Új privát üzeneted érkezett!

A gond az volt, hogy nem tudtam volna itthon diétázni, mert az epések ezt meg azt nem ehetnek, de az pont ellentétes amit a pcos diéta miatt csinálnom kell, vagyis nem ehtnék semmit sem, mert ellentétesek egymással.
így egyszerűbb.kicsit oda kell figyelni, de mivel nincs epehólyag sem, nincs epe, nem kell diéta, ha megszoktam a műtéti heget meg az emésztés helyreáll.

65 nagyobb és megszámlálhatatlanul sok kicsi kő volt!!!!a nagyobb olyan 1-2 mm és ezek a legveszélyesebbek mert ha kikerül és rossz helyre, halált is okozhat.

Pandacsek, szép vagy nagyon!és nagyobb lettél!
Vendég

Kona gratulálok, gyönyörű a kislányod!
Pandácska hihetetlen, hogy milyen karcsú vagy még így is!
Lafi jól tetted, hogy eljöttél, remélem hamar felépülsz mostmár. A mensi nekem is tök fura volt a két fiú után. Bencussal 4 hónap után jött meg először, és olyankor nem nagyon akart szopizni, szinte erőltetnem kellett.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hahó!
Még egyben. Tuti nyákdugó volt, 4 adagban távozott, az első volt nagyon picit rózsaszín egy helyen. Ma már nincsen ilyen. Derekam fáj és leállt az agyam, nincsen kedvem semmihez és úgy vagyok éhes, hogy étvágyam közben alig. Szóval tuti készül valami! Botival aktiv WC-re járkálással indult, most meg székrekim van, igy sztem még nem fél nap lesz a rákészülés. Aztán lehet ez tök másmilyen szülés lesz és meg itt várom a jeleket.

Én Marcsinak drukkolok, ő már nagyon időben van, még ha kicsit el is van számolva.

Lafi: ez mitől lehet, ez a sok kő? sztem is jó, hogy hazajöttél, Hunor végett is meg az idegeid meg az egészséged végett is. Addig jó mig nem vagyunk a sok szaki között, onnantól kész életveszély.

Tothzsu: kérünk szépen beszámolót! sztem nem csak én vagyok nagyn kiváncsi, hogy hogyan is ment ez az otthoni dolog! Pl nem lett minden véres-vizes? mivel vágtátok el a zsinórt? utána bementetek azért kórházba, hogy megnézzenek téged? bába azért kiért ? a lepény végett, csak ellenőrzizteted vkivel hogy kijött-e az egész, nem? jogilag hogy megy ez? nyilatkozol, hogy mikor született és elhiszik? mert ugye a kórházban hivatalosan regisztrálják meg minden.

Panda: nagyon csini vagy!!!! szegény férjed nem irigylem, biztos nehéz most neki :D

Kép
Kép
normajeane

Fog kendőzni rajtam kivül vki? Épp azon agyalok, hogy milyen technikával oldjam meg a pólóban szoptatás problémát. Most azt találtam ki, hogy feláldozok 1-2 felsőmet és gomblyukvarrás technikával csinálok rá egy giga gomblyukat cicinél és varrok rá takaróanyagot. Igy ha odakötöm a picurt, csak felhajtom a takaróanyagot, szét a gomblyukat s máris ott a manna.

tothzsu: hordozd Pannát, nem fog sirni még ennyit sem

Kép
Kép
normajeane

Ma közölte a férjem, hogy vicces milyen kicsi a cicim a hasamhoz képest :evil: :oops: :lol: :shock: :roll: kedves :lol: igaza van mondjuk, de soha nem voltam Pamela Anderson.

Lafi,
Hú ennyi köved volt? Ez azért nem semmi :shock:

Köszönöm a pocak bókokat :wink:

Norma,
Én kipróbálom majd a kendőt, bár még azt se tudom, hogy kell felkötni de van ilyen füzetem róla :roll:
Vendég

Panda, eszméletlen dögös vagy! irigy-irigy..... :oops:
Lafi! de durva....ennyi kő....! :shock: :shock:
Norma! ennyi kérdés.... huhh, majd igyekszem.

Mivel jelenleg szaksegítséggel nem lehet szülni a tavaly szeptemberi botrány óta, ezért borzasztó nehéz választás elé lettem állítva.
Szerencsére, mivel az előző szülésem is nagyon gyors volt, ezért nagyon figyeltem, amikor a bába mutatta, hogy mit kell figyelni a méhlepényen.
A köldökzsinórt természetesen ollóval vágtuk el :D (bár most kedvem lenne az otthonszülést vadul és elvtelenül ellenzők kedvéért azt írni, hogy saját fogaimmal rágtam el, aztán gyertyafényes vacsorát rendeztünk a méhlepényből és villogtattam a szőrös lábamat, hej! :wink: :wink: :wink: )
A kórházat pedig nagy ívben elkerültem.
Védőnő és gyerekorvos látta Pankát, innen tudom a pontos súlyát.
Jogilag, pedig ott van jogom szülni, ahol akarok. Szerencsére az osz.ről szóló korm.rendeletet elhalasztották jan.1-ről júl.1-re, ezért most nem lettem törvénysértő. Jelenleg az osz.-t féllegálisnak mondják Mo-on.
Nyilatkozom, igen, hogy ittésitt egészséges leánygyermeket, stb... és anyakönyvezik, onnantól ugyanaz. Tanú kell, esetleg gyerekorvos látta, leírja, de elvileg még ez sem.
Minden a kádban zajlott, és vér sem sok volt... betegalátétet, vattát, papírvattát használtunk, nem sokkal több dolog keletkezett, mint egy menzeszkor.

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Helloka! Csak képet dobok, rohanok is. Hazajöhettünk szerencsére, bár sárgultunk befelé, kaptunk kis kék fényt, de a mai vérvételünk jó lett így jöhettünk!

Puszi MIndenkinek! És gratula az Anyukáknak és Kitartás a Kismamiknak!

Kép

Kép

Nem tudom, ha kitartunk a 40. hétig, akkor copffal jöttünk volna ki???

Ja és szüléstörténetet én csak akkor írok ha mindenki túlvan rajta.

Puszi!!!

Kép
Kép
sleepin

Sleepin,
Istenem de édes Bende :D Szerintem nagyon hasonlít rád :wink: Jó babázást nektek!! Ja és csinálj úgy vonalzót :wink:
Vendég

Sleepin

Gratulálok Bende babához! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!! :D :D :D
Vendég

Lafi: de jó, hogy újra itt lehetsz! Remélem most már nem jön semmi Hunor és közéd!

Pandus: hááááááááááááát, szerintem nőtt az a pocak:)

Megjegyzem én mindig a nagy melleimről voltam híres. Persze minden relatív, de mostanság folyton azt hallgatom, hogy milyen kicsik a melleim....hát ezt is megéltem :lol:

Sleepin: az apukát még nem láttam, de szerintem Bende nagyon hasonlít rád:) Az hogy nem akarsz mesélni elég sokat elárul a szülésről....hosszú és kemény volt? :?

Kona: nem szép dolog eddig titkolni az eseményeket:) Gratulálok és sok tejcsit, egészséget kívánok! :)

Na megyek embert faragni magamból az esti bulira ;)

bingii

Sziasztok!

A jelöltek látom még elvannak. Én is először Marcsira tenném le a voksomat, de mostmár Norma te is egyre gyanúsabb vagy. Főleg azok után amit írtál magadról. Legó azért te is fennt vagy a listán. :-)

Móni,

úgy tudom, hogy a CTG és az NST ugyanaz. De nem bizti, hogy jól tudom.

Csibe,

én is színt úgy vagyok, mont te éjjel nem megy az alvás és átálltam a délutáni szunyára. Bár nekem az az előnyöm még, hogy nem kell felkellnem olyan korán.

Tóthzsu,

örülök, hogy jól vagytok. Köszike a tippet. Szerintem lehet, hogy az én vajúdó olajamban nem lesz rózsa. Már mindent megvettem hozzá. Bár lehet kapni pálmarózsát nem rossz bár nincs annyira rózsa jellege.

Kona,

gratulálok a babához! Nagyon szép kislány.

Sleepen,

örülök, hogy otthon vagytok. Tényleg sok haja van ennek a szépségnek.

Lafi,

örülök, hog yvégre a kisfiaddal lehetsz. Szegénykém sokat gondoltunk rád. Vigyázz azért magadra! Okés. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sleepen gyönyörű a babucid. Azért csak írd le a szülést nyugodtan, kíváncsiak vagyunk rá, még akkor is, ha nem volt éppen leányálom. Arra is fel kell készülnünk, nem lehet mindenkinek sétagalopp.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Kona: gratulálunk a kislányodhoz, nagyon szép, igazán nőcis!:)

Sleepin: nálunk is rengeteg haj van/volt, mindenki el van tőle ámulva. Bende gyönyörű! A szülésed ennyire rémisztő volt?

Panda: én is irigy-irigy (ahogy Tóthzsu írta)!! Hogy lehet ilyen vékonynak lenni???:)

Lafi: üdv újra itthon/otthon. Nem gyenge kőmennyiséget halmoztál fel :!:

Norma: én nem kendőzök, bár játszottam a gondolattal, de elvetettem, mert sokan mondták, hogy fennáll az 'elkapatás' veszélye... :?

Csajok!
A hétvégén akkor nem lesz babaeső?:) Finisben lévők hajrá!

KépKép
Kép
sagi1

Jaj csajok olyan szomoru vagyok
Szuleimnel vagyok es hat azzal a hirrel fogadtak,hogy elpusztult a kutyuskam.Ugy sajnalom,kicsit varhato volt,mert mar 14 eves,de ugy szerettem Kép

Kép

Kép
marcsitita

A Belga juhasz Art Perzeus volt a neve.Olyan szep

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi,

részvétem a kutyád miatt, nekem is van 2 (egy nagy statfordshire keverék és egy yorki valamint egy macsek)

De jó azoknak akik már szültek.Tök furi én nem fogom fel agyilag,hogyha a jövő héten nem szülök magamtól akkor beindítják rá egy hétre,tehát max 8-9 napom van baba nélkül.
Egyszerűen nem fogom fel. Annyira furcsa.

Az is furi,hogy akkor van csillagjegy forduló és így én dönteném el milyen csillagjegyű stb. Ez egy picit aggaszt,mert szerintem ezt neki kéne eldönteni nem másnak.
ndombi

Ndombi,

ezen már én is elgondolkodtam. Lehet, hogy máshova tartozik. Bár a kínai horoszkóp sem rossz. Az egyik ismerősöm babája a kutya évében született. És minden illet rá. Morog miközben eszik, a papuccsal kezdett el játszani először. Azt még mindíg szeretti. Stb... Mindjárt megnézem, hogy februárban mire vált. Ez az év a szerencsemalac éve volt. Nem tudom mikor fordul.

Marcsi,

részvétem a kutyus miatt. Szegényke.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Fájdogál a pocakom, a derekam, meg a fenekem tájéka. Nem bírok aludni. Ma kétszer is aludtam napközben, délelőtt egy fél órát, délután egy órát. Ilyenkor meg kukorékolok. De napközben nem bírok fenmaradni.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok! Pocsék éjszakám volt, 2-kor bírtam lefeküdni, fél nyolckor meg általános ébresztő. 3-szor keltem fel hányni az éjjel, nagyon égett a gyomrom. Azt hiszem, az én testem teljesen felkészült egy kisbaba fogadására. Fájnak a melleim, és meg is vannak duzzadva, meg meleg mind a kettő. Termelődik a tejecska. Kár, hogy Szaffi még nem így gondolja.

Kép
Kép
Kép
csibe76

tejecske.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt,

Kona neked is gratulálok tündéri a kislányodhoz, jó egészséget, és sok sok tejcit nektek.

Sleepin tündéri a kisfiad, és mekkora haja van :roll:

Lafi, de jó hogy újra otthon vagy, nem semmi mennyi követ szedtek ki belőled :shock:.

Pandácska te hihetetlenül csinos vagy, nagyon szép a pocakod, és egyetlen felesleges kiló nincs rajtad, nem semmi.

Szegény Csibe :(

Norma veled mi a helyzet?

Kép
andi1975

Sziasztok

Marcsi: sajnálom nagyon a kutyusodat...nálunk pár napja egyik tengerimalackánk halt meg. Valaki jön...valaki megy...sajnos ha fáj is, ez az élet rendje.

Lányok: mi a fenét csináljak? Este lefeküdtem és nem volt semmi bajom..aztán hajnalban mikor felébredtem pisilni már úgy mentem mint egy csípőficamos és azóta se jobb. Próbálom mozgatni de majd betojok a fájdalomtól....nincs vmi ötletetek???
Mondjuk kicsit be is paráztam, mert egyik rokonom szülés után lett csípőficamos :?

bingii

Sziasztok!

Hazajöttünk a kórházból!:)
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!
Nóri baba egy tündéri kislány:)
Nagyon fárasztó és kimeritő volt a két hét a kórházba,a várakozás napról napra hogy mikor történik valami teljesen kikészitett már.
Gratulálok én is minden már megszületett kisbabához,Konkri mondta mindig a híreket:)
Találkoztunk a kórházba,megnéztem Marcell babát,nagyon aranyos baba:)A mellettem lévő szobába kerültek:)
Elég nehezen akar elindulni a súlyunk,(elég sok súlyt vesztett),mert nem volt tejcim eleinte,Nóri meg elég kis lusta,mindig elalszik a cicin és nem szopta ki azt a keveset se ami volt.Igy kaptunk tápszert a kórházba és igy elkezdett nőni a súlya,igy jöhettünk haza tegnap.
Elég stesszes voltam a kórházba az etetések miatt,szegénykém meg mindig sirt,uh nagyon ránk fért hogy itthon legyünk végre.De tegnap óta olyan jó minden,végre itthon mi hárman:)Párom olyan sokat segít,mindent együtt csinálunk és ez nagyon jólesik nekem:)Kissé nehezen megy még a felkelés elindulás a műtét miatt,de már elég szépen gyógyul.A szopi is kezd beindulni,már nem minden evésnél kell pótólni tápszerrel,csak birjuk ébren tartani a kisasszonyt:)
Visszaolvasni még nem volt időm,de igyekszem majd.
Képet is küldök hamarosan!
A még meg nem szült kismamáknak kitartás!

KépKép
pocok81

Udv ujra koztunk Pocok!
Koszi csajok,tudom en csak rossz hirekkel jovok folyton.
Remelhetoleg holnap mar kezembe foghatom a kishercegem es elfelejtek minden rosszat.

Kép

Kép
marcsitita

MArcsi, még éjjel akármi történhet.
Pocok gartula mégegyszer, meglátod itthon majd beindul a tejed. Bencussal nekem is azt mondtáka kórházban, hogy nincs is tejem, én is állandóan stresszeltem, de itthon szépen megindult, 17 hónapig szopiztunk.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Én is köszönöm a gratulációkat!

