Új privát üzeneted érkezett!

Olga!
Szidunk majd nagyon!! Úristen egy nap ennyi vizsga??? :?
Alkalmasint ha van egy pötty időd, dobj már egy képet Balázsról!!

Anna!
Levente sem volt olyan rajtam csüngős.... nagyon-nagyon sokáig, csak mostanában kezdett el bújni és puszát adni, pedig azt mondják, hogy a fiúk sokkal bújósabbak... :roll: Hát nálunk ez nem jött be. :lol:
szilbee
 
 


[i]De jó... már megint én kezdem az oldalt... :? :oops: :roll: [/i]
szilbee
 
 


Jó reggeltet!

Erika, de jó lehetett az uszoda!!!! :) Én már alig várom a nyarat, hogy menjünk a strandra!!
A mézeskalácsod fini lehetett, ha ennyire ízlett nagyfiadnak is!!!

Szilbee! JÓk a képek, mint mindig! Dávid milyen ütemben fejlődik, olyan, mintha 1-2 hete született volna, most meg lassan 2 hónapos!
Mikor mentek oltásra?

Márti, jó, hogy írtál! :)

Katlina, el vagytok tűnve, jól vagytok??? Elfeledtem írni neked, mindjárt bepótolom!!!
:oops:

Dobok egy képet kicsi vámpírunkról! (Szilbee adta ezt a nevet... :D :D )
vááámpír

Kép
Kép
dorkáék
 
 

 
 

Jaimeevel váltottam sms-t, hogy szeretnétek, ha beszámolna valamilyen fomrában az elmúlt egy hónapról - mert hogy Réka már egy hónapos!!! :shock: :D - és a mindennapjaikról...

Ezt a választ kaptam... :lol:

[quote]T írta:elhetelen banda. :) Most írtam négy oldalnyi sztorit. Azt hittem márciusig azt emésztitek vagy elfelejtetek. :) Majd írok a naplómból.
Friss hír: Alig aludtunk, Réka anya/cici függő... Apja szerint dínóvér is van benne, néha fura hangokat hallat. Jajj olyan szép! Apja lánya! Kinőtt két rugit vagy összementek.
Puszi!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Tegnap Csongi azzal fogadott az oviban: Anya, lebetegedtem. Tiszta lázrózsa volt az arca. Kapott lázcsillapítót, le is ment neki, már azt hittem megússzuk, de hajnal háromkor lázra és köhögésre ébredtünk.
Anyukám jött reggel, ő lesz vele délig, mert nekem meló van az irodában. Délután meg megyünk a dokinénihez.
A francba, másfél évig orvost sem láttunk, most meg egy hónap alatt már ez a második. :(

Fanna, hát lehet, hogy mégsem újítunk... Most azon gondolkodunk, hogy lecseréljük a lakást egy nagyobbra. Vagy háromszobás, vagy 1 és 2 fél, vagy 2 és 1 fél. Mindenképpen itt akarunk maradni az állomás környékén. Lehet távfűtéses is, ha van benne hőfokszabályozó, szóval, aki tud eladót, ne felejtsen engem értesíteni :lol:

Dorka, jól értelmeztem, hogy az ismerőseid úgy kapták el a bárányhimlőt, hogy már gyerekkorukban túl estek rajta??? :shock:

Jó ez a kis vámpíros kép, mit evett Szabi?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztooook!!!

Milyen sokat írtatok megint!
Dorka, mit evett Szabika?Tényleg olyan, mint egy kis vámpír! :lol: :lol:
Szilbee, hát Ti változatlanul gyönyörűek vagytok! Süt Rólatok a boldogság!

Bárányhimlő: én nem voltam gyerekkoromban! Úgy hogy tavaly, mikor terhes voltam, és Anyuék ovijábán járvány volt, csak telón beszéltem Anyuval vagy 2 hónapig...rohadtul f...stam, hogy nehogy már most kapjam el...és most már biztos vagyok benne, hogy Zsófinak majd beadatom, mert mire kistesót akarunk, már lehet, hogy jár közösségbe, és nehogy hazahozza nekem is...Dorka, a barátnőd sajnálatos esete vezetett rá erre...nagyon sajnálom szegény lányt, remélem, azóta már van újabb egészséges babájuk...

Évi, sajnálom, hogy szegény Csongi már megint beteg! Írj majd, hogy mit mondott a dokinéni! És a kocsidat már megcsinálták?

Erika, tényleg jó lehetett az uszi...kíváncsi vagyok, Zsófi mit szólna ennyi vízhez. De majd csak nyáron próbáljuk ki. Hát Józsika nem semmi, hogy ennyi mézeskalit benyomott! :lol:

Rólunk: tök boldog vagyok, Zsófi megint átaludta az éjszakát, sőőőt, 7: 10-kor ébredt! Még arra sem ébredt fel, hogy Apánk felkelt fél 7-kor. Fél 5-kor ugyan mocorgott egy kicsit, de csak félálomban, én meg imádkoztam magamban, hogy ne ébredjen fel. Tegnap megint kihúztuk a fürit fél 8-ig. Sőt, a délutáni alvásra is sikerült rávenni, igaz, ez 3/4 óráig tartott, úgy, hoyg emllé feküdtem ( na nem a kiságyba :lol: ) és néztük a tévét..de elaludt, meg én is hú de jó volt...Aztán mivel 4-re mentünk az ortopéd dokihoz kontrollra, akkor is aludt egy kicsit. Szerencsére a csípője rendbe jött, nem kell már hordani azt a hülye terpeszpelust. Az már csak a hab a tortán, hogy mivel mi voltunk az első pácinsei a dokinak az új évben, nem kért pénzt :lol: :lol: :lol: spórolt nekünk 3 e Ft-ot, jófej volt!

