Új privát üzeneted érkezett!

Sugi: Nagyon jó híreket írtál. Jó, hogy ilyen dokit fogtál ki aki vigyázz majd rád. Most már csak a babó hiányzik:)

Kép
csucsu05

Jó reggelt!

Sugi,
jó hírek, végre! :lol:

Luca,
jobbulást! Egyél sok hagymát, nekem mindig bejön.

Együttlét: nekem pár nap önmegtartóztatást mond mindig a doki, szerinte az első ha jó időben van, na az a tuti és 2 nappal utána mégegy. Ha sűrűbben van, akkor higítjuk a minőséget. :D

Ha a privi ezzel kapcsolatos érdekel engem is. :wink:

Kacika,
mindjárt megcsinálom.

KépKép
dreika

Dreika, én úgy látom, megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban.Minden orvos mást mond.Most akkor melyik a jó????

Szerintem egyéntől is függ, hogy kinek milyenek a kiskatonái. Nekünk nem nézték.
De az előző babánk úgy jött össze, hogy egyszer voltunk együtt, előtte meg sokáig nem.Igaz, nem maradt meg...
Vendég

Luca,
nem tudom. Szerintem mindenki bízzon az orvosában. :D
Ha azt nézzük, hogy a spermavizsgálat előtt is kell 3-4 nap, akkor ... :roll:

Nekem a fiam 1 együttlétből jött, ez volt abban a hónapban az egyetlen. A nyári babánál még nem számolgattam, általában 2-3 naponta voltunk együtt. Nem tudom mikor fogant.

Kacika,
visszaküldtem. Ilyen pasit mindig szívesen kicsinyítek. :wink:

KépKép
dreika

Sugi,
elvileg már az együttlét után 20 perccel is kimutathatók spermák a méh üregében. Változó, hogy melyik mennyi idő alatt teszi meg az utat, van, amelyik eltéved, visszafordul... átlag 6 órát mondanak. De azt is olvastam, hogy a kiskatonák 1%-a jut el csupán a célig.

Én megint itthon vagyok, megyünk Lilivel orvoshoz. Szegény nagyon csúnyán köhög, néha hány is tőle, elment a hangja, de amúgy semmi, szerencsére nem lázas. Ok, annyira nincs kedvem dolgozni menni, csak hát összesen 5 napot voltam. A volt főnöknőm szerint ebben nincs semmi, azt mondta, hogy aki valaha nevelt kisgyereket, tudja, hogy ez így működik sajnos, csak az a baj, hogy a mostani nem ilyen, pedig van két gyereke.
Na de éjszaka cégen belül megpályáztam még egy állást. Sokat kellene utazni, sokkal szabadabb lennék...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dreika belémültetted tegnap a kíváncsiságot hallod e
Ezzel a teszteléssel
Pedig addig tényleg nem gondoltam rá
:roll:

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, akkor :lol: rajta!
Vendég

rajta l l

Kép

Kép
napsugár035

te is csinálhatnál, mikor tesztelsz?

Kép

Kép
napsugár035

Én majd vasárnap...ha addig nem jön meg.Akkor született volna az angyalkám.
De sajnos nem érzem magam babásnak. :cry:

Mert, szerinted már kimutatná, ha a 15. cn-on volt pé?
Vendég

Jelentem megjöttem a nőgyogyitól!
A hét vicce: Ahhoz, hogy terhes legyek (és ne vetéljek el!!!) legalább3 hónaponát trifázisos fogamzásgátlót kell szednem. Ha helyrehozza a ciklusomat, akkor meheta menet, ha meg nem, akkor újabb 3 hónap fogigátló. Mindehhez, persze hormonmérés nuku. Most nem tudom mit gondoljak, mert megbízomugyan ebben a dokiban, de egy hormonmérésnek örültem volna. Remélem tudja mit csinál... Mindenesetre dokumentálva lett, hogy mire kaptam ezt a kezelést. (Nekem is van róla példányom!)
kislibus

Én ma vagyok 11 napon, a ciklus oda húzta be és l l nem tul erős de jól látható

Kép

Kép
napsugár035

Kislibus, nekem endokrinológus kérte a hormonvizsgálatot.Oda nem gondoltál elmenni?
Vendég

Sugi :lol: :lol: Két csík???
Én is ma vagyok a 11. napon. :wink:
Vendég

Kislibus mi baj nálad nincs péd?

Kép

Kép
napsugár035

corax teszttel 20 ml

Kép

Kép
napsugár035

Nem is tudom, nekem van-e itthon...
Vendég

Van, 1 db Lily, 25-ös.Az még nem is mutatná ki. :wink:
Vendég

nem tudom, ha nem ittál túl sokat ma, akkor megpróbálhatod, de várj vele 10 percet, akár többet is, nem fog + mutatni ha nem vagy terhes.
Nekem 10 percen belül kimutatta, de azóta erősödött, ahogy szárad, ne add föl ha azonnal nem látod!!!

