Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, jövő hét szerdán megyek nst-re! Igazából a papírom szerint csak a 37. héten kell, de másik dokihoz mentem terhesgondozásra, és beutalt nst-re. De izgi!!! Majd megírom milyen volt!

Én még mindig nem érzem, hogy szülhetnékem van, keveset keményedek, jól vagyok. Ma (kopp-kopp) tök jó a gyomrom is, nem volt sok a savam. Rájöttem, ha egyszerre legalább 8-9 órát tudok aludni, akkor teljesen jó a gyomrom, ha ennél kevesebbet, akkor érzékenyebb, és akkor több sav is termelődik. Szóval látjátok, megint a sok pihenés a megoldás. Ja, meg sok vizet, és sok tejet iszok, az is segít!!!

Képzeljétek, ma megtaláltam a régi telefonomban azokat az sms-eket, amiket a volt barátom írt. Aki aztán a vőlegényem lett, és most már a férjem, és a leendő gyermekem leendő apukája. Már az első néhány hónapban arról álmodoztunk, és azt írogattuk egymásnak, ami most van! A boldog házasságunkról, meg a babánkról! Én úgy meghatódtam! Tudtam, hogy el kell menteni azokat az sms-eket, mert most nagyon jó érzés volt újra olvasni! És a Csabi is teli szájjal vigyorgott, amikor megmutattam neki. Olyan jó a boldog múltról beszélgetni a boldog jelenben! Ezt kívánom mindenkinek!!!!!!!!

jutiboszi
 
 


És olyan hatással volt a Csabira, hogy ma a gépen keresett rólunk közös fényképet, és azt tette a telefonjára háttérképnek! Hát nem édes?! Látjátok, ez az, amire azt mondják, hogy a szerelem úgy marad meg, ha mindig teszünk egy kicsi fát a parázsra, hogy újra fellobbanjon a láng! Hát nekünk most tűzoltót kell akkor hívni???

jutiboszi
 
 


sziasztok!

Jó reggelt!!! :D

Lili:NAGYON-NAGYON JÓL TESZED,HOGY FEKSZEL,PIHENSZ!!!Én ugyan így voltam a 20.hét körül.Csak pisilni keltem fel.Apa csinált mindent.Levit ő vitte-hozta,takarított,főzött,mosott4Egy álom ember! :lol: De meg is tette a hatásást,pedig fétem nagyon,hogy akkor most végig feküdni kell :shock: :? ,de 2 hét elég volt! :D

Juti:örülök hogy hétvégén kész lesz a szoba!akkor végre nem lesz miért stresszelned!Várjuk majd a képeket!

Bettó:szerintem mindenféleképpen menj el orvoshoz! :wink: Ha más nem csak megnyugszol tőle!A lázat 38 felet tényleg csillapítani kell,mert a láz többet árthat babának mint a betgség!Ja,és én sajnos nem vagyok benne biztos,hogy a sok köhögés nem okozhat esetleg méhösszehúzódást! :oops: :? Bocsika,hogy ilyet írok,de nekem ez a véleményem.Ezért is mondom,hogy inkább menje el dokihoz,vagy(és) hívd fel a nőgyógyászt is.Egy kérdést megér!!!!! :wink: Jobbulást!!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 

 
 

Jaj Juti!A sarokzsibbadás!Sajnos nem tudok mit mondani rá,mert hála nekem ilyen nincs.Elég bajom van az nélkül is :D !Örülök,hogy élvezed a terhességet,Levivel még ilyenkor én is élveztem,nem volt az ég világon semmi bajom.A 38-39.hét volt már nehéz,akkor minden nap úgy ébredtem,talán ma már végre megszületik!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!
A terhességet még viszonylag jól viselem, többé –kevésbé szerencsére az éjszakákat is végigalszom. Bár már nekem is fájdogál a hasam.
Bettó! Jobbulást kívánok neked!
Lili! Azt honnan lehet tudni, ha „nyílik”? Akkor erős szúrásszerű, nyilalló fájdalom van ?? ( Vagy ez hülyeség ? )
Bár én febr 8-ra vagyok kiírva, szeretném, ha még pár hétig egyben lennénk.
Juti! Sarokzsibbadás nem tudom, mit jelenthet.
Viszont észrevettem egy másik furcsa dolgot, ez a terhességgel összefügg-e vagy sem arról fogalmam sincs.
Fáj az a kötőszövet, ( vagy csont) változó intenzitással, ami a medencét köti össze a combbal ( tehát az ágyékomnál ).
Néha napokra elmúlik, néha meg alig bírok menni.

Zsuzsi
zsuzsi80
 
 


Sziasztok!

Szerencsére a lázam nem ment 38-nál maasbbra. Már most hőemelkedésem sincs (kopp-kopp). A köhögés is elmúlt, most a folyamatos prüszkölésnél járokés az orrfújásnál. Elég kellemetlen mindkettő a pocakomnak. A dokim annyit mondott, hogyha mensis fájdalmam, vagy szúrás lesz, akkor hívjam és megvizsgál, amúgy meg majd jövőhét után meglesi, hogy lett a valami problema. Most egy kicsit megnyugodtam, de már várom a 36. hetet, hogy tényleg rendben van-e minden.

Juti! Kis édes szerelems. Jó olvasni az ilyet :wink: Örülök, hogy a szoba is készen lesz. Sajna a sarokzsibbadásról én sem tudok mit írni. :(

Ami! Jó lett volna, hogyha hamarabb hallok a kakukkfűteáról, neked is hasznos lett volna. Én úgy érzem, hogy sokat segített. Este már egyszer sem köhögtem, persze orrdugulás volt, de legalább tudtam vízszintesben pihenni. :roll:

Manka! Kitartás, már csak pár hét, azt már fél lábbal is kibirod :wink:

No meyek lezuhizok, utána meg sétálok egyet a "friss" levegőn.
Tudom, mé az ágyat kellene nyomnom, de egy kis séta remélem nem fog ártani.
Pussz

Kép
bettó
 
 


Ha minden jól megy, még akkor is min.2 hét...

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivien:KITARTÁS!!!!Nem olyan sokára eljön a ti időtök,amikor együtt lehettek mind a 4-en! :)

Bettó:örülök,hogy sokkal jobban vagy már!Ne ijesztgess itt engem! :D Aggódtam miattad!

Én regel úgy ébredtem,hogy "belémhassított" egy gondolat!Olyan pici a pocim.Mi van ha még sincs minden rendben,nem növekszik rendesen Tomi!Próbálom egyfolytában ezeket a rossz,csúnya gondolatokat elhessegetni,de vissza-vissza térnek.A fülembe ültette dec.20. UH-nál a doki a bogarat.Azózta az is igaz,hogy 2-szer lett már nézve UH-val,növekedett.De le van maradva 1 héttel vagy el van számolva?
Jaj Istenem mikor lesz már jövő hónap!Potyoghatnának a babák sorba!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Bettó!

Örülök, hogy jobban vagy, kitartás!

Vivien!

Drukkolok, hogy minél hamarabb mehessetek haza!

Zsuzsi!

Ferbr. 8 mindjárt itt van, addig még szorítok, hogy egyben maradjatok!!!! Szerintem összefügghet a fájdalmad a terhességgel, elvégre szokatlan a szervezetnek, hogy a babát és a méhet is cipelni kell, normál esetben ehhez képest a méh súlya jelentéktelen, mint amilyen most! Meg amúgy is, most mindenfelé fájdogál mindenkinek, mert lassan közeledünk a szülés felé.....hurrrrááááááá!!!

Lecsó!

Én már attól megnyugodtam, hogy kész lesz, hát ha még ténylegesen kész is lesz, akkor nagyon nyugodt leszek.
Nem is tudom, mivel kezdem majd!!! Már úgy várom.

Képzeljétek, az éjjel azt álmodtam, hogy császárral megszületett a babókám, de kislány lett, és kiderült, hogy nem a Csabi az apukája, hanem egy nagyon csúnya lány, és a baba is erre a nagyon csúnya lányra hasonlított. És el is vette tőlem a babát, hogy majd ő felneveli. Kész cirkusz volt. Még jó hogy csak álmodtam. Olyan rossz volt, ahogy belegondoltam, hogy nem én fogom nevelni. Brrrr. Rossz álmok, hessssss!!!

Na, most megyek dokihoz, majd még talán jövök ma!

Puszi Nektek Drágaságok!!!!

jutiboszi
 
 


Bettokam,jo hallani hogy jobban vagy,csak vigyazz magadra.Szerintem nem art a friss levegö,de ne vidd azert tulzasba. :wink:

Juti,olyan aranyosan irsz, mindig megnevettetsz.Szerintem teged nem lehet nem szeretni!!!! :D
Sarokzsibbadas nalam nincs,nekem az ujjaim szoktak reggel mikor felebredek elzsibbadva lenni.

Zsuzsi,nekem is pont ott szokott neha fajni.Tegnap is alig tudtam elmenni anyosekhoz,ugy mentem mint akit fenekbe rugtak es az 5 perces ut 20 percig tartott.

Csajok,az este mar azt hittem hogy ki akar mar bujni a kisfiam.Vegig ott lennt nyomta a kis fejevel es ereztem hogy befeszkeli a fejet. :shock: Olyan furi volt,na meg neha kellemetlen erzes,szerintem a belsö mehszajnal ereztem vegig.Neha meg meg is tapogattam, mar olyan erzesem volt hogy rögtön kidugja a fejet. :lol: Persze,jo is lenne ha ilyen fajdalommentesen jönne ki. :lol:

Kép
ami6
 
 


Betto,nem semmi miket össze nem almodsz. :lol: Nekem is voltak mar remalmaim,de megnyugodtam,mert sok helyen olvastam hogy ilyenkor a vegefele ez mar normalis.En volt mikor olyat is almodtam,hogy elmentem vasarolni es mikor hazaertem,akkor vettem eszre hogy ottfelejtettem a babamat. :oops: Sirva hivtam fel egyik baratnöm,aki rendör,hogy gyorsan menjenek oda kocsival,nehogy elvigye valaki a babam.
Ja,varjuk majd a kepeket!! :wink:

Kép
ami6
 
 


Szia Ami!

Édes vagy, ez tetszik, hogy engem nem lehet nem szeretni! Hát, ha együtt élnél velem, lehet, hogy más lenne a véleményed! :lol:
Tudok nagyon sárkány is lenni. De pont tegnap beszéltük a párocskámmal, hogy annak ellenére hogy sokszor ideges vagyok, meg hisztizek, azért könnyen helyre is jövök, szóval hamar elmúlik a sárkányságom. A Csabi meg türelmes, kivárja. Meg a szerelem mindent legyőz. És mivel szeretjük egymást, nem teszünk olyan dolgokat, amivel tönkretennénk a kapcsolatot. Szóval szép az élet!!!

jutiboszi
 
 



ja és egy kép!

Kép

Egyébként múltkor nem írtam rá semmit,de én dond nélkül fel tudom húzni a zoknimat. :roll: :oops: A cipőmhöz már leülök a földre,úgy kényelmesebb sokkal mint gugolni.

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecso,volt mar az en fiamnak is 1 hetes elmaradas ha jol emlekszem,de a doki szerint ez normalis!!!!!!Nyugodj meg te is! :wink:

Kép
ami6
 
 


Lecso, :shock: ,meghogy kicsi a pocakod :shock: Szerintem ORIASI!!!!! :D Tuti hogy jo nagy az a baba aki odabennt lakik! :wink:
En is rakok fel nemsokara kepet.

Kép
ami6
 
 


El sem hiszem,meg 1 nap es aztan beleptünk a 35-ik hetbe.Annyira örülök.A 36-ik hettöl barmikor születhet,ugye??????

Kép
ami6
 
 


Bocsi,az almos hozzaszolasom Juti neked cimeztem,de veletlenül Bettot irtam ra. :oops: Juti,mindenkiben van egy kis sarkany,raadasul nekem meg a kinai horoszkopom is sarkany :lol: Gondold csak el milyen unalmas lenne az elet,ha mindenki 100%-ig tökeletes lenne. :shock:

Kép
ami6
 
 


Köszi Ami a bíztatást.Csak ugye a doki jó bogárültető volt :) .Na meg 1-2 anyuka is beszól,jaj de kicsi a pocakod,nekem nagyobb volt,meg ilyesmi.
Sokszor elfelejetm ugye azt is,hogy másfél hónap még hátra van.7-8 hét és még sokat fog nőni.Nekem múlthéten szerdén a doki 1600gr mondott 31+5 naposan.

Olyan sokat aggódom ez a baba miatt.Levinél sokkal tudatlanabb voltam. :roll: És őszintén szólva a tudatlanság is néha jó! :wink: Most nem aggódnék annyit.

Kép

Kép
lecso
 
 


Most megyek kajcsizni(turos tesztat csinaltam,piritott sonkaval),aztan ha idöm engedi,felteszek pocakos kepet is. :wink:
Vajon Adrival mi lehet..

Kép
ami6
 
 


Lecso,sajnos ez mindig igy szokott lenni.Jobb ha az ember inkabb nem tud semmit,mert akkor nem agyalunk annyit.Ne halgass mas anyukakra,mindenkinek mas a terhessege es a hasa merete is.En kerdeztem erröl a dokim meg 5 honaposan,es ö azt valaszolta hogy örüljek neki hogy nem olyan nagy a hasam mint nemely kismaminak.Azoknak akiknek nagyobb,azert van mert tele van vizzel es levegövel!!!!Engem ez nagyon megnyugtatott,mikor mondta! :wink:
A zoknim en is fel tudom meg huzni,de a cipöm befüzese mar farasztobb.

Kép
ami6
 
 


Jó étvágyat ami a túróstésztához! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Köszönöm szepen Lecso :D
Akkor teszek fel en is kepet ahogy igertem. :wink: 2 napja keszült. Kép

Kép
ami6
 
 


Ami,nálad is van pocak! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Én is mindig izgulok, hogy kicsi a pocim, de azért látom Amitól sem maradok el, azért Lecso a Tied nagyobb, mint az enyém.

Én is éreztem lennt a picit, pl ma is sokat ott volt lennt a feje, és ráadásul a csuklását is egyre lejebb érzem, remélem nem lesz gond, és még legalább 2-3 hétig bennt marad minimum, bár én február 14-ét céloztam meg neki.

Bár ha továbbra is ilyen sokat idegeskedek (sajnos nem a baba miatt kell, hanem a mama kezd elviselhetetlen lenni :cry: ), akkor félek, hogy előbb jön.

Juti!
A rossz álmok az utolsó harmad velejárói, a kismama egyre többet álmodik a szülésről és sajna ezek mindig rossz álmok, én is álmodtam már, hogy beteg volt a pici és érdekes módon nekem is fordítva volt a neme, tehát fiam született és császárral és valami baja volt, de nem szabad vele foglalkozni.

Egyenlőre ennyi majd még lehet, hogy jövök ma, ha nem akkor holnap.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!
Lecso:Ne idegeskedj a baba mérete véget nekem két hét lemaradásom volt most derült ki hogy a 12-dik uh.nál el nézték a méreteket.Az orvos most csak egy hét eltérésel számol.Olvastam másik honlapon hogy az uh eredmény tévedhet + - 500gr. al.
Lehet benne valami mert az orvosom hogy a súlya meg lesz pedik a 32-dik héten volt 1500gr.
Bettó:jóbbulást kívánok neked pihenj sokat.
Vivien:kítartás hamar eltelik az a két hét.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Mit csinálnak az nst vízsgálaton nekem is mennem kell.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Driennke,nekem is forditva volt a neme almomban....,de erdekes.En is almodtam mar hogy meghalt es nagyon rossz volt.Mikor felebredtem,rögtön megtapogattam a pocakot hogy ott van-e meg,es mikor ereztem hogy ott fekszik a kis draga,azonnal megnyugodtam.

Szasza,igy igaz,tevedhet az uh gep.Ezt mar soktol hallottam.
Az nst-n a baba szivhangjat nezik,ha jol tudom.

Kép
ami6
 
 


Kepzeljetek,tegnap voltam vasarolni a Dm-be,a babonak.Vettem neki babaolajat,popsikremet,maszirozokremet,fültisztitot,pelust,popsitörlöt,sima törlöt,pelenkazo alatetet,arckremet,testapolot,popsipudert.Olyan jo volt bepakolni. :D Közben lattam orrcseppet is,ujszülötteknek valot.Tudjatok mennyibe kerül???Majdnem hasraestem,7 euro.

Kép
ami6
 
 


Fürdetöt nem vettem,nem tudom mivel szabad egy ujszülött babat fürdetni.Az is lehet hogy itt nalunk is irnak fel majd valamit erre,mint nalatok.

Kép
ami6
 
 


NST:
NST (non-stressz-teszt): a terhes nyugalmi állapotában végzett cardiotokográfos (CTG) vizsgálat, amelyben a magzatmozgást, illetve spontán méhösszehúzódást követo szívmuködés-változásokból lehet következtetni a magzat méhen belüli állapotára. A szívhangok számának normálistól (120-160) való eltérése mutatja a magzati veszélyeztetettség fokát.


NST (non stress test)


A 36. héttől heti egy alkalommal NST (CTG) vizsgálaton kell részt venni. Erre a kórházban, vagy az „SZTK"-ban van lehetőség, melynek során a hasra rögzített műszerek segítségével a méhösszehúzódások gyakoriságát és intenzitását vizsgálják 20 percen keresztül

Kép

Kép
lecso
 
 


Juti:nekm is voltak már rémálmaim a babókával.
Sőt Drienkee mivel én már láttam 4D-n az arcát is még az arca is benne volt nem csak,hogy kisfiú.

Sajnos szerintem a lelkiállapotunk miatt vannak! :? Félümk,hogy valami nincs esetleg rendben+ilyesmi!De ze szinte természetes! :wink:

Kép

Kép
lecso
 
 


Edina, mintha én írnám azokat, amiket írsz! Szonjával végig a fellegekben úsztam, tiszta aktív voltam, semmi bajom nem volt, most meg... Eddig is sokat aggódtam, de most, hogy elkezdtem nyílni, meg aztán nagyon nagy méreteket ölt az aggodalmam. Igen, én is tudatlanabb voltam Szonjával, de szerintem az jobb volt, mint most. Ja, és én is aggódok, hogy kicsi a pocim. Mintha Szonjával nagyobb lett volna ennyi idősen.

Viszont ezek a pocakok óriásiak!!! :lol:

Zsuzsi, Edina is azt írta, meg én is azt éreztem, hogy olyan nyilalló, hasogató fájdalom volt. Mondjuk nekem nem volt erős, csak egy alkalommal, és rövid ideig tartott mindvégig.

Puszi, megyek feküdni

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Ami csodálkoztam is, hogy eleinte nekem írtad a rossz álmot, szerencsére nálam még nme volt ilyen (kopp-kopp) Milyen volt a hami? Nekem még mindi nincs étvágyam, inkább a folyadék megy ezerrel.

Ki drága férjem rámparancsolt, hogy holnap egész nap ágyikó. Jujj már félek tőle. Olyan könnyű volt Lecsot és Mankát biztatni, hogy könnyen eltelik, de most a fél napi fekvéstől is rosszul vagyok már :( Ráadásul a pocakom alul csak nyilalgat, nem szabályos időközönkét, de kellemetlenebb, mint egy mensis görcs. Szombat, vasárnap pihi és hogyha akkor is fáj mé, irány a Klinika. Remélem azért még vagy 2 hétig kihúzom.

Lecso! Van egy kis ismerősöm, ő is február közepére van kiírva, és neki mé ebben a hónapban kezdett csak kerekedni a pocakja a tiédnek kb. a fele. Szóval szerintem ne aggódj miatta, biztos rendben van minden odabent.

Puszi!
Remélem ma már nem jövök, mert az azt jelentené, hogy alvás nuku. Pedig nagyon szeretnék normálisan aludni. Csak mostmár szakad felefele ez a valami és zavarja a torkom. Egyszóval megint köhécselek :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bettó
 
 


Manka nekem is nyilal rendesen. Akkor én is nyílok?

Úgy látom ideje nekem is feltennem egy pocakképet, de megvárom míg meggyógyulok, így még hogyha a fejem nem is látszik, akkor sem szeretem, hogyha fotoznak.

Kép
bettó
 
 


Betti, ez egy ilyen vírus, Szonjának is ez volt, sajna estefelé erősödik a köhögés. Stodal szirupot nem próbáltad? Homeopátiás. Bár Szonjának nem segített. Jobb nem jut eszembe. :( És bizony, fekvés, ha nyilallgat. De nem biztos, hogy nálad ez rosszat jelent. Először szülő nők később tágulnak állítólag. Lehet, hogy mi Edinával ezért is kezdtük el hamarabb. :(
És sok magnézium!

Annyira irigyellek titeket, hogy már a 35-ben jártok! Bár csak én lennék ott!

Ja, Ami, már akartam, jó a kisképed! :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Betti, látom, most írtál. Nem feltétlenül. Nekem ilyen volt. A doki azt mondta egyébként, hogy a nyílást mindenképpen görcs vagy fájdalom jelzi.
Egyébként te már nyílhatsz is akár. Volt egy ismerősöm, akinek a belső méhszája is kinyílt, és még több, mint 2 hónapig hordta. Szóval ha a külső elkezd nylíni, és mondjuk 2 hét múlva szülsz, az bőven jó. SZÓVAL NO PARA (mondom én :lol: )

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Manka! Köszi most nagyon megnyugodtam!

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!!!!

Ami!

Mi mindannyian kis sárkányok vagyunk. De a jobbik fajtából!!!! Szép nagyon a pocid, semmi csík, ügyes. Nekem oldalt már vannak csíkok, nem a hasamon, hanem a derekamon. de kevés, nem zavar. Gyerekek, ez ezzel jár!!! Büszke vagyok a csíkjaimra!

Lecsó!

Én is picinek látom a pocakom, szerintem még a Tiednél is kisebb. Kb. mint Amié. Főleg ülve látom picinek. De nekem is mindenki azt mondja, hogy örüljek neki! A Tied is olyan szép, csíkmentes!

Driennke!

Hát, akkor én örülök, hogy ilyen rossz álmokkal megúsztam eddig, azt nagyon rosszul viselném, ha betegnek álmodnám. Ezen csak nevetni tudok utólag, amit most álmodtam. Biztos azért van, mert félek, hogy elveszi tőlem valaki.


Bettócska!

Szép álmokat, kitartás!!!

jutiboszi
 
 


Képzeljétek, ma kaptam is és vettem is egy csomó játékot, meg függő zenélő díszeket, meg csörgőt, meg mindenféle rágókát. Olyan jó volt. Kb. 30 darabot beszereztem, egy nagy dobozban vannak. Most már tényleg nem kell vennem semmit. Bár ami még hiányzik: pelenkázó (kapok otthonról), kiskád, eldobható pelenka, fürdető, mellszívó, babaőr, ilyesmi. De hamarosan ezeket is beszerzem.

Hurrrááááá!!!! Kis Milán kitartás, nemsokára találkozunk,és jókat játszunk majd!!

Sziasztok csajok! Asszem holnap nem jövök, meg talán vasárnap se, de ne aggódjatok, csak a szobát festjük. Vééééééééégreeeee!!!

Pusszanat!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!
Én is arra gondoltam hogy ctg csak furcsa volt hogy más kép írták.Azért nem tudtam mert a kisfíamnál pont ezek a vízsgálatok maradtak kí.
Kőszi a segítségeteket.Párom a héten éjszakás ugy utálok egyedűl lenni ilyenkor elég későn fekszem le.
Ami:Nekem fűrdetésre a kicsinek ilyen tubusos fűrdő krémet írt fel amit a vízbe kellet dőrzsőlni.Ezt az első hónapokba használtuk,ja meg napra forgó olajat fűrdés előtti tísztogatásra.

Kép
[url=http//babafalva.hu]Kép[/url]
szasza84
 
 


Sziasztok!

Nekem már csak ha minden igaz popsikrémet meg mellvédő krémet kell beszereznem, mert a többit a doki írja fel, ha már megszületett. Az én pocakim is nyilalgat. Főleg ha mennem kell és nem csak a pocak alja, hanem a hüvelyemnél is, de mostantól tényleg sokat pihenek. Legalábbis remélem, csak én sem tudok sokáig elülni a seggemen, valahogy belém költözött valami kukac. Ráadásul jövő héten már a párom is megy dolgozni.

Driennke

Kép
driennke
 
 


HALIHÓ!

JADIKÁNAK MEGSZÜLETTEK AZ IKREK, TEGNAP ESTE 8 KÖRÜL CSÁSZÁRRAL!!!! ANNA 2700 GRAMMAL, ZALÁN 1900 GRAMMAL. AZT ÍRTA MÉG HOGY AZÉRT LETT CSÁSZÁR MERT HELP SZINDROMA LÉPETT FEL.
Tudjátok, hogy mi az? Mert én még nem hallottam róla.

Kép
bettó
 
 


Nekem is nyilalgat alul, de még most fordult először olyan elő, hogy akkor nyilalt, amikor a hasam alja is szúrodott. Eddig akkor fájt alul, mikor Kincső nagyokat mocorgott.
Amúgy megvagyok, aludni kicsit tudtam, csak már nagyon unom a köhögést. Mindig úgy érzem, hogy van valami a torkomban :x
Manka nem próbáltam ki azt a homeos dolgot, mert egyből a kakukkfüvet ittam.

Pusssz

Kép
bettó
 
 


Megpróbáltam utánanézni a neten, hogy mi lehet ez a Help szindróma, de nem találtam semmi kézzelfoghatót. Remélem nem komoly!!!
Azért gratulálunk a csemetékhez! Remélem hamarosan otthon lehetnek!

Képzeljétek!
Nekem meg csütörtök este olyan jóslófájásaim voltak, hogy csak na. Remélem azért Bulcsú még odabent akar maradni kb 3 hétig! :wink:

Bettó!
Beírnád, hogy NST-m lesz 25-én? Köszi!

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Bettó!
http://www.babanet.hu/faq/terpat36.php

Gratulálok Jadikának,jó egészséget kivánok Nekik!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Hurrrrraaaa,Gratula Adrinak!!!!!! :D :D :D Remelem mindharman jol vannak!!!

Betto,az mar jo ha szakadozik fel.En is ezzel kinlodok most,ugy idegesit hogy semmit sem lehet bevenni ami kicsit felgyorsithatna ezt a folyamatot.

Juti,köszike,nekem oldalt a comb felsöreszenel van 1-2 csikocska.Szerintem mar terhesseg elött is volt.Mindegy,nem erdekel! :wink:

Lili,ha az avatar kepre gondolsz,az 3 eve keszült.Köszi :)

Ejszaka en is rosszul aludtam,mert fajdogalt a derekam es a hasam alja.A Marc meg meg mindig nem huzodott le,pedig mar nagyon nyomja most mar mindenem.

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Nagyon szorítsunk Adriennek, hogy minél hamarabb minden rendben legyen!!! Izgulok értük nagyon!

Puszi!

Juti

jutiboszi
 
 


GRATULÁLOK ADRI A BABÁKHOZ! :D :D :D SZORÍTUNK,HOGY NE LEGYEN SEMMI BAJ A HELP SZINDRÓMA MIATT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pilchard:köszönjük a tájékoztatást!Elég rosszul hangzik :?

Kép

Kép
lecso
 
 


Éljen Jadika és babái!!! Ha valaki megtud valamit, akkor írjatok feltétlenül! Asszem írok is sms-t neki.
Milyen szerencse, hogy bent voltak már és időben észrevették a Hellp szindrómát.

Ami, igen, az avatarra gondoltam. De most is így nézel ki, nem?

Én nagyon lent érzem a kiskrapekot. Kellemetlen is volt, fel kellett állnom. Melegfront van, érzem a gátsebem helyét.

Nagyon finiselünk csajok... Vannak, akik mindjárt az utolsó jónapba lépnek!

Nyugodt hétvégét, puszi

Juti, ha kész a szoba, azonnal képet kérünk!!!

Ja, Driennke, ha menés közben hasogat, az csak a súly miatt van, az nem baj!

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?