Sziasztok!!
Eléggé vacakol a netünk, nagyon utálom, de örülök, h legalább van.
Ábel az első fogak kibújása óta (6hó) cumizik. Igyekszem csak akkor odaadni neki, ha álmos. Ő a kispárnáját hurcolja és azon pihenget, ha olyanja van, ez a fő kedvenc.
Cumisüveg is van, abból isza a tejcsit, azon kívül csöröspohár, abból pedig vizet. Menne rendes pohárból is az ivászat, de imád pancsolni, így inkább csőrős.
Alíz!
Örülök, h minden rendben Veletek. Várjuk a híreket. Esetleg cserélhetnénk telcsiszámot, h szólhass, ha előbújik a baba.
Juca!
Ábel az én konyhámat használja játékonyhának
Imád pakolászni, , persze csak a műanyag edényeket érheti el. Egyik nap megszerzett egy fém tálat és azzal dobolt egy kanál segítségével....ő élvezte, én nem
Nagyjából Ábel is ezeket csinálja. Nálunk most nagy kedvenc a táncolás, pörög körbe-körbe. Szeret hátrafelé is közlekedni, nagyon kíváncsi, minden érdekli.
A hiszti mindennapos, igyekszem urrá lenni a helyzeten.
A bili elől van, de főleg állni szeret benne...
Mimi!
Gratula a ficánkoláshoz!!
Kislibus!
örülök Neked, vigyázz nagyon Magadra!
Erika!
Bármit írok és bárkinek eszébe jut róla valami, írja meg, erről szól a topic
Én is tudom, h felkelés után kakkant a fiam, de nem erőltetem a bilit. Anyós emlegeti...
Vera!
Nagyon nehéz Neked, de veled vagyunk. Próbálj megnyugodni. Gondolunk REád!
Linácska!
Ez nagyon gáz! Reménykedtem pedig. Nem tudok mit irni, ne hari...
Luca!
Próbáld elengedni a füled mellett az ostoba kérdéseket!!
Nálunk Tirza ügyben nincs semmi, kissé zaklatott most az életünk, így nem téma a tesó....
Igaz ma a corában csodaszép kislánycuccokat láttam és bőghetnékem volt. Gyorsan vettem Ábelnek egy micimackós rugit alváshoz, 645 ft volt.
Elballagok, ember dolgozik, gyerkőc alszik, vár a házimunka...
pussz Mindenkinek!
[/b]