Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Jó sokat írtatok! Megpróbálok mindenkinek mindenre reagálni.

Kata!
Torta én is én fogom készíteni, de én úgy vagyok vele - ennek biztos lesz viszhangja -hogy amennyit enni fog a tortából annyi tojástól és egyéb cucctól nem lesz baja. Ezen én nem gondolkodom sima mezei csoki tortát sütök nekik.
De ha jól tudom Kriszta Orsi féle joghurttortát sütötte...

a szülinap úgy lesz hogy mivel szombatra esik háromtól jönnek a vendégek ez a nagyszülök és a testvére és ennyi aztán lezs egy kis hidegtál (én készítem) a torta és ennyi. Sok sok lufival a kicsiknek. :)

Nori és a többiek akik a tejjel kapcsolatban kérdeztek. :lol:
VAlóban az elején fejnem kellett - több privátos hozzászólást is kaptam emiatt többek között a legfájobb Kisegér volt hogy igen is szoptassak mert nem lesz tejem - azóta is fejek mert nekem az elején nem volt segítségem így nem tudunk beállni a szopival aztán ez így alakult ki néha bánom néha nem ez van én választottam és büszke vagyok magamra hogy volt erőm végigcsinálni. Napjában 90 %-ékban kétszer fejek este és reggel (mikor még alszanak és mikor már alszanak) és van hogy délben ha nem jött össze az agadjuk. :)

És még annyival had dicsekedjem hogy hivatalos tejleadó anya is voltam egy darabig. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ruha téma: én is szeretném megvenni nekik a szép márkás ruhákat de sokszor nem tehetem meg elég szűköse van szabva a pénztárcánk inkább arra koncentrálok hogy minnél tovább itthon tudjak lenni velük. Nem ítélem el azt sem akinek ez létkérdés és mellette meg is tudja tenni mert akár ki akár mit mond ez pénzfüggő hiába akarnám ha nem tudom....
Az hogy itthon milyen ruhában vannak nekem általában normális nem a legjobb de nem is fotlos szakadt ruha. A jobbak mivel nincs túl sok inkább elmenősek.:)

Bandika!
Nálunk nincs járólap távfűtés van viszont és ha nem fűtenek úgy akkor vastagabban öltöztetem ha meg igen akkor vékonyabban. Szeritnem figyeld a kicsidet és ha érzde hogy fázik adjál rá valamit ha meg nemakkor nem kell. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Bandika,
Húú, szegény! :? Balu milyen kis maszatgyurka! :lol:

Orsi,
A napokban tettem fel két olyan képet is Olivérről, ahol a karácsonyfa van a háttérben, az egyik képen egy piros-fehér-zöld szalagot rágcsál. A snoopys fölső, ami rajta van, 92-es, a szürke gatya meg egy 92-98-as nike. Ne felejtsd el, hogy neki a teste is sokat fölvesz. :oops: Ha megkerül a mérleg, referálok majd! :lol: Ha még egyszer megadatik, hogy gyerekem lesz és esetleg kislány, akkor azért nagyon szeretném, ha inkább Lili-, mint Olivér méretei lennének! 8) :lol: Tök jó neked, hogy Lili ilyen ügyesen alszik! :D

Kata,
Lábfejes nekünk tényleg nincs. Nagy buli lesz 6 hét múlva? Amikor a „beszólás-tulajdonságot” osztogatták, én is valahol a sor elején állhattam. Azért ezt annyira nem bánom… :oops: 8) Ezt kompenzálva viszont szerintem elég jól bírom a kritikát, persze ha van alapja. :lol:

Zsebi,
ez tényleg durva, hogy csak fejéssel eddig fönt tudtad tartani a tejtermelődést! :shock: :D

Ruhatéma:
Azt én nem tartom érvelésnek, hogy „úgyis kinövi”. Persze, akkor ne is takarítsunk, mert minek, úgyis kosz lesz újra, vagy mondjuk ne is tisztálkodjunk, mert úgyis büdösek leszünk. De persze mindenki nyilván a saját megítélése és pénztárcája szerint dönt, a mondást illetően igaza van Melcsinek, azért még sok minden másban gondolkodhatunk hasonlóan. :D
Mi is szoktunk kapni ruhákat, na de milyeneket! :roll: Mi (a húgommal ) mindig továbbadjuk a rászorulóknak. Most is lapul egy „szépséges” szabadidőruha a gardróbban ajándékozásra várva….
20140901102739
 
 


hajni777 írta:

Ruhatéma:
Azt én nem tartom érvelésnek, hogy „úgyis kinövi”. Persze, akkor ne is takarítsunk, mert minek, úgyis kosz lesz újra, vagy mondjuk ne is tisztálkodjunk, mert úgyis büdösek leszünk..


:lol: :lol: :lol:

hajni777 írta:
mindig továbbadjuk a rászorulóknak. Most is lapul egy „szépséges” szabadidőruha a gardróbban ajándékozásra várva….


Arra gondoltam, ha így folytatja Olivér a növekedést,lassan talán Mi is lehetnénk azok, akiknek a kinőtt ruhatárat ajándékozod... :lol: :lol: :lol:

Zsuzsi! Nyárra én is később rendelnék ruhát. Én mostanra csak ilyen kis egybe hosszú nadrágosat, ill. tavaszra. De farmerünk is rengeteg van, mert ugye azt vettem csomagban használtat, és abban van kertész, bélelt meg vékony is. Ezért írtam anno Hajninak, hogy mi ezzel nyárig tutira elleszünk és ez igaz is. :lol:

Bandika! Sajnálom a leesést? Megcsúsztál? Én mindig ettől féltem, mikor nem volt korlátunk, főleg. Terhesen mászkáltam a lépcsőn, 2 oldalt meg semmi. Azért is lakunk lent Bálinttal, mert nem akartam emeletre mászni korlát nélkül, kezemben a gyerekkel.

Még egy kérdés: van valaki, aki külön szinten lakik, mint a gyereke? Mert én Bálinttal lakom, de ugye ez azt jelenti, hogy kb. a nappaliban/vagy a szobájában, a párom az emeleten a hálóban, mellette a nagyfiam. Szóval nincs 3 szobánk egy szinten, a nappalinak meg nincs ajtaja, amit magunkra csukhatunk. De Bálintot nem akarom a hálónkban altatni, de egyedül a földszinten hagyni se... Tudtok valami jó megoldást? (Házbővítésen kívül...)

dkata
 
 

 
 

Bandika! A sajnálom a leesést nem kérdés, hanem kijelentés, csak nagyon béna vagyok.

