akarnám annyira méregetni,csak a jobb cicim kissé sebes lett , most garmastan kenőccsel kenegetem, és abból kevesebb tejcsi folyik most. Így jó lenne tudni, hogy mennyit is evett belőle, hiszen csak abban az esetben adnám neki a másik cickót, ha az előzőből kevés jött volna.Volt vmelyikőtöknek ilyen "gondja" a cicivel? Ti mit használtatok rá és milyen hamar múlt el?
Ersősen szoptatok belőle, hiszen több helyen is olvastam, hogy pihentessem, de több helyen meg azt írta a könyv, hogy etessem , etessem. Így még ha kellemetlen is szoptatok belőle.
A hasfájás minden esetben szerintetek esti órákra jellemző? Mert pár napja Robóka egész délelőtt sírdogál és annyira szeles szegénykém. Amúgy már lassan azt sem tudom, hogy a hasfájás és a szeles pocak az egy és ugyanaz?Azt sem tudom , hogy (mert alig eszem már csak egy két féle ételt), hogy biztos e, hogy attól szelesedik, amit én fogyasztok?Mert semmi puffasztót nem eszem!
Még annyi: hogy az természetes dolog, hogy az első hetekben 2-3óránként evett, most meg ha nyugis napunk van lassan 4 óránként eszik?nem szsertném felébreszteni, hiszen ha egyszer elalszik, nagyon nyugisan alukál.
Köszönöm az ötletet a hasrafordíytás terén, Hát nagyon bejöttKép
Azóta ha nyügi, és hasra fordítom (igaz egyenlőre csak úgy mertem, hogy rám helyeztem9, de olyan jót aludt, hogy namégKép.
Tényleg , sokat segítetek.
Még egy utolsó kérdésem lenne: sampont mikortól és milyet érdemes használni?ugyíanis Robikának akkora haja vanKép, hogy nem tudom mikortól kell samponnal mosni.Ti mivel kezeltétek ennyi idős korukban, és most mivel?

Ne haragudjatok a sok kérdésért, de olyan kevés időm van sokszor írni, és annyi minden nem tiszta még.Így sok összegyűlik ha egyszer gépközelbe kerülök... Ti pedig nagyon sok hasznos tanácsokkal láttok el.Köszönöm!!!!

Anita és Robika(1 hóna+3 nap)
anita77
 
 


Anita!

Szerintem a mérleg csak nyugtalanít. Egy hónapos elmúlt, elég ha hetente méred. Ha nyugodt, elégedett, jókat alszik, biztosan nem éhes. A hízás, növekedés üteme pedig csökken, különben kétévesen elefántbébiket terelgetnénk.
Én akkor szoktam két mellből etetni a dedet, ha látom, hogy az első után még elégedetlen. Mondjuk büfi után is. Vagy ha a másik is feszít. Ragaszkodom a mindkét fél igényei szerinti szoptatáshoz.
SAmpont nem használunk, gyógyszertári fürdetővel mossuk a haját is. Mondjuk az nem több fél cm. nél. DEE!! A kozmetikai termékek általában tartalmaznak tartosítószert és illíatanyagot. ezek irritálhatják a baba bőrét, ezért igazából féléves kor előtt én nem is kísérleteznék velük. Úgyis olyan mennyei illatuk van. (Különösen estefelé. Egy kis aludttej, egy kis nyál, néha még a pelus is...)

Kangi! Most vagy én vagyok alacsony, vagy a kiságy magas. KipróbáltAM ezt s nyugi-cicit. A ded röhögött.

Éjszaka újraébredő babaák nem lehet, hogy szomjasak? Nekem most a nagyok is felkelnek inni, pedig inkább csak fűtési szezonban szoktak

Kangi
sofka
 
 


Sofka Édes Kép
Tévednék, ha azt látom, hogy álnéven publikálsz itt a neten? KépKépKép

Az ügyintézős cikk télleg klassz.

Viszlát holnap!

Az Igazi Trebics
kangi
 
 


Sziasztok, lányok,
asszem a tali kimaradKép Felhívták ugyanis a figyelmem (többekközt drága párom) hogy én éppen náthás vagyok. Igaz, mérséklődően, de mégis. És nem akarlak sem benneteket, sem a porontyokat megfertőzni...Kép
Így marad a program: 2 hós oltásKép

Azért jó szórakozást!

Ja, 1 kérdés: nem tud valaki fini jegeskávé-receptet? Nekem van egy tuti, még Görögo-ban mutatták, de azt már unom, naponta fogyasztom ui. Ezerféleképp lehet csinálni, csak szereti vki rajtam kívül is...?

pusza
Elli
ellimami
 
 


kangi, ez már a vég...
Elli? Jegeskávé náthára? Én vaníliafagyival, sok tejszínhabbal, kis tejhabbal, kakaószórással szeretném..., de már a puszta leírástól is hízni kezdtem. Marad simán hideg tejjel, ebben a nagy melegben.
sofka
sofka
 
 


Köszi mindenkinek, hogy hozzászóltatok a ház-kérdéshez Kép. Hüpp-hüpp, olyan megható, hogy törődtök velem! Köszi!!!
Kangi megadta egy szakértő-fickó számát, írtam Erikának is emilt (aki felajánlotta, hogy segít), így majdcsak lesz valahogy.

