Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Alíz:
Bence nagyon örült az ajándékoknak, a 160 db-os puzzle-t pici segitséggel ugyan, de ki is rakta egyből.Adidas póló , Scooby Doo-s zokni pedig ki lett mosva, már száradnak. :wink:
Oviban is jól sikerült a bulijuk, mondta a torta is finom volt, izlett nekik is , óvónéniknek is.
Holnap meg az van tervbe véve hogy nem anyuék jönnek be hanem mi megyünk haza hozzájuk, úgyis anyu süti a tortát, tehát náluk lesz megköszöntve Bence is.

Okés, én benne vagyok, hogy majd együtt elmenjünk valamikor a Hangyabolyba, jó ötlet.... majd megszervezzük. :wink:

Tegnap Dorkám elég furán aludt. Előző éjszaka éjfélkor aludt el, reggel 8-9 között 1x felébredt tejet inni, majd visszaaludt 3/4 12-ig. Persze a délutáni alvása igy igencsak veszélybe került, de nagy nehezen este fél 8-kor kidőlt. Gondoltam ez az éjszakai alvása lesz, hisz fáradt volt már ekkor, meg kezdett nyügösödni. De nem... a Barátok közt szünetében 9 előtt kicsivel felkelt és éjfélig nem volt hajlandó elaludni. De akkor elaldudt végre és azóta is alszik, még inni sem ébredt eddig.
Szóval, az én lányom mindig hozza a formáját, láthatjátok.... :roll:

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Jaaaaah... az utolsó képen jobbról a 3. kislány nem etnikum, hanem anyja magyar, apja arab. :P

Kép
Kép
bendor

Andi! Jók a bulifotók! :D Dorka nem semmi ezzel az alvással... :shock:

Olgiékról tudtok vmit?

Kép
zsuzska81

OLGItól kérdeztem mehetnek-e ma haza, és minden oké-e.

OLGI sms:
IGEN. :) Várjuk a zárójelentést. Majd jelentkezem. Puszi

Kép
Kép
bendor

Helló lányok!

Andi:
Hú nem semmi tényleg Dorka alvás terén,úgy látszik az éjfél bejön neki nagyon mint elalvási időpont.
Majd változik ez szerintem csak gondolom elég fárasztó neked hogy nem hajlandó elaludni hamarabb.
Lehet ma is olyan sokáig alszik/aludt?
Az jó,hogy Olgiék mennek ma haza már alig várom hogy írjon. :)
Biztos már ő is nagyon örül neki hogy végre haza mehetnek ,na meg pesze Zolika!
Ma lesz a nagy találkozás.Megnézném a kis arcát amikor meglátja Tündikét.
Nagyon jók a Party képek. :D Úgy látom a két kisfiúval a képen Bencével , nagy haverok igaz?
Tök jól néz ki a torta,hol csináltattad?
A nagynénémnek tudod ikrei vannak (legalább is már írtam)és nekik 6-án volt küldött képet majd megpróbálom felrakni.Nekik is nagyon szép, Barbie-s tortájuk volt.
Akkor jó bulit anyukádéknál a hétvégén ha addig nem jönnék.Érrezétek jól magatokat.

Kép

Kép
aliza

Íme a csajok:

Kép

Pintyus:

Megint eltüntél?
Megcsináltam a lencse levesed,már mindjárt kész.
Biztos finom az illata alapján,de majd mindjárt le MEO-zom. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
aliza

hellosztok!!!!!!!!!!!!!!!

tegnapp nagyon el voltam havazva a sok munkával, és este megint barnáztam, megijedtem teljesen és ma elmentünk párommal egy magánrendelőbe és egy roppant kedves, aranyos hölgy vizsgált meg, és sokat láthattuk a kis Maszatkánkat!!

17,2 mm, és tökéletesen megfelel a korához. 8+1.
Csodálatos kis csöppség!!
Nem kaptam rá gyógyszert mert azt mondta hölgy ez a decemberi vérzésem kitisztulása!!! És ez egy természetes folyamat. Tisztul a hüvely és minden. De a méhben, sem körülötte sem benne sem sehol sehol semmi nem látszik pedig nagyon alaposan megnézte!

Andi, nagyon jók lettek az ovis képek!!! És az a torta valami isteni! Hol csináltattátok?

Zsuzsi: Pannika csodaszép, nekem is a szopcsispárna kép tetszett a legjobban, várunk ám folyamatosan képeket!