És Zsebi Te tényleg NAGYON ügyes vagy, Kisegér ide vagy oda. :lol:

dkata
 
 


Hajni!
Hatalmas méreteitek vannak. De igazad van a test is felvesz. :) Én a nadrágjaimon látom amíg dagibb voltam pont jó volt a hossza most hogy már ennyit fogytam meg hosszú mint.

Kata!
Köszönöm a tejes dícséretet. :)

Nekem is ez jutott eszembe Hajni hogy már itt is bőven tunák örökölni a ruháitokat több generációban is. :)

Az én gyerköceim most hordják a 74-est. Nincsenek egész nyolc kilók és kb 73-72 cm. De hát azért ne felajtsük el a születési súlyokat. Mert azért ha jól emlékszem amelyikütöknek most ilyen nagyobb súlyú a babája az nem is három kilóval született.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi
tejleadó? ikrek mellett? azt meg hogy csináltad? Milyen mennyiségek voltak naponta? Ez nem semmi!
Az én fiam 3220szal született, és most 69-70 cm és 7,5 kg :D Szóval váltottunk mi is a 74esre :D

Képzeljétek, vasárnaptól vasárnapig itt lesz anyósom :shock: Én szeretem, de most rettegek.

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma!
Hát nem tudom hogy csináltam nincs rá receptem... biztos alkat kérdése is. Bár szerintem az is hozzátett, hogy nekem mindig x időnként ettek nem amikor éppen godnoták (nem igény szerint). Így az elején napi nyolcszor fejtem 260 ml-t és mivel nem votl ennyire igényük mert nem ettek meg sokat ezért a többi ment a fagyiba mikor megtelt adtam le. :)
De sok ikres anyukának rengeteg teje van.

Valamelyikütök kérdezte hogy mennyit esznek a kicsik reggel 150 ml este 200 ml. :) nem nagyétküek

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hello lányok!

Itt volt anyukám,hogy kicsit utolérjem magam és jobban elusztam mint gondoltam! :oops: :lol:
Mindenbe belefogtam amihez már jo rég nem is nyultam! :roll:
Na de itt vagyok!
Üdvözlöm a régi ujjakat! :lol: Kép

Nori!
Hu de jo a kép rolatok!
Szépek vagytok!!
Gyönyörü nagylánykád van!

Zsebi!
Annyira édesek a képen!!!
Tejleado?
Nem vagy semmi!!!!
Gratulálok és igen ,büszke lehetsz magadra mi is azok vagyunk rád!!! :D
Nagyon ügyes voltál/vagy! :D

Hajni!
Én is megnézem a nyári szerkokat!
Olivér nagyon csinos ezzel az uj tollazattal! :D
Édes pofi!!!
Hát aki készül a melegbe az ne viseljen hosszu hajat! :wink: :lol:
Kajával hogy álltok?
Kigondoltad mit viszel?
Én is szeretem a trendi cuccokat besorolnám magam a divat macák közé! :wink: Magát a vásárlást is élvezem nagyon(ez már betegség)!! :D
Most voltam a JLO-ba ugy le vannak árazva hogy beszarás! :D

Bandika!
Te szegény!
Gondolom hogy fájhat!
Nagyon édes Balu a képeken!Teljes szkafanderbe megy a kaja látom! :lol:
Te kis szemfüles.....kiszurtad a táskám??!!! :wink:
Orsi volt a hibás mindenbe :lol: :lol: :lol: !!!

Kata!
Leirnád nekem a krumpli fözit?
Mikortol mehet a spenot szerinted?és persze hogyan elkészitve?
Én Jonshon&Jonshonnal mosom a haját(kamillással) Marcikának kezdetektöl igy nem is változtattam ezen és gyogyszertári fürdetövel a kis testét!
Az emeleti témához nem tudok szolni mert mi mind egy szinten vagyunk éjjel!

Melcsi!
Nagyon édesek a gyerekek!

Emma!
Remélejük anyospajti jo fej lesz és segitség lesz neked hogy ott van! :D

Zsuzsi!
Nem semmi alvokája van Olivérnek! :D

Orsi!
Milyen a M&S overálotok?
Nézegettem azokat is és olyan jok!!!

Visszaolvasok nehogy valakit kihagyjak!
Kis kutyámat beengedem és utána!!
Ja és a taliba én is benne vagyok nekem az örsi Ikea szuper!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Ja és jot mosolyogtam Zsebi multbéli pufiságán!! :lol: :lol:
Hány kilo is vagy....????
Na jo ez költöi volt! :wink:
Tudjuk hogy 50 alatt!!! :wink: :evil: :lol:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


zseboroszlán írta:De sok ikres anyukának rengeteg teje van.


hááát, zsebi,
nemtom... én nagyon meglepődtem, mikor egy ikres anyuka azt mondta, h neki van elég tejcije... már elkönyveltem magamban, h ez lehetetlen vállalkozás (gondolom, magamból indultam ki). Én is emlékszem, mennyit szenvedtél a fejéssel, úgyhogy naaagy Gratula, nagyon ügyes vagy!!!
Közben azé' magamra is büxe vagyok, h még mindig szopiztatok (kiegészítéssel), bár mintha most kezdene csökkenni a mennyiség... Hirtelen nem is tudom eldönteni, kapkodjam-e a homeós bogyót vagy a More Milket? :roll: Vagy hagyjam most már... Mit gondoltok...?

melcsi,
rád is büxe vagyok, h ellen tudsz állni a túlfogyasztói társadalomnak!!! A mieinknek is megvan mindene, sőt, szégyen, nem szégyen, én nem vagyok képes használt cuccokat rájuk adni (nekem ez a dilim), de néha én is azt éreztem, h itt csupa kifogyhatatlan pénztárcájú anyuka van. Legjobban a netes megrendeléseken csodálkozom... de mindegy, nem vagyunk egyformák.

norka,
nekem új vagy, de ari volt, ahogy beköszöntél és jót nevettem az anyós-mizérián! Tudnod kell, itt én vagyok a másik nagy anyós-fúró. :lol:

napszemcsi,
hova tűnt az avatarod?

bandika,
köszi a választ, megnyugtattál.

kata,
te egri vagy?