Nekünk a szülés hosszú és kimerítő volt (ha lesz egy kis időm, majd írok részletesebben róla). A dokim és a szülésznő fantasztikusan sokat segítetettek, sokat beszélgettek velünk végig a vajúdás alatt. És így életem legszebb élménye lett az a sok-sok óra...Így utólag örülök is, hogy nem pikk-pakk ment a dolog, mert lelkileg is jobban felkészültünk Noi érkezésére :)

Noibaba sajnos szintén elég sokat fogyott a kórházban, de nem kapott tápszert, csak cukros vizet pohárból. A harmadik naptól szépen beindult a tej, szoptatásnál mindig folyik mindkét ciciből. A Leányzó pedig az itthoni mérleg szerint is szépen növekedésnek indult. Tegnap leesett a köldökcsonk. Holnap jön a védőnéni, kíváncsi vagyok, mit mond.

Mindenkinek, aki még az Apróság érkezését várja sok-sok türelmet!!! Nekem nagyon lassan ment az utolsó hét.....
kona

Sziasztok!

Pocok,

hát igen már jó régen elmentél. Örülök, hogy ismét közöttünk vagy.

Marcsi,

szorítok, hogy ma csoda történjen. Vagyis nem csoda hanem, hogy elinduljon ez a kis pocaklakó.

Csibe,

és renniet nem szedsz? Bár azt is szokták mondani, hogy a hányás is egy jel. És ahogy írod lehet, hogy tényleg te következel. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!!!

Kona
Gratulálok én is. Gyönyörű a kiislányod.:)

Viki
Szépek vagytok,írj nyugodtan pár sort a szülésről.Szerintem aki még nem szült ezután se aggódik jobban,aki meg már igen...nos annak mindegy.:D:D:D

Pandus
Szééééép a pocid.NAgyon csini vagy.:)

MArcsi,Norma drukk!!!!Írjatok mindenképp ha valami történik.

Norma,Te kit értesítesz????

Vörösbegy
Vajon mikor jöhetnek haza???? :roll: Remélem már jól van Barni.

Pocok
Várjuk a képeket.Gratula mégegyszer.

Brigi
Tudom nem vígasztal,de ma reggelre úúúgy beállt a combcsontom,hogy nem bírok emnni.Tegnap este óta kicsit furcs a hangulatom és a közérzetem,a derekam leszakad.Keményedések állandóak,de még nem érzem,hogy indulni kéne....
Jó volt a buli???

Csibe
Kitartás!!!!!Pár nap és megkönnyebbülsz....
:wink:

Lafi
Minden elismerésem....nagyon stramm Csajszi vagy.Le a kalappal.
Hogy bírtad Hunor nélkül????:(

Blo
Merre vagy????? :? :roll:
Vendég

Vicki nem szedtem be emmit, mert nem volt ittohn, de elgondolkoztam rajta, hogy kéne venni..
Nem hiszem, hogy én következetk, bár jó lenne, de nem leszek pofátlan, Marcsinak kell jönnie!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja megkérdeztem egy szakértőt, a mellfeszülésről, azt mondta, hogy az ösztrogénszint megemelkedése miatt van, és ezekt már a baba okozza, nem az én szervezetm, ő is csak pár napot jósolt...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kitartás Csajok, kitartás :!: :!:
Már nem sok van hátra...

Csibe: próbáld ki a rennie-t, állítólag tényleg jó! De szerintem is nagyon készülődik már a szervezeted!

Kona: mi eltettük a köldökcsonkot :oops: (emlékbe):)

Marcsi: ma este még bármi lehet, ha pedig nem, akkor holnap lesz a nagy nap!

Pocok: nem semmi, hogy a kórházban adtak nektek tápit! Tök jó, h nem kínoztak benneteket a tejcsi hiánya miatt! Nálunk (Szolnokon) csak sima vizet kaptak a babák, azt kellett nekik 'beosztani' és slussz. És ha valakinek nem volt teje, és fogyott a baba, akkor nonstop izélgették, hogy "szoptatni, szoptatni, szoptatni, mert attól lesz tejcsi". Nyilván otthon a nyugiban megindul már a tej, csak az ember lánya jusson haza! Na mindegy, nektek még egyszer gratula!

Blongyi: ti mit adtatok Milánnak hasfájásra??
sagi1

Jó reggelt!

Kicsit szundítottam délután. Nem tudom mi van, de nagyon álomkóros vagyok.

Lego: mi a fene lehet?? Lehet, hogy a baba nyom nekünk ott vmit? Én is bicegek, bár a reggeli állapotomhoz képest már sokkal jobb. Akkor minden lépésnél összenyeklettem.
A buli beszélgetős volt, de jó volt.

Pocok, Sagi: még 1x gratula Nektek!:)

Marcsi: remélem holnap már nem írsz ;)

Csibe: közeledik az idő...;)

bingii

Bingii, lehet, hogy lejjeb ment a babuci, és pont valami ideget nyom. n is voltam így, més kb. félidőben, egy pár napig alig tudtam menni, gondolom áttete a székhelyét a kicsi.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Marcsi! Egész este gondolok Rátok, hátha... még az éjjel buli lesz!
Csibe! Elég gáz lehet az éjszaka közepén fenn kuruttyolni, amikor reggel vár az iskolás és a kétéves - gondolom - sajtkukac...legalábbis az enyémek kétévesen turbógiliszta üzemmódra kapcsoltak...

Viki!
szerintem nagyon tapintatos dolog Tőled, ha vársz a szüléstörténettel!

Pocok!

Klassz, hogy a tejcitéma kezd jól alakulni! Nagyon ügyesek vagytok!!! Szuper párod lehet!

Bingii!
Ez a csípőficamos dolog, ez nagyon ismerős...Petikénél szülés előtt 4 nappal kezdődött, most meg kb. két héttel előtte, de a szülés napján egész nap rogyadoztam. 4kézláb mentem fel az emeletre. Persze akkor még nem tudtam, hogy éjjel születik Panka...

Norma???? hol vagy? Én Petit kendőztem, de csak pár hónapig, főleg újszülöttként. Nemrég ajánlottak 5e-ért nandusat, vadiúj, L-es. Szted megéri? Nekem csak házilag megvarrt flanell van.

Hát, csajok, így harmadik után az utófájások kegyetlenek voltak.. még jó, hogy ma már alig fájt. (Bár szóljatok rám, mit panaszkodok, ilyen szülés után....!!!! ez a minimum :D )

Pá,
Zsu
tothzsu

Csibe: én is erre gondolok, hogy talán a baba nyom vmit, mert akárhogy mozgatom nem ugrik ki és azért reggel óta már lett volna ideje.

Zsu: azt mondod, hogy ez is szülés előtti jel féleség? Reggel amúgy terpeszteni sem tudtam...érdekes lett volna mondjuk úgy kell szülnöm :D Most már megy a terpesz, úgyhogy jöhet Maja is :D

Zsu azért le a kalappal előtted is! Baromi stramm vagy! Egy kis panaszkodás belefér ;)

bingii

Na ezektől az utófájásoktól én is félek! Mondjuk a szüléstől is...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Itt vagyok én is, egyben és várakozva. Pedig még ki tudja, lehet 1 hét? vagy több???

Tothzsu: hát, sztem nem éri meg, mert a Nandus is elég merev tudtommal. Én most beruháztam egy rugalmas kendőre, 4 hós korig ez a legjobb meg a háti hordozáshoz is. Amúgy nekem is olcsó van, sima lenvászon, abba pl fektetve nem igazán tudtam beletenni :?

Sagi: javaslom elolvasásra a Kontinuum elv c. könyvet, megjelent magyarul is. Az elv lényege, hogy a kiegyensúlyozott felnőtt titka a kiegyensúlyozott csecsemőkor, 9 hónap bent és 9 hónap kint anyával, igény szerint. Boti sokat volt kendőben és egyáltalán nem hisztis , sőt nem szeret kézben lenni! Nem beteges és nem sírós és mindent meg lehet vele bezsélni születése óta (na jó, néha nem, akkor nincsen demokrácia :)).

Képzeljétek, valamit érezhet! Éjjel sírt!!!! De nem csak úgy, hogy rosszat álmodott és simi a fejre és alszik tovább, hanem felkelt és sírt és sírt és panaszkodott keservesen. Először apja bement, kivette, presze akkor csend lett, de ahogy visszatette folytatódott a panaszáradat. Kicsit hagytuk, hátha elalszik, de nem! aztán bementem én és leültem az ágya elé és suttogva mondtam neki, hogy biztosan azt érzi, hogy lassan kijön a tesó és ettől szorong , de nem kell mert a szeretet osztódik , sőt csak nő ha többen leszünk. És képzeljétek megnyugodott és kb 7-8 perc után amiko rmondtam neki, hogy feküdjön le , mivel már ülve bóbiskolt, simán lefeküdt és éreztem, hogy megnyugodott és aludt is csendben reggelig. Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e még ilyen!
Amúgy is nagyon apás 3 napja, úgy érzem mintha haragudna rám, mivel eléggé Zsombira figyelek, ez tény. Persze ellátom, de érzem magamon a befelé fordulást és azt hiszem ezt Boti is érzi és rosszul esik neki.

Csibe: ilyen rossz volt az első két szülésed? vagy miért félsz?

Kép
Kép
normajeane

Lego!
Köszi,hogy érdeklődsz,olyan aranyos vagy!
Hát sokminden nem történik velünk,Tina eszik,alszik,nagyon jó baba,éjjel is 1-szer kelek,megetetem és reggel 8-ig csönd van,bár akkor is én keltem enni:)
Szimi imádja,puszilgatja,mindig segíteni akar ,de vigyázok nagyon,mert tud durva is lenni,nem tudja még,hogy nyúljon hozzá:)
Továbbra is a cumisüveget részesíti előnyben,csak mutatóba teszem cicire,nem nagyon kell neki sajna.Tejem meg van bőven,fagyasztom is.
puszi
ildi10

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytok! :D Hát elég fáradt vagyok még mindig, a sebem is baromira fáj, de alakulok... Bende baba egy tündér!!! :D És napról napra jobban érdeklődik... Hason emelgeti a fejét, a mellkasomon volt, hogy felkúszott a nyakamig... Mondtam is neki, hogy jövőhéten már járni fog??? :lol: Szopi alakul, egyre jobban megy! Kell mellé itatnom, mert besárgult picit odabent, de már szépen visszament. Ja és ÓRIÁSI a lába! Emlékeztek a 4D-n lemérték a 26. héten. Hát gyerekek bazi nagy lába van! :D Na nem pofázok tovább... Bocsánat a sok meséért...

Kitartás az egybenlevőknek, jó babaázást a különlevőknek! :D

Szüléstörténettel várok. Jobb így. Amúgy ne féljetek egyedi esetek voltunk. Testén is keresztben volt a köldökzsinór. Na majd részletesebben...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
sleepin

sleepin: császár lett? most nem vágom hirtelen mi van! Láb nem jelent sokat, Boti 9 cm-essel született és most 12 cm, bazi lassan nő neki.

Kép
Kép
normajeane

Csajok, ez az apás szett mennyibe kerül amúgy?
Már hetek óta próbáljuk beszerezni, de hiánycikk...kezd már nem is érdekelni, csak adnak majd vmi műtős ruhát az apának, hogy be tudjon jönni, ha nem tudjuk megvenni, nem??

Sleepin: majd kérünk új képeket és mesélj csak, jó olvasni:)

bingii

sziasztok!

Panda: tényleg nagyon jól nézel ki. szép a pocid! :)

Lafi: Örülök, hogy újra otthon vagy, Hunor már nagyon hiányolhatott! Nem semmi a kövek száma.

Kona: Gratulálok Nektek!!!

Norma: drukkolok, hogy Zsombi elinduljon!

Sleepin: szépek vagytok! :)

Marcsi: kitartás!!!!

Bingii: ez az apás szett változó, mert nekem azt mondta a szülésznő, tök felesleges a komplett szettet megvenni, egy-egy gyógyszertárban árulnak nem teljes szettet és az pár száz (kb: 500Ft) körül van, viszont mi egy orvosi kellék boltban találtunk, de az teljes szett volt és ott 2000 valamennyi volt az ára.

Képzeljétek, én tegnap este 11kor valami iszonyú rosszul lettem, egészen hajnal 5ig hánytam, hasmenésem volt (mindez egyszerre), görcsöltem. Reggel 6kor sikerült vmit aludnom.
Ma is görcsölgetek, de voltam Nst-n, minden rendben, semmi fájást nem mutatott. Most már egyre nehezebben viselem.

KépKép
lorcsi

Lorcsi: fú, ez igy egyszerre elég necces lehetett. Sztem ez nem a szülés , ahhoz durva lenne, inkább vmi kajával lehetett gondod, nem?

Köszi a drukkot, elkél. mióta elment a dugóm azóta alig van fájástevékenység, bár ha van az elég necces.

Kép
Kép
normajeane

Norma! Igen, én a fiúkat nagyon nehezn szültem sokat vajúdtam velük, nehezen tágultam velük, és csak a sokadik tolófájásra ugrottak ki belőlem. Na ezért fosok, bár remélem, most némi előny, hogy már nyitva vagyok valamennyire. Az első fiamnál egy átvajúdott éjszaka után is teljesen zárt voltam, pedig szabályos, 10 perces fájásaim voltak egész éjszaka. Nagyon fáradt voltam, mire szültem, nem tudtam 3 napig sem enni, sem aludni.
Na de majd most megmutatom!!!
Amúgy az első szülés után azt mondtam, hogy én aztán soha többet! És mégis itt vagyok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Még mi is egyben vagyunk :wink:

Gratula a sok pici babának és anyukájának! :D

És kitartást a még szintén várakozóknak! :D

Múlt héten a CTG nem mutatott semmit, viszont a szülésznő megvizsgált, és azt mondta, hogy a külső már nyitva van, a belső még nincs. :D Ennek nagyon megörültem, mert Renátóval két teljes napig rendszeres fájásaim voltak tágulás nélkül, remélem, most fordítva lesz! :wink:
Holnap megint megyek reggel CTG-re és ha még belefér, akkor csütörtökön is!
Egyébként a csípőficamos mozgás nálam is megvan, de azért, mert csak az oldalamon tudok feküdni és hiába fordulok egyikről a másikra, mindig annyira elzsibbad a forgóm, hogy alig birok menni.

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Jó reggelt!

Jöttem megnézni, hogy azok akik a 14-re pályáztak vajon egyben vannak-e még?! :D Tud vki vmit?

Szerencsére ez a csípőficamos dolog elmúlt mára, de a tegnapi nap elég kemény volt....

bingii

Csajok milyen az, ha valakinek nem folyik el a magzatvíz, csak szivárog?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe!
Ezen már én is gondolkoztam. Szerintem olyan lehet, mint az terhesség alatti inkontinencia. Nem tudom, hogy észre lehet-e venni a különbséget. Ettől én is parázok.

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Nem tudom, nekem tegnap este óta van ilyen, pont, mint az inkontinencia, csak hátul, a fenekemnél lezs olyan a betét. Csak egy-két csepp valami. Tiszat víz, nem sárga, nem olyan, mint a folyás, és nem is véres. Ezért kérdeztem. Nem akarok feleslegesen bemmeni a kórházba, ha nem muszály. Nincs semmi más bajom, most nem is keményedik a hasam, és nem is fáj.

Kép
Kép
Kép
csibe76

bocsi, hogy beleszólok. úgy tudod megállapítani, hogy magzatvíz-e, hogy odraksz egy betétt és ha 1-2 óra alatt elnehezedik, akkor az volt, mert az azért megtöli, akkor is ha csak szivárog.

KépKép

KépKép
lnd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?