Olgi nagyon örvendek hogy hazamehetsz! Én is megnézném zolcsikát mikor meglátja Anyucikát és Tündi babát!!! :wink: :wink: :wink: Majd olgi biztos elmeséli!

Aliz milyen lett a lencseleves??? Andinak izlett, csinált is szegény egy hadseregre valót! Már a végén csak ő ette!
:oops:

Kép
Vendég

Jaj Bea, ne haragudj, nem válaszoltam a kérdésedre!!! Nem tudok semmit arról a honlapról amit kérdeztél, de még megkérdem páromat is! Remélem minnél hamarabb találsz állást!

Nem hívtad fel azt amit Andi ajánlott az iwiwen?
Vendég

Sziasztok!

Pintyus!
Ezuton is gratula a kis Picurkádhoz!!!( aki azért szerencsére napról napra nagyobb)
Minden rendben lesz meglátod, hisz eddig sem volt semmi nagyobb gond, ezután sem lesz.Csak nyugodj meg, ne agyalj feleslegesen, élvezd a terhességedet.... de csak ismétlem magam ezzel a mondattal....

A tortát a Szőke Cukrászdában készittettük.20 szeletes 3500 Ft volt, persze csak a a mesefigurás ostya a tetején azt hiszem 500 Ft rajta. De már manapság semmi nem olcsó. :roll:

Alíz!
Nagyon szép a kislányok tortája, igazi csajoknak való... biztos örültek is neki, nagyon.
Milyen lett a lencse???Biztos nagyon fincsi.
Én valóban egy hadseregnek valót készítettem szilveszterkor (1 kg lencséből) :lol: , gondoltam elfogy az, hisz vendégeink is voltak. Na a vendég gyerekek annyira voltak jó evők mint az én Dorkám... ugyhogy sok nem fogyott belőle, pedig tényleg finomra sikeredett. Férjem szorgalmasan ette velem... de egy idő után azonban megunta (Bence kapásból rávágta fúúúúj... lencse és meg sem kóstolta :roll: :twisted: , Dorka meg egérnek való mennyiségeket evett). Tanulság az, hogy legközelebb fél kg lencséből is elég lesz késziteni. :wink:

Bea!
Állás? Gyaksziügy? Torokfájás?
Remélem minden sikerül, megoldódik, elmúlik....

Olgi!
Remélem már otthon vagytok. Majd ha van időd várjuk a szüléstörténetedet , meg Zolcsika reakcióit Tündi babát meglátván... Na meg persze a képeket ....

Zsu!
Panni bébi eszik-alszik-názelődik továbbra is, gondolom.... ha igen, (és biztos így van) ügyi nagyon. :P :wink:
Császármetszésed helye, hege szépen gyógyul? Jól vagy már teljesen?

Fájó szívvel bár... de a jövő héten ne várjatok.... de azért majd gondolok Rátok. :lol: Na persze addig még van 3 nap... ugyhogy nem ússzátok meg.. :lol: még jövök. :mrgreen:

Pusssssz

Kép
Kép
bendor

Nem láttam az iwiw-en Andi ajánlását! pedig néztem, csak utána meg el is felejtettem kérdezni!
Ja, és úgy néz ki, sikerült a gyakorlatot elintézni. A klinikára megyek hétfőn a pszichiátriára.
Vendég

Ja, Andi! Hozzál majd havat a sieléses nyaralás-telelésből!
Vendég

jajj, én már azt sem bánnám ha tavaszodna!!! Én imádok kint lenni, és ma jó idő volt
fél órát kint voltam, beszéltem uncsimmal telon!!

Most megennék ién is egy szelet tortát!!!
nyam nyam%!!!

Bea! Grat a gyakszihoz, hogy fogod bírni a pszihiátriát???Nézd vissza az üzenőfali üzeneteid közt biztos ott van az üzi amit Andy tett fel!
Vendég

Jaj, de jó! Azóta már biztosan otthon is vannak Olgiék!

Pintyus! örülök, hogy minden rendben, bár elhiszem, hogy megijedtél....