Na majd még jövök!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Ditke!
És te is tudtál aludni?? mert én mikor először ekkorát aludt Levente, mint a te Zsófid, egyfolytában ott sasoltam, hogy nincs e vmi baja, hogy nem ébred a szokott időben! Ahelyett, hogy kihasználtam volna az alkalmat... :oops: :lol: Igazi paramami voltam! :oops: :lol:

:?:Lányok!
A bölcsiben is szoktak farsangot tartani?
És mikor érdemes érdeklődni a oviknál a beiratkozás végett?
szilbee
 
 


Évi, jobbulást Csonginak!!!
Cékla volt a tegnapi menü... nekem anyukám 80-as évekbeli rettenet színű rúzsa jutott róla eszembe...:) Akkor volt divat mnidenféle eszement élénk szín, nem?

Bárányhimlő: a két kiscsaj a suliból még nem volt beteg előtte, de nagyon földhöz vágta őket állítólag a betegség, sokáig hiányoztak, és nagyon rosszul voltak. A barátnőm, aki elvesztette a magzatát, ő már volt korábban, a 6 éve kislánya nem, de a magzat mégis elhalt.
Ditke, asszem te kérdezted: szerencsére született egy egészséges kisfiuk, már másfél éves, és épp ma de. voltak nálunk.

Ditke, de jó, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok!!!! :)
És az is jó, hogy a csípője is rendbejött ZSófinak!
Mit tervezel a 3.000 FT-ból venni? Mondjuk egy pár lottószelvényt?
:wink: HA már nem kellett fizetnetek....

MI viszont ma játszunk nemalvósat... :( eddig 2x 30 perc a mai adag, most meg nagy vígan rágcsálja a tanulókutyust.... És nem tűnik fáradtnak! Én annál inkább

Szilbee! Nincs kedvetek a hétvégén elugrani hozzánk? Dévid még nem járt nálunk! :wink:

Na lépek játszani!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Csiri!


Hááát Dorka!
Szabi tényleg tiszta Lugosi Béla kicsiben!!!!!!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

Ditke!
No igen pont így kezdődik a beállás!!!!!!! Gratula!!!!!!!!...Bár ne keseredj el ha lesz 1-2 nap ami majd kilóg a sorból...nagyjából tartja majd Zsófi magát a papírformhoz!!! :D

Szilbee!
Igen én még most is...pl. tegnap délután 1.5 órát aludt Nimi és 5 percenként bejártam hg nincs-é vmi baja....mondjuk amíg éjszaka én nem alszok el...rá-rá nézek akkor is.....lelkiismeretfurdalásom lenne...ááá..nem is igaz...nem bírnám ki..mán próbáltam... :wink: tényleg nálatok is mennyire telik az idő!!!!!!!!!!!Pláne mikor minden rendben van a babóval.....tényleg ti vállaltok még?

Évi!
Az király!!!!!!!!!...csípnék én is 1-2 szobával többet!!!!!! jajj de izgi....még jobb, lehet majd lakberendezni!!!!!! Arról is írj majd ötletlopás tekintetében!!

Jajj Timi!
Te írtad hg a Csemete mondja hg anya???? És azt úgy telibe normálisan? Mert én bevallom próbálom Niminek tanítani...de az eredmény: egy szájból kinyújtott nyelves nyanya......ez normális??? :shock:

BalwinJudit!!!!
Fogadjunk megint elutaztatok!!!!!!???

Judit!
Akkor végülis nem írtad ám hg hol nézhetek utána ennek a teflonos ágynak.... :?: :D A te urad ugye Kémikus????? Ha jól emlékszem.....a kérdésem az lenne hogy ÉS NEM BOGARAS????...ezt mán úgy meg akartam kérdezni....

Ja és Dorka!
Mit is tanítottál?? Egyébként is is hasonlóan jártam volna el a 4. és 5. óra között!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :oops: Jól tetted!!!!!!!!!!!

fanna3
 
 


No ... kivakartam Levente szobáját a szutyokból. A játékokat átcsoportosítottam, plüssállatokat + porfogókat elpateroltam... huhh... felért egy cooperrel... :P

Anna!
Hehe... azt hittem én már nem kapok ilyen kérdést a második gyerek után! :lol:
Nem tervezünk!!! :)
Ha sok-sok pénzem lenne, akkor igen, meg ha lenne egy bazi nagy, min. 4 szobás házam, akkor is szívesen, de egyébként nem. Egy kiscsajszi még jó lenne persze, de igazából a két fiúval ,,,, vagyis hárommal ;) én nagyon boldog vagyok!! :D
Én még mai napig min. egyszer bemegyek Leventéhez takargatni este, de míg Dévid gyakrabban kelt, volt hogy 3-4 alkalommal is. Olyan jó nézni ahogy alszik.


Dorka!
Felőlem oké, de vasárnap tudunk csak menni.... nem"tom nektek mi a progitok akkorra!
szilbee
 
 


Dorka, gondoltam, hogy céklát evett Vámpír Úrfi :lol:

Anna, Jázmin inkább a mama, papa, apa, pá, ham-nyam, nyá, vu, szavakat (?) mondogatja, de szigorúan csak akkor, ha olyan kedve van. Úgy úúúútálom, amikor kedves ismerősök (rokonok :oops: ) nyaggatják, hogy mondd ezt, mondd azt... Szoktam mondani, hogy nem cirkuszi majom, hanem gyerek... :roll:

Jó lenne, ha Jaimee gyakrabban tudna hírt adni magukról! Hogy telik az idő!

Évi, jobbulást Csonginak!

Egyetértek Ditkével, Szilbee, nagyon édesek vagytok. :lol: Mi sem akartunk már a két nagy után egy picit, aztán eltelt pár év és elkezdtünk vágyni utána. S most milyen jó, hogy megszületett! :lol:

Anna, Dorka tett be linket a teflonos ágyról (vagyis a boltról, ahol kapható :roll: ) !

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


szió!


Hááát én akárhogy keresem nem találok azon az oldalon árat... :oops:

fanna3
 
 


haligali!

Azt olvastam hogy 7hónapos krtól már a főzeléketket lehet habarni egy pici lisztel,mert az igaz hogy ilyenkor jön ki rajta a leggyorsabban hogy liszérzékeny-e a gyerek vagy nem!!Valaki Help!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jövőhéten megyünk vérvételre merta fiúcska nem hízik nem nagyon alszik már megint és van egy pötty a buksián aminek a közepe gennyes :shock: ,azt már végképp nem tudom mitől lehet!

Voltunk a tevezőnknél és amit mi megálmodtunk házat egyszerűn lemondta hogy istálónak néz ki kívülről,nem értem mért nem nézhet ki istálónak :evil: ,nameg hogy a szoba mellé mi nem akarunk klotyót saját tapasztalatból és hogy ő ezt nem érti mért nem odaakarjuk :evil: :evil: Teljesen készek voltunk tőle valószínű hogy keresünk egy másikat!

Judit gratula a fogacskához!!!(így útlag is)

Anikó!
Diétázni könnyen beküldenek a kórházba és ott csak almát kapsz!!
habár nekem is ott volt a kiskönyvemben végig(11kiló plusz)de én nem diétáztam nekem a vizem volt sok

Erika!
Nagyon szupi ez az arcfestés!!!

Szilbee!
Már régóta megakartam kérdezni hogy bírsz mindent megcsinálni a kétfiútól??Nekem ez egynél is nehézkes!

Olga!
Megy a szidás :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


mármint a balláson...mert a szófáson igen...dejaz nekem nagyon drága....

fanna3
 
 


ja igen...aztán lelövöldözök...

Dorka!
Azazaigazsáááááááág...hg én ezt a glutént nem néztem.....mindent amit kaphatott az x kortól én azt 1-1.5 hónappal később adtam....de úgy szinte mindent 8 hótól..(persze tejet nem meg tojás fehérjét....) de joghurtot -natúr,rizs -jázmin, tészta -durum igen meg bővítettük a zöldségeket.

fanna3
 
 


Anna! Én is így csináltam a kaját! 5 hónaposat 6 hónapos kor után adtam pl...
Akkor jó, mert ez a glutén tartalmú 6 hónapos kortól adható. Meg egy helyen azt olvastam, hogy az első 6 hónapban kell kerülni mindenképp a glutén tartalmúakat.
Jázmin rizs??? Ezt nem is tom, milyen.... :oops: :oops:

Ballás oldalon bal oldalt a kiválasztod, milyen bútortípust keresel, és amikor kidobja a képeket, klikkelj rá, és felül megjelenik nagyobban, árral együtt.

Katlina! Én ezt sem tom... de én mindig csak arra gondlok, hogy anno mi ilyen idős korunkban már sokkal több mindent ehettünk, mint a mi ygerekeink, és mégis felnőttünk... Kopp-kopp, nekem nincs ételallergiám, meg semmire sem vagyok allergiás. Mégsem mere Szabinak adni én sem pl. semmiféle tejterméket, holott a barátnőm védőnénije azt mondta, fél éves kortól pl. túró adható. Asszem a tied is ezt mondta, nem? Na, az enyém 1 éves krig tiltja... Most akkor kire is hallgasson az ember lyánya?

Ha van egy elképzelésetek, egy tervező miért akarja azt teljesen megváltoztatni? csak az a baj, ha újat kerestek, az is kér majd egy csomó pénzt, nem?

A vérvétel remélem rendben talál majd mindent, és csak azért nem gyarapszik Robika, mert mindent lemozog! Amikor láttam, olyan jókedélyű volt, és ez jó jel!!

Szilbee! Gyertek, sztem mi is szombaton megyünk Falvára, vas. itthon leszünk!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Még mindig én: Anna, magyart, drámaelméletet, tanulásmódszertant, önismeretet, retorikát tanítottam.

Szabinak asszem viszketett az ínye:
a legújabb rágókánk

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Fanna, elvesztettem a fonalat (vagy sosem volt meg?) mit vagy kit akarsz lelövöldözni?

Balláéknál nincs ár tényleg. Ezt én is hiányoltam a konyháknál... Mert most fogalmam sincs, hogy 1,5 millióban álmodom vagy valami megfizethetőt néztem ki :roll:

Katlina, nekem (ezt kihangsúlyozom-ettől ugye másnak lehet más) az a véleményem, hgy felesleges a lisztes sűrítés kiskorban. A lisztérzékenység leggyakrabban pont kisdedkorban alakul ki, az elválasztás során a gluténtartalmú gabonaféléknek az étrendbe történő beiktatása során.

Nem tartalmaz glutént: kukoricaliszt, -pehely, -dara, rizsliszt, burgonyaliszt, tápiókaliszt, kölesliszt, hajdinaliszt, szójaliszt, sárgaborsóliszt, szentjánoskenyérmag-liszt, amarantliszt, guarmag-liszt. A zabliszt a legtöbb lisztérzékeny betegnél nem okoz problémát, de fogyasztása csak kis mennyiségben ajánlott.

Jázminnak gluténmentes diétája (is) van, mi vettünk szentjánoskenyérmag-őrleményt, azzal sűrítek neki. De ma pl. először kapott szója-pudingot vaníliás ízesítéssel.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Katlina!
Hát próbálom én is magam mindig utolérni.. néha sikerál néha nem.... Mikor Levent bölcsiben van, akkor mindent beleadok és megcsinálom, amit mellette nehézkes, így délután már csak vele foglalkozom. Dávid pedig oly rendes gyerek, hogy még mindig sokat alszik és mikor ébren van, akkor is sokat nézelődik és elvan akkor is amikor nem dumcsizunk éppen.
A másik dolog meg az hogy Leventét is már sok mindenbe be lehet vonni. Imád porszívózni, törölgetni, főzőcskézni, sepregetni...stb.

No menek Legózni....

Ja erről jut eszembe! Dorka! Nagy ötlet volt Leventének a legós vonat! Azzal kel és fexik... még a dobozát se dobhattam ki, mert arról mesélünk! :lol:

Ció!
szilbee
 
 


Dorka, Balláéknál regisztrált kell, hogy legyél, hogy árakat is adjon? Mert én hiába klikkelgetek a konyhánál, nem ad árat.. (vagy csak megint béna vagyok...)

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


sziasztok!

Hát az az igazság hogy szolnokon is gondolkoztam de inkább mégis csak itt a faluban kellen az albérlet mert mégis örülök hogy megszokta az ovit Bettike nem az hogy új hely mamiék nélkül megmég új gyerekek is , az lehet kicsit sok lenne nekik. Ha írtok árat hogy ki mit akar eladni megbeszélem a párommal. Tehát várom az ötleteket, ajánlatokat.

Dorka jó sok mindent tanítottál.

Túl vagyok a mai nappal még egy vizsgán hát ez nem lett valami fényes sajnos, nagyon nehéz volt pedig ez a szülészeti szakápolástan....:-( de hátha nem lesz több ilyen nehééz vizsga. Amugy még három vizsgám van.

Olvastam hogy írtátok hogy az inflluenza elleni védőoltást be akajátok adatni mennyibe kerül?

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Hát mi ezt nagyon kifogtuk Nem jutottunk el a dokinénihez, végül ő jött hozzánk. Fél kettőtől folyamatosan ment fel a láza, 39,5 nem akart az istennek sem csökkeni, sem hűtőfürdőre (üvöltött), sem másra. Végül kihívtam a dokinénit. Persze addigra ment neki le, úgyhogy injekciót végüln nem kapott. Írt fel neki antibogyót (Suprax), erre fél óra múlva megint 39, 5. Most lement 38.5-re, de hogy mi lesz éjszaka
Közben ugye egyedül vagyok, azt sem tudom, mit csináljak, ha folyamatosan 39 fok fölött lesz a láza???
3 éve nem volt ilyen beteg!

Bocs, most csak ennyire telik, megyek a kis betegemhez :(

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jaj, Évi, még több gyógypuszit küldünk Nektek!

Mennyi ideig hűtőfürdőztetted? A múlt héten Jázminnak is ilyen nagyon magas láza volt és a doktor bácsink azt mondta, 20 percig legalább hideg vízben kell lennie (37 fokról fokozatosan 32-ig csökkentve). Én utána lázkúpot adtam neki, s mivel továbbra sem ment le a láza, fél óra múlva újabb hűtőfürdő következett, majd újabb kúp (kivárva a 3 órát a kettő között).

Másnap ez a "program" ismétlődött, aztán harmadnap már csak hőemelkedése volt, azóta semmi gond.

Betti, azért nem lehetett olyan rossz a vizsgád, mindig tanulsz rájuk, én gratulálok hozzá. És hurrá, hogy már "csak" 3 van hátra. Egyszer csak elfogynak... :roll: És akkor milyen jó lesz!

Olga, holnapra egy hatalmas kalappal!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Évi!
Jobbulást Csonginak!

Ditke!
Ezek nagyon jó hírek, mármint a sok alvás, sé a terpeszpelus elhagyása, nem beszélve a megmaradt pénzről! Költsd Zsófira!

Dorka!
Akkor kell beíratni, amelyik évben kezdené, előző nevelési év febr-márc. környéke.

Na eddig jutottam
Majd még megpróbálok jönni

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Na megint itt...

Dorka!
nagyon édes az a kis vámpírkép! én is rúzsra gondoltam, valaki lecsókolta Szabit...na de persze tudtam, hogy kaja, de nem gondoltam, hogy cékla...és, bejön neki, nálunk nem eszi Gréti Letinek még nem is próbáltam, pedig nagyon egészséges!


Fanna!
Hoyg érted, hoyg bogaras? nem szokott szöszmötölni, meg nem feltételenül nézi, hogy mit mivel eszünk, és mivel fürdünk, egyedül gyógyszermániája van, mit mivel lehet (természetesen magyar gyártmánnyal )helyettesíteni
Bútor meg a www.ballabutor.hu itt találsz árakat. A lengyel oldalon a konyhát érdemes, mert a sima magyaron még nem volt

Na ennyi, majd megint jövök

Szami!
Tőlema védőnő kérdezte meg amikor Gréti egy éves volt, hoyg bezsél már. Mondtam, hogy Tolsztojt olvas eredetiben!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Okos védőnő lehetett... :lol: Az enyémet már szerintem fél éve nem láttam (na, nem mintha hiányozna...). Ha már így Fanna rákérdezett: és hol dolgozik a férjed?

Judit, Dorkát kérdeztem, de nem volt azóta, ahhoz, hogy a Ballabútoron árakat is lássak, regisztrálni kell? Mert én még mindig nem látom :roll:

A konyhabútorok közül a Modern line/Hedar érdekelne wengében. Legalább valami kb-i ár folyóméterben.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


JÓÓÓ Reggelt!
Kép

Betegek hogy vannak?

Dorka!
Jó ez a kép!! :lol:
szilbee
 
 


Jó reggelt!!!!!

Én mán megittam!!! :lol:

Megnézem...tegnap még nem volt idő...most meg rohanás takarítani...minnyá jön a védőnő....

Ó Judit!
Én ezt a bogarat...csak úgy vickesen kérdeztem..nem komolyan...de lehet akkor hülye vicc volt... :cry: ...mert ugye a filmekben olyan kis bogaras-köpenyes-szemüveges fickók az tudósok.....dejakkor bocsi :oops:

Évi!
Csongi? Milyen volt az éjszaka?

Dorka!
Önismeret...az jó!!!.....egyszer mesélhetnél róla bővebben...:)
Ja ahogy Timi mondta én is kukoricadarával sűrítek...néha...de legtöbbször nem kell.....és túrót is adtam már, semmi gond nem volt. Viszont a tojás sárgájától kiütéses...azt még pár hónapig hanyagoljuk...De akkor Szabinak sem kell már annyira nagyon szigorúan nézni,hát mán nagyfiúúúú :wink: És tényleg,....miket meg nem ehettünk mi ebben a korban...szten simán csirkepörit is turmixolva koviubival....

fanna3
 
 


Szép délelőttöt mindenkinek!


Szamóca! Én nem jelentkeztem be a ballás oldalra, de mi kanapékat kerestünk, és azoknak az ára is fent van! Megnéztem, a konyháknál csak néhánynak rakták fel az árát!
Tök jó, hogy leírtad, mely gabonákban nincs glutén!!!! :)

Anna, a kukoricadarát hol tudod beszerezni? Bárhol lehet kapni? Én az ilyen magos, darás dolgokhoz teljesen béna vagyok. (Egyszer aCora közepéről hívtam fel anyukámat, hogy nem találok grízt, hogy néz az ki??? Erre felvilágosított, hogy a búzadara feliratot keressem a zacskón.... :oops: :oops: )
pépes csirkepörkölt turmixolt nokedlivel!!!! :) sztem tuti kaptunk!! :)

ja, és a védúőnéni bejelentkezik, ez tök jó! hozzánk tuti akkor állít be, amikor
1. ebédelünk
2. még beágyazva sincs, rend meg aztán kanyarba sem
3. nem vagyunk itthon, csak az üzit kapom, hogy volt.... de nem jutott be....

Évi!! Csongival mi hír? jobban van a kis focista?

Judit! hát, a cékla nem a kedvence.... de tényleg egészséges!

MásikBalwinJudit!!! merre jártok????? mizu veletek?
na lépünk tízóraizni!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit!
Úgy tünik lesz megint méz rendelés... de majd csak a hétvégén forrja ki magát a dolog. Hétfőre már tudni fogom miből mennyi kell. :)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Hát lányok, a tegnapi napot nem kívánom még az ellenségemnek sem. Csongi alvás előtt 10 perccel kihányt mindent :( Tiszta para voltam, mert csak pár korty teát ivott meg, aztán bevágta a szunyát tök lázasan. Erre kb. fél óra múlva elkezdett magánkívül beszélni, össze-vissza, felkelt, ki akart menni, közben nyitva volt a szeme, de nem tudta mi van. Magamhoz szorítottam, becézgettem, szörnyű volt. Aztán végre elkezdte kiizzadni a lázat, még hajnal 2-kor adtam neki Algopirin-t és reggel láz nélkül ébredtünk!
De a torka nagyon fáj, és olyan kis elesett, de még mindig jobb, mint a tegnapi nap!
Anyukám van vele, mert be kellett jönnöm, de mindjárt megyek már haza! Remélem nem ismételjük meg délután a tegnapi napot!

Bocsi, most csak ennyi helyzetjelentés!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szilbee!
OK. Akkor csütörtökön beviszem, amit kérsz. Ha megvannak az üvegek, amit már vittünk, vagy másmilyen, azt elhoznám, ha nincs, az sem baj.

Továbbra is érdekelnek üvegek!

Évi!
Jobbulást Csonginak, hátha már a nehezén túl vagytok!

Dorka!
Tőlem kérdezted a tanácsadást? Én nem voltam már nagyon régen. Talán 6 hónaposan? Nem hisezm, hogy kellene kötelezően menni, csak úgy nagyjából. Mivel elég sokat betegeskedtünk, így havonta biztos találkoztunk dokinénivel a rendelőben, ott felírattam a fürdetőt, popsikrémet. nem mondta, hogy menni kellene mázsálni.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Niki!
Milyen gyógyszert vettek végül, és egyáltalán használt?

Szami!
Nem biztos, hogy a másik ballabútoroson találsz árat, pont azért, mert másik üzletág, de a lengyel árhoz tudsz viszonyítani, egy kicsit dobd meg oylan 20-30%-kal, és akkor kb már közelítessz a magyar árhoz. de olyan 3-400E-2-3M-ig találsz a Városmajoron konyhát.

Ja, Te vagy a gulliveren a Szamoca? vagy nem is tudod miről beszélek?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Évi, mielőbbi jobbulást Csonginak, szegény! Szörnyű lehetett. Remélem, már tényleg jobban van.

Dorka, és sms üzit küld a védőnőtök, amikor sikertelenül jár? Mert akkor előre is küldhetné, hogy mikor akar menni...legfeljebb visszaírsz, hogy nem lesztek otthon...szerintem pofátlanság csak úgy beállítani. Amúgy a gríz "kulturális" nevét én se tudtam...jól benéztem volna én is! :lol: :oops:

Fanna, nálatok mizu, még különalszol Nimivel, vagy visszaköltöztél hozzá?

A dokinál megspórolt pénzt természetesen Zsófira költöttem...hát nem volt nehéz....kapott egy lila csíkos nyuszi fejes felsőt, meg egy rózsaszín meleg kertész nacit...és mivel nem sokára komolyabban is elkezdünk hozzátáplálkozni, e célból Micimackós tányért is szereztünk be...na az már nem futotta a 3 ezerből, de úgy is megvettem volna neki. Almalé még mindig nyerő, pár nap múlva kap majd almapürét is. Végül üveges almapürét vettem, Apánk szakmai ártalomra hivatkozva nem enged piaci almát venni. (ha már a bogarasoknál tartunk, ő is vegyészmérnök, de amúgy másban nem bogaras :lol: ). És ma megint pont 7:10-ig aludt ez a nagyon ügyes gyerek, jól mepuszilgattam érte. Viszont délután változatlanul nem akar aludni, na de ne legyünk telhetetlenek. Hát ez van velünk.

Többiek, írjatok!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Bocs csajok, ezt az utolsó oldalt majd később olvasom vissza. Ugyhogy én a már rég lejárt dolgokhoz fűzném hozzá a véleményem. :lol: Először is bbj Judit! Peti kérdezi, hogy a bárányhimlő uán nem marad az oltás helyén csúnya hegesedés?
Én be szerteném adatni.
Influenza: még október körül kérdeztem a doktornőnket, és nem ajánlotta babónak. Azt mondta, hogy még szopizik, meg ezek a vírusok állandóan változnak... Ugyhogy nem adattuk be, remélem nem bánjuk meg. Szerencsére egyikünk sem beteg.

Ja, egyébként sikerültek a mai vizsgáim! Agy 3, egy 4-es, egyet meg még nem tudok.

Na, pedig még bele akartam kotyogni valamibe... Ja igen Anna! Zoboki doki nekem is ajánlgatta a méhnyakrák elleni védőoltást, de ahogy a tájékoztatóban us áll, 26 év felett már bakfity. Arra már nem emlékszem, hogy miért. Meg hát hülye magyar vagyok, sajnálom azt a 90 ezret magamra. Egyébként mintha az is rémlene, hogy nem csak egyszeri oltásról van szó. Vagy már lehet keverem. Sőt...

Kedden megint lesz két vizsgám, utánna szombaton még 3. Aztán remélem erre a félévre letudom.

Judit! Kérdezted Bükfürdőt már jó régen, én válaszoltam is, hogy részünkről okés, van jó kis ház is ott ismerősnek, aztán le se kakiltál azóta. :cry:

Na megyek a gyerekemhez.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hali Szolnoki Kismamik!

Segítséget szeretnék kérni!
Azt hiszem ti már váltottatok ki szolnoki 'kismama buszbérletet'?! Tudjátok, arra gondolok, amelyiket az Önkormányzat adja és ingyen lehet vele utazni a kismamáknak...
Arról esetleg tud nekem bővebben valaki infót adni, hogy az Önkormányzat melyik részlege foglalkozik ezzel, hol helyileg, stb.
Előre is köszi!

KépKép
Kép
sagi1
 
 


Egy kis nézegetni való!!!!! Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Olga!
Ügyi vagy!!!!


Dorka!
Elküldenéd a céklaás receptet Robinak még nem csináltam,mi most sóskát ettünk!

Kép

Kép
katlina
 
 


:mrgreen: De édes!!! :lol: :lol: Az a lelkesedés és boldogság a szemében... :lol:
szilbee
 
 


Katlina!!!

Hát ezek a képek őrült jók!!! Robika áll!!!! :shock: :shock:
És végre nagyRobit is látni!

Céklás kajcsi: egy kisebb céklát egybe, pucolás nélkül tettem fel főni, hogy minél több vitamin benne maradjon. Jó egy órát is főnie kell, hogy jól megpuholjon a belseje. Főztem még mellé a szokásos krumplit, meg egy kis csirkemellet. Aztán mikor megfőttek, összeturmixoltam.
És a sóskát hogy csináltad? Én annyira utálom, hogy Szabikának sem adtam még... :oops: :oops:

Olga! Ügyes vagy!!!

Ditke! ált.ban felhív a védőnéni, hogy erre járt, de mi meg nem voltunk itthon...
Zsófit tessék lefotózni az új rucikban! :)
Hú, Szabii ma aludtunk du. 2 órát a babakocsiban! tegnap viszont!!! hát nem sírom vissza....

Sagi, én nem váltottam ki.... nem tok segíteni!

Judit, köszke az infót tanácsadás ügyben... Hát, én is úgy tervezem, hogy nem fogok túl sűrűn nyomulni a tanácsadáson...
ÉS mézre most mi is pályázunk! Majd megírod, milyenek vannak, mekkora kiszerelésben, mennyiért?


Évi, szörnyű lehetett az éjjel, de a nehezén remélem túl vagytok!!!!
Mielőbbi jobbulást!

Szilbee! Emlékszel, mikor Levente kb. annyi idős lehetett, mint most Szabi, és "megtanítottuk" krákogni??? (Mire nem jók a keresztszülők... egy csomó értelmes dolgot tanítanak! :P ) Na, most Szabikánál is ez az új játék!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hellabella :)

Fanna, hogytudodmán :mrgreen: Jahjaja, nem voltunk itthon. Ha mégis, akkor is úton :roll: Írtam neked jó hosszút tennap este, el is szállt a dög, úgyhogy 2 perc fojtott hangú qrvaanyázás után (aludt a gyerek) úgy döntöttem, majd máskor megismétlem...

Szilbee, az nagyon jó, hogy Levente így elvan a kisöccse körül :D Nagyfiú már ő is...jó sok mindenben segít neked :)

Ditke, gratu az alakuló új rendhez! :wink: Csak így tovább!

Nah, mennyi vegyész van a csapatban... :lol:

Sagi, én nemtok sajna segíteni...

Évi :( Gyógycuppok Csonginak, gyógyuljon meg minél előbb!

Enyém védőnőnk tök rendes, mindig bejelentkezik :) Asszem utoljára a 4. hó környékén volt :roll: De ha kell, hívhatom, meg az orvosi vizsgálatok előtt rámszól... 6 hósan voltunk a dokibácsinál, aszonták a következő 2 hónap múlva esedékes.

Olga, akkor a még hátralévő 5 vizsgádhoz drukk-drukk! Ezekhez meg gratula :)

Betti, neked is a szakápolóshoz! Mindegy milyen az a jegy, csak görbüljön :wink: A legtöbbet úgyis majd az életben...

Robika milyen jól négykézlábazik :lol:

Dorka, jóa vámpis kép :lol: Kicsit benosztalgiásodtam a Vámpír szóra, nekem évekig ez volt a csetes nickem...régi szép idők...ide is ezen akartam regelni, de gondoltam tán dúúúva lenne :)

HPV: majd elolvasom, amit Dorka linkelt be, addig annyit, hogy én úgy tom, amíg aktív szexuális életet él valaki, érdemes beadatni, csak így (szexuális élet megkezdése után) kb. 5 évente ismételni kell az oltást.
Amúgy olyantot is hallottam, hogy a méhszájsebet meg lehet plasztikáztatni; hogy ne rákosodjon el... Én mosmán kicsit parázok, mer állítólag az enyimé elég nagy...

Katlina, egy tervező elmondhatja a véleményét (sőt), de mindenáron meggyőzni ne akarjon. Ha emberileg nem jöttök ki egymással, hagyjátok a fenébe!

Annalucusnak látszik már a negyedik fogacskája is :D Sereg-forog mán, és újabban próbálkozik a négykézlábra állással is :) Ma meg asszem véres volt a kakija :shock: Igazából nem vagyok benne biztos, de mintha csipkelekvár lett volna a kaksiban...de semmi ilyen színűt nem ettünk, meg újfajtát se...
És vettünk új babakocsit, mer a Bergon egyik kereke megadta magát :? Égi jelnek vettem... PegPerego, kép még diccs róla :)

Egyelőre ennyi...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Nagyon fáradt vagyok, de iderőszakoltam magam. Próbálok pár dologra reagálni.

Dorka: Édes kis vámpírotok van! Elküldtem a kérdőívet, megkaptad?

Szilbee: A Városmajor úti bölcsiben nem tartanak farsangot. Melyik oviba viszed Leventét?

Fanna: Szerintem Nimi nincs lemaradva a beszéddel. Szerintem 11 hónapos kor körül mondják ki az első szavakat. Szamócáék Jázminja pedig zsenipalánta, mint ahogy a nagyfia is.
:D
Ditke: Kövesdi doktor bácsi volt ez az aranyos? Őt mi is szeressük, ráadásul milyen jóképű. :D

Évi: Csonginak rengeteg gyógypuszit küldök. Szegény, szürnyű lehetett ez az éjszaka.

Katlina: Drukk Robikának a vérvételhez.

Olga, Betti: Gratula és kitartást a maradék vizsgákhoz!

