Új privát üzeneted érkezett!

Balwin, írtam Neked privit pár nappal ezelőtt, de szerintem nem láttad! Nézd már meg légyszi!

Szamóca, boldog szülinapot!!!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szió!


Timi!
Jól elrejtve a Kicsik között a virágod.... :roll: :lol:

Fogadd Szívből Jövő Jókívánságainkat Szülinapod Alkalmából!
[color=orange]Kívánunk Boldogságot,Egészséget,Sok Sok Örömöt a Gyermekeiddel![/col


Niki!
Akkor jó......köszi :lol:

Dorka!
Ilyen grízes témám nekem is volt úgy 20 éves korom körül... :roll:
Talán a pluszban vettem....sajnos nááám emlékszem.... :oops: de a fősulival szemben a bio boltban biztos van.

Évi!
Mi a nyavalya ez???.....GYÓGYULJATOK MEG!!!!!!!!!!

Balwin!
Hát Kérlek....... :D s...milyen volt a kiruccanás?

Judit!
Ugye mostanában nincs túl jó kedved.... :oops: :cry: vagy rosszul látom?....Jól vagytok??????????????????Vagy hari van velem?? :cry:

fanna3
 
 


Ja igen...
Robi is mekkora......hmmmmmmm.....szépek a szemei!!!!!!!!


De béna vagyok...Timi.....de a kívánság igazi!!!!!!!

fanna3
 
 

 
 

Szami!!!
Sok Boldog Születésnapot!


Sóska!
A sóskát megpárolom,külön krumplit főzők és mehet a turmix!Hát a rokonunk cukorral adja a kisfiának én natúron adtam!

Kép

Kép
katlina
 
 


Hell :)

Évi, egyik ismim ismije (ehehe) is volt pár hónapja pesten a méhszájsebével, ő is pár perces beavatkozásról beszélt, de 60.000HUF-ról :shock: Azt már meg se kérdeztem, hogy pontosan mit csináltak vele...
Niki, neked is köszi :) Én majd csak akkor megyek Jakabhoz, ha mán megjön a menzim szopiztatás után. Nekem mindig P2-es a rákszűrésem, szal valszeg én is megcsináltatom ezt a fagyasztásos dolgot. A kamerát láttam, még a terhességem alatt - megnéztük, hogy mi vérezhet odabent... így utólag belegondolva, ha a méhszáj nem lenne természetétől fogva zárt, akár Bogyóhoz is be lehetett vóna kukucskálni :lol:

Ditke, dede, tegnap este elolvastam, csak akkor már nem tudtam konzultálni :) Írok mindjárt.

Fanna, hát olyan volt, mint mindég :roll: Jó is, meg nem olyan jó is :mrgreen:

Namenek, etetés van. Aztán meg Cora.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Szami!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Na megint én...

Fanna!
Semmi gond, csak nagyon el vagyok ám havazva, ment privi, tessék visszaírni!

Judit!
Otthon voltatok? Várjuk a képet a kocsiról, és a benne lévő babáról! újabb productionok? Gratul a fogacskához! Ez nem sámli, már 4?! Bizti vér volt? nem valami piros szösz? (csak tapasztalat, a szomszéd kisfiúnak fehér darabkák=ajtófesték)

Mi az a méhszájseb? hogy veszik azt észre? és mikor keletkezik? szüléskor? és az fáj? hogy érzed, vagy mikor? akkor? na jó sok hülyeséget bekérdeztem, de most engem is beparáztattatok, megyek is Dinyához. Amúgy is kellene rákszűrést csináltatni.

Ok Dorka, megírok midnen infót mézzel kapcsolatban. Csüt Nektek is jó, ha viszem?

Niki!
Na akkor legalább túl van rajta. Mi is ott kezdtünk a fogorvosnál, nekem az ínyem, Misinek meg a teljes berendezést csinálják meg. Nem olcsó, de remélhetőleg rendben lesz. Most kitaláltam, hoyg nekem van egy kis hézag a 2-3 között, ami nem teszik, gondoltam fogszabályozásra is, aztán fehérítésre, és szeretnék egy fogékszert. Fanna hülye vagyok, mi? De mivel, a bank nem tervezi, hoyg ránkszakad, így álom.....
nem szoktunk angolozni, nem is mindennap hallgatjuk, scak mikor eszembe jut. Én most azt mondtam éppen erikának, hogy elfelejtett, hogy a kacsa hogy mndja magyarul, és egyebek azt mondja az én elmentem a vásárba... nótánál, hogy Quack. Azt mondta, hogy nem gond, az angolt használja gyakrabban, és most az rögzült.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Folyt.

Olga!
megy privi. Bocsi a hülye csengetésért, de én sosem tudom, hogy folyton nyomni, kell, vagy sem. Miért nem írják oda, hoyg a tanyasi is tudja?

gartu a vizsgákhoz! nagyon ügyi vagy!

Dobjál már Balázsról képet, már ezer éve nem láttuk!

Évi!
Hát jobbulást Nektek, már az influ támad? Sok folyadék, pihi, aztán hátha elmúlik 1-2 héten belül!

Szami!
nagyon szép csokrot kaptál, én nagyon imádom az orchideát, dehát ki nem. Annyira édes Jázmin, oylan kis husi, Nekem Ő nagyon Rád hasonlít.. Na és szegény "elnyomott" Máté. Mi midnent megcsinálnak majd Vele a lányok, én is mindig ki akartam öcsém szempilláját festeni, de nem engedte.....Misivel is szoktam próbálkozni, de hajthatatlan, pedig dobnék egy képet! :lol:

nem Te akarsz menni pihizni a gulliveren, már kérdeztem, csak...