Leszter,
Jobbulást Apának!
Fótról ezt találtam Kép. A lakosok írták, nem hangzik valami jól.
"a nitrit érték Fóton magyarországi határértéknek megfelel 1mg/l alatti (bár az eu-ban 0,1mg/l a határ) és ez egy normál emberre nem veszélyes, ellemben gyerekre v. terhes mama magzatára már igen"
"Esténként Kisalagon (Fót része) ismét megjelent a bűz. Ez a Bp-i kommunális szemét idehordásával csak romlani fog. A szeméttelep és Kisalag között egyre fogy, vékonyodik az a fenyőerdő, ami eddig takarta a látványt és szűrőként működött, így mostmár láthatóvá és szagolhatóvá váltak a szeméthegyek is"
"Sajnos mar eleg regota szegyellnem kell, hogy foti,-kisalagi lakos vagyok/immar 50 eve/. Szegyenkezesem oka az,hogy barmerre jarva szobakerul,hogy:foti vagyok-valasz:Ja! ott,ahol a 2/a ut mellett az a rengeteg szetszort szemet es szemetkupac van"
"Én úgy tudtam, hogy Fót egy nyugalmas kis falu, ahol semi sem történik.
Hát ez nem igaz! Ebben a hónappan két helyre törtek be a társasházunkban, továbbá előző hónapban a szintén fóti rokonunkat is meglátogatták a betörők. Valószínű ettől jóval több betörés történik, mivel ez csak a közvetlen környezetemben történt"
Lakik valaki arrafele? Tényleg ilyen siralmas a helyzet? Pedig olyan szép eladó házakat találtam Kép.

Esti nem-alvás: Beki akkor kel fel éjfélkor, és kb. 3-ig rajcsúrozik, ha délután nagyot aludt.

Orsoly,
szomorú, amit a mesterségek ünnepéről írsz, én is szerettem volna elmenni...
annak viszont örülök, hogy Apával jobb a viszony.

Norka,
Jázi nagyon ügyesen ül már! És jó, hogy ilyen szépen eszik! Kép

Zsuzsóc,
hol voltatok pontosan Aggteleken? Van ott valamilyen bababarát szállás?

Újabb tájszólási műremek apósomtól:
Mit köszköpülködsz? (Mit tevékenykedsz/izegsz-mozogsz?)
És mindezt Bekitől kérdezte, fel is van véve videóra, csak nem tudom bedigizni.

Valaki kérdezte, hogy hol lehet kocsihátuljára-matricát szerezni. Nekem van egy, mi nem tesszük fel, szívesen odaadnám.

Holnapi talival kapcsolatban:
nem tudjátok, hogy az Árpád hidat építik-e még? Mert akkor nem lehet onnan gyalogosan lejutni a szigetre.

Kangi,
mit próbáltál kóstoltatni Julcsival? Nem lehet, hogy csak pont az nem ízlett neki?

Jó éjszakát!
Miszike
miszike
 
 


Miszike Kép
almalevet, sárgarépalevet (ezeket egészen jól elfogadja), reszelt almát, baracklevet és reszelt barackot, sütőtöklevet (nagy pfujj).
Holnap próbálok kicsi sárgadinnyelevet is. Hátha.

Köszköpülködés KépKépKép
Árpád-hídról nincs infom Kép

Jó éjt!
Kangi (a valódi Kép)

Jó éjt!
kangi
 
 


Sziasztok!

Magdi
deffekt Kép még jó, hogy idejében le tudtál állni

Anita
ha nem kel fel Robi, akkor ne keltegesd, ha éhes lesz, tudatni fogja veled Kép
a hason fekvés nagyon jó, masszírozza a kis pocijukat mozgolódáskor, hamarabb távoznak a gázok

Elli
jegeskávét én vaníliafagyival csinálom és rengeteg tejszínhabbal Kép
ma ittam egyet egy cukiban, apa háborgott, hogy mi kerül rajta 520 Ft-ba. Hát igen, otthon a töredékéből megcsinálom.

CSajszik
győzködöm magam a holnapi talival kapcsolatban, lehet, hogy nekivágok kenguruval.
kérdés: ha 1-es villivel megyek, és leszállok a Népfürdőnél, akkor ott át tudok szállni a 26(?)-os buszra? és onnan hogyan tovább?
a parkolóban lesz a tali? buszmegálló-parkoló távolság??


Andi

ui. még1 kérdés: homeopata bogyót hogy kell kisbabának beadni? (vettem Chamomillát a fogzásra)
psandi
 
 


Miszike!

Deeee, gyalogosan is le lehet menni az Árpádhídról, csak a másik oldalon, ott ahol az autók is lemennek, csigavonalban. Kép Ha Pestről mész, akkor jobb oldalon.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Magdi,
igen tudom, köszi, alapesetben le lehet menni, de egy hónapja feltúrták a jobboldali járdát.

Pusz
Miszike
miszike
 
 


Psandi!
Beteszek egy plusz babakocsit, elfér ford csomagtartójában. Akkor csak odáig kell kenguruval eljutnod.
sofka
sofka
 
 


KAangi!!!!!!!! Sárgadinnyét ne. Tényleg csak egy éves kor után, akkor is háromszor meggondolandó, olyan hasfájást bír csinálni.
sofka
 
 


Sziasztok!

