Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Riszital v. zabtej:
TESCO-ban szoktuk venni a tejes oldalon van, de pl. a Kaiser'sben is kapható, apósom a Hungária krt. (Népstadion után) melletti Herbária diszkontból is szokott hozni, a TESCOban DM ben olyan 700-800 ft között mozog, a Herbáriában 600 ft körül.

Rit
Römer Lord az autósbabaülésünk, de van neki Römer King és egy csomó fajtája, különböző kategóriák. Teszteket olvashatsz róla http://www.oamtc.hu oldalon. A 2. vagy 3. legjobb biztonsági szempontból. Vannak karambolmodellezési videók is róla. Érdemes megnézni.

Szélsátorra gondolsz ugye? Mi 3 éve a Balcsin vettünk, de talán turisztikai boltban is lehet kapni. Attól függ hová mentek, ha ismét a Balcsira vagy víz mellé, akkor biztosan kaptok ott a környéken.

Hiszti
Dani is szokott hisztizni, én ilyenkor tükröt szoktam elé tenni Kép, nézze meg magát hogy néz ki, egyébként pedig nem figyelek oda a hisztijére, és akkor látja, hogy nincs nagyközönség, akkor abbahagyja. Tegnap hasravágta magát a ligetben mert nem vehetett fel egy rágópapírt.

Távirányító
Dani már be is kapcsolja vele a tv-t,a Balcsi óta jött rá hogy is kell Kép. Jajj, nekünk Kép
Beül szembe a tv-vel és kapcsolgat.

Holnaptól nem leszek, 1 hétig pontosabban 10!!! napig lent leszünk Jászberényben a szüleimnél. Biztosan nagyon várják már Danit, még nem is látták totyogni.

pusz, most dolgozom aztán délben húzok haza, ma rövid napom van.

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Olvaslak, de nincs nagy kedvem irni. De azert majd fogok!!!!Kép

Rit,
en nem kerestem ilyen fel satrat, de egesz veletlenül lattam Zankan a strandon(ezzel azt akarommondani, hogy esetleg nyaralas közben is meg lehet venni)......En egyebkent sportboltban keresnem , ahol satrat es uszogumikat stb. lehet kapni! Es ott a strandon 4800.-Ft. Szerintemn nem semmi!

Nyuszi,
KépKépKépkitartast es türelmet es gyorsasagot kivanok a költözködeshet!!!

Sasha,
csikhianyKép

Most csak gyorsan ennyi,
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Rit: mi a Metro áruházban vettük, most kb. 1 hónapja, és 3-4E között volt az ára.
Nekem a lépcsök nem jelentenek gondot, mert háttal felhúzom a babakocsit, és az ajtókon is háttal megyek be. Ez ált. bejön, bár van hogy a kétfelé nyiló ajtóknál (ahol olyan van, hogy a külsö be, a belsö meg kifelé nyilik) elakadok. Olyankor majd felrobbanok, és szidom mindenkinek mindenkijét Kép

Képzeljétek, rávettek, hogy én menjek ki az állomásra egy francia linuxos vendég elé (most hétvégén lesz egy nagy linuxos rendezvény, mert 10 éves)... Hát, kiváncsi vagyok, hogy fogunk beszélgetni. De Juli is jön, majd kisegitKépKép

Gumicukor: jó nyaralástKép
Ennek a zabtejnek van valami neve v. csak rá van irva h. zabtej?

sasha: nagyon érik már az a babaKép
Ma én is veszek csikotKép

Kryss: irjálKép

zsani
zsani

ZSANI

A zabtej neve oat drink vagy drinkable oat PRovamel, a Herbáriás viszont vmi más gyártó, talán Ausztria v. Németország, de minkettő jó, nem kell utánaédesíteni, mert magában is édes.

csak ügyesen a franciával!
üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ilke!

A dm-ben hol van kirakva? Én már kerestem, de nem találtam. és hogy nézki, üvegben van?

Rit!

Milyen őserdőt? engem érdekel. És hol az Árkádon belül?

Sasha!

Ki tudja, hátha nem álomKép
Egyébként még erről az Erdély le van maradva dologról az jutotta z eszembe, hogy azért ez így szerintem nem teljesen igaz, mert nem Budapesthez kell hasomlítani az ottani alföldi falukat, hanem mondjuk az itteni alföldi falukhoz.Kép És rögtön nem jobb itthon sem a helyzet. Pl az én keresztlányom 10 éves, de egy olyan parazstházban nőtt fel ahol szénnel fűtenek, nincs bent víz, fürdőszoba, TV-jük egy junosztyKép és tavaly én vettem neki walkment mert még magnója sincs. Viseo, számítógép, ezekről csal hallott.Kép Mondjuk most Pestre jöttel albérletbe idén, úgyhogy fürdőszoba már van.Ugyanakkor volt egy kolléganőm, aki Erdélyből jött át a családjával. Előrebocsájtom hogy nagyon jól kijöttünk, tök soakt beszélgettünk, nagyon aranyos. Szóval ők a határtól kicsit beljebb aegy városban laktak, 4 vagy 5 szobás lakásuk volt a belvárosban, a helyi APEH-nél dolgozott, nagyon jól éltek, csak azért jöttek át, mert a lányát magyar középiskolába akarta iratni, ott lkint erre nincs lehetőség. Mondta hogy ők sokkal jobban éltek kint. Az tény, hoyga lej nagyon szar, inflálódik rengeteget, így a pénzét mindneki dollárbn vagy euróban tartja, vagy ingatlanban. Mikor ők átjöttek úgyhpogy akinti lakásukat nem adták el vettek egy 3 szobás lakást 4 emeletes házban, de állandóan panaszkodott hogy hogy hoiányzika két fürdpszoba, mert ők ahhoz voltak szokva, és szörnyülködött hogy hogy tudnak egyesek panelben lakni (mnit pl miKép). Szóval ilyen is van ott is. És anyukámnak is volt jó pár ilyen kollégája. Úgyhogy én azért nem általánosítanék ebben a kérdésben, hogy szegény kinti magyarokKép Remélem azért senkinek a lelkébe nem másztam bele, de erről ezt gondolom.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

MANÓ
én is hallottam már hasonló esetekről, amit te is említettél, annyira én sem sajnálom őket, de csak az ilyeneket nem. de sajnos az itteni magyarok között is van olyan, aki mindig elégedetlen, pedig megvan mindene, sőt még majdnem luxus körülmények között is él...

zabtej:
dobozban van, a DM-ben a biorészen szokott lenni, a Kaisersben szintén uott.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Manó!