Andi! Pannika alapvetően jó kislány továbbra is, de sajna az éjjel megint fájt a pocija, nagyon nehezen aludt el... :( Pedig most semmi olyat nem kajáltam. Szerintem az a gond, hogy ha fent van nagyon sokat grimaszol meg tátog a kis szájával és nyel egy csomó levegőt.... De hát a száját nem foghatom be... :shock: Infacolt mindenesetre kapja! A sebem szépen gyógyul, de még érzékeny. Viszont nagyon szépen van összekapcsozva! Félve néztem meg, mikor hazajöttünk, de nagyon pozitívan csalódtam! Én azt hittem, hogy vmi vastag heg lesz, de csak egy kis cérnavékony! :) Ha begyógyul, nem sok minden fog belőle látsznai! :lol:

Hadd dicsekedjek egy kicsit! Terheség alatt 8,5 kg-ot híztam, ma reggel meg már 9,5 mínusznál tartottam! :D Jó mondjuk rengeteg felesleg van rajtam így is, bőven van miből leadni! De ennek azért örülök igazán, mert eszek rendesen, sőt, egy csomó édességet, mert azt kívánom, így mindenki azt hoz. Úgyhogy ez a azsoptatás jó fogyókúra! :D

Kép
zsuzska81

de jó Zsuzsi!!!

Gratulálok a fogyókúráért!!!
Andi is nagyon le aakar fogyni, lehet neki is egy babára van szüksége aki szopcsizik is!!!!!!!!!!! :oops: :P

Nagyon hamar lement a szülés alat felszedett súly!!!!! Ez hihetetlen!!!
Vendég

Sziasztok!!!
Itthon vagyunk, minden rendben van :lol: Zolcsika le sem mászik rólam, együtt szoptatjuk és tisztába tesszük Tüncsikét :lol:
Mindenkinek köszi a gratulákat, meg az aggodalmakat.
Később írok :lol:
Pannika gyönyörű és a többi baba is :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Helloka!

Isten hozta a kis Tündi babát köztünk!!!

Olgi!
Örülök, hogy hazamentetek, az az igazi mikor már együtt van a kis család és mindenki alhata saját ágyikójában.
Oké, várjuk majd a beszámolót, fényképeket, mindent amit megosztol velünk. :lol:

Bea!
Neked hozok egy kis havat!!!
Recepciós állást ajánl az egyik középiskolai ismerősöm a saját cégéhez. Fogalmam sincs milyen céghez, mert szerintem nemcsak egy van nekik. Megpróbálom majd ide átmásolni a cimet, de amugy ismerőseim közt megtalálod Papp Csillát, ő keres egy emberkét.
Majd mesélj milyen a pszichiátrián, mit kell csinálnod!

Pintyuska!
Kösz, harmadik gyerek...... :shock: :shock: :shock: , előtte le kellene fgynom, nem még igy vállalni... nem gondolod? Ugyhogy ördögi kör ez. :lol: Számomra legalábbis. :roll: De mint már írtam két császár után igencsak húzós lenne.... Ugyhogy ez elméleti síkon működik csak...
Bea havat kért, Te tavaszt , ugyhogy ha tudok akkor hozok. :lol:

Zsu!
Hát gratula mindenhez!
Ahhoz hogy fogytál, ahhoz hogy Panni baba szülőkímélő kislány, ahhoz hogy a heged is szép.
Az esti nyűgösség egyébként jellemző a babákra, de lehet tényleg a sok levegőnyeléstől fájt a pocija. Az én manóim mohón ettek , sok levegőt nyeltek, és rendszerint kajálások után üvöltöttek. :roll: Legrosszabb persze a tehetetlenség volt.

Alíz!
Kérdezted még reggel ma is sokáig aludt-eDorka.
Ma már nem 3/4 12-ig, hanem "csak" 3/4 11-ig. :lol:
Délutáni alvása sem este fél 8-kor kezdődött, hanem 6-kor, és perpillanat is alszik.
Kiváncsi leszek a szokásos éjféli elalvási idő korábbra tolódik-e ma vagy sem.
Lencse?????? Bizti finom.

pusssz

Kép
Kép
bendor

Bea!
Ez volt az:

Állás!!! Recepcióst keresek! Ha valakit érdekel vagy van ismerőse, aki állást keres küldjön email-t a csilla.papp@lorinvest.hu-ra.

Kép
Kép
bendor

Andi! A pályázat beadásánál(e-mailben elküldöm az önéletrajzom) hivatkozhatok Rád?

Zsu! Grat úgy nagy általánosságban mindenhez!:)

Olgi! Végre otthon! De jó! Várju majd a beszámolót és a képeket!

