Új privát üzeneted érkezett!

Ádám is felállt!

Uxi!
Imádom a gyerkeidet. Annyira cukik. Mostmár kezd könnyebb lenni kettővel? Vagy most hogy is vannak az éjszkák?

Ja, és én, mint nagypofájú szintén kijelentem, hogy nem én voltam a névtelen.
Én névvel írom: mit össze tudtok itt vitatkozni! ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Uxi gyönyörűek a gyerkeid! Bár az enyémeket látnám így együtt játszani.
Boldizsár 1 méternél jobban nem nagyon közelíti meg Jankót,akkor is csak fancsali pofával :cry: Pedig szegényke akkorákat vigyorog rá, meg szinte bűvöli a szemével, de semmi reakció. Már tényleg kezdek aggódni, csak romlik a helyzet. Múltkor a "mesebeli" Jankónak "ilyen" (és mutatta a kis ujjával) lapos volt a feje, nagyon rossz gyerek volt, egész nap csak sírt, és mindig megverték a testvérei (ezt ő mesélte).
Mütyürke Jankó is csak szopik, nekem is ez a (jól megalapozott)"heppem".
Etetőszék nagyon jó a Stokke Tripp-trapp széke, a "gyerek" írhatja rajta még a diplomadolgozatát is. Nem olcsó, de szerintem igazán jó befektetés.
http://www.dinoland.hu/images/TrippTrapp.jpg
Jankón kitört a takonykór, adtam neki oscillococcinumot, és iszonyúan felerősítette a tüneteit. (folyamatosan vakarja az orrát-homlokát, vörösek a szemei, folyik az orra, szörcsög...) Tapasztalt valamelyikőtök ilyet? Egy fél tubussal adtam neki (1x)
Hát... nem a legjobb napunk volt ma, holnap megyünk homeopata dokihoz, kiváncsi leszek. WC papírra kellene írnom a panszainkat, olyan hosszú a lista. :?

Kép
Kép
tjuditot
 
 


Bori :shock: :shock: Jankó még nem is forog! Aszta lusta mindenit, megyek is, kiverem az ágyból a kis taknyost! :D

Kép
Kép
tjuditot
 
 

 
 

Ja, majd elfelejtettem: Uxi :shock: :shock: micsinál ez a kölök??? Vagy üvegtégla van alatta??? :lol:

Kép
Kép
tjuditot
 
 


Annee hellóka, én írtam, hogy biztos te voltál, de én csak vicceltem, ma vicces kedvemben vagyok! Egyébként én tudtam, hogy olvasod a topikot! Remélem jól vagytok, pusszancs!

Andrea
Kép
kindernay
 
 


[quote="mütyürke"][ írta:mütyürkeb]manó: naaa...azt már megpróbálnám én sem kihagyni.. (hűűű de magyarosan fogalmaztam) :lol: :lol:


mármint a jövő hétfőre gondoltál?

Kép
kissmanó
 
 


ÉÉs még: Adri :shock: :shock: hihetetlen ügyes babád van! És ne utáld magad :!: :!:

Kép
Kép
tjuditot
 
 


[quote="kissmanó"] írta:kissmanó
[quote="mütyürke"][ írta:mütyürkeb]manó: naaa...azt már megpróbálnám én sem kihagyni.. (hűűű de magyarosan fogalmaztam) :lol: :lol:


mármint a jövő hétfőre gondoltál?

Csatlakozom, mármint ha mütyürke a jövő hétfőre gondolt.

Kép
Kép
tjuditot
 
 


bori: :lol: :lol: :lol:

adri hangjairól ill. trúdi mondókájáról jut eszembe..: ilka madár nyelven beszél. konkrétan úgy gurgulázik mint egy papagály...őőőő inkább galamb, néha mint ahogy a varjúk kárognak... tök hosszan, közben hangszínt váltva... krrrrrr-grrrrr....nagyon komoly, rém vicces... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke
 
 


Azegyik barátnőm kisfia régen olyan hangot adott ki,mint a Kör című filmben az a kisgyerek... Olyan rekedtet. :) Hát...megkell mondjam,utána nem mertem egyedül lenni... :) Tiszta ilyesztő volt... :D