Senki sem panaszkodott míg kint voltam! Ezt le kell szögeznemKép Mindkét lakás 4 szobás volt ez is tény és az egyikben 2 fürdő voltKép Ettől függetlenül nagyon le volt pukkanva. Másrészt nem falu volt, hanem kisváros, mint pl Eger. Ja és 4 emeletes panelházak voltak. Én faggatóztam finoman a helyzetrőlKép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok
Gumicukor
mien megint babásnak lenni fáraszto és most már nem szaladgálok anyit orvoshoz mint tavaly nem érek rá fejem viszont ujra a régi majdnem mindent elfelejtek Kép mer ezer felé jár az agyam Kép .

Kataa
a kedvedért csinálok majd mert azt hiszem uj nincsen ha csak a nyári képek közt nincsen Kép de azokat meg még felkell tölteni az albumba .

Gömb
ne agodj nem dül elöre a rendes biztonsági ülésben petike sem szokot igaz nem is tudna ugy oda van csatolva Kép inkább oldalra döl a feje az ülésben .

Mano
én meg már látam a TESCOBAN,és nagyobb bevásorlo központokban vagy ábcben rizstejet szójatejet csak nagyon-nagyon drága a rendes tej 5xért Kép árulják .

Sasha
Hajrá Kép ha nem akarsz anyira babás lenni akor fogsz az lenni Kép

Puszi Csics és petike
csics

Sziasztok

Csak gyorsan, mert megyek dobozolni.

Rit

Sikerult egy tok jo Pesti vallalkozot talalnom, aki minden nap kint van a haznal es mindent megszervez. Nekem csak bizonyos dolgokat kell megvennem, pl. ajto, parketta stb. Megcsinaltathatnank az egeszet magunk is, marmint minden egyes munkafazist kulon mesterrel es talan olcsobban is kijonne, de 1. nem ertek hozza, hogy mit kell, es milyen sorrendben csinalni,2. a ferjem 2 hete kulfoldon van holnap reggel jon haza, a haz meg Godon van es ,hat az nem megoldhato, hogy en egesz nap ott legyek es felugyeljek.

rizstej, zabtej

Sparban, Tescoban, Kaiserban van, megjegyzem nem mindig. Ugyanolyan tetrapak dobozban van mint a tej, csak mint Gumicukor is irta, mas a markaja. A Rizstejet Rizsitalnak hivjak, angolul Drinkable rice. Lehet kapni a bio boltokban is, pl. az ARkadban a foldszinten. En kortes Mildi rizspepet, Milupa gabonapelyhet vagy Milupa mezes gyermekgrizt szoktam keverni bele.

Ilke

A haz kisebbik fele kesz, az viszonylag uj is, csak festeni kellett, meg kisebb munkakat kellett csinalni. Oda koltozunk be hetfon. A nagyobbik es regebbi fele nagyon oreg es lepukkant volt, teljesen szet kellett szedni, meg aljzatbetonozni is kell. Szoval haladnak azzal is, de eltart meg vagy egy, masfel honapig, mig az is kesz lesz. Meghat lesz uj kerites is.Kép Remelem addig is jo ido lesz es kint fogunk logni a kertben napkozben. Csak ki kell irtani a sok gazt, ami mar eleg ocsmanyra nott a szeleken.

Zsani

Ari lehetett Juli ahogy a taviranyitoval telefonal...Kép

na pusz

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa!

Akkor majd írd már meg hogymikor menjünk a játékért, meg hogy emnnyibe került pontosan! Jó ha Ft-ban fizetem vagy váltsak dollárt? Bocs, hogy ide írok, de elszállt pénteken a gépünk, így nincs meg az e-mail címed.

manó

KépKép
manó

Nyuszi, Gumicukor!

Köszi az infókat, remélem így már megtalálom. Ki fogjuk próbálni! Mit lhet még belőle készíteni?

Ma megyünk az Árkádba, DM. spár és bio bolt, valamelyikben tuti van.

Manó

KépKép
manó

Ilke

Emi Milupa HA rizspepet is kap meg a szopi melle , hogy meglegyen a kello tejfeherje, mivel nem ehet tejtermekeket.

hiszti

Ma eloszor az ABCben a lanyom a penztarnal kirakott labdakert hisztizett...meg a konnye is kijott...sajnaltam, de nem kapott. Persze hamar abbahagyta.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hiszti: Azt hiszem ebebn minket enm lehet lekörözni. Hacsak nincsen ájulós baba, aki elájuléa hisztitől, mert max az rosszabb Emmánál. Ha egy minimálisan is nem úgy történik valami ahogy kigondolta rögtön üvölteni kezd és hanyatt dobja magát. Én is szoktam hagyni így, abab si szokta gyorsan hagyni, de ettől még nem szokott le róla. Már toporzékolni is tud, pedig még épphogy megtanult felállni!

