Új privát üzeneted érkezett!

Vera-csak nem??? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vera-meséld el mi történt!!! Persze csak ha akarsz beszélni róla...
Vendég

hát az van hogy 14mmes üres petezsákot láttunkj tegnap és a doki nagyon kevés esélyt adott hogy ez péntekig megtelik élettel. így tuti műtét. De próbálok erőt meríteni esetekből hogy másnak is volt olyan hjogy 6 hetesen semmit nem láttak még de utána már igen

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera-annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vera-nagyon sajnálom!!! Velem pont ez történt... :cry: Nekem se 6 hetesen, se 7, se 8 hetesen nem lett benne baba...de gondolom még reménykedsz egy kicsit...
Vendég

Sziasztok!

Kiki, bocsánat, én tényleg nem rád, hanem Hajnira gondoltam. Aztán kinyitottam a szemem, és már meg is láttam a kérdésemre a választ :) Egyébként hogy vagy? Hangulatváltozások? Melóhely?

Hajni, már megtaláltam, hogy te Angliából csatlakoztál be hozzánk. Én nem is gondoltam, hogy ott ennyire nem bababarát a társadalom berendezkedése. Mondjuk van egy belga barátnőm, és náluk Belgiumban is valami ilyesmi rendszer van...

Vera, mi itt mindannyian nagyon együttérzünk veled. Nagyon sajnálom, nem könnyű ez az időszak neked. Remélem a gyerekekből tudsz erőt meríteni és talán valamennyire elterelik a gondolataidat, hiszen 3 gyerekkel azért van elég dolgod gondolom, illetve biztosan sok örömet kapsz tőlük.
Gyere, ha úgy érzed ki kell öntened a szíved. Sokaknak segített ez a topik a gyógyulásban (velem együtt).

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Harivera!
A másikban voltam előszőr így oda írtam!
De most leírom ide is,hogy sajnálom,hogy itt futunk össze újra! :lol:
Vendég

Szia Vera!

Bár nem tudom pontosan hogy most mi történt,reméltem h itt már nem futunk össze megint... :? :twisted:

annus11

annus remélem hogy ezt azért mondod hogy nehogy az legyen :? :?
Háát ez majd pénteken kiderül mert akkor megyek vissza.
Elméletben akkor kell lennem 6-7 hetesnek és pl most pénteken nem láttak semmit sem még a 14mmes petezsákba és a doki azt írta a papíromra hogy elhalt terhesség alapos gyanúja. :cry: :cry: :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Lányok!!

A régi topikomból Kiscsillagnak meghalt ma reggel a babája, aki a 25 hét körül született... Annyira kiborító... :cry: :cry: :cry:
Ezt csak nektek mondom el, hogy ezért "örülök" ha a 12 hét előtt történik inkább a vetélés, mert azt könnyebben feldolgozza azért az ember...de megszülni, látni 1-2 napig és utána meghal...ezt nem élném túl!!! Nem tudom hány pszichológus kellene hozzá, hogy valaha fel tudjam dolgozni...szörnyűűű...
Olyan rossz lett a kedvem, bocsi hogy most nem örömködök, mint szoktam, de valahol ezt ki kellett most beszélnem magamból, és hol ha nem itt??
Vendég

A nagy tanulás közben bekukkantottam...

Harivera!

Korábban egy másik topicban érdeklődtél a méhenkívüliről, ahol én válaszoltam neked... Azóta nem tudtam mi lett a kimenetele..., de látom sajna itt vagy. Azért még szorítunk neked! Hátha!

Zsibima!

Szörnyű amit írsz! Elolvastam a történteket abban a topicban...nagyon nagy lelki erő kell a történtek feldolgozásához! Kívánom, h sikerüljön ez Kiscsillagnak!
merszi

Sziasztok!
Köszi Lányok,hogy velem örültök,nagyon jólesik.
Most értem haza nagymamimtól,nagyon jó volt a jó levegőn lenni,nem itt a büdös Pesten.
Nagyon sajnálom Kiscsillagot és a picijüket...én tudom mit élnek át most :( Sajnos nekem is 25 hetesen született meg a kislányom,és csupán két napig volt velünk a mi kis Tündérkénk...Próbálok mostanában egyre kevesebbet gondolni a dologra,de olyan érzékeny vagyok mostanában(gondolom a korai jelek egyike),hogy ha ilyen híreket hallok,mindig rámjön a sírógörcs és az emlékek....de én azt hiszem,hogy csak egy gyógyír lehet erre,ha mielőbb örülhetnénk egy egészséges kisbabának...ugye?
susisusi

Panny!
Aranyos vagy,hogy örülsz nekünk!
Nagyon örülök én is,hogy jól vagytok,gondolom már nem könnyű nagy pocival és két kisgyerekkel az utolsó hónapokat tölteni. Jó,hogy írtál a haskeményedéseidről,amit lehet,hogy még régebben a fertőzés okozott. Most már én is megkövetelem a rendszeres tenyésztést...lehet,hogy nálam is ez volt a baj...?A volt doki erre nem is figyelt szerintem kellőképpen...nem hagyom,hogy mégegyszer megismétlődjön!
Jó pihit Nektek!
Üdv.Zsu
susisusi

Zsu- ha tudom,hogy elolvasod ma le se írtam volna!!! Egy kismaminak ilyet nem szabad...főleg neked nem!!!

Az érzékenység: igen ilyenkor dupla, mint normál állapotban... :D
De én úgy szerettem terhesen megkönnyezni egy romantikus filmet például, amit normál esetben ki nem állhatok... :D

És légyszíves nagyon-nagyon pozitív legyél, semmi rosszra nem gondolni, csak a vég"termékre"! :D

Egyébként jól vagy??

Lei-tudom csak hétfőn jössz, de gratulálok a 8.
héthez!!! :D

Többiek?? Hétvégéznek?? Én nagyon ráérek, gyerek nincs itthon...api meg egész nap meccset néz, 2 nap alatt eladtam 2 ülőgarnitúrát, de azonkívül : untakozom!!! :evil:
Vendég

Zsibima, mi az hogy meccset néz, mikor nincs otthon a gyerek???!!!! :shock: Irány az ágy, így te sem unatkoznál:) :roll:
wruska

Verák, boldog névnapot :D !
wruska

Hú, már nem tudom, hogy ki írta fel, de ez a ciklus.hu oldal nagyon jó. Hála érte.

Szülinapi beszámolók lesznek? Unokaöcsémnek február 6-án lesz a szülinapja, már a 8. Hihetetlen, hogy megy az idő. Nemrég volt kisbaba, most meg már iskolás és olvasni tanul, meg ilyenek. Rémisztő. Ruhákat vettem neki - egyenlőre - mert úgy megnőtt az utóbbi időben, hogy lassan minden nadrágja halászgatya a pólók meg pulcsik is mintha összementek volna.) De olyan édes!

Sikerült megint elszálnom - mármint a költekezésben, de ilyenkor nem bírom ki. Egész évben erre gyűjtök, hogy amikor van a szülinapjuk, meg húsvét, meg karácsony, akkor tényleg olyat vegyek, amire szükségük van, plusz amire vágynak. Meg aztán mégiscsak én vagyok a nagynéni... :wink: Plusz mindig figyelem a leárazásokat és igazán klassz dolgot, baromi olcsón be tudok szerezni. Most pl vettem neki 6 pulcsit/ingpólót, meg egy farmert és 5000 forintot fizettem. És nagyon jó minőség és szépek is; ezeket még ők sem nyúzzák szét, pedig igazi örökmozgó mindegyik.

Most látom, hogy kisregény lett. Remélem nem untattam senkit.
:wink:
wruska

megnézem. köszi a tippet :wink:
wruska

Wruska- nincs kedvem a szexhez... :oops: Szülinapi beszámoló: Nálunk nem volt buli...a lányom a szülinapján összeveszett a barátjával...veszekedés volt...a szüleim meg se kérdezték, hogy átjöjjenek-e, de mondjuk ők nem arról híresek, hogy jó szülők/nagyszülők. Tesóim is lesz....-tak minket az idén, ami nem jellemző...tortát megettük és megmaradtunk! :D Szegény dédinek meg nyílt törése van, otthon lábadozik... A lányom meg átment a hétvégére az apjához, ill. egy tinidiscóban ünnepelt a barátnőjével... Egyébként, hogy gondolod hogy untatsz minket azzal, ha írsz??? Én inkább akkor unatkozom ha nem írtok!!! :D

Bocsi lányok én sosem nézem a naptárat :oops:
Boldog névnapot a Veráknak!!!
Vendég

Verák!
Kép
Vendég

Zsibima!

Hát akkor ez egy jól sikerült szülinap! :( :shock:
Szegény!
Amúgy milyen torta lett a végén?
Vendég

Veraknak nagyon sok boldog nevnapot! En sem szoktam nezni, mert itt nincsen. Igaz a ferjem mar megtanulta az elmult evek soran, hogy nekem marc. 27-en ajandek jar :lol:

Rone - nem, nem igazan bababarat az itteni kornyezet. En ebbol a szempontbol a norveg kollegaimtol hallottam eddig a legjobbat. Ott egy evig lehet otthon maradni es a legjobb, hogy ebbol legalabb egy honapot az apukanak kell 'letolteni'. :lol: Ja es persze mindez fizetve. Es ott a bolcsi/ovi is jobb, mert azert itt fizetni kell es nem is keveset - ha otthon maradsz azert nincs penzed, ha visszamesz dolgozni akkor meg a gatyadat is rafizeted a bolcsire...

Zsibi - sajnalom, hogy igy sikerult a szulinap, de legalabb a torta jo lett... (jonak kellett lennie, ha elfogyott!)

Wruska - en is a http://www.fertilityfriend.com - ot hasznalom es szerintem jo - igaz en mas oldalt nem probaltam. Egyebkent mar hat napja megint fent van a hom, pedig kedden kene megjonnie. Hmmm....
hajnski

Alziza-amúgy nem volt gáz, mi hárman jól éreztük magunkat! Torta tejszínhabos nutellás, m&m-es volt...

Lányok a hülye álmaim!!! Ma éjjel megint terhes voltam, de nem mondtam el apinak, aki szerelmes lett egy nőbe és kidobott!!! :cry: :cry: :cry: Még sírtam is! Hát remélem ez az álmom nem jön be egy az egyben! :D Tiszta hülye vagyok tőle!
Ráadásul ma végre aludhattam volna bármeddig, de már 7 előtt fennt voltam az álom miatt...

Hajni-a norvég rendszer tök jó! Apuka 1 hónapig a kicsivel... :D Azért olyan furcsa nekem, h. csak 1 évet lehet otthon lenni! 1 éves gyerek még olyan kicsi a bölcsire...
Ez a hő dolog mit jelent??? Nem védekeztek és lehet hogy...?????
Nem értek hozzá... :oops:
Vendég

Zsibi - hu ez az alom azert tenyleg nem semmi :shock: Mit vacsoraztal tegnap? Nekem akkor vannak ilyenek, ha valami olyat eszek lefekves elott, amit nem kene...

A homerseklet csak annyi, hogy mielott megjon a mikulas alt lemegy a homersekleted, akkor marad fent tovabb ha bebabasodsz. Nekem holnap kellene megjonnie, de meg ma reggel is 36.8-at mertem (alapban 36.3). Ez persze magaban semmit nem jelent, ugyhogy majd meglatjuk. Eldontottem, hogy nem tesztelek a hetvege elott csak ha addig sem jon meg.
hajnski

sziasztok csajok!
vera: drukkolok, hogy még legyen remény! majd írd meg, hogy mi volt a dokinál, ha mész pénteken.

hajni: húúú, de jó lenne, ha te is babásodnál :lol: +++++++

zsibi: én is szoktam olyan hülyeségeket álmodni páromról (pont ilyeneket, hogy elhagy, meg hasonlók), és olyankor reggel iszonyat lehangolt vagyok. De ezek nem jelentenek semmit. Tényleg, lehet, hogy csak a nutellás tortától volt a rossz álom :lol:

wruska: tényleg úgy nőnek a kicsik, mint a gomba. Párom unokahúga is nemrég még icipici volt, mikor született, most meg már 2 éves és rohangál össze-vissza. :P
lei

Sziasztok!

Vera!
Drukkolok!Arra gondoltam h veled legközelebb egy babás topicban talizok,nem pedig itt!!!Szóval hess innen :lol:

Képzeljétek,úgy néz ki megjön :lol: :lol: :lol: Mérhetetlenül boldog vagyok!Ez a 76.nap :wink: Remélem beindul,de még a niagara elött leáll :roll:

annus11

annus: hajrá!!!! :)
lei

Sziasztok!

Annus!
Egy jó forró fürdő rásegíthet! :wink:
Vendég

Zsibima!
Nem probléma,hogy írtál Kiscsillagról,nagyon sajnálom őket,de megpróbálok mostmár pozitívabban látni...remélem nem lesz hiábavaló...
Kösz,jó vagyok. Úgy érzem reggelente kezdődnek az émelygések,meg néha úgy lesápadok,hogy mindenki kérdezgeti:jól vagyok-e? Nagyon sokat bírnék aludni,ez az elsőnél is így volt és időnként éhségrohamok törnek rám :wink: Most éppen sültkrumplit kívántam meg,utána meg kakaós csigát...Nem merek amúgy még túlságosan boldog lenni,félek...csak a páromnak és anyukámnak mondtam el,és nem is akarom másnak a 3.hónap végéig.
susisusi

Anyukám szerint menjek minél előbb dokihoz,így most próbálom elérni azt a dokit,aki aug.ban a szülésnél olyan rendes volt velünk...vagy egy lelkiismeretes orvost találni az I.klinikán.Tudtok vkit ajánlani onnan,akiben végre megbízhatnék?
Ügyes vagy,Zsibima!Jó munkát találtál szerintem Magadnak...biztos jó ízlésed van,ha ilyen hamar el tudod adni a behozott bútorokat! :wink:
Üdv.Zsu
susisusi

Hajni-nagyon szorítok akkor!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Gondoltam én hogy azt jelenti, csak tőled akartam hallani!!! :D

Lányok az álom nem a kajától van, me' elvileg diétán vagyok, hanem biztos a futástól :lol: :lol: :lol: hát hiába az "él"sport nem tesz jót :lol: :lol: :lol: utálok futni!!!!!!!!!!!

Annus-gratula a mensihez! :lol: Aztán mindent bele!!!

Zsu-az jó, ha nem vagy jól! Ez természetes ugye az elején, majd leszel jobban a 2. és a 3. trimeszterben! :D (jól teszed, hogy még nem mondod el)
Vendég

zsu: most mi sem mondjuk el másoknak, még családnak sem, amíg a 12-14. hét be nem telik. Azt mondják a 14-16. héten múlnak el a rosszullétek, illetve akkor, amikor megmozdul a baba. :) hát már nagyon várom, mert engem kikészít ez az állandó émelygés és hányinger.
Én is álmos vagyok egész nap, de este meg nem tuok jól aludni, forgolódom, meg ég a gyomrom. elegem van a sok gyomorsavból :(
lei

Zsibima!
Nem értek nagyon az álomfejtéshez,de ha sírtál álmodban,az örömöt jelent!!!
susisusi

Szia Lei!
Hogy tudsz az émelygéstől és hányásoktól reggelente munkába menni,vagy dolgozni? Én attól félek,hogy a buszon leszek majd rosszul...van vmi praktikád?
susisusi

hát én kitapasztaltam, hogy ha reggel hányok egyet (általában csak gyomorsav jön), és utána ezsem egy jót, akkor rendben vagyok és el tudokmenni melóba. Aztán bent meg mindig van valami kaja az asztalomon (kekszek, szendvics maradék...stb.), és ha kezdek émelyegni, akkor bekapok valamit és akkor jobb lesz.
este viszont néha nagyon rossz és akkor muszáj hányni sajnos.
De még így is jobban kezelem ezt a terhességet,mint az előzőt, mert akkor szinte naponta 3-szor hánytam.
Egyébként azon is gondolkodtam, hogy nem lehet-e,hogy a Gravida is erősíti a hányingert? Nem is tudom, mikor jó bevenni, azt hiszem egy kiadós kajálás után jó, mert akkor nem jön ki rögtön....egyébként ma megyek a dokimhoz, lehet, hogy kiíratom magam kicsit, mert nagyon fáradt és álmos vagyok úgy általában és hát a melóban azért nekem is rossz a hányingerrel küszködni néha. De ezt még nem döntöttem el biztosan.
lei

egyébként, ha az utcán, vagy a buszon lennék rosszul, nem érdekelne, hogy ki mit szól :) tegnap moziban voltunk és hát muszáj volt a WC.re kirohannom, mert annyira rosszul lettem. Meg hát a szagok is intenzívebbek mostanában és nagyon hirtelen meg tud csapni valami rossz szag és akkor rohanni kell a mosdóba. :lol:
lei

Lanyok - koszi, hogy drukkoltok, de en meg probalom nem beleelni magam. Elvegre ma meg nem is kesik. :? Viszont semmi megerzesem nincsen - nem erzem terhesnek magam es a hasam sem gorcsol, mint mensi elott szokott (bar van ugy hogy minden elojel nelkul jon meg) :roll:
Azert az keresztulfutott a kis fejemen, hogy tok vicces lenne ha pont most estem volna teherbe - tavaly is majdnem ugyanekkor tortent csak egy hettel kesobb

Ja es ha nem vagytok jol szerintem az csak jo jel :D En nem voltam rosszul az elozoekkel - nem is lett jo vege... :(

Annus - nagyon jo hir, akkor mostantol te is uj lappal indulsz :lol: Mindent bele! (majd ha lehet)

Zsibi - futni en is nagyon nem szeretek :evil: Ne nevessetek ki, de en most arra altam ra, hogy a karacsonyra kapott tancolos jatekkal nyomulok estenkent. Nem tudom pontosan hogy hivjak magyarul - az a jatek amihez van ilyen tancszonyeg es azon kell ugralni es a kepernyon mutatja, hogy mikor kell elore, hatra stb lepni. A jateknak van olyan funkcioja, ami szamolja a kaloriakat es masfel ora utan egesz jol leizzaszt, de eszre sem veszem, mert tancolni szeretek. :lol:
hajnski

Lányok !Holnap megyek az új melóba!Gondoljatok rám.Kicsit izgulok mi vár rám.

Domesz ma kapta a 6 éveseknek járó oltást remlélem nem lázasodik be tőle.

Zsibima:Az álmoknak általában az ellenkezője válik be.Tehát csak is boldog egészséges babád születik majd és a párod majd ki fog ugrani a bőréből!!Ez lesz a 2008-as terveid eggyike amik megvalósításra várnak!!

Lei:Remélem mielőbb eltávoznak a rókák a közeledből.Én is sokat émelyegtem a második babával,Domival egyszer sem ezért arra gondoltam hogy ez a baba biztosan kislány lett volna.Na de majd a következő!! :wink:

Annus:Osztom Alziza véleményét irány egy jó melegvízzel teli kád!!! :lol:

KépKép
henka76

Hajni-tök jó a táncos szőnyeg! Miért nevetnénk ki?? Mindenki úgy mozog, ahogy jólesik neki! Másfél óra?? Én 5 perc után kidőlnék... :D

Henka-holnap szorítok a melóhely miatt! Reméljük Domi jól viseli majd az oltást!

Lei-sokszor olvastam itt a babaneten, hogy a Gravidától rosszul vannak a lányok! Lehet, hogy az Elevitet kéne megpróbálnod...én nem voltam tőle rosszul, bár nem vagyok mérvadó, mert én soha nem hánytam terhesség miatt...De kérdezd meg a többieket is!

Álomról-aranyosak vagytok lányok! Remélem sírás után tényleg nagy örömködés jön! :lol:
Vendég

Hajni!

Tök jó lehet az a táncolós játék :wink: Nekem is kéne egy ilyen :wink:

Lei!

Sztem irasd csak ki magad és pihizz!!Sőt vissza se menj ha megteheted... :wink: Megérdemled ezt a pár hónap pihit,utána úgyse nagyon tudsz majd... :wink:

Egyébként érdekes,mert én is inkább estére lettem rosszabbul,pedig mások inkább a reggeli rosszullétekről mesélnek...szal én meg este rókáztam mindig :?

Nekem az Elevit is betett...csak fokozta a hányingert :?

Zsu!

Mégegyszer ,úgy örülök neked! :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Az előzőnél Elevitet szedtem, attól sem volt jobb. Ezért szedek most Gravidát, hátha ez jobb. De nem úgy néz ki.... :cry:
mindegy, nem panaszkodom, a lényeg, hogy minden rendben legyen a babával.

zsibi: azt én is hallottam, hogy ha álmodban sírsz, akkor az jót jelent, és nem rosszat.
:lol:
lei

na megyek dokihoz, majd holnap jelentkezem.

mindenki vigyázzon magára!! Ciaó :P
lei

Lei-még egy tipp: valahol olvastam itt a babaneten, hogy este lefekvéskor bevenni a vitamint és utána rögtön elaludni...egy kisérletet megér..
Írd meg holnap mi volt!!

Lányok má' megint pangás van?? Pedig most értem rá leülni a géphez...(mondjuk képzeljétek reggel 9 tájban visszafeküdtem aludni és du. 1-ig aludtam :oops: ) ilyet nagyon-nagyon nem szoktam, de álomkor jött rám...
Vendég

Pangás?! Egész sokat írtatok.
Lányok, aki kérdezte (most nem emlékszem, kicsit le van zsibbadva az agyam :oops: )
Megvan a szövettan eredménye, de ahogy ti is mondtátok, egy nagy nulla. Az orvos is egy nagy nulla, bőgni lett volna kedvem, hogy eddig elhúzták és mégsincs a papíron egy modnatnál több. Azt se értem. Azt mondta a doki, hogy semmit sem tudtak kideríteni és hogy ez sajnos benne van a pakliban.
Holnap bejelentkezek a saját dokimhoz, elviszem neki jövő héten az eredményt, meg vizsgáljon is meg, aztán hátha ő tud mondani valami okosabbat.
wruska

Wruska-ezen ne húzd fel magad. A helyzet az, h. az orvosok sem tudhatnak mindent, sőt nagyon-nagyon sok dolgot még ma sem tudnak...az hogy egy magzattal mi történt...biztos meg lehet állapítani, de ugye a pénzügyi keret véges...én még azt sem hiszem el, hogy egyáltalán csinálnak-e szövettant..
Előre boritékolom, hogy a dokid azt fogja mondani, minden rendben van veled, és elmondja mikor lehet őszerinte próbálkozni...én vissza se mentem kontrollra...majd a babócám úgy is tudja mikor akar jönni! :D Ja! És még azt is fogja mondani:"legközelebb biztos sikerülni fog"! Ettől meg én a falra tudnék mászni!!!
Vendég

Hú, ezen már túl vagyunk. Azt mondta, ne vegyem magamra. Na ja, mondtam neki, hogy majd biztosan lesz idő, amikor nem gondolok rá minden nap. Mindenesetre a 3 ciklust (már csak 2) biztosan kivárjuk, aztán már nem állíthat meg minket sem isten sem ember.
Az ha a ciklusom visszaáll, amiben nagyon bízom, február vége, március eleje:) De március már tutira.
wruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?