Új privát üzeneted érkezett!

Kacika, most látom, adós maradtam egy válasszal. :oops:
Sógornőm az utolsó mensitől számolva a 32-33. héten szült, november 20-án.
December 29-én mehettek haza.Akkor kb 2000 gramm volt a baba, de az volt a lényeg, hogy már evett egyedül.
Most kb. 2600 gramm.
Édes nagyon!!!!És olyan icipici....kis formás.

Te hogy vagy?Keményedésre mit mondott a doki?Olyan régen láttuk Petikét, tehetnél képet!
Vendég

Sziasztok!!

Eléggé vacakol a netünk, nagyon utálom, de örülök, h legalább van.
Ábel az első fogak kibújása óta (6hó) cumizik. Igyekszem csak akkor odaadni neki, ha álmos. Ő a kispárnáját hurcolja és azon pihenget, ha olyanja van, ez a fő kedvenc.
Cumisüveg is van, abból isza a tejcsit, azon kívül csöröspohár, abból pedig vizet. Menne rendes pohárból is az ivászat, de imád pancsolni, így inkább csőrős.

Alíz
!
Örülök, h minden rendben Veletek. Várjuk a híreket. Esetleg cserélhetnénk telcsiszámot, h szólhass, ha előbújik a baba.

Juca!
Ábel az én konyhámat használja játékonyhának :oops: :o :lol: :shock: Imád pakolászni, , persze csak a műanyag edényeket érheti el. Egyik nap megszerzett egy fém tálat és azzal dobolt egy kanál segítségével....ő élvezte, én nem :wink:
Nagyjából Ábel is ezeket csinálja. Nálunk most nagy kedvenc a táncolás, pörög körbe-körbe. Szeret hátrafelé is közlekedni, nagyon kíváncsi, minden érdekli.
A hiszti mindennapos, igyekszem urrá lenni a helyzeten.
A bili elől van, de főleg állni szeret benne... :o :D

Mimi!
Gratula a ficánkoláshoz!!

Kislibus!
örülök Neked, vigyázz nagyon Magadra!

Erika!
Bármit írok és bárkinek eszébe jut róla valami, írja meg, erről szól a topic :wink: :D
Én is tudom, h felkelés után kakkant a fiam, de nem erőltetem a bilit. Anyós emlegeti...

Vera!
Nagyon nehéz Neked, de veled vagyunk. Próbálj megnyugodni. Gondolunk REád!

Linácska!
Ez nagyon gáz! Reménykedtem pedig. Nem tudok mit irni, ne hari...

Luca!
Próbáld elengedni a füled mellett az ostoba kérdéseket!!

Nálunk Tirza ügyben nincs semmi, kissé zaklatott most az életünk, így nem téma a tesó....
Igaz ma a corában csodaszép kislánycuccokat láttam és bőghetnékem volt. Gyorsan vettem Ábelnek egy micimackós rugit alváshoz, 645 ft volt.
Elballagok, ember dolgozik, gyerkőc alszik, vár a házimunka...

pussz Mindenkinek!

[/b]

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Tönkrement a gépünk, valami vírus lehetett. :twisted: Mindent le kellett törölni és újratelepíteni, ma reggelre lett kész. Ezért nem tudtam idáig jönni.

Kislibus! Remélem a doki tud valami okosat mindani! Hogyhogy a Rózskert jutott az eszedbe? :shock: Egyébként tényleg jó hely és tényleg iszonyat drága. :roll: Nekem is ott csinálták meg az összes genetikai uh-t meg a vizsgálatokat. Na, nem azért járok oda, mert csak a rózsadombi milliő felel meg az elvárásaimnak, hanem vele szemben dolgozom és ez a legegyszerűbb, hogy átsétálok oda a vizsgálatokra, amit az sztk-ban nem csinálnak meg. Az orvost is ismerem, aki ott rendel és nagyon jó fej, meg lelkiismeretes. Ha tényleg odakerülnél, akkor szólj, intézek egy kis protekciót. :wink:

Vera! :cry: :cry: :cry:

Zsuzsu! Szerintem is bőven ráérsz még a szobatisztasággal. Unokatesóm kisfia három éves koráig nem volt hajlandó pelenka nélkül lenni. Már azon aggódtak, hogy mi lesz az ovival, mert így nem fogják tudni beiratni. Aztán egy reggel, amikor levette róla az esti pelenkát, annyit mondott a kisfiú, hogy nem kér másikat, bilibe szeretne pisilni és azóta szobatiszta. Egyik napról a másikra.