Pusszantás Mindenkinek!
Vendég

Olgi! De jó, hogy végre otthon vagytok! :D El is hiszem, hogy Zolcsikának hiányoztál! Itt is még egyszer gratulálok Tündikédhez, csodaszép kislány! :D Ha lesz egy kis időd, várjuk a szüléstörténetet, meg persze képeket is!

Andi, Zita! Köszönöm a gratulákat.... Persze messze még a vége, de ez a szoptatás jó fogyókúrának tűnik! :lol: Eszek rendesen és fogyok! Eddig ha nem vacsiztam, akkor is híztam... :(

Reméljük ma jó éjszakánk lesz! Már alszik a kis Drágám! :D

Kép
zsuzska81

Bea!

Igen, hivatkozhatsz.

Kép
Kép
bendor

Andi! Ok! Köszi! Pályázat röppen...
Vendég

Sziasztok!

Hoztam képeket, ha nem bánjátok! :D

Kép esti elalvás előtt

Kép nagy rám a picike zokni :)

Kép szopipárnán ma reggel

Kép
zsuzska81

De édes!:)
Vendég

Ma sem pörögtük szét magunkat a fórumon.....
Minden ok mindenkinél????Gyanúsan nagy a csend!
Itt nálunk minden okés, most értünk a végére tartalmas vacsinknak (rántott husi, rántott gomba, sült krumpli, fokhagymamártás),aztán jön a nagy fürcsi és pihi. Az éjjel kettőig cseten voltam egy másik oldalon, ma meg már a tescot is megjártam, de felesleges volt. Gimnasztika labda volt akciósan, persze, mire oda értem, elfogyott. :shock:
JÓ éjt! Pussza
Vendég

Zolcsika és Tündike még a korházban. Talán testvérek??? :lol:

Kép Kép
Kép
KépKép
BALRÓL TÜNDIKE A KOCSIBAN ZOLIKA :lol:
Kép

Sziasztok!!!
Most csak ennyi :lol:
A szüléstörténet készen van, csak be kell gépelnem :roll:

Zsu: Tündéri a kis Pannika :lol: Egy cukorfalat :lol:
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! De édes a kis Tündike! Meg Zolcsika is:)
Hú,valóban nagyon hasonlítanak.
Minden jót Nektek is! Várjuk a beszámolót! Puszi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap azért nem jelentkeztem , mert anyuéknál voltunk vidéken. Mikor hazajöttünk akkor meg elfoglalta a gépet. (laptop még mindig szervízben van :cry: )
Ez a magyarázat főleg neked szól Bea!!! Te hiányoltad a kis csapat tagjait. Én mint látod megvagyok. :lol:

Zsu!
Naná, hogy rakhatsz képeket a Piciről, el is várjuk. :wink: Tündéri babóka ez a Panni baba az már biztos.

Olgi!
Jaj, de szépek vagytok Mindannyian. Valóban hasonlóak a babókáid, még jó, hogy azért leirtad melyik képen ki van. :mrgreen:
Nagyon édesek együtt a testvérkék, biztos voltam benne hogy Zolcsika kis gondoskodó lesz, hisz látszik rajta milyen kis ragaszkodó, nyugodt, okos gyerek.
A képeket összehasonlitva, érdekes, hogy Zolcsika és Tündike méretbeli különbségei nem ütköznek ki.Mármint ahol a Dalmata-s rugiban fogja Zolcsika és mellette Zolcsika ugyanabban a szerelésben a babakocsiban fekszik.
Pedig azért bő másfél kg a különbség a fiad javára. :wink:
Rajtad egyáltalán nem látszik hogy most szültél... nagyon kis fitt vagy a képeken.
Na... a szüléstörténetet várjuk ám!

Puszi és kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Mármint a férjem foglalta el a gépet.....

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Olgi! Tényleg döbbenetes a hasonlóság! Még jó, hogy írtad, ki kicsoda! :lol: Zolcsika látom, sgít! Te pedig nagyon jól nézel ki! :D Szüléstörténetet várjuk! Pláne, hogy csüt. este nekem azt írtad, biztosan nem szültök, aztán péntek reggel jött az sms, hogy megszületett Tündike! Kiváncsi vagyok, hogy történt!