Kép

Kép
napsugár035

nem sikerül lefényképeznem rendesen, még a kontroll csík sem látszik annyira homályos

Kép

Kép
napsugár035

Lányok tapasztalatokat kérek.
Nekem annyira erős hányingerem van és ezt nem bebeszélem hanem már enni se tudok és gyomor fájdalmam és szédülés fejfájás. Jahh és ugye ez az erős teszt amit tegnap csináltam. a lenti a múlt heti
Kép

voltam dokinál ma de nem lettem okosabb mert nem az én dokim volt hanem egy olyan aki nem ért az ultrahanghoz.
Megnézett vele de mondja hogy ő nem ért hozzá és nem lát szívhangot de ez még nem gond mert csak az 5-ik héten azaz a 7-ik héttől van szívhang általában. Mondta hogy nyugalom az a legfontosabb. Én mintha láttam volna a petezsákba egy csíkocskát de lehet hogy csak odakébzeltem.
Szóval majd kiderül pénteken mikor megyek a kh-ba. És ami viszont jó volt az az hogy ő tutira úgy számolta ki mint én. Belevette az elhúzódó ciklusomat a fogantatás napját és az életkoromat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sugi, inkább várok még.

Tegnap az uh-n a nyálkahártya hány mm volt Neked?
Vendég

nem mondta, csak azt hogy jó vastag, és teljesen norm szerkezetű

Kép

Kép
napsugár035

Vera.
Próbálj meg kicsit kikapcsolódni, az idő nem fog gyorsabban telni ha sürgeted, de lassabban telik ha minden percben nézed az órát.
Találj ki valami foglalatosságot, nézz meg egy jó filmet, süss valami finomat.
Képzeld én bármikor csinálok+ tesztet, nekem nagyobb a valószinűsége a vetélésnek minthogy megmarad, de nem emésztem magam rajta, mert megbolondulnék, sőt, nem fogok dokihoz sem menni, mert nem tud mit kezdeni velem, és így is nagyon örülök a+ tesztnek, sztem ha megnyugodnál, nagyobb esélye lenne babónak, már szültél 4 gyereket, én még egyet sem, sztem nem veszed zokon ha ilyeneket mondok neked, nem rosszat akarok, ezt gondolhatod.

Kép

Kép
napsugár035

Helló!

Mi vaaan???? :shock: Sugi! Én beszarok rajtad. :lol: :lol: :lol: Gratula! :D

Kislibus,
Én nem értek hozzá, de remélem ez a megoldás!

Vera,
Még nem kívántam boldog névnapot! :)
A teszted szép és nagyon drukkolok, de el kell mondanom, hogy nekem is ilyen erős volt a csík és kegyetlen rosszul is voltam, cicifájás, se barna, se piri se semmi és mégis missed ab lett a vége. Mikor tesztelted az első pozitívat? Mert az kb. a 10.DPO-n lehetett. Mennyi idő telt el azóta?

Én ha nem jön meg, akkor február 8-án tesztelek. Hogy hogy fogom kibírni addig nem tudom. De azt mondják a patkány éve szerencsét hoz és aznap kezdődik. :roll:

KépKép
dreika

Kacika,
a képeket fel tudod tenni, vagy rakjam fel én?

KépKép
dreika

köszi de tudod nem jelent semmit, + teszteket simán gyártok, csak a folytatás tragikus :(

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, most minden rendben lesz, meglátod!Szorítok!
Vendég

sziasztok.

napsugar egy cipoben jarunk.erdekelne hogy nalad ez ugyben tortent-e valami kivizsgalas?vervetel vagy ilyesmi?
nagyon drukkolok hogy ez a baba veled maradjon.

Kép
monyo83

Dreika, most tudtam csak jönni, itt is köszike a kicsinyítést, mindjárt feldobom őket ide, ha a többiek sem bánják!

Sugi, tényleg örület, nagyon drukkolok hogy jól folytatódjon, és gratulálok halkan!
Vendég

Kép
Itt Peti ölelgeti az uncsitesót
Vendég

Kép

Pancsi
Vendég

Monyó.
Igen olvastam rólad, sajna egy cipőben , nekem megvan az oka ennek, mert van egy sövény a méh felső részében ami bezavar, ha ezen a sövényen tapad meg, nem valószínű hogy megmarad, nem jó a vérellátottsága, vérvétel is lesz, de csak hogy megnyugodjunk, mert ez a probléma nagyon sok esetben okoz vetélést.
Én azért bízom benne, hogy egyszer sikerülni fog.
Nagyon nem élem bele magam, mert nehéz úgy, úgy veszem mint egy ciklus tünetet, vele járó valamit.
Mondjuk így nagyobb esélyem van mintha nem is tudnék " úgy" maradni.
Voltál már dokinál, elkezdtéle valamit?

Kép

Kép
napsugár035

Kép

Peti és az uncsitesó Karácsonykor a papáéknál
Vendég

A fiad...hmmmmm

Kép

Kép
napsugár035

Napsugar PCOS vagyok.talan ez miatt is elofordulhat nalam ez a dolog.
jovo heten keszulok dokihoz es valami hormonvervetelt szeretnek.Nekem nem lettek hormonok nezve illetve volt az Lh FSH tesztoszteron(ami brutalisan magas,de nem szedek ra semmit)illetve inzulin amin pici elteres van de erre szedem a metet.
gyanakodom meg a progimra,bar szedtem progit csak szerintem keveset2*1.meglatjuk remelem kiderul hogy miert nem maradnak meg a babak.
ez a soveny latszik uh an vagy csak laparral lehet eszrevenni?

Kép
monyo83

Kacika, tündéri a kisfiad!!!!! :lol:
Vendég

Köszönöm, amúgy apjára hasonlít :lol:
Vendég

Nekem látszik.
De addig senki nem vette észre amíg a terhességnél megnagyobbodott méhben a nyálkahártya kettőzöttsége fel nem tünt a dokinak, Azóta sem látnák, ha nem szólnék, ha szólok akkor jobban megnézik és az ügyesebb doki látja.
Most ez az első doki aki terhesség nélkül is látja, bár a franc tudja , tegnap este voltam nála nem tudom ilyen korán nagyobb e már a méh vagy nem?
Mindenesetre, holnap újra nézi, izgulok hogy mennyire nagy ez a sövény, méhfestést nem akar :roll:

Kép

Kép
napsugár035

Neked aztán van néhány problémád, tessék az asztalra csapni, hátha kivizsgálnak már rendesen.
Szorítok

Kép

Kép
napsugár035

Kacika!

:lol: :lol: :lol:

Sugi!

Megírod prájvit, hogy ki a dokker? és nagyon drukkolok!!!

Libus!

Mi a bajod, már ha ezt ide le lehet írni? Trifázisos fogamzásgátló mindenféle előzmény nélkül, kicsit meredek. :-(

Vera!

Próbáld terelni a gondolataidat. Szívhang először 6+2-őn!!! 5. hétben? Biztosan nem.

Monyó!

Légy határozott!

Együttlét: legújabb kutatások szerint minél több, annál jobb, és az nem jó, ha a párok (vagyis a nő) számolgatnak, a sponatneitás sokat hoz. Előtte is utána is sokat kell szeretgetni. (Zita West)

Most mennem kell, igyekszem... :D

tjuca

Szia Lányok!

Örülök, h tetszett a takaró kezdemény!

Juca, a férjem szerint is varrhatnék rendelésre... :lol:
barátoknak, családnak szoktam még, magunkon kívül.

Luca, igen én is szaunáztam, de egyszerre 5 percnél többet nem voltam bent, a 2. harmadtól lehet, csak 10 percnél többet nem lehet egyszerre.
Ja, és nagyon izgulok érted!!!

Sugi, mit látok?! :shock: Most akkor örülühetünk?

Kacika,
micsoda szemei vannak Petinek! Majd csak leshetsz, amikor a csajok egymásnak adják a kilincset! :wink:

Kép
zmimi

Kedves Kacika!

Úgy tudom, Te dr. Ladányi Lajoshoz jársz: szeretnék egy kis tájékoztatást kérni Róla, ha lehetséges!

Én most voltam Nála másodszor, 13 hetes várandós vagyok. :D
Szimpatikusnak tartom; igazából a szakmai hozzáértése érdekelne (kevés a tapasztalatom...)

Válaszodat előre is köszönöm: Macska02
macska02

Sugi,
Nagyon akar jönni ez a gyerek :D , minden oké lesz!!!!! :wink:

Kicsit érzem a hasam, holnap ellövöm az első LH-t szerintem, csütörtökön úgyis kiderül mi van. :roll:

KépKép
dreika

Kép Ilyent csináltam ma reggel...nagyon-nagyon halvány második csík, amit csak én látok. :lol:
Vendég

Luca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

El sem tudod képzelni mennyire örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez aztán a hír. Ez bizony tuti 2 csík!
Gratulálok!!!!!!!

Macska, küldtem privit, remélem megkapod!
Vendég

Közben hajnalban megszületett a sógornőm fia, még semmit nem tudok, anyósék most vannak nála.
De egészséges, és minden oké-ennyit azért mondtak :D
Vendég

Luca!

Ez igggeeennn! És bár nem olyan a szemem, mint a sasnak (sajna) de ezen nincs mit manipulálni, én is látom, és erőlködni sem kell. Gyanítom, ahogy megszáradt picit még erősebb is lett. :wink:

Szívből gratulálok, és ígérem, hogy a tiszteletedre eszkábálok egy táblát, de addig is:

Kép

Vera!

Az influenza nem jókor jött. Viszont itt már minden vagy semmi alapon mennek majd a dolgok, ez jó, bármennyire is brutális. :cry:
Na, ha ma vagy 6+3-on, és jópár napja voltál uh-n akkor mi a gond?
Ne érts félre, de sztem túl korán mentél orvoshoz, ezért agyba főbe ijesztgettek. Tudom véreztél, ami nem jó. Ha az első teszted nézem, akkor az olyan 9. dpo-s lehet (maximum), na azóta van minden erős teszt, hányinger stb. Amíg ilyen biztos jeleid vannak, addig szerintem inkább optimista légy, meg amúgy is. :wink:

tjuca

Kacika!

Gratulálok a sógornőd babájához is! 8) Most már nálatok a staféta. :lol:

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?