KépKép
pompomlány
 
 


ja?! (Columbo-effektus)

emma,
részvétem... :? :shock: Majd mesélj...!

zsebi,
megmondod hány éves vagy?

KépKép
pompomlány
 
 


Anikó :)
ez a m&s overall még a fiúké volt. azt imádom benne, hogy nagyon vékonyan bélelt, ezért jól mozog benne a gyerek keze, nincs szkafanderben.
sima kis kék minikockás.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


ja és még azt is akartam... :lol: :lol: :lol: kérdezni,
h ti hogy csináljátok a krumplit? bármit adok is hozzá (kelbimbó, meggy), olyan sz... íze van (én csak megfőzöm üresbe és összeturmixolom).

KépKép
pompomlány
 
 


pompomlány írta:nemtom... én nagyon meglepődtem, mikor egy ikres anyuka azt mondta, h neki van elég tejcije... már elkönyveltem magamban, h ez lehetetlen vállalkozás

az ikresek.hu privát statisztikája alapján én úgy gondolom, hogy ca. 40-60% az arány, 40% 6 hóig tud csak szopival ellátni 2 babát, a többieknél kell pótlás.
azon belül ca. 70% azok aránya, akiknél szinte 1 csepp tej nincs.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pompi!
Én már a multkor kifejtettem hogy büszke lehetsz magadra a szopi miatt! :D
Potlás ide vagy oda szuperul csinálod!
Én ha keveseb lesz a tej már nem fogok szedni semmit! :(
Én max 1 éves korig tervezem a szopit!(elnézést ha valakit megbántok ezzel) :oops:
A vásárlás meg azért tünik soknak mert most magának az ember nem nagyon tud elmenni vásárolni igy inkább itthonrol(netröl) bevásárol a gyerekének! :wink: :lol:

Orsi!
Akkor az jo lehet nagyon!!!
Nálunk nincs ujjszopás séta közben! :(
Nem tudja bekapni az ujját! :? Kicsit vastag az overál! :evil:

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kata,
Olivér ruháit Kristóf örökli (a húgom 6 hónapos kisfia ), ő teljesen normális súlyú, így szerencsére kihasználódnak nagyjából. :lol: Altatással kapcsolatban nincs ötletem. Én vele alszom, apa van leküldve a nappaliba, a gyerek szobája meg tök üres! :oops: :lol:

Zsebi,
3620-szal született az enyém. Dagibb voltál…..hihihi! :lol: Nektek meg már csak napok vannak hátra a buliig! :D
Szerintem egyáltalán nem esznek keveset a gyerekeid! Olivér nagyon ritkán eszik meg 200-at. Ő ált. 80-120-szal elvan órákig. Van, hogy 60-nal 6-7 órát se kér enni. :roll:

Emma,
Részvétem, én biztos belehalnék ha az enyém jönne! :twisted:

Anikó,
Köszi. :D Én nem vagyok JLO-s, mert azok mind óriás-sarkúak. Régen csak olyanokat hordtam, de ma már lapos-párti vagyok. Kajából szerintem berakom a fél szekrényt és hűtőt. Ágolyónak folyik még az orra?

Pompi,
Én nagyon szeretnék kifogyhatatlan pénztárcájú lenni! :D Nálunk ez úgy működik, hogy gyűjtögetünk, majd mindet jól elköltjük! :? Aztán újra elölről, így igazából sosincs pénzünk. :? Pedig apa próbálna spórolni… :lol:
Krumplit én is csak simán adtam, de a lányok aszonták az úgy nem jó, inkább csak sűríteni kéne vele. Azóta nem adtam. :roll:
20140901102739
 
 


Hajni!
Nálunk apa elveszti a fejét egy brutál magassarkutol rajtam! :wink: :lol:
És én mindig örzöm a lángot nem hagyom kialudni! :wink: :lol:
Szeretem a lapost is de a magas miatta kell! :D
Nekem a barátnöm tegnap elött vitt el mindent...annyi szép ruha volt benne!De hát már nekünk nem kell!
Ö meg februárba szül! :D
3 zsák 56-62-es ruhát vitt el!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Anikó,
enyém apának mindegy mi van rajtam! :oops: :lol: A barátnőd biztos nagyon örült! :D Még egy kislánynak nem álltok neki?
20140901102739
 
 


Emma!
Hajrá, szurkolok a tesóprojekthez! Hidd el, nagyon jó a kis korkülönbség, csak az eleje nehéz 1 kicsit.
Anyóska- reméljük, jól jön. Ha amugy nincs vele bajod, akkor biztos nem lesz nagy gáz. Hagyd 1 kicsit Zalánnal, legalább nagyiskodhat, Te meg addig mászkálhatsz kicsit.
Bandika!
Kb mi is igy ettünk az elején, ezért kellett a "szégyenpulcsi", de büszkén jelenthetem, hogy már jó ideje kulturáltan, 1 szál partedliben eszünk! :D Leesés :cry: Remélem már jobban vagy.
Kő- nem leteh ideiglenesen 1 szőnyeget leteriteni rá? Kesztyü azért nem kell, de 1 réteggel több ruha igen.
Kata!
A szégyenpulcsi kizárólag evés közben volt rajta, de tényleg kellett, mert az egész felsőtestét és a karjait is összemaszatolta!
Hajni-Kata-Anikó!
Nem arról van szó, hogy szakadtak lennénk, mert itthon sem járnak lukas vagy kopott holmiban, és csunyát meg se veszek, használtan se. De ha mondjuk használtan egy kantáros farmer 800 Ft, ujonnan meg lenne 4-5 ezer, és kinövi 3-4 hónap alatt, akkor azért felesleges annyit kiadni. Arról nem beszélve, hogy egy jó kis naci, vagy Emesének kisruha még használtan is szinte ujnak néz ki! Ami a képeken van Emesén pl, azt is használtan vettem, nextes ruci, talán 7-800 Ft volt. De: soha nem veszek használt bodyt, harisnyát, rugit, ami a testével közvetlenül érintkezik, abból ujat szeretek venni.
Játékok- mire minden rokonunk megajándékoz, összegyülik!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Nagyon köszi a bíztatásokat! Igazából a legnagyobb bajom, hogy megfojt, ha 2-3 naponta nincs pár órám egyedül, ill. mostmár nem egyedül, hanem kettesben Zalánnal. Olyan alkat vagyok, hogy ha reggeltől estig dumcsizni nem vagyok képes........ Anyósom meg nem az az elvonulós fajta, ő bír napokig beszélgetni.... Na, majd elmenekülök néha :D