manó

KépKép
manó

gumicukor,
köszi az infot, én is a Römereket néztem idáig szimpinek, csak én a Kinget néztem ki, de még nem döntöttünk. Úgy beszéltük meg, hogy majd elmegyünk a Megatoysba, ahol a pap szemrevételezheti mindet, de ha Römer mellett döntünk, akkor azt megkaphatjuk egyenesen tőlük nagyker áron. csak azon gondolkodtam, nem-e jó, ha tálcája is van az ülésnek. ????
szélsátorra igen, de nem megyünk a Balcsira megint, ez a 3 nap bőven sok is volt. Viszont majd tengerre készülünk, és inkább vinnék, minthogy szaladgálni kelljen utána

húúúúú mennyien akarnak babát, nem semmi!! úgy látszik egy fecske ha nem is nyarat, de százat csinál Kép

zsani
nekem a magas lépcsők igen és a szűkek, ugyanis én megemelem a kocsit. a mienk 3 kerekű, így hosszabb az átlagnál Kép

manó
eyg őserdőt fákkal, mindennel. ha odamész tutti megtalálod Kép!!
azért be kellene látnod, hogy a keresztlányod nem egy átlag. Én Békéscsabai vagyok, szóval vidék. De nálunk a városban nincs olyan tömbház, amelyikben ne lenne wc, fürdőszoba, én pl. meglepve tapasztaltam itt Pesten lakáskereséskor, hogy a szoba-konyha tényleg azt jelentiu, hogy nincs is más KépKép A közelünkben lévő falukban (Újkígyós, Szabadkígyós, Kétegyháza pl. ) pedig soxor már 8.os gyereknek házat építenek a szülei ajándékba. Kétegyházát különösen ajánlom mindenki figyelmébe, ott már majdnem az összes régi házat lebontották, mondhatni, hogy a 10-15 éves ház a legöregebb. Ez is van. Nem is egy. És Erdélyben ilyen egy sem Kép Talán különben szerencsére. Nekem nincsenek ott rokonaim, csak a táj miatt járunk oda, de talán ha ellepnék azt is olyan emberek, ami sajna pl. Pestre jellemző, ott is csak a szemét lenne. Itt nem tudsz kimenni már az erdőbe sem, hogy ne szemétdomba botolj lépten-nyomon, a városiu utcákról meg már nem is beszélek

csics
emlékszem én is mindent elfelejtettem- erre bezzeg emlékszemKépKépKép de a dokihoz listával kellett mennem, mert azt is elfelejtettem, hogy mit akarok megkérdezni.
mondjuk a párom szerint nem sokat javult az állapot KépKépKépKépKépKép

játszótereztünk. Dodesz egy nagy homoktömb. nyáladzik, és ott megtömbösödik rajta a homok Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

kb 5 perce tudtam meg, hogy pakolhatok, megyün balcsira... Örülök neki, meg frászban is vagyok. Sátorban fogunk aludni és nincs matracunkKép Gázos, nagyon gázos. Majdcsak lesz valahogy, majd jól alápárnázok a gyereknek, vagy valami. Vasárnap délre jövünk haza, utána meg megyek ki anyukámhoz hétfő estig Gyömrőre. huh.

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

találtam rízstejet! Sőt a bioboltban még vaniliás is vanKép

Rit!

tenger, de jóKép
Voltam az Árkádban, hát őserdőtől nem voltam elragadtatvaKép kb 2-3 mszéles sávaban, kalicjkába zárt kígyók, pókok, papagáj, stb. Nem egy nagy szám. Némi zöld, videovetítés, kíygó simogatás. Nincs igazán őserdő hangulata. Állatkertben pálmaház sokkal jobb.

Keresztlányom: Sajnos Szolnok megyében ez nem egyedi eset.Kép Nem azt mondom, ott is vanank gazdagok, átlagosak de nagyon sok nagyon szegény is. És nem etnikumKép Pl ott Kunhegyesen kb 60 km-es körzetben nincs nagyváros. Szolnok az a legnagyobb, az van 1 órára. Csak kisvárosok és pár utcás falvak. Nagyon -nagyon sok gyerekesnél szénfűtés van és fekete fehér tv. persze van kacsalábon forgó ház is. Szabolcs megye sem jobb ismereteim szerint. magyarország szegény "negyede".Kép Sennk iés semmi nem jön oda, a nagy cégek messze elkerülik. Ha véletlebn van egy gyár, akkor ott írtó kevésért lehet szalagmunkát végezniKép Ja, és mindez a Tisza tótól autóval 20 percreKép De úgy hidd el,s emmit de semmit nem fejlődötta környék azóta se, anyukám szerint minden pont olyna mint amikor 18 éves korában eljött. Kép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Az Árkádból írok, internetes kávézóból. Szerdán elköltöztünk anyósékhoz, és ott nincs internet.Kép

A szobánk kicsit bútorraktár jellegű, de kibírható, és ami a lényeg, hogy Peti minden megrázkódtatás nélkül vette az akadályt, remekül érzi magát a kertben, nagyokat eszik és alszik.

Manó!
Az őserdő tényleg gáz!

Babások!
Vigyázzatok magatokra, és kellemes babásodást!Kép

Nyuszi!
Sok erőt a költözéshez!

Ilke!
Sok boldogságot az új helyen!

Minden közeljövőben egyévesnek boldog szülinapot előre is. Vigyázzatok magatokra és a babákra, majd jelentkezem!

Sziasztok!