Andi! Pakolsz már a síelésre? De jó lesz Nektek! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Zsu!
Még csak gondolatban pakolok, de holnap már a gyakorlatban is. :lol: Remélem semmi fontos dolgot nem hagyunk itthon.
Néhány kép rólunk:
Kép Bence szülinapi tortával anyuéknál
Kép Ajándékbontás közben
Kép Dorka egyedül eszik
Kép A "jó" kislányom beült a babája bölcsőjébe
Kép Ma séta közben (Dorka a sídzsekijében)

Kép
Kép
bendor

Andi! Hiányzás igazolva!

Nagyon jók a képek! Milyen nagy örömmel bontja Bence az ajándékot, olyan édes! Dorka, meg látom önállósul, már egyedül eszik...hmm, de a babaágyas is tetszik:D

Bizti nem felejtesz el semmit! Én úgy szoktam, h. listát írok a legfontosabb dolgokról, a többi ha itthon marad, nagy baj már nincs. Íratok, pénz, gyógyszer az első ami nálam bekerül a csomagba, majd ezután jönnek a ruhák, stb. Jó készülődést és persze felejthetettlen telelést!
Ha nem leszek pár napig, akkor nincs netünk, ugyanis holnap jönnek beszerelni az UPC netet, nem tudom mikor lesz üzemképes! Na pussz
Vendég

Sziasztok!

Andi! Akkor jó pakolást mára! Látom, Bence szombati bulija is jól sikerült! Dorka egyedül evése! :D Na, meg a bölcsőbe ülés! Nem semmi a kiscsajszi! :D

Bea! Reméljük lesz netetek hamar!

A mai éjzsakánk ismét szupi volt! Meg kell állapítsam, ha nem fáj a kis hasa, akkor mintagyerek a lányom! :D Éjszaka szinte órát lehet hozzá igazítani, 3 óránként ébred, eszik, elalszik velem a nagyágyban, megvárom, míg mélyen alszik, és akkor gond nélkül át tudom tenni a saját ágyába. Lekopogom, de úgy tűnik, az Infacol használ! És kis édesen becuppogja, nem is köpi ki, csak fintorog hozzá! :D

A héten itthon van a férjem, kispapa szabin! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok !

Bea!
Köszi, én is ugyanilyen fontossági sorrend szerint szoktam pakolni... Dorka még alszik, de ha felébred akkor elkezdem a cuccos összeszedegetését.
A neteteket biztos hamar megcsinálják afelől szerintem ne aggódj. Nekünk is UPC-s net van, szerintem elég korrektek, ha nyügünk van akkor is segitenek később is.Ja és a netjük megbízható, nem akadozik, ami fontos.

Zsu!
A kis mintababádnál tök jó, hogy bevált az Infacol és nincs pocigondja. Ez tényleg nagyszerű. Hidd el ez nagyon megkönnyíti a napjaitokat és a gyerek is jobbkedvű ha nem fáj semmije.

Képzeljétek, tegnap Bence 3. tejfoga is kiesett.Kis csorbacsík már teljesen, bár az előző két tejfog helyén szépen nő az új maradandó foga. És mozog a 4. tejfoga is.
:twisted:

Alíz, Pintyus merre vagytok??????

Férjem hétvégén belekukkantott egy "tudományos" hetilapba anyuéknál. (Story, Best vagy valami ilyesmibe... :lol: )
És mit olvasott ????
Németh Kristófék (Barátok közt Gézája) kisfia, Lőrinc, hajnal 2-ig van fent, eszébe sincs hamarabb elaludni, másnap meg délig szunyál. :mrgreen:
Na ezen jót nevettem, legalább vannak sorstársaink..... nemcsak a mi gyerekünk szadizik velünk, ez számomra megnyugtató. :lol:

Puszi Mindenkinek, további szép napot!

Kép
Kép
bendor

Andi!!!!!!
Felhívott Papp Csilla,holnap megyek állásinterjúra!
Köszi még egyszer! Ha összejön,örök hálám üldözni fog :lol: :lol: :lol:
Puszi
Vendég

Andi!!!!!!
Felhívott Papp Csilla,holnap megyek állásinterjúra!
Köszimég egyszer! Ha összejön,örök hálám üldözni fog :lol: :lol: :lol:
Puszi
Vendég

Kétszer is elment, pedig csak módosítani akartam! No, mindegy! Majd beszámolok!

Ja, még mindig megy a t-online-os netünk....de várjuk az UPC-t....
Vendég

Sziasztok!

Huuu...... cucc jó része be van pakolva, reggel még a fogkefe, cumisüveg... pár ma még el nem tehető cuccot pakoljuk hozzá és indulhatunk.