Lina! Na, téged sem kímél a sors! Remélem a ciszta hamar felszívódik.

Luca! Hát, igen. Nem könnyűek ezek a kérdések-megjegyzések. Én szerencsére nem mondtam el senkinek, csak nagyon közeli hozzátartozóknak az előző terhességemet, így aztán a vetélésről sem tudtak. Megúsztam az ilyen kérdéseket. Most is csak a 12. hét után mertem megmondani.

Többieket nem bunkóságból hagyom ki, csak már nem emlékszem, hogy miket írtatok. :oops: De persze mindenkinek szorítok, akárhol is tart! :lol:

Rólam/rólunk: most már minden nap érzem a mocorgást, Na nem olyan erőteljesen, kezemmel még nem érezni, olyan mintha egy pinponglabda gurolna a hasamban ide-oda. Apa végiglapozta az utónév könyvet, kicsit elmerengett a Borsod és a Szaniszló neveknél :lol: , majd megállapította, hogy mégis a Marcell az igazi. Egyébként nem tudtam, hogy mikor van Marcell nap, nekem is meglepetést okozott, amikor hallottam a rádióban.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Luca, köszi a választ :D
Keményedéseimra azt mondta a doki, hogy 4 hét alatt nem nyílt a máhszáj, akkor nem kell erősebb magnézium, csak amit eddig is ettem. Szóval tűrjem :P
Peti képet is teszek majd,-van aranyos karácsonyi- ha Juca jobban lesz,é s több ideje lesz, akkor zaklatom egy kicsinyítéssel, mert az nekem továbbra sem megy :roll: :evil:

Peti átment a mamához, én meg pihenek, mindenkinek kellemes szombat délutánt.
Vendég

vera!

ugye, még nem adod fel? szedd továbbra az utrót., ártani nem árt. én már egyster írtam neked, hogy nekem csak nagyon sokára lett szívhang, a petezsák csak nőtt egyre. Aztán kiderült, hogy majdnem a mensi előtti napon volt a peteérés, és ezért volt a csúszás. két hét az írtó nagy idő. és tényleg annyival később is született meg a kiscsajszim. Hála egy lelkiismeretes dokinak, aki miután megkérdezte, akarjuk-e nagyon ezt a babát, megmentett a másnapra kiírt vágóhídtól.mert már papírom volt a küretre...drukkolok nagyon
Era

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Köszi Monti a protekciót előre is! A rózsakertet arra az esetre tartogatom, ha a dokim elhajt és azt mondja várjak türelemmel, majd helyre jön minden (ez esetben lók..it a popijába azt majd meglássuk mikorra jön helyre az anusnyílása :twisted: ) . Szóval ebben az esetben nem bízom a véletlenre, olyan helyre megyek ahol legalább egy hormonvizsgálatot megcsinálnak. tudni akarom, hogy minden rendben van-e odabenn, kerül amibe kerül...
Örülök neki, hogy érzed a babó mocorgását, biztos megnyugtató lehet! Apa biztos irigykedik! :wink: (Hozzáteszem én is sárgulok :wink: )

Kacika! Nem csodálom, hogy a doki nem ír fel több magnéziumot, a 3. trimeszterben már nem szokták növelni, és errefele a 36 héten teljesen le kell állni vele, mert gátolja a szülés megindulását.

Zsuzsu! Miért zaklatott az letetek? mi baj?

Vettem egy nagyon jó játékot a keresztlányomnak (jan 22-én lesz 4 éves)! Ez egy plüss póniló (de van maci is) amihez adnak 2 textil filcet. Ezzel ki lehet díszíteni a pónit, lehet rá írni, rajzolni, aztán ha megunja a gyerek a díszítést, be kell rakni a mosógépbe és lehet újra alkotni! Doodle Pony a neve. A macis az Doodle Bear. (ez esetleg fiúknak). Még én is eljáttszanék vele! :lol:
kislibus

Sziasztok!

Vera!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! :)

Kislibus!
Az sosem baj,ha utánanéztek rendben van-e odabent minden. Helyesnek tartom azt is, ha apukajelölt is elmegy vizsgálatokra. Egyenjogúság... :) Kívánom, h minden rendben legyen.
Elsején bírósági tárgyalás, Bencének munkahegyek, Ábel pedig sokat hisztizik. Estére mindenki kimerül és alszunk...
Aranyos lehet a póniló.
Mi egy műanyag hintalovat vettünk Ábinak a ,másfeledik "szülinapjára" :D

Monti!
Pingpongosodat pusszantjuk! :D

Kacika!
Biztos én vagyok figyelmetlen és feledékeny, nálatok hogy hívják Petitesót?

