Új privát üzeneted érkezett!

dodó jaj de szép nagy a pocid:)

Vera boldog névnapot neked.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Dodó!

Szép poci! :)

Vera!

Boldog névnapot kívánunk! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Az egyik vizsgam sikerult, a masikrol meg nem tudok semmit.
REmelem lesz egy kettes.

Hetvegen leszedtuk a karacsonyi dekort, ami egy napba telt.

Meg most sincs teljesen kesz.
Kell vennem egy komodot, mert a nappaliban levot, felvittem a gyerekszobaba, igy most ott nincs butor.

Ezert is tuntem el egy kicsit, mert meg sem alltam hetvegen.

Penteken megyek Uh-ra.
Szombaton meg indulunk sielni.

Valtok sok penzt es megrohamozom a toys r us-t. Mondjuk inkabb Zolinak szeretnek vasarolni, de igazabol a bocsot is ott szeretnem megvenni, ha lesz.
Ha nem akkor nem lesz bolcso.

Lego!
Mi van veled?

Voltal bent kis*-nal?
Olvastad a hireket rola?
Ezert sem tudtam irni egyik topicba sem.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Sziasztok

Vera
boldog névnapot!

Dodó
Szép a pocis kép!

Gabi
szerintem tök jó a görbéd!Ma hogy vagy?Az enyém elég sz..rul alakúlt ebben a hónapban! :?

Kata
Máté jele a rakéta! :lol: Sajnos nem nagyon vannak kis barátai,nem egy barátkozós tipus! :?

Magi
Gratula a vizsgákhoz!Ügyi voltál!
A toys rus-t én is szeretem,ott vettük a karácsonyi ajándékokat is! :lol:

Viki
Te hogy vagy ma?

Lego
Még egyben? :D

Olyan jó hogy süt a nap,remélem ma is jó idő lesz! :lol:

edoci

Sziasztok

Magika gratula a vizsgához. A másik is biztos sikerülni fog.

Edoci köszi kérdésed, jól vagyok. A hétvége töprengéssel telt. Mert szoltam barátnőmnek hogy nem megyek vizsgázni, együtt járunka fősulira, és erősködött hogy de igen, menjek. Elő is vettem a tételeket, de hát 8-nál többre nem futotta. Úgy hogy nagyon két tűz között voltam. Végül reggel úgy keltem hogy most már én ezt eldöntöttem és nem megyek. Úgy hogy most nyugodt vagyok. Lehet hogy ez az életem rossz döntése volt. Nembaj, akkor is most úgy érzem hogy ezt kellett csinálnom.

Itt a mostani hőm
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 68800_.png

Kép

gabi1

gabi te szarul voltál az üres zsákocskával? Mert én annyira rosszul voltam most reggel és plusz reggel mikor wc-ztem nagyon sűrű kocsonyás jellegű mogyoró barna színű de világos nyákom volt. Remélem hogy ez nem rossz előjel

harivera
Budapest XXI. kerület

vera nekem nem volt folyásom, viszont az uh előtt éjjel nagyon rosszul voltam, hányingerem volt, szédültem, majd erős hasmenésem lett, majd nem elájultam, iszonyúan izzadtam, főleg ilyen hideg verejték. És utána a műtét napjáig nem nagyon volt étvágyam, émelyegtem. De nem görcsöltem, nem véreztem. Utrot szeded még?

Kép

gabi1

vera nem tudsz előbb elmenni dokihoz? Péntek még nagyon messze van

Kép

gabi1

Gabi
Ha így gondolod,szerintem jól döntöttél.Más is csinálta már így,más is halasztott.
Szerintem ebből ne csinálj gondot. :wink:

edoci

Nincsen vérzésem csak az a nyák volt olyan világos barnás színű.
Hasmenésem sincsen és ez inkább terhességi tünet nekem mert ha csipegetek egy kicsi kekszet akkor jobb lesz. Meg iszonyúan fáradt vagyok.
Nem fáj semmim se a hasam se semmim.
Fázni én eleve fázós vagyok.
Igen szedem az utrót de nem napi 3x ahogy mondták hanem napi 2x Hogy ha esetleg üres akkor el tudjam majd hagyni. Mert ha majd műtét lesz akkor csak jövőhét szerdán vagy pénteken tudok menni. Addig nem ér rá senki ismim se hogy bejöjjön velem és hazavigyen.

harivera
Budapest XXI. kerület

jahh még ami furcsa tünet volt nekem az az hogy tegnap megint görcsölt a lábam. Nekem ez általába valami változásnál van. Pl amikor pém volt. Majd a vándorlásnál. Utána a beágyazódásnál megszűnt majd később megint lett.
És ugye néha szédülgetek de az meg lehet a hirtelen többlet vértől mert nekem alapba alacsony a vérnyomim és ha már felmegy 120-ra akkor jajj.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera nem tudom, drukkolok hogy pénteken már legyen benne élet. És most azért vagy rosszul.