Bea!
Na, ennek igazán örülök, hátha összejönne.
Mivel foglalkozik a cég ahova recepcióst keresnek? Tudsz valamit?
Drukkolok neked nagyon!!!!!!!Mindenképp ird meg mi volt, igaz sokára fogom olvasni, mert szerintem a szállásunkon nem lesz net, de majd gondolok Rád! Meg Mindenkire persze.

pusz-pusz

Kép
Kép
bendor

Bea!
Mi volt ma a pszichiátrián????

Kép
Kép
bendor

Nahát...kellemesen csalódtam. Most már az új netről nyomom, ez igazán villámgyors átszerelés volt!
Andi! Annyit sikerült neten kideríteni, hogy ingatlanos iroda, a többiről majd holnap szerzek tudomást. Köszi a drukkot!
Pszichiátrián voltam, de beteg az én emberem, úgyhogy elvileg jövő héten csinálom majd a gyakorlatot.
Vendég

Sziasztok!

Bea!
Akkor egy heted van a pszichiátriai melóig.
Netedet fürgén megcsinálták, mondtam én, nálunk is ügyesek voltak. :wink:

Pizsamásaim vacsiznak:
Kép

Pussssz

Kép
Kép
bendor

Csajok! Főleg Zsuzska és Olik! Egyik ismerősöm megkért, h. dobjak fel pár képet kislány rucikról, amit eladna. Ez a három együtt lenne 3.000 ft(+postaköltség). Ezeket nem is használta, vagy max. egyszer volt a csajon. Mind márkás rucik. Nézzétek:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Bocsi, a négy együtt 3.000 :lol:
Vendég

A legkisebb a rózsaszín cuccos, az 68-as. De! Én szerintem nagyobb, kb. 74-es lehet! A rugi 74-es, a kantáros nadrág szintén 74-es, és a másik naci 82-es (de inkább 86-os). Szerintem a postaköltséget nem fogja külön kérni, legutóbb ezt mondta, csak vigyék el.
Vendég

SZÜLÉSTÖRTÉNETÜNK:
Az egész egy csütörtöki napon kezdődött ( 2008.01.03.-án).Akkor voltunk 36+4 naposak. Ugyan úgy telt el a délelőtt, ahogyan szokott: takarítgattam, főztem, Zolcsival elvoltunk. Eljött a déli alvás ideje, lefektettem a kisfiamat, aztán kimentem wc-re. Ott vettem észre, hogy barnázgatok. Mi szó – megijedtem. Azonnal felhívtam a dokimat. Abban maradtunk, hogy mivel nincsenek fájásaim, has keményedés, ezért elég, ha másnap megyek a betervezett NST-re. Lepihentem. Újra WC-re mentem, most már friss vérezgetés volt, persze kevés, de nagyon megijedtem. Akkor hívtam a férjemet, hogy bemegyünk a korházba. Ilyen „idősen” a szülőszobán kötöttünk ki. Megvizsgálták, NST, semmi jele nem volt a vérzésnek meg annak, hogy szülni fogunk. Valószínű megpattant egy ér, ezért volt az egész. Este 9-kor haza küldtem a páromat, mert az apósom vigyázott Zolcsira, én meg bent maradtam megfigyelésre a szülőszobán. Pont akkor ügyelt az én szülésznőm ( együtt szültünk Zolcsit is). Mondtam is neki, hogy amikor valóban szülni fogok, biztosan nem lesz ilyen mázlim…
Éjfél tájt furcsák fájásaim lettek. Gondoltam biztosan a sok vizsgálat meg tapogatózás miatt van. Igen, csak ezek 6 percenként jöttek egyre erősebben. Szóltam az ügyeletesnek, hogy kössük rám az NST-t és nézzük meg a fájásaimat, mert ez eléggé ANNAK tűnik. Éppen a hátamra fordultam – egy pukkanás és elfolyt a magzatvíz. Bizony: szülünk!!!
Azonnal csináltak egy UH-t, mert nem tudták megmondani, hogy milyen fekvésű a baba, annyira fent volt még. Hát FAROS, KORÁBBAN jön és nagyon FENT van…Ezért császár mellett döntöttek.
Akkor kezdték el keresni a dokimat, én meg a férjemet. Azt mondták, hogy max. 3 ujjnyi tágulást várnak, aztán műtő. Hát nagyon gyorsan tágultam. A szülésznőm mondta, hogy a gép nem mutatja nagy fájásokat, de látta rajtam, hogy nagyon fáj megvizsgált – bő 3 ujjnyi…Azonnal a műtőbe! ( A dokimat nem tudták elérni, ezért az ügyeletes műtött, de szerencsémre a korház egyik legjobbja volt akkor ügyeletben)
Talán nem fogom leírni, hogy mit éltem meg császár alatt, mert ez a történet csak a boldogságról szól, lényeg a végeredmény, itt van mellettem a KISLÁNYOM!!!
2008. 01. 04.-én 4.08-kor megszületett Tündike!!! Amikor éreztem, hogy a mellkasomra rakták a babót, hogy elvágják a köldökzsinórt, Tüncsi felsírt és vele együtt én is zokogtam.
Megmutatták, olyan picike volt és gyönyörű!!! Megpuszilhattam, aztán kivitték az üvegfal mögé, ahonnan boldog Apuci végig figyelte és várta a babáját. Vele maradt, amíg engem rendbehozták.
Nagyon boldogok vagyunk, most már két gyönyörű babánk van. Én meg megtapasztaltam mind a két fajta szülést és csak egyet tudnék még hozzáfűzni: HA VALAKI AZT ÁLLÍTJA, HOGY A CSÁSZÁR KÖNNYEBB – AZT LEÜTÖM!!!
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Gyors kukkra jöttem, 10 p múlva indulunk.