RUHA
Én csak azt nem szeretem, ha vki meg van róla győződve, hogy csakis a legeslegdrágább, legeslegmárkásabb cuccot lehet viselni, meg az a legtuttibb. Sokszor az olcsó dolgok is jó minőségűek! ua mindkettő gyártási ktsége, csak ugye a reklámhadjáratokkal kimossák az emberek buksiját, akik ugyanazért hajlandóak 2x annyit fizetni. Szóval én szeretem a szép dolgokat (bár nem vagyok a nagyon öltözködő nő típusa), de a sznobságot nem bííííírom!

Pompi
szuper vagy szuptatásilag! Azon már én is méláztam, hogy More Milk-et meddig szedjem... Szerintem 8-9 hónapos kora körül abba hagyom. Ne haragudj a találkára nem reagáltam: teljesen egyetértek, hogy most az Örs Vezér téren legyen! Sokan nem tudtak jönni múltkor akik arrafelé laknak. Én 25 km-re lakom a másik irányban, szerintem min. 50-50 perc kocsival, amit, ha Zalán jókedvű és úgy jön ki meg is csinálok, mert annyira szeretnék találkozni veletek, de azért nem 100%. Maj aztán 2 hónap múlva megint Börs!

Ja, és apa szerencse, hogy nem magassarkúra gerjed, mert akkor nem soxor ugrana rám :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Jo reggelt! Kép
Emma!
Akkor néha meg kell pattannod hogy minden simán menjen!
Én sem birom a sznobságot de azért ugy vagyok ruhába is és sok mindenbe hogy olcso husnak hig a leve! :roll: Szoval pl kinaiban nem veszek semmit!(tudom ti sem)És ez nem sznobság nálam!Ha nem minöségi elvárás!
Apa nálunk sem akkor ugrik rám ha magassarkuba vagyok! :lol: :lol: De szereti ha szép nöies ruhát veszek fel pl szinházban voltunk csütörtökön és megmondom öszintén jol esett kicsit kosztümben magassarkuban libegni! :D És többször megjegyezte milyen csinos vagyok!És ez jol esik ám ilyenkor nagyon!!Mert szerintem hajlamos az ember ilyenkor megfeledkezni ezekröl a dolgokrol,büfiztetés krumplifözés és altatások közben!Nem azt mondom hogy puccparádéban kell otthon lenni de egy egy ilyen kiöltözés nekem jol esik!!
Na jo ezt a témát már dobtam is mert hülyeségek jönnek ki belöle! :wink:
A more milket én 6 hot betöltöttük és abbahagytam!

Melcsi!
Abszolut megértem és jol is csinálod!! :D

Hajni!
Ha nem feküdtem volna 6 honapot akkor nekiugranék még nyolcnak is! De én nem fekszem többet! :(
Igy gyerek sem lesz több mert nálam sajnos ez fenn áll! :cry:
Kifeküdtem mind a kettöt!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Lányok!
Nem tudtok valami jo ortopéd otvost?
Marcit nyár ota 3x vittem vissza és a következöt javasolja:
sokat kell tengerparton homokba sétálni :evil: :evil: !
Szerintem már nagyon durva ludtalpa amire betét kellene!
Nem akarom hogy a gerincével gond legyen ez miatt!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Dicsekszem egy kicsit! :lol: :lol:
A januári Kismama ujság cimlapján a kersztlányom és az anyukája van!!!!
Olyan nagyon szépek!!!! :D :D
Ha már kislányom nincs ilyen gyönyörüséges keresztlányom van! :wink: :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


na.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
az előbb megírtam életem leghosszabb hozzászólását, reagáltam mindenre és mindenkinek, de valszínű túlléptem az időkorlátot, így kidobott és elveszett az egész..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ezt most nem ismétlem meg.
viszont annyit írok, hogy beszívtam egy kemény fogfájást, most kezelés alatt állok. ma már nem fáj.

katyerina
 
 


Húúúúú, már megint le vagyok maradva!!!! Jó sokat írtatok!
Na annyit beszéltünk a fogzásról, hogy jól befogzottam én is. Csütörtökön elkezdett fájni a fogam, pénteken megmár csillagokat láttam. Gyerekdoki mondta, hogy ha lehet akkor max 4xfél algo, pana, rubo... na hát mondtam ez a jelenlegi állapotom mellett lehetetlen, főleg hogy fél fájdalomcsillapító nem segít semmit, igy nem is vettem be. Meg kaptam a hős státuszt!!!!
aztán tegnap gyorsan kerítettem egy fogorvost, nem kis összeszervezés volt. Apa maradt a csajokkal, szomszédasszony meg jött velem fogdokihoz. Hát az első több órás kimaradásomat nem így képzeltem. ők jól vették az akadályt, nekem meg nem volt erőm aggódni, hogy mit is csinálhatnak. Szerencsére a fogam megmaradt, most nem fáj, de még mehetek vissza... :evil:

Hát, nem vagyok olyan rendes, mint Anikó és Hajni, úgyhogy most személy szerint nem írok senkinek!

amiket megjegyeztem.

ruha:
szeretek rájuk szépruhákat adni, de nem vagyok márkafüggő. Szeretem a minőséget és a kényelmeset. ezt tartom szemelőtt a lányoknál is. Nekem beváltak az auchanos és tescos cuccok is és szívesen öltöztetem őket abba, szerintem azokból is lehet szépen öltöztetni őket.
nekem a favorit felszerelés általában kantáros nadrág+ hosszúujjú body, vagy kantáros szoknya, harisnya +hosszúujjú body, ezt azért szeretem jobban, mert a harisnyát nem szedik le a lábukról, mint a zoknit.
az elején nekem is volt szép meg itthoni ruha, meg paráztam azon, hogy most foltos lesz és nem tudom tovább adni...stb.
aztán rájöttem, hogy annyira gyorsan nőnek, hogy a szépruhát max 1x tudom ráadni, mert nem megyünk annyit sehova, meg lesz.rom a köv generációt, hogy foltos ruhát örököl vagy nem. Így nem parázok.

Járóka. Nekünk karámunk van és abban szabadon garázdálkodhatnak és mellesleg még én is be tudok ülni közéjük. egyenlőre nem szerencsés, ha szabadon mászkálnak a lakásban, mivel cserépkájhával fűttünk és párszor már én is égettem ki ruhámat vele, mikor hozzádőltem. Szerintem elég ha jövő télen megismerkedünk a melegkályhával. Kutya is van, szoba eb. Tacskó. miatta nem aggódtam. az ismerőseim körében általában tanulókutyaként működik, mert elég kicsi ahhoz, hogy ne féljenek a gyerekek tőle és még kutyaformája van. Na meg iszonyatos türelme. Gyereknek olyat megenged amit felnőttnek nem. Gaja már ismerkedik vele. már többször is kinyúlt a karámból és megpróbálta beráncigálni fülest :), ő meg csak felnéz és áthelyezkedik olyan helyre ahol nem macerálják. utánna megtörlöm a kezét és ennyi.

hajmosás.
én a babylove-os sampont használom heti egyszer, nekem a koszmóra is jó volt. hidratálásra nivea soft creme.

na erre emlékszem, Lili kérdezte a piros popsit. :) Az is lehet, hogy a popsitörlésnél ledörzsölted a bőrt. Nekünk Gajánál volt ilyen, nagyon pici volt és vékony a bőre, és nagy lelkesedésünkben a végbélnyílás körül ledörzsöltük neki. Próblj meg valami puha törlőkendőt választani és nem törölni, hanem felitatgatni a cuccost. nekik még folyékony...
meg a sudocreme nálunk az ász, eddig mindenre hatott.

Szopi.
hát ezzel én is csak dicsekedni tudok, mert még mindig szoptatok és még egy szopi sem maradt el. Az elején még fejtem is mellettük annyi volt, aztán igyekeztem a fejéseket elhagyni, mert nagyon utáltam, (ezért minden elismerésem és tiszteletem Zsebinek!!!!!) és beálltunk pont annyira amennyi kell.

Kistestvér project!
mindenkinek megy a drukk aki belevág! Én most azt hiszem tökéletesen kivagyok elégítve a 2 csemetémmel. néha szoktuk mondani, hogy akciós gyerekek, mert egyet fizet kettőt kap akcióban kaptuk őket.
viccet félretéve, pár napja állapítottam meg, hogy most mellettük képtelen lennék mégegy terhességet kihordani. úgyhogy most vadul védekezem.
na azt hiszem elvesztettem a fonalat... mi volt még?

katyerina
 
 


Na sikerült visszavarázsolnom! hát ezt nem értem! :oops: :oops: :oops:

katyerina
 
 


Folyt.köv.
Zsebike! és Katyerina!
Le a kalappal előttetetk a szopival kapcs.! Nekem egyenként se müködött ez a dolog, biztos nem voltam elég kitartó, csak nagyon para.
Emma!
Nos akkor találj ki halaszthatatlan elintéznivalókat, fodrász, bank, posta, ahová babával nem lehet ugyse menni!
Tali.
Van 1 kis bökkenő. Nem gondoltatok arra, hogy a gyerekeink kinőttek a "szépen elbámészkodó" korból, állandóan mozogni vágynak! Félek hogy legközelebb nem fogják tolerálni az éttermet. Nem volna jobb inkább egy játszóház ahol ilyen kisbabák is tekereghetnek egyet a földön? Legalábbis nálunk komoly probléma lenne ugy 10 perc után... Nekünk is kellemesebb lenne, szépen leülnénk közéjük a szőnyegre és nyugodtabban beszélgethetnénk. Nem tudom ki járt közületek a nagytétényi müv.házban, annak van 1 elég nagy játszósarka, olyat lehetne keresni a város másik felén, biztosan van.
Anikó!
Olcsó husban teljesen igazad van, nekem csak az a bajom, hogy kb nincs olyan ruhanemü (meg más se lassan) ami nem Kinában készül :evil: :evil: :evil: Máté méregdrága Etnies meg DC cipői is egytől-egyig ázsiai származásuak, hiába kerül 20 ezer Ft-ba! És hát, fél évnél többet nemigen birnak ki azok sem, pedig a fiam már kinőtt a focizásból (sajnos).
A gyerekruhákkal az a bajom, hogy attól, hogy lifeg rajta vmi kis cimke, rögtön legalább 3x annyiba kerül, mint cimke nélkül. Ez még nem is lenne baj, mert Máténak is megveszem a márkást (és az is kinai), de legalább Ő nem növi ki 3 hónap alatt!
Tehát a vásárlási szokásom: játszani, sétálni, szomszédba menni, fagyizni- jók a szép, de használt cuccok is, ha meg elmegyünk lófrálni, vagy nyaralni, akkor ott vannak a szép ruhák, de azok között is van használt, mert mint irtam, szinte ujaknak látszanak azok is. Lelakott cuccot nem veszek meg.
Nekem a kedvencem különben a C&A, a Kenguru (az legalább magyar).
Norka!
Hajrá, a kistesónak kitaposott utja van!

Mi is, mi is... Mihamarabb kell az az utolsó kis bébi, Luku mindjárt megnő! Na meg a játék-meg a ruhahalom miatt is (bár ez is egyre nő, aztán én alig veszek valamit!)

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Különben azért nagyon jó a kis korkülönbség, mert remekül eljátszanak egymás játékaival is, mindkettő nagyon örült az összes játéknak :lol: És nem kell nagyon mélyre ásni a kinőtt ruhákat sem! Luku hord olyan nadrágot, amiben Emese tavaly tavasszal még futkosott :shock:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


annyit írtok nehéz lépést tartani veletek :lol: :lol: :lol:

Anikó!
Igen tejleadó. :)
Hát már csak 47-48 kg vagyok de engem a tej fogyasztott mert olyn mennyiségeket zabálok hogy a páromat is túlteszem. :)

A mai napig hordom ortopédiára Balázst a lába miatt (talán még emlékszel a gipszelésre is) Dr. Lengyel Zsuzsanna Újpesten rendel mint orvos, de maszekja is van valahol a városban most megyek hozzá 25-én ha gondolod megkérdezem. Sok ismerösünk jár hozzá mióta én ismerem és sokat javultak a lábacskák. Szerintem nagyon érti a dolgot és mellett kedves is. és nem pénzéhes. Bár a magába ha jól tudom 5000 egy alkalom...