Nekem mondta a doki hogy bbahagyhatom az utrot, de végül mégsem hagytam abba mert közben volt egy csomóvizsgám, és nem akartom hogy esetleg pont a suliban kezdjek el görcsölni vagy vérezni. így csak a műtét napján hagytam abba.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Én most elköszönök,bár nem tudom mennyi időre...lehet hogy még holnap is egyben leszek,amit most már nem is bánok.:)
Nyákdugóm távozóban van,dokim 2 óra múlva vár...kiváncsi vagyok mit mond.

Mindenkinek szép napot,hetet.
Drukkoljatok.:)

Magi....Kis*....nem is tudok mit mondani....sajnálom az egész Családot...nehéz időszak lesz... :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lego
+++++++++++++++++++++++++++++++++++DRUKK!
Várjuk a híreket! :D

edoci

Lego!

Megy a drukk ++++++++++++++ azért várjuk a híreket! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!
Megy a drukk!! :)

d.dodó

Lego megy a drukk, várom az sms-t.

Kép

gabi1

Lego!Megy a drukk+++++++Várjuk a híreket!!!

Vera!Én nagyon szorítok,hogy a dokid tévedjen és legyen benne valaki.+++++++++

Gabi!Nagyon szép a görbéd még a végén kiderül,hogy baba van a dologba :wink:

Dodó!Tényleg nagy a pocid de hát te olyan vékonyka vagy :lol: És tényleg tipikus fiús hasad van :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Vera! Hogy vagy? Mi ujság? Már várom a pénteket, hogy jo hírekkel gyere! Azthiszem már egyre jobban izgulok érted!!!!!!!

Lányok! Csináltam szép uj vonalzot!!! Milyen??????????
:D :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Engem most is az almatlansag gyotor.
:(

Vera!
Neked megy ezerrel a drukk, hogy legyen ott valami.

Lego!
NAgyon szoritok neked.

A tobbieknek most nem irok kulon.

Tegnap elmentem komodot venni, de nem kaptam olyat amilyet szerettem volna. Igy meg mindig nincs. A gyerekszobaba vettem meg dekoraciokat.
Majd ha kesz lesz vegleg fotozom majd.

Tegnap elmentem a nyomtatoert is, amit kicsereltetk garanciaba.
Ma majd meg is csinalom.
Ha jo es mukodik en fogom nyomtatni a babaertesitoket.
Megszerkesztem es vegul majd csak a kepet kell bele illeszteni.

Na megyek megprobalok aludni.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Lego, gondolok Rád. :D :D Jó lehet! :D :D

Magi, neked is drukk a másik vizsgához, de szerintem ilyenkor már egy is nagyon szép teljesítmény.

Én tegnap olyan szétszórt voltam, mindenhonnan kétszer indultam el, mert valamit mindig elfelejtettem! Remélem ez azért nem marad így! Neki akarok állni a szakdogámnak, de azért ahhoz kicsit (!) jobban kéne koncentrálni.. :oops:

Kata, ti hogy vagytok?

Ibi, mostanában mindig elkerüljük egymást.. Minden rendben?

Pussz mindenkinek,
vár a fogorvos...durva lesz...
fog témában nálunk nem lesz vicc otthon az biztos, az enyémek nagyon rosszak, nem akarom, hogy a gyerkőc is ezt csinálja végig, még ha örökli is, sajna..
Vendég

Sziasztok. :lol:

Jéééé,én ittt????
IGEN. :lol:

Hosszas mérlegelés után (mind az öten:apa,Hédi,doki,szülésznő és én) úgy döntöttünk,hogy még nincs itt az ideje a kiscsaj érkezésének...Méhszáj továbbra is nyitva,bő 1 ujjnyira,de ez jelen esetben nem számít,véres váladék tegnap volt,azóta nem.Fájások rendszertelenek....Doki korrekt volt,határozottan megmondta,hogy nem akar egy esetleges császárba belehajszolni....Így fer.Szinte nem is vizsgált meg,nem akart "bántani".Csütörtökön kell délelőtt mennem,ha addig nem változnak a dolgok...Hát ennyi.
Most mérhetetlenül boldog vagyok.Kicsit feszített ez a hétfőn szülünk dolog....JOBB EZ ÍGY!!!!

Szóval Csajok,most nem gondolok a szülésre.Hédi dönti el mikor akar jönni.:) Próbálom lefoglalni magam,pakolászok...Csak ez a hülye vizesedés zavar...tegnap amikor hazaértem,levettem a csizmám,jó 2-3cmes (!!!) mélyedés volt a lábszáramon....azt hittem menten rosszul leszek.Pedig az utóbbi 4-5 napban 2 kg-t fogytam.Azt hiszem +14 kg-al zárom a terhességet.Pocikörfogat 103cm...ez is kisebb lett 2 centivel.:)

No ennyit rólam.
Próbálok képbe jönni...és írok.
Bár lehet este már nem lesz gépem ismét,akkor tudósítok sms-ben.:)

Köszönöm a drukkokat,aranyosak vagytok!!!!

Lego
Vendég

Sziasztok

Ibici merre vagy? Menszi?

Lego rendes dokid van, tényleg jobb ha minden megy a maga útján, majd megszületik akkor amikor ő úgy gondolja hogy mostmár kibújik. Jobb így a babának is. Én azért drukkolok neked továbbra is.

Hát lányoknekem még sem volt még meg a peteérésem, legalábbis a hőm ezt mutatja ma megint lejjebb ment, úgy hogy most már kiváncsi leszek hogy m,ikor lesz belőle valami.

Kép

gabi1

Sziasztok!!!
Átváltott a vonalzómon a kép! Betöltöttem már a 15. hetet....olyan furi...rohan az idő!!!

d.dodó

Sziasztok

Hát lányok segítséget kérek. Mivel már tegnap is és ma is iszonyú álmos voltam délben és sűrűbben is járok wc-re, gondoltam csinálok tesztet, és hát a hőm ugyan nem mutat semmit. De a teszt halvány +, szokásomhoz híven nem hittem el, ezért a babatervező oldalról rendeltem egy digitális clearblue-t és hát az is azt írja ki hogy SCHWANGER. Szerintetek most akkor mivan? Még mindig az előző terhességből lévő hcgt mutatja ennyi mennyiségben hgy a nappali vizelet kimutatja? Vagy esetleg egy terhesség? Nem tudom de nagyon ideges vagyok, egy felől hogy tényleg az e egyfelől meg ha nem akkor miért + még mindig. Doki azt mondta hogy 2-3 hétig + a teszt. Nekem ez mára 4. hetem.

Kép

gabi1

Gabi!Hivd fel a dokidat és kérd meg,hogy nézzen meg!!!És ne idegeskedj.Remélem egy újabb baba

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Vera: Nagyon boldog névnapot neked!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Aranyosak vagytok,hogy hiányoltok! :wink:

Gabi!
Mencsi :shock: :roll: sajnos itt van,ma megjött.Ez van sajna,de elterveztem,hogy apa ,ha hazajön megyek dokihoz.Ez a mencsi előtti 8-10 napos pecsételő,barnás vérezgetés idegesít ami eddigis volt,de hátha köze van ahoz,hogy nem esek teherbe.Állítólag sárgatest rendellenességre utal.Ami azt hiszem a méhnyálkahártya leválláshoz szükségeltetik.Majd meglátjuk mit mond a doki.

borsika!
Ari vagy,hogy te is hiányolsz.A szétszortságot ne is mond.Vettem ma a Vikinek 2 db.polót amit ottfelejtettem a Viki ovijában a padon.Szerencsére meg van,telefonáltam.

Magi!
gratu a vizsgáidhoz.Ügyi vagy,lényeg hogy görbüljön :wink: :wink:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Gabi!

Hát nem tudom, én is azt mondom, hogy hívd fel a dokit, szerinte mi lehet?

Magika!

Gratula a vizsgákhoz!

Ibici!

Sajnálom a mensit! :(

Vera!

drukkolok továbbra is, hogy rendben legyetek!

Ma voltam dokinál, még minden teljesen zárt a sok keményedés ellenére szerencsére. Eddig ugye nem kaptam Mg-t, ma írt fel, hogy ezért a 37. hét előtt ne legyen baj! Ja, és jövő héten már kell mennem NST-re :shock: azt hitem azt csak 1 héttel később kell! :( És egy jó hír, hogy csak 1 hétre megy olaszo-ba, így mire kelleni fog, már tuti itthon lesz, így mégiscsak nála fog születni az Eszti! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Koszonom a gratukat, de meg egynek nincs meg az eredmenye.
Ma elkeszut a gyerekszoba meg egy ket minimalis simitas es kesz.

Jol el is faradtam, mondhatni lerokkantam, annyira kivagyok.

Viki!
Orulok, hogy megis lesz orvosod es minden ok.

Ibici!
Sajnalom, hogy megjott.
Ha koran barnazol akkor tenyleg sargatest elegtelenseg lehet.
Jo ra a palastfu tea. Nekem az segitett.

Vera!
Boldog Nevnapot!

Gabi!
Nem is tudom, hogy mi lehet. Szerintem is beszelj az orvossal.ű
Ebben lehet Betti tudna segiteni neked.

Betti!
Merre vagy?
Hogy vagy?

Dodo!
Hogy repul az ido.
Nemsokara mesz Uh-ra.

Lego!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Borsika!
Na mi volt a fogdokinal?

Edoci!
Gyomrod?

Kata!
Te most hol tartasz?

Nocika!
:?:

Na most megyek pihenni! Hulla vagyok!

Magi
Vendég

Ibica!Sajnálom a mensit.De dokihoz meny el mert ez akkor tényleg nem jó jel :cry: Hogy szalad az idö már eltelt2hét :wink:

Magika!Megmondom öszintén nem tudom,hogy ál a ciklusom azt tudom kb olyan február 4-körül kell megjönnie :roll: Mit is tanulsz?Elfelejtettem bocsi :oops: Én mindig levagyok nyügüzve azoktól akik gyerek melett tudják folytatni s fősulit(én feladtam :cry: )

Apával sokat beszélgetünk és rájöttünk mikor sogorék bejelenteték,hogy gyerekük lesz mi meg azonnal,hogy nekünk is legyen és még 2007-ben foganjon és talán tényleg sokat görcsöltünk rajta ez miatt.Ráadásul féltem elveszik a neveinket(szerencsére nem és ráadássul elég érdekes nevet választottak :P ):oops: Így most szarunk bele lesz amikor lesz nekem a célom,hogy 2008-ban terhes legyek tök mindegy mikor :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Azt hiszem kezdodnek a vegere valo kellemetlensegek.

Este furcsi utan vettem eszre, hogy eltunt a bokam. Fura volt mar delutan is, mert nehezen terdeltem, de furcsi utan derult ki, hogy jocskan elkezdtem odemasodni.

Ejjel meg begorcsolt a vadlim.

Magi
Vendég

Jó reggelt mindenkinek :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!

Orulok, hogy jol vagy es hogy mar nem gorcsoltok rajta.
En drukkolok nektek nagyon.

Elvileg kozgazdasz leszek es kommunikacios bolcsesz, ha sikerul ez a vizsgam es kovetkezo felevben sikerul az allamvizsga.

Na feloltozunk Zolival es kivonulunk a piacra tojasert.

Magi
Vendég

Magika!Zoli nem megy oviba?Te hol dolgoztál?ott tudod érvényesiteni a diplomád?

Szia Zsuzsa!Miújság van veletek?Te használsz Lh tesztet?Csak mert holnap lesz a pé.d :lol: :lol:

Meg akkarom füzni apát,hogy márciusba mennyünk el 2napra kettesben valahova :lol: (de eddig csak azt hallom 3-asba :shock: )

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Katak: Igen, használok. Már napok óta nézem, de csak halovány vonalkát látok rajta :cry:
Amennyire éreztem előző hónapban, hogy van PÉ-m, most annyira nem tudom megállapítani.....de a hőmérő segít.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A hőmérözést ti,hogy csináljátok?Bocs most nagyon butának fogok tünni :oops: :oops: Hol méritek?mennyire kell bedugni?Jaj most nagyon hülyének érzem magam ezektöl a kérdésektől :oops: :oops: :oops:

Zsuzsa!Szerintem azért csak nyugodtan kapd el apát nem lehet tudni :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Tegnap ő kapott el engem :oops: Épp ideje volt,mert mostanában eléggé nem aktivizálta magát a gyerekhez :cry: De tegnap aztán.....

