Új privát üzeneted érkezett!

Roz,
hallottam milyen kicsi a világ, hogy Áki együtt jár Mátéval bölcsibe.
A jelmez terén egy dolgot figyelmen kívül hagytál :lol: Én baromira béna vagyok :lol: Szlávának még csak csak van valami kézügyessége, na de nekem.... :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz
hüüüü,ez a torta nagyon klassz lett,ügyi vagy!
Na meg Áki,mondtam is apának hogy ilyen kisfiút csináljon nekem.
Tök édesek a lányok is ezzel az alvással.Hogy el tudnak fáradni! :lol: :lol:

Lina
Anna tavalyi jelmeze is egy indián kész jelmez volt,mindenkinek bolti volt,kölcsönzös.Bár valami vékonyat adj rá,mert naon melegek ezek a jelmezek,hamar beleizzadnak és leveszik.Ugrálnak,játszanak.

Dora
milyen édes a két barátnö! :lol: Ma Anna mondta reggel hogy menni akar Adri barátnöjéhez játszani,de sajnos ö böliben.

Kisévi
nagyon szép a két kislányod,micsoda sötét nagy hajjal születtek!

Estelle
én is sok ruhát cseréltem Endrével,még kabátot is az övét hordtam.Te nem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Kisévi:
Lányaid nagyon aranyosak,Réka gyönyörű volt mikor megszületett és ez a frizura :shock: zabálni való

Dóra:
Lányok tündériek,látszik,hogy szeretik egymást!Nem is sok a különbség köztük.Lencike a magas?

Zsolti:
Lányaid még mindig szépek,Lilla olyan nagylány a képen!
Nem semmi apuka vagy,hogy így bevállalod a csajokat :) Picilány nem szopizik ,vagy csak annélkül is elalszik?Egyszobában vannak a lányok?

Roz:
Ezek az alvási pozitúrák :lol: :shock: :lol: Áki meg nagyon pasis! :wink:
Torta-tisztára elámultam,hihetetlen ügyi vagy!
Mesélj már már a munkahelyről!Olyan kíváncsi vagyok!

Lina:
Örülök,hogy sikerült kompromisszumot kötnöd a munkáltatóddal! :)

Thimi:
Szuper,hogy nincs baj nállatok!Az is klassz,hogy a régi dokidnál szülhetsz!!! :D
kazi

Hello !

Nehogy azt gondoljátok, hogy olyan komoly dolog lerendezni Őket. Szerencsére mind a ketten igénylik azt hogy 18,30-1900 között fürdés, aztán alvás. Mindig erre törekszünk Beával, és azért Lillánál látszik hogy bevált. Nem szeretem ha 8, max 8,30 után még fent kukorékol. Olyankor már mienk a lakás, tudunk tv-ni, gépezni.
Kazi- Még nem alszanak egy szobában, mert Lilla köztünk alszik, de most nincs itthon Bea és rávettem Lillát, hogy aludjon a szobájába Kingával. Eddig hál istennek sikerült, mert elaudt hossza beszélgetés után.
Lina, Roz - semmi komoly nem volt, csak egy kis örökletes visszérprobléma, és azt műtettem meg. Bea járt a legjobban, mert nov végétől-jan elejéig itthon voltam. A vége felé már Ő küldött volna dolgozni, mert unt :)

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Nagyon csúcsak a képek!!! :D

Roz!

Ismét alkottál!Ilyen hihetetlen fantáziával,s ügyességgel miért nem csinálod a cukrászkodást?Pont Némóra gondoltam,hogy milyen öröm lenne Donátnak,holnap lesz törpöm 4 éves,de én bele se fognék ilyen gyönyörűségbe :lol: Nagyon ügyi vagy!!!
A képek meg....iszonyú jók,főleg Niki a dobozban :lol: :lol: :lol:

Sbea,Zsolti!

Tényleg klassz,ahogy elvagy csajszikkal,Bea már dolgozik,hogy írtad nincs otthon?Köszönöm a dícséretet,ágyat illetően :D

Dóra!

Édes Katika kis barátnővel,a pici lány kicsoda?"Idevalósi",vagy kis barátnő tényleg?

Estelle!

Pü ment vissza.Jól vagytok?Mózi baba nem akar még kibújni?

Thimy!

Hogy vagytok?

Nana!

Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Daninak! :D

Geli!

Csodaszép Dorka,s milyen tündériek együtt bátyuskával :D

Mi a véleményetek a Pesztonka orrszívóról,ha van valamelyőtöknek?Nálunk törpöknek hörghurutuk van,elég rendesen elkapták,s tegnap vettem ezt az orrszívót,hogy ne legyen olyan hangos éjjel,mint a porszívó,de ez nagyon gáz,nem szív ki annyit,hogy ki tisztuljon az orruk,így porszívózhattam megint.az bosszant nagyon hogy majdnem 9 ezer ft volt,ilyenkor vissza se vihetem a gyógy.tárba,igaz?Végülis szív,úgyhogy működik,de semmire nem jó.Mindig halogattam a vételét,sokalltam,mondom nagyon jó a porszívós,de kár volt vennem,a sz...r-ért kiadtam ennyi pénzt :cry:
Vendég

Erszényke!

Nagyon jó az áyga,képzeld,azóta is este 9 előtt Donát szól,hogy ágyazzuk meg,mert pihenni akar,el is alszanak pár perc alatt :D Voltál fodrásznál?Milyen lett a hajad?

Hajni!

Milyen figyelmes Endre!Szép virágot kaptál! :D Nálunk Zoli nem bírja megjegyezni a dátumokat,csak a gyerekekét,volt,hogy névnapomkor hazajött a melóból,nálunk vendégek,süti,stb.megkérdezte,ünneplünk valamit? :shock: Azt hittem csak viccel,de nem :shock:

Ser!

Irigyellek az telelés miatt :D Bár ha meleg tengerpartra mennétek,biztos jobban irigyelnélek :lol: :lol:

Sbea,Zsolti!