Dió és Peti
szabotimi

Beszti
Epekedve várjuk a kiságyat. Csörögni előtte! Elvileg apjuk sozmbaton itthon van (legalábbis egyenlőre úgy néz ki), de vasárnap csak én vagyok (vagyis biztos nem megyek sehova).
Köszike

Gömb
Nekünk Brevi van, 0-18-as, azt egy gombnyomással (benne alvó gyerekkel együtt) meg lehet dönteni és olyan szögben áll mint a hordozó (csak nem lehet kivenni a gyerekkel együtt). Abba belefér a 8,3 kg gyerek is Kép. De szerintem az a pár dkg már semmit nem számít. Mi főleg azért vettünk ilyet, mert 1) Hanna csak 7,5 kg
2) ez volt dönthető, és tud benne aluszkálni.
Ugye nem azt akarod mondani hogy azt a Moonlight vagy milyen színű Mazda 2-est vettétek meg amit nekem apjuk nem hagyott !!!!! (a mienk metál zöld)
Hanna is fejjel megy az ágy lemászásnak, egyszerűen nem is érti miért akarom, hogy fordítva csinálja.

Kataa
Jobbulást, most aztán feküdhetsz. De örülj hogy nem fáj, nekem a csuklómban volt és fájt, sőt nem is tudtam fogni, kicsúsztak a dolgok a kezemből. (most csak az irányítás szokott kicsúszni, néha Kép)
Hanna napközben 2-3x alszik 1-2 órát, és este 6-tól reggel 6-ig éjszaka. Jó mi? De ha ébren van, nem áll meg egy percre sem. Nem igazán lehet vele játszani vagy ilyesmi, mert megy körbe a lakásban és rámol, aztán én sétáltassam stb. Az ölemben kb. 1 percig van el, ha valami nagyon érdekeset játszunk, de egy "ez elment vadásztni ..."-t nem tudom végigmondani.

Conti
Én most voltam Kengurus cuccokat venni, de csak a nyáriak vannak leértékelve az ősziek meg még nem is nagyon vannak.

Sasha
Én is azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Söt, valami digitális kijelzésű tesztet csináltam, ami kiírta, hogy a 23 hétben vagyok. Erre én, az már látszana, meg most nem lehet stb. (Csics ez miattad van. Kép) Reggel persze lemásztam az ágyról megetettem Mancit, aztán mentem hányni (tisztára mintha terhes lennénk, de nem)

Hannának már 7 foga van. most nagyon belehúzot. Próbáltam neki darabos kaját adni tízóraira. Nem jött be. széthajigálta, de ha beraktam a szájába addig öklendezett, míg ki nem jött.
Nekem az aprítógépemen vannak rovátkák innen sejtem mennyi kaját eszik meg.
Fogyózás?! Én 2 hónapja (amióta nyár van) megint az epémmel kűzdök. Kb. 3 hete vagyok nagyon szarul, görcsölök, fájok, hányok. Szóval diéta v. semmi evése, már csak 50 kg vagyok Kép. Így lehet gyorsan fogyni Kép De hogy milyen éhes vagyok azt el sem tudjátok képzelni Kép

dec8
dec8

Végre hazaértünk (meg már meg is áztattam magam a kádban mandulaolajbanKép)
A franciával minden rendben volt, tök jókat röhögött Julin, aki böszen magyarázott neki, aztán meg csak lesett, hogy nem érti mit mond a hapiKépKép
Utána meg bementünk a férjemhez a melóhelyére, és ott szórakoztattuk a jónépet. Meg megsétáltattam Julit, és el is aludt, én meg leültem, mert találtam egy tök jó parkot.
De aztán persze megvártuk amig a férjem befejezi a munkát, és persze mi jöttünk el utoljára:=( Brrrrrrr.

Ahogy olvasom a tapasztalatokat, az öserdöbe nem megyünkKép

Zab/rizstej infókat köszi, majd kipróbáljuk.

Manó: az én rokonaim is Szolnok megyében élnek, a Jászságban. Hát, nem olyan szuper-elmaradottak, mert szerencsére régebben volt munka, és akkor viszonylag normális miliöt sikerült nekik megteremteni. De mióta nincs munka (márpedig arra nagyon nincs), azóta nagyon szükösen vannakKép Nemrégen mesélte az egyik rokonom aki bedolgozó varrónö, hogy reggel 6-tól du. 5-6-ig varr, és igy keres kb. 30E forintot. Egy olyan gatyáért, amin van 6-7 bonyolult zseb, kapnak 200(!) forintot. Szóval tényleg nemcsak Romániában xar a helyzet.

Rit: én az elején megnyomkodtam Julinak a darabos kaját. Elöször banánnal kezdtem, mert azt pépesre szét lehet nyomni kézzel, és úgy raktam a szájába. Amikor ezt megszokta, akkor egyre kevésbé nyomtam meg a falatot. Eleinte pl. reszelt sajtból gyúrtam gömböket, mert azt ha berakod a szájába, rögtön szétesik, de mégiscsak darabos, és szokja. Na, ezt jó értelmesen irtam...

Most megyek gyorsan aludni, mert holnap folytatjuk a konyhabevásárlástKép Már eléggé unom ámKép

zsani
zsani

Sziasztok!

A Petránaak a héten megjött a székletvizsgálat eredménye és kiderült, hogy szalmonela fertőzést kapott. Annyira meglepődtem egyszerüen el sem tudom képzelni, hogy hogyan kapta el. Mindegy a lényeg az, hogy már jól van. Azt mondta az orvos, hogy ezt el lehet kapni. Remélem nem lesz semmi mert nekem az most nagyon rosszul jönne.

Dió
Akkor ha gyed alatt szülök akkor ugyannyit fogok kapni mint most? Az jó lenne mert semmi kedvem nem lenne visszamenni félévre dolgozni.

Gumicukor
Gratulálok Daninak a menéshez! Megszoktad már a munkát? Irtad, hogy még van tejed az hogy lehet, hogy ha nem szopizik akkor két hónap alatt még nem apadt el?

Parazita
Őszinte részvétem a nagymamidnak!

Új Ági
Üdv itt és gratulálok a Petrához!

Panda
A 8. hétben vagyok. Most fogok menni hétfőn először az orvoshoz. Remélem nem lesz semmi gond.

Viki
Örülök, hogy jól vagytok. Nem semmi súlya van a kisfiadnak. Ne aggódj a császár miatt nekem is biztos az lesz.

Ilke
Irigyellek, hogy már oda költöztetek. Nekünk úgy néz ki, hogy két hét múlva tudunk költözni. Jó pakolást!

Ági
petra2

Ma rendbehozta a spájzot a párom, úgy néz ki, hogy holnap már be is pakolhatok. Úgy örülök neki, végre nem a konyhában fognak tornyosulni a befőttek...Kép

Manó,
Megérkezett a CD, köszi!

Zsani,
Köszi, akkor majd még átgondolom ezt az ültetéstKép.

Rit,
Jövő héten kedden lehet hogy el tudnám vinni a CD-ket.

Nyuszi,
Hát akkor a ti házatokon is van mit csinálni. Én már kicsit kezdem unni, főleg, hogy pár hiba most jött ki, hogy benne lakunk. De azért jó látni, hogy napról napra haladunk, szerintem 1 max. 2 héten belül a házzal készen leszünk, aztán irány a kert (kertrendezés). Mi most idén nem akartunk (tudunk) hozzányúlni komolyabban a házhoz, de ha úgy alakul, akkor jövőre kicsit átépítjük majd.

Dió,
Köszi. Az jó hogy Petit nem viselte meg a változás, Lilinél sem volt különösebb dolog, csak az, hogy leginkább csak az ölemből hajlandó enni a költözés óta.

Dec8,
Én is csak 50 kg vagyok, a terhességet 54-ről kezdtem, így ez már igen kevés. Néha a család pedzegeti is, hogy nem vagyok beteg vagy ilyesmi? Pedig eszem mint az őrült, de észre sem veszem.

Ági,
Megy a drukk, hogy minden rendben legyen veletek, és ne kapd el a szalmonellát.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, nem gondoltam én sem, hogy ilyen hosszú időre eltűnök. Most viszont kisregényt kaptok. Akik már meg sem ismernek vagy sietnek, nyugodtan ugorjanak, nem haragszom meg.

Mint tudjátok, már több mint egy hónapja MO-n vagyunk, ezért is szégyellem nagyon magam, hogy senkit sem kerestem.
Eddig nagyon gázos volt a dolog, most már le merem írni, hogy mi volt anyuval. Két(!), mint utóbb kiderült rosszindulatú(!) daganatot kellett eltávolítani (amikor írtam, hogy műtik, akkor ezt még nem tudtam), így ki is vettek egy nagy darabot a bélbőlKépKépKép. Mikor hazajöttem ő már itthon volt, de még nagyon rossz állapotban. Persze iszonyú nehéz ezt lelkileg feldolgozni és bizakodóan a jövőbe tekinteni, hisz a mamámat tavaly októberben veszíettük el rák miattKépKépKép. Azért azt hiszem, hogy jót tesz neki, hogy itthon vagyunk, Luca nagyon feldobja, élvezi a nagymamáskodást. Reménykedem benne, hogy ez igenis hozzájárul a végleges gyógyulásához is. (Most kemoterápiára kell még járnia.Kép)
Ezenkívül most lett kiadva a mamám háza, amit én szorgalmasan ürítettem. Az egész háztartás (+ a padlás) egy életen át halmozódott dolgait kellett szétválogatnunk, persze még mindig nincs kész az egész. Most nálunk is áll egy csomó minden, mert nem tudjuk hova velük, de kidobni ugye nem lehet mindent, mert emlék vagy érték... Ja, meg az a becslésem szerint 1500-2000 könyv, ami a mieinkhez hozzájött...

Azt még nem árultam el a családnak, hogy jön a kistesó, de remélhetőleg 3 héten belül megtehetem, csak arra várok, hogy megérkezzen a férjem és együtt jelenthessük be. A dicsekedés legfőbb feltétele megvan, kedden megvolt a 12. heti uh, mindent rendben talált az uh-os dokinénimKépKépKép. A nőgyógyim viszont kijelentette, hogy repedt a külső(?) méhszájamKép, amivel most nem lehet semmit kezdeni, de majd a szülés után "meg kéne esetleg plasztikáztatni". Állítólag a szülés okozhatta. De könyörgöm, 2 dokinál is voltam odakint, és egyik sem vette észreKép?! A lényeg a lényeg, a pocaklakót 47 mm-nek mérték és rengeteget mozgott a mozizás alatt!KépKépKépKépKép Én meglepit akartam, a párom viszont már most tudni szeretné, hogy hugica vagy öcsikeKép.
Koraterhességi tünetek: hála Istennek, idén nincs az a brutál görcsölés mint tavalyKép (=kicsi sem volt), nem is tudom, hogy meg merném-e emelni különben a lányomat! (Lekopogtam.) Viszont egy dologtól mindig elkap a hányinger. Ne röhögjetek hangosanKép: igen, jól olvassátok: az összes bébiétel (=főzelék) szagától. Helyesebben a "Kecskeméti" paradicsomos halától eltekintve (mert annak ugye paradicsomos hal és nem bébiétel szaga van!) eltekintve mindegyiktől. De annyira, hogy még a saját készítésűtől is. Sőt, most is, ha csak rá gondolok, hogy előveszem a mélyhűtőből az üveget, hogy áttegyem felengedni a hűtőbe, már ez az egy gondolat kiváltja, hogy elkezdjek öklendezni (most isKép). A boltit is csak kézbe kell vegyem azzal a szándékkal, hogy lecsavarjam a tetejét és már kész vagyok. A legérdekesebb, hogy etetni már viszonylag jól tudok kistányérból. Na de befejezem a témát, mert különben kiteszem még a taccsot.KépKépKépKép Ennyire rossz a helyzet, de nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek rajta...

Luca:
Amióta itthon vagyunk kijött az első két fogacskája, nem volt vészes, csak a kibújást megelőző 1-1 napon nem volt hajlandó enni és napközben aludni, büdi volt a kaki. Egy napja voltunk még csak itt, amikor a kutyázásból mászás lett (egyből több méter), azután belejött a térdelésből való leülésbe is. Most pedig már rakosgatja az egyik talpát a talajra, míg a másik lábával térdel és erősen kapaszkodik (mondjuk a járóka rácsába). Azért a felállástól szerintem még távol van. Legalábbis remélem, mert szeretném, ha legalább azt láthatná apukája amikor először sikerülKép, hiszen már búslakodik, hogy mi mindenről lemaradt és persze őrületesen hiányzik neki a kicsi (azt mondja én isKép). Lánykánk kedvence az összes madzag, spárga, elektromos kábel stb., némelyiket ugye teljesen le kell tiltanom, legnagyobb bánatára a többivel is csak szigorú felügyelet alatt játszhat... A barátaim kisfiát imádja (látta 4 és 7 hetesen), ő az első ismerős baba, aki kisebb nála. Nyúlkál felé és röhögve visong örömében, ha meglátja. A srác pedig olyan "hallgattassátok-már-el-ezt-a-nőt" fejet vág. Nagyon édesek együtt!KépKépKép

Bevallom, csak az utolsó pár napot volt időm átfutni, azt hiszem akkor leszek a legtájékozottabb, ha sikerül esetleg találkoznunk.
Hajrá babaprojektesekKépKépKép, szorítok hogy beköltözzenek a picik a pocakotokba!
Nagyon örülök, hogy ennyien vagyunk babások ismétKépKépKép!!! Gratula NektekKép!!!
Csics, hogy tudtad eddig magadban tartani? Nem semmi, akkor biztos érzed is már rendesen, ahogy mozog!!!
Viki! Nagyon szorítok Neked, igen közeleg már a nagy napKép!

Sasha,
Zsuzsi74,
Kata007,
írok majd Nektek mailt, (de ma már ne várjátok).

Minden babának és mamának csakis a legjobbakat kívánom! A mostanában egyévesekké válóknak pedig óriási gratula és csodaszép felfedezéseket a második évreKépKépKép! Az anyukáiknak meg persze nem felejtem el azt kívánni, hogy a csodaszép felfedezésekkor mindig jó időben legyenek a jó helyenKép.

Pussz:
"Csipkebogyó Hajni" és a 9 és fél hónapos Luca
csipkebogyó

Conti,
A Solymi is baromi hisztis mostanában: ha valamit nem kap meg, vagy valami nem sikerül neki, elkezd ordítani. Valamint toporzékol (pontosabban vadul rugózik a lábával).

Csipkebogyó,
Jobbulást az anyukádnak! Biztos, hogy sokat számít neki Luca... És gratula a kistesóhoz!
Ami a holmikat illeti, nálunk is ez van: milliárd könyv, plusz 4 nemzedék felhalmozott cuccai... Hiába nagy a lakás viszonylag, már most alig férünk el. Irigylem azokat, akik kettesben beköltöznek egy új lakásba egy koffer ruhával meg a 3 kedvenc könyvükkel.

Ági,
A szalmonellát elég könnyen be lehet nyalni, a sógornőm is bekapta tavaly (terhesen) a nagyobbik gyerekkel együtt.

Rit,
Most láttam félsátrat a Hervis sportboltban (asszem a Mammutban).
Amúgy az emberek tényleg nagyon aranyosak Erdélyben - mondjuk mi barátoknál voltunk ott. De azért Mo.-ról sem lehet anblokk azt mondani, hogy szemetek az emberek. Főleg vidéken nagyon-nagyon kedves népekkel lehet találkozni, de az embert sokszor Pesten is éri kellemes meglepetés. Mondjuk a városi életforma nem kedvez a "rendességnek", és a nyomor is jobban összehozza az embereket...

Kataa,
Jobbulást!!!!! Nekem is tök fáj a bal csuklóm, néha alig bírok rátámaszkodni.

Most elmegyünk hétfő estig Velencére, mindenkinek jó hétvégét!

Zita
parazita

sasha
nyugi, mi is sátoroztunk a Börzsönyben, sőt ott még hidegebb is volt!! matrac meg minek? azon nem is lehet aludni!! Polifoamot vigyél!

manó
Kép tényleg nem hangzik valami jól, mi még most készültünk arra, de így nem tudom...

Ilke
ok

csipkebogyó
Tök jó, hogy veletek minden rendben, remélem az anyud is helyrejön hamarosan Kép

Mindenkinek jó 7végét, pihizzetek!!

Rit és Dodo

rit

anemona7

Dec8!

Holnap délelött bedobjuk az ágyat (csak ne felejtsem elKépKép). OK?

Még egyszer a nyakpárnáról:
Nem volt idöm válaszolni, mert nem voltam tegnap itthon, este meg a gyerekletétel után és is hamar elaludtam (nyakpárna nélkülKép). Szóval: a babásat is a Brendonban vettük (PocokKép), de korábban én sem láttam ilyet ott. 2390 Ft volt, de ügyes mamik szerintem könnyen elkészithetik maguk is (csak valami jó tölrötanyagot kell találni). A felsö része anyagos, az alsó meg bolyhos. Sikerült megtalálnom a képét a neten:
Kép Kép

Zsani!

Hátrányos helyzetü babakocsisKép... Szerintem erröl már órákat birnék én is irni. Nem túl hátkimélö módszr, de nem véletlenül közlekedek hordozókendövelKépaz az egy nagyon jó még benne, hogy tud aludni is, le lehet fektetni benne). A Dagályba eljutás nekem kész tortúra voltKép felpakolt kocsivbal különösen), pedig csak az 1-esre kellett szállnom, meg le, aztán le a lépcsön...