Nálunk ma csodaszépen sütött a Nap, úgy tűnt, h készülődik a TAVASZ!! Jót játszottunk kint, igaz Ábelt nyakig sarasan-mocskosan hoztuk be. :o :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vera, boldog névnapot!

Zsuzsi, eddig sokminden szóba került, pl. a Léna mindkettőnknek tetszett, de a nagyszülők lebeszélték a férjemet, merthogy oroszos. Aztán most Enikőnél tartunk elég régóta.
Amúgy nem kerülte el a figyelmedet, szerintem nem meséltem. :lol:

Itt is napsütéses idő volt, egész más az ember kedve.

Kislibus, hajrá kivizsgálás, én is biztos megcsináltatnám.

Lina, remélem legközelebbre felszívódik a ciszta.

Luca, nagyon drukkolok!

Mennem kell vacsiztatni.
Vendég

sziasztok.én új vagyok itt.Sajna nekem pont tegnap volt egy hete spontán vetélésem művi befejezéssel.
Nagyon nehéz volt az első pár nap de mára már jobban vagyok hála a kisfiamnak és a páromnak ők azok akik bíztattak. elmúlt a vérzésem .
3 hónap múlva újra lehet próbálkozni,remélem sikerűlni fog.
Azt mondogatják nekem,hogy ugyanolyan jók az esélyeim mintha nem történt volna semmi.Szővődménymentes volt a műtét.
nitacska007
Halásztelek

Nitacska, sajnálom, ami történt Veled! :cry:
Majd lassan jobban leszel.
Hány hetes voltál?
Vendég

A kisebbik lányom "Nicsak, ki beszél"-t néz.És jókat kacag közben. Felvilágosítás...
Vendég

Nitacska sajnálom ami veled történt! :cry: :cry: :cry:
Vendég

pont a 12.hétbe voltam és akkor halt el a baba.valószinű beteg volt .legalábbis nekem ezt mondják ezért ment el a kis drágám.
nitacska007
Halásztelek

Nitacska: Csak előre tudod !! Jön az a kistesó meglátod hamar!

Kép
csucsu05

szia csucsu.ari vagy. :lol:
nitacska007
Halásztelek

Nem én vagyok ari hanem a kisfiad Máté:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Luca,
Tapló emberek sajna mindig vannak. :evil: Minket is kérdezgetnek már, hogy na hol a kistesó? Mintha elő lenne írva, hogy mindenkinek 2 év korkülönbséggel kell szülni. :evil:
Mikor tesztelsz?

Monti,
Szaniszló :lol: :lol: :lol:

Kacika,
Én is szívesen kicsinyítek Neked. :wink:

Kislibus,
Hol vetted? És mennyiért adnak egy ilyet?

Nitacska,
Nagyon sajnálom. :cry: Mennyi idős a kisfiad?

Mi ma bábszínházban voltunk, szerintem borzalmas volt, de a fiamnak tetszett. :shock: :D
Már nagyon várom a csütörtököt, hogy mi újság odabent, most bezzeg sokkal lassabban telik az idő, mint Karácsony előtt. :roll:

KépKép
dreika

Dreika, ha jövő vasárnapig nem lesz semmi, akkor tesztelek.
Ha nem jön össze, befejezem a hőmérőzést, meg mindent, aztán még egy hónapig nem védekezünk, utána vége a dalnak... :cry:

Szorítok Neked csütörtökön!
Vendég

Sziasztok.

Nitácska, üdvözöllek, bár jobb lenne ha nem így történt volna, de örülök hogy már előre is nézel.
Oh csajok, nagyon nagyon kellemes hétvégénk voltma azért megpróbálok visszazökkenni, a hétköznapi életbe.Luca nagyon szorítok.
Dreika, nálad szerintem nincs semmi baj, egyszerűen a természet kiválasztja nektek a legtökéletesebb babát és zt kapjátok majd.

Vera, ne add föl, olvass vissza a Zmimi terhességének kezdetére, majnem ugyanez volt

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 68800_.png

Kép

Kép
napsugár035

Jó reggelt!

Luca,
nagyon szorítok!!!!

Sugi,
úgylegyen! :D
Te hogy vagy? Nem akarsz egyet tesztelni? :shock: :wink:

KépKép
dreika

Tényleg?
Nem is tudtam.
Amúgy én ma annyira de annyira szarul vagyok hogy hihetetlen hogy üres a petezsákom. De viszont volt ma wc-zés közben egy eléggé sűrű nagyon sűrű kocsonyás jellegű mogyoróbarna nyákom. Remélem ez nem a vetélés előjele.

harivera
Budapest XXI. kerület

szia Dreika.
Nem , eszembe sem jutott a tesztelés, ma este mennem kell dokihoz, megnézi hogy minden rendben van e , aztán jönnek a vizsgálatok.
Még szerintem van egy hét mensiig, hosszú ez a ciklus, a vetélés miatt, de nem érzem hogy tesztelnem kéne...most legalábbis nem.

Vera, a legutóbbi vetélésnél voltam a legszarabbúl, épp azt mondtam ha norm lenne a helyzet örülnék ilyen tüneteknek.
De ez nem jelent semmit attól még kialakulhat a babó

Kép

Kép
napsugár035

Vera , leszedted a vonalzód?

mert?

ne légy pessszimista

Kép

Kép
napsugár035

Szia Lányok!

Nitácska, :cry: ... sajnálom!

Vera! Még azért ne add fel! Nálam sem látszott semmi a petezsákban 6 hetesen... most meg már ugye azt is tudjuk, h fiú! :wink:

Annyira szupi hétvégénk volt! Kettesben voltunk, a fiúk szét voltak szortírozva.
Péntek este mozi, az új Woody Allen filmet néztük meg. Imádom! Tényleg jó volt, nem ez a dömping amcsi-film.

Szombaton uszoda, szauna, nagyon fincsi! Romantikus vacsi itthon...kandalló...

Luca, nagyon izgi, megy a drukk!!!

Kép
zmimi

Sziasztok!

Vera,
tegnap nem voltam, de utólag is kívánok neked sok boldog névnapot! Mikor mész legközelebb orvoshoz?

Nálunk Lili megint lebetegedett, tök jó, öt napot jöttem dolgozni, de holnaptól szerintem megint maradhatok otthon. Csak tudnám miért van miatta lelkiismeretfurdalásom. Végül is kirúgtak...
De azért már elkezdtem sütögetni a pecsenyémet, hátha lesz más megoldás...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina! Hogyhogy kirúgtak??? :shock:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Lina! Bővebben???????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

tjuca

Vera!

Várom a pénteket. Próbálj meg ne is gondolni egyáltalán a gyerektémára. Jaj most ollan hülyeséget írtam, de mégis. :twisted:

tjuca

Montana,
decemberben megszűnt az az igazgatóság cégen belül, ahol én dolgoztam, a legtöbb kollegám ment a lecsóba, de vagyunk 3-an, akik felmondási védelem alatt állunk a gyerkőc miatt. Mi is kaptunk egy papírt, hogy a felmondási védelem lejártával, nekem dec. 20-szal megszűnik a munkaviszonyom. Tudom mennyi végkielégítést kapok... röviden ennyi. Most van egy évem más lehetőség után nézni. Persze a legjobb megoldás egy kisbaba lenne, az néhány évvel kitolná a felmondási védelmemet :lol:

Tjuca,
semmi különös, beszélgettem a volt főnöknőmmel, szívesen dolgozna velem együtt, de az még idő, még a megfelelő keretet kialakítjuk. Ez ugye egyéni munka, nem egy 8-16:30-ig meló, lehetőség van benne, de át kell gondolni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

teszek képet a készülő baba-quilt-emről:

A folyamat...

Kép az eszközök

Kép egy block

Kép több block...

és még hol a vége??? :shock:

Kép
zmimi

Lina!

Értem, és meddig tart a védelmi idő (GYES)?

Akkor ideje váltani. Én azt hittem ez a hely sz@r, de fix. :-(

Mimi!

Rendelésre is varrsz? :twisted:

tjuca

szia dreika.a kisfiam mosst február 23-án lesz 2 éves.
Már szép nagylegény. :lol:
nitacska007
Halásztelek

Linácska, nem is írtad még ezt a felmondást!Sajnálom...de meglátod,decemberig bőven megjön az a tesóbaba!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a táppénz miatt, megérdemlik!Egyébként is egy beteg gyerekkel jó otthon lenni.

Mimi, Te is voltál a szaunában?Szabad?Régen én is gyakran jártam, de asszem babásan nem mernék.

Vera!
Nagyon-nagyon szorítok Neked és a babókának!

Most én is táppénzen vagyok, mert délben leléptem a munkahelyemről, tök szarul vagyok, ami a fejemen megtalálható, az mind fáj.A doki antibiotikumot akart adni, de mondtam Neki, hogy nem szeretném, hátha babás vagyok...egyetértett, akkor szerinte se szedjem. :lol:
Aztán lehet, hogy sok hűhó semmiért.
Vendég

Mimi, szuper lesz a takaró.Ugye takaró??? :lol:
Vendég

Dreika, tényleg? És hova küldhetem a képet? :oops:
Vendég

Most csak gyorsan Kacikának: ilba76@freemail.hu

Később jövök!

