Sziasztok lanyok!
SzaBori,
En aprilisban szultem az Uzsokiban, Kalocsai dr.-nal. Abszolut elegedett vagyok vele, egy csodalatos emlek marad szamomra a szules.
Neki van maganrendelese, ha erdekel, irok bovebben rola. En parszor, ha valami surgosebb ugyem volt, akkor voltam nala a korhazban is, ott is fogadott termeszetesen. Es ugy tudom, hogy vannak olyan betegei is, akik nem jarnak maganrendelesre, hanem csak a korhazba. Ezzel az a gond, hogy nincs kulon rendelese, hanem a korhazi munkaja mellett kell idot talalnia a betegekre. Tehat ha epp mut, vagy szul, akkor esetleg orakat is kell ra varni.
UH: tarkoredot es AFP-t komolyan vettek, legalabbis figyeltek ra. Normal esetben valoban 4 korhazi UH-t csinalnak, bar nekem ennel lenyegesen tobb volt. A Kalocsai dr. a maganrendelesen nem UH-z, lehet, hogy masok igen. 3D UH a korhazban nincs.
Szuleszno valasztas: en is ugy tudom, hogy nem lehetseges, talan a szuleselokesziton mondtak. Tapasztalatom szerint mindegyikuk kedves (bar persze nem talalkoztam az osszessel
).
Szoba: van 1 db egyagyas, hallottam olyan infot is, hogy ezert kell fizetni, de olyat is, hogy nem. Mikor en szultem, foglalt volt, szoval szoba sem kerult. A tobbi szobak kozul csak egyben van furdoszoba, a tobbiek a folyoson levot hasznaljak. A furdoszobak szo ami szo, eleg lepattantak.
A szules alatt a ferjem vegig velem lehetett (az elokeszites alatt nem volt ott, de ha nagyon eroltetem, szerintem megengedtek volna), engem sem utasitgattak a vajudas alatt, hogy mit csinaljak, csinaltam, ami epp jol esett. Amikor Petra megszuletett, a ferjem elkiserte, es vegignezte (videozta is
), hogy mit csinalnak vele.
Nekem komplikacio mentes szulesem volt. Korabban nekem is mondta a dokim, meg a szuleselokesziton is elmondtak, hogy ha a baba betoltott 35 het elott jon (ha jol emlkeszem), akkor az Uzsokiban nem tudjak vallalni az ellatasat, tehat akkor mashova kuldenek szulni.
Na most ennyi, bocsi a nem tul osszeszedett valaszert, de Petra mar egy ideje enekelget magaban, lassan meg kell etetnem.
Ja, ha erdekel valakit, akkor ide is felteszem a szulestortenetemet. De figyelmeztetek mindekit, hogy hosszzzuuuu.
Tovabbi kerdesekre szivesen valaszolok, ugyhogy csak nyugodtan!
Jo pocisodast mindenkinek!
Udv:
Leszter