Hajni!
Amikor hét hósak voltak az enyémek is olyan mennyiséget ettek mint most Oivéred. Talán novemberben volt hogy először ettek 200 ml-t. Most este is csak 180-nal ment aludni Eszti. Szóval a 200 az a max betermelő mennyiségük.

Pompi!
van egy fórum ikresek.hu. nézz be oda és rengeteg lánynak sok feles teje van a babák mellett van ilyen is. :) Icsilya is ilyen :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt neked kell eldönteni hogy még kitartasz a szopi mellett vagy hagyod... amúgy nekem is voltak és vanna is hullámvölgyek pl. most beteg voltam, vagyok és most érezm is a mennyiségen. Hát ez van.

Megmondom 30 éves vagyok.:)

Én ici-pici sót mindig tettem bele nekik és sokszor a húslevesbe főztem (csikre) az elején a cuccokat és úgy fini volt.

Katyerina!
Sajnálom a fogadat.... nem kellemes.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


még annyit akartam írni ehhez a tejtémához.

Hogy szerintem aki tud szoptatni az örüljön neki hisz ez a legfontosabb a babáknak és ameddig tudja megteszi az ember. De akinek valamiért nem siekrült azt sem szabad elítélni vannak olyan emberek akik a fejük tetejére állhatnak is nem lesz elég a tejcsi attól még ők is szuper anyukák.

Ezt fontosnak tarottam leírni mert tudom hogy amikor nekem sem volt még beállva a tejem és egyszer kétszer kellett pótolni rossz érzés volt bántott, de ma már megértem arra hogy tudjam nem lettem volna rosszabb anya ha nem sikerül ez a tej téma...

Egy a lényeg a saját gyerekünknek mi vagyunk a legjobb anyukák a világon. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lányok!

Mivel nem babaneteztem nekem az utolsó infom Kiscsillagról hogy az ikreket elvesztette. :( Most megint babát várt és a 25. héten megszült? Lombik volt? Szegény drukkolok nekik. Bocsi hogy itt kérdezek de több nekem nem derült ki a babavásrósból és mivel ott senkit nem ismerek nem írtam oda. Hol szült?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Melcsi! Szégyenpulcsit azért írtam, mert az enyém úgy eszik kezdettől, mint a patyolat... csak utána a hányástól volt minden szép színes... Még a rongyszőnyegeket is mosom állandóan (ott is van), ma is hányt reggel a konyhában a kőre - az egyszerű téma. No, nekünk ezért kellett a SOK ruha (én reggel fel át se öltöztettem, megvártam, míg lehányja - nem kellett sokat várni - és akkor öltöztünk, akár napi5-6x.), a másik meg, a hányás miatt én is gondolkodtam, hogy nem a legszebb ruhákat adom rá itthon. De akkor meg minek, ha sose látom benne? Szerintem ez is "hülyeség", hogy szép ruha meg nem. Mindenkinek van kedvence, szerintem ezzel Ti is így vagytok: ha ott van a tiszták között, amit szeretek a gyereken, úgyis azt adom rá, nem azt, amit utálok (olyat meg se vesz senki). Farmert én is vettem 2-2 újat, meg csomagban használtan. Póló meg pulcsi volt még benne, de én is adok bodyt a póló alá, azok meg újak. de pl. ezeket én is gyűjtöm még a tesómnak, de lehet, hogy mégis továbbadom, ha nem csipkedi magát. :lol:

Emma! Kistesó projekt hogy megy, ha még szopik Zalán? Ha jön a kistesó, abbahagyjátok a szopit? Keresztfiaméknál van ez, még szopizik néha, de nem is jön a kistesó, lehet hogy pont ezért. De az anyukája nem akarja elvenni tőle ezért, inkább vár.
Minden kistesó projektet irigylek. Mi épp ma beszéltünk róla... :oops: Háááááát................

Válaszolni akartam még Pompinak meg még másoknak is de elfelejtettem a kérdést.. ja a szopi! Pompi! Szerintem tőled függ! Ha akarsz még szoptatni, akkor hajrá! Ha nem, akkor is nagyon ügyesek voltatok! :lol: :lol: :lol:

Melcsinek igaza van, olyan kúszó-mászó hely kellene a talira, mert én pl. 2x2 órát autózom majd Bálinttal, kizárt, hogy a kettő közt megmaradjon a babakocsiban, akkor nem lenne normális! :P

dkata
 
 


Sziasztok!

Anikó,
Megnéztem gyorsan az újságot, és tényleg nagyon szépek :wink:

Zseboroszlán,
Ő egy másik Kis*, úgy látszik ez a név nem túl szerencsés :(
Vendég
 


Pandácska!
Köszönöm hogy írtál.Hát akkor neki is küldöm az energiát úgy látszik tényleg nem egy szerencsés név. :(

Kata!
Mondjuk az én gyerekeimnek is van itthoni és elmenős ruha. Az itthoniak akkor kezdtek kialakulni mikor rendesen másztak és hát azért azok kitérdesednek van amelyik anyag (plüss) elég hamar és csúnya lesz így jött nálam az itthoni és az elmenős cucc. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Pandácska!
Megnéztem az albumodat és gyönyörűek vagytok.A könnyeket is kicsaltad ezzel a kis linkkel a szememből jó a zene választás is. A pocakod meg tüneményesen aranyos. Nekem az ilyen kis formás pocik tetszenek az enyém kb. 16 hetesen volt ekkora. Gyönyörű. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kata :D
elég sokan szoptattak a köv. gyerekkel való terhesség alatt. Ha nincs probléma, akkor nyugodtan mehet, sőt utána a tandem-szopi is akár.
de persze ha az ember lombikozni kényszerül, azt nem lehet lombik alatt :(

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi! Meg persze nálam se jöhetne szóba a szopi meg a kistesó, mert nekem pont a progihiány ill. a nem megfelelő hormonális háttér miatt kellett a ciklusmonitorozás. Ezért kérdeztem (tudom, hogy "normális" esetben lehet, de pl. az én esetem régóta nem normális).
Kölesgolyó ötletet köszi, tegnap óta az a sztár! Olyan kis ügyesn felvesz, rágcsálja és betömi!
Viszont tiszta pötty az orra a gyereknek (mint a pattanások) kb. 4 napja. A héten semmi újat nem ettünk, a kölesgolyót kivéve, de akkor már megvoltak pöttyök. Ez lehet valami kaja, vagy esetleg az én hormonjaim játszanak Bálinttal is? (Most rajtam is van egy-kettő...)

Samponos hozzászólásokat köszönöm, végül vettünk egy Gabi sampont, nagyon illatos lett a gyerek, tegnap volt az első igazi hajmosás. :lol: Azért is kérdeztem, mert eddig én a fejére is fürdetőkenőcsöt használtam, mert a hányás miatt(mindig került oda is) a haját is mostam minden nap. De most már nem kell mindennap! :lol: :lol: :lol:

Zsebi! Otthoni és elmenős: Nálam praktikum szinten van, mert pl. otthonra a kényelmes akár egyberészeseket szeretem ráadni, vagy a puha farmereket. Meg a vastagabbakat, mert nálunk is hideg a padló.

Bandika! Nálunk is járólap van meg laminált padló. Ami fontos szerintem, hogy kicsit vastagabb gatyót adjál rá. Én kombidresszt és pólót adok rá felülre (vagy egyberuha :lol: ) itthon. Kezdetben jó volt, hogy letettem egy paplant a földre és azon csúszott-mászott, de ha már közlekedik, úgyis lemegy róla, és csak akadályozza. És amióta áll, a zoknira mindig húzok neki egy vastag, tapadókorongos vagy műanyaggal bevontat. Melegebb is és tapad, nem csúszik el.

dkata
 
 


Kata!
Én is a Gabi illatát imádom. :) Mondjuk én a baba mosakodót vagy minek is híják amit doki néni ír fel nem is használtam max fél dobozzal nekem az nem jött be. Illetve a kicsiknek a kórzázban is már rendes babafürdetővel mosták a bőrét és hát ott voltunk három hétig....

No ez is jópofa volt ugye koraszülöttek voltak vinnünk kellett a pelustól a fürdetőig mindent vittem nagy bősszen a gyógyszertári fürdett popsikrémet , testápolót mindet visszaadták hogy vegyünk ilyet meg olyat,... végül ott a Sábát lehetett kapni (addig én nem hallottam róla állítólag hiperérzékenybörű babáknak van) és azt vettük. Árban nem volt húzos gondolom reklám az egész bár a papírjai szerint is nagyon börbarát. Az illata nem volt alapjában véve rossz, de én megutáltam egy éltere nekem a kórház jut eszembe ami nem lett volna rossz ha akicsik nem a PIC-en vannak.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


zsebi,
ezt te se gondolod ugye komolyan, hogy azé' benézek az ikresre, hogy lássam, másoknak mennyi fölös teje van... :oops: :roll:

KépKép
pompomlány
 
 


Hello Lányok!
Katyus!
Sajnálom a fogad nagyon!
Te szegény,de legalább a kiscsaládod otthon maradásbol levizsgázott! :wink:
Tennél nekem egy képet erröl a karánrol?
Nálunk a nappaliban van egy nagyon nagy lépcsö!Nem lehet lezárni,elzárni szoval reménytelen!És ahogy olvastalak lehet ez nekünk bejönne!!
Elöre is köszönöm!

Kata!
Én kérdeztem töked! :cry:
A krumpli fözeléket hogy csinálod és hogy a spenot mikortol mehet?

Melcsi!
Tudom hogy mire gondolsz és igazad is van de én a piacos kinaira és az "ázsia center"-re gondoltam! :D
Azt akartam kérdezni,hogy meddig adtok idöt a probálkozásnak?
Van még egy lombikod ha jol emlékszem?!

Zsebi!
Köszönöm a nevet!
Ha dobnál egy telefonszámot akkor megprobálnék bejelentkezni hozzá!
Hátha fogadna minket?!
Mi volt Balázs gipszelése nem emlékszem!

Pandus!
Köszi! :D
Megnéztelek a másikon!
Hogy te milyen csinos vagy!!! :D
És a video nagyon szuper!!!
Ugy látszik tényleg nem kivánkozik ki ez a kislányka!! :wink: :lol:

Lafi!
Hogy vagy?

Pompi!
Én teszem a krumpihoz egy pici petrezselymet egy egész vékony fokhagymát vagy oregánot vagy bazsalikomot!Szoval izesitem és igy szereti!Most tettem bele egy pici hagymát ugy izlett neki hogy csak na!!

Orsi!
Nem irtad meg hétfön mennyi az annyi.....????

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Töked=töled :oops: :oops:

Kébzeljétek Ágoston ma kiskutyába huzta föl magát! :lol:
Annyira édes!
Szerinem a mászás még odébb van de haladunk!!! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Pompi!
Nem azt mondtam hogy ezért nézzél be csak én ott látom hogy azért nem én vagyok az egyetlen ilyen anyuka, de nyilván az ilyen a ritkább. Ne aggonizálj jól csinálod ügyik vagytok.:) :) :)

Anikó!
Ágoston nagyon ügyi.:)
holnap lesz telcsi szám. :)
A pocakomban nem fértek el és ezért kényszertartásban volt a lába kvázi csámpás volt befelé és így három hét gipsze volt 4 hetes korától :( azóta meg csak hordom kontrollra de nem kap kezelést vagyis hordtuk gyógytornára is. :)

Ha érdekel a kurmplifőzim én leírom hogy csináltam :)
krumpli megpucol felvág vízbe tesz egy pici só pici babérlevél megfőz aztán a végén joghurtos liszttel habarás (amig nem adtamnekik lisztes cuccot rizsliszttel csináltam).

A spenótot elvileg 10-11 hótól lehet adni én azt az egyet kicsit előbb adtam mert Balázsnak kevés volt a vasa és doki néni javasolta de figyelj rá csak heti 1X lehet a sóskával együtt. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Anikó!
Luku már hetek óta kutyázik, de a tudományt csak hintázásra használja, csak kuszni tud még.
Igen, hát kinaiban is vannak minőségi különbségek... Még nem is voltam az ázsia centerbeb, bár gondolom nem vesztettem semmit :wink: Viszont sok kinai cuccot lehet kapni a Corában meg a többi multiban, csak dupla annyiért mint a piacon...
Kistesó- ugy gondolom, vagyis azt beszéltük meg, hogyha visszatér Krizsa a nyári szokásos szabijáról és addig nem jön össze a baba, akkor folytatjuk nála. Ehhez lassan be kell jelentkeznünk... De nem is tudom, mit csinálna... Hiszen Emese a kakukktojás, csak Ő a lombik... Lukuval kiderült, hogy már nem vagyok meddő... Akkor viszont elvileg össze kell jönnie ujból spontán. Nagyon reménykedem, és persze a zabszem most megint ott van... Ez pedig nem viszi előre igazán a dolgot, mint tudjuk... Milyen egyszerü volt Lukunál, abszolut nem gondoltam rá, hogy csak ugy összejön, no görcs, aztán meg is lett az eredménye. Ezt most nem mondhatom el magamról, akárhogy igyekszem, minden alkalommal arra gondolok, mikor sikerül.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


aniko24 írta:Orsi!
Nem irtad meg hétfön mennyi az annyi.....????

mivel kapcsolatban is??? :oops: :oops: :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hello,
na anyóspajtit tegnap elhoztuk, eddig tündibündi :D (bár még csak fél nap telt el). Zalán délelőtti alvásideje alatt mindig el fognak menni sétálni, akkor lesz 1 órám egyedül, és akkor nem kattanok be :lol:

KISTESÓ-téma
szopin nem aggódom, sokan terhesek és szoptatnak, meg mire összejön, addigra nem is lesz olyan, mint az első fél évben lett volna
Én csak azon vagyok kibukva, hogy azt hittem, a tesón már egy pillanatig nem fogok görcsölni, de sajnos úgy tűnik mégis. 1 hónapja meg vagyok zazulva a témáért, és ez nem jó. Kellene egy kis görcsmentesség. Szóval Melcsi meg tudlak érteni

Kép
Kép
emma1976
 
 


Melcsi!
Még egy babát szeretnétek?

Emma!
És ti mikorra terveztike a kistesót?

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Anikó! :oops: Ne haragudj... :oops: :oops: :oops:
Én is úgy csinálom, mint Zsebi, én sót semmibe nem teszek egyelőre. Rizsliszttel és joghurttal készült legutóbb (babérlevél+ fokhagyma), előtte meg úgy, hogy pici olivaolajjal törtem össze a krumplit és a joghurtot hozzákevertem. Spenótot tegnap adtam először, azt is úgy kell, ahogy Zsebi írta. Most majd a sóska jön, de nekem mindkettőből van bio eltéve a fagyasztóba.

Pompi! Igen, egri vagyok! :lol:

Emma! Könnyű mondani, hogy ne görcsölj a kistesó projekten, de nehéz kivitelezni, tudom... :cry: Anyós hozzám is eljöhetne segíteni, csak hozná az apósomat is, azt meg nagyon nem akarom.

Ha valakit még mindig kifelejtettem válaszadásban, bocsánat!!! :lol:

Kiskutyázás: Nekem Bálint nem volt még egész 5 hós, mikor kezdte, haladni azért később kezdett. De a hinta-palinta nagyon tetszett neki már akkor is! :lol:

Orsi! Szerintem a kilókat kérdezi Anikó!
Csajok! Fogyás engem is érdekelne... Nekem konkrétan kb. 20 kilót kéne ledobni, de 15 mínusszal is boldog lennék... Én tavaszra tűztem ki a kezdést, akkor már nem szopik annyit Bálint, nem lesz mire/kire fogni... :oops:

dkata
 
 


Nnna! most hogy kicsikartam egy kis bíztatást (zsebike :D ), úgy megcsappant a mennyiség, hogy csak na! :cry: Reggel egyikben 20, másikban 30 gr. Ráadásul megjött! :cry: Gondolom összefügghet a kettő... Most mán csak azon filózom, h vissza lehet-e állítani a mennyiséget... mi a tapasztalat?

Köszi a burgonya-recepteket!

Most néztem, hogy 8 hósan már mehet a kefír, joghurt??? :roll: Natúrba vagy van valami spec.?

hajni,
te adtál már rizst? Fehéret és gyorsat?

Most fogok bepróbálkozni a brokkolival...

Hajrá a kistesókért! Ne görcsöljetek, minden szupi lesz!

KépKép
pompomlány
 
 


Pompi!
ugyan nem engem kérdeztél, de az rizs nagyon hamar mehet nekik és mindig fehéret adtam nekik és soha nem gyors fajtát. vzbe odateszed és viszonylag érdemes szétfőzni mert akkor lehet tumixolni én sokat adtam nekik gyümivel is nagyon szeretik a mai napig és laktat is. :)

Nekem amikor megjött nekem is érezhetően kevesebb volt a tejem de hogy a megjövetel elmúlt nekem visszaállt a mennyiség.

Sokan csak bio kefirt joghurtot adnak én nem vettem a Danonét és azt kapták, Volt simán, gyümivel... mikor hogy

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kata

mi érdekel a fogyással kapcsolatban? :wink: amígy szoptatsz, felesleges még a gondolatával is foglalkozni. utána pedig fejben dől el. én küszködök és elég lassan megy le, de hát lassan 35 éves leszek, ilyenkor már nem úgy megy, mint 30 alatt.
Bálint nagyon ügyes, hogy már 5 hónaposan kiskutyázott, én annak is örülnék most, ha hasra feküdne. 6 hónapos koráig várok, aztán szakember, ha nem változik a helyzet, de most sokat gyakorolunk.
eddig az volt, hogy ha hasra fektettem, hogy homorított, kezével, lábával. odáig eljutottunk, hogy az alkarján támaszkodik, és felhúzza a lábait maga alá, pucsít. tenyérre még mindig nem támaszkodik Olivér.

Melcsi

szuper, hogy még egy babát szeretnétek, nem is gondoltam, hgoy nálatok a 2 pici mellé tervben van.
mi nem tervezünk másikat és én teljesen megnyugodtam, hogy annyi év után valóra vált ez az álmom. épp ezért nem lepődnék meg, ha spontán terhes lennék.

Kép
zsuzsi73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: