Új privát üzeneted érkezett!

Nancsa! Köszi! Csak azért nem irigykedem, mert Lackó mikor született, én se voltam még egészen 25. 15 nap múlva lettem annyi.

Andy! Én se azért mondom, mert irigykednék, csak mivel nekem az öcsém csak 3 évvel idősebb a fiamnál, friss volt az élmény, hogy mit tudnak művelni, így csak egyszerű és olcsó bútorokat vettünk. De jól is tettük! Meg ugye a 2 költözés is megviselte a cuccainkat...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella

Még egyet!
Andy! Várom az almás-krémes receptjét!
Era! Tőled meg a mézes-krémest!!!!!!!!

Gabella

gabella

37,4 fok... ugye, csak 38 felett kell csillapítani? (Babáknál az 5 tized levonása után...) ???

Gabella

gabella

Helló!

Most én vagyok dögrováson, elkapoot az influenza. Csak reménykedem, hohy a gyerekeken ne menjen át. Pont mostanában filóztam, hogy beoltataom magam. Most anyu el is vitte Noit, náluk van, és együtt hozzák haza Mátét az oviból.

Gabella: Én van, gogy ilyenkor már Nurofent adok, de biztos estére megy följebb, várhatsz addig szerintem. Jó az egyenruhás kép! Noi 2 nap múlva lesz 20 hónapos! Mesinek bódogságos hófordulót!

Meteor: Pancsinak is bódogságos hófordulót!

Ébredés: Hát, sajna Noi is ébred. Sokszor...És ha az apja megy be, kiabál, hogy Anyát akajjok! Én meg futok, mert Máté mostanában felébred rá! Ő is rosszul alszik mostanában. Meg fél 7 körül elkezd dumálni, és felveri Noit...

Kor: Én 31 leszek, de csak nyáron...Reggel én is 60 vagyok, de napközben inkább 16...

Ja, annyira szar ügy, ez az ágy rácskiszedés, mert volt, hogy kivettük, és simán kijött 50-szer. Most visszaraktuk, de így meg rohanunk ha sír, félünk, hogy kimászik...

Mentem.

KépKép
KépKép
colett77

Sziasztok, a képeket gyorsan feldobom. Noémi egyedül evészetéről van szó, plusz egy, ahol a kedvenc helyén ül, a telefonasztal alatt.

Este olvasok vissza és reagálok, de most rohanok, fürdés, miegymás, mert megyek nődokihoz. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ . Utálom.
Kép
Kép
Kép
Kép

Na, puszi, rohanok.
Ja, egyébként villával teljes egyedül eszik. Tegnap háromszor ebédelt hagymás krumplit, csülköt. HÁROMSZOR!!!
Próbáltam neki este egy kis lájtos tejbepapit adni, de tolta ki a szájából és mutogatott a csülökre. :shock: :D :roll:
Teljes egyedül szurkálja fel és eszegeti, süteményes villával.

Este jövök.
Pussz

Erika

Kép
viera

Noi nagyon cukker! Nálunk is a sütis villával való falatozgatás a menő! És ez a kiscsaj totál lehagyja Mesit hajnövesztés ügyben!!!!!!!!!!!

Dokihoz: együttérzésem... én nem merek újra elmenni, mert megint jönne a méhszájseb műtéttel... nem akaroooooooooooooooom!

Gabella

gabella

Meske azt mondja a Noémi képeire: ó, baba, Noni! (Mondtam ugyanis neki, hogy nem Memi, hanem Noémi.)

Gabella

gabella

Na, ami lemaradt!!!
Gab! Meske, boldog 20 hósságot!!!
Gab! Te milyen kreatív vagy, csodás a sárga puli-sapka-nekem amúgy is a sárga a kedvenc szinem és meskének meg olyan jól áll a hajához!!!Jól állna neki még a sötétrózsaszin-magenta-ciklámen is!!!!Élénkben, nem tüdőben!
Gab, te hogy a csudába szakitasz időt a kötésre?
Reni! Sikerült?
Marcy! Sikerült?

Andy! Bölcsi drukk!!!!!!!Mi aug 22én megyünk!!!!
Mitől fogytál 3 kg-ot? Recit!!!!!!!

Colett! Gyógyulj meg. Csajok nehogy elkapja valaki ezt a fránya mutálódott infuenziát!!!!!
Noinak is boldog 20 hósságot!!!!!

Viera! Noi ééédes!!!!
Mi is sütis villával eszünk! Ma az aktiviát is ette kanállal, de a domború felét tette a szájába!!!!

Gab!!!A barátnőmnek holnap lesz a méhszájplasztikája!!!Azért azzal ne viccelődj!!!!!Neki még úgy is megcsinálják, hogy p1-es a citója!!!!!
Majd kikérdezem mi volt. 3 nap bent és neki is 2 kicsije van!

KukiügyFelhivtam ma a kórházi kukisebészt, nem várja meg a 2 évet Beninél a herével,és akkor megcsinálja a fitymát is, azt mondta semmiképp se nyúzzuk kétszer, annál is inkább mert ahogy vMarcy is írta, az a sárgás trutyi segit majd levállni a fitymát a makkról!!!!Csak figyeln kell nehogy begyulladjon, de azt mondta 4 éves korig nem szokott begyulladni!!!!!(Marcy: felmegy mindig a bal, sokszor a jobb is, olyan ráncos az üres zacsija mint egy szottyadt vénemberééé)

Úgyhogy nyáron hereműtét, vagy tavasszal ha lemegy a hurutos időszak, és nem lezs még 40 fok.

Nancsa! Ötleteket a pelenkázához, légysziiiiiii!!!!!

Gyerek: Így hogy a Beni áldott jó gyerek=eszik, alszik, fürdik, kedves, okos, egy tündér, így a következőket követte el ma:
- beledobta a mosszeradagolót a Wc-be
-- kidobta a kakis kukába Blanka fa macis kirakójának a lábát
-eldugta a lakáskulcsot az idő alatt míg leakasztottam a fogasról a kabátom-majdnem elkéstünk a suliból!!!

Csajok mindezt fél perc alatt,míg pisiltem, míg ittam, míg kabátot akasztottam.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Egy pillanatra sem szabad szem elől téveszteni, tiszta stessz!!!! :shock:

Andy! Én szétbőgtem volna az agyam a firkáláson.
Ma vettem észre, hogy két kéményoszlopon autózott:az egyiken kék, a másikon piros csikok lettek, mintha jól összefirkálták volna, pedig csak autózott a falon!!!!

Miért nem mondta senki, hogy a fiúk két gyereknek számitanak???!!!!! :shock: :cry:

És 4 napig egyedül vagyok, mert apa lement apóshoz tanulni, mondván itthon nem tud!!! :twisted:

benianya
ákosbenianya

Benianyu!

Fogyókúra? 90 napos diéta. De mivel csak most kezdtem, még elég sok van hátra!! Igaz, ha előbb elérem a mostani célomat, lehet, hogy majd a gyümölcsnapokat kihagyom (legalább a terhesség alatt). Aztán ha megvan a pici, uccu neki a köv. cél!!
Holnap lesz gyümi napom! Gondoljatok rám, amikor a finomabbnál finomabb kajákat eszitek!!

Firka: mind egy szálig kijött a bútorból, csak épp a száradás foltos. mert ugye 2 év alatt azért porosodott, most meg azokon a helyeken ahol megsikáltam "tiszta" lett. AGYRÉM!!!!
Falon autózás nálunk is van. Na, holnap majd le is fotózom az egyes helyeket, hogy néz ki! De a fal közkedvelt nyalóka és miegymás is!! Itt a gép mellett szinte rendszeresen nyalja, mintha nem is tudom milyen íze lenne! A sarok, ahová beáll, ha rosszat tesz.... csupa trutyi! Merthogy beáll. Apum kezdte el egyszer és úgy néz ki bevált. Bár most meg az a sláger, hogy ha rossz a papa hátraköti a sarkát. Erre ő: PAPA - SARKÁT!!!!
De!!!! Amin a legjobban meglepődtem, ahogy lereagáltam ezt a reggeli akcióját!! Elvettem tőle a tollat, és erélyesen rászóltam hogy ilyet nem szabad, meg hogy apa mit fog szólni! Még hozzátettem, hogy most mérges vagyok és haragszok rád, erre jött, hogy: ANYA! PUSZIT!! Mondtam neki, hogy most nincs puszi, mert haragszok és lányok! Szerintem ez nagyobb büntetés volt neki, mint ha megvertem volna a kezét!!!
Persze azért később adhatott ill. adtam neki puszi! :wink:

Na, megyek gabnak a reciért és bepötyögöm!
Andy

Kép
oriandy

Halihóóóó!!

Nem, nem sztrájkolok, de a hétvégénk megint zsúfi volt. Vasárnap vendégek voltak, szombaton már nem tom mi volt, pénteken úgy fájt a fogam, hogy már a Bari-Közt után kikapcsoltam a tévét, laptopot, és "hagyjon békén mindenki", aludtam.

Annyit írtatok, hogy nem győzöm olvasni, úgyhogy bocsi, nem mindig név szerint és csak hiányosan fogok regálgatni.

Ja, dokit megjártam, mikor ott vagyok nála, akkor már nem is utálok ott lenni. Olyan rendes, közvetlen, aranyos és 20 perc alatt már otthon is vagyok. Rákszűrés és miegymás volt.

Gabi:
Én 38 feletti láz esetén adok lázcsillapítót. A 38 alatti nem is láz, hanem hőemelkedés. Ha este mérsz fürcsi előtt 38-at, akkor viszont adj neki kúpot, vagy inkább Nurofent (nekünk az jött be), nehogy feljebb menjen. Ja, és lehetőleg lábfej nélküli vékony pizsi és vékony takaró, hogy a hőt le tudja adni.
Szegény Lackó is lebetegedett akkor.
Nálunk is szerintem ZOrán hazahozza a bacit,de ő nem nagyon betegszik le, Noémi viszont nem tud kikászálódni.

Ja, erről jut eszembe:
Akinek beteg a babója és folyik az orra. A picik orra alatt nem piros és nekünk vannak pici piros hólyagocskák is. Én olyan herpeszfélének tippelem, de a doki nem mondott semmit, csak hogy kenjen Bepantennel, vagy ilyesmivel. De nem múlik.
Holnap egyébként megyek vele sóbarlangba. Kiváncsi leszek. Méregtelenít és segít feloldani ezt a sok trutyit. De legalább egy héten keresztül mindennap járni kell, vagy legalább kétnaponta, viszont akkor kb. másfél hétig, hogy hasson valamit. De 20 percet kibírunk, mert annyit lehetünk bent.
Azon viszont kiakadtam, hogy a gyereknek 500 forint a jegyár, a felnőttnek pedig 700. De hát én be sem mennék, csak valakinek vigyázni kell bent Nonóra. Ez kiakasztó. Nem saját magam miatt megyek be. NA,de mindegy, nem ezen múlik, csak látnám, hogy használ valamit.

Köntösös képet tényleg jók, olyan kis manócskák benne. Noéminek nincs. ZOránnak van, már kicsi is rá, akkor vettem meg neki, mikor kb. ekkora lehetett. Még soha eszembe sem jutott, hogy ráadjam Nonóra, de holnap kipróbálom ezt is. AMúgy is állandóan öltözik és mindig a mi ruháinkba.
És mondja is: ruha, ja nagyon sok szava van már: tyutya(kutya), tuta (kuka), kaki (ezt mutatja is a pelusán), Nómi: Noémi, Lolá (Zorán) tejci (tejcsi), tataló (takaró), baba, nem is tudom sorolni, annyi mindient mond.

Ma viszont úgymegijesztett, hogy remegő térddel és kézzel mentünk a zenebölcsibe. Pakolgatom a táskáját, ő addig a járókában volt és odanézek, azt látom, hogy a sarkánál, valahogy kiraktak mind a két kezét, a hónaljáig, felkapaszkodott és a járóka széle a hasánál vlt. Ő pedig onnantól lefelé lógott (fejjel). Odarohantam, de majd összeestem, úgymegijedtem. Mi van, hogyha fejjel kiesik a kőre. Már egyszer történt ilyen, hogy elvesztette az eszméletét, még egyet nem bírnék ki. ő meg úgy megijedt, hogy én megijedtem, hogy legörbült a kis szája és sírt.
Na, ígyindultunk zenébe énekelgetni, táncizni, stb.

Andy:
Mikor Zorán kétéves volt, akkor egy világossárga bőr ülőgarnitúránk volt. Nem vettük észre, hogy este összevissza firkálta tollal. Van hozzá egy stift, ami mindent lehoz, még a tintát, olajat, stb. is. De nem vettük észre, csak reggel. Akkor meg már cseszhettük. Próbáltuk higítóval, mindennel, nem jött le, csak jól megmarta.
Úristen, apa olyan ideges lett, hogy azt hittem, hogy menekülnünk kell. De tényleg, majdnem kivágta késsel. Megértettem, hogy dühös, mégiscsak bőr és mint Te is írtad, nem olcsó, de hát kétéves volt ZOrán!!! Addig soha semmit nem firkált össze.
Mindegy, szóval garanciába áthúzták, de vagy egy hónapig nem volt min ülnünk, mert ugye addig nem volt másik.

Ja, Gabi!
Én a mézesnek, csak a krémjét csináltam, a lapot egy néni sütötte. DE van olyan recim is, amivel ugyanilyen lapot lehet sütni, csak még nem próbáltam anyósom próbálta, ngyon finom lett. Mjad azt is leírom. Krémből pedig van ezerféle, de nekem, egy jött be.
És a lényeg, hogy sikerült a csoki a tetején és a szeletelés is profi lett.

BEnia:
Na igen, a fiú, az fiú. Nemhiába panaszkodunk néha Gabival. Bár Zorán kicsi korában egy angyal volt . Noémihez képest. Ő egy ördög, a kettőt össze sem lehet hasonlítani. Ha neked ilyen a fiú, akkor mi lesz velem egy ilyen kislánnyal? :shock: .
A Zoránt üti-vágja, ha véletlen Zorci az ölembe ül, lerángatja onnan, csak ő ülhet oda, ha valamit elkezd szegény Zoránkám játszani, azonnal kitépi a kezéből, de nemszépen elveszi, hanem hepciáskodva, acsarkodva kitépi. Mi lesz ebből?
Mindig próbálom köztük az egyensúlyt tartani, de csak úgytudom, hogy a Zoránt ilyenkor megpuszilgatom, másfelé terelgetem, ésnem is tudom tegnap egész éjszaka azon agyaltam, hogy még mit tudnék tenni, hogy jobb gyerekkora legyen. Néha azt hiszem, hogy nem foglalkozunk vele eleget. Pedig igen, járunk mindenhova, de itthon tényleg csak a tévé és a laptop van neki. Mivelhogy este valahogy elő kell pakolnom a vacsit, utána pedig el kell pakolnom, stb. szennyes ruhát akkor vesszük le, azt elpakolni, stb. De ezt ismeritek Ti is.
Ő biztos nem veszi ezt észre, mert imád mesézni meg laptopozni, inkább, én veszem a lelkemre?

Na, most még visszaolvasok, hogy kinek nem írtam.
tényleg annyit írtatok, hogy már kiment a fejemből a többi dolog.

Erika

Kép
viera

Almás-krémes:

Egy közepes méretű tepsit kibélelünk alufóliáva, és 0,5 kg meghámozott almát vékonycsíkokra szelve szépen a fóliára rakjuk. 8 tojásból (+ 2 kanál víz) piskótát készítünk, majd ennek a felét az almára öntjük, a másik felébe 1 kanál kakaót keverünk és a sárga piskótára öntjük.
Megsütjük és egy lisztezett deszkára kiborítjuk. ha meghűlt a fóliát szépen le tudjuk róla húzni. Ezután már ez lesz a süti teteje (erre jön majd a krém). Krém: 2 csomag vaníliapudingot fél liter tejjel megfőzünk, ha kihűlt hozzákeverjüj az elött simára kevert 25 dkg margarint + 20 dkg porcukrot. Ezt szépen rásimítjuk a piskótára majd csokimázzal befedjük.

Kép
oriandy

GAbi:
Hát, hogy te még kötésben is versz minket!!!
Nagggyon jó lett a pulcsi és a sapi. Én tudod milyen sapit szeretnék? Még az én gyerekkorormban volt divat: olyan belebújós, mintha űrhajós sapka lenne, hátul esetleg volt valami lófarok szerűség, vagy hosszú bojt, ilyesmi. De én nem tudok ilyet kötni és pulcsit sem. Ráadásul meg már nem is látni ilyet a boltban. Még kínaiban sem.
Ha valaki találna, szóljon, mert vevő vagyok rá.

Alziza, Vicky:
Ti kerestetek a legjobban. De hisz én szombaton is vagy háromszor írtam, vasárnap igaz nem, de ma is írtam.
Most valahogy csak így este érek ide a géphez, de majd valahogy pótolok mindent.

Erika

Kép
viera

Era!

Daninak is kipirosodik mindig a nózija alatt és nekünk a sima tégelyes Nívea vált be. Jó zsíros krém és nálunk pikk-pakk eltűnteti a pirosságot!

Kép
oriandy

Benia:
Küldtem privit.

Na, most aztán megint egy oldal telt meg velem.
Tényleg, aki tud valamit orr-ügyben, amit írtam, hogy pöttyös a Noémi orra, írjon már rá valamit. Akármi kence vagy valami.
Holnap megyünk ebbe a sókamrába, ez egy gyógynövényboltban van kialakítva, ott majd még beszerzek valamit rá.

Erika

Kép
viera

ANdy:
Ajjaj, nekem ez sosem szokott összejönni. Mármint hogy krémre tegyen rögtön a csokimázt. Örülök, hogy a krémesre rá tudtam tenni, de annak ugye a tészta volt a legfelső része, arra kellett ráönteni. Tök egyszerű volt így utólag. De ez??
Ez is megdermed utána? Ilyen tortabevonóféleség? Mondom én: ajjaj. :? :lol:

Erika

Kép
viera

Na, bocsi, még mindig én vagyok.
Csajok!!! Ez nem lehet igaz! Ti mind fiatalabbak vagytok nálam?? Benianyut tudom, hogy mennyi, ő azért felettem van szerencsére :lol: , de Ti?? MIért panaszkodtok? Colett: 31??? Fú és a többiek? MIndjárt visszaolvasok. De asszem Marcy és Andy is fiatalka hozzám képest.

Erika

Kép
viera

Na, kell még belőlem??
Írtam már eleget. Ha véletlen már nem jönnék, akkor fájdalmas búcsút veszek és jó éjt kívánok:
Kép
Kép

Erika

Kép
viera

Era!

Igen, nem egyszerű rátenni a csokimázat. vagyis nekem nem volt az!! De megdezmedt! Csokimáz: fél katica tortabevonó + porcukor + kakaó+ víz és amikor felovadt bele margarin.

Orr-ra írtam kencét!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Viera: Vegyél a gyógyszertárban mentolos orrkenőcsöt (ung. nasale van ráírva). Ezt a gyógyszertárakban kotyvasszák. Nekünk bevállt. Sőt a kipirosodás megelőzésre is nagyon jó.

A többieknek majd holnap írok, most futok aludni. Jó éjszakát!

nancsa

Kép

Viera!
Na jó szombaton írtál!De vasárnap nem!Furi volt! :wink:
Orr:szerintem nagyon jó a szőlőzsír,ami ugye ma a Labello vagy ilyesmi! :)

Andy!
Hú,az ilyen firkálós dolgoktól kivagyok! :shock:
Ma esti alvásnál ua.,mint tegnap! :?
Nálatok pl. nincs úgy,hogy ha rosszat csinál akkor azt "Neked "
csinálja!Úgyértem pl. ha Zalán mostanában csinál valami olyat amiről tudja,hogy nem szabad akkor engem néz közben direkt!
Pl.ma esti alvásnál amikor nem reagáltam semmire,akkor elkezdte rágni az ágyat! :shock: Na akkor jöttem ki! :evil:
Már a múltkor kérdeztem csak biztos átsiklottál fölötte:mi újság a closty szedéssel?Végül szedted vagy szeded?
Cak azért kérdem mert én is azzal lettem terhes Zalánnal! :(

Kor: Én 34 leszek áprilisban!

Benianya!
Kép
Vendég

Ja!

A süti biztos finom!
Kipróbálom! :lol:

Kép
Vendég

Kép

Hogy aludtatok?
Beteg babók? Nálunk szerencsére nem volt ébredés.
Ma sem leszek túl sokat, délelőtt sókamrázunk, séta vásárlással egybekötve, délután Zoránnal pici tanulás, fél négykor úszás.
Szóval este jövök.
Azért néha bekukkantok és olvasok, ezért írjatok jóóóó sokat!!!

Erika

Kép
viera

Sziasztok!
Most ébredt Mesi, Lackó még nem teljesen. Majd jövök!

Gabella

gabella

Jaj, szegény Lackókám úgy köhögött éjjel, hogy én nem bírtam aludni. Kerestem neki Sinecode-ot meg mézet, aztán végre abbahagyta. Szerencsére Mesi nem ébredt föl rá, lazán átalussza az éjszakát. Ja, és megvan a 12. foga is. Pedig már attól kezdtem félni, hogy alul 3 metszőfoga marad. 8)

Hogy mikor kötök? Tévézés közben. A sárgát karácsonykor kezdtem el. Amíg a minta tart, azért oda kell nézni, de a sima résznél már lazán csak a sor végén pillantok oda. :oops: :shock: 8)

Űrhajós sapka. Fú, nekünk is volt olyan, de én útáltam. Olyan kis lelenc fejünk volt benne, és bár a nyakunkat melegítette, a homlokunkat nem. Na de 8-9 éves korunkban ez volt a divat. Aztán jött a csősapka majd a sálsapka... Mindbe fázott a homlokom.

Múltkor a szomszéd kislány is űrhajós sapiban játszott, szerintem egy olyan 25 éves példányban, és érdekes módon, rajta aranyosnak láttam. :shock:

Viszont volt régebben egy olyan kendő sapka, ami olyan belebújós, nyakas megoldás volt, mint az űrhajós, de nem bojtban, hanem kendőben végződött, az már kevésbé volt lelences.

Na elhúzunk reggelizni. Pussza!

Gabella

gabella

Kép

Eni és Reni!Na,hogy sikerült?Gondoltam rátok!

Gab!Nagyon jó az egyenruhás kép!Nagyon csinik vagytok rajta! Meske pulcsi sapival őrületes és milyen jól áll neki!!Lackónak mennek a gyógymanók!!Sosem felejtem el (mindig akartam neked írni)mikor a hugicám ovis volt két hétig ovizott,két hétig otthon volt,mert mindig elkapta a csopitársaitól a bacikat.Mindig eszembe jut mikor írod,hogy Lackó beteg.Cumifüggőség még nálunk is megvan.Ha visszanézed Dávid képeit kevés van amelyiken ne a cumi lógna a szájába.Nálunk most jött el az az idő mikor leszokás lesz,mert kétnaponta szétrágja a cumijait.Nem mintha nem tudnák venni neki egy vagon cumit,de minek,ha úgy is kuka a vége?!A multkor már nem volt itthon egy cumi sem és elmentünk venni,mire hazaértünk szétrágta :evil: Bár eddig csak a szilikonost rágta szét a latexeset nem,úgyhogy most az van neki,de ha ezt is kivégzi,nuku cumi.

Nancsa és Benianya!Köntösös képek nagyon jók!A Yodán és E.T.-n jót nevettem!

Andy!Le a kalappal Dani előtt bölcsi végett.Örülök hogy élvezi a bölit!Neked pedig gratula a fogyihoz,csak így tovább!Mennyit akarsz leadni?Ez a szobacsere nem egyszerű,mi is nemrég voltuk ilyen munkában.Ilyenkor mindig hiányzik valami amit még venni kell :lol: Jó hogy így kikapcsolódtatok egy kicsit!Néha rám is rám férneFirkálás nálunk is van,csak nálunk a falra.Ezért minden tollat,filcet dugunk mert akkor hajajajj!Cerkát kap csak azt meg eddig ki tudtam radírozni.

Colett!Köszi a tanácsot!Próbálkozunk,és tegnap már egész éjszaka bírta az ágyában.Csak kicsit ilyenkor rossz anyának érzem magam,mert végül is én akarok kényelmesebben aludni.Jobbulást kívánok!!!!!!!!

Benianya!Titok nincs,szerelem van még 8 év után is :lol: Anno a sógórnőm azt mondta,majd mi is meglátjuk milyen 7 éves házasnak lenni.Így utólag:voltak kisebb viták,de mi mindent megbeszélünk,sosem fekszünk le haraggal, és talán jókor jött a gyerek.Meg ez az orvoshoz járás minket nem szétszakított,hanem inkább jobban összefűzött.Meg a mai napig becsüli bennem,hogy nem ba..kodom a fejéhez,hogy 90%-ban ő a hibás hogy normális úton nem lehet gyerekünk.De miért is tenném,tudtak rajtunk segíteni és ennyi.Nekem is van hibám (és lesz is )és mégis így szeret ahogy vagyok.

Alziza!Azt én is szeretném tudni mikor lesz már nyár! :lol: Nagyon cukker Zalán!!Amúgy én is áprilisi vagyok,én most a 33-at töltöm majd.

Vicky!Biztos rám is a frász jött volna,de a képen is látszik Bálint hogy élvezi a motorozást.Igazi fiú! :D

Viera!Ha nem is írok,(de olvaslak titeket),de akkor is hiányoztál!Bizti sikerült volna nélkülem is a csokimáz!Én krémre úgy szoktam rakni csokimázat,hogy előtte berakom a fagyasztóba egy kicsit a sütit(csak annyira,hogy megdermedjen a teteje),de akkor viszont nagyon gyorsan kell vele dolgozni mert a hidegtől hamar dermed a csoki.Noi zabálni való a képeken!!Azt elhiszem hogy passzol neki a csülök krumplival.El tudom képzelni mit gondolhatott mikor a tejbepapival próbálkoztál

Pancsinak boldog 17 hósságot,Mesinek boldog 20 hósságot!!!!!

Na egyenlőre ennyi, majd jövök ha alszik.

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
veráska

Oriandy! Köszi a receptet! Jól hangzik! Majd rászánom magam, lehet!

Veráska! Köszi a dicseket! (Még 2004. áprilisban készült a csini kép, esküvőn voltunk.)

7 év... nem is tudom, honnan számoljam, amikor összejöttünk, amikor összeköltöztünk, vagy amikor összeházasodtunk... Házasságtól számítva még nem telt el, de az első két változat jelentősebb volt, és a 7 évet is kibírtuk mindkét változatban, semmi extra...

Gabella

gabella

Sziasztok!

Hát,ma elég nyomi idő van!

Zalán éjszaka egész jól aludt!1× kelt!
Viszont reggel 7.15-kor ébredt és most 9.45-kor már megint aludt! :shock:
Biztos az idő! Kép
Vendég

Nálunk szépen süt a nap, indulunk is a boltba. Viszont állítólag Szentesen meg köd van és lóg az eső lába... Pedig csak 30 km...

Gabella

gabella

Preni!!!!Nyuszi feladást kösziiiii!!!

Nancsa! Jajj, ez az orrkenőcs olyan jó, ung nasale, kék-zöld tubusban van, azt nem tudtam, hogy a gyógyszertárban keverik, de nekem nagyon bejött, ugyanis nemcsak mentolos, de nem is csipi az orrot és még ápol is, ez az egyetlen amitől nem jön le a bőr 3 hámrétege a sok orrtörléstől!!!!!Blankának is bevált!!!!!!!!
De jó, hogy irtad!!!!!!!Ezek szerint bőrápoló, zsirositó is van benne?

Alziza! Köszi a relaxot!
Jelenleg az idegösszeomlás szélén állok. Mindenki mondogatja milyen édes, kiegyensúlyozott gyerek, tegyem össze a kezem, hogy eszik, alszik, dugja a kezét öltözéskor, eljátszik magában, könyvet olvasgat stb…
Csak épp ma reggel míg felvettem a kabátom(franc már ebbe a nyálas télbe) lezúgott a csigalépcsőn!!!!!!!!!Úgy ugrottam utána mint egy bakkecske 4 lépcsőfokot repülve át, a luknál megfogtam, sirt veszettül-én is. Szerencsére annyi ruha volt rajta, hogy semmi baja nem lett, meg a kezével végig letámasztott fokról fokra védte a fejét, elemelte a fejét és a kezével támasztott. De én annyira de annyira megijedtem, és olyan mérges voltam!!!!!Na, amíg a csizmámat húztam ült nyugodtan, gondolom meg volt szeppenve, de csak 1 percig, ezután ugyanis magára boritotta a cipősszekrényt!!!!!!
Csajok voltatok már olyan igedesek, hogy remegett a kezetek, kabátban pulcsiban csurgott rólatok a viz ,légszomjatok lett és képesek lettetek volna gyökerestől kitépni egy fát????? :shock: :evil:
Egyszerűen nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!Teljesen ki vagyok borulva!!!!!
Mindezt azok után, hogy már pulcsiban úgy összefosta magát, hogy vissza kellett vinni a kádba fürödni, Blani meg már a földszinten várt útra készen(4 emeletes társasház, és Beni ledobálta az üres ásványvizes flakonokat a 4.ről, amik pattogva utaztak amíg tudtak, felverve az egész házat. Ezen már meg sem lepődtem, de ez a leesés, kikészitett!!!!!Blani meg sirt, hogy elkésik a suliból az öccse miatt!!!!!!
Itthon ,meg valami kis apróságért(ja, mert nem hagytam, hogy a szelepmentes csőrösből a táskámba öntse a vizet, elvettem tőle mást adva a kezébe) úgy behisztizett, hogy nem hagyta abba!!!!
Feküdt a földön és hisztizett!!!!Magamhoz öleltem, erre kirongybabázott a kezemből. Próbáltam hirtelen oda nézz ott eszik a kismadár-elterelni a figyelmét, felkaptam és kiszaladtam vele a helyzetből-szóval mindent megcsináltam amit a könyvek irtak, vagy ti irtatok. Még hideg vizet is locsoltam rá. Semmi!!!!!!Erre fogtam magam végső kétségbeesésemben beraktam a kiságyába és rácsuktam az ajtót.
Én kint sirtam ő bent! Nagyon meg voltam ijedve, hogy mi baja lehet. Úgy éltem meg az egészet hogy biztos voltam abban ez a vég, most tuti valami nagyon nagy baja van, ez nem normális így, egy egészséges gyerek nem csinál ilyet, valami rejtélyes baja van stb-cikáztak a gondolataim!Erre 30 másodperc múlva abbahagyta! Na, akkor ijedtem csak meg igazán-meghalt-gondoltam. Kicsit vártam, hallgatóztam, hallottam, hogy dünnyög. Bementem, erre mint ha mi sem történt volna mosolygott mint egy reklámbaba, nyújtotta a két karját, hogy vegyem ki, odabújt. Hááát csajok, ez meg mi a fene volt????
Ez a hiszti? Atya ég! Blanka ilyet sosem csinált, boltban sem!!!!!Te jó isten, mi lesz ha ezt nyilt utcán csinálja!!!!Mi lesz a 2-3 éves dackorszaknál?
Lányok! KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE!!!!!!!!!!!
36 éves vagyok, felneveltem sokak szerint tök jól egy gyereket, erre most itt állok értetlenül a 2. előtt. Hát nincs jó kedvem gondolhatjátok!
Sirva hivtam apát, hogy apósommal csináltasson nyitható rácsot a lépcsőhöz. Azt mondta apa vegyek gyorsan bébihámot és mig öltözök kössem ki Benit a lépcsőkorláthoz!!!!Miiii???,
Most katasztrófamegelőzésként azt találtam ki, hogy ha felöltöztettem, kihúzom az etetőszéket az ajtóba, leveszem a tálcáját és bekötöm a gyereket anorákban a székbe, majd gyorsan felöltözöm, és ha már a csizma is rajtam van, kulcs a zárban, kiveszem és azzal a mozdulattal viszem lefelé. :( :?

Gab! Lackónak gyógyulást!!!!!!

benianya
ákosbenianya

Benianya!

Igen!Azt hiszem ez a hiszti!
És Neked szól!(pont ezt írtam ,ill.kérdeztem tegnap)
Nálunk ugyan hiszti nincs,de ha rosszat csinál akkor azt kizárólag nekem! :? Pl.kaparja a frissen antikolt falamat és rászólok akkor az apjára néz vigyorogva,aztán rám és csinálja! :evil:
Tegnap és tegnapelőtt pl én nem tudtam elaltatni este,mert produkálta magát,aztán az apja bement,rászólt,hogy aludjon,2 percig simizte a hátát és aludt! :shock: :cry:
Én pedig kiborultam és kérdeztem,hogy ez miért van?Mit rontottam el?Velem már nem akar aludni,vagy mi?
Erre a férjem csak nevetett,hogy miért csinálok ebből ekkora problémát!Na,miért?Te tudod!Igaz?
Bár mondom nálunk hiszti nincs!(még!)

A sírást Beni pedig azért hagyta abba amikor betetted a szobába,mert marhára nem figyeltél rá és akkor meg miért is csinálja? :roll:

A barátnőm kisfia volt ilyen ennyi idősen (néha most is)!Mindíg irigyeltem a barátnőmet a következetessége miatt! :?
Ha hisztizett nem figyelt rá!De tényleg!Aztán abba is hagyta!

Amúgy Blani nyilván máshogy van "összerakva"! :wink:
Nálunk pl. Zinára soha az életben nem kellett rászólni!De ezt így hidd el!Egészen mostanáig!
Most viszont.....! :shock:
Alex viszont kamaszodik!Na az se jobb!

Bár Alexnek voltak húzásai 3 éves korától is,kb. olyanok mint Beninek!Az oviban angyal volt a gyerek és senki nem hitte el,hogy itthon olyan amilyen!Már videó felvételre is gondoltam! :roll:
Komolyan azt éreztem amit most Te!Hogy nevelhetetlen a gyrekem és még büntetni sem tudtam,mert nem érdekete!(pl.ha azt mondtam nem nézhetsz mesét,azt mondta:JÓ!Úgysem akartam! :shock: :evil: )
Mindíg mondtam a barátnőmnak,hogy nekem csak 3 éves korig való gyerek,utána alkalmatlan vagyok rá! :cry:
Vendég

Benianyu! Csak nyugi! Sima hiszti, még csak nem is a nagyon komoly változatból. Nálunk is előfordul, de szerencsére ilyen változatban is nagyon ritkán. Lackó mostmár sokkal rosszabb, néha már úgy érzem, kész, eladom, vagy az oviban hagyom... Komolyan olyan érthetetlen ökörségek jönnek rá, hogy azt hiszem, talán bekattant. Csak ordít, veszekszik, felesel, és bármit mondok, csak azért is az ellenkezőjét ordítja vissza, és csak az övé lehet az utolsó szó... Ekkora kölkökre is van valami a Suttogó 2-ben? Mert akkor megveszem, esküszöm!

Egyébként ez a lezúgás ez a lépcsőházban volt? Gondolom, felöltözteted, aztán kinyitod az ajtót, hogy ne melegedjen be. Ablakot nem lehet nyitni? Konyhában, előszobában, akárhol, hogy ne essen le? Vagy előbb te öltözz, aztán Blani, végül Beni? Mondjuk akkor meg te izzadsz le. Franc se tudja. Legalább a csizmád húzd fel elsőnek, ha kész a Beni is, már csak felkapod a kabátot, addig nem izzadhat be...

És csak nyugi! Nem láttatok ti még rossz gyereket! (Én már igen, de szerencsére csak a szomszédban! :D)

Olyan szupi jó idő van kint! Jó volt elsétálni a boltba meg vissza!

Gabella

gabella

Csak egy kérdés gyorsan Andynak:

Andy! Lemaradtam valamiről? Dani mostmár élesben jár bölcsibe? Én azt hittem még nem. Írj róla. :shock:

Többieknek bocsi, futok tovább...
Kép

Erika

Kép
viera

Helló Era! CSak óvatosan a nagy rohanással! Majd mesélj a sóbarlangról! (Szerintem ártani neked se fog, úgyhogy ne bosszankodj!)

Az orrkenőcs, az Unguentum Nasale tényleg tök jó, majd én is veszek már! Egyébként sok helyen helyben keverik, egy időben nálunk is így volt, de aztán már inkább a Naturlandos változatot árulták, ugyanannyiért, és legalább azzal nem kell vesződniük. Mármint a kutyulással. De teljesen ugyanaz, pont olyan jó a gyári csomagos is, mint a helyben kevert.

Gabella

gabella

Na lerakom Mest aludni, aztán még benézek, remélem, lesz itt valaki, ha nem, elkezdem a derelyét gyártani. Remélem, jól sikerül!

Gabella

gabella

Sziasztok,

köszi az érdeklődést vizsga ügyben, tegnap nagyon jó napom volt 3 vizsgát tudtam le egyszerre.

Még van 1 (amit írtam, hogy nagyon gyenyó 90 tétel és szóbeli...). Na az majd 19-én szombaton lesz, mert eddig nem sikerült felkészülnöm. Ha az sikerül, akkor vége és ismét teljes értékű tag leszek :) !

Szülinap: betöltöttem a 31-et, úgyhogy én sem vagyok már mai csirke :cry: . Anyukámnak volt közben névnapja, de még azt sem tudtuk megünnepelni miattam, úgyhogy minden majd vasárnap lesz bepótolva. Mindegy, nekem most elöbbrevaló a tanulás.

Ha minden igaz, akkor ma megyünk venni Marcinak megint szandit, mert kinőtte a régit, amit a lakásban használ. Elvileg az Assoban most van olyan akció, hogy egyet fizet kettőt vihet, csak most még nem tudom, hogy mire vonatkozik. Anyukám Szombathelyen kérdezik meg, a barátnőm pedig Körmenden. Remélem vhol sikerül vmit összehozni.

Hiszti: ma volt nálunk is, de valószínű a fáradság miatt. Belőlem hihetetlen energiákat szív el, úgyhogy utálom!!!
Mostanában az a mániája, hogy maga akarja felhúzni a cipőjét és persze nem segíthetek. Ez csak akkor ciki, ha sietnék vhova és persze ő képes elkínlódni fél órát is...

Eni
marcy

Benianya: üdv a való világban....nálunk is ma extra nyügi van...persze fúrnak, Bálint lóg rajtam, de ettől nekem még főznöm kell: araszolok a konyhában, gyerek lóg a lábamon a nadrágomba kapaszkodva, a tejberizs leégett, mert nem tudtam a gyerektől odamenni megkavari, rászóltam, üvöltött, de persze nem engedett el....kis híján átestem rajta, elkezdte csapkodni magát, beütötte a fejét, még jobban üvöltött, nekem a vérnyomáson kúszott felfelé, tovább fúrtak.....
Az öltözést én kicsi kora óta az etetőszékben oldom meg, így nyugton tudok öltözni, az ablakot meg kinyitom, hogy Bálint se süljön bele az overálljába.

Amúgy Bálint dög erőszakos, most is folyamatosan idejön a kihúzható billenyűzet és közém, tol el, szinte fellök....persze beveri a fejét, üvölt, kezdjük elölről....most épp a játékkalapáccsal veri a parkattát, örülnek a szomszédok.....

Rohantam, megyünk sétálni, pussz

Vicky

Kép
vicky21

Sziasztok!

Köszi a drukkokat! Mindenből 5-re vizsgáztam, így csak abból leszek 4-es, 3-as, amiből eleve felmentésem volt, mert elfogadták a fősulis szigorlatot. Most egy-két hétig lazíthatok. Be is ütemeztem egy nagy-nagy rendrakást. Ma kezdtem azzal, hogy bedobozoltam Peti kinőtt ruháit 86-os méretig. Megy anyósomhoz a padlásra és várja a következő manót! Na, nem nálunk, hanem az öcséméknél, vagy a barátnőmnél!
Játékokat akarok még szelektálni stb.

Benianya!
Olvasni is rossz volt amit írtál! Ez valóban a hiszti. Nálunk is van sajnos. A legújabb Petinél, hogy ha nem akar valamit és én ölbe veszem, hogy csíttitsam stb, akkor el kezd pofozkodni, csipkedni stb! :shock:
Néha úgy érzem, hogy kellett ez nekem? Nem volt jobb egyedül? Azt csináltam, amit akartam stb. De akkor meg társra és gyerekre vágytam! Huu...

Oriandy!
Jól hangzik az almás krémes. Szerintem a héten kipróbálom!

Reni
Kép
prenata

Marcy, Reni! Ügyesek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

gabella

Nna,most aludt el.

Hiszti:Húúúúúú nálunk ezerrel megy.Már néha nem tudom mit csináljak vele.Ha tudomást sem veszek róla akkor azért csinálja ha megpróbálom elterelni a figyelmét akkor meg azért.Ördögi kör :evil: Most is hisztizve aludt el.Szerintem már abban fáradt el.Néha úgy meg tudnám rázni ,hogy térjen észhez.Sajna nagyon kihallatszik az utcára mit művel,úgyhogy gondolhatnak valamit a szomszédok. :roll: Tegnap apja mondta neki ne csinálja mert azt hiszik a szomszédok,hogy öljük,erre még jobban ordított.Úgyhogy Benianya veled vagyunk!Mert sajna nálunk is ez a műsor megy.

Na még ezt a fiú kontra lány témát akartam egy kicsit boncolgatni.Nálunk fordítva van.Dávid a szelídebb az unokahuga a durvább eset.Fentebb leírtak után gondoljátok el milyen lehet.Ezt is nehezen bírom amit Dodó csinál,de attól már az idegosztályon lennék.Ott kezdődik,hogy játszani nem tud csak rombol.Én próbálom Dodónak tanítani,hogy ne tegye tönkre a játékait,mert nem lesz(egy kis dobálózás még belefér),de ez a kiscsaj :roll: Ha feljönnek hozzánk tuti törik egy pár autó meg miegymás.Lent náluk is csak romhalmazok vannak.Na a másik meg,hogy verekszik,de nagyon.A kis mamlasz gyerekemet úgy el szokta püfölni,hogy csak na.Dodó erre oda megy és nem visszaadja,hanem megsimogatja,meg puszit ad neki,de közben potyognak a könnyei a veréstől.Tudom,most azt kérdezitek akkor minek engedem oda a kiscsajhoz.Egy oka van ettől függetlenül Dodó imádja,ami sajna nem kölcsönös.

Ezt az orrkenőcsöt én is kipróbálom!Azt mondjátok télleg nagyon jó!?

Gab!Miért ne sikülne a derelye?Én már nagyon régen csináltam.Lehet én is csinálok holnap.Vagy szilvásgombócot.Azt is szeressük.A 7 évet meg csak azért írtam,merta sógórnőmék akkor voltak 7 éves házasok,mikor ez az ominózus mondat elhangzott.Utána majdnem váltak is.De szerintem csak annak mumus ez a 7 év aki foglalkozik vele.Engem hidegen hagy.A 7-dik évben se volt több problémánk mint előtte.

Alziza!Nálunk fodítva van,apjának bohóckodik lefekvéskor és nem hajlandó aludni,de ha én szólok neki akkor már bújik is az ágyba.

Marcy!Jó szandi vásárlást.Ezek szerint Marcinak is elég rendesen nöl a lába.Dávidnak eddig 19-es cipi kellett,most meg a télen hirtelen 21-esre váltottunk :lol:

Kép
Kép
veráska

Szaisztok!

Vagyok ám, csak ma ugye megint bölcsiztünk (már ott is ebédelt Dani), utána meg jöttek a gondozónők családlátogatásra.

Alziza!
Kérdésedre a válasz: DE IGEN! Dani is csinál olyat hogy rooszalkodik és közben rámnéz. Vagyis ő egy csúnya szóval játszadozik. Tudja, hogy azt nem szabad mondani, hanem van helyette egy másik, és azt kell mondania. Rámnéz és mondja: picsa, aztán ha látja hogy csúnyán nézek már mondja is a másik szót! Kis rafkós!!!

Na, és akkor most teszek pár képet a hétvégéről, Dani alkotásáról a falon ill. Daniról.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Andy

Kép
oriandy

Andy! Annyira jó ez a hintaló! Nagyon rá vagyok indulva... Tényleg annyira jó lenne... Valahogy meg kéne oldani, valami csatárláncban, hogy eljusson hozzánk... A laktanyából folyton mennek valamerre az országban, most pl. ma is van egy autó Szolnokon, meg másik csapat ment Győrbe...

Gabella

gabella

Sziasztok Lányok,

köszönjük a köszöntéseket. Annyira durva, hogy Panni hamarosan másfél lves lesz...hiszen még csak most született.
Persze gondolom Ti is hasonlóan éreztek.

Alziza, Veráska,
én is áprilisi vagyok, csak én 35 leszek akkor.

Benianya,
hát igen, úgy tűnik hisztimanó egy időben talált rá a csemetéinkre. Az utóbbi napokban Panni is egyre gyakrabban csinálja. Néha ilyenkor csak hagyom, elfekszik a földön és ordít, aztán amikor látja, hogy elmentem abbahagyja.
Sajnos most rákezdett, hogy este a lefeknésnél is előadja ezt. Iszonyat, mert látom, hogy hulla fáradt, mégis csak ordít :(

A tegnap éjszakánk ismét iszonyat volt. Ugye későn ébredtünk a tegnapelőtti vacak éccaka miatt, később volt délutáni alvás, így este fél 10 volt mire le bírtam tenni, de megelőzte egy fél órás üvöltés. Én már annyira ideges voltam, hogy féltem, hogy megverem a gyereket.
Erre végre elalszik, mi is lefeküdtünk, fél 12kor ébred, ordít. Na akkor még sikerült visszaaltatni, de 1kor, amikor megint megébredt már nem.
Hulla fáradt, nem lát ki a fejéből, de folyton felült az ágyban. Ott feküdtem az ágy mellett majd egy órát, de nem sikerült visszaaltatni. Akkor kivittem közénk, először úgy tűnt, győzelem, de akkor megint kezdte a felkelést.
Guszti 3kor feladta, átment a kanapéra aludni, én már félig ülve aludtam, közben simiztem a hátát. Aztán valamikor nagy nehezen elaludtunk, de ma suli volt fél 8kor keltem, tisztára mint egy hulla.
Viszont őt is ébresztettem 8kor, így remélem ma végre visszaáll a rend és el fog időben aludni.

Ja és megvolt vasárnap az áttörés: egy barátnőméknél voltunk, akiknek a lánya fél évvel idősebb Pancsinál és ott úgy döntött a kisasszony, hogy ő is inkább kétlábazik.
Azóta itthon is egyre többet. Irtó cuki!!! Megy és mondja közben, hogy séta séta :)

meteor

Meteor!!!!
Húú, hogy birtad akkor ma a sulit!!!!Részvétem. Te ezt a hisztimanót el lehet valahgy zavarni? Én nem hivtam, és nem is örülök nekiiii!!!!!

Preni, húúú, de ügyi vagy hogy 5 ösre vizsgáztál!!!
Marcy, te is és remélem az a nehéz is sikerül hétvégén!!!!!!

Gab! Ime a lépcső amin lezúgott, fentről nem látszik milyen magasak a lépcsőfokok és hogy a jobb sarokban a korlát alatt luk van ám lefelé, a lépcső mellett, amin ő simán kifér!!!!!!
Kép
Holnap kipróbálom a Vicky által is alkalmazott etetőszékrabságos indulást!

Csajok nagyon köszi a biztatást, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül, hogy más is jár hasonló cipőben! :lol:

Gab, minek megy olyan sok járat ide-oda?

Na dobok egy édeset is, 1 hónap múlva oltás(ugye lábba?) és edzünk rá. Blankánál is bevált, hgy 1 éves kora körül elkezdtük az orvososdit, igy engedte a fülnézést, a szájtátást sbt. Beninél ez extra fontos, mert a fonendoszkópot is ellöki, ordit tőle, igy bevezettem a napi programba a babavizsgálgatást, jól megszúrom én is a combját, hogy még ne fájjon, de ne is legyenek illúziói, szokja meg.Olyan édes, ahogy vizsgálgatja a babát, nézi a fogait, tátja a száját és szurit ad ő is neki! :P Kép

benianya
ákosbenianya

Jajj, Meteor! szupi, hogy megy Pancsi!!!!azt meg egyenesen irigylem, hogy sétált is mond közben!!!!!!
Szóval szuper, hogy elindult!!!!
ezen a 1,5 éven én is kivagyok!!!Ez telt el a leggyorsabban a félévek közül!!!!!!!most volt 1!!!!!

benianya
ákosbenianya

Sziasztok!

Olvasni még nem volt időm, csak gyorsan küldök életjelet...
Fél órával ezelőttig nem tudtam használni a gépet, pár napja bekrepált a monitorunk, a férjem ma hozott egy régit az irodából. Nagyon furcsa ez a régi nagy monitor, kicsit homályos is, de végre nem vagyok elzárva a külvilágtól, és tudok dolgozni is. :)

Julcsi elég sokáig volt lázas, szombaton volt az utolsó lázas napunk. Nagyon megszenvedtük, pénteken már dokihoz is levittem. Nem talált nála semmit, a lázon kívül semmi baja nem volt, egy kicsit hígabb volt a kakija, de ennyi. Aztán kiderült, növeszti a fogait ezerrel, alul kibújt a két szemfog hegye, és jönnek felül a rágók is, plusz erre a legyengült immunrendszerre kapta meg az oltást... Ez a két dolog totál kiütötte, 39.8-as láz, éjjel-nappal, 4 napig nem aludtunk, lázcsillapítás, hűtőfürdőzés...
Szerencsére már jól van, tegnap nagyot játszóztunk, élvezte, csúszdázott, mászókázott.

Tegnap bejelentkeztem 4D-re, szombaton megyünk, már nagyon be vagyok sózva.

Megviselt bennünket az elmúlt pár nap, remélem most egy ideig nem lesz ilyen magas láza, iszonyatosan aggódtam érte, és sajnáltam, vele együtt sírtam, mikor didergett a hűtőfürdőben...

Mgpróbálok visszaolvasni, és bekapcsolódni hozzátok újra. :)

KépKép
KépKép
mézgombi

Benianya! Hogy minek mennek, azt nem tudom, meg nem is tartozik rám, asszem, de szerintem ilyen tanfolyam vagy anyagot visznek, Laci rádiókat szokott viszegetni ide-oda... Bp, Szfehérvár, ő másfele nagyon nem. Cukker Doktor Beni! :D

A lépcső durva! Én amúgy is rosszul vagyok a csigalépcsőktől, különösen egy társasház lépcsőházában... Brrrrrrrrr! Vigyázzatok nagyon!

Mézgombi! Fú, de izgi! 4D-n majd csukd be a szemed, Meském ugyanis ahogy a hasamhoz ért a fej, rögtön mutatta, mije van, be volt terpesztve, és csak az nem látta, hogy lány, aki földönkívüli :D

Rita! Gratu a kis kétlábazónak, a vacak éjszakákhoz meg kitartás! Én is érzek néha ilyet, hogy na most akkor elverem, de még eddig Mesi max. a kezére kapott, meg mikor belémrúgott, akkor a lábára. A privi tárgyában pedig még1x kösssssssz!

Bocsesz, ennyi voltam, áznak a kádban a mókicák!

Gabella

gabella

Hali!
Enyémek már alszanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Méz!!!ÚÚÚ, nagyon sajnálom Julcsit!!!!És végig Te emelgetted, éjszakáztál? Pihenned kéne!!!!!!
Fúúú, jó előre mond meg a dokinak, nehogy elszólja magát, ne rontsa el a meglepiteket!!!!!!!!!

Andy!!!!Az első foltos kép az az ülőgarnitúra? Nem azt mondtad hogy abból kijött? Vagy az a száradásnyom?
a többi fal azt látom, de azokat az elmosódott foltokat, ami nem autózásnyom, mivel kreálta? Csak a miheztartás végett kérdezem!

Édes Dani, ki az a másik baba?

Gab! Jóvanjóvan, nem akartam katonai hadititkokat megtudni, csak csodálkoztam, mert itt meg el sem lehet hagyniuk a bázist, vagyis a telephelyet, vagyis a szolgálati helyet vagy mit. Még a nagy sorakozókra vagy mikre sem mehetnek. Na, az annyira nem zavarja őket, nincs kedvük jobbraátozni, tisztelegni!
El ne felejtsetek üdülést kérni már most!!!!!Rehabilitciót vagy mit is kérjetek, akkor szabit sem kell kivenni és mehet a család!!!!!!!!

benianya
ákosbenianya

Benianya! Nem a mi apánk megy ám mindig ennyi fele, de úgy havi 1x ő is megy, az is szolgálati út, fegyveres őrként is volt már. Csak azért tudom, mert mondta, hogy a kollégája telephelyen van, és mondta, egyik kocsi ment Szolnokra, a másik kollégája meg valami szolgálati céllal ment ma Győrbe. Szóval a laktanyából mindig mennek valamerre, mikor ki, mikor hova. Na, érted!

Üdülést kérni! Na ez jó ötlet, jó hogy mondod! Bár ezzel az üdülési csekkes dologgal én azt hittem, le van tudva... De majd mondom apának, hogy szóljon csak!

Már alszanak? El se tudom képzelni, hogy az enyémek 9-10 előtt elaludjanak!

Régen bezzeg én még 14 évesen is szigorúan 8-kor aludtam, csak nyáron volt szabad 9-ig fent lenni! Azta, micsoda szigor volt! :shock:

Gabella

gabella

Regenerálónak hívják azokat az üdüléseket, nem? 8)

Gabella

gabella

De már csak Tarnaméra meg Békésszentandrás van? Vagy ez csak a HOSZ-os, és attól még vannak a Balcsin, Mátrában is honvédségi üdülők?

Gabella

gabella

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?