Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz,
Megnéztem Heni hozzászólásait és a december 20-i volt az utolsó, amit nekünk írt.

Pandus tényleg mi újság?
Vendég

Bella!
Igen,én is néztem,és máshová sem írt.Remélem csak azért,mert nincs netük.
Vendég

Egyébként most néztem a babavárós topikot és oda írt tegnap este Pandus, úgyhogy gondolom, akkor még egyben vannak, vagyis voltak tegnap!
Megnézem Henit a wiw-en, hogy ott mikor volt utoljára.
Vendég

Ott járt tegnap!
Vendég

Bella!
Nem értem miért nem ír nekünk :( Remélem nincs semmi gond!
Heni,léci jelentkezz!
Vendég

Pandusnál semmi :? Dorka beragadt :D :? Aranyosak vagytok, hogy így figyeltek minket :D
Vendég

Pandus,
Azt Te csak hiszed, hogy beragadt, szerintem még úgy gondolja egyelőre pár napig kényelmesebb neki odabent! :D Biztosan tudja, milyen szürke időjárás van idekint, majd ha szépen kisüt a napocska, akkor majd kibújik Ő is.
Vendég

Szia Pandus!
Egyetértek Bellával!Reméljük még ebben a hónapban kisüt a nap. :lol:
Egyébként meg lehet,hogy olvas minket a köldöködön keresztül,és látja a vonazódat...és még van ideje!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nyulasz!
Mennek a drukkok a holnapi punkcióhoz! Remélem már tele vagy pozitiv energiával!!! Nagyon szorítok Neked!!! :)

Panda!
Látom, a 8-án túlvagyunk már... De a vonalzót személve még 2 heted van :roll: Hogy is van ez :?: :roll:

Heni írt nekem kedden. Jól vannak, csak el van foglalva... :)
dezsina

Szia Dezsi!
Hm...telis-tele pozitív gondolatokkal.És te?
Örülök,hogy jól vannak Heniék!És Kis-csillag?
Vendég

Fél órája beszéltem kis*-gal. Megjött a tenyésztésük - lehet, hogy erről már tegnap írt valaki? - teljesen negatív, tehát nincs fertőzés, nincs gomba, nincs baktérium. Ez nagyon jó hír! Most várnak uh-ra, megnézik mennyi a víz a babának - kicsit feszült mert úgy érzi az orvosa sürgethetné az egészet, sajnos ahhoz nem kicsi a gond, hogy napokat lehetne várni csak úgy. Ráadásul jön a hétvége, tart attól, hogy nem történik semmi. Pici fia mozog, de elmondása szerint nem telt el eddig nap, hogy ne szivárgott volna a víz ha csak kicsikét is. Nagyon-nagyon kell nekik drukkolnunk, hogy baba és mama egyaránt kitartó tudjon lenni!!!!!!!!!!Természetesen kis* nagyon ügyes, igazán erős, talán azzal tudunk segíteni, ha mindannyian erősen pozitívan gondolunk rájuk!!!!!!!(aki szokott imádkozzon!!!) Még egy hétre nagyon nagy szükségük van, akkor lesznek 26 hetesek. Az uh után talán okosabbak lesznek!

Kata - még meg sem dicsértem a pocakodat! nagyon szép kismama vagy!!!!!!!!!

Pandus - ezek a napok még az utolsó nagy ajándékok a babádnak! Olyan jó neki odabent (nehéz már nagyon a pocakod?). azt hiszem mindannyiunknak ez az álma - 37 hetesen ilyen szépnek, nyugodtnak, nagypocakosnak lenni - hiszen erre az időre már a baba is okosan nagyra nőtt, lassan készen arra, hogy kibújjon. Kitartás!!!!

Nyulasz - ez már aztán igazán a hajrá! mInden elismerésem, hogy beadtad magadnak a szurit - nekem mindig más adta be eddig. Ügyes és bátor voltál. Ilyen ügyesen és bátran tovább!!!!!!!!Nagyon drukkolok, hogy sok-sok kis sejtetek legyen, de annak még jobban, hogy egy-kettő gyorsan a pocakba költözzön!!!!!!!!!!

Dezsina - mennyi fagyibabátok van? ilyenkor az összeset felébresztik? ti is iker-várományosok lesztek????? nagyon örülnék....

Kép

Kép
julika79

Julika!
Nagyon drukkolok én is Kis-csillagnak.Erős,ügyes csajszi,és a baba is bizonyított már jópárszor,hogy erős,és maradni fog!
Köszönöm a bíztatást.Mindent megteszünk!
Vendég

Ja,Estikét akartam kérdezni
Estike!
Mi volt a dokinál?
Vendég

Kiscsillag, mi is nagyon drukkolunk neked!!!