De jó nektek,hogy így el alszanak,nálunk még nem fordult elő,pedig jó volna 9 körül csendes lakásban lenni :lol: Nagyon elvannak az ágyon,azóta is imádja Donát,hátha Lilla is megszereti az övét :D Nálunk is így volt,hogy köztünk alvós volt.
Vendég

Sziasztok!

látom nem hiányzok én senkinek :roll: 8)
megvagyunk, Levi egész nap szalad! nem érünk rá evéssel foglalkozni, ezért egy újabb vérvétel bejátszott :? , semmi különös nincs, enyhe vashiány, de mivel még mindig nincs 9 kiló (ugye 3550-nel született) megcsináltatom az allergiavizsgálatot, mert a doki lisztallergiára is gondol, egyre jobb :? :roll:

MINDENKI!!!!!
a képek gyönyörűek!!!!!nem tudnék választani!!!!
de az Anna-Adri, és Kati-Lencsi(remélem jól írom) a kedvencek! az ölelegetősek!

Sbea, Zsolt!
ti igazi család vagytok!!!!
szuper, hogy Zsolt így áll a gyerekekhez!
Jó hogy Bea is ki tud mozdulni otthonról, nem cserélünk egy kicsit? :lol:

Don!
Nekem is van olyan sz@rom :evil: nekem mellszívóval együtt, igazán egyiket se tudtam használni, de így 13 volt. Apától egy párszor meg is kapom.....
tök jó, hogy így alszanak a kicsik az új ágyban, Gratula hozzá, lehet én is veszek Levinek új ágyat!!!!! :wink:
mostanában szörnyű éjszakáink voltaksokszor már azon gondolkodtam, hogy átmegyek a másik szobába aludni, minden ágynyikorgásra fentvolt, ordítással

Estelle!
Mózi baba? elfér még a pocakban????
meg csúszott még le?

Kazi!!!
sajnálom!!!!
De a lányok, nagyon gyönyörűek!!!!

Roz!!!
hogy teccik a meló-gondolom :lol: hol is van? néha Levit már társaságba kéne vinnem, nagyon elvan, ha van vele valaki, csak ne én legyek az, mert akkor hiszti ezerrel :roll: :roll:
szuperek a gyerekek!!!!
nagyon teccik Adri alvási pozíciója(állítólag én is tudtam alkotni-terpeszben, fejem középen a két lábam között)

délután még próbálok jönni, de már nem ígérek semmit :roll:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Egy kicsit én is el voltam veszve, olvasgattalak titeket (Kazi, nagyon sajnálom, ami történt), de már írni nem sok időm volt. Dorka elég keveset alszik már napközben, egyszerre kb 45 percet, ezt az időt kihasználom, s Petikével nagyokat játszunk.

Kisévi
Gyönyörűek a lányok! A tigrises Eszti nagyon édi!

Roz
Hogy Te milyen ügyi vagy! Csak ámulok! Bár én is tudnék ilyen csodákat készíteni!:-) De sajnos nem tudok. Szoktam én is sütni, de ilyen remekműveket nem tudok alkotni. Hogy csinálod? Megyünk ám majd a játszóházba, csak legyen már egy kicsit jobb idő.

Estelle
Mi újság Veled? Mózika? Már én is nagyon kíváncsi vagyok ám rá! Drukkolok nagyon!

Kazi
A lányaid!:-) Hát nagyon édesek! Imádnivalók! Azok a göndör fürtök! Tegyél még képeket! Nagyon tetszenek! Petikének mindig meg kell mutatnom a lányokat! Hát igen, tiszta pasi a lelkem. A múltkor itt volt a kisbarátnője, egész végig azt hallgattuk, hogy Dóri nagyon csinos. Természetesen Dórinak is nagyon tetszett, folyamatosan puszilgatta volna, de a kispasim azt már nem engedte. :-)

Bea, Zsolti
Ti is itt laktok a Hunyadiban? Mi is itt lakunk, közel a konditeremhez. Igaz én még nem jutottam le:-) Talán majd egyszer, ha egy kicsit nagyobbak lesznek. Az estéink igen mozgalmasak. Petike estére igencsak felpörög mostanában. Körbe-körbe szaladgál. Mindig attól félek, hogy nekimegy valaminek. :-)

Thimy
Hogy vagy? Remélem jobban. Altorjaynál fogsz szülni?

Lina
Már én is gondolkodtam rajta, hogy gyűjteni kellene Petike beszólásait. A legújabb: Petike, hogy hívnak: Péter Pál. S a testvéredet, hogy hívják: Péter Pál hugi!:-) Nagyon édi volt. Láttam a könyvesboltban egy könyvet, Gyerekszáj volt a címe, 2100 Ft, s lehet benne gyűjteni az aranyköpéseket. Nagyon gondolkodom rajta, mert jól néz ki
Geli
Nagyon édik a képek! Gergő nagyon aranyos, ahogy tartja Dorkát. Petinek nem lehetett kezébe adni "mi Dorkánkat":-) Maximum mellé ült, vagy feküdt. Most folyamatosan magyaráz neki. Dorka, tudod....... és mondja, mondja. Dorka pedig röhög neki. Nagyon gyorsan szalad az idő.

Képzeljétek a kisasszonykám január 7-én a hátáról a hasára fordult!:-) Három és fél hónapos! Egyszer csinálta meg, rohantunk a videóért, papa a fényképezőgépért, de nem csinálta meg még egyszer, csak rötyögött rájuk.

Lili, egy kicsit irigyelltelek a karácsonyi lapért, gondoltam magamban, de jó, hogy ilyen romantikus férjed van. Erre újévkor a párnám mellett várt egy levél, amiben a drága párom nagyon szép dolgokat írt, s hamarosan ha minden jól megy összeházasodunk! :oops: :lol: :lol: :lol: Nagyon szűk családi körben tervezzük, de nagyon boldog voltam, s nagyon örültem. Szerettünk volna már Petike születése előtt is, csak a betegségem miatt mindig húzodott a dolog.
Hajny segítenél merre menjek ruhát keresni. Én sem szeretnék klasszikus fehéret, de nekem még nagyon konkrét elképzelésem sincs. Tudnátok segíteni, hogy melyik étterem lenne megfelelő, amelyik nem túl drága, s van egy kisebb termük, kb 15 embernek.

Megyek focizni! Hát igen, apja fia, a foci az foci.:-)

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok
Andi
kocsisandrea

Sziasztok!

Erszényes
naon kíváncsi vaok a hajadra!Kérlek tégy képet!Oké?

Thymi
a kedd nekünk oké.
Megtaláltam a bimbóvédőt,ne vegyél.