Ilke, Nyuszi!

Fúrt kút mindenképpen kell szerintem. Nekünk nincs nagy kertünk, de azért elég sokba kerülne a vezetékes vizzel a locsolás. A legközelebbi házunkban pedig biztosan lesz automata öntözörendszer is. Mert amennyi macerával jár normálisan megöntözni a kertet (sarkokat is), és idöbe is. Már most sem megy mindig. Van ismerösünk, akinek van (ilyenekkel foglalkozik), és náluk csak annyi, hogy este elindul, 1,5 órát locsol (15 percet egy-egy helyet) és nem is kell vele foglalkozni (még a sarkokat is, mert be lehet ugy állitani, hogy "szögben" locsoljon).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Ilke, jó lenne neked a jövő csüt. du? Remélem nem lesz dög meleg, lassan elegem van a nyárból..
Én se locsoltam akkor este, de reggel elég jó kis csendes eső volt. Sajnos most keddig elutazott a párom egy szakmai útra, addig egyém a kert is, meg az állatok. Illetve azokat a nagylányom eteti.

Csipkebogyó, anyudnak mielőbbi javulást, biztos sokat segít az unokázás!

Dec8, jobbulást neked is, de ennek műtét lesz a vége nem? Anyám is epés volt, de a műtétje óta jól van.

Képzeljétek, címlaplány lett Bettiből, de nem valami nagy újságban, csak egy kis ingyenes szurkolói lapban, ami kétezer példányban készült, és a férjem a kiadója. (mint az egyik vezérszurkoló) Megpróbálom feltenni.
ContiKép

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Még azt akartam kérdezni, hogy kiviszitek-e a gyerkőcöket a tüzijátékra?
Nekem a nagy nagyon akar menni, azt hiszem megpróbáljuk.
Conti

conti

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot meg a jókívánságokat!Kép

Ági!
Remélem, nem kapod el a szalmonellát!
Miért lesz tutira újra császár? Olvastam, hogy a dokid (?) azt mondta, hogy 2 évnek kelle eltelnie a két szülés között, hogy legyen esély a simára. Tudod, nekem tavaly volt, és nekem azt mondta az orvosom, hogy ez elméletileg nem akadály a sima szülésre. Viszont ez a súly igen. Jövő pénteken megyek a kórházba UH-ra, ha akkor 4 kiló felettinek jósolják a babát, akkor tuti császár lesz, és ha nem indul be magától a szülés, akkor a kiírt időpont előtt (szept. 9.) pár nappal megcsinálja a csaszit. Most már úgy vagyok vele, hogy mindegy, csak ne legyen semmi baj a babával.Kép A védőnőm azt mondta, ekkora gyereket ne is akarjak simán szülni, mert vagy a babának lesz valami baja, vagy én szakadok szét úgy, hogy utána évekig járhatok orvoshoz.

Csipkebogyó!
Lehet, hogy nevetni fogsz, de én is ababakaják szagától (meg a pelusétól) voltam a legrosszabbul, de olyan szinten, hogy a babaételeket a mai napig képtelen vagyok megkóstolni, és a banántól is nagyon megundorodtam, mióta terhes vagyok, nem is ettem.Kép

Zita!
Jó pihenést, fürödjetek sokat!Kép

Conti!
Betti nagyon szép címlaplány, lehet, hogy a végén még mások is felfedezik és fotómodell lesz!Kép

Beszti!
Asszem én is ki fogom próbálni a hordozó kendőt, mert a két gyerekkel másképp nem fogok tudni kimozdulni.

Képzeljétek, ma voltunk a Pólusban, és a Levi muszáj volt kivenni a babakocsiból, nagyon mehetnékje volt. Úgy rohangált, hogy az csak na, és nem engedte, hogy megfogjuk a kezét.Kép
Olyan jó, hogy ezen a fórumon mindenkinek hasonlóak a problémái! Nálunk is van hiszti, bár földhöz még nem csapta magát (gondolom, ez csak idő kérdése), de ha valami nem úgy van, ahogy Levente őnagysága szeretné, akkor aztán jön a sírás. Na meg a harapással is küzdök ezerrel, egyenlőre eredménytelenül. Valamelyik nap úgy megharapta aLevi a kezemet, hogy eblilult. Annyira fájt, szegényt képen is töröltem, pedig amúgy a fenekére vagy a kezére szoktam csapni.
Ha begorombul, alig bírom visszatartani, úgy harapna mindenhol, mint egy kis vadállat.
A távirányítóért állandóan közelharcot vívnak az apjával, meg pesrze mindiga legizgalmasabb részeknél kapcsol át másik csatornára.Kép

Na befejezem, jó sokat írtam, aztán majd nem olvassa el senkiKép

Jó pihit mindenkinek a 7végére!
Viki+Levi+PocakMáté
vikici

Ági!

Emma is volt már szalmonellás, őa kórházban kapta el igaz. De semmi különös tünete nálunk nem volt, csak nem múlt a hasmenése, de jól volt és lázas se volt.
Egyébként most hogy Emmának is megy a hasa kicsit nekem is mondta a védőnő hogy most szalmonella járvány van, a körzetben töbebn si szalmonellásak, és állítólag olyanok is akik nem jártak közösseégbenKép Most én se tudom vizsgáltassam e ki, mert állítólag lehet a fogától is, és most 2 napja már nem annyira sok (nem r derékigKép) és csak 2x kakilt, és inkább olyan pépes, nem folyós, szóval még bízok hogy csaka foga. Tul képp ha ő nem bogyózni szokott volna akkor normális kakinak mondanámKép Viszont még mindíg nem bújt ki, és ma nem is volt hajlandó kanálla enni, egész nap cumisüvegezett, csak este felé evett meg nagy nehezen némi darbos bébi ételt. De a kuku mondjuk megy, mega férjem minyonjából is kunyizottKép

Csipkebogyó!