A 2008 április-májusiak nevében.

Kép

Kép
kamilla306

Julika,
Nagyon szorítunk de azért 1 hétnél többre van szükségük... az még nagyon kevés lenne...

Dezsi,
8 csak egy tipp volt, amúgy még van időm.

Bella, Nyulasz
És ha nem süt a nap 2 hónapig akkor mi lesz? :lol:
Vendég

Pandus,
Az nem lehetséges, vasárnapra jósoltak napsütéses időt, készülj!:)

Kis*-nak szorítok nagyon.
Vendég

Pandus,
Megnéztem vasárnap és jövő hét csütörtök.
http://www.koponyeg.hu/
Vendég

Pandácska - azért írtam az egy hetet, mert azt mondta ezzel bíztatják az orvosok. Talán a 26. héttől adnak neki tüdőérlelőt is, de bíznak abban is, hogy akkor már nem veszítik el a babát. Tudom én, hogy nagyon picike és a fejlődésnek is az elején tart, de godnolom valamivel tartani akarják benne a lelket, ezért mondták neki.

Kép

Kép
julika79

Bella,
Köszi :lol: :lol: :lol:

Julika,
Gondolom, hogy a dokik mondják ezt bíztatásnak, de azért remélem, hogy sokkal tovább a pociban marad. Ti hogy vagytok?
Vendég

Szisztok Lányok!
Régen jártam már erre, és meg szeretném köszönni az értékes válaszaitokat, amiket a kérdéseimre adtatok :)

Ma voltam UH-n és van egy szabályos petezsákom, benne szikhólyaggal! :lol: :lol: :lol:
Következő UH-ra 1 hét múlva kelle majd mennem. Kaptam képet is a Prünytőkéről, azt szorongatom a kezemben:-)

Mindenkinek puszi:
Dorcsi
dorcsi73

Pandus,
Szívesen, csak azért, hogy tudjál ütemezni!:)

Dorcsi,
Gratula! Várjuk a beszámolót a következő UH-ról is! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok rám, hogy idáig nem jelentkeztem, igazából nem vagyok nagyon gép előtt, legtöbbet a hugomnál vagyok, vagy pihenek, vagy megyek valahova.
Hétfőn voltam a Kaáliban, minden rendben van a picurral, már 5,3 cm és egyfolytában mozgott. Tegnap voltam a védőnőnél. Jövőhét hétfőn megyek a 12. hetes uh-ra. Úgy néz ki elkaptam én is ezt a vírust, a gyomrom nagyon fájt, kedd este 37,7 volt a hőm, de doki szerint már nem veszélyes rám és azóta sincs semmi baj.
A kaáliba legközelebb és utoljára 23-án kell mennem, és 22-én már abbahagytam a szurikat és minden gyógyszert.
A karácsony jól telt, bár egy kicsit mozgalmas volt, mentünk ide-oda. A szilvesztert itthon töltöttük a családdal, nagyon jó volt.
A karácsonyi készülődés nem volt igazán zökkenőmentes, minden az utolsó pillanatra maradt, a párom sokat dolgozott.
Szóval rólam röviden ennyit.
Megigérem, hogy mostantól gyakrabban fogok jönni.

Most csak emlékezetből:

Katavirág:
írtam neked privit

Dezsi:
nagyon drukkolok neked

Nyulasz:
hajrá, sikerülni fog, csak pozitívan, nagyon drukkolok

Panda:
nagyon drukkolok neked, már nem sok van hátra

Lanyané:
sajnálom fertőzést, de örülök, hogy túl vagy rajta

Bella:
te mikor kezdesz?

Julika:
de jó, hogy te is újra itt vagy

Most egyenlőre ennyi, még jelentkezem

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

sziasztok!

nyulasz: nagyon drukkolok+++++

estike: drukk a fagyibabákhoz!

katavirág: szép poci :wink:

julika: grat a kislányhoz! várjuk a képeket!

alle: drukk a holnapi uh-hoz!

lanyané: mi a pontos címe, és szerzője a könyvnek, amiről írtál?

pandus: drukkolok+++++

dezsi: drukkolok nagyon++++

kis *: sokat gondolok rátok, nagyon-nagyon drukkolok++++

dorcsi: gratulálok :lol:

henni: vigyázzatok magatokra és sok puszi.

rólam: semmi érdekes. várom, hogy végre vége legyen a mensinek. tartok tőle, hogy hosszabb lesz, mint máskor.

katica
katica30

táblák:
Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Katica!
:D köszönjük a táblát!

Heni!
üdv újra itt!
várunk, és drukkolunk továbbra is!

Julika!
Összesen 3 meseszép fagyibabánk van! És nagyon várjuk apával, hogy ébredés után akár mind velünk maradjanak!!! :D
Őket mind felébresztik. Gondolom, ha valakinek több van, akkor nem az összeset!

Kis-Csillag!
továbbra is drukk!

Nyulasz!
Inkább nem-törödöm gondolatok vannak, de azok is pozitivek. Nem tervezek, hogy majd kiveszek egy hetet, vagy ilyesmi, hanem csak 1 napot! nem ezen múlik! Szerintem, vagyis tapasztalatom szerint. :? Holnapra ezer millió drukk!!!!
dezsina

Csajok!

délben értem vissza a BMC-ből, 2 órát vártam a dokira. Aztán visszajöttem dolgozni, és azóta és még sokáig nem megyek haza. Nem tudok visszaolvasni, mindenkit ölelek és mindenkinek millió drukk.

A sztorim. Ma van egy kis jó indulattal a 11.nap, de hajnalban őrűlt szurkálásra ébredte. Dokibácsi még viszgálat előtt kérdezte hányadik nap. Ja 11.-ik, akkor hétfőn valszeg újból tüszilesi. Aztám belémbújt és felkiálltott, hogy hiszen ez már megrepedt. Közölte, hogy holnap 11kor beülti, ha felébrednek. Fél éccaka tologattam a napokat a dossziékat, intéznivalóka, és most minden jól felborúlt. Olyan streeszes ésideges vagyok, hogy folyton vékonyfosok és hányingerem van. 2-3 hét múlva nem bánnám. Nem tom ilyen stressz mellett?
estike66

Estike,
Nyugiiiii végre megkapod a babákat és ez nagyon jó :D

Dorcsi,
Gratulálok kismama :D képet tegyél fel!

Dezsi,
Én azért csak kettő babádnak fogok drukkolni jó? :wink: elég annyi tudod csak két cicid van :lol: Persze ébredjen fel mind a három, és abból két szépség tapadjon meg jó erősen.

Katica,
Köszönjük a táblit.
Vendég

Sziasztok!

Estike,
Nyugi minden rendben lesz.

Nyulasz,
Szorítok nagyon.

Csibe találta ezt a cikket a neten, érdemes elolvasni:
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... iew&id=951
Vendég

Sziasztok Lányok!

Estike!
megadrukkok mára! Nagyon várjuk a jó híreket!!!! :)

Nyulasz!
Sokat gondolok ma Rád! Meglesznek a tüszöcskéid! És babás leszel! :)

Panda!
szívemből szolsz! :D Bár csak így lenne!

Bella!
:)
dezsina

Sziasztok,

Estike, Nyulasz drukk mára++++++++++++++

Kis*-ról van új infó?

Dezsi Neked is lassan beülti :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Kis-Csillagról annyit tudok, hogy talán hétfőn viszik Pécsre a feltöltésre.... Reméljük minden sikerül! Nagyon drukkolunk mindannyian!
Számításaim szerint 21én lesz a beülti. A doktorbácsi azt mondta, hogy nem középidőben van, hanem úgyan úgy, mintha meg lett volna a punkció és rá 2-3 nap. Hát eddig még mindig jól kalkuláltam... Majd meglátjuk! Hétfőn megyek UH-ra. Ott rákérdezek, hogy vajon mi történik most a szervezetemben, hogy ennyi (napi 3) ösztrogént szedek :roll:
dezsina

Sziasztok :!:

Jaj, Heni, de orulok neked, hogy jelentkeztel. Es mar a 12 hetben vagy, ez csucs. Most mar sima ugy lesz, meglasd :!:

Katica, az mi jelent, hogy Kiscsillagnak "feltoltese" lesz. Ugy aggodom erte. Tul kicsi meg az a baba. :cry:

Julika, ti is szepen fejlodtok :!: Gratulalok a kis Janka babahoz. Mai UH-rol kepet tudsz feltenni? Hamarosan tul leszel a szamodra lelkileg kritikus heteken es szepen kihordod, megszulod ot, amikor kell.

Remelem, Apacsek jol vannak :!:

Dorcsi :!: Gratulalok a kis petezsakodhoz :!: Latjatok, alacsony HCG-vel is sikerulhet. Es te Dorcsi ugy biztal, olyan lelkes voltal. Ezt igy kell!

Nyulasz, Esztike, akkor drukk mara :!:

Tessek orulni, mert mar megint.....
Kép
katavirag

Lányok!
elég rossz hírek Kis-csillagról. Az UH-t csak ma csinálták meg tegnap helyett. Most kiderült, hogy egyáltalán nincs magzatvíz a babának!!! A dokija most műt, de utána beszél vele, hogy azonnal vigyék Pécsre a feltöltésre!!! Kértem, hogy ne hagyja magát lebeszélni, hogy a terv szerinti hétfőn vigyék át! Most már tényleg tehetnének ott valamit!
dezsina

Sziasztok!

Kis*-ért nagyon aggódok :cry: Miért nem tesznek már valamit a dokik :?: :twisted: Nem mehet el maszek alapon Pécsre, ha keresnének neki ott gyors egy magándokit a kórházból :?: :?: :?: Persze tudom könnyű itt okoskodni....
Nagyon izgulok érte :!:

Nyulasz és Estike
Remélem minden szuperül ment ma. Gyertek a jó hírekkel (tudjátok olvasok ám :wink: )

Dezsina
Neked is hajrá, már csak 10 nap....de jóóóó :wink:

Most mennem kell....ha valaki tud hírt Kis*-ról akkor írjon.
Vendég

Jajj, remélem minden jól alakul Kis*-nál. szerintem is most azonnal kellene vinni feltöltésre és nem hétfőig várni.
Vendég

Próbáltam hívni Kis-Csillagot, de ki volt kapcsolva :( Jaj, vajon mi lehet vele :? :(
dezsina

Dezsi,
Ez nagyon rosszul hangzik :cry: :(
Vendég

sziasztok!

estike: drukkolok++++

nyuszi: drukk++++ gyere a hírekkel!

kis *: szegénykém! nagyon aggódok értetek. drukkolok, hogy minden rendben legyen.

katica
katica30

Írtam sms-t Kis-Csillagnak, hogy tudjam, mikor kapcsolja be a telcsijét, de sajnos még semmi :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon-nagyon oda vagyok... :(
dezsina

Teljesen rossz hírek!
Kis-csillagnak sajnos meg kellett szülnie, császárral! A baba életben van, küzdenek érte az orvosok... Aki tud imádkozzon, aki nem az drukkoljon ennek a csöpp is emberkének! Kis-Csillag a körülményekhez képest jól van! Mindenkit puszil és köszöni a drukkokat!
dezsina

Dezsi,
Pont most hívott Hanna és ő is mondta hogy mi történt!

Tényleg mindenki imádkozzon mert szükség van rá nagyon korai volt ez még :(
Vendég

Jajj,Dezsi!Ezt nem hiszem el.Nagyon drukkolok nekik,és ha tudok-ha nem,imádkozom értük.Mennyi idős,hány grammos a picur?
A párom unokatestvére nem tudom hányadik hétre született,de még csak 650 gramm volt,és most negyedik osztályos!Őt mindig felhozzuk pozitív pédának,nagyon kell bízni!Remélem jó kezekben vannak,mert nekem eddig úgy tűnt,hogy az orvosok nem cselekedtek időben. :(
Vendég

Nyulasz!
700g-os pici baba és 26 hetes
dezsina

Dezsi,
25 hetes megnéztem a vonalzóját. Mindig a betöltött heteket számolják.
Vendég

Jaaj Lányok, most olvastam csak Kis-Csillagról!!
Nagyon szorítok értük és imádkozni is fogok!!

Nyulasz, nagyon jó példát hoztál! Reméljük Kis-Csillagnál is minden rendben lesz!!!
dorcsi73

Rólam annyit,megvolt a punkció,lett 2 petesejtem,ami azért jó,mert 2 tüszőm meg egy picike volt pár napja,tehát többre már nem,max kevesebbre számíthattunk.A páromat is megdicsérte a doki.Hlnap kell telefonálnom hogy ment a randi.
Estike!
Hoppsz,és már ott is vannak a babaók.Jó ébredést kívánok Nekik!!!!
Vendég

Nyulasz,
Menenk a drukkok a randihoz!!!
Vendég

hali Lányok lemaradtam,és szent istenem Kiscsillag imádkozom értük én szoktam és mindenben segít Isten csak kérni kell!a kilátástalan nehéz dolgok védőszentje Szent Rita kérjétek őt is,hogy segítsen!
rengeteg +++++++++++++++++++++energiára van szükség.
Apukám is 700gr jött a világra és egy olyan stram ember hogy csak na.
Nyulasz nagyon szurkolok!
Pandus remélem jól érziktek magatokat.
olvasok elölrébb is csak Csilllagnál lesokkolódtam.

lanyané

Nyulaszkám!
Itt a nagy riadalomban nem feledkeztem ám meg Rólad!
Nagyon ügyes voltál, két szép tüszőcskével! Ha apát megdicsérték, biztos jó lesz a randi! Küldöm a randis drukkokat!!! várjuk holnap a beszámolót!

Estike???
dezsina

Beszéltem vele nagyon pozitív és ez szerintem sokat segíthet!! Bízni kell és imádkozni!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?