Új privát üzeneted érkezett!

Katica!
Vagyis 10. cn-en.
:oops: Azért mára biztos nőtt...
Vendég
 


Kókusz
Ma vagyok a 11. napon így kb 1 hónap múlva lesz az inszem.(főleg ha pánik gyakorlatok álltal tényleg 28naposra tudom csinálni ezt a ciklust :shock: ) Te is 5-öt szúrtál belőle? 3-4-5-6-8.napon kell.

Drukk hogy ne jöjjön piri! Jól esik kipihenni 1 kicsit az inszemes hónapokat?-akkor hagyj ki még 1et.De ha meg gyorsan le akarod őket nyomni akkor hajrá csapjatok bele.
Ja nagynéni és keresztmami is egyben :lol: :lol: nem is kérdeztem még: tiéd tesónak milye lesz?
Milyen ügyes vagy!! én azt sem tudom melyik az angol pólya? az a hagyományos? Ti vettetek 56-os ruhákat?Vagy csak 62-est?
katica_75
 
 


Katica!

Ja hogy neked eleve gond van a ciklushosszoddal? Azért is kezdtél avivázni?
Vendég
 

 
 

Na akkor sorba :)

Angel jó lenne ha nem kéne inszem, de az a baj hogy realista vagyok ... :lol:

Junko, igazad van biztosan. Igazából még nem tudom mit akarok. Szívem szerint leállnk az egésszel de az eszem meg azt mondja hogy csináljam tovább az inszemeket és ha nem sikerüll akkor lombik. A férjem azt mondta úgy lesz ahogy akarom tehát mellettem van bárhogy is döntök .... Na nemtom, majd meglátom. Ha megjön akkor majd eldöntöm. Ja görbét nem tudok rakni mert nem mértem végig, csak félidőben meg mostanában 2-3 naponta. Hát ha vannak csodák még visszamászhat a hőm :)
Hajrá tornázás :)

Monyo Köszike aranyos vagy :) én is drukkolok nektek nagyon. Most hogyan tovább?

Katica, ja én is egyben leszek nagynéni és kerezstmami :) Kislány lesz ha minden igaz, de nem igazán mertünk venni lányos cuccokat mert ugye sose lehet tudni .... Hu én nemtom hányasokat vettünk, tesóm nézegette a méretet ... :)
Köszi a drukkokat neked is. Nemtom még mi legyen ... mert mindkét verzió mellett vannak érvek és ellenérvek ... :)
kokusz
 
 


kokusz vagy a jovo heten vagy azutani heten(ezt meg nem dontottam el :roll: )doki.rakszures UH,es kerem a progivervetelt.
az utobbi napokban nagyon sokat olvasgattam.
arra a kovetkeztetesre jutottam hogy ha gond van a progimmal akkor az a napi 2 szem utro semmit nem ert.Akarhol olvasom mindenki tobbet szed :roll:
Most lehet hogy ez hulyeseg de bizom abban hogy a progimmal van gond,azon konnyen lehet segiteni.
Most megyek vervetelre,aztan azt szeretnem hogy stimu es akkor is elmenni vervetelre.meglatjuk mit szol a doki.

Kép
monyo83
 
 


Monyo

Jólvan, ügyes vagy :) Mondjuk nemtom mennyi progit adnak nem stimus ciklusban ha kell pótlás, inszemkor többet adnak az tuti. Drukkolok :)
kokusz
 
 


Katica elfelejtettem a Merionalos kérdésre válaszolni, én is 5-öt szúrtam. 3. naptól 7. napig 75 egységet. Kicsit kellemetlen, mert csíp az oldószer miatt meg elég sokat kell benyomni de ki lehet bírni.
kokusz
 
 


csak tuleljem a verveteleket.rettegek :roll:
a progit azt tobbszor is veszik.?ugy olvastam hogy pe utan 7 nappal(ez izgi lesz mikor nem tudom elore mikor lesz pem :? )aztan meg ketnaponta.juj mar elore be vagyok tojva :cry:

Kép
monyo83
 
 


Monyó,
na ez az, hogy igazából én sem, legalábbis ez enyéimet nem, max egy összeszűkült járatot lehet esetleg kitágítani vhogy a vérkeringés feldobásával :?

Jó, hogy megnézeted a progid! Drukk hozzá! :)

Kókusz,
jó, én is realista vagyok, de ha van vmi kis újdonság, akkor lehet bele kapaszkodni, és most itt van az aviva! :)

Junko,
örülök neked! :D :wink:
angel37
 
 


Monyó,
nekem 2x vették, 18. és 22. napon (igaz a pé-m is jól meghatározható)
Biztosabb képet ad, ha többször vesznek, főleg ha a pé-d ideje is bizonytalan.
angel37
 
 


Angel

Igazad van :) megadom magam ....
Képzeljétek, ha tényleg jól mért a hőmérő, úgy néz ki sikerül produkálnom egy 28 napos ciklust, pco-val :lol: aszem büszke lehetek magamra. Mondjuk nem bánnám ha holnap megint többet mérnék :)
kokusz
 
 


Kókusz,
vagy 9 hónapos ciklusod lesz, vagy szépen ciklust rendez az aviva! Mindkét variáció jó, bár tudom, az első kétségtelenül jobb lenne! :)
angel37
 
 


Épp írni akartam nektek bentről mikor megjelent a munkaügyi főfelügyelet a fejem felett :shock:

Angel,Monyó
Én azért kicsit hiszek a csodákban...hány nőnek született azután gyereke hogy átjárhatatlannak minősítették. :lol:

Monyo
vérvételkor ne nézz oda! :lol: nekem bevált! 8) Ha hőmérőzöl akkor tudod a pé-det nem? arra rászámolsz 7 napot és mehetsz is progit nézni.Jó hogy így elszántad magad!!Luxus "elengedni" ezeket a babókat.

Angel
Természetesen cs.szemről beszéltem :lol: nála voltam mert inszem előtt szépen alaposan meg akart még nézni.

Junko
A Kriston féle is jó! Amikor görcsöltem csinálgattam és megúsztam cataflan nélkül.Csak nem tudom az is jó meddőségre?
Egyébként nincs gond a ciklusommal, csak most lett-lesz vmiért kicsit hosszabb.Úgy látszik én nem "droidként" működöm :wink:

Kokusz
sztem a lombik miatt jelentkezz be, tudom még nyomaszt a gondolat - hisz én is hasonlón éreztem - de fél év várakozás és ha igazán elszánod magad akkor bizony ez borzasztó hosszú idő. Addig még lemehet az a 3 inszem meg avivázunk is meg SPONTÁN is van 3-4 hónap. :P

Jut eszembe, tud valaki vmit az új eü. rendszerben vajon mit terveznek a lombikkal? Vagy most mi lesz?? Az 1ik biztosító támogat x-et a másik y-ont?
katica_75
 
 


"Egy szabad hónapomban mikor eszmélek, hogy még nem volt közöm az EÜ-höz majd megcsinálom. " Junkó :lol: 8) :lol: hátha ez is támogatott lesz már akkor :lol: Mit tanulsz? Voltál már a pszichonéninél?
katica_75
 
 


Na sziasztok

Katica huhha de akkor nem buktál le :lol:
Szerinted ha telefonon lebeszélem a lombikot az elég? Vagy be kéne mennem inkább? :roll:

Hogy mit kezdenek majd a lombikkal nem tudom, nem iagzán beszélnek róla mostanában.

Anngel nem bánnám ha 9 hónapos lenne a ciklusom :) de nem igazán bízom benne az a helyzet. Délután mikor hazaértem volt egy kis barnázás, minimális de volt. Úgyhogy szerintem holnap kopogtat piri ....
kokusz
 
 


Ja nem buktam le csak elveszett amit írtam :twisted:

Hívd fel őket, én is már csak telefonon értekeztem a tanár úrral a laparos dolgokról is.Max. azt mondja hogy mégis be kell menned.
Még nem gratulálok a 28.naposhoz, mert másra tartogatom, hátha. :wink:
katica_75
 
 


Sziasztok!

Katica,
Én is Csillagszeműre tippeltem! :wink:

Nem igazán szeretem az ilyen sikertörténeteket... többek között azért sem, mert ahogy már volt itt szó, elzáródás és "elzáródás" (mert ez nyilván nem is az) között is van különbség... Ja, a másik akadályom pedig a méhszáj. Szóval ennyire elszállni a realitástól nem tudok, hogy természetes utas sikerben bízzak, hisz lombikkal se nagyon taroltam eddig, pedig az akadályok is kikerülve :roll:
Azért köszi! :D

Kókusz,
egyetértek, vetesd fel magad a lombik listára, addig mehet az inszem/spontán próbálkozás. Ha nagyon nem akarsz lombikot, inszemezhetsz akár 10-szer is! Általában, ha 3-4. sem sikerül, utána már nemigen szokott..., bár most itt az aviva, ezzel rásegítve érdemes még próbálni. A 6. után sztem mindenképp lépj tovább!

A pecsét kétesélyes! :wink: Hátha!
angel37
 
 


Na pájinkás jóreggelt!

Jelentem megjött :) 28 napra :) annyira büszke vagyok magamra. Nem hiszitek el, de nekem mióta az eszemet tudom nem volt 28 napos ciklusom. Gyógyszerrel igen de így nélkül mindig 30-32 napos volt sőőőőőt jóval hosszabb is. Tegnap este azon filózgattam, hogy az a 10 év fogigátló biztos taccsra tette a szervezetem és lehet most kezd észhez térni. Tavaly nyár óta van az hogy rendszeres lett a ciklusom, tehát nem marad ki több hónap mensi nélkül.
Fogok telefonálni az intézetbe hétfőn és lebeszélem a lombikot. Max ha kell bemegyek. De még most egy hónapot pontánkodunk. Köszi a tanácsot csajok :)
kokusz
 
 


Akkor gratulálunk a tuti ciklushoz! :)

Én is 10 évig szedtem, szerencsére nem zavart meg, egy deka mellékhatása nem volt, azonnal visszaállt a ciklusom, amint abbahagytam - mondjuk az kéne még, hogy ezzel is bajom legyen :roll:
Persze nem vagyunk egyformák, meg a gyogyik sem. 3 fázisú fogit szedtem, állítólag az követi a legjobban a női természetes ciklust, lehet, hogy ezért nem cseszett szét...
Mostanában az egyfázisúnál mindig van pecsételés az elvileg peteérés idején, és most a 35 szem vége felé is, úgy látszik elunta a szervezetem! :)
angel37
 
 


Angel köszi szépen :)
Hát én még a régi jó Tri-regolt szedtem .... nem éppen a legmodernebb volt. Csak a dokik sem erőlködtek, hogy felírjanak valami újabbat. Mndegy ezen már nem lehet változtatni. Csak néha dühít .... aztán mikor odamész hogy nincs menzesz akkor meg lecsesznek miért nem hagytad abba hamarabb.
kokusz
 
 


Én is azt! :wink:
Ezek szerint a szervezetünk ennyire másképp fogadta...

Mikor én kezdtem, nem volt az annyira régi, meg közben meg is újult! A dokim azt mondta, hogyha semmi bajom vele, akkor ne váltsak, ne szüneteljek, mert csak rosszabbat teszek.

A modernséghez csak annyit, hogy most Rigevidont szedek... alig hittem a fülemnek, azt hittem ez már nem is létezik, vagy csak lovaknak! :shock:
angel37
 
 


Angel
Ok. rendben nincs több sikerstory! :roll: :P Akkor csak az én helyzetemre levetítve bízok 1kicsit! :oops:

Kókusz
gratu!ügyes vagy! Jó hogy akkor megint sinen vagy!! :P
Hajrá hétfő!!!
katica_75
 
 


Katica,
ja, nyugodtan írhatsz, és bízz is! :)
De ilyen formán én ezt nem tudom megtenni! :?
angel37
 
 


Angel

Ja akkor ennyire másképp reagálunk ... mikor elkezdtük szedni persze akkor modern volt .... de emlékszem mikor már szedtem vagy 5-6 éve akkor jöttek már az újabbak egymás után. Nem tudom mi volt a nevük. Hát én így jártam .... De hogy Rigevidon még van azt én sem gondoltam volna ...

Katica

Köszike :) Tegnap olvasgattam az avivás könyvet valamit nem értek. Ahol az ovuláció elősegítéséről ír a mondat elején még az van hogy minden gyakorlatot kell csinálni a 14. napig, a végén meg az hogy csak az 5-ös, 8-as stb-t kell. Akkor most hogy is van ez?
kokusz
 
 


sziasztok.

kokusz gratula a 28 napos ciklushoz.ez tenyleg nagyon jo.

soha nem szedtem fogigatlot pedig ha tudtam volna.....,mostmar szerintem babas lenek.na mindegy a parom nem akarta :twisted:

Kép
monyo83
 
 


Monyo

Köszi :) Figyi te mennyi metformint szedsz?
Én bánom hogy szedtem .... legalábbis azt mindenképpen hogy ilyen sokáig. Hamarabb is abbahagyhattam volna és akkor talán addigra mire tényleg babát akartunk, már talán helyreállt volna a ciklusom. Na de ez már örök titok marad :)
kokusz
 
 


1000mg ot.par napja emeltem 850 rol.na azota hasmanesem van es neha eleg eros hanyinger. :?

Kép
monyo83
 
 


te menyit szedsz,?

Kép
monyo83
 
 


Csajok,
sajnos (vagy nem mindig sajnos) nincs "ha" :roll:
Ezzel már igazán ne idegesítsétek magatokat, hogy ezt v. azt máshogy kellett volna... ráadásul az eredmény lehet, hogy úgyse volna garantált!
Úgyhogy most már csakis előre! :)
angel37
 
 


Monyo

Én sokáig 3x850-et szedtem, de aztán a diabetológusom lecsökkentette először 2x850-re most meg már csak 1x850-et szedek. És őgy érzem bőven elég. Hát emelésnél nekem is mindig hányingerem volt. Hasmenésem sosem volt csak a hányinger de az baromi erős volt.

Angel

Igen, igazad van ... :)
kokusz
 
 


kokusz es neked volt terheleses kontrolod?vagy mi alapjan lett csokkentve az adag?
mennyi inzulinra szedted a teljes adagot es menyire a 850et?
jo sok kerdes mi? :oops:

Kép
monyo83
 
 


Monyo

Hu várjál elő kell szedjem a leleteket, fejből nem tudom ...
kokusz
 
 


junko ha olvasod,ketten maradtunk a regi Babaprojektesek kozul asszem didonak sikerult :lol: :lol:

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!

Monyóka!
Olvastam. :wink:

Katica!
Nem tudom jó-e a Kriston meddőségre, de sztem kb. ugyanazon az elven működhet mint az aviva. Gondolom... (nuna torna ez is az is, vagy nem? :oops: )
Mezőgazdasági mérnöknek tanulok. Remélem most már belejövök, mert eddig csak szerecsétlenkedtem a suliban, most döntöttem hogy folytatom.

Kokusz!
Mi a dokival általában mindet személyesen beszélünk meg. Már így a nagyobb lépéseket. PL a lombik sztem az, én konzultálnék. Egy csomó vizsgálat kell meg ilyenek...és ezt meg szoktuk beszélni.
De telefonálj hétfőn az a biztos. Örülök hogy így döntöttél.
Vendég
 


Junko,
nuna torna, igen :D de más! A kriston-féle, úgy tudom, inkább "csak" erősíti ott az izmokat, segít pl. inkontinenciát megelőzni/javítani, és jól jöhet a szexben is!
Ciklusrendező hatása sztem nincs.
A meddőségre sztem sok hatással nincs.
angel37
 
 


Na sziasztk

A barátnőmnek sikerült a lombik elsőre, most szólt .... :) örülök neki de azé kicsit elpityeredtem .... tuskó vagyok .... :oops:

Monyo mindjárt írom a laboromat

Junko, igen igazad van. Azért hétfőn odaszólok és megkérdezem hogy menjek be vagy mi legyen .... :)
kokusz
 
 


Kókusz,
nem vagy tuskó, csak száni! :wink: Sztem ismerjük ezt mind.

Na, nekem is jutott kb 5 perce így terhességi hír...
angel37
 
 


Angyal!

Jaaaa, de azt mondta a néni, hogy azért meddőségben is segít. Merta vérellátás javítása meg a mittoménmég mi.

Kokusz lelkem,
Neked is elsőre sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pityergünk néha. Így vagyunk mink ezzel.
Vendég
 


Junko

tudom hülyén jön ki hogy itt nyígok hisz tulajdonképpen spontán is sikerülhet nekünk. És ti már ezerszer sz...rabb dolgokon mentetek át mint én ....
Igen száni vagyok ... most erősen őgy is érzem magam.

Monyo

na szóval mikor először nézték akkor az éhgyomri inzulinom 9,5 mIU/ml volt a 120 perces meg 29,3 mIU/ml. Ekkor keztük emelgetni az adagot egészen 3x850-ig, utána jvult a heyzet, most a legutóbbi labornál az éhgyomri 6,3 volt a 120-as meg 12 ... úgyhogy javul a helyzet ...
kokusz
 
 


Junko,
hacsak vérellátáson keresztül nem! :wink:

Azt inkább vörösborral fokozom! :mrgreen:
angel37
 
 


kokusz koszi hogy elokerested.
nekem ehgyomri 11 terheleses 21

Kép
monyo83
 
 


Monyo

az sem olyan rossz szerintem, annyira nem vészes ... van akinél a 120 perces 50-60 körül van ....
kokusz
 
 


tudom hogy nem rossz,nem ezzel van a fo gond hanem a tesztoszteronommal,ha futyim lenne fiu lenek a hormonjaim alapjan :?

ja :oops: kepzeljetek 24 evesen ertem meg arra hogy felhotlenul elvezzem a ... et eddig se volt rossz de az elmult ket honaptol asszem mar nem lehet jobb. :oops: na ez aztan bazi szani :lol:

Kép
monyo83
 
 


Kokusz!

Nem azért írtam. Ugyan ne hasonlítgassuk hogy kinek rosszabb, jobb. Mindannyiunknak sz*r, attól függetlenül ki min ment keresztül.
Szóval nyígjál nyugodtan, nyitottuk ezt az oldalt, hogy így magunk között nyugodtan-szégyenkezés nélkül sajnáltassuk magunkat. Mert tényleg eltelt jó pár hónap fölöttünk. (ha most két hónapja próbálkoznátok lehet ráncolnám a homlokom, de azért az is megérteném. Mert hát midnenkinek sz*r ez csak ki hogy bírja)
Szóval, elnézést ne kérj és nyígjál amennyire jólesik.
(Egyébként, most viccen kívül nem vagy száni. Természetesen reagálsz, főleg hogy ma jött meg...)

Angyal!
Mindegy amúgy is csak addig jutottam hogy kint van a papírosom az asztalon.
Igazad is van, egy pohár bor lényegesen nem olyan megeröltető. :P
Vendég
 


Monyóka,
szerencsére nincs fütyid! 8)

Junko,
tegyél rá a papírkára egy poharat, le ne fújja onnan a huzat - lehetőleg borosat! :D

Kókusz,
Junko száni jól mondja, ezért (is) a topic :!: :)
angel37
 
 


angel szerencsere nincs,de mas az van.olyan vagyok mint egy mamat.nagy es szoros :evil: na ezt is lerendezem a dokival hogy csinaljon mar valamit.

kokusz szerintem tok termeszetesen viselkedsz.ez az Un."nem az a bajom hogy neki sikerul,hanem az hogy nekem mert nem "szindroma

Kép
monyo83
 
 


Monyo

De lökött vagy :lol: (bocs) ami a fütyit illeti :lol:
Amúgy meg ami a szexet illeti az tök jó :)
Ja tesztoszteron ügyben a fogyás nagyon hatásos ... nekem is rossz volt eléggé. ahogy leadtam 10 kilót totál normál tartományban van.

Junko

Köszi :) a virtuális lelkifröccsöt .... igazad van, persze. Mindenkinek a maga baja a legrosszabb.

Angel

:)
Kár hogy nem szeretem a vörösbort ....
kokusz
 
 


Monyóka,
a szilveszteri képeket nem láttam semmiféle mammutot! :)

Ó, a szindróma ismerős! :roll:
Csajok, ez pszichológiailag teljesen normális! Az lenne fura, ha semmi ilyen "mellék"érzésünk nem volna, csak a feltétlen öröm...
angel37
 
 


angel ott a jobbik oldalamat mutattam :lol:

na ja feltetlen orom,tudok orulni olyannak aki hasonlo szituban van mint mi,mondjuk kozulunk barki zebrajanak tudnak orulni mert tudom hogy milyen nehez volt neki.

Kép
monyo83
 
 


Kokusz!

Szívesen. :)

Angyal!
Ok, de majd vizsgaidőszak végén, ám akkor egy üveget teszek rá. :)

Monyó!
Sztem a szex- a jó szex- sokaknál probléma. És nem kor függő...sőt. Hát még aki babát akar. Mindannyian átesünk azon (sztem) hogy, romlik a minőség emiatt.
Úgyhogy nagyon is jó, hogy ebben összhang van közted és a párod között. Állati fontos!!!!
Fütyivel meg menj már...olyan dögös voltál a Szinyó-s képeken is. :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?