Új privát üzeneted érkezett!

Lili,szerintem nem sokat valtoztam,legalabbis fejre. :wink:
En irtam egy sms-t Adrinak,de nem tudom hogy megkapta-e,mert a "baratikor.com"-rol irtam es onnan ingyenes.Sajnos üres a kartyam pont.Kesöbb irok megegyet,a kedvesem telojarol. :wink:

Szasza,sogornöm is ilyen fürdetökremet kapott,mint amit te irsz.Nem tudom itt nalunk mit fognak felirni,kivancsi vagyok.

Puszi mindenkinek!

Kép
ami6

Hali!
Megkérdeztem mi az a help szindróma. Aszonták, hogy amikor a szülő nönek összeomlik a keringése és elakad a légzése...
Hát nem tudom, hogy erről van e szó... Megkérdezek mást is...

Kép
Kép
labasv

Hahó!

Felrobbanok!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Végre kikelek az ágyból, írok jópár sort és lefagy a gép. Kb. 1 hónapja lett újratelepítve és még mindog nem jó :twisted: :twisted: :twisted:

Ami! Bizony nem tudjuk sehogy sem gyorsabbá tenni a gyógyulást. A kakukkfűről is kiderült, hogy kevesebbet lehet innom, mint általában. Szóval marad a pihi.

Amúgy ma már nem is szúródott annyit a pocakom, de a mensis fájdalom megmaradt, biztos a front miatt.

Bizony Manka már nagyon a finishben vagyunk, aminek én nagyon örülök. Főleg, hogy most meg vagyok fázva. Annyira sajnálom szegénykét, mikor köhögök. Jó rossz lehet neki bent. Aludna, de anya nem engedi. :(

Pussz

Kép
bettó

Sziasztok!
A barátnőm pont ma mesélte hogy járt a fogadot orvosával.Három hónapos terhesen kórházba kerűlt mert minden kijött belőle.Orvosa egyszer be köszönt és azóta nem is látta.A kórházba derűlt ki hogy sok vízsgálat híányzik még őt szurták le érte.De azért vízsgálatonként 9500ft-ot bezsebelt az orvos.Még jó hogy van ideje mást keresni.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84

Én nem fogadtam orvost.Az elsőnél én is megjártam az orvossal még jó hogy nem fízetem neki.Most nekem is elégé keményedik ezektől a nyílaló szúró érzésektől mindig ugy meg iedek.Én vala hogy még mindig nem fogtam fel hogy nem sok van hátra egy kicsit félek is pedig az elsőnél nem voltak ilyen gondolataim.Remélem szűlhetek simán az első császáros volt jó lenne elkerűlni.

Kép
szasza84

Ja Ami:Meg kérdezhetem hol laktok?Gondolom nem Magyarországon ha nálatok minden más.Tesom mindig arról álmodozik hogy kűlfőldre kőltőzik mert ott minden más lehet ígaza van.Ha nem félnék az ismeretlentől lehet én is ezt tenném.

Kép
szasza84

Sziasztok!

Sehol senki???Mindenki pihen,Apázik? :D

Kép

Kép
lecso

Halihó!

Szasza! Nekem úgy van fogadott orvoskám, hogy mellette rendszeresen elájárok a körzetihez, ahol egyben a védőnő is elvézi a dolgát. És havonta egyszer meglátogatom a fogadott dokikát, de neki nincs magánrendelője, hanem a Klinikán dolozik, ahol szülni fogok. Én még pénzt nem adtam neki, majd csak hogyha túl leszünk a szülésen.
Lehet mondtad már, (akkor bocsika) miért is voltál császáros?
Még én sem fogtam fel igazán a dolot, de nagyon várom, izgulok. Nem is a szülés miatt, henem, hogy milyen lesz szülőnek lenni.

Lecso! Én in vagyok! :wink:

Kép
bettó

Nem is mondtam. Most, hogy már jobb ez a nátha vagy mi, meint ki akar jönni a herpes a szememen, mint kb. 1 hónapja. Nagyon mérges vagyok. Lámpázom 1000-el, remélem megúszom :evil:

Kép
bettó

Szia Bettó!
Otthon vagy a tékában?

Kép

Kép
lecso

-ma összeraktuk a kiságyat,pedig "múltkor" megígértem,hogy jan.vége előtt nem fogjuk.Ez nem jött be!Valahogy így jobb!Lehet még másfél hónapot üresen fog állni a szobánkban,de akkor is!Elkapott a hév! :D

Kép

Kép
lecso

Sebaj Lecso! Mi is azt mondtuk, hogy majd január végére végzünk a beszerezni való dolgokkal, ahhoz képest, már a kiságy is elég régóta szépíti a szobánkat :wink:

Itthon vagyok, a tékaban a héten kb. 4 órát voltam össz-vissz. Hiányzik egy picit, vagyis szokatlan, de így azért mégis jobb :lol:

Kép
bettó

Jadikának mielőbbi felépülést kívánok, hogy élvezhesse a picurkáit!

HELLP-szindróma... terhességi toxikózis súlyos formája... májműködési zavarral, vérzékenységgel jár...

Mi vagyogatunk... készül Ádám helye....
Vendég

Hm... nem volt ma nagy mozgás :(
Remélem holnap többen dumcsizunk.
Képzeljétek most este néztünk egy filmet és bekeményedett a pocakom (ez eddig szokványos is), de sokkal jobban feszített, mint eddig és ott lent középen ugyanebben az időben szúrt is, de nagyon. Még a paplant is megmarkoltam, sőt mozdulni sem tudtam hirtelen, hogy kényelmesebben feküdjek. Ez akkor már jósló volt?

Pussz

Kép
bettó

Sziasztoooookk!!!!

Bettó!

Lehet, hogy az volt, bár engem megzavart, hogy csongria azt írta, hogy a 36. héttől jönnek jóslók, és 30 mp-esek. Egyébként ilyen szúrós hirtelen belenyilalló és lassabban múló fáldalom nekem is volt, pont akkor, amikor Csabival aludtam. Kikerekedtek úgy a szemeim, nem is a fájdalomtól, hanem inkább meglepődtem, azt hittem, kezdődik a szülés.
De én tuti nem fogok még szülni, mert ma VÉGRE KÉSZ LETT A GYEREKSZOBA, és nem bírtam magammal, felszedtem este 9kor a fóliát a földről, meg a bútorokról, és szépen elrendeztem a bútorokat. A Csabi először nem akarta, hogy most este csináljam, sőt, azt se akarta hogy én csináljam, de olyan hévvel nekiálltam a tologatásnak, hogy megsajnált, és este 10kor nekiállt tologatni az összes bútort. Kb. 3szor rendeztettem át vele a szobát, most úgy tűnik, végleges. Mindjárt keresem a kábelt a fényképezőhöz, és jönnek a képek! A rumilt ne nézzétek, majd holna elpakolok, de lehet, hogy még ma éjjel, mert tombolnak a hormonjaim, nem tudom itthagyni éjjelre.

jutiboszi

Na, most már Ti is tudjátok, miről beszéltem végre! Én beleszerettem teljesen a kisszobába, lehet, hogy már ma itt alszok, bár ma festettünk, ma még nem kellene. Közbe bekerült egy kép a Csabiról, meg Erika kisfiáról Botondról, meg egy anyuéknál készült karácsonyi kettesben kép, jó nagy bálna vagyok rajta. Az anyutól kaptam azt a piros pulcsit karácsonyra, nagyon tetszik, de olyan szűk, hogy óriásnak látszódom benne. De kényelmes nagyon, és terhesség után is tudom hordani.

NA? MIT SZÓLTOK A SZOBÁHOZ? A kiságy és a Micimackós szekrény közé még jön egy kiságyhoz illeszthető pelenkázó, és a falra majd festek Micimackót és barátait. És lesz még egy Micimackós függöny is, meg az ajtóról is lekerül majd Hófehérke.

Én olyan BOLDOG vagyok!!!!

jutiboszi

Ja, és a kék és zöld festés közé lesz egy szép fehér csík hungarocelből olyan stukkóféle. De az csak később, mert kifogytunk a keretből.

jutiboszi

Juti! Nagyon ügyik vagytok! Szuper lett a szoba. :wink:
Tesókám is azt mondta, hogy ez bezony az volt :wink:

Sajna én megint éjszakázok. Szakadna felfele ez a valami, de nem teljesen és így egész este krákogok, köszörülöm a torkom. Mostanra meguntam. :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig úgy örültem, hogy Kincső is végig alukálja az éjszakát és tudok pihenni, mielőtt megérkezne a családba. A szemem is viszket, mint állat. Na tessék megint panaszáradat. Bocsi

További cép álmokat nektek!

Kép
bettó

Csajok ilyen nincs :twisted: :twisted: :twisted: gép előtt másfél órán keresztül egyszer sem köhögtem. Gondoltam mepróbálok aludni. Lefeküdtem és annyira kellett köhögnöm, hogy szegény Gézut sikeresen fel is ébresztettem megint :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bettó

Azt már mondanom sem kell, hogy megint a sírás kerülget :cry: :cry: :cry:

Kép
bettó

Sziasztok!

Juti jó lett a szoba,használjátok egészséggel!!! :D

Bettó:sajnálom,hogy ez a fránya köhögés nem hagy aludni!Miért nem mész el dokihoz? :roll: Nekem mtavaly tavasszal volt így.Már baba projekten dolgoztunk ,így nem vettem be semilyen gyógyszert sem,de fulladásig tudtam köhögni,igaz én száraz köhögéssel.2 hét után csak elmentem a háziorvoshoz,írt fel valami kanalas szirupot amit kismamik is szedhetnek,és láss csodát 1-2 nap és javult,majd meg is gyógyultam gyorsan.Néha van olyan hogy be kell "segítenie" az orvosnak! :wink: JOBBULÁST!!!!!!

Manka:hogy vagy?Bírod még a fekvést?

Laura:gyere mesélj többet magadról!

Driennke,Ami.....többiek?????

Kép

Kép
lecso

Lecso! Az lesz, mert már nem bírom tovább. Csak tényleg az a fura, hogy most is itt ülök már másfél órája és semmi köhögés. Viszont, hogyha le akarok feküdni, egyből.

Kép
bettó

Mi jól vagyunk,sőt napok óta kimondottan jól érzem magam a bőrömben! :D A hátam nem fáj,se a pocakom,se derekam.OKÉ néha bekeményedik este felé már,de egy adag magnézium pezsgőtabletta,pici fekvés és eredmény++++++++++!
Aludni is olyan jókat alszom,nem feszül a pocakom végre,kényelmesen fekszem! :D
Rossz álmok sem gyötörnek most,remélem nem is fognak már!!!!!!!!!!! :evil: :D

Bocsika a túláradó "jól vagyok" szövegtől! :? :lol:

Mindenkinek szuper jó napot kívánok!

Kép

Kép
lecso

Tapasztalatból mondhatom,hogy Levi is akkor köhög,vagy akkor többet amikor vízszintben van!!!!Az okát nem tudom miért van így,de .....!
Gyógyulj meg hamar :!: :!: :!:

Kép

Kép
lecso

Lecsó! Örülök, hogy jól érzed magad! :wink:
Én karácsony körül voltam így! Legyen már megint karácsony!!!!!!!!!

Kép
bettó

Igyekszem :wink:

Kép
bettó

Bettó:én beleegyezem,hogy karácsony legyen megint! :lol: De 2008 karácsony! :lol:

Kép

Kép
lecso

Bettó!
Hát ez a fránya köhögés tényleg nem akar nálad elmúlni... :( Azért szorítok, hogy jobban legyél mihamarabb!!!

Juti!
Tényleg aranyos lett a szoba.

Én megmondom őszintén, hogy még szinte semmit nem csináltam Bulcsúnak. Egész egyszerűen nincs rá időm, meg most a pénzből is nagyon ki vagyunk fogyva. :( Babakocsival még ráérünk, mert 1 hónapos koráig nem igazán lesz kivíve ebbe a hidegbe. Kisággyal szintén ráérünk, mert 6 hetes koráig velünk fog aludni, ahogy annó Lili is, egy kis mózeskosárban. Rucikat már kiválogattam, de még semmit nem csináltam velük. Még el kell kérnem a sógórnőméktől a kicsi rucikat. És még sok-sok apróság hiányzik... :oops:

Kép
Kép
giga1

Helló Csajok!

Vagyok, csak tegnap nagyon lusti voltam és nem jöttem a gép elé.

Adrinak gratulálok, valaki megírná nekem priviben a mobilszámát, mert akkor küldenék neki SMS-t.

Betti!
Három javaslatom van a köhögésre, mert nekem is volt ilyen a terhesség elején. Napközben hársfatea mézzel és Sinupret drazsé, ami köhögéscsillapító gyógyszer, de csupa gyógynövény, ezért kismamák is szedhetik. Maj este lefekvés előtt egy kis házi karamell (mamám receptje és tényleg bevállt, mert amikor én köhögtem, nagyon jó laudtam utánna.) A lényeg egy lábosban karamellizálj cukrot, addig amíg barna nem lesz és már-már folyós és lehet, hogy egy kicsit le is ragad, ezután önts hozzá tejet és forrald föl, a cukor fel fog oldódni benne, majd amilyen forrón csak tudod idd meg, takarózz be és alvás. Lehet, hogy egy kicsit túl édes lesz, de nekem nagyon be szokott válni.
Ami, persze ezt Neked is javaslom, bár nem tudom, hogy ott lehet-e kapni Sinupret-et, de a karamell, az bizti beválik.
Ja és ez recept nélkül kapható gyógyszer, és Németországból származik.
Szó szerint azt írják a használati utasításban, hogy "Sokéves tapasztalat szerint a terhesség ideje altt biztonsággal alkalmazható."

Remélem segítettem.

Juti!
Szép lett a szoba, nálunk még nincs meg a kiságy, pedig jó lenne, ha péntekig meg tunánk, hogy mekkora matrac kell bele, mert még meg kell venni.

Mindenkinek szép napot, majd még ma jövök.

Ja, képzeljétek, amióta itthon vagyok, most ment a párom először dolgozni, nagyon furi, én bennem is annyira az volt tegnap, hogy reggel kell mennem dolgozni, de hál isten nem.

Ja, egyébként édesszájúaknak isteni ebédötletem van, legalábbis nálunk meggyleves lesz tejszínhabbal, nyam-nyam, már alig várom, hogy ehessek belőle.

Driennke

Kép
driennke

Betti, azért vízszintesben köhögsz, mert a váladék hátrafolyik a garatra, és az ingerli. Csak onnan tudom, hogy Szonja is ilyen vírust kapott el, és több, mint egy hónapig köhögött szegény. Próbáld meg megdönteni az ágyat, vagy jó sok párnával aludni. Driennke ötlete nagyon jónak tűnik. :wink:
És ilyen belehasító erős fájdalom nekem volt 1x, fel is jajdultam olyan erős volt.

Írt Adri, hogy ő jól van, a babák is, kicsit csökkent a súlyuk (de ez ilyenkor természetes), Anna cumisüvegből eszik, Zalán szondával, és ügyesek.
Egyébként, ha a Hellp-szindrómát időben észreveszik, és kikapják a babákat, akkor szerencsére hamar jól lesznek.

Juti, szép színű, és olyan jó olvasni téged!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És a közös kép is nagyon jó, nem is vagy bálna.

Edina, én most jól, bár a melegfront előtt keményedtem, meg annyira lent mozgott, hogy azt hittem kibújik. :) Kicsit kellemetlen volt :) , meg idegesítő, mintha kaparászott volna.
Kiságyat, pelenkázót összeszereltük, babakocsi még nincs, majd februárban, mots nincs rá keret. De én úgyis kendőzni fogok.
És ne csüggedjen, aki nem készült el a dolgokkal még, hiszen a babának legfontosabb úgyis az édesanyja testének melege és ölelése!

Puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Lili,ez olyan edes volt amit utoljara irtal! :D :wink: Nagyon tetszett,es milyen igaz!!!

Szasza,Nemetorszagban elek mar 8 eve.Itt azert sokm inden mas,mint otthon M-on.

Juti,jo lett a babaszoba,ügyesek vagytok mindketten!A kisagy is nagyon szupi,nagyon tetszik!

Bettokam,jo makacs köhögesed van hallod-e :wink: .Nekem mar szerencsere elmult.Probald ki szerintem amit Driennke irt,jol hangzik.

Driennke,köszi a tippeket,ha megint visszajön akkor feltetlen kiprobalom.De nagyon remelem hogy most beken hagy egyenlöre a betegseg. :wink:A meggylevest most en is megennem. :P En rakott krumplit csinalok eppen.

Lecso,örülök hogy jol vagy!!!!! :D Nekem remalmom volt.Azt almodtam hogy döltek össze a nagy hazak es en meg a barataim szaladtunk,nehogy rankessen.Aztan meg azt almodtam,hogy a kedvesem megcsalt,es egyaltalan nem erdekelte hogy terhes vagyok,szaladt a masik nö utan.Jujjj de ideges voltam,meg be is huztam neki egyet. :evil: Majd ha hazaer,elmeselem neki :lol: Amugy azert is furi ez az alom,mert mi vagyunk a mindene. :)

Csajok,ma 18-oratol szülesfelkeszitö.Holnap meg doki 11-kor.Szoritsatok,hogy minden rendben legyen.
Ugy örülök hogy jol vannak Adriek....Ö mar nem kell feljen a szülestöl. :roll:

Kép
ami6

Sziasztok!

Bettócska! Ja, most most már menj el dokihoz, nehogy a szülés is hamarabb beinduljon a sok feszítéstől, amit köhögés közben csinálsz! Egyszer volt valami aranyér féleségem, vérzett nagyon és fájt nagyon ott a dolog. És ahányszor köhögtem, erősebben fájt, és akkor rájöttem, hogy a köhögéssel annyi izmot megmozgatsz, hogy abban még a farizmok is benne vannak. Szóval ne terheld túl az izmokat, elég dolguk van enélkül is. Szorítok nagyon!!!

Képzeld, írtad hogy kakukkfű teát iszol, erre aznap este a Csabinak is piros volt a szeme, mint aki kezd betegedni, és az orra is eldugult. Főztem neki egy kakukkfű teát, és másnapra semmi baja nem volt. Tőled volt az ötlet, úgyhogy köszike!!!!

Lecsó! Én is tök jól vagyok, vidáman készülődök, de egyre mérgesebb leszek, ugyanis annyi, de annyi ruhája van Milánnak, azt se tudom, hogyan fogjak hozzá a mosáshoz. Remélem jön ma Erika mert neki talán több ötlete van! Most a hálóban ficeregnek a ruhácskák, arra várnak, hogy válogassam őket. De igazából nem tudom, mekkora a méretük, mert a feléből hiányzik a cetli, majd valamit kitalálok!

Lili! Köszi a dícséretet, én terhesség előtt pont sokat fogytam, és ahhoz képest hát ha nem is bála, de bálnácska azért vagyok. De nem zavar, nem panaszkodásból írtam. :)

jutiboszi

Szia Ami!

Viccesek ezek az álmok! Én is sokszor álmodtam, hogy megcsalt a Csabi, de én mindig a csajokat ütöttem, meg karmoltam az arcukat, meg téptem a hajukat. Azért hogy ne maradjanak olyan szépek, el akartam csúfítani őket, hogy ne tetszenek a Csabinak!
Aztán elmeséltem a Csabinak, és jókat vigyorogtunk rajta. Egyébként azt is szoktam álmodni,hogy én csalom meg, mindig egy régi szerelmemmel akarok csókolózni, de ezen is csak nevetek. Terhesség alatt teljeen természetesek ezek az álmok. Lezárul egy korszak az életünkben, és a tudatalatti így dolgozza fel, hogy mit nem tehetünk ezután. Meg ugye a rejtett félelmeinket is megálmodjuk, ami lehet annyira rejtett, hogy nem is gondolunk rá, de azért a kisördög ott motoszkál. Főleg most, hogy nagy szükségünk van a férjünkre, ezért félünk, hogy elveszítjük.