Ugy latom itt mostanaban nagyreszt a talirol szol az elet.

Sofka
Ez az iras nagyon durva Kép Marmint a tortenet. Es az a baj, hogy siman elhiszem, meg csak eszembe sem jut ketelkedni :0///

Ildi
Ugy tudom teajaba vagy folyadekba fel kell oldani. De itt olvasom,hogy letezik csepp formajaban is:
Csodálatos Táltos-cseppek
"14 hónapos kisfiunknak 16 foga van, ebbõl 14 fájdalommentesen bújt ki a táltos-cseppeknek köszönve. Az elsõ két fogacska fájdalmas, kínos elõbújása után ismerkedtünk meg a homeopátiás cseppekkel. Azóta gyógyszert nem használunk. (Fogzás idején Chamomillát és Ca Phosphoricumot szed, 3 x 10 cseppett minkettõbõl.)
Boldogok és nyugodtak vagyunk, hogy nem kell gyermekünket gyógyszerekkel "mérgeznünk", mégis van megoldás a hasfájásra, lázra, torokfájásra, fogzásra, stb.)
Köszönjük Dr. Sári Erzsébetnek és a Táltosoknak, hogy megismerhettük a cseppeket és ezáltal megõrízhettük gyermekünk természetes tisztaságát."

Norka
norkini
 
 


sziasztok,
csak gyorsan bejentkezem, mert rohanunk be a varosba kiallitasra, csavargasra, tegnapi bavasarlas-kicserelesre...itt vagyunk Nemetorszagban, teganp vettem egy-ket kedves oszi ruhat a gyermekecskenek, oszt akkora ra, hogy orakig keresem benne, ugy elveszik Kép

szokjuk a kengurut, es az emberek felettebb megmosojognak, mikor meglatjak a kiskutya-kisbaba-apa-anya felallast Kép

nem is volt idom igazan visszaolvasni, de azt azert elkaptam, hogy ti ma talalkoztok!!! irigy-irigy, ugy mennek en is mar valamikor...jo babazast mindannyiotoknak,
szep napot,
babajaga
Névtelen
 


ohhhhhh,

megmosolyognak, oltari ciki, nem is tudom hogy uthettem melle???? hat persze hogy szandekosan!!!!
babajaga
Névtelen
 


Sziasztok,
lehet, hogy mi is gyalogosan (babakocsival) megyunk. Apaval kitort reggel a vihar a kocsin...Kép
Mi Budarol megyunk, ott lepcsok vannak, de majd megkerek valakit, hogy segitsen a hidra felcipelnia babakocsit a lepcsokon at. Remelem, jar majd arra valaki...Kép

Telcsiszamokat viszem magamml, mar akie megvan. Kép A parkoloban talalkozunk esetleg a reten?

Sziasztok,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Úgy néz ki,hogy mégis megyünk a talira Artúrral. A barátom sajnos nem tud jönni,ezért taxival megyek és csak az autósülés hordozót viszem. Azt szeretném kérdezni,hogy szerintetek a taxis be tud menni a parkolóba vagy az fizetős parkoló?Csak 1 parkoló van ott?Ha nem tud lemenni vagy a parkoló fizetős akkor ki tud valahol a taxis tenni,ahonnan én oda tudok gyalogolni a parkolóhoz?Messze van?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok
Ildi
azur
 
 


A taxis a parkolo bejaratanal tud pont kitenni. KépKépKép
gombóc
 
 


Gombóc,
itt vagy még? Te kb. mikorra érsz az Árpád híd budai hídfőjéhez? Mert én is onnan megyek, és fogalmam sincs, hol ez a parkoló, nem tudnánk talizni???

F.
franyo
 
 


Sziasztok!

Én új vagyok a fórumon! Olvastam beszélgetéseiteket és tetszik, hogy iylen segítőkészek vagytok egymással. Nekem is lenne egy-két kérdésem, ha nem zavarok bele a jól összeszokott társalgásba.
Az én kislányom a hónap végén lesz 3 hónapos, szeretném őt úsztatni vinni, állítólag ilyen kortól lehetséges már. Tudtok valami megbízható helyet Budapesten?
A másik, hogy a baba-mama tornát is kipróbálnám, ebben van valami tapasztalat?

Köszi, és bocsi, hogy rögtön szivességet kérek!
veron
 
 


A parkolo, pont a szigetnek a hidlejaro reszenel van. El se lehet teveszteni. BArmelyik iranyban lejossz a hidrol, a betonut bal felen van a fak kozott. Fizetos, igy egy fabodet kell keresni sorompoval. Kép

Nalunk meg hideghaboru van Apaval, most kuzdunk a kocsin. De asszem en engedek, mert Apanak be van dagadva a bokaja. Kép

Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok

Sofka
köszi-köszi. Tényleg megtennéd, hogy bedobsz akkor még 1 babakocsit? Akkor 99,99999 %, hogy megyünk! Ha mégse, akkor írok neked egy sms-t mondjuk 2-kor,(hogy ne kelljen fáradnod a babakocsival) akkor még te sem indulsz el, ugye?

