Új privát üzeneted érkezett!

Melinda: Én az egész T-GYES, GYED ügyet levélben intéztem, igaz, nem Csongrád megyéhez tartozom, hanem Bács-Kiskunhoz, de simán el tudtam inzézni így is! A születési anyakönyvi kivonatot is hamar visszaküldték! :lol: Persze biztosabb személyesen!

Karmen: Nem semmi, amit veletek művelnek a gyógytornával! :roll: Remélem sikerül elintézni mindent!!!

KépKépKépKép
hefe

Sziasztok!

Zituska: Hú, de hamar elmúlt ez a pár hét :) Vagy csak nekem tűnik úgy? :D Várjuk majd a híreket Noémi születéséről :)
Kíváncsi vagyok Boti mit szól hozzá. Mennyit ért belőle szerinted?

Karmen: Uhh, ez nagyon bosszantó :(

Melinda: Most mond már hogy a férjem az oka hogy nem teszel fel képeket a házról :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy mindig kérdezi hogy férjednek sikerült e újratelepíteni a gépet, csak elfelejtem tőled megkérdezni :shock: De nekem nem világos hogy mit bizniszeltek ők akkor...

Zsuzsi: Volt szánkó? :)
Nagyon klassz helyen voltatok tényleg, örülök hogy jól éreztétek magatokat.
Öltözés: Nálunk pár hete normalizálódott a helyzet ezügyben, ugyanis Gréti meg folyton elrohangált, ugrált, üldözni kellett és veszekedni vele hogy felöltözzön, ha én öltöztettem volna az nem volt jó, ő egyedül, de egyedül meg nem öltözött, kiborító volt. 1 órán át csak öltözködtünk mielőtt elindultunk valahová.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Hefe!!

Én is ma parasztkenyeret sütöttem.Szárított élesztőt használok.Mennyit kell tenni a sima élesztőből????

Az öltözés a kicsiknél még nem gáz,de Máté elvarázsolt királyfi soha nem azt csinálja amit kéne...

Klzsuszi!!

Gyönyörű helyen voltatok..

Azt mondta apósom hogy ne menjünk vizes helyre ,mert ott terjed az influenza a legjobban...Szerintetek????

Kép
Kép
zitacicu2

Zamarti!
Megpróbálom megkérdezni egy ismerősömet, mert ő sokat tud az allergiáról!
Aszkorbinsav az a C-vitamin előanyaga, ugye? Az elég sokmindenben van! És a többi az tartósítószer?
Rákérdezek! ha olvasod a topikot, írj egy privit, hogy még érdekel a dolog!
Köszi

Kép
kajla

Csak meg szeretném nektek mutatni milyen ügyes volt Viola. Ezt a bölcsiben csinálta a minap:
Persze a gondozónénink besegített, de csak egy icipicit :lol: 8)
Kép

És egy friss kép Zalánról, hogy lássátok milyen csupa izom csupa erő :lol:
Kép
Kis banyámról is egy ha már így benne vagyok :lol: A falon attérben Viol remekműve látható :D :twisted: :lol:
Kép
Nem bírom abbahagyni :lol: :lol: :lol: Bocsika :oops:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zitacicu: A 2 kis mércés tasakos élesztő helyett 1/4 (negyed) kocka élesztőt használok! Ha esetleg kipróbálod, írd meg majd légyszi, hogy van-e különbség! :lol:

KépKépKépKép
hefe

Kedves fórumozók!

Új szegedi programokra és szolgáltatásokra szeretném felhívni a figyelmet

szoptatási tanácsadás
dula ügyelet Szegeden is

honlapunkon részletes információk találhatók, illetve a csatolt anyagokban.
www.geocities.com/egyen_suly

sznanna: ez teljesen normális korosztályos visekedés, csak fárasztó. Ne hagyd magad elbizonytalanítani

Zamarti:
gyerekem és én is allergiás vagyok egy-két tucat dologra. Bőszen böngészem a cimkéket amikor vásárolok.
szorbinsav E200 joghurt, sajt, lekvárok, halak, péksütemények
borkősav E472 gyümölcs, zöldségkonzerv, savanyúságok, édesség, fagylalt, gyümölcs,zöldséglé
benzoesav tejtermékek, gyümölcsök, méz

1199907810.2442.doc

gjudit
gaborjudit

Sziasztok!!