Na tessék, egy álomszakértő veszett el bennem. Jó mélyen!

jutiboszi

Juti,ameddig nem voltam terhes,mindig a csajok kaptak almomban,es meg mekkorat. :lol: :lol: :lol: Szerintem most azert cserelte meg a tudatalattim,marmint hogy ö kapott egy jo nagyot,mert az ö gyereket varom es nincs szemetebb dolog,mint megcsalni a terhes feleseget. :oops:
Nem is meselem el neki szerintem,mert kiakad hogy megint milyen baromsagot almodtam. :oops: Vagy meseljem?
Amugy a regi szerelmemmel en is almodok neha,de psssszt :lol: Tudod,az mas!!!! :lol:

Kép
ami6

Juti!
Nekem is sok olyan ruhám volt, amiben nem volt címke. Az én ötletem: etalonnak vettem mindegyikből olyat, amiben van címke, vagy esetleg új volt és ahhoz rakosgattam őket, hogy ha csak kicsivel nagyobb v. kisebb, akkor bizti jó lesz. Egyéként pár hét múlva kiderül, hogy jól gondolkodtam-e.

Betti!
Remélem, csak azért nem vagy mert végre tudsz aludni. Ha lesz időd, akkor írd be nekem, hogy csütörtökön védőnő, 23-án meg doki (megcsinálja hüvelyleoltást), vérvétel, UH ééééééés CTG, az első. Már alig várom, viszont úgy kell készülnöm, hogy ez a szerdei nap hosszú lesz.

Adrinak én is örülök, mármint, hogy azért a körülményekhez képest jól vannak. Remélem hamarosan kapunk a kismanókról képet. :)

Driennke

Kép
driennke

Lányok!
Egyszerűen nem bírok ránézni a vonalzómra, mert úgy hogy 5 hét, az ugye több, mint egy hónap az azért még elég megnyugtató, de az hogy 36 nap, és ez még kevesebb is lehet, hát azért kicsit izgulok.
Most jöttem rá, hogy azt sem tudom, hogy hol van a kórházban a szülőszoba, gondolom, ha szülni megyünk, akkor nem kell előszor regisztáltatni vagy igen. Ja annyi kérdésem van, és már tényleg nem is a fájdalomtól félek, vagy hogy milyen lesz a szülés, hanem, hogy akkor jöjjön, amikor a doki itthon van (mert ugye febr. 01-09. között nem lesz), meg hogy Nikivel is, meg velem is minden rendben legyen.
Azt hiszem most nagyon-nagyon beparáztam, kérlek nyugtassatok meg, hogy nem csak én parázok ennyire, és hogy nem lesz semmi baj. :oops: :(

Bocs, hogy ilyennel zargatlak benneteket, de azt hiszem tényleg elkapott a félsz.

Driennke

Kép
driennke

Driennke,nem vagy egyedül...,mintha rolam irtal volna. :roll: Bennem is ezer gondolat van es en is felek,stb.Na,ez most nem volt megnyugtato,de legalabb tudod hogy nem vagy ezzel egyedül.En is allandoan paraztatom magam,hogy mi van ha ez vagy az lesz.Segitseeeg!

Kép
ami6

Driennke,gondoljunk arra hogy nem mi vagyunk az elsök es utolsok sem,es semmi baj nem törtenhet!!!! :wink: Erröl jut eszembe egy klassz kis törtenet,mindjart bemasolom.Nekem az ad mindig eröt.

Kép
ami6

"Egyszer egy indiai hercegnö,edasapjatol kapott gyürüvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kerte töle,hogy vessen a gyürübe olyan bölcsesseget,
-mely a szomoru napokban vigasztalja,
-a nehez helyzetekben batoritja,
-a boldog idöszakokban pedig ovatossagra inti.
A bölcs par nap mulva visszaadta a gyürüt.
Egyetlen szot vesett bele:

"ELMULIK"

Kép
ami6

Ami!
Már megbántam az előző kifakadásomat, mert tudom, hogy hiába minden szó, addig ugysem nyugszom, amíg a kezemben nem lesz Niki és nem mondja doki, hogy most már minden rendben, na akkor kb. két percre megnyugszom, aztán jön a következő para, hogy mit is kell ezzel a kis tündérrel csinálni, aztán a következő para, hogy nehogy baja legyen, majd a következő, a következő, amíg élünk, mert ugye amint megszületik szülők leszünk, hatalmas felelősséggel, és ezért ezután nem lesz egy percnyi nyugtunk sem, mert mindig lesz valami aggódni való, eleinte a csak el ne essen és meg ne üsse magát, majd a miért nem ért még haza ez a gyerek, stb., stb.,
De azt hiszem mi akartuk ezt, nem? És már alig várjuk, és ez van el kell viselni, hogy a következő 20-30-40 évben, mindig aggódni fogunk értük, és mindig a mi kicsi angyalkáink lesznek. :)

Driennke

Kép
driennke

Nagyon jó kis történet, de azt hiszem, mint már az előbb kifejtettem az anyaság nem múlik el, legalábbis nem szabad, hogy elmúljon.
Remélem egyetértetek velem.

Driennke

Kép
driennke

Driennke,a kis törtenetet nem arra irtam hogy az "Anyasag-Elmulik",hanem a szülesre.Ha jol emlekszem,mintha attol paraztal volna,vagy nem? :wink:

Kép
ami6

Igy van,a gyerek miatt mindig megmarad az aggodas es ez igy van rendjen,hiszen anyak leszünk.Ha nem eszik,azert,ha nem sir azert,ha elesik azert,ha beteg azert,ha kesön jön majd haza azert...stb...Ezzel jar! :)

Kép
ami6

Persze!
Per pillanat a szüléstől félek, de mint írtam, ha megszületik, akkor is max. 2 percre nyugszom meg, hogy OK. most ez rendben van, és szerintem utana jön az "anyaság", és onnantól nincs olyan nap, hogy valami apróság miatt ne parázzon az ember. :)

De persze értelek Téged is, és így már annyira nem parázok (persze csak anyilag, mert így felfogom, hogy valahogy úgyis lesz), de szerintem ez így a helyénvaló, mert azt, akinél nincs meg ez az anyai érzés (és sajnos vannak, ismerek is egyet-kettők), azt én nagyon sajnálom, mert annál nincs csodálatosabb érzés (és persze szívszorítóbb sem nagyon)

De már akkor is annnyyyira várom, hogy végre kinnt legyen, épen egészségesen.

Driennke

Kép
driennke

Hat igen,szomoru hogy vannak ilyenek is...,nem kell messze menni,eleg ha bekapcsolod a tv-t es nezed a hireket.Valahogy soha nem tudtam megerteni az ilyeneket,nekem mar most igy a hasamban Ö a legfontosabb a vilagon es mindent megtennek erte. :!:
Amugy minden anyuka azt mondta eddig nekem kivetel nelkül,ha kibujik a picur es meglatom,rögtön elfelejtem a fajdalmat,mindent.
Most mar jo nagy a kis huncut,mert annyira kinyomja neha a hasam,hogy azt hiszem ott fog kijönni :shock: :lol:

Kép
ami6

Csajok,tudjatok mit kerdezett tegnap este a kedvesem???Azt hogy mi lesz ha mindenki megszülte mar a babajat,akkor feloszlik a forum?Mondtam neki hogy szerintem ugyanugy megmarad es tovabbra is segitjük egymast.Ugye csajok????En legalabbis nagyon megszerettelek titeket es nagyon hianyoznatok! :(

Kép
ami6

Sziasztok!
Végre elkezdtem kimosni a pici ruháit, és elővettem a táskát, amibe majd egyszer csak bepakolok, és viszem magammal a kórházba….. :)
Lassan ezeket a dolgokat már nem lehet halogatni, és ti annyira előre jártok ezekkel a készülődésekkel hozzám képest…
Érdekes és fura álmaim nekem is vannak. Egyik este már a szülőszobán voltam, múlt éjjel tápszerrel és szoptatással álmodtam.
Hangulatváltozásaitok vannak? Nekem egyre gyakrabban.
Hasonlóképpen hozzátok, félek ettől az egész bizonytalan helyzettől, „hogy ’s mint lesz majd egyszer csak”....

Zsuzsi
zsuzsi80

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy így agódtok értem/tünk :wink: Aludni nem sokat aludtam, max 2-3 órát. Csak nyomtam az ágyat és néztem a Született feleségeket. Szombaton bejött az egész napos fekvés, remélem ma már fogunk tudni aludni.
Driennke! Ki fogom próbálni a receptedet a karamelles dolog végképp tetszik, mindjárt csinálok is.
Dokihoz megmondom az őszintét, hogy nem szivesen mennék, mert ez nem influenza gyanu, viszont most a váró telis-tele van ilyen betegekkel és félek, hogy többel kötném be. Szóval előbb a Driennke recepetje és meglátjuk. Amúgy érdekes, hogy most is egész nap feküdtem és alig köhögtem. Remélem már este sem fogok.
Képzeljétek alig ettem ma valamit és a magne b6-ot elfelejtettem bevenni. Ami a fura, hogy eddi nem keményedtem többször, mint amikor beveszem.

Míg el nem felejtem! Légyszi írjátok már meg priviben, hogy mit írjak a táblába, emlékszem, hogy Giga is írt valamit, de még mindig a tékában tudom csak megoldani. Holnap beugrok és megcsinálom. Úgyis megyek a piacra ezt-azt venni. Itthon valamiért nem akarja azt amit én :twisted:

Juti! Nem vagy bálnácska sem, csak egy kis csini kismami :wink:

Ami nem semmi amiket álmodsz mostanság :lol:

Lecso! Én a 2008-as karácsonyba is belemegyek, csak nem mát írjunk :roll:

Manka! Hajnalban próbáltam úgy feküdni, sajna nem jött be és inkább kijöttem megint.

Driennke! Mindenkivel minden rendben lesz!

Ami még szép, hogy akkor is fogunk írni amikor már meg lesznek a babaók!

Puszi mennem kell, eszek valamit!

Kép
bettó

Sziasztok Kismamák. :)

Elnézést a zavarásért, de van 2 eladó légzésfigyelőm.

egyik:

Kép
Angelcare ** AC100 ** Légzésfigyelő
Légzésfigyelő ** Angelcare AC100** Matrac alatti szenzor-pad elhelyezés ** Teljes matracfelületen történő érzékelés ** Bármilyen szabvány kiságymatraccal használható (12 cm. vastagságig), kókuszmatraccal is.

5 nemzetközi díjas, 2 érzékelőlapos légzésfigyelő készülék. 2 drb. 1,5 V AA alkáli elemmel működik.
Ajánlott: 0-12 hónapos kor között minden babának.
Nekünk nagyon bevált, nem volt téves riasztás, csak a tudat, h. nyugodtan alhatunk.

Ára: 15000 Ft.

Másik:
Angelcare AC201R
Kép

Angelcare ** AC201R ** Légzésfigyelő és bébiőr
Légzésfigyelő és bébiőr egyben ** Hordozható ** 150 méter hatótávolságú ** Hangtovábbító szülői egységgel (Bébiőr).
2 lapos érzékelő, hang és fényjelzés.Hordozható szülői egység.Kókuszmatraccal is működik,nincs téves riasztás. Elemmel és adapterrel is működik.
Ára: 19000 Ft.

Ha valakit érdekel írjon pü.t. :)

További szép babavárást Nektek!

üdv: Hajni

Kép
Kép
h@jni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?