Sajnámom ami anyukáddal történt, sajnos mi is most csináljuka kemoterápiát az anyósommal, igaz ő már 2 éve is kapott, de azért elég rossz. Nálunk anyukám is beteg volt sajnos, igaz 10 éve, azóta tünetmentes. Úgyhogy iylen is van! Kitartás. Az tuti hogy a unoka sok erőt ad, és az már fél gyógyulás. Hát még ha megtudja hogy jön a következő!

Conti!

nagyon szép címlaplányotok vanKép

Ma Emma kapott itthonra egy hintát, mert az ugrálót már kinőtte! Hát imádja. Az apja 1 órát hintáztatta mert nem volt hajlandó kiszállni. A végén már cska a lábával lökdöste , oda se nézett mindíg, egyszer oda néz, Emma rábukva hinta dudájára alszikKép

manó

KépKép
manó

Csipkebogyó,
Jobbulást anyukádnak és gratulálok a pici pocaklakóhoz!

Conti,
A jövő hét csütörtök sajnos nem jó, mert aznap jönnek egész napos látogatásra a barátnőmék, akik másnap utaznak vissza Angliába. Péntek esetleg? Milyen állataitok vannak? Rendi a nagylánytól, hogy segít neked.
Édes a címlapfotóKép!
Mi szerintem nem megyünk a tűzijátékra.

Hiszti,
Nálunk is van rendesen. Pedig igyekszem nem különösebben reagálni rá, de amikor rúg, harap, karmol akkor én is picit meglegyintem, hogy érezze, ez nem okés.

Ma nagyon jó kis sütögetést csaptunk kint a kertben a barátainkkal. Voltak gyerekek is, azokkal Lili nagyon jól eldumcsizottKép. Nemrég tudtam csak lerakni, annyira pörgött még, pedig a másik két gyerkőc már ülve elaludt. A barátaink is hamarosan költöznek, hasonló házba, szegénykék amikor meglátták a házat belülről (némely helységek teljesen felújítva, másik még romokban) rendesen rémüldöztek, hogy mi vár még rájuk, de megnyugodtak, amikor meglátták, hogy mennyi mindent meg lehet csinálni saját kezűleg. Ma a fürdő készült el, holnap felkerül a tükör (épp ideje, mert elég érdekes volt tükör nélkül heteken át hajat szárítaniKép) és a polcok. Már annyira várom a hétfőt, mert akkor jön a mosógépszerelő, rengeteg mosnivaló gyűlt már össze. Na megyek, mert szokás szerint leesik fejem az álmosságtól.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Zsuzsa Elődjének nagyon boldog szülinapot kívánok!
Zsuzsa adjál egy nagy puszit Elődnek a nevemben is!

Puszi FKata
Katalin

Sziasztok

Pszi
Balázsnak nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok tegnapra! Kép
Kép

Zsuzsa
Elődnek nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok mára!!
Kép

Beteg a fiam! Kép Kép Folyik az orra, tüsszög, holnap vihetem a dokihoz. Remélem nem lesz komolyabb, mert a héten mennénk le Tassra anyuékhoz és betegen nem szívesen rángatnám szegénykémet.
Ez tök jó, eddig azért nem aludtunk éjszaka mert jött a foga, most az végre kibújt, erre ez a takonykór, most ezért nem alszunk. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Zsuzsa Elődjének és Pszi Balázsának!Kép

Forti, jobbulást a Levinek! remélem, hamar meggyógyul!Kép

Manó, nagyon édes lehetett Emma, hogy elaludt a hintában.Kép Ha enni eszik, nagy baj nem lehet, nem? Levi is néha kicsit hasmenésesebbet kakil, akkor mindig a fogára fogom.Kép Neki még csak 4 db van, én úgy látom, talán a felső mellett fognak jönni az újak.

Ma délután mi is megyünk kerti sütögetésre, kíváncsi vagyok, Levi mit szól majd hozzá. Ma van az első nap, hogy reggel óta egy métert sem mászott, csak a lábán hajlandó menni. Ha véletlenül elesett, egyből felpattant, pedig eddig ilyenkor mászva folytatta az utat...Kép

Képzeljétek, tegnap berendeztük a pici szobáját, kimostam+kivasaltam 30 db textilpelust (nekem a Levivel is annyi volt, és kellett is, hogy ne mossak naponta), meg kimostam még vagy 4 adag ruhát, el is fáradtam rendesen.Kép Úgy látszik, ez már valami fészekrakási ösztön, talán nemsokára szülünk?Kép

Viki
vikici

Sziasztok!

Balázsnak és Elődnek boldog első szülinapotKépKépKép

Ilke, persze hogy jó a péntek! Egy kutya és két macska van. A nagylányom egyébként azon kívül hogy ad az állatoknak az egész nyarát a gép előtt tölti, úgy kell ide kéreckednem.

Képzeljétek, olyan hülye vagyok, hogy nem raktam bele a mosógépbe a mosószert, ami a mosógép tetején csücsült. Sajnos nálam nem a babásodás miatt van ez, hanem az öregedéstől. Ki is lehet javítani a táblázatban! Conti 35 éves öreglányKép

Conti, Betti

conti

Csipkebogyó
Remélem Mamád jobban van. Biztos jót tesz neki Luca. Én anyám mikor kijött a kórházból és 3 hét után láthatta Manci elbőgte magát. És ő neki is nagyon jót tesz, minden nap átmegyünk játszanak, együtt tanulnak járni. Kép De már magában az, hogy felvidul és nem a betegségére gondol sokat segít a gyógyulásban. Ezek a kis manók csodákra képesek.
Jobbulást!
Egyetek csak jó sok paradicsomos halat Kép A kