Sziasztok,
Van egy kis időm, igyekszem gyorsnak lenni. A két csametém együtt alszik fél 3 óta, Dorkát lassan ébresztenem kell. Gergő nálunk is inkább felém hisztisebb egy kicsit. Tegnap ki is buktam, mert én is elfáradtam, ő meg semmi pénzért nem akart menni aludni, kértem szépen, kiabálva, aztán eldurrant az agyam és kiküldtem a függőfolyosóra, úgy ahogy idebent volt. Szegénykém, azt mondta, jó és kiment, de az ajtóba megállt és mondta, hogy hideg van, visszament az apjához. Ennyi kellett, utáltam magam azért, amit tettem. De ma már azért jobb volt a helyzet. Egy szobában altatom a 2 gyereket és Dorkával alszik. Csajszikám nő, mint a gomba. 3110g-mal jöttünk haza. két napja 3340g volt.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Közvélemény kutatásom témája: kenguru vagy hordozókendő? Gergővel egyik sem volt, most szeretnék venni egyet, mert talán így könnyebben közlekedünk a városban eleinte, amíg nincs jó idő. Gergőt be tudnám ültetni a babakocsiba, ha elfárad, Dorkát meg magamra tudnám kötni, a zöld kabátomban elfér.
Dóri,
Nagyon édes lehetett Katika, amikor Andris fülébe suttogott. Ezek a pillanatok, minden dühöt és rossz emléket feledtetnek.
Thymi,
Nem te vagy az első, aki azt kérdi, nem számoltak-e el vmit. De nem. Dorka 37+1en érkezett, ő közel 4,5-5 kg körül lett volna a 40.hét végére. Gergő 38 hetesen 3900g-mal született. Furi is volt, hogy ilyen kicsi Dorka, de roham sebeséggel szedi össze magát.
Ha van még kérdésed, nyugodtan írhatsz, nem ígérek, azonnali választ, de ha tudok, írok. 1db 4 ágyas van, 1 db 2 ágyas, és 2 VIP szoba. Lili ott volt.
VIgyázz magatokra! Pihizz, amennyit lehet.
Hajny, Nana, Lili, Kazi, Ser, Erszényes, Laimera,
Köszi a dicsérő szavakat kicsi lányom és nagy fiam nevében.
Nana,
Persze, én is várom, hogy mikor és hogy an jelentkezik, én is voltam féltékeny a hugomra, pedig már 9 éves voltam, amikor született.
Timci,
Köszi, én pedig úgy emlékszem, küldtem neked üzit, amikor megszültem, még a szülőszobáról. Utólag is boldog névnapot az Attiláidnak!
Atticy nagyon édi, és látom, kutyus is lett.
Ser,
sajna nincs, bár remélem mire végig olvasom, látni fogom megoldottátok a dolgot.
Édes lehet Hanna, mikor feletted anyáskodik.
Kazi,
Szerepjátszós Miri, édes lehet. Nem tudom nálunk lesz-e ilyen. Egyelőre csak Dorka sírása zavarja, határozottan rászólt: Hagyd abba!
Hajny,
Rózsák csodaszépek. Ruhával hogy állsz? Csajok édesek a fotón (Cukker, neked is írom) mennyit nőttek a csajok. Jana, is cuki, ott a háttérben, bár őt nem írtad.
Estelle,
Sokat gondolok rád. Képek szépek, pocid is szépen kikerekedett. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és könnyen szülj.