Annának állandó lakcímet akarunk most már,oda neki is kell jönnie?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

kisévi: gyönyörűek a lányok! :) Annyira szeretem az ilyen első képeket a babákról, mikor még kis gyűröttek. Olyan meghatóak... :wink: :lol: :lol:

Dóra: nagyon édik a lányok! Látszik, hogy összeszokott barátnők már! :wink: :lol:

Roz: te annyira ügyi vagy!! Ilyenkor megint rezeg a léc a fogyis kitartásomban.... :lol: :lol: :lol:
Naggyon ééédik a beájulós-bealvós képek....:lol: :lol:

Don: örülök, hogy bevált az ágy. Tök jó, hogy nem kell küzdeni az esti altatással....Mi februárban megvesszük Janának, ha még lesz! Apa nem engedi még lefoglalni neten.... sztem Janának is segíteni fog, főleg, hogy vele akarom majd kiválasztatnia szinét... :wink: :lol:

Estelle: én pont 38+5-nél szültem. Drukkolok neked a 7végi szüléshez!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a dícséretet.... :oops: :lol:

hajny: teszek fel ide egy képet. de csak azért, mert már pár embernek kéne küldenem és igy gyorsabb.... a fejemtől tekintsetek el. Amúgy nem nagy változás, inkább az h tényleg szőkébb lettem most.... sztem agyilag is.... :lol: :lol: :lol: Kép

KépKép
erszényes

Nana

Cukik a tigrisek, Adri is szereti a micimackós tigrist nagyon.

Roz

A torta szuper! Ákos nagyon helyes legény, alvós pozitúrák... :lol: :lol:

Dóra

Lányok :) dettó Adri és Anna.

Hajni

Köszi a múltkori képet, dehogy bánom, h feltetted! Édesek együtt. Nekem sajna nem sikerült egy kép sem, amikor Jana is ott volt. Annyira ugráltak, mind homályos lett.

Ági

Klassz a hajad. (Csak én sajnálom a hosszát) De ígyis, úgyis jól nézett ki.

Estella

Hú, már itt az idő? Jól elszaladt.

Kisévi

Nagyon aranyosak a gyerekeid.

Zsolti

Rendes férj vagy te is. Én is leraknám a gyerkőcöket 8-kor, de nem sikerül. Adri mostanában egy óráig is még forgolódik.

Túl vagyunk egy hetes bölcsis szoktatáson. Hát nem egyszerű. Adri sír utánam, de mire megyek érte, már nem akar hazajönni. A gond az, hogy nem ül le enni a gyerekekkel, így addig semmiképpen nem maradhat egész napra. Szerencsére van időm szoktatni. Hiába van egy kis szabadidőm, nem esik olyan jól, mert stresszelem magam, dehát nekem is szokni kell ezt az új helyzetet. Akárhogyis, én azt mondom, aki megteheti ne adja be ilyen pici korban bölibe. Napi egy-két órát gyerekekkel lenni, és játszani egy új közegben, az oké. De egész napra, szerintem nem jó az nekik. Sőt még 3 éves korban is picik hozzá szerintem.

Gondozónőnk aranyos, mindent bevet a siker érdekében. Még a kis csúzdát is bevitte, annak aztán sikere volt.

Adrinak tetszik a pici wécé, pici kagyló. Minden nap belepisil, mikor jövünk el.
Teszek egy képet, mellette a kislány cumival, ő az unokatestvére. :)
Kép

Andi
Kép
cukkker

Lili
Hát még én h örülök h maradhatok a dokimnál….megkönnyebbültem 1 hónap idegeskedés után h most h lesz…

Zsolti
Micsoda apuka vagy h bevállalod a két kiscsajt….Sztem nálunk pánik lenne, bár még nem próbáltam….
Édesek a csajok!

Klarissza
Altorjay Balázs a dokim. Én is Szolnokon szültem (nála), de most úgy néz ki h Féegyházára visszamegy.

Roz
Nem semmi vagy! És a gyerkőcök…ki vagyok akadva ezeken az alvós képeken…hogy lehet így aludni?

Estelle
Nem zsibbad a lábam, csak néha nehezen mozgatom, ill ha ráállok, összeakar csuklani. Ilyenkor a gerincembe sugárzik a fájdalom. Gyopinál is volt ilyen, de szülés után megszünt. Szóval tuti nyomnak valami ideget….
Túrni turkálóba megyünk.
Csuklásról jut eszembe. Gyopi rengetegett csuklott, most meg még nem is éreztem eddig.

Donoé, Andi
Köszönöm szépen jól vagyunk, bár egy kicsit taknyosan (Gyopi még nem)

Andi
Nekünk annó a Kalmárban volt és nem volt drága. 9-en voltunk, sültestálakat kértünk és ha jól emlékszem 20 körül megúsztuk. Persze ez attól függ h mit kértek.

Hajni
Pont most gondoltam rád bimbóvédő ügyben…Kedd le van fixálva apával is! Hallod Ági???????? Ti is jöttök ugyi? Ez nem is volt kérdés! Jöttök és kész!

Erszényes
Tök jó lett a hajad!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Babaváró már nemsokáig leszek. Remélem. Mára vagyok kiírva szülni, de még semmi jele, hogy a kiscsajszi ki szeretne bújni. :)
Szerencsére a dokim nem fektet be, ha nincs semmi gond az NST-n. Ma voltam és minden OK. :)
Üdvözlöm rokonaimat: kisévit+sbeát :D
Bemutatlak titeket egymásnak OK? :lol:
kisévi-Gábor unokatestvére
sbea-én unokatestvéremnek, Zsoltinak felesége
Zsolti
A tejfakasztó buli úgy tűnik csúszik jövő szombatra. Bár én örülnék neki, ha még az éjjel megszülnék :)
Kicsit már türelmetlen vagyok.

Kép
kisreni

Sziasztok!

Hajny aranyos vagy,hogy gondoltál ránk :) !

Lili köszi jól vagyunk és nagyon élvezem a kismamaságot :D ,február elején megyünk 4d-re,nagyon kíváncsiak vagyunk már a babuci nemére!Ti jól vagytok,hogy bírod a gyűrődést?

Nana Nagyon Boldog Szülinapot Daninak!!Mit kapott,volt nagy ünneplés?

Erszényes tök jó a hajad!Neveken gondolkozunk,de majd csak akkor fixáljuk,ha tudjuk már,hogy csajszi vagy fiú.

Sbea,kisévi nagyon édesek a képek a gyerekekről!Roz a tiétek is nagyon tetszik,olyan jót nevettem rajtuk!Torta meg egyszerűen szuper!

Kazi,Donoé Lenci a kisebbik és ő az én kiskincsem :lol: .Hát látszik,hogy régen voltam utoljára :oops: :wink: .

Thymi hú hasonló kínjaim nekem is voltak Lencussal,remélem most kimarad,nem túl kellemes.De már neked se sok van hátra!Jobbulást!

Cukker aranyosak,ahogy ott tesznek-vesznek.Hova is jár Adri?

Kép Kép

Kép
dettus

Reni
Üdv itt köztünk! Írj magadról!

Dettus
Remélem h kimarad neked ez a kín...Már csak kevesebb mint 2 hetet kell izgulnom, utána már megnyugodhatok...

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Thymi
oké,kedden megyünk.
Hétfön tudtok jönni?Megvárunk titeket Annával,és akkor együtt átmegyünk a tesómhoz.

Erszényes
tutti lett a hajad,ha még szökének is érzed a gondolkodásod. :lol: :lol:

Kisreni
üdv itt köztünk,remélem hamarosan megszületik a kislányod,könnyü és gyors szülést kívánok!Aztán meg sok tejcsit! :lol:

Dettus
azért jó lenne egy kisfiú Lencike mellé igaz?Jó növérke lenne belöle!

Cuki
édes a kis Adri,komolyan eljátszogat. :lol:
Emailen küldöm a képeket.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok !

szia Reni!
Látom idetaláltál. Látod Én se tudtam, hogy van itt rokon is. Hát kár ha elmarad a buli, ezért esetleg este rámozdulhatsz Gabira:) és akkor Mi holnap mehetünk drinkelni :)

Kocsisandi!

Mi itt lakunk a Baross u.-ban az aluljárónál. Nincs messze a kondi.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

Van egy kis időm, igyekszem gyorsnak lenni. A két csametém együtt alszik fél 3 óta, Dorkát lassan ébresztenem kell. Gergő nálunk is inkább felém hisztisebb egy kicsit. Tegnap ki is buktam, mert én is elfáradtam, ő meg semmi pénzért nem akart menni aludni, kértem szépen, kiabálva, aztán eldurrant az agyam és kiküldtem a függőfolyosóra, úgy ahogy idebent volt. Szegénykém, azt mondta, jó és kiment, de az ajtóba megállt és mondta, hogy hideg van, visszament az apjához. Ennyi kellett, utáltam magam azért, amit tettem. De ma már azért jobb volt a helyzet. Egy szobában altatom a 2 gyereket és Dorkával alszik. Csajszikám nő, mint a gomba. 3110g-mal jöttünk haza. két napja 3340g volt. :D

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Közvélemény kutatásom témája: kenguru vagy hordozókendő? Gergővel egyik sem volt, most szeretnék venni egyet, mert talán így könnyebben közlekedünk a városban eleinte, amíg nincs jó idő. Gergőt be tudnám ültetni a babakocsiba, ha elfárad, Dorkát meg magamra tudnám kötni, a zöld kabátomban elfér.

Dóri,

Nagyon édes lehetett Katika, amikor Andris fülébe suttogott. Ezek a pillanatok, minden dühöt és rossz emléket feledtetnek.

Thymi,

Nem te vagy az első, aki azt kérdi, nem számoltak-e el vmit. De nem. Dorka 37+1en érkezett, ő közel 4,5-5 kg körül lett volna a 40.hét végére. Gergő 38 hetesen 3900g-mal született. Furi is volt, hogy ilyen kicsi Dorka, de roham sebeséggel szedi össze magát.
Ha van még kérdésed, nyugodtan írhatsz, nem ígérek, azonnali választ, de ha tudok, írok. 1db 4 ágyas van, 1 db 2 ágyas, és 2 VIP szoba. Lili ott volt.
VIgyázz magatokra! Pihizz, amennyit lehet.

Hajny, Nana, Lili, Kazi, Ser, Erszényes, Laimera,

Köszi a dicsérő szavakat kicsi lányom és nagy fiam nevében.

Nana,

Persze, én is várom, hogy mikor és hogy an jelentkezik, én is voltam féltékeny a hugomra, pedig már 9 éves voltam, amikor született.

Timci,

Köszi, én pedig úgy emlékszem, küldtem neked üzit, amikor megszültem, még a szülőszobáról. Utólag is boldog névnapot az Attiláidnak!
Atticy nagyon édi, és látom, kutyus is lett.

Ser,

sajna nincs, bár remélem mire végig olvasom, látni fogom megoldottátok a dolgot.
Édes lehet Hanna, mikor feletted anyáskodik. :D

Kazi,

Szerepjátszós Miri, édes lehet. Nem tudom nálunk lesz-e ilyen. Egyelőre csak Dorka sírása zavarja, határozottan rászólt: Hagyd abba! :D

Hajny,

Rózsák csodaszépek. Ruhával hogy állsz? Csajok édesek a fotón (Cukker, neked is írom) mennyit nőttek a csajok. Jana, is cuki, ott a háttérben, bár őt nem írtad. ;)

Estelle,

Sokat gondolok rád. Képek szépek, pocid is szépen kikerekedett. Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és könnyen szülj.

geli08

Kazi,

Tündériek a csajok, sohasem sok belőlük, jöhet a köv. kedvenc.

Nana,

kis tigrisek, csuda helyesek. Mekkora már Boti is.

Lili,

Örülök neki, hogy Zsófi ilyen édes. Látod, lassan belerázódik a dolgokba, okos kiscsajszi ő, míg pocakos voltál is megértett mindent, ezt a kanyart tuti kicsit nehezebben veszik. Néha, én is látom Gergőn, hogy éppen hova kívánja a hugit, de még nem öntötte szavakba. Simogatja, de néha nagyon csúnyán tud nézni rá.

Dettus,

Köszi.
Lencus nagyon édes, őt is rég láttuk már és szintén nagyot nőtt, mint a legtöbb baba. :)

Nana,
Daninak utólag is boldog szülinapot!

BEa, Zsolti,

Nagyon édesek a csajok. Büszkék lehettek rájuk. Mekkora már Kinga is.