Nagyon köszi a kedves szavakat!! A nap "betetőzése" az volt, h este édesapa elbeszélgetett a fiával, mint férfi a férfival. Kérdezgette, hogy is volt az a hiszti, mire Ábel elővette a legkedvesebb arckifejezését és az ujjacskáival befogta a füleit.... :lol: :D :D Nevettübk, ez van.......Próbálom nevelni, de nem egyszerű. Néha azt érzem, h okosabb, mint gondolnám.
A kedvem jobb, tegnap volt a nagymamám születésnapja, felhívtuk és Ábel hatalmas csuppanós puszit adott neki a telcsibe. Sajnos még nem találkoztak, de remélem mielőbb sor kerül rá. Mamikám szerencsére jól van és nagyon örülünk, h még 90 évesen is köztünk van.
Ringatóztunk is tegnap, az is feldobta a kedvem.

Eszter!
Nem tudom mikor kéne elkezdenie hatni a Sudokrémnek, de 1 nap használat után még mindig nagyon csúnya a bőre.. Egy ismerős beszélt valami cinkes rázókeverékről, de nem akarok kísérletezni. 16-án dokizunk, ha addig nem múlik el, majd Ő segít. Nem fájlalja. Még a kamillás lemosást kipróbálom. Nekem szinte az összes krém büdi :D

Ági!
A feneke mellett a combija pöttyös..... Petinek lett tünete a 1,5 éves szuri után???

KlZsuzsi!
Ilyen a háborítatlan természet!! :D Csodaszép. Valahogy a városban kevésbé élvezhető a tél.
Nekem az a legnagyobb bajom, h a hóban fetreng, nyalogatja. Féltem, h megfázik, ezért nem hagyhatom, h azt csinálja, amihez kedve van!
Dinin jót nevettem, köszi a párbeszédet!!! Így legyen következetes szülő bárki is..... :D

Zituska!
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D :D :D örülök, h elhelyezkedett Noémibaba és megnyugodtál. Botinak jobbulást! Mit hoz neki a tesó??? :)
Akkor a hiszti általános......

Enikő!
Vius nagyon ügyes!!!! A gyerekek pedig aranyosak, szépek...........

Emese!

Köszi a ringatót! Kicsit bántott, h Ábel ennyire mozgékony volt, de tényleg foglalkoztatta a sok játék. Persze lehet, h legközelebb más játékot talál.......Lécci szólj, ha feltetted a képeket! Köszi!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: Abban biztos lehetsz hogy okosabb mint gondolnád :)
Szerintem mindig pár lépéssel előttünk járnak :)

Egyébként meg nem vagy alkalmatlan...
Bár ismerem az érzést, én is szoktam így érezni egy-egy zűrösebb nap után.
Ha kiborulok, hívogatom apját :) Jól kipanaszkodom magam, esetleg telefonon ad egy-két jótanácsot a lányának. És akkor megnyugszunk mindannyian :)
Az más kérdés hogy apa mennyire örül hogy munkaidőben ilyesmivel zaklatom, de nálunk sokszor bejön a: Szeretnél beszélni apával? És akkor Gréti apának elpanaszolja mi a baj velem, én meg hogy mi a baj vele, és akkor jól megnyugszunk és megszeretgetjük egymást :)

Amikor még nem tudott beszélni akkor is bejött ez, mert érdekes módon apa hangja mindig megnyugtatta.

Nem véletlen hogy 2 emberesre találták ki a gyereknevelést.

Grétiszáj:

Fájt a fogam, dec. 24-én délelőtt fogorvosnál dekkoltam, aztán 29-én megint fájt a fogam, ugyanott, ugyanúgy. Totál kiborultam, felhívtam a férjem, előadtam neki hogy mennyire piszkosul elegem van a fogfájásból (nem fájt katasztrofálisan, de éreztem), nem is tudok ilyenkor fogorvost keríteni, és egyébként is, és kivagyok mint a liba, és blablabla, nyomtam a sódert 10 percig :)
Gréti közben csendben játszott a szoba túlsó felében, látszólag elmerülve, nem szólt egy mukkot sem.
Pár órával később jött anyósom (én a belgyógyászatra indultam), még be se jött az ajtón, Gréti lenyomta neki a sódert:
Szia mama, képzeld el, anyának fáj a foga, és nem akar elmenni doktor bácsihoz, és ki van mint a liba....
Szóval veszélyes....egy pillanat alatt kiteregeti a családi szennyest, vigyázni kell :lol:

Enikő: De jó ez a narancssárga cucc Violán. :) És nagyon klassz az alkotása.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

sziasztok Csajok!
Segítsetek, melyik suliba adjam a lányom.?
Köszike

Kép
Kép
szandra29

üdv
érdekel valakit esetleg Nivea baba ápolási termékek?
-van Nivea olajos babafürdető 200ml
-Nivea pelenka kiütés elleni krém
-Nivea kamillás baba sampon 200ml
-Nivea shine baba sampon 200ml
ha valakit érdekel tudok beszerezni belőlük olcsobban mint a bolti áruk:-)üdv mindenkinek

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Szandra merre laktok?
Én nem feltétlen a sulit hanem inkább a tanítónénit nézném meg jól magamnak :wink:

ceniko
Szeged

Szandra! Idén megy a nagylányod suliba? Csak azért kérdem, mert úgy tudom, november körül szoktak lenni nyílt napok a sulikban, amikor be lehet menni órákra, találkozhatsz a tanárokkal, informálódhatsz stb.
Nekem ami fontos lesz a sulinál (bevallom már foglalkoztat):
- közlekedés (2 lány -ovi, suli-, munkahelyem) mondjuk ne a város különböző részein legyen
- lányom képességei, miben jó és miben nem (Lotti tuti nem megy "tesitagozatra" mert hát a mozgása szal :lol: )
- lányom elvárásai saját magával szemben, bár egy így hülyén hangzik (pl Lottinak komoly elvárásai vannak saját magával szemben is, ezt sajna tőlem örökölte, hogy vigye el a fene :lol: )Ha pl ő nem tud elmondani 1 nap tanulás után hiba nélkül egy verset, akkor szó szerint őrjöng. :oops:
- tanítónéni!! Ez nagyon fontos!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hefe! A MÁK már tényleg a Huszár u-ban van?

Szandra! Én azért a tanítónéni mellett (mert az is tényleg fontos) arra is figyelnék hogy olyan iskola legyen, amiröl azt hallottam hogy elég színvonalas. Én középiskolában amikor elsö héten felmérőt irattak velünk hogy kinek milyen a tudása, mert sokféle iskolából jöttünk hogy én aki sosem voltam kitünö a legjobb eredményekkel irtam meg ezeket (ami aztán megkönnyitette nagyban a késöbbi éveket hogy igy könyveltek el), mig a kitünö éppen felzárkoztatással kezdett.

Gyógytorna. A végén mindenki nagyon segitökész akart lenni, ma felvették az adatokat, és kedden reggel kezdjük a tornát, egyelöre kezelölap nélkül :o kedd du. meg ortopédia (oda is lett beutaló) majd ad kezelőlapot

Enikö! nagyon édesek a gyerekeid! És tényleg szépet csinált Viola, én is mindig elteszem Orsi müveit ami emlitésre méltó :lol:

Melinda! Az én cégem is kifizetöhely de nálunk még egyelöre mindig lehet ott intézni mindent

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Örülök,hogy csak megoldódik a gyógytorna!Tudnak ők,ha akarnak...
Akkor holnap.:) :wink:
Szeretnék fél körül ott lenni.Igyekszem.
Köszi.:)

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde

Karmen!

Magyar Államkincstár Csongrád Megyei Területi Igazgatósága

Szeged, Széchenyi tér 9.
telefon: (62) 568-168
fax: (62) 420-832

Postacím
cim: 6720 Szeged, Pf: 418.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Enikő!
Nagyon cukik a gyerekek! Viola ügyes csajszi! :D

Klzsuzsi!
Hűűű...Nagyon szép helyen voltatok. Irigykedem :D

Zituska!
Nagyon örülök, hogy befordult a csajszi. :D Már nincs sok hátra. Pihengess!

Csajok!
Tudna valaki ajánlani bőrgyógyászt??? Nekem és Flórának kellene. Pár hete valahol összeszedtem valami hülye gombát! :twisted: Kijött a kezemen, kenegettem eddig, de nem akar elmúlni, most meg észrevettem Flórán is 1-2 helyen.
Előre is köszi!

Rólunk annyit, hogy már nem elég neki a tejcsi, így tápszert is kap mellé. :cry: Egyelőre nem rajong érte, de muszály lesz megszoknia.

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

klzsuzsi: nagyon szép helyen voltatok! Én is ezt szeretem a hegyekben, hogy a hó nem szürke latyakot jelent, mint a vásrosban..

zituska: éljeeeen! Rendes csaj! 8)

Melinda: lehet postán, de az eredeti papírok kellenek (amiket felsoroltál, a mnyp-i belépési nyilatkozatot elkérték tőlem is a Bal fasoron a Gyed-igényléshez), és a postát ismerve én nem merném feladni ezeket, ki tudja, visszakapom –e valaha, aztán mászkálhatsz új anyakönyvi kivonatért, brrrrrr…

jégvirág: megnyugtató, hogy másnál se egyszerű az öltözés. :? És Marcsi még csak egyedül se akar, egyszerűen nem akar, én már inkább el se indulok… Húúú, hogy úúútáltam ezt tavasszal, nagy pocakkal, allergiás-taknyosan…
:evil: Én is megfigyeltem, hogy Marcsi akkor is figyel félfüllel, ha nem látszik rajta. :lol:

kajla: aszkorbinsav=C-vitamin, nem előanyag, ugyanaz.

Enikő: Zalán is olyan gyúrnivaló, mint Dóri! kedvet is kaptam egy ilyen képhez! :lol:

easabo: mikor van most Ringató? Változtak az időpontok, vagy csak lett egy új pénteken?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Betty! Tb v. maszek alapon keresel? Mindkettönek van rendelése a Kálvin térnél ill. maszek is van valahol nekem a Frecska Irén és a Tóth-Kása Izabella nagyon bevált, alaposak és jó orvosok
Sajnálom már tápszer kell, de sokan felnöttek igy is!

Melinda! Köszönöm, akkor félrebeszélt aki egyfolytában a Huszár u. mondogatja nekem

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Szandra!
Suli ügyben szeretnék regálni...
Maximálisan egyetértek Karmennel, pedig jómagam tanító néni vagyok! :wink:
Tényleg nagyon fontos és meghatározó az első 2-4 év, mert ugye iskolája válogatja, hol mennyi ideig marad egy tanító néni az osztállyal.(Term. a legoptimálisabb a 4 év lenne, de lássuk be, mi is emberek vagyunk, személyi problémák mindig lehetnek:babavárás, betegség, stb.,lehetne sorolni).Én pl. 3 évet "tudtam" az utolsó osztályommal lenni, baba miatt.
Egy gyerek nem csak 4 évig jár oda, fontos megnézned mit nyújtanak felső tagozatban és hogyan tud majd továbblépni.Én személy szerint anno nem egy túl "erős" általános iskolába jártam és hiába voltam kitűnő tanuló szenvedtem a középiskolában, olyan hiányosságaim voltak.
(Magántanítványok között találkoztam olyannal, aki amikor megkérdeztem mi volt órán, azt mondta semmi, a tanárnak dolga volt, csinált vmit, mi meg rajztoltunk.Így nem lehet középiskolára felkészíteni!)
Szóval alaposan érdeklődj, a legtöbb sulinak van honlapja, kutakodj egy kicsit, ha van továbbtanulási statisztika rajta nézd meg hány gyerekből mennyit és hova vettek fel, az is mérvadó.
Utána pedig menj el nyílt órákra, amennyire csak tudsz.
Nálunk novemberben a már iskolás gyerekek nyílt órái vannak.
Az ovisoknak február-márciusban szoktuk ezeket "rendezni",sztem nem maradtál le semmiről.erről is tájékozódhatsz a honlapokon és a DM-ban is benne szokott lenni, de ha egy-egy iskola előtt elsétálsz a kapun is ki van biztos írva!(Mi legalábbis így szoktuk!)

Bocsi a regényért... :oops:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Betty! Én is a Tóth-Kása doktornőhöz jártam/járok ha van vmi,maszekja Kecskésen van a Galenusz Szakorvosi Rendelőbe,már nem tudom most,hogy melyik napon rendel,de én délelőtt voltam nála mindig arra emlékszem!Ha kell telszám megnézem. Tb-n nem tudom hol rendel!Szerintem nagyon rendes,alapos kedves nő!
20140113113746

Sziasztok!

Zsuzsi!
Neked akartam még írni, hogy vigyázz a kamillázással, a kipirosodott bőrt nem szabad feláztatni!Csak óvatosan! :wink:

Enikő!
Nagyon szép gyerekeid vannak! :lol:

Zituska!
Hajrá, hajrá!
Drukkolunk nektek nagyon!Apának is mondtam,hogy nemsokára meglesz Boti testvérkéje! :lol:

szép estét!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Melinda!
Fel lehet adni postán, de nagyon sok irat eredeti példánya kell (személyi, lakcím kártya, Lindi és a te TAJ-kártyád, a magánnyugdíjpénztári belépési nyilatkozatod záradékolt példánya, szül. any. kivonat, adókártya, igazolás a bankszámlád fennállásáról), ki tudja mennyi idő ameddig visszajönnek, minden papír nélkül nehéz napokig meglenni!

Mellesleg az OTPben nagyon berágtam, bementem az igazolásért a GYEShez, és közölték, hogy 650 Ft, és még azt is csicseregte a hölgy, hogy könnyen leemeli a számlámról! Érdekes, a több oldalas igénylő lapot simán letöltöttük a netről (egyébként is ingyen van), a bank meg pénzt kér egy lapért, amit csak kinyomtat az adataimról! :twisted: :twisted: :twisted:

Bea!
Jól kibeszélt a lányod! :lol: :lol: :lol:
Szánkó a Tescóban nem volt, Corába nem jutottunk el, holnap reggel apa kiugrik, hogy délutáni alvás utánra legyen ajándéka a nagy 2 évesnek! :):)

Zituska!
Szuper, hogy Noémi befordult!!!! :):) Nemsokára megszületik, már én is izgulok értetek! :):)

Kajla, Norus már írta, a C-vitamin uaz., mint az aszkorbinsav. :)

Norus,
(azt hiszem te csodálkoztál, hogy hiányozhat a pocak), nekem is nagyon hiányzott a pocak! :):) Pedig óriási volt, veszélyeztetett terhes voltam, hónapokig feküdtem, alig bírtam aludni, mégis! :lol: :?: Hiányzott a rugdosás, mocorgás, csuklás, de 1-2 nap alatt elmúlt az érzés! :)

Enikő! Viola nagyon ügyes! Szépek a csemetéid! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Szandra: én is tanító néni vagyok és csatlakozom csibéhez, bár tapasztalatból tudom,hogy sok felkapott iskola nem azt nyújtja, amit az ember vár. Gondolok én itt arra, hogy a nyíltnapokon elég rendesen "kirakat órákat" tartanak és elhangzanak mindenféle szép és kecsegtető dolgok és nagyjából be is tartják azokat, csak nem mindegy milyen áron (pl sok külön óra a délutáni tanulási idő rovására megy, holott tanulási időben nem lehetne külön órát tartani vagy szakkört sem).
Szóval sokszor több a kevesebb!!

Kép
gyanixi

Norus!

A pénteki Ringató 10 órakor kezdődik. Nem változtak az időpontok, a pénteki az új. A honlapon minden infot megtalálsz. www.falovacska.atw.hu

Zsuzsu!
Képek felkerültek! Nagyon édes volt Ábel, engem nem zavart.
Hogy javul a kiütése? Nekem azt mondta a doktornő, amikor nagyon piros volt a gyerek feneke, hogy csak tiszta vízzel mossam le, hagyjam egy kicsit megszáradni. Amikor már picit szebb lett, aztán kentem a Sudocrémmel. Nekem az vált be a legjobban.

Zmárti!
De jó, hogy itt vagy! Szuper!!!!

Iskolaválasztás!
Fontos a tanítónő személye, és persze az iskola, hogy mit tud nyújtani. Ilyenkor szoktak lenni nyílt napok és ismerkedő foglalkozások, ahol meg lehet nézni az iskolát, a tanítónőt stb. És nyílt órák is. Jól körbe kell nézni!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Emese: Holnap megyünk a Ringatóra ha minden jól megy!

Csibe, Niki: és melyik iskolába adnátok a saját gyerekeiteket? :roll:

Niki: melyik sulik azok akik ilyen "kirakat" iskolák....??? Jöhet privibe is nemsokára bennünket is érint. Már ősztől mehetne suliba, nagyon gondolkozom,hogy beadjam-e vagy várjak még egy évet.... :roll: :roll:

kösz a gyerekdicseket :oops:

ceniko
Szeged

Zsuzsi!DÉNESNEK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!Nagyon szép helyen voltatok tényleg,remélem jövőre mi is eljutunk vhová,a tervek megvannak!
20140113113746

Sziasztok!

KlZsuzsi!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK DININEK! :D

Várjuk a képeket, beszámolót :lol: Szánkót én is keresek. Az OTP durva......
Tesó?? Nálunk semmi, készülök vissza az endokrinológus prof. hoz.

Bea!
Nálunk nagy az összhang Bencével, Ő hívott, mert megérzete, h baj van :) Ábel is ugrik a telcsi hangjára, de csak nézi, h hol van apa. Vigyorog, puszit dob...
A nagymamám szerdán volt 90 éves és amikor beszéltünk vele telcsin, Ábel cuppantott és mondta:mami . Dédimami pedig pityergett. :)
Gréti igaz csaj! Mutatsz képeket??

Csibe!
Köszi! Nem merek kamillázni. Kicsit javult a bőre, csak tiszta, langyos vizzel mosom le neki és puha törölközővel felitatom a vizet. Igazából olyan sebes, de száraz a bőre...

Emese!
Nálunk a sudocrem nem jött be, amin meglepődtem. Örülök, h Ábel nem fárasztott le. A képek szépek!

Süt a Nap!!!! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Itt nincs köztetek véletlen olyan kismama, akinek a férje Tvnetworkos? Csak mert az én férjem is az és tudom, hogy ott majd április-május hónapban kapásból 4 vagy 5 kisbaba fog születni.

Kép
skoperdane

Sziasztok!!

Emese: Szupi volt a Ringató :D :D köszönjük!!!

Zsuzsu: nem ekcémás Ábel? Vius is ekcémás (gőzöm sincs mitől az allergia tezstje - lett) és neki is olyan piros a feneke, sebesnek tűnő,érdes, száraz vol a bőre a gyógyszertári fürdetővel fürdetem és azt használom neki popsikenőcs helyett is..... :roll: attól javult :wink:

Zsuzsi: Isten éltesse Dénest szülinapján :D :D

ceniko
Szeged

Zsuzsi naggyal akartam bocsika :oops: :D
Tehát Zsuzsi Isten éltesse Dénest szülinapján :D :D

ceniko
Szeged

Na lányok, köszi, erőt fogok venni magamon, és személyesen fogom elintézni a gyest.

Zsuzsi! Isten éltesse a 2 éves Dinit sokáig!! :D még csak most született.... :lol:

Enikő! Én várnék egy évet :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zsuzsi: Isten éltesse a 2 éves nagyfiút!!!!! Sok puszit küldünk neki :) Cserébe képeket kérünk majd :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Boldog szülinapot Dénesnek!!:)

Zituska!
Hol vagy???Helyzet?

Karmen!
Privi ment.

Edit

Lilypie Maternity tickers
szilde

Sziasztok!

Még egy kicsit iskoláznék!Szakmai ártalom.Bocsi! :oops:

Enikő!
Jó kérdés, hogy melyik iskolába íratnám.
Ha nem tanítanék, akkor ahol tanítok!De ez nagyban függ attól, kinek mik az elvárásik.
Én is várnék egy évet, nem fogod megbánni!

Másik:még pont azt akartam írni, amit Niki, hogy a nyílt órákkal "vigyázni" kell!Ezek tényleg "kirakat" órák, szertnénk ilyenkor mindent megmutatni, az összes módszert, ahogyan tanítunk és ezt beleszorítjuk egy, esetleg két órába.Ezt azonban a mindennapokban lehetetlen véghez vinni!Illetve a feszített tempó mellett nem mindig fér bele, amit eltervezel.

Választásnál még egy fontos szempontot kell figyelni:milyen módszerrel tanítják az olvasást!Nem mindegy...

Na, befejeztem....

Boldog szülinapot Dénesnek! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe privi ment :wink:

Melinda szivem szerint én is, csak az oviból minden vele egykorú elmegy...és maradnak a kicsik :( nem akarnám, hogy visszahúzzák... :shock: vagy nemtom. vegyes csoport hátrányai... :roll:

ceniko
Szeged

Timika privi ment :wink:

ceniko
Szeged

Edit! használjátok egészséggel! :)

Iskola. Én ahova biztosan nem adnám a gyakorló iskolák, nem hiszem jo ha a gyereknek változnak a tanárai, legalábbis én azokól a tárgyakbol romlottam ahol sürün volt valamiért tanárváltás. (Nekem a Béke u. és a Karolina jönne be, de utobbival sokan nem értenek egyet)

Enikö! tesom ovijában meg szinte minden gyerek marad 1 évet még. Mórán sem divat de Orsi olyan pörgös, eleven én tuti hagyni fogom pedig esze lenne a sulihoz, de nem birna nyugton ülni. Allergia vizsgálat majd enyémeknek is lesz, hát nem tudom mi lenne a jobb ha lenne ilyen baj (és megvan az ekcéma oka) v. semmi nem lenne

Zsuzsi! Dininek nagyon boldog szülinapot!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok! :)

Megvagyunk, egyben még, csak nyűgös a gép előtt csücsülni, az olvasásig eljutok, aztán írni meg már nem marad erőm. :oops: :oops:
Élvezem az utolsó heteket, napokat - már amennyire élvezhető :lol:
Jósló fájáskáim vannak, de ezek még semmik - sztem - meg fészkelődik be a csaj, na ettől tegnap járni alig bírtam! :shock: :lol:

Ma megérkezett a kókuszpólya, amit rendeltem, és olyan széééép! :D Majd teszek fel képet (meg még 1 pocakot is :lol: ). Szóval mostmár minden megvan, ma összeszereljük a kiságyat is! :D

Zsuzsi :)
Dénesnek nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!
Várjuk majd a szülinapos képeket! (amivel még én is adós vagyok) :oops:

Na leléptem, majd jövök még később a képekkel! :)

Kép
Kép
zituska28

Enikő,nálunk a Barni majdnem 4 évessen kezdi az ovit,mert idén még neveszik fel,így majdnem 7 éves lesz mire megy az iskolába!!!
Én abszólút nem bánom,addig is érik!!!! :wink: :lol:
Hátha addigra kinővi a női nem, nem szeretetét!!!! :lol:
Abba a suliba megy,ahova a tesóm,én,és a keresztfiaim is járnak!!! :wink:
Annyi elvárás van nekik,rengeteget kell tanulni,szerintem nem gond,ha még tud egy kicsit játszani,"gyereknek"maradni..............
De ez a saját véleményem volt!!!! :wink: :wink:
Nagyon édik a gyerkőceid még mindig!!!
Mekkorát nőt Zalán!!!!!!!!

Zsuzsi,boldog szülinapot Déneskének!!!! :wink: :wink:
Az OTp-n kiakadtam!!!!
Mi olyan számlát fizetünk elő,ahol lehet utalni meg ilyenek,és tudunk számlatörténetet nyomtatni!!
Mondjuk az ára borsos,13000ft!!
nagyon szép helyen voltatok!!!
alföldiként,teljessen szét vagyok csúszva,az ilyen havas tájtól!!!!

Melinda,neten lehet kinyomtatni Gyes-es igénylőlapot,és zárás előtt mentem 1/2 órával,gyerekkel,így gyorsan végeztem!!!!! :wink: :wink:

Zituska,látod-látod milyen ügyi a Noémi,hogy befordult!!!!
Meglátod,a szülésnél is pik-pak meglesz!!!
Izgulsz már???

Anyu elment buszozni Barnival,a Rókusi krt, előtt mentek el,meglátta a hamburgerest,ami nem forgott,és kiabálta:
-Zibi mami,szálljunk le ,nyomjunk be gyorsan egy hamurgert!!!!

Holnap megyek 15 éves osztálytalira,annyira várom már!!!
aztán megyünk a Retróba!!!
valaki csatlakozni???
Utóljára a lánybúcsúmon voltam bulizni annak már 3,5 éve!!!!!!!!!
Apa lesz a Barnival,itthon,kiváncsi vagyok hogy lesznek!!!
azt mondta a férjem,ha nem alszik el a Barni,legföljebb eljönnek elém!!!

:lol:

Kép
bibi226

Bibi: bogi már bőven 7,5 lenne mire elkezdené a sulit.....
melyik suliról írtál????

Erika: a karolina jó szvsz, bár mi nem vagyunk vallásos szentfazekak. :lol:

Zituska: hajrá,hajrá :lol: :wink:

ceniko
Szeged

az előbb betettem a hintába zalánt kimentem pisilni mire visszaértem bealudt :lol:
Kép

igaz h 20 perc elég volt belőle neki :lol: de nem baj megyünk a kis banyáért :wink:

ceniko
Szeged

Enikő!

Szerintem is várj még egy évet a sulival. Biztos vagyok benne, hogy jót fog neki tenni. (Én is tanítónő volnék, ugye Niki? :)) A bemutató órákkal egyetértek, de ezek azért "kirakat" órák, mert a tanítónő szeretne sokmindent megmutatni, nem biztos, hogy rossz dolog. Sajnos egy óra alatt nem lehet mindent látni, bemutatni.

Az biztos, hogy jól körül kell járni a témát.

Dénesnek boldog születésnapot!

Zsuzsu!
Lehet, hogy tényleg ekcémás lesz Ábel.? Mutasd meg a védőnőnek!

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Nem láttatok mostanában valahol játszósátort? Olyan házikó formájút, lakásba valót.?

köszi:Nina
nina74

Zituska!
Köszi az infót!
Én is Őket néztem a neten! :lol:
Nem tudod, hogy a babaexpó mikor lesz? Mert ha ott is ugyanannyiért árulnak, akkor a postaköltséget megusznám. :wink:
Szopipárnát meg fejvédőt szeretnék, de még várok az orvosi megerősitésre mégegyszer, hogy baba milyen nemű. :lol:

Nina!
Szerintem bármelyik játékboltba van játszóházikó!

Enikő!
Zalán nem semmi, elringatta a hinta!
Édi!
Viola pedig nagyon ügyi!!!
Én Márkot nem vittem a héten bölcsibe, parázok nagyon az influenzától!Nálatok, hogy birják a gyerekek?
Még azt akartam kérdezni, hogy te tudtál régebben valami boltot, ahol lehet olcsón kiságyba bvaló szivacsot venni, vagy vágatni.Megirnád? :wink:
Köszike!

Zsuzsi!
Dénest köszöntjük szülinapja alkalmából!!!! :lol:

Zita

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Sok boldogságot az ünnepelteknek!

Lányok kellene nekem egy kis segitség. Kezdjük az emeletet rendbe tenni. Gyerekszobák, meg dolgozószobák. Az utóbbiakba laminált padlót szeretnénk, állitólag van olyan, ami padlófútésre való. A gyerekszobákba még nem döntöttük el hogy padlószőnyeg vagy ugyancsak laminált padló legyen. Akinek van tapasztalata, mit érdemesebb, ne tartsa magába!
Köszönöm!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Nina: Nekünk van olyan házikónk, írok privit :wink:

Zita: Hú én Pesten tudok, itt nem :oops:

Emese: Te hol tanítottál?

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bocsi az elmaradásért, még eléggé fárasztóak a napjaink. :oops: Még jó, hogy itt van anyu, kicsit be is vagyok tojva, hogy mi lesz, ha elmegy, apánk meg állandóan dolgozik, egész nap egymagam leszek a kicsivel.
Sajnos a tejcsim nem elég neki, pedig fejek a szoptatásokon felül, sokszor az a baj, hogy nem tudjuk felébreszteni, pedig szétpattannak a cicik. Eszik mindkét ciciből, aztán általában még benyom egy csomó tápszert (ez változó, 50 és 100 gramm között). De annyit tudok fejni, hogy eddig egy kajálásnál tudtunk csak lefejt tejjel pótolni, de holnap már kettőt ki tudunk pótolni csak anyatejjel.
Akartam még írni, de megjött apa, ide akar ülni dolgozni még fürdetésig.

Zituska, kitartás, hú tudom, milyen baromi nehéz a vége!!! Örülök, hogy Noémi ügyesen befordult!!! :lol: Izgulok értetek!!!

Karmen, egyetértek veled, gyakorlóba én sem adnám a gyerekemet! Én tanítottam gyakorlóban, hát... Megvan róla a véleményem!!! A hetedikes kislány picsalógatós szoknyában lekurvaanyázta a tanárnőt, hangosan az egész osztály előtt. :shock: :shock: Durva volt!!! Szemtelenek a gyerekek nagyon, kihasználják, hogy védett helyzetben vannak. :roll: (Orvos, professzor anyuka-apuka......) :roll:

Enik, nagyon tetszik ez a függőágy vagy micsoda!!! Én is akarok majd ilyet. :D
szilcsi

És az új vonalzóm. :lol:

Kép
szilcsi

És egy friss kép (anyu öltözteti):

Kép

Kép
szilcsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X