LÉgyszi írjátok meg, akkor a Zenélő Kútnál kell leszállni a 26-osról? És onnan már közel a parkoló?
kösz

Andi
psandi
 
 


Sziasztok !!

Lenne egy nagy kérésem felétek! Mi még a mamás topicban vagyunk a 35. héten és a porckorongsérvem miatt eleve császárral fogunk szülni. Az lenne a nagy kérésem, h akinek van tap. a csaszival kapcsolatban az megosztaná velem, h mire kell készülni és mit kell elkerülni??
Előre is köszönöm ..

Susie
vhol a 35 héten
susie
 
 


Babakocsit mindenképpen betszem, jobb eggyel több, mint ha hiányzik... sofka
sofka
 
 


Miszike!

nekünk anyukám unokahugáék laknak Fóton. Ők finoman szólva piszok gazdagok, szóval annyira rossz ehly nem lehet. Apuka épitészmérnök. Ők Fóton belül mondjuk valami hegyen laknak, ott építkeztek, de előtt is Fóton laktak, cska aza ház már nem volt elég jó neki, mert mint építészmérnök azért többre vágyott.Kép Egy tény, hogy hozzájuk is törtek be már, de hát hol nincsenk betörők?

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Hali csajok,
mi sajnos nem tudunk menni a talira, mert 6ra jön a barátnőm. Amikor megbeszéltem vele a mai du.-t, még csütörtökről volt szó sziget tali ügyben, most már nem akartam lemondani. Annyira sajnálom, hogy nem tudunk menni, mert úgy taliztam volna Veletek.Kép
Viszont akárhogy is törtem a fejem (nagyon mennék!)nincs értelme elmenni, mert mire odaérnék(Újpalotáról BKVval) lassan fordulhatnék is vissza, hogy még összekapjam magam+lakást.KépKépKép
Szóval nagyon jó talit nektek és várom az élménybeszámolót, na meg a képeket!!!Kép

Pusza,
Timici
timici
 
 


Miszike!

Koszi a jokivansagokat, talan most mar megmaradok, bar lehetne jobb is.
Teljesen elszontyolodtam attol, amit Fotrol irtalKép Leszterrel es Petraval mar haromszor elmentunk setalni Fotra, hogy szetnezegessunk (persze meg kozel sem vasarlasi cellal), egyszer a to melletti reszen, de az udulo terulet, a hazak kb. fele nyaralo, es a tobbi is aranylag kis haz, pici telekkel (nem biztos, hogy tul jo dolog ilyen helyre koltozni allando lakas celjabol), illetve ketszer pont az emlitett Kisalag reszre. Gyonyoru hazak vannak arrafele, aranyos kis csendes utcakban (ugy tudom teljes kozmuvel), de konnyen megkozelithetoen. Bar mi nem ereztunk kellemetlen szagokat, de ha ez igy van, tenyleg egy eletre szolo atok lehet. Legutobbi alkalommal Kisalagnak a legszelen parkoltunk le, ott ertek veget a hazak, es onnantol parcellazatlan terulet kezdodott es jo par szaz meterrel arrebb latszott csak erdos terulet, vagy legalabbis valami, ami messzirol annak tunt, de ezek alapjan lehet, hogy az onnan szepnek latszo szele mogott par meterrel mar hatalmas szemetdomb tornyosult.Kép
Voltunk meg tavaly (Petra benszulott koraban, vagy meg az elott) Fot mas reszen is setalni, hat az meg mar vegkepp nem a mi kategoriank. Olyan iszonyu mennyisegu penz sutott azokrol a hazakrol, hogy nem hinnem, hogy ha olyan borzaszto lenne ott lakni, akkor ragaszkodnanak ahhoz a terulethez.Kép
Bocs, ha egetvero hulyeseget kerdezek, de ez a nitrit ertek miben nyilvanul meg? A talajviz tartalmazza es ezen keresztul a furt kut vizeben es a kertben termesztett novenyekben? Azaz ha vezetekes vizet hasznalok es nem termesztek semmit a kertben, akkor mindegy? En csaladi hazban nottem fel, es azt nagyon regen megfogadtam, hogy konyhakertet tartani mi pedig nem fogunk, az biztos. Es nem a nitrit miattKép Rengeteget volt szerencsem latni (es tapasztalni) a kerti novenyekkel valo veszodseget, macerat, nem no ki, elrohad, kiszaras, megragjak, lehullik, megfagy, minden penz ramegy locsolasra, stb, stb., sokat kell vele szoszmotolni, rengeteg ido, faradsag, penz, en ezt nem akarom csinalni. Inkabb megveszem a boltban, es egyaltalan nem biztos, hogy osszessegeben tobbe fog kerulni (ha csak nem hektaros meretekben gondolkodom, de az vegkepp nem az en asztalom). A mi kertunkben (ha egyszer lesz) fu, soveny, 1-2 juhar (vagy hasonlo nem tul maceras) fa lesz es pont.Kép Na jo, ha nagyon muszaj, esetleg ra lehet majd venni egy vagy ket kevesbe kenyes gyumolcsfara, de arra sem tul konnyen.Kép
Ami a kozbiztonsagot illeti, szerintem betores mindenhol van, en az en hazam, az en varam szemleletet vallom magamenak, es minden erommel azon leszek, hogy az elerheto technikai eszkozokkel megvedheto legyen. A betorest lehetetlenne tenni nyilvan nem lehet, de ha az ember hajlando ra aldozni, biztosan lehet annyit neheziteni a betorok dolgan, hogy legalabb ne legyen erdemes vele probalkozni (vagy legalabbis erdemesebb legyen inkabb a szomszedet kiramolni Kép). A betoresek gyakorisagat tekintve talan inkabb a ritkabban (allandoan) lakott udulo jellegu teruleteket erdemes kerulni.
Egyebkent ami meg Fot mellett megfordult a fejunkben, az Dunakeszi, az sincs (sokkal) messzebb, ott is vannak szep hazak, bar amennyire lattam, hasonlo adottsagokkal rendelkezoek valamivel dragabbak.Kép Vannak emberi aron a budai oldalon is elfogadhato teruletek (pl. erdi hirdeteseket neha megdobbentoen kedvezoeknek tunoket is latok, bar van aki azt mondja, hogy meg se forduljon a fejunkben), de mi a rokonsag/ismerettseg elhelyezkedese, a bevezeto utvonalak zsufoltsaga ill. szubjektiv okokbol inkabb a pesti oldallal szimpatizalunk. De ha megvannak mar a szukseges eroforrasok, es konkretan mar a kivalasztando hazat keresitek, erdemes szetnezni hirdetesi ujsagokban budapesti rovatokban is, es ingatlan ugynoksegeket megkeresni, mert multkor pl. a XV. keruletben setalas kozben egy kis ingatlaniroda kirakataban egeszen (pesti arakhoz kepest) baratsagos aru hazakat is lattam (volt koztuk ami hasonlo arkategoria volt mint a fotiak, es hat megiscsak Pest). Mi csupan nyalcsorgatas celjabol vettunk nehany kepes ingatlan expresszt is, de azt nem ajanlom, nagyon irrealisak benne az arak (ugyanolyan hazakat fele-ketharmada aron meg lehet kapni mashol hirdetve).
Amit meg ingatlanvasarlasban jartas ismeroseim javasolnak, hogy a lakas-/hazvasarlasra kiszemelt teruleten hirdeteseket kell kitenni vasarlasi szandekkal, amiben hatarozottan feltunteted, hogy nem ingatlankozvetito vagy, es allitolag nagyon sokan szoktak ra jelentkezni es jokat lehet kifogni.
De valoszinu, hogy Nektek legcelszerubb lenne inkabb minden lehetoseget megragadni az ikerhazfel megtartasara, mert abban en is egyet ertek a lanyokkal, hogy biztos van ra (nem tul bonyolult) megoldas, hogy ne kelljen egyben eladni a hazat, es hat biztosan kedvezobben jonnetek ki belole, ha megtarthatjatok, mintha az arabol kell valami mast venni.

Udv.,
UG
megint_en
 
 


Ja és még azt akartam írni, hogy Apa feltett néhány kisfilmet Bencéről ide:

http://www.nexus.hu/gonyez/bence.html

Péntek óta csak olvasgatlak Benneteket, írói válságban voltamKép, de bővebben majd este, mert a törpét nem lehet felügyelet nélkül hagyni egy percre sem. Addig is szép napot, pusza
Timici
timici
 
 


Sziasztok!

Pocok: de legalább konzekvens vagyok!Kép

Vettünk Ancsinak egy kiságyat, lévén kinőtte a mózest, a nagy kiságyunk meg nem fér be a mi szobánkba (nagyméretű ággyá alakitható,momentán nagylányom lakja). Ikeás, 8 ezerért. Most szokja a leányzó. Fura, mert a mózest teljesen betöltötte, és óriási volt benne, ebben meg kis pöttöm.

Anita: ez a 80 dkg hizás szuper jó! Heti 15-20 deka teljesen okés, kb 3-4 hónapos korig, utána kevesebb lesz (kb heti 10). De óriásiak az egyéni eltérések. Ha a baba jókedvű, fejlődik, nő a súlya, van elég pisis pelusa, akkor nem kell aggódni ezen. Ha békésen alszik hosszúkat, akkor tuti elég neki a tejecske, ne keltsd fel! Méregetni elég hetente. Szerintem ha kiüritette a gyengébb cicit és úgy érzed, még enne (nem alszik el, keresgél, tátog stb), nyugodtan kináld fel a másikat. A bibis cicinek a helyes mellretételre lenne szüksége, mert attól lesz bibis, ha nem jól kapja be a baba. Akár órákat is bir felázás nélkül, ha jól van a baba szájában. Garmastan kenőcsöt dicsérik. Szoptass a bibisből is, a termelés fenntartása és gyulladások elkerülése végett, viszont amig bibis, a komfortszopiigényt inkább a másik cici elégitse ki.

Magdi: defektKép

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Szia Magdi!Nagyon örülök hogy"megtaláltuk"egymást tényleng te most friss anyuka vagy gratulálok hozzá.A fotóalbumban /csiribirik/alatt van fotó a kis manóimról a 2.-at ma tetettem fel a férjemmel,én még csak kezdő netezős vagyok és elég problémás minden technikai lépés,lassan majd megtanulom.Remélem gyakran beszélgetünk majd,tudsz valamit másokról is? legyetek jók szia
evetke
 
 


Bakker,
dokinéni szabin, úgyhogy most se tali, se 2 hós oltásKépKép
A tegnap nagymami csirkéjéből főzött nagy tál leves éjszaka megbuggyantKép (Este nem tudtam még hűtőbe tenni, mert meleg volt, délben enni akartam, és ....fúj!!)
Ilyen sz@r napot!!Kép

Elli
ellimami
 
 


Gomboc: nahat, mi ugyanezen vesztunk ossze apaval, a hulye kocsinKép Pasik nem tudjak megerteni, hogy nekunk isszuksegunk van a kimozdulasra, es nem feltetlenul szorakozas celjabolKép

Talira mi sem mentunk, tegnap voltunk benn Pesten, igy ma nem akartam nyuzni Lackot. Kepeket majd kerunkKép

orsoly
orsoly
 
 


PIldi!

Köszönm szépen, aranyos vagyKép.
anita77
 
 


Sziasztok!

Hát, akkor féllábbal de most már én is bejelentkezem hozzátok! Pénteken voltunk 2 hetesek, Ádám babával. Azért csak fél lábbal merek bejelentkezni,mert a másik lábam szinte mindig a kórházban van...Én ennyit összesen nem kinlódtam a terhesség+szülés alatt (villámszülés volt), mint az elmúlt 2 hétben. NAgyon magas lázam lett, diagnózis:endimetriózis, alsó fertözés-gyulladás. Kaptam rá infuziót egy napig, hazaengedtek bogyószedéssel. Bogyó nem hatott, 2 nap múlva megint láz (38.8), vissza a kórházba. Bentfogtak 3 napra, újra infúzió folyamatosan, másik bogyóval hazaengedtek. 4 nap múlva újabb láz (39.O), és a bal cicim bepirulva forró...Diganózis, mellgyuszi...Most már nem fogtak bennt, hanem itthon kapom övtáskából az infúziót. (bonyolult lenne elmagyarázni, kis pumpa adagolja nekem a lét.)
Hát itt tartunk, egyébként a baba jól van, úgy tünik jól szopik, bár itt mérlegnek a hirét sem ismerik. Ma megyünk dokihoz ellenörzésre irtó kiváncsi vagyok mennyit hizott.
Kicsit sz@r,hogy nem tudom élvezni a babát, pedig már normális érezném magam, kivéve ha nem lennék ilyen sokat lázas és levert.
Óriási mázlimra itt van anyukám (Kanadában élek), segit rengeteget, amig kórházban voltam csak ö látta el Ádámot. (az antibigyók miatt ki kellett öntem a kifejt tejet, igy 1-2 napra bizony tápszerre szorult a baba)
Na, irjak még ilyen szépeket???
Sajnos biztos vagyok benne, hogy nem fogok minden hozzászólást elolvasni, de ha kérdésem van, úgy is jövök...
Néhány képet már felvarázsoltam ide a Babanet fényképtárába:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=735&page=1

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok!

Háát én nem is hiányzom senkinek Kép? Na, mindegy, ez az én sorsom Kép!
Most gyors leszek, mert megyünk fürdetni!

Anita!
Szerintem felejtsd el azt a szót, hogy 'kell' a hízás tekintetében!!! A babák is különbözőek, ahogy már Ildi is írta, valamelyik sokat eszik, sokat hízik, valamelyik, keveset eszik, lassan hízik és mégis derűs, van elég pisi (napi 4-6 pelus). És akkor nem lehet gond.
Nekem mindig az jut eszembe, ha olyanokat olvasok, hogy mennyit 'kell' ennie egy babának és mennyit 'kell' híznia, hogy ha nem éri el a megfelelő (?) értéket, akkor meg kellene tömni, mint egy libát Kép, akarata ellenére?
Szóval, a lényeg, az, hogy ha jókedvű, pisil, kakil, nem sápadt, nem tűnik betegnek, akkor minden rendben van, függetlenül attól, hogy mennyit hízik és mennyit eszik Kép.

Pusza, Virág és Levi aki ma 8 hónapos
virga
 
 


Sziasztok,
Veron, van egy babauszas topic, ott eleg sok lehetoseg fel van sorolva. Az en nyomozasom eredmenye: vannak Vizipokek, a Kalovits-ek, Gezenguzek es az Angolna babauszas.
Az Angolnat tobben is szidtak. Kép
A Gezenguzek szinte csak beteg babakkal foglalkoznak. Kép
Vizipokek vannak a Szeruskert utcaban (III. ker., es szept. 6-an indul a kov. turnus), es a MOM Parkban es talan a Polus Hotelben?
A Kalovits pedig az Almassy teren.
A Kismama ujsagban van mindegyiknek telcsiszama, de most nem tudom elokeresni oket. Kép

Miszike, mi gazdag ismeroseink is laknak Foton, megozza a "belvarosaban". Ok nagyon jol erzik ott magukat, igaz, van 3 kocsijuk...Ahogy korabban mar irtam is, mi vegulis annyi penzert, mint amennyiert mi kerestunk, BP-en nem talaltunk csaladi hazat (max. nagyon lepukkant, kisebbsegi kornyek), az agglomeracio ellen meg sok erv szol: tomegkozlekedes rosszabb, reggeli-esti dugok BP fele es vissza, az ovik, iskolak nem tul jok, igy BP-re kene hordani a gyerkocot, alig vannak jatszoterek stb. Ehhez min. 2 kocsi kell, es allando utazgatas...Kép Igy mi maradtunk BP-en, lakasban. Kép

Leszter kispapa, nem hiaba olcsok azok az Erdi hazak. Olvass bele az Index Torzsasztalaban az Erdrol szolo topic-okba. Kép

Elli, KépKépKépKépKép Holnapra jobb lesz minden! Tudod, holnap uj nap, uj szivasok...KépKép

Barbi, udv kozottunk! Es hat jobbulast es gyors felepulest! Kép: Egy kis drukk +++++++++++++++++++++++++++++++++

Virag, nekem hianyoztatok! KépKép

TAli nagyon jo volt, ilyet maskor iiiiiiiis! KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


KAngi, Beu es a tobbi profi fenykepesz...kepek mikor leszenk?
Gombóc.kivancsi.hu KépKép
gombóc
 
 


Miszike,

mél ment.

Erika
kerika
 
 


Virga! Küldtem Neked mailt- kb. két hete, és ma visszajött a démonnal. Keress meg, ha még érdekelnek a bodyk... Különben is, sofka
Különös volr ez a mai találkozó. Nekem nagyon nehéz volt összehozni a monitort babákkal és anyákkal. Legközelebb könnyebb lesz.
Magdi, a lányaim újra a szigetre akarnak menni a Te nagyocskáiddal bringázni. Majd meglátjuk.
Azúr (ugye Te laksz a Komi mögött?) remélem szerencsésen hazaértél. Még itt volt az amerikai, úgyhogy sikerült a szálkát legalább részben eltávolítani apából.
merthogy nálunk is kitört a balhé, nem értünk haza hatra. És minek kellett nekünk elmenni? Valahol éreztem én, hogy így lesz, mert az én drágám szerint itthon kell ülni, őt várni. A komplett ebéd itt volt a konyhában, de ő nem találta meg. Hát, az egséz konyha legalább két négyzetméter, erősen kellettt keresni a tűzhelyen a levest, a mikróban a másodikat.
Mindegy, simogattam a hátát egy órácskát, így még esti puszit is adott. De már felment, pedig ilyenkor lent marad néha még egy kicsit összebújni. Merthogy külön alszunk, még mindig a lábtörés miatt. Pedig lassan már változtatni lehetne/kellene, de nehéz felrúgni ezt a finoman bizonytalan rendszert.
Kangi, Téged azonnal felismertelek, pedig szerintem még képen sem láttalak. Julcsi haja verhetetlen. Majd legközelebb viszünk neki valami helyes belevalót.
Psandi, tényleg irigylésre méltón karcsú vagy. Le a kalappal. Gyönyörű a kisfiad is, és nagy vagy, hogy kenguruval belevágtál.
Gombóc, ezért a fejős mizériáért őszintén csodállak, nem tudom lépes lennék-e rá.
Beu, micsoda férfi Lőrinc! Nem győztem ámulni. Marcipán is csodálattal nézett rá, remélem elleste a hasrafordulás technikáját.
Na és Franyó, ez az örökmozgó Anka! De rájöttem ám, miért csinálja!!! Hogy kijöjjön a 10(?) hónaposan felálló átlaggyerek, ahhoz a sok lusta mellett szükség van ilyen kis frissekre is.
Miszike, Beki is megnyugodott remélem, most már Te is tudsz pihenni, és végre nyugodtan banánozhatsz, Kanginak nem sikerült kihajítania az elemózsiát.
Biztos van, akit kihagytam,. de nem jönnek be a nevek, csak az arcok. Jó volt veletek.

sofka
sofka
 
 


Pocok,

bocsi, hogy kötekedek, de Peléék, ha jól tudom Váckisújfalura költöztek, nem Fótra. Tényleg jönnének vissza, mert az már azért messze van autó nélkül, sok gyerekkel.

Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Csak bejelentkezem, meg elek Kép de "anyosfelek" is csak holnap reggel jonnek Kép. A nap jol kezdodott, Andus kedvenc kismeretu baratnom uj sportot uz, az ejfeltol 4-ig tarto voros feju uvoltest. Ehesnek nem ehes, nem tudom mi lehet, napkozben sokat alszik (lehet hogy unja hogy oreg szulei ejjel aludnanak. Reggel 7-kor mar az ajtonk elott tombolt a kozos kepviselo es a karszakerto, azik az alattunk levo, rossz a tomites a WC-nel, de mi is azunk, egy fontosabb csorendszer is serult, az viszont nem a mi felelossegunk es a mi biztositasunk nem allja. Kozoskepviselo uvolt, a karbiztosito megprobalja kidobni a lakasbol. (Apa persze szundit)Diplomatikus kerdesekkel leszerelem oket. Banda el.Kép 9-kor beinditul a betonkeveres, ugyanis lakasfelujitas is zajlik. Alvas nuku. Egyik baratunk, aki aznap itt aludt leugrik egy talalkozora fel orara, es csak masfel ora mulva er vissza. Indulunk a helyettesito dokinenihez oltasra, de mar menne el (5 perccel zaras elott erkezunk), azert ranez Andusra piros a torka, azert kohog. Eredmeny panadol baby sirup es valami bogyo.
Dumalunk a vedonovel, mondja hogy a Panadolt ne 2x adjuk csak egyszer (mindig mas nezoponton van mint a dokik), en meg okosan mondom (itt tanultam Kangitol Kép)hogy rossz a majnak. Latom egy kicsit ertelmesebbnek tart mint eddig Kép. Bebikomprol lebeszelt bennunket gorbe labat okoz es eltorhet a baba foga. Az eskuvorol is lebeszelne minket, ahova hetvegen kell menni, de mivel Nyiregyhazan van es o is nyiregyhazai "elenged" csak a tomeg szelen legyunkKép. Irany a munkahely, de minden zarva mert penteket tartottak. Itthon megcsinaltam a kajakat a vendegeknek toltott dagado, krumplisalata, paradicsomsalata, turos suti, barackos suti. Andus vegig aludt. Viszont most allok neki takaritani Kép porszivozni a szomszedok oromere.

Susie

En is csaszarral szuletem, de engem nem fektettek be elotte, es nem idopontra kellett mennem, hanem akkor kutyagoltunk be a szuleszetre akikor 3-5 percesek voltak a fajasok.Ez pentek este volt, nem volt valasztott dokim, ugyeletre mentunk. Fel 10 korul ertunk oda es ejfelre mar be is jott az aneszteziologus, elotte CTG-re raktak, ill. a szuleszno elokeszitett a mutetre. Elkezdtek adagolni az infuziot. EDA-val szultem, a doki nagyon jol beadta, pedig a hatam is vizes volt es van egy kis gerincferdulesem is, de igy is be tudjak adni, nincs gond. Egy kis tuvel szurkaltak hogy erzed e meg, szepen beallitjak az adagot. EDA utan felhellyezik a kanult. Utana bevisznek egy mutobe, hamar osszeall a csapat, eltakarjak a muteti feluletet egy zold anyaggal, nem latsz semmit, a baba apaja is a fejednel all, ha bent akar lenni. Csak kis szurasokat es vonasokat erzel, az aszisztensno elmondja, hogy mi is tortenik eppen, pl. megkezdodott a vagas stb. Mikor kiemeltek a mehemet, mondta, hogy kis hanyingerfelet lehet erezni ekkor, de en nem ereztem. Mikor Andust kiemeltek, nem sirt fel csak kesobb. Amig a babat ellattak addig engem osszevartak, apa pedig behozta a bebugyolalt kiscsajt megnezni. Azonnal a kezebe adtak a babat, s ez eleg jo erzes volt szamara. Nekem ugy tunt hogy sokaig varnak ossze, pedig az sem volt tobb 10-15 percnel. Utana elvittek aludni, infuziostol, kanulostol Ezt reggel vettek le mielott hoztak volna a babat kajcsizni, kb. ekkorra mulik el az EDA hatasa is, hogy nem erzel semmit, ill. kicsit fazhatsz, en faztam. Hat a csaszaros seb faj, de muszaj mozogni, egy het mulva mar semmit nem ereztem, bar addig kicsit gyengebb is voltam. Tul lehet elni, es nem olyan rossz mint ahogy az ember gondolna.

Bucsuzom mert ez egy regeny lett Kép Kép
Akkor jo sokaig nem is irok semmit hogy kompenzaljak. Kép

sziasztok
zs& szundi Andus
zsurlo76
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok ám én is, csak ez a fránya gép! Futtában olvasgatok azért, igyekszem képben maradni. Majdcsak jó lesz egyszer.

Ma voltunk mi is talizni, nagyon szuper volt. Minél több kéne. A Szigeten még a hő is elviselhető volt. A babák pedig nemcsak aranyosak, hanem nagyon jók is. Ezt most már három tali tapasztalata után bátran mondhatom.

Most kegyes hozzám ez az elektronikus eszköz, hagyta feltölteni a képeket.
A képek minősége nem túl jó, de legalább a fíling!

Az előbb tűzijáték volt. Pont ott látszott, ahol tavaly a nagy, egész megzavarodtam, hogy hirtelen 20-a lett. De lehet, hogy csak a koncert után volt, az is kb. abban az irányban lehet.
Volt egy kósza ötletem, hogy ki kéne menni a koncertre, kitaláltam, hogy ott a Felvonulási téren még én is tudnék parkolni. Na, most láttam azt az irdatlan tömeget!

Na, még megpróbálok feliratozni.

Beu
beu
 
 


felhelyezik
zs
az xmagyartanar Kép Kép felregepelos
zsurlo76
 
 


Sziasztok mindenki,
raktam fel képeket a tár.hu-ra, úgy látom, Beu is Kép!

Puszi, rohanok, megyek Apát szeretgélni! Kép

Franyó
franyo
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?