Sziasztok!
Egy icipicit lemaradtam!:(
REna!
A játékbaba vagy bármi szeretgetésére szerintem tanítani kell a gyereket, mi egyszer kétszer mondtuk Veronikának, hogy szeretni kell a babát és meg is mutattuk neki meg simogattuk…Azóta ő is bújik hozzá néha csak úgy puszit ad neki, főleg ha mondjuk neki.
Hú, nem semmi, hogy már ennyivel előre kész van a menü a szülinapi bulira, mindent kitaláltál már-ügyi vagy.
Csak csorgott a nyálam ahogy olvastam a sokféle kajcit.
Szépen nőtt Petra az elmúlt hónapban és gratula az első önálló lépésekhez.
KErnico!
30 ezer, hogy eljuss 3 vizsgára????
Nem gyenge mennyibe kerül neked a suli! De most már nem sok van vissza, nem?
De ügyi Kiara, hogy az igent is tudja bólogatni, nálunk még csak a tagadás megy.
Őzi!
Még mindig csodállak ezért a hosszú repülőutért.
Szegény LEvi, amiért ennyit esik-szokott miatta sírni? Vagy nem vészes? Érdekes, mert Veronika is most már szinte csak áll és megy, de általában fenékre ül, ha elveszti az egyensúlyt.
Livi!
De jó nektek, hogy tudtatok szilveszterezni, mert Dalmi ilyen ügyesen aludt.
Tortás kép nagyon tuti.
Sziszka!
Jobbulást!
Alexa!
Felújítás jó kis meló, főleg baba mellett. De a taposózás talán egy hétig, ha tart.
Winnie!
Sétáltatást nem szabad eröltetni, de egyszer eljön az ideje, na és akkor nincs megállás. Mivel én elég magas vagyok, nagyon hamar áttértünk az egy kezes vezetésre, mert különben nagyon fárasztó lenne, lett volna.
Mosás: hát nálunk minden nap másik ruha van a gyereken, mert amennyit mászik azért csak piszkos lesz, valamikor a kezét is beletörli. Ha utcára megyünk akkor másik rucit kap, bár azt az egy-két óra miatt nem mosom ki, legalábbis addig míg a kocsiban tolom, addig nem koszolodik.
Lépegetés: Veronika bárhol elindul, de azért előbb felméri a terepet, hogy mi milyen távolságra van és mennyire stabil! Amikor csak kapaszkodva ment, akkor is így volt és a cipőben is pár alkalom után már szépen ment.
Voltunk kedden doki néninél, semmit sem híztunk, de nőtt a csaj 2 cm-t-ez is valami. Amúgy beadattam a bárányhimlő elleni
oltást,(nálunk a környéken jó páran így tettek) tök jól viselte, azóta se volt baja. A kötelezőt 15 és 18 hónaposan kapja és szerintem mást se fog mostanság. De agyhártyagy. Ellenit már megkapta.
A HPV milyen oltás?