Olgi!
Köszi a képekkel fűszerezett szüléstörténetedet, nagyon jó volt olvasni. Olyan szép dolog ez mindig. Igaz a császármetszést nem részletezted, de tudjuk minden jó ha vége jó.... és ez a lényeg. Egy Tündérkével több van a világon aki boldoggá tesz benneteket. Nagyon szép, mesés gyermekkort kívánok lánykátoknak.!!!

Puszi Mindenkinek, és legyetek jók , vigyázzatok csemetéikre míg távol leszek.
:)

Pusziiiiii

Kép
Kép
bendor

Kép

Sziasztok lányok!!!!!!!!!!!

Hát tudom hogy régen nem írtam, de azért követtem az eseményeket és olvastam szorgalamasan minden nap de nem volt időm írni!!!

Anyira el vagyok havazva a munkával hogy nem is tudom hol áll az eszem!!

OLgi! Anyira szépen írtad le a történetet hogy a végén meg könnyeztem!!! Pedig már egszer hallottam és mégis! Gyönyörü kislány Tündike és a Jó Isten éltesse őt egészségben és boldogságban! :D

Zolcsika hogy van, még mindig csüng rajtataok??? Gondolom imádja a kis hugicát! Miket mondogat neki???

Zsuzska: Pannikárol meg mindig jó látni képeket, ugyhogy mindenki tegyen fel bátran képeket a gyerkőcökről, mert ilyenkór feltöltődünk energiávalés vágyal! Ugye Bea???!!!

Aztán ha kicsit melegebb lesz, tavaszodik akkor egy játszóteres talit is összehozhatnánk! Kicsikkel és nagyokkal! :lol:

Bea nagyon szurkolok a mai állásinterviewhoz!!remélem tetszeni fog és sikerül!!! Kiváncsian várjuk a beszámolót!

Andyék már biztos kocsiban vannak és reménykednek hogy Dorcsi alszik az autóba! :lol:

Nagyon jó szórakozást nektek!!!

Aliz: Te nagyon el vagy tünve!!!! Hogy van Balázska??? Miket csináltok???
Ugy emlékszem hogy neked nem volt fogadott orvosod! Ugye? És miért döntöttél igy? és kinél szültél végül? A vizsgálatokat amikre elküld a körzetis azokat a klinikán csinálják?? Pl. a 12 hetes szűréseket?

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jó volt az állásinterjú. Egyelőre várnom kell még, értesítenek majd, hogy visszahívnak második körbe vagy sem. Remélem igen, mert szimpi volt!
Olgi! Nagyon édes Tündérlánykád!
Rucikról vélemény??
Vendég

Pintyus! Jó, végre "látni" Téged!
Aliz? Gabi? Ditke? Merre vagytok?
Vendég

Bea: de miről szólt az interjú? Ingatlan iroda, vagy mi ez?
Vendég

Sziasztok!

Nagy örömmel csatlakozom hozzátok.

Kép
awe

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?