Én a nyelvem alatt szoktam mérni....digitálisom van......egyébként megoszlik a vélemény, hogy hol a legjobb és legideálisabb....általában nyelv alatt vagy hüvelyben szokták.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Kata!
Zoli nem megy oviba, mert szombaton megyunk sielni egy hetre es nem akarom, hogy addigra legyen beteg. Igy mar egy hete nem volt oviban, itt van velem.
A munkahelyemen nem tudom ervenyesiteni a diplomam, de nem baj, mert nem is akarok oda vissza menni.

Homerozes:

Minden reggel ebredeskor mertem a huvelyben.

Magi
Vendég

Sziasztok!!
Képzeljétek, tegnap este éreztem babó mozgását.....ez tudom, hogy már ő volt.... :) Olyan jó érzés! :lol:

Kata!
Én is hüvelyben mértem a reggeli hőmet digi hőmérővel addig mig nem csipogott!!

Gabi!
Mi a helyzet?

Csajok!
Lehet hülye vagyok, de már most rámjött a "fészekrakási láz".
Elkezdtem szépen rendberakosgatni a gyerekszobát (mert eddig raktárnak használtuk), és a már meglévő dolgokat már bevittem oda.... Meg a boltba is egyfolytában már a pici babaruhákat nézegetem! :lol:

d.dodó

sziasztok!
gabi!
mi újság?

dodó!
gratula a mozgolódáshoz!

magi! gratula a vizsgához és jó sielést!

én sajna tegnap megint barnáztam egy pici barnás nyák és ennyi mi ez a fene tudja
de reméllem jól van a babó!
nekem sajna arcüreg gyulladásom lett!

hát ennyi velem sajna hullámvölgy ez van!

puszi

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Csináltam ma is tesztet halványan +, a tegnapitól mintha egy kicsit erősebb lenne, de megtaláltama mult keddi tesztet amit akkor csináltam mikor mentem a dokihoz, és attól egy árnyalattal erősebb. Úgy hogy nem tudom mi van.

Hétfőn elkisérema dokimhoz a szomszéd csajt ha addig is ez lesz vagy erősödik akkor bemegyek hozzá én is.

Kép

gabi1

Betti jobbulást neked, sok c-vitamin, lámpázz. nekem is sokszor volt eg időben arcüreggyulladásom, nekem a lámpa sokat segített

Kép

gabi1

Gabi!Én most számolgatok,hogy hány napja lett az Lh-d +?Nem lehet,hogy akkor fogant mikor még nem szabadott volna együtt lenni?Én felhivnám a dokit és minél hamarabb elmennék hozzá :wink:

Betti!Remélem jól van a babád!Ne agódj!!!!Mikor mész dokihoz?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata az a 14. napon volt,most a 28. napon vagyok ma. Akkor is foganhatott. Azt már mutathatja a teszt. De a 20. napon amikor voltam kontrollon akkor volt 10 mm.-es tüsző, az csak rá párnapra repedhetett meg, azt meg még nem mutatathatja. Felhívtam a szülésznőt, ő azt mondta hogy az előző terhességtől már nem kellene +-nak lennie a tesztnek, várjak párnapot és akkor már kiderül hogy terhes vagyok e.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Magika!

Sajnálom, hogy nem vagy túl jól most! Remélem már jobb a helyzet!

Gabi!

Akkor kitartás, pár nap múlva kiderül, mi az oka a + tesztnek!

Betti!

JObbulást, remélem nem lesz semmi baj!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szisztok lányok!

Én is hömérözöm a nyelv alatt ébredéskor a nyelv alatt!

Dodó! Gratulálok a pici mozgolodásához? Lehet, hogy hülyén hangzik :oops: :oops: , de milyen érzés volt mikor megmozdult ????

Zsuzska! Mi ujság veled?

Betti! Jobbulást neked!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Szia Nóci!
Még dolgozom, közben készülök a szombati vizsgákra. Most indulok haza, majd otthon is belépek..... hacsak nem ér addigra haza apácska.... mert akkor ágyba vonszolom :oops: :lol: :oops: :lol:
Puszi addig is mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabi!Akkor ez jó hír :wink: :wink: :wink: Drukolok,hogy baba legyen :lol: :lol: Nem lehet,hogy tényleg vissza ált a ciklusod és azért + a teszt mert tényleg terhes vagy :roll:

Zsuzsa!Te kis huncut.Hajrá drukolok nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika!Neked ma kéne megjönie?

Képzeljétek meg van a Zsófi unokahúgának a neve Panna Eperke lesz.Én akkorát röhögtem de kiderült komolyan ez a neve azt hittem hülyéskedik anyosom mikor erröl beszéltünk :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?