Kisévi,

képek csúcsok. Mekkor hajzuhatag volt Eszti buksiján. :)

Roz,

Nagyon jó képeket csináltál! :D :D Nem semmi pozícióban alszanak a csajok. Áki meg kész férfi.

Dorka ébred.

geli08

Geli
nöttök ám.Tudod,én nem igazán vaok híve a kengurunak,inkább a kendö.Az szerintem jobb a baba gerincének.

Zsolti
te nem jársz kondizni?Nem félsz hogy valami pasi elcsábítja Beát?Olyan csini hogy én félteném! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

MINDENKINEK NAGYON KÖSZÖNJÜK A SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉSEKET! :D :)

sajnos nem tudok most olvasni, írni, de majd jövök.

A képek irtó cukik minden manóról!! :D :D :D (de erre még visszatérnék)
és Erszényes, nagyon tuti a hajad és tök jó ez a kép! :wink:

HAJNY
Ne hari hogy nem jelentkeztem :( Tegnap nem voltam, ma egész délelőtt az asztalost vártam :x .
A telefonom ([mind2 meghalt :( nehezen viselték Boti stílusát :D :( :lol: )
Holnap sem leszek, de a férjem megkérem adja át, ha otthon leszel

Danusnak hétvégén a maminál volt nagy tortája, na meg persze az oviba (Jégkorszakos :D :wink: ), így itthon csak egy mini volt (ő választotta), de lesz Neki még 1, jövő hét végén amikor a "bulija" lesz, az meglepi :D

Pusz Mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hajni-Kabátom van, egyet vettem, meg kaptam is kölcsön egyet!:) Szerintem Tamásé kicsi lenne már rám pocakban!

Roz- Tényleg a munkahely milyen? Mesélj! Sok édes picurka lehet! :)

Donoé- Nem jött pü. :(
Köszi jól vagyunk, ma voltunk Ctg-n, és hétfőn kell mennem ismét, ha még megyek... :) Jósló fájások vannak már. Voltam uh-on is. Mózi baba most 3360g. :D Fúúúha! :)
Orrszívóról nem tudok véleményt mondani! :( Mi ugyanígy jártunk egy drága porszívóval. Euronicsben vettünk egy Electrolux porszívót, ami működőképes, de nem váltotta be a hozzáfűzött reményt. Alig szív. Sőt eldugul....Azóta is folyik az ügy...lassan lejár a garanciája, nem foglalkoznak vele. Te megpróbálod visszavinni?

adri- Nem mondhatod, h. nem hiányol senki!Én kérdeztem Felőletek! :wink: Vonalzód hova tűnt?
Egyébként ennyi idős korra, hány kiló lenne az ideális Levinek? Pedig nagyon jó kezdő súlya volt! Születése óta keveset eszik?
Mózi elfér még, mert nem akaródzik még kijönni...
:roll:

kocsisandi-Köszi a drukkot! :) De édes lehet Gergő, ahogy Dorkának magyaráz! :lol: Mint a felnőttek! Tegyél képeket Róluk!
Gratula a közelgő esküvőhöz! Ez nagyon nagy öröm!!! :D

Erszényes- Fúú, de tuti a hajad!!! :D Nagyon klassz lett!!!!
Köszi a drukkot, ari vagy! :)
Ez tök jó, hogy Janával választod ki az ágya színét! Be fog jönni Neki nagyon!

kisevi-Azt hiszem Te írtad a csíkos hasat. Olyan, mint a tigris...már nekem is reped. :? Ennyi baj legyen!!! De ne több!!! :D

cuki- Dolgozni kell menni? Azért adod be Adrit a bölibe? Melyikbe ? Egyébként nem csak addig sír amíg el nem mész? Amíg lát? Lehet, hogy utánna tök jól elvan...A gondozó néni mit mond?

Thymi- Nekem meg a derekamba szokott szurkálni ritmikusan, tompán valami. Napont 2X3X. De az elég kellemetlen ez kb. 1 hete. Jah, turi!:) Nem vágtam!
Örülök, hogy megnyugodtál a doki miatt!:)
Látom a Nimród név mellett döntöttetek! De szép!!!
Te a bimbóvédőt már a kórházba is viszed?

kisreni- Üdv Reni!De jó, hogy itt vagy! Akkor íme egy sorstárs!:) Lehet, hogy találkoztunk is ma, mert én is voltam nst-n 10.20-kor! Írj magadról, ha még nem indultok!

Geli-Édes vagy! Köszi!:)

Szerintetek mindenkinek eltorzul valamennyire az arca szülés előtt, mert sokan mondják, hogy ááá, még biztos nem szülök, mert még nem torzul az arcom....!?? De érdekes...

:shock: :?

Kép
estelle26

Sziasztok!!
nana
naon jó ez a fotó Daniról,tetszik a mini torta.
Nem gond,hisz te ajánlottad fel nekem.Ráér hétfön,dolgozom a hétvégén.

Estelle
figyi,nem hiszem hogy te torzulnál,butaság szerintem.Ha valaki torzul,az azért lehet mert már naon kín a terhesség,fáradt.De te szép vagy,nem fogsz torzulni.Szüjjé má meg,látni szeretném má Mózikát! :lol: :lol:

Geli
el is felejtettem válaszolni,még csak a fejemben van a terv a ruháról,majd lerajzolom és megvarratom.Szerintem.Nincs kedvem járni a szalonokat!Most legalábbis nincs.Lehet a jó idö majd meghozza kedvem! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia Estelle!

Sokszor gondolok Rád/Rátok :) Szorítok!!!! :) :) :)
Nekem egyik fiúnál sem torzult az arcom, nem nőtt meg az orrom... 8)

KépKép
KépKép
nana09

Szziasztok!

Adri,én már annyiszor de annyiszor írtam,h mekkora butaság csak a súlya miatt aggódni! Nincs még 9 kg,és?Jól van? Fejlődik,izeg-mozog, jókedvű?Akkor mi a baj,az hogy eltér az átlagtól?Hanna, igaz 3150-nel született, de 1évesen 7.40 dkg volt,2évesen 9.40 dkg, most meg nem tudom....nem egy díjbirkozó,hanem egy édes kis formás csajszi!

Don, próbáld meg a porszívóra szerelhetősnek, a porszívóba való végét te megszívni(most ez elég gusztustalannak tűnik)-hatékony tud lenni!

Estelle,szorítunk!

Roz,még csak 1 hónap múlva megyünk.Cukik nagyona csajok,Áki meg kész kispasi már!

Nana,klassz ez a fotó!

Cuki,hidd el, sokkal jobb lesz még a bölcsi!

Geli,Te miért ébresztgeted Dorkát? Hadd aludjon!

Erszényke, csini lettél!

Bea,Zsolti, édes angyalkáitok vannak!

Kép
seriff

Sziasztok!

Magamról:
Lassan 28 éves leszek, pont egy hét. Lehet, hogy Andikám is kihúzza még addig :)
4 és fél éve Jakabszálláson lakunk, de kecskeméti vagyok eredetileg. 2006. május 20.-án volt az esküvőnk Gáborommal.
Egy termékvizsgáló laborban dolgozom, sok vegyszert kell ott használni, így május óta táppénzen vagyok.
Nagyon jól viselem a várandosságot. Biztosan hozzájárult, hogy itthon voltam végig. :lol:
Semmi rosszullétem nem volt, még a terhességi csíkokat is megúsztam szerencsére. :D
Bízom benne, hogy a szülést is könnyen élem meg, a körülményekhez képest persze.

Hajni
Köszi a jókívánságokat. A tej mennyisége sem mellékes. Remélem sok lesz belőle és sokáig. :)

Estelle
Még itthon vagyok, nem szülünk :(
NST-n már 10 előtt végeztem ma. Hétfőn megyek újra 1 órára.
Steinmetz a dokim. Neked kicsoda?

Zsolti
A tanácsodat megfogadtuk, sőt már tegnap is éltünk vele. :)
De nincs még hatás :cry:

Kép
kisreni

Szia Kisreni! :)

Anno elsőszülöttemmel én január 8-ra voltam kiírva. Ő 9.-én bújt ki végül.
Nekem pedig 8 nap múlva lesz a szülinapom! (de már 32 leszek :cry: :cry: )Szorítok Nektek is. :D

KépKép
KépKép
nana09

Timi

Bence anno iszonyatosan nyomta az idegeket a derekamban, volt, h lábra sem tudtam állni. Adrinál is fájt, de nem annyira. Meg amikor éreztem, h fáj, rögtön leültem, így nem durrant be.

Hirtelen újra sok kismmami lesz itt. :)

Estella

Nem torzul, hanem vizesedik ilyenkor az ember, és ettől felpuffad.
Adri a Tóth László sétányi bölibe jár, a városközpontba. Igen, mennem kell dolgozni, mert várnak is, és a pénz is kell. De ez talán nem olyan meglepő 27 ezres gyes mellett. :?: :oops:
Adri egyenlőre sír akkor is, ha már eljöttem, csak talán nem olyan intenzíven. Először egy órát hagytam ott,aztán tegnap és ma már két és felet. Sírt, viszont amikor mentem érte, már hazajönni nem akart. Mindez természetes, csak az embernek fáj a szíve.

Geli

Kitartás a két picikéhez! De ez szuper, hogy együtt alszanak.
Sajnos nincs tapasztalatom kenguru ügyben.

Hajni

Én még nem is gratuláltam az évfordulótokhoz. :oops: De a virágot már láttam és dícsértem. :)
Kár volt ma pizzát rendelnem, nem is esett olyan jól. Voltunk este az Auchanban, ahogy mondtad, rengetegen voltak! Sok szép ruha volt. Adri nagyon hisztis volt, vagy pedig lógott a nyakamban. Mióta böli van, mindenhova követ, és kétségbe esik, ha nem lát. :)

Anna reggel jött volna Adrihoz? Csajszikák. Nekem meg olyan rossz érzésem volt tegnap, vagy mikor, mert mostanában olyan hamar haza megy. Mondja, h megy haza. Mintha nem érezné jól magát. Én arra gondoltam, hogy mikor itt van, mindig hív engem játszani, de én folyton csinálom a dolgom. Beszélgetek velük, meg minden játékot megmutatok, vagy odaadok, de nem akarom, hogy hozzászokjanak, h ülök mellettük. Ennek főleg akkor lesz haszna, ha megyek dolgozni.

Nana

Sok boldog szülinapot kívánok Daninak! Szép a tortás fotó!

Szia Reni! Könnyű szülést kívánok!

Donoé

Sosem fogom megérteni, hogy miért van orrszívó 1500-ért és 9 ezerért, mikor az olcsóbb is ugyanazt tudja és jól.

Dettus

Rég láttam már Lencikét, biztos sokat nőtt azóta.

Andi
Kép
cukkker

Reni

Hát mostanában nem hallottam, hogy Andi nevet adott volna valaki lánykájának. Bezzeg az én korosztályomban sok van. :)

Zsolti

Beának az a jó, hogy fogynia nem kell, csak formában tartani magát. :)
Sok a baba a rokonságban. Jó ürügy ez a bulizásra , mi? :wink:

Andi
Kép
cukkker

Halihóóó!

Nézzétek meg aköv oldalt!!!

http://hoppa.ltime.hu

Üdv.
maci1981

Erszényke!

Csini lettél,bár tényleg nem sok változást vélek felfedezni :lol: Férjed miért nem engedi neten lefoglalni az ágyat?Ez nem jár semmilyen következménnyel,azt is lehet mondani,hogy nem kell,ennek az az előnye,hogy félreteszik,3 napig bármikor mehetsz érte,de nemet is mondhatsz.

Estelle!

Akkor írok majd iwiwről,miért nem megy át az üzi? :twisted: Már párszor jártam így.Nem viszem vissza az orrszívót,ma mérgemben elvágtam a szilikon csövét,hátha rövidebb csövön nő a szívóhatás,hát a fejem nőtt csak :twisted: Tényleg azt mondják,észrevehető,ha itt az idő a szülésre,állítólag felpüffed a száj,kicsit az arc,de látod,Nanának egyik sem volt,bizti nem mindenkire igaz.Nekem mindháromnál így volt,az orrom mondjuk nem,de amúgy tökre látszott rajtam,hogy vége a 2in1 korszaknak.

Nana!

Danival jan.8-ra voltál ki írva?Én is Donáttal,csak egy évvel később,ő 12-én született.

Cukker!

Nem hogy olyan,sokkal jobb,mint a drága,ez tényleg kiszívja a váladékot.Fúúú,nagyon mérges vagyok,inkább vettem volna mást nekik ezen a pénzen :twisted: Milyen aranyos komoly nagylány Adri,ahogy ül az asztalnál :D
Andikból tényleg van jópár,mondjuk én mindig is utáltam ezt a nevet,de anno nem kérdeztek meg :D

Ser!

Ez a szívás forma nem jó nekem,figyelj,Noémi orrát szívom,egyedül itthon:Lefektetem a földre,két lábammal egy-egy kezét leszorítom,egyik kezemmel tartom a fejét,ne forgassa,másik kezemmel próbálom odailleszteni a szívót,hogy meg ne sértse az orrüreget,de közben ellensúlyozom a fejforgatását is,szóval,ha magad elé képzeled elég röhejesen festünk,de olyan erő van benne,hogy csak nézek :shock: Mondjuk a szám tényleg szabadon marad,de szerintem nem tudnám kivitelezni :lol: Útlevél sikerült?

Dettus!

Igen,utána már felismertem,ami képet te is felraktál :D

Geli!

Nekem Barbival volt kengurum,szerettem,de ez a hordozókendő szerintem sokkal kényelmesebb lehet Dorka is érzi a közelséged jobban,meg fekvő helyzetben lehet félig,szerintem neked is jobb lehet a hátadnak válladnak a kendő,de ilyet életben nem láttam még,csak gondolom.Az szupi,hogy együtt alszanak,olyan szépek :D
Vendég

Kisreni!

Én is üdvözöllek itt,bennünk is van közös úgy látom,egy a dokink :lol: Én imádom,nagyon nagyra tartom,mint orvost,mint embert is.
Vendég

Adrienn!

Lehet,hogy megoldaná a gondot az alvással,de nem bizti,nincs ám benne mágikus altatóerő :lol: Van,hogy engem se hiányolnak,de én írok rendületlenül :lol: :lol: :lol:

Laimera!

Mindig elfelejtem írni,a vonalzóidnál,az aláíráshoz a BBCode-ot pötyögd be,s megjelenik az oldalon.
Vendég

Jó reggelt!

Küldjetek egy kis pozitív energiát,már most fáradt vaok,és még mennem kell gályázni! :lol:

Don
látod,van kedvenc orvosod,van sok kismami a fórumon,imádod a gyerekeket,nagy családot szeretnél,most már hajrá a babának!

Lina
hogy vagy?Nálatok is készül már a baba?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Don:
Donátnak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!Ma lesz buli?Rakjál majd képeket!
Én úgy szoktam orrot szívni,hogy odatérdelek a nyakához(lovaglóülésbe) és annyira ráereszkedek,hogy a kezeit ne tudja kihúzni-de ne ülj rá :lol: .Így kapálózhat kezével lábával,téged nem zavar és marad 2 szabad kezed!Próbáld ki,nekem bevált!

Nana:
Olyan aranyos Danus a tortás képen! :)

Dettus:
Félreértettél!Tudom hogy az alacsonyabb Lencike és a magasabb Katika a képen :) Én úgy értettem,hogy:Nem sok közöttük a különbség.Lenci a magassabb a kortársainál v. inkább Kati nem túl magas?Na lehet így is össze-vissza vagyok,de talán érted! :wink:

Erszényes:
Klassz lett a hajad!Habár most én is sajnálom a hosszát,mert én növeszem :wink:

Geli:
Én a hordozó kendőre szavazok!!!De ne üzletben vedd,hanem a Kismama hátuljában(egy pár számmal ezelőttiben) vannak hirdetések,onnan nézz,mert fele annyiért kapsz,mint a boltba!Ha nincs újság,Szóljál és küldök tel.számot! :)

Kisreni:
Üdv itt!Hajrá!

Estelle:
Még mindig semmi?Hátha ma!Szólj Tamásnak,hátha be tudna segíteni(látod itt többeknek bevált :wink: )

Ser:
Nem értem miért kapja be Don az orrszívót? :shock:
kazi

Cuki:
Sajnálom ,hogy Adri sírdogál a bölcsibe,de majdcsak belerázódik!Szorítok nektek :wink: A képen olyan kis csöppnek látom,de nem úgy néz ki mint aki el van keseredve.Az klassz,hogy az uncsi tesóval együtt járnak! :)

Kocsisandi:
Gratula az esküvőhöz!Ez szuper :D
kazi

Sziasztok!

Donoé, Donátodnak nagyon boldog szülinapot kívánok!! :D

Nana, Daninak utólag is boldog szülinapot! :D Nagyon jó a kép! Bár ti mindig profi képeket készítetek. Férjed a fotós a családban?
Mi ez a nagy rohanás kérem? Iskola miatt?

Erszényes, tuti a kép rólad, bár sztem sem változott sokat a frizurád. Azt hittem Zsuzsiékhoz jársz kondizni.

Nagyon édesek a gyerekek, felsorolni sem tudom őket, olyan sok kép volt mostanában. Ami nagyon jó!

Geli, én kenguruztam Orsival. Olyat vettem, ami fektetve is használható újszülött kortól. Én úgy hordtam Flórát az oviba, hogy Orsi még majd' 1 évesen is a kenguruban volt. Van aki a kendőre esküszik, azt nem próbáltam.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Kazi, semmi hír az irataidról? Elkezdtél már intézkedni, vagy vársz még egy kicsit, hátha megkerülnek?
De jó, hogy Orsi már engedi az orrszívást, sőt segít benne. (szerencsére most nincs rá szükség)

pillle

Cukker, nagy dilemmában vagyok ezzel a bölcsi dologgal. Nagyon azt érzem, hogy nem akarom beadni Orsit, de eszméletlen nagy érvágás lesz a családnak a havi 50 ezer kiesés. A munkahelyemen sem hiányzom, hiszen én magam tanítottam be az utódomat, sőt azóta még vettek fel embereket.
Egyelőre úgy gondolom,hogy jól összehúzzuk magunkat és maradok itthon Orsival.
Remélem egyre könyebb lesz az elválás reggelente Adrival.

pillle

Pille:
Az irataimról semmi sajna.Hétfőn kérek időpontot az okmány irodába :(
Pont most jutottál eszembe Cuki révén,hogy vajon hogyan döntöttél a bölcsivel kapcsolatban!Szerintem jól döntöttél :wink:
Nállunk is régen volt orrszívás hála Istennek,csak gondoltam tippet adok Donnak!Amúgy nagyon ügyi Orsi,hogy segít.Larit még a fogmosáshoz is le kell fogni általában. :(
kazi

Thymi

Köszi a felvilágosítást az én dokim is Ő! Nagyon örülnék, ha tényleg visszamenne oda.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Pille

Biztos vagyok benne, hogy jobb lesz Orsinak otthon veled. Nekünk is eszméletlen össze kellene húznunk magunkat, hogy elég legyen a 27 ezer. És nem is csak a pénzről van szó, hanem én az a típus vagyok, aki már megbolondul az itthonléttől. Az pedig nem jó senkinek. Már elegem van abból, hogy Adrival nem lehet menni sehova, elvágja magát a boltban. Intézni autó nélkül és Adri mentalitásával semmit nem lehet. Most a legideálisabb a szoktatás alatt. Egy kicsit böliben van, én lótuk futok mindenfele, aztán meg délben itthon vagyunk, eszünk, összebújunk és alszunk. Na ezt el tudnám viselni még nagyon sokáig. :)

Bence mindjárt megy zsúrba a Mekibe 1-re, aztán 3-ra egy másikba. Jövő szombaton egy újabb zsúrba. Ez ám a jó világ. A gond az, hogy ő is szeretne, de ilyen pici lakásba ennyi gyerek (kb 10) sok.

Hajni

Hajnalban kelsz és még gépezel is? Nem semmi. Anna volt itt reggel, olyan kis szomorú volt. Azt mondta, hogy rosszat álmodott. :(

Andi
Kép
cukkker

köszi mindenkinek a dícséretet. :)

Pille: de hozzájuk is járunk kondizni. :wink: Jana meg addig Lackózik meg mamázik! :lol:
Bölcsibe nem csak szeptembertől lehet kezdeni? Csak mert én is hasonló cipőben járok mint te, viszont én mindenképp dolgozni szeretnék 4 órában márciustól. Bölcsi akkor viszont nem lesz ugye szeptemberig...úgyhogy én is meg vagyok lőve...:roll:

Don: Donátnak Boldog szülinapot kívánunk!!!! :lol: :lol: :lol:
hááát apa már csak ilyen, én meg nem vitatkozom vele. Bár Jana most éjjel alakított, úgyhogy lehet h átgondolja az ágyfoglalást... :lol: :lol:

Geli: én is kengurut használtam, nekem nagyon bevált, Jana imádta!! Kendőt én se próbáltam..
Mennyivel született Dorka? Lehet h írtad már... Nagyon szépen nől!!

kisreni: üdv itt! Drukkolok, hogy kibújjon a pocaklakód!!! :lol: :lol:

Nana: nagyon tettszik Danusról a tortás kép!! Olyan művészi lett!!
:wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Estelle: hogy vagy? Ha van valami azért írj, hogy drukkolhassunk! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Cukker, ha egész nap csak kettesben lennék Orsival, biztosan én is nagyon vágynék a kiszabadulásra. Szerencsés helyzetben vagyok abból a szempontból, hogy a férjem vagy reggel 6-ra megy, vagy du. 14-re, úgyhogy vagy a du. vagy a de. szabad. Így el tudom kerülni a Orsival való küzdelmeket a bevásárlásoknál, hivatalos helyen stb. Meg persze ott van Flóra is, így egészen más, mintha egyke lenne.
Hozzáteszem, Flórával én sem bírtam csak két éves koráig a "munkanélküliséget". Akkor meg tudtuk úgy oldani, hogy 4 órában dolgoztam, és addig apukája volt vele.

Erszényes, fogalmam sincs, hogy lehet-e évközben bölibe menni. De vannak itt hozzáértők szép számmal, biztosan megmondják. Ugyanoda mennél vissza dolgozni?

pillle

Pille: nem oda majd csak a 3. év után tudok. Pont az a baj, hogy ott most nekem sincs helyem... de a pénz meg kellene... :roll:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Don
Boldog szülinapot Donátnak,sok ajándékot kapjon ám,! :lol: :lol:

Erszényes
naon nehéz bejutni év közben bölibe,hacsak nem vagy várólistás,vagy protekció.

Pille
húzzátok össze magatokat,maradj otthon Orsival,én is kár hogy nem maradtam.De én szerencsés vaok,sokat ki tom venni,és akkor együtt itthon vaunk.

Cuki
hajnalban amíg reggelizek,bekukkantok ide,eröt gyüjteni a kerékpározáshoz.Mikor már melózok jó,ma is tutti jó napom volt.Híztam egy kilót,annyit röhögtünk.
Annát várom haza naon,mamánál vaok,pedig mondtam Endrének jöjjön haza vele,itt altassa,mert ott nem alszik,és este majd nekem fog hisztizni Anna a fáradtságtól.Na,majd kap.Kifaggatom majd miért volt olyan szomorú,Hiányzik naon!
Remélem jó zsúron volt Bence,jó neki,kis bulizások mi? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Don,

Nagyon sok boldog szülinapot a Donátnak!

Kép

Kép
nyhk

Halihó!!!
Majd próbálok visszaolvasni, de egyenlőre :mission impossible:

Viszont, most vettünk Levinek Humana Ha 1-et (vagyis olyasmit) mert most valamit újítottak rajta, de nem kell Neki.És mostanában sok pici baba van, hátha (bár jobb ha nem) kell valakinek ilyen.
Feléért odaadom, férjem meg beviszi Kecskemétre:) Ne porosodjon itt (1 egész nagy doboz meg egy zacsi)

Gabi

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Donoé Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk mi is Donátnak!!!Tortás képet majd tegyél róla!Jól sikerült az ünneplés?

Kazi bocs,tényleg kicsit félreértettem :oops: :lol: .Szerintem átlagos méretűek a lányok,Lenci most 86-os ruhákat hord.Lari mekkora?

Hajny de jó,hogy ilyen jól elvagytok a munkahelyen :) .Na,miért volt Anna szomorú?

Cukker Bencének is de jó,ennyi buli!Biztos jól elfáradt :lol: .

Nem tudjátok véletlenül,hol lehet finom hurkát kapni,ma megéreztem az illatát és úúúgy megkívántam :oops: :wink: ???

Kép Kép

Kép
dettus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?