Tusimi! Cake! Zuzmara, Momoska! Huh! Mennyi baba született! Gratula a csöppségekhez!
Tusimi! Annyira megható a születéstörténeted.
A kórház nem felújított része valóban gáz, én is egy hetet voltam a 8-asban.
Tényleg másvilág az új rész, bár mondjuk az nem segít egyes csecsemősök stílusán. Nekem is voltak problémáim, de már feledésbe merültek. De tényleg durva néha, ahogy első gyermekes kiszolgáltatott anyukákhoz szól egy-kettő. Hozzáteszem, hogy volt, aki viszont nagyon bejött a csecsemősök közül!
Anikó! Mint a mellékelt ábra is mutatja, nekünk nem volt ilyen szerencsénk a netbekötéssel. 30 napos határidővel vállalták, és egyszer még el is tolták a megrendelést, úgyhogy újra kellett indítani az egészet. De most végre...
Brinza! Mi másfél hete kezdtünk gyümölcsöt kóstolgatni, addig csak szopi. Illetve még most is az a fő, csak a vitaminok miatt kezdtük, illetve volt egy elhúzódó problámám az ünnepek alatt a szoptatással (gyulladás, sebesedés), ami miatt beparáztam, a tejci is mintha kevesebb lett volna. Most úgy tűnik, minden rendben, de lassan közeledünk a 6. hónaphoz, úgyhogy nem aggódok nagyon. Pláne, hogy az almát, sütőtököt nyomja befelé, mint a kisangyal.
Alvásban Karácsony óta visszaestünk, valószínűleg a fogzás miatt. Eleinte kétszer ébredt, most már csak egyszer, és vissza is tud aludni, nem kell órákig ringatni. Napközben nagyjából kétszer negyven percet alszunk, plussz a délutáni 2 óra, ami néha 3.
Ti hogy álltok így a félév tájékán?
Heni! De szépen gyarapodtok!
Tündéri fiú!
Ez a biztonsági fürdető milyen? Most gondolkodtam a kipróbálásán, de félek, hogy kificergi magát, olyan sajtkukac a babám. Egyáltalán mennyi idős koráig használatos?
Bogárka! Hogy hasonlít rád a fiad! Nagyon tünemény!
Hogy álltok súlyban? Szerintem azért az a 670-700 gr nem rossz!
Dolli