KépKép
dreika

Sugi,
Mi volt a dokinál?

Zmimi,
Irigykedem a programjaidért!
Hűűű de ügyes vagy!!! :shock: Nagyon szép a takaró! :)

Lina,
Tudom, hogy nagyon sablon :oops: , de van 1 éved, addig tuti jön a tesó, ne görcsölj és hipp-hopp kopogtatni fog. :wink:

Luca,
Jobbulást!
Van aki azt mondja, hogy nem biztos, hogy rossz ha kicsit beteg az ember ilyenkor … :roll:

KépKép
dreika

sziasztok.
Na nincs semmi érdekes, minden rendben , a pocim rendbe jött, a doki csak mosolygott, mert látta az örömömet, hogy nem kellett műteni, azt mondta nem kellett vigyázzunk, ilyet nem mondott , sőt próbálkozzunk, mert ez fog megoldást hozni, nagyon sokáig vizsgált, azzal a kukucskálóval is, megnézte, nincs e osztott méhszályam, vagy hűvely, a sövény e szerint az uh szerint elég vaskos, , de azt mondta, hogy sokkal biztonságosabb ha nem szedi ki, még szülhetek is ha a baba meg tud fordulni, csak abban az esetben kell majd császár, ha teljesen keresztben fekszik, a legszűkebb helyen.Szóval én ennyire még sosem nyugodtam meg vizsgálat után, most ugy érzem mindent kibírok :lol: , viszont, holnap megnéz 4D uh-n, mert ott sokkal jobban látszik minden, méhfestést sem csinál, a teherbeesés nagyon könnyen megy a ciklus hőmről, nagyon jó a véleménye, látszik hogy minden rendben, nyh tökéletes, lesz egy vérvétel, amin a franc tudja már miket néz meg.
Egyelőre azt mondja, nem kell foglalkozzak a vetéléssel, akkor lenne nagyobb a baj , ha majd fél időben akarna elmenni, de arra meg vigyázni fogunk, mert nagyon fog figyelni rám.Itt van a városban a magánrendelője úgyhogy akár minden héten megnéz, bármikor kereshetem.
Azt nem tudom mi lesz ebben a hónapban, kiderül úgy egy hét múlva.

Kép

Kép
napsugár035

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, ezek nagyon jó hírek!
Végre valaki jót is ír...

Én nagyon szarul vagyok, ma ki sem kelek az ágyból.Szerintem arcüreggylladásom van, még a szemgolyóm is fáj, meg a fülem.
Tegnap száraz meleggel melegítettem, nem lenne jobb a gőz???
Vendég

Sugi, nagyon szép a görbéd!

Az enyém ilyen, ma nem mértem:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 68800_.png
Vendég

Hű Luca, tte tényleg beszedtél valamit, gyógyításhoz nem értek, de ha a fülem fáj, meleg sót szoktam rá rakni.
A te görbéd is ok

Kép

Kép
napsugár035

csajok nem akarok okoskodni, de remélem, a görbén feltüntetett együtlétek, nem csak ennyi, mármint sztem, a pé előtt is kéne eggyütt lenni, én azt olvastam, hogy a katonáknak idő kell, mire a méhbe feljutnak, a legjobb ha már a petevezetékben vannak, mire a repi megtörténik, mert akinek kevés ideig él a petesejt, sajna mire találkozna, már semmit nem ér.
Persze nem tudom kinek milyen igényei vannak, gondolom ettől is függ, de abban az időben előtte és utána és közben folyamatosan esélyt kéne adni.Tudom kényszerre nem lehet, de a cél érdekében.....
de lehet, hogy csak ennyit tüntettetek föl akkor bocsi, eldugulok

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, szerintem 4-én volt a pé, együtt voltunk előtte 2 nappal, aznap, utána két nappal...az már késő volt, tudom.
De én azt olvastam, hogy nem szabad túl gyakran, mert akkor sem vagyunk előbbre, általában 2 naponta javasolják..

De lehet, hogy én tudom rosszul. :oops:
Vendég

Megy a privi, ide nem merem :oops:

Kép

Kép
napsugár035

Oké :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dreika, köszi, mindjárt megy pár kép.

Sugi örülök hogy jó híreket kaptál.

Luca, jobbulást!!
Vendég