Sziasztok!
Ma megint egész nap rohanás volt úgyhogy csak röviden.
[quote]a írta: zsályát és cickafarkot kerüljétek pocakosan, mindkettő a vérzésbe nyúl bele
Basszus! Ezt nem tudtam, pedig én is ittam a terhesség elején, mert akkor volt az utsó vesés kínom!
Köszi Csilla hogy szóltál!!!
Ma voltunk a Westendben és sikerült vennem egy fehér csizmát a templomi szertartás idejére, hogy ne fagyjak oda! Annyira jót találtam, hogy lehet hogy utána mindig ezt fogom hordani!
Apának is tudtunk venni inget, alkalmi mellényt nyakkendővel és nem is rossz áron. Ezen kívül vettünk még Emmának egy nagyon édi fotóalbumot, amibe beleteszek néhányat az első fotóiból és ez lesz az első ajcsink neki. Ez viszont marha drága volt (6 ezer) de nem tuduk otthagyni!
Bondi - sajna nincs semmilyen "vallási előéletünk" csak keresztelve vagyunk mindketten, azért kellene végigjárni a jegyesoktatást, csakhogy nincs rá elég idő. Pont a feléig jutnánk a heti 1 napos kurzussal, ezért az egyik pap vállalt velünk még heti +1 alkalmat. Sajna mindkettő 80 körül van úh elég nehéz esetek. Itt járunk Csepelen, pénteken a Szt Imre téri, kedden a Béke téri templomhoz tartozó plébániára.
Henka - gratula a szupi vérnyomidhoz, soha ne legyen rosszabb!!!
Sajnálom hogy Domi ilyen nehezen viselte az oltást, de remélem már rendbe jött. Nem lehetett könnyű egy ilyen éjszaka után új melóba állni! Biztos hamar belejössz majd, főleg ha rendesek a kollégák is, nem lesz gond! Drukkolunk!
Amúgy én is mindig úgy járok, hogy ha új m.helyem van, az első nap előtt tuti van v.mi, nehogy már simán menjen minden. Egyszer volt hogy előző éjjel még dolgoznom kellett egy másik helyen, az új melóba pedig reggel fél 8-ra mentem. 2 órát aludtam, egy értelmes mondatot se bírtam összerakni
. Egy másik alkalommal meg gyomorrontásom volt, épphogy jobban lettem mire indulnom kellett... Na mindegy, kicsit elkapott a nosztalgia
Ami - ezek szerint nem sikerült újraéleszteni a gépeteket!
Sajnálom!!
Már nagyon hiányzol ám, várunk vissza!
Manómama - köszi a tippet a herpeszre. Aktuális ez egész télen sajnos már egy pár éve.
Nekem a tapasz nem jó, mert ez belül van az orromban - ezért külön szuper hogy egész nap fújkálom - de a Vectavirt kipróbálom!
Jól gondolom hogy most írtál ide először?? Ha így van nem úszod meg ennyivel! Kérünk részletes bemutatkozást és fotót, sokat-sokat (gyerekeket, pocakot, mindent!)
Pironya!!! Ez rád is vonatkozik!
Ja! A legjobbat a végére hagytam! Ünnepélyesen jelentem hogy a mai napon
sültkrumplit ettem a mekiben :P !! Na mit szóltok
Várom az agy- és a gyomormosásokat, csak mintha én írám!! Előre is köszi!!!
Rájöttem hogy én nem tudok rövid lenni! Pont!
Jóéjt!!!