Kép
cs.adri
 
 


Ezt a Kört kár volt felhoznod :(

Kép
Kép
tjuditot
 
 


naná hogy a jövő hétfőre gondoltam.... mér, mire lehetett volna még :?: :D :D

judit, van olcsóbb is mint a tt szék. mi a német ebayon vettük a 2db-t 40euroért hauck üzlettől, zsír új (ahogy a művelt német írta: nagelneu :lol: :lol: :lol: )

KépKépKép
mütyürke
 
 


Judit! Miért? :? Bocsika!!! :(

Kép
cs.adri
 
 


neeem... ilkáé magashang és váltakozik a hangos -halk :lol:

KépKépKép
mütyürke
 
 


jövő hétfő... :lol: :lol: :lol: :lol:

Andrea
Kép
kindernay
 
 


nem tom mire lehetett volna, már kezd kihagyni az agyam.
egy hete rettenet pocsékul alszom, Gréti jány eccerűen hízókúrára vette a dógot. 9 nap alatt 280 grammot pakolt magára. ehhez persze éccaka is becsületes adagokat nyom le, ráadásul már 2-3x is. szal bocsi, csak megerősítést kértem, hogy jól értettem-e.

na, akkor monnyátok meg mikor és hun?

Kép
kissmanó
 
 


szal írod: ebay.... ismerős....
írjál még tippeket, miket kell ottan keresni? egész belejöttem, de egy baj van: németül nem tudok

Kép
kissmanó
 
 


Adri Nem vagyok egy kötélidegzetű egyébként sem, de ilyenkor (biztos a hormonok) úgy tudok f..ni még az emlékképeimtől is.... hát ez a film nem tartozik a kedvenceim közé Brrrr....Nem merek majd egyedül bemenni a szobába éjszaka szoptatni :)
ebay nézem már én is, hogy milyen jó dolgok vannak, ti kimentetek érte, vagy még postázni is megéri? Manó neked a férjed szállítja a cuccokat, ugye?

Kép
Kép
tjuditot
 
 


Judit! :) Mégegyszer bocsi.... :oops:

Kép
cs.adri
 
 


mit szeretnél? megmondom milyen "álnév" alatt keresd :D
mint írtam anno, mi mindent onnan vettünk ilkának.. jah, meg a székeket a lányoknak. (elegem lett, hogy párnázok, hogy térdelnek, hogy billegnek-csúszkálnak, hogy sehogy sem jó a magasság..., most feltudnak ülni könnyen, segítség nélkül, biztosan jól ülnek bármilyen asztali tevékenységhez)
készülök jöv.hét hétfőre( andi, így jobb már? :lol: )egykis ebay-es gyorstalpalóval :lol: :lol: :wink:

KépKépKép
mütyürke
 
 


Judit: most vettem valami culákat Grétinek, azt postázzák (rucik). Na majd kiderül mennyire érte meg.
Egyébként ilyenkor kattanunk rá a "lövöldözésre" mielőtt apa megy No-ba. Bár most műveljük ezt másodszor, tehát még nem vagyunk nagy tapasztaltak ebben a témában.
Első darab az Linzből volt a Gréti etetőszéke, majd a lányoknak a sílécek, apának autóalkatrészek, most szintén apának csörlő, nekem síbakkancs, Grétinek rucik.
Nem bánnám ha valami jó kis fejlesztő játékot tudnék találni. Mert hát ami ott x összeg, az itt tuti legalább duplája. Ha meg valami csoda folytán jó árban is lehet elkapni, akkor többszörösen jó ilyenek után nyomozni.

Kép
kissmanó
 
 


amúgy mi mindent vettetek ott Ilkának?

Kép
kissmanó
 
 


ja, tegnap ért véget egy aukció, 13 zsák gyerekculával 46-tól 92-es méretig (pl. 100 db body, 140 nadrág, stb), ha jól emléxem 452 euró lett a végösszeg, Frankfurtból volt az indítás.

Kép
kissmanó
 
 


Jaj de jó, akkor hétfőn tali? Rákészülök :lol:

Adri? nagyon ügyes lánykád van. Képet kérhetünk rőla esetleg?