Judit: Végül megszánt a gyógyszerész és adott egy doboz Demalgont (bár az csak receptre megy). De az sem használt tesómnak, így még este elment protekciósan egy fogorvoshoz, éjjel jó volt, de ma megint fájt a foga. Lényeg a lényeg, ma az SZTK-ban kihúzták a bölcsességfogát, mert közölték, hogy a másik már nem fájhat Neki. Azóta nemtom mi van Vele. Szegény megszenvedett.
Más: Gréti olyan ügyes angolon. Csak csodálom. Én viszont el vagyok keseredve, mert Dorkára szerintem egyáltalán nem ragad. Mindig nagyon szívesen megy, de pl. a zenét nem szereti hallgatni itthon. Szerintem nem igazán érdekli ez az egész, mert mást mindent rögtön megjegyez, megtanul. Ti szoktatok otthon angolozni?

Sagi1. Néplap székházban tudod intézni a bérletet, de előtte hívd fel őket, hogy mit kell vinni. Igazolást is vinni kell, tehát előbb azt szerezd be a kifizetőhelyról (ahonnan gyest, gyedet vagy tgyás-t kapsz).

Mentem aludni, leragad a szemem és mindjárt kel Kata.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Balwin Judit: Most olvastalak csak el. Ma voltam Jakabnál, majd holnap leírom, mit mondott a méhszájsebről.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Katlina, micsoda gyönyörűséges szemei vannak ennek a fiúnak! :lol: Vérvétel mikor lesz?

Évi, mielőbbi gyógyulást Csonginak!

Olga, gratula a vizsgákhoz, a többihez (Bettyvel együtt) egy nagy kalappal!

Szilbee, a Kikában most akciós a relax fotel!

Balwin, akkor a babakocsiról Annalucussal együtt kérünk képet! :lol:

Ditke, az én férjem növényvédő szakmérnök (is), Ő répát és gyökérzöldséget nem engedett venni a gyerekeknek a piacon...

Niki, hátha a hétvégén többet tudsz pihenni... Én is mindig ebben reménykedem.

Azt nem is meséltem még, hogy Máté 3. lett az iskolai matekversenyen (egy ponttal maradt le a másodiktól), megy tovább a megyeire.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Néhány kép Jázminról:

Frissen fürödve, kissé kócosan

Kép

Hintalovon
Kép

Támadás a szekrényben, Máté cipőjének legyőzése

Kép

Kunkori hajjal
Kép

Máté, Anna fodrászkodása után
Kép

Csokor, amit ma kaptam a 35. szülinapomra
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Niki, most ugrott be, ahogy olvastalak, hogy te meg kérdeztél tőlem :oops:
Annalucus elég sűrűn felriad éjszaka (van, hogy éjféltől fél négyig 5x is), de ezek röpke ébredések. Cicivel szoktam visszaaltatni :oops: Nem cumizik, nem szopizza az ujját...marad a cici. Ez nyugtatja meg. Ha nagyon jó az éjszakánk, akkor este 11 és reggel 9 között 3x ébred (ebből egy etetés) :) De az mán mennyország! :D
Várom a méhszájsebes beszámolót holnap!
Hajnalban néha mi is eszünk, de általában reggel 7 körül. És utána még visszaalszik :)

Szamóca, jól áll hódolónknak a rózsaszín :wink: :lol: Gratulálok a matekversenyhez! Jázmin nagyon édes az aktképen :D Vágtatok már a hajából születése óta?
Neked pedig Boldog Születésnapot!:)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kép !! :D

Kép
szilbee
 
 


Sziasztok!

Na, a francba, vagy visszaestem, vagy elkaptam Csongitól, de egész éjjel lázas voltam, és még a bőröm is fáj Jól nézünk ki! Csonginak torka rendületlenül fáj, én meg alig élek. Jön anyukám ápolni. Most már csak abban reménykedem, hogy ő nem kapja el!

Szami! Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!! Máténak gratula, nagyon ügyes! Melyik suliba jár?

Balwin, nekem kb. 10 évvel ezelőtt "fagyasztásos" eljárással tették rendbe a méhszájsebem. Addig rengeteg problémám volt vele, azóta lekopogom, semmi.
Pesten csinálták, a lényegét nem tudom, de negyedóra alatt kész volt vele a doki, és nem fájt, csak egy picit kellemetlen volt.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Jó reggelt!

Balwin Judit: Jakab nekem is a fagyasztásos eljárást javasolta. Azt mondta időben, fájdalomban kb. annyi, mint a rákszűrés. Előtte rákszűrést kell csináltatni, P2 eredménnyel lehet csak megcsináltatni. Ő is megcsinálja 7000 pénzbe kerül.
Nekem is van méhszájsebem (mint erről tegnap meg is bizonyosodtam, Jakab beszerzett egy kameraféleséget és a vizsgálóasztal melletti monitoron láthatod magad belülről, elég fura volt), én valszeg megcsináltatom a fagyasztást.
HPV-ről azt mondta, hogy már kétféle oltóanyag van és, hogy az egyiket akár 57 éves korig (ez hogy jött ki?) be lehet adni. Ez a HPV vírus ellen véd, ami 90-95 %-ban okozója a méhnyakráknak.

Évi: Jobbulást!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szamóca: Jó lenne pihenni, de ilyenkor sem nagyon tudok. Jázmin és Máté nagyon szépek. Annáról is tehetnél képet!

Utólag is SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?