Katlina!
Tényleg hogy örül kisRobi hoyg felállt! Nagyon ügyi, gondolom most már naphosszat új mutatványán gyakorol!

Na majd jövök... még

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Huha!
gondoltam benézek két tanulás között erre mennyit írtatok!!!

Szami boldog 35. szülinapot! :-)

Judit nem megyünk együtt Dinyához, nekem ismenni kellene majd februárban rákszűrésre :-( összekötnénk a kellemest a hasznossal és még tudnánk talizni is:-)


Kedden megint lesz egy vizsgám....de már annyira unom az egészet hogy nagyon.

most megyek

KAtlina nagyon szépek vagytok aképen

puszika

Kép
kbernadett
 
 


BBJ, tudtam, hogy valamit elfelejtettem... :oops: Először fogalmam sem volt, mi aza gulliver, de aztán nem hagyott a kérdés nyugodni és rákerestem.. De nem vagyok ott regisztrálva, én csak a zenei és ezen a fórumon vagyok a neten, még iwiwezni se szoktam. Ja, még néha jójátékozom, de inkább csak az egyszemélyes játékokban vagy a játékoldalon, ott is a magányos játékokban.

Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Olyan jólesett, bár tudom, kicsit én provokáltam ki a fotóval a csokorról :oops:

Balwin, nem, még nem vágattuk Jázmin haját, bár már nagyon ideje lenne... De fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá. Próbáljam meg a fodrászomnál? Olyan bizonytalan vagyok :roll:

Ez a méhszájseb dolog nekem kimaradt. Vagy császárok után nincs is? Kicsit béna vagyok ebben... Amiket BBJ kérdezett, én is szeretném tudni (már, ha valakinek van annyi ideje, hogy emberi nyelven - nem orvosi - leírja...)

Évi, akkor Csongi mellett már Neked is jobbulást!

Tudja valaki, hogy mi az a virág a csokrom közepén? Én is imádom az orchideát, 3 van ebben a csokorban, azt mondta az én "matematikus" fiam, hogy azok a tízesek, a középső nagy meg ötöt ér :roll: :lol: Na, mindjárt gondoltam, hogy nem egy szimpla csokrot kaptam :lol: :lol: :lol:

Valaki kérdezte Máté matekversenyét. Ennek a tisztességes neve Zrínyi Ilona Matematikaverseny, amelyet a Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány szervez. Február 22-én lesz a megyei verseny. Ők a legkisebbek, ez az első versenyük, a tanító néni szerint most a tapasztalatok szerzése a cél, az igazán jó eredményeket jövőre várja Tőlük.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Szamóca! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Évi! Úgy szégyellem, tegnap eszembe jutott de már későn: Jobbulást nektek! Szegénykéim!

Közkívánatra néhány kép:
:lol:

Ja, a második és a harmadik képen nem megszólni az alvós ruhácskánkat! Rég nem írtam, de decemberben a porszívóka volt a legjobb barátunk!

Kép Kép Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Évi, Máté Cegléden a Várkonyiba István Ált. Iskolába jár, matek tagozatra.

BBJ, anyukám szerint is olyan Jázmin mint én, de én is így látom. Majd kersek pár beszkennelt képet a kiskori magamról.

Na, ma az ördögnek tartoztam a délelőttömmel... :roll: :twisted: Elmentem mosógépet venni, de mindenhol kiröhögtek, hogy mosodát akarok nyitni ekkora géppel?! Persze sehol sem lehet kapni, egy helyen mondták, hogy megnézik, meg lehet-e rendelni.

Kiderült, nálunk is van Balla Bútor, két helyen. Az elsőből elküldtek a másikba, hogy ott vannak a konyhák, ott meg kiderült, van egy, azaz egy darab konyhájuk, a többit megnézni és rendelni csak Szolnokon lehet... Olyan mérges voltam!

Tényleg, Olga, Balázs már olyan nagyfiú lehet! Pár kép? :wink:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Valaki hozzászólásán láttam Anna, hogy aggódsz,mert Nimi nem "beszél". Hát mit mondjak én is. Néha hallunk egy baba, nem,mama,anya, po(rszívó) és kész. Ugyhogy még 4 hónapunk van másfél éves koráig, addig várok, hogy alakul-e valami, aztán orvos, vagy valami, mert engem is nagyon zavar.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga, megelőztél! TÉNYLEG nagyfiú már Balázs! Nagyon bájos! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Olga, Annám 2 éves és 3 hónapos korában kezdett igazán beszélni, most meg azon imádkozom, hogy fél percre becsukja a száját!!! Nálunk a közösség hozta meg a beszélőkéjét, ott a gyerekek (szerintem) nem akarták megérteni a mutogatását és rákényszerült a beszédre. Szóval, ne aggódj, van még ideje Balázsnak!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasz!

Szami!
Én nem is gratuláltam a matekverseny eredményéhez!
Nagyon ügyes fiad van, és ez a számolás nagyon ügyes!
Ha jól tudom, az buzogányvirág, vagy halottam már ananászvirágnak is, de lehet nem ez a neve. és megmenthető, habár az orchi amúgy is sokáig bírja, de ez meg leszárítható, és később száraz virággal koszorúba kötheted. Anno én is kaptam már, ha jól emlékszem az enyém zöld színű volt.
Na mentem vasalni, megyünk utószilveszterre Abonyba. (morzsavacsi a múltkoriból, meg most van egy pár szülinap is...)

és nem is akarsz iwiwezni?
Én szeretem, csináltam a lányoknak is, köszi aki visszaiagzolt, most nincs időm, tovább bejelölgetni nekik, de majd. Gréti már érti, szokta kérdezgetni, hoyg mennyi ismerősöm van?

betty!
Mehetünk, én is februárra gondoltam, amikor vége ennek a vizsgaőrületnek olyan közepe fele. Neked akkor jó? Na majd kedden bejelentkezek. Este, vagy du jó neked? és kedd, mert csütörtökön angol van. OK?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Olga!

Ne hülyéskedj már! Még bőven van ideje Balázsnak beszélni! Gréti két éves volt, amikor korának megfelelő értelmű szavakat már mondott, mondhatni elbeszélt. A barátnőm kislánya 3,5 éves és még most sem igazán értem mit akar, E/3 számú személyben beszél magáról..... Úgyhogy bőven van ideje, ez is nagyon változó. Sztem ez a pár szó tökéletesen elég, aztán meg nem győzöd figyelni, hoyg naponta több, akár 10-20 szó is elhagyja a száját. Ma pl Gréti azt mondta, hogy a dzsungelben élnek a valamik, már nem emlékszem mi. Csak lestünk, hoyg honnan szedte a dzsungel szót, szóval no para...

jaj magunkról nem is írtam.
Tegnap Gréti megkapta az influszurit, nagyon ügyes volt, látszott rajta az apja szerint, hoyg izgul, de csak egy kis sírás volt.
Ma reggel meg 3/4 5-kor a rendőrség ébresztett bennünket, hogy itt lakik-e egy pasi, aki félholtra fagyott, akkor a kocsiban éledezett. Most keresik, hoyg hol lakhat, és azt az infót kapták, hoyg talán itt. kétszer egymásutánban csengettek, azon gondolkoztam, hoyg melyik utcai szobába induljak, közbe a szívem majd kiugrott a helyéről, mert a nagymamámat kedden hajnalban szívinkfartussal bevitték a kórházba.
Elátkoztam az össezs rendőrt, és a felmenőjüket, csak úgy szabadon, mint Judit. Na de én félhangosan. Nem akartam mondani, hogy miért kell keresni, hoyg hol lakik, inkább a betörőt keressék. Vigyék be a kórházba, aztán majd ha magához tér, elmondja.. a rohadt........(festéket nem tűrő káromkodást gondoltam ide)
na csak ennyi, most már tényleg húzok készülődni

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, és Balázs nagyon szupi a képeken, nekem a kettes a favorit! Jó kép!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok lányok!

Beugrottunk apához öt percre, puszilunk mindenkit!!!
Sajnos képtelenség visszaolvasni, de azért átfutottam az eseményeket dec. 10 óta. Március körül lesz netünk, ha minden igaz, addig csak kibírom valahogy....

Küldök mindjárt fotókat Rékáról. Jól vagyunk, most nem teszem fel a netre az első négy hétről írt naplófeljegyzéseimet, pedig annyi, de annyi mesélnivalóm lenne - talán most páran fellélegeztek :D :D :D.

Röviden: Jól vagyunk, Réka 4040 g 4 hetesen, szépen szopizik, nagyon jó természetű, türelmes baba, csak a hasfájást és az éhséget nem tolerálja. Ez utóbbiban rám üt, én is marha pipa vagyok, ha éhes vagyok. Jól eljátszik a kiságyában, úgy mered a fejvédőjére, mintha valami akciófilm lenne odavetítve. :D Gyönyörűek a kockák rajta bizonyára, nem tud velük betelni. Már sétálgatunk, levegőzünk, imádok villogni a gyönyörű babakocsimmal, legalább mintha egy luxuskocsi lenne.... :D :D Réka a sétából mit sem vesz észre, már öltöztetés közben beájul és séta után tér magához kb egy órával....Röviden tömören: Csoda vele minden nap! :D :D No márciusig még jövök azért! Pussz!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee! Jó, hogy írtál, várunk mielőbb!!! :)

Anna, köszke az infót!!

Olga, Balázs nagyon nagy fiú!!!! Csak lestem, mennyit nőtt!!! :shock:

Judit! jó a csüt., tök jó, hogy elhozzátok majd!
Mára jó bulit!

Szamóca, boldog szülinapot, és szólj, ha Mosó Masa mosodája beüzemel! :)

méhszájseb: szüléstől független, nekem 21 éves koromban alakult ki. Ezzel sűrűbben kell rákszűrésre menni. Dinya elmagyarázta, hogy igazából ne egy sebre gondoljak, hanem a hengerhámsejtek "kitüremkednek"... vagy valami hasonló....
:? De ezt másfél éve magyarázta, én meg ennyire emléxem, lehet nem is jól...

Balwin, Annalucussal mi hír? Pelusa rendben van most már?
Rég tettél képet róla!

Egy kis nézegetnivaló, Szabi beőrült a porszívótól :)

dance

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jaimee, gyere csak, gyere, várunk vissza! :D

Dorka :lol: :lol: :lol: Mutattam Apának is, jót röhögtünk :lol: Mán azon, hogy Szabibaba milyen jól nyomja :D

Judit, Gréti a hős(nő)! :D Kis ügyeske, hogy jól bírta a szurit :) Ehehe...a rendőröknek nem jutott eszébe, hogy egy fagyott embert nem a rendőrajutóban kéne tárolni?! Lehetne eszük...hajnalban, rendőr csenget...mijafacra gondol az ember?? Bajra.

Méhszájseb: én anno a tívíben hallottam egy dokitól; jah, nem egy seb, hanem a sejtek "kiburjánzása"...valahogy úgy köll elképzelni, hogy a méh méhszáj felé eső része kicsit "kifordul"...
Nah, közben gyorsan rákerestem, egy cikkben így írnak róla:

"Az erős málnavörös színű hámrész akkor jelenik meg, ha a nyakcsatornát bélelő élénk színű hengerhám felkúszik a méhszáj sápadt, gyöngyházas laphámjára. A piros zóna tehát egy határvonalat jelöl ki, és nyoma sincs ott semmiféle sebnek, csupán a cervikalizáció jele, ami a méhnyak - latinul cervix - nevéből származtatott fogalom. A hormonálisan aktív, azaz szaporodóképes korú nők 90-95 százalékánál látható."

Itt a teljes cikk (lézeres kezelésről is ír benne): Méhszájseb

Judit, Dorka...még nem kaksiztunk azóta (2-3 naponta szokott), majd meglátom a következőnél, hogy parázzak, vagy sene :roll: Úgy nézett ki, mintha csipkebogyólekvár, vagy inkább tatárbifsztek keveredett volna a kaka közé... de nem evett semmi újfajta pirosasat előtte... Olyan már volt korábban, hogy újságpapírt vártam a kakába :oops: :) Namindegy, várok a következő adagig...

Olga, Balázsnak mennyi haja lett! :D Mija baj az alvós rucival?! Nem értem :oops:

Szamóca, én is még csak akartam vágni Annalucus hajából, de mindig úgy ítélem meg, hogy tök aranyosan néz ki huligánfrizurával :)

Képek: amint lesz, teszek fel :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Háj!


Dorka!
EZ NAGGYON JÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!! :lol: 8)

Judit!
Olvastam,írtam!...Azé ha van időd gyere!!!!!!!!!!

Olga!
Mér mi baj van a pizsivel????....Balázs amúgy is a szívem csücske!! ...az rózsaszín zokni????? :roll: :lol: Dobjál méééég!!!!!!!!

Jaimee!
Örülünk hogy adtál hírt! Bár Szilbee szuper jó szócső :D mindig tolmácsolta a történéseket! Várjuk a képeket!!!!

No akkor tegyük össze amink van méhszájseb-ügyben.... :oops: no nem mintha profok lennénk... :lol:
Akinek a dokija nem mondta akkor valszínű nincs is.....
Sima szülés után gyakori,nekem sose volt...utána jött. Azt mondta az orvos hg fél évente nézni kell és ha a rákszűrés jó de ez nagyobb lesz akkor lehet fagyasztani...konkrétan nem kérdeztem rá...de volt ott egy olyan papalck mint a búvároké...abból jön a valami....és tényleg 5 perces beavatkozás....
Esetleg még vki??? :wink:

Igen Nimivel külön alszunk azóta is. Bár én mint a nyúl a bokorban továbbra is.....de jól bejött. Ha ébred adok neki vissza cumit....ha nem akkor meg reggel 6 kor vizet és 7 -8 kor kelés.

Jajj Judit!
Én is annyira meg tudok rémülni az ilyen hülyeségektől pláne ha váratlanul csengetnek.....még nappal is...hg fél óra után is a torkomban dobog a szívem!!!!!.... :oops: idióták.....

fanna3
 
 


no judit már szorgalmas is volt!!!!!!! Köszi minnyá olvsom!!!!

fanna3
 
 


de bunkesz vagyok...Judit!

fanna3
 
 


Jaimee párja elküldte a képeket... igyexem ég ma feltenni őket!!!

Majd visszaolvasok.... kicsit később!... most értünk haza a nagyszülőktől! :)

Sóska!
Mi mindig banánt tettünk bele a cukor helyett!! Isteni finom úgy!!
szilbee
 
 


Balwin, ment egy privi!
Köszi a cikket, jó ennek is utánanézni!

Szilbee? Hazaértetek?
Holnap várunk!!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jaimeeék Réka babája!! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Most olvastam vissza, tök jó, hogy Jamiee is írt! Azért küldhetne pár oldalt a naplófeljegyzéseiből...minket megesz itt a fene a kíváncsiságtól. Réka baba is jól kigömbölyödött, nagyon szép baba!

Dorka, tök jó a videó! :lol: :lol: :lol:

Balwin, és mit csinálsz a Begonnal, megpróbálod eladni? És mennyibe került a PP, ha nem vagyok indiszkrét?
A mi Bergonunkból a héten miesett az első csavar :roll: erős a gyanúm, hogy nem is az utolsó. Egyszer csak azt veszem észre, hogy szép lassan lebomlik a gyerek alatt.

Niki, igen, Kövesdi doki volt az a jó ember!(hát tényleg nem csúnya :wink: ) Ti is voltatok már nála? Ja, meg azt akartam még Tőled kérdezni a kismama bérletetel kapcsolatban, ha minden hónapban elmész érte a bérletpénztárba, ott ráírják a nevedet, vagy csak odaadják? [size=12](mert ha nem, kiváltanám magamnak és Apánk járna a bérlettel..)[/size]

Szamóca, gratula Máténak a matek versenyhez! Én rögtön tudtam, hogy a Várkonyiba jár! Negyedik után majd nem akarjátok a nyolcosztályos gimibe járatni? Nagyon klasszak a képek is! Jázmin nagyon huncutszemű. Hát gyökérzöldség se fog játszani nálunk se...

Évi, alakultok már?

Olga, Balázs nagyon aranyos! Szorítunk majd a vizsgákhoz!

Judit, hát elhiszem, hogy a frász jött rátok a rendőröktől! :?

Kép

Kép
ditke2007
 
 


BBJ, s hogy van már a nagymamád? Milyen volt a buli? Grétinél nem volt semmi utóhatása az oltásnak? Köszi, nem akarok iwiwezni, az már végképp nem férne bele az időmbe. Azért a zenei fórumon elég sokat mozgolódok.

Jaimee, jó hogy voltál, mehetnél gyakrabban is a párod irodájába! Én is írok naplót a mai napig, s ahogy Ditke is írta, annnnnnnyira kíváncsiak lennénk egy-két írásodra! Nekem Réka sérója tetszik a legjobban! :lol:

Háát, Dorka, Szabi tánca se semmi! :lol:

Szilbee, sóska banánnal?! És azt Ti is megettétek?! :shock:

Köszi az infókat méhszájseb ügyben, arra jutottam, hogy Mosonyi csak mondta volna, ha lenne valami, nem? Nyáron voltam nála rákszűrésen is.

Balwin, azért "csipkebogyó" ügyben majd írj, hogy megnyugodjunk. :D

Fanna, Nimi is mindent a szájába vesz? Nálunk a nagyok sosem csinálták ezt, Jázmin meg mindent megcsócsál.

Ditke, ha még akkor lesz, s megfelel a felvételin, én benne vagyok, hogy 8 osztályos gimibe menjen. De úgy hallottam, meg akarják szüntetni ezt a rendszert.

Nem tudjátok, lehet-e kapni gluténmentes (meg tojás és tejmentes) kenyeret valahol Szolnokon vagy legalább kenyérport? Jázmin megőrül(ne) a kenyérért, de amikor odavoltunk Kisbéren az ünnepek alatt, pont attól jött ki az ekcémája :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Dorka!
Hát ez valami fantasztikus! én akkorát röhögtem! Nagyonédes!

Fanna!
Akkor én is bunkesz vagyok, mert én is mindig kisbetűvel írkálom a neveket, van hogy sikerül, van hogy nem a shift-et odanyomni mellé

Szami!
Láttam, hogy nagy felhasználó vagy a zenés topikon! :wink:
Sajnos nem tudok kenyér ügyben segíteni, de bioboltban nézted már?
Nagymamám úgy néz ki jól van, hétfőn megy a rehab osztályra, onnan két hét. hátsó fali inkfartusa volt, enyhe, még idejében elkapták... és képzeljétek, hihetetlen de hajnalban heten voltak náluk, és le a kalappal mindegyik előtt.. na ilyen is van.
Az oltásnak semmiylen mellékhatása nem volt, már aznap este a helyét sem találtam meg!
A buli jó volt, leti a visszafele úton visított mint a fene, de Misi nem engedte bealudni, mert akkor még 11-kor is itt vigyorgott volna a kiságyban
Mióta írsz naplót?

Szilbee!
Én nem szeretem a sóskát, de tetszik az ötlet! nagyon ügyik vagytok!

jaimee!
nagyon kis kerek Réka! Akkor sok baj nem lehet... Gyere mielőbb! és dobhatsz naplórészletet, szerintem szívesen olvasgatnánk!
Szilbee, kérlek tolmácsolj!

Judit! Ígértél kéepket Lucus-Védával/ról !
Újság papír? hát nálunk is mindent megeszik Leti, valamelyik nap a nitrátos virágföld volt a topon. majdnem meghánytattam, de kimostam a maradékot a szájából! Na mit nem modnjak, nem díjazta...

Évi!
továbbra is ++++++++

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Anna! Igen, az egy örökölt rózsaszín zokni... Annyira jó az anyaga, meg apónak úgy tetszik, hogy rá van írva a talpára: ABS. Olyan jókat rötyög rajta.

Na, megnyugodtam én is méhszájsebbel kapcsolatban, csak mondta volna Zoboki. Egyébként megdöbbentő az a 90-95 %.

Szamóca! Sajna kenyér ügyben nem tudok segíteni. Ugy sajnálom Jázmint emiatt az allergia miatt.

Nekem Réka baba többnek tünik 4 kilónál. Olyan kis helyes, pufók!

Szilbee! Azt a banános sóskát esküszöm kipróbálom! Apával szeressük, babó még nem kapott.

A beszédtől meg azért vagyok kiakadva, mert ugye most homályosodok megfelé a suli által, és most tanultuk, hogy másfél éves korra 80-150 szót ismer a gyerek! Persze dajka nyelvről van szó: baba, mama, hami, paci... Egyébként Balázs már olyan sok mindent megért. Mondjuk neki, hogy menjél apával engedni pancsivizet, már szalad is a fürdőszobába, és dobálja a kádba a játékokat, szennyest, flakonokat... :oops:
Vagy mondom neki, hogy hozd ide a könyvecskéidet, olvassunk, és érti, hozza a könyveit. Nagyon szereti, ha olvasok neki. Még az esti olvasásra nem áltunk rá. Egyenlőre köztünk alszik el, tévézünk. :oops: Mármint mi ketten apával, ő meg végigkommentálja az egészet.

Na jó, lépek tanulni. Apát elküldtem gyerköccel mamához ebédelni, hogy tudjak készülni a keddi vizsgáimra.

Üdv mindenkinek! Betegeknek jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Hú, annyi mindent írtatok, biztos nem fogok tudni mindenre reagálni.

Először is, azt hiszem most már kifelé megyünk a betegségből. Csongi jól eljátszik, de a torka fájdogál még. Én ma már nem voltam lázas (eddig), de még nem vagyok az igazi.
Közben most beszéltem a barátnőmmel akinek a kisfiára vigyáztam, most jöttek az ügyeletről, neki is torokgyulladása van, 39 fölötti lázzal, de ők nem kaptak antibiotikumot..

Olga, ne szégyeld magad, mert én is szégyellem, hogy nem reagáltam a vizsgáidra! :oops: Gratula, nem semmi egy nap 3 vizsga. Jól bírod!
Balázs nagyon édes, és szerintem tiszta anyja :wink:
A beszéd miatt ne aggódj. Csongi 2 éves 3 hónapos korában kezdett el beszélni. Addig volt vagy 10-15 szavas szókészlete, főleg hangutánzó szavak. Aztán egyszer csak elkezdett mondatokban beszélni én meg csak lestem nagyokat! Szóval no para, van még időtök!

BBJ, ügyes a Gréti lány :lol: A rendőrök meg..., hát nem is tudom, honnan vették, hogy nálatok lakik. Meg egyáltalán, normálisak? Miért nem orvoshoz vitték?

Balwin, csipkebogyó témához... Nem volt picit keményebb a kaki? Mert létezik olyan, hogy egy pici hajszálér megsérül action közben, az okozhat pici vérzést! Nyugi, nincs ott baj!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Olga, persze, Csongi is mindent megértett, és kézzel-lábbal, hangutánzókkal meg is értette magát! Beszélni meg akkor kezdett gondolom, amikor neki eljött az ideje!

Jó tanulást! (Aztán el ne kezdj mosogatni, rendet rakni, betenni a mosnivalót.... én mindig találtam valamit, csak a tanuláshoz ne kelljen ülnöm :lol: )

Évi és
Kép
csongianya
 
 


De gyönyörű Réka baba!!!!

Évi kívánom hogy gyógyuljatok meg miharabb!!!

Judit írtam privit!!! megkaptad?

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Dorka!
Itt a salátazfőzi receptje:


Salátafőzelék:
100 gr saláta + 50 gr krumpli együtt 3-4 ek. vízzel pároljuk 15 percig, tűzről levéve gőzben hagyjuk puhulni. Pépezni pici olajjal. Étkezési hőmérsékleten 5-6 csepp citromlével ízesítjük.
Forrás: Csecsemők szakácskönyve Dévics Józsefnétől.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Köszke a videós reagálásokat, én is már vagy 20x visszanéztem! :)

Szilbee, köszi a receptet, én is találtam egy másikat is a neten, szóval van már bűven! :)
Holnap így készítem majd el!
Jó volt, hogy meglátogattatok minket! Hát hallod, Dávid babával aztán tényleg nem nehéz, sosem sír?????
:shock: :shock:

Évi, örülök, ha jobban vagytok!

Szamóca, mi itt lakunk a belvárosban, holnap szívsen megkérdezem a közeli bioboltokban, pékségekben, lehet-e kapni gluténmentes kenyeret vagy kenyérport. Tényleg nehéz lehet így változatosan, táplálóan, és finomoan főzni, ha Jázmin allergiás néhány dologra...
Lehet hülye kérdés lesz, de a lisztérzékenység "kinőhető"?

Ditke, csatlakozom én is: KÖvesdynél voltunk mi is pár hónapja, és nagyon sármos... :wink: Amellett seperc alatt megtalálta Szabival a közös nevezőt! Anyukámat is ő műtötte, én is hozzá jártam gimis koromban, és jó szakembernek ismertük meg.

Ma összefutottunk a Zagyva-parton Balwinjuditékkal!!! Bi-bi, láttuk Annalucust és az új járgányt is, nagyon spéci a kocsi! Annalucus először még aludt, aztán felébredt, megcsodáltuk gyönyörű nagy szemeit! Szabika ámulattal figyelte, hogy jééééééé, attól még, hogy ébren vagyunk a kocsiban, csendben is lehet lenni, sőt, mosolyogni!!! Hát igen, mi kissé nyűgösek voltunk a kevés alvástól... :roll:
De szerencsére egy negyed óra múlva Szabika is visszaaludt.
Judit, urad-parancsolód is tök szimpi volt!

OLga, jó tanulást, és majd számolj be a többi vizsgádról is!

Virág, mizu veletek????? Ezer éve nem írtál, Védike is jól van??????

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Mindig irigykedve olvasom, hogy ki kivel futott össze... :cry:

Dorka, azt nagyon megköszönném. Anyósomék a Barosson laknak, a Dréher fölött, de már a 75-öt is betöltötték, szóval, ha konkrétan megmondom nekik, hogy honnan és mit vegyenek, azt megteszik, de ilyen keresgélést már nem lehet rájuk bízni. Ja, és a gluténmentes mellett tej-, tejszármazék és tojásmentes is legyen. :roll:

Elvileg bármikor kinőheti, de az is előfordulhat, hogy egész életében allergiás lesz azokra, amiket az előbb írtam. Mi bízunk benne, hogy csak kinövi. De addig is megpróbálunk alternatív megoldásokat keresni: a vaníliás szója puding pl. nagyon bejött neki, de eddig csak a Corában láttunk. Van egy biobolt nálunk is, csak még nem sikerült nyitva találni, a jövő hét után benézek még oda is, hátha. Állítólag nagyobb volt az esélye az allergiára amiatt, hogy a férjem is allergás (38 éves kora óta) a gabonafélék és a fűfélék pollenjére.

BBJ, naplót 14 éves korom óta írok, kisebb megszakításokkal.

Na, Balwin, Dorka leírása után még kiváncsibb vagyok arra az új járgányra :wink:

Olga, azért óvatosan kezeld, amit az iskolában tanítanak :lol: Az én utolsó diplomám a mérnök tanári, s mi is pszichológiával kezdtünk, s szegény gyerekeim :roll: Már nem bánták, amikor végeztem és békénhagytam őket :lol: :lol: :lol: Ahogy olvasom az írásod, szerintem minden rendben van Balázzsal! A keddi vizsgádhoz meg egy kalappal!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Dorka!
Dehogynem.. szokott nyűgi is lenni, ha éhes vagy ha fáradt. De alapvetően könnyen kezelhető... még. ;)

Íme pár kép az összeröffenésről!

Szabi és Levente
Szabi
Dévid és Szilbee

Mivel Dávid bszunyált a kaomban, így nem igen tudtam Szabizni.. :? :(

Hjaaa és lemértük Dávidot..... hát van súlya... 6500 gr. :shock:
szilbee
 
 


Hella :)

Ditke, az ára: 91E lett volna, de kaptunk 10% kedvezményt, mivel 90E felett vásároltunk, úgyhogy 82E-t fizettünk érte (Pöstön, a Bocskai úti Elefáni bababoltban). Húzós...de ezzel most kielégítődtek az igényeink. A gyerek ugyanúgy jót alszik benne, mint a Bergonban (az azé tágasabb volt), nagyon könnyű irányítani, ééééééés esernyőre lehet csukni! :D A Bergont egyelőre elvittük anyumékhoz; pótoljuk a selejtes kereket (ha el tudom érni a bergonosokat), aztán megpróbáljuk eladni.

Jahjah, végre láthattam Szabibabát teljes valójában - nem alvósan, hasonfekve :lol: Még picit nyűgisen is olyan aranyos! Nagyon megfontoltan tud nézni :D Dorka, nekem meg itthon jutott eszembe, hogy ha mán felébredt Annalucus, igazán kivehettem volna a kocsiból, hagyismerkeggyenek kicsit :oops: De valszeg nem olyan nagy baj, nektek úgyis progitok volt :)
Ehehe...tijéd embered is szimpi :)

Méhszájseb...nekem már életem első nőgyógyis bekukucskájánál mondta a dokim, hogy van. Az a doki ecsetelte...Szalay Márta meg aszonta, azt nem szabad... Jakab még nem nyilatkozott :)

Évi, nem volt más állagú a kaka, mint máskor... ma termelt a kicsike, abban már nem volt semmi piros :) Remélem ezek után se lesz...
De jó, hogy már kifelé álltok ebből a hülye betegségből! Jobbulást nektek továbbra is!

Szamóca, nem volt még probléma abból, hogy Jázmin nem eheti azt, amit a család többi tagja? Mán nem töltöttkáposztára gondolok... :) De már benne van abban a korban, amikor kinézik az ember szájából a falatot... :) Vagy rosszul gondolom? :oops:
Tényleg, Annának már bizti nem látszik a harapásnyom az arcán, szal jöhetne pár fotó róla is :wink:

Jaimee, Réka baba egyre tündéribb :D Fajin a nagy haja is :)

Szilbee, jaók a közös képek :D Ehh... há nem sajnálod Dévidbabától a tejcsit :lol: 6,5 kg...azannyát :shock: :D

Kismamáink nagyon hallgatnak...

Nyomok akkor pár képöt...Védávaltalálkozósat, meg babakocsisat :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jó reggelt!

No látom, akkor másik is úgy vannak vele, mint én... engem is nagyon érdekel hogy zajlik Erikáéknál az élet, most hogy Réka is megszületett. Majd tolmácsolom nekik a kéréseteket! :)

Balwin!
Annalucus egyszerűen meseszép! :D Szegény apja! Hessegetheti majd a pasikat szép számmal!! :lol:
Egyébként boldog hófordulót a kiscsajszinak! :)

Ja egyébként leginkább spenótba szoktuk volt tenni a banánt, nem is annyira spenótba...

Teszek már képet róla, hogy mennyire szerette Levente... (Lehet hogy anno már raktam fel róla... nem emléxem...)


Levente és a banános spenót
A kis ínyenc... :lol:
szilbee
 
 


Sz"al sóskát akartam írni... kicsit korán van még.... :roll:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Visszaolvastam, ce majd csak du. vagy este tudok jönni. Kata itt ücsörög az ölemben is türelmetlen.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szilbe!!! Azok a képek :shock: :lol: !!!! Azt hittem, hanyatt borulok a nevetéstől kora reggel !!!! :lol: :lol: :lol:

Balwin, Jázmin állandóan enne... :roll: És kunyerál örökké. Pont ezért szeretnék most már valami kenyér/kiflifélét adni neki, mert örökké csak a zöldségeinket eheti. És megőrít, ahogy kinézi a kaját a kezemből.

Ó, Annát nem lehet akármikor fotózni, csak ha ő is akarja... Mostanság meg olyan hisztis, hogy jobb nem beszélni róla :roll: Szerdán hármasban leszünk itthon lányok, megpróbálom rávenni, hogy hagyja magát lefényképezni. De olyan vékony :roll:

Viszont tegnap Jázmin teljesen felpörgött a kiskádban a fürdetésnél, majd délután teszek képet.

A tegnapi este eseménye: apa megette a fogamzásgátlómat :shock: :oops: :lol: (Bár a 3 császár miatt Mosonyi megcsinálta a műtétet, de gyógyszer nélkül 10-12 napig tart és iszonyúan fájdalmas a menzeszem, ezért egy nagyon gyenge gyógyszert adott) Kértem, hogy hozza be, ki is nyomta, letette a konyhapultra, térült-fordult, töltött magának is inni, majd egyszer csak holtra vált arccal jött be a hálóba, hogy most mi lesz vele, mert arra eszmélt, hogy bekapta a pohara mellett lévő gyógyszert, s amikor lenyelte, akkor jutott eszébe, hogy az bizony nem a halolaj kapszula volt! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Tudtam, hogy elfelejtek valamit :lol:

Balwin, Annalucunak boldog hófordulót! Klassz a kocsitok, mondjuk annyi pénzért lehet is :lol:

Szilbee, tényleg nagy Dávid, nem 2 hónaposnak néz ki a kezedben! :lol:

Évi, rendben vagytok már?

Na, megyek, ébred Jázmin...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Nah, mielőtt eltűnök: Letinek boldog 11. hónapot! Hogy rohan az idő, mindjárt egy éves! :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Judit!
Jók a fotók, és tényleg nagyon szép Lucuska, és az az egyedi hajszín! Véda is hogy megnőtt! Járnak uszizni még? vagy tessék felszólítani anyukát, hogy jöjjön egy kcisit dumcsizni!
Boldog hófordulót Nektek ... is.

Szilbee!
nagyon helyes a spenótos kép, majd én is rakok, de nálunk nem volt nagy sikere, inkább az asztalra, és mindenfele jutott, mintsem Gréti szájába. A kis konyhamalacomnak mindegy, mindnet megeszik már töltött kápi töltelékjén is túl van.... :roll:

Szami!
Úgy sajnálom szegény Jázmint! Tényleg ő mit csinál, mikor Ti esztek, mert nálunk Leti nem bírja ki, hogy ne kapjon, egy kis ezt-azt. Szegény, és Ő még meg sem érti, hoyg nem!

Tali? Hát vizsgaidőszak után, én szívesen tartanék egy kis összeröffenést, és akinek kedve van, eljön.

Valamit tuti elfelejtettem :?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szami!
Ez kurv@ jó! Akkorát röhögtem. Nálunk öcsém, a szoptatós teámat húzta meg, mert szomjas volt.
próbálkoznak próbálkoznak....

Ja és Szilbee!
ez a Dévid baba hatalmas az adatok alapján, a kezedben pedig olyan kis picurkának tűnik! Az biztos, hogy nem éhezik...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szió!


Tyűűűűű....nám sámmi...miket csinálnak a férfiak...
A múlt héten összetört az akváriumunk és 3 különböző férfi egymástól függetlenül mondta az akváriumra hg AKKUMULÁTOR!!!!....Ez vmi genetikai dolog lehet..... :roll:

Leti! és Anna Luca Boldog Hófordulót Drágák!!!

Timi!
Én is akartam a múltkor írni...csak nem mertem...hogy Jázmin mennyire hasonlít rád!!!! :lol:

Szilbee!
Hűűűűű.kezdek félni ám...már mndták hg lehetne próbálkozni hg Nimi kezébe adjam a kanalat.....de pont ettől tartok...amit bemutattatok... :lol: mert ha én etetem akkor tiszta minden....hogy lesz ez?????? Mennyi idő mire megtanulják rendesen??? :roll:

fanna3
 
 


Szamóca!
Ez jó story volt! :lol:
Babakekszet próbáltad már?? Mondjuk nem minden babának jön be... :? :roll: Levente pl. állandóan törte de, nem rágta... pedig akkor már lett volna mivel... :roll:
Már én is akartam írni korábban, hogy olyan szépek Jázmin!!! :lol: (Mióta Ádám többet van gépnél, mindig csak odáig jutok, hogy elolvasom... kitalálom fejben hogy mit írok, aztán meg azt hiszem, hogy már le is írtam... Szerintem ideje lenne Nick nevet változtatnom. Lehetnék pl. Szenilla.. ) :oops:

Anna!
Hát az bizti, hogy lelkileg rá kell készülni a kanalas időszakra... de amúgy nagyon édesek, amikor próbálkoznak az evéssel. :lol: Nem emléxem pontosan mi mikor kezdtük Leventével, de a képeinket visszanézve olyan 9-10 hónaposan már néha volt a kezében kanál. Eleinte játszott csak vele, aztán ráeszmélt, hogy néha rákerült valami finomság, utána meg már alig hagyta, hogy etessem. Ekkor jöt be a kétkanal etetés, mikor is mindig az a kanál kellett neki, ami az én kezemben volt... :lol:

Ez a maszatolós kép egyébként kb. 1 éve készült... Akkor Levente még csak 17-18 hós lehetett.

Volt egy időszak, mikor nagyon tisztán evett. Zavarta ha valami maszat volt a kezén... stb, most pedig megint úgy eszik mint egy disznó!!! :shock: :roll: :twisted:


Olga!
Hát nagyon nagy fiú lett Balázs!! Látom nagy haverságban van R2D2-val! :lol: :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Hát igen Anna, engem is kilel a hideg mikor babó egyedül eszik. De már ott járunk, hogy nem eszi meg a villával összetört ételt, ő szereti az ujjacskáival felcsipegetni a tányérjáról. Majd mindjárt dobok képet is. A kanállal meg egyenlőre a tányérból a tálcára dúrja ki az ételt.

bbj Judit! Részünkről tali oké! Gratula Letinek a hófordulóhoz! Azta bekakilok, mindjárt 1 éves a csajszi!!!

balwin Judit! Pöpec a járgány! Nem tudom emlékszel-e, nekünk is PegPeregonk van, csak még a 2006-os szériából ugye. De nem igazán szeressük, bár párom azzal vigasztal, hogy más kocsinak is van ennyi baja. A kerekek már kotygnak, ha átfordítom a tolókart nem mindíg pattan be a helyére, a nyári melegben a tolókarról leestek a márka jelző matricák, a patentos dolgok mindíg kipatentolódnak maguktól... Hirtelen ennyi. De kívánom, hogy nektek beválljon és jó sokáig kiszolgáljon benneteket!

Na csajok gyorsan feltöltöm a képeket, aztán próbálok tanulni.

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?