Bori: gratula Ádámnak a feláláshoz!

Tényleg ilyen jó az ebay? ilyenkor sajnálom, hogy nem értek németül (sem) :cry: Én vaterázok és teszveszezek. Ott is ki lehet fogni jó dolgokat olcsón!

Mütyürke: te mikor szeretnéd kezdeni a kóstoltatást? Egyrészről én is várnék még vele, másrészt meg félek, hogy nem lesz elég neki már a tejcsi. Mondjuk a súlya nem ezt mutatja :lol: Nemtudom :oops:

Samu most a négykézlábazást gyakorolja kevés sikerrel. a nagy feneke meg a sonkái visszahúzzák :lol: Forogni forog meg halad előre meg hátra picit, de mostanában nem akar egyedül játszani :cry: A játékai egyáltalán nem érdeklik, pedig van bőven :roll: Néha már aggasztó, hogy egész nap csak fekszik, alig mozog :roll: Mit csináljak vele, hogy többet mozogjon? Ötletek esetleg?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Brigi: Gréta még ennyit sem mozog.
Bár épp nyugtatgattam magam, hogy ha már valamelyest mászna, akkor végem lenne. A nagyok a haverektől valami gyöngyfűző készletet kaptak karácsonyra. Mondanom se kell tiszta gyöngyszem az egész ház.
Állítólag Edina már kidobta, kímélve vele majd a húgát. Hát nem tudom.

Kép
kissmanó
 
 


Méghogy ellaposodik a topik? Olyan élet van itt, hogy csuda! Ezen a névtelen dolgon pedig jót derültem. Sztem ez volt a nap fénypontja. :lol:

Kormi!
Ügyes voltál/vagy! Szal ez így működik? De ez akkor a rendszer hibája, nem? :lol:
Grétus megunhatta már az eddigi tempót, hogy így belehúzott. Akkor így nem csoda, hogy a kiadás reggelente kiadósra sikeredik.:D

Uxi! Nagyon édesek a babáid! És bizony Benike nagyon komoly fekvőtámaszt nyom! Ő nem kockahasra gyúr. :D

Tali: Kormi -ha jól értem- 21.-én jön Bp.-re és ekkor tudna velünk találkozni. A kérdés, hogy hol jöjjünk össze?

Judit!
Jobbulást a kis betegednek!

Bori! Ádám már áll?! :shock: Két-három hónap múlva már menni fog. Pakolás folyt. köv. a magasabb polcokról is. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Reggeli kiadás..... s ami utána következik? Délben is nyom még egy hasonlót.
Ráadásul ma megemeltem neki a délelőtti zőccség adagot. Ma mán 7 jégkockányit kapott eccerre. S lenyelte. Igaz, 1 órára rá már rikoltozott a pocijáért.
Mostanában nem, de vagy 3 hete még anyám is hallotta reggel mikor tisztába tette, hogy korgott a pocija. De olyankor békés volt. Vagy most jutott el a "tudatáig", hogy akkoriban valamivel meg lett rövidítve?

Bori: kezdjetek a terep elpucolásáról gondoskodni, valamint ami menekíthető, azt menekítsétek. Mert most még lehet. Meg jöhetnek a konnektorvédők, sarokvédők, ajtók zárása.... nekem már előre hideglelésem van, a folyósón tolóajtók vannak a szekrényen. Nem tom hogyan lesz, főleg a középsővel. Télleg, ilyensmit hun érdemes keresni? Minőségi cuccokat keresnék.

Kép
kissmanó
 
 


mütyürke köszi, épp eszembe jutott, hogy majd most fogok "megtanulni" németül, itt a motiváció :D Csak úgy nézelődök, meg csodálkozom, hogy ahol 5x annyit keresnek, ott 5x kevesebbért lehet venni dolgokat :roll: :roll:
Szeretnénk pl. bébiőrzőt (reert néztem), óriástraktort (anyós nekünk nem vett :) , biciklit...meg mindent-mindent....olcsón! Ez szenvedély, már látom! :D
Ezt a hétfői talit üssük nyélbe, olyan jó lenne! Manó te Grétivel jössz? Gondolom nem... vagy igen? Milyen helyre gondoltatok? Nekem ötletem sincs. Bababarát teázó (van vmi. étterem, majd eszembejut), vagy bevásárlóközpont, vagy játszóház????
Brigi te tényleg azon aggódsz a 4. fiadnál, hogy keveset mozog? :wink: :D (Sztem most csiszolja az elméletet, és néhány nap múlva előrukkol valamivel.)

Kép
Kép
tjuditot
 
 


Judit: igen, Gréti itthon marad. Szopi (sajna) nem bánja, kocsiban használható cumisüvegmelegítő 1 napig bírta, tél van, tehát minden ellene szól. Bár a lányoknak írtam, hogy elvileg aruszállítóval indulna apa, erre ma mondja, hogy megjavítják csütörtök délutánra az autóját. Mind1. Eldöntve, kisasszony marad Mamával és a tesókkal.
Reménykedem, hogy szerda reggelre itthon leszünk, s akkor megkapja az oltást is (itt 2-4-6 hós korban vannak az oltások)

Amúgy hajrá német tanulás. Ezelőtt pár hónappal még azt mondtam, hogy én németül soha. Ahhoz képest már ilyent nem mondok. Tényleg, ha bizniszelni kell, s lehet nyerni rajta, jöhet a német is.

Kép
kissmanó
 
 


judit attól függ, van ami postázva is megéri, de pár cuccot a keresztapám(ott él) hozott haza, az pláne megérte :lol:

KépKépKép
mütyürke
 
 


Uxi :)
Nagyon jók a képek! :lol: A fekvőtámaszos király!!!! :D

Adri :)
Nagyon sajnálom, hogy ezen kell átmenned. A párod hajthatatlan? Nem tudom mit mondjak, nem is veled kellene beszélni, hanem vele....nem beleszólás, csak hangosan gondolkodom.... :? Mindenesetre sokat gondolok rátok! 8)

Bori :)
Ne hülyéskedj!!!! :shock: Ezt nevezem mozgásfejlődésnek! :D

Judit :)
Na, nálatok aztán van tesóféltékenység. :roll: :?
Szegény picurod...jobbulást neki! :?

Bence ma rengeteget evett, bár már van egy kaja, amit nem szeret.
Valami tökfélének nézem az üvegen kép alapján, de a sütőtöknek igen távoli rokona lehet,mert az íze elég fura. :? Bence nekifutásból kiköpte, melegítenem kellett másik fajtát. Délután összekevertem almával, úgy már megette. :)
Kipróbáltuk a közös fürcsit, nagy sikere volt. :D Berci mindjárt szembelocsolta miheztartás végett, de a kis tökös ahelyett, hogy megijedt volna, visítva nevetett. :lol:
Interjún is voltam reggel, nem vagyok hanyattesve a helytől, nem rossz, de ront a helyzeten, hogy szerdánként 1O-től este 8-ig kellene lennem. Fél 9 mire hazaérek...apa a 2 gyerekkel...hááát húzós. :roll: Inkább mást keresek szerintem. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltunk mérlegelésen, és 9140 gramm és 70 centi Marci.

Uxi, jó erős Beni!!!!!

Bori, grat az álláshoz. Tényleg pikk-pakk el fog indulni. :D

Pfú Manó én nem tudnám Marcit itthagyni ennyi időre. Eddig két óra volt a maximum, ami jól is esett, de utána azért már kezdett hiányozni.

kispiskóta
 
 


Jó reggel!

No, akkor hol legyen a tali?

Zsú! Többedik babánál már könnyebb az elszakadás kicsit hosszabb időre a babától. Főleg, hogy tudjuk jó helyen, jó kezekben van. Meg egy kicsit ez a kötetlenség is egyfajta kikapcsolódás már. Nem időpontokra kell sietnünk egyik helyről a másikra. És ahányan vagyunk, annyifelé rohanni. Ez egy idő után nagyon fárasztó tud lenni. (mókuskerék)
Igen, Marcikánk igen szép méretekkel bír. Nem hinném, hogy csak a gyümölcsöknek köszönhető. :wink:
Mi holnap megyünk méricskére. És Te hogy állsz a súlyleadással?

Egcsi! Fürdés :D Interjú kevésbé :D , de ügyes vagy. Tuti, hogy találsz jobb beosztással is állást. (Talán az európai diploma is nyom valamit a latba. Nem?)

Adri!
Utcabéli ismerettség ugyan, de az anyuka mesélte, hogy mikor megtudta a párja, hogy lesz második gyerek, azonnal a művi megszakítást mondta. Ő -apa-nem akarta, anyós -szép kis nagymama!- is ezt fújta. Az anyuka pedig csak annyit mondott, hogy az ő teste, az ő szenvedése és nem arra lett teremtve, hogy angyalkái legyenek. Sok dologba igen, de ebbe már nem enged beleszólást. Azóta csend van a téma körül, a babadolgok a padlásról lekerülnek szépen sorban, anya pocakja pedig szépen gömbölyödik. Hugicát várnak.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Bori!
Ádámnak gratula a felálláshoz!! Ügyessssssss!!

Hol lesz a hétfői talicska??
IKEA jó lenne, kéne vennem egy-két dolgot. vagy???
torolve_20131003125716
 
 


Zsú :)
Nem semmi méretek! :shock:

Tücsi :)
Majd meglátjuk, mennyit ér az európai ész. :wink: Találtam egy álláshírdetést, szájsebész mellett kellene dolgozni....na, azt szeretném! Holnap el is faxolom nekik a papírjaimat. :D
Nemtervezett tesó esetén, ugyanezt mondanám a férjemnek. Már, ha fel merné hozni a témát, vannak dolgok, amikben hajthatatlan vagyok és ez is egy ilyen. Ismeri is az álláspontomat. 8)

Bence már harmadszor sírt fel. :? Bercinek 37,7 a hője.... :? Lehet, hogy nem sokat alszom az iccaka, akkor itt foglak boldogítani benneteket két priznicváltás között. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Ikea nekünk is jó tali szempontjából, de más is szóba jöhet :lol:

Judit: mindig van min aggódni :lol: bár biztos igazad van, nagyon nézi a "nagyokat", tanul rosszalkodni :lol:

Adri: írok privit :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Tücsi! Akkor se lenne szívem. :lol: Szombaton mi se voltunk időhöz kötve, de mikor elvégeztük a dolgunkat, siettünk vissza Marcihoz, mert hiányzott. Pedig még elmehettünk volna erre-arra. De lehet igazad van, hogy ez többedik gyereknél már más. De ő még olyan pici. No mindegy ez az én meglátásom.

Frissítettem a tickert. :lol:

Az Ikea nekem is jó lenne, valahogy elbuszozunk. :D

Dorka, nekünk gurulós, dönthetős, állítható magasságú etetőszékünk van. Szempont volt, hogy míg nem tud ülni is tudjam benne etetni. Gurulós, könnyen helyet tudjunk vele változtatni.

kispiskóta
 
 


Hali!

Hétfő o.k. :D (pesti ikea, büdaörsi ikea is jó meg bárhol csak máshova bonyibb eljutnom)

Egcsi: szerdai munka nem túl kecsegtető, remélem találsz jobbat. Van lehetőség?

Mi is néztük azt a széket, amit tJudit, Mütyürke és talán Manó is mutizott, de sehogy sem értem hogy ül abban egy gyerek. Tudtok gyerekkel együtt fotót csinálni róla?

Mütyürke:Kép :lol:

tJudit: oscillococcinum-mal az a bajom, hogy nem tudom kimondani. Talin rendezhetnénk " oscillococcinum kimondó versenyt".
ckat
 
 


Ckat :)
Van más lehetőség is, csak jó lett volna, ha nem kell autóznom olyan sokat a bébiszittyótól-hoz. :roll:
Utánajárok, mert apára nem lehet bízni a két gyereket 2 óra hosszánál többre. Ma amíg az interjún voltam ő vigyázott rájuk, utána élménybeszámolót tartott, dőltem a röhögéstől...hosszú távon nem bírná a strapát. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi
 
 


Judit! Tesó féltékenység tök természetes! Nyugi, majd lemeccselik. Szeresd őket egyformán, és legyen mindkettőnek külön ideje Veled lenni, akkor nem lesz baj.

Egcsi, azért Párod is jobban beleszokna, ha többször csinálná ;)

Tali. Igen-igen. Csak kérlek, olyan hely legyen, ahol csimota is jól el lehet. Az ikea étterem jó, ha a játszósarok köré gyűlünk! (nekem mindegy, melyik)

Ádám felállása azért sztem még nem az igazi felállás. Eddig 2x volt, hogy felhúzta magát. Vasárnap anyámnál az üveg dohányzó asztal szintjein húzódzkodott, tegnap meg a kanapéba kapaszkodva. Először hanyatt dőlt belőle, de tegnap visszatérdelt.
De még nem ül, nem mászik, ja és fogai sincsenek ;) Szal kúszik, kapaszkodva térdel, vagy térdelőtámaszban van (ez a fő attrakció). Lehet, tényleg a felállás jön, és majd abból ül le? Párszor már próbált térdelőből visszatolatni ülésbe, de nem tudta a lábát beforgatni. Mondjuk nem bánom, mert látszik, hogy gyengék még az izmai a hasán, hátán, meg a csípőjében. Na de pont a felállással akarja ezeket edzeni?
Pakolás, zárások: jaja, aktuális. Én is most kezdek keresgélni. Ikeában van pár cucc, de gondolom, mindenhol. Első körben rács kéne az ajtóra, mert az előszobában ott a bébkocsi, és már unom elbarikádozni. Vki tipp?
Vendég
 


Hali!

Egcsi, Esztora: akkor megvan az új szakmám: bébicsőszci leszek, míg dolgoztok vigyázok a gyerekeitekre! :D Már csak egy helyet kell találnunk, ami egyformán közel van Szfvárhoz és Las Vegashoz. :roll:
ckat
 
 


Sziasztok!

Bori! Gratula Ádámnak a felálláshoz! Nagyon ügyes!!!!!!!!!

Ckat! Bors nagyon ügyesen ül már!!

Uxi! A képek haláliak!! Beni nagyon ügyes már!

Egcsi! Bencének jobbulást remélem nem lesz beteg

Adri! Trudi is nagyon ügyes már!

Mi jól vagyunk holnap megyünk mérlegelésre, hát lányomat is elkapta a "hűtőgépvírus", állandóan zabálna, kíváncsi vagyok mennyit hízott.

Kép Kép
emi_25
 
 


Bori: de az :lol: Mármint igazi felállás! Figyeld meg, minden alaklommal ügyesebben fogja csinálni :wink:

Én sem tudom még hosszabb időre othagyni Samut sehol! A nagyobbakat már igen, de az is max 3-4óra. Samut meg visszük magunkal ha valahova menni kell :lol: Meg igazán nincs is senki akire nyugodt szivvel ot tudnám hagyni :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Szarvasbori: http://www.helimexbaby.com/ biztonsági rács,ajtó és lépcsőblokád, bár ilyesmi van az ikeában is. (Ötletnek írom, ez az a hely, ahova mondjuk én sose megyek vissza, csak ha van egy teljes napom arra, hogy kivárjam míg előkotorásszák a cuccot -ebben a boltban áll az idő)
ckat
 
 


Hello Lyányok!!!!!!!!
Ma Ringató 11kor :lol:

Egcsi
jaj, munka, meg szitter, hát igen a részmunkaidő lenne a kívánatos minden anyukának kb 5-10 évig....

Testvérféltékenység
körülöttem mindenhol van rendesen, korkülönbségtől függetlenül

Ckat
az a hely az óceán közepe... asszem ott nincsenek szigetek :)
de Zalánt is benevezem hozzád :D

Tali
jövő hétfőre tervezitek? melyik IKEA?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Ckat, annyira bendzsó vagyok, nem találom az ikeában az ajtórácsot. Tudnál küldeni linket! :oops:

Párom aszondja, lehet, csinálunk egyet.
Mondjuk a konyhabútort 4 hónapja csináljuk...
Vendég
 



Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 



Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 



Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Samu elaludt a vállamon a fotelben ülve, persze Kispálra de ez nagy szóóóóóóó :lol: sálálá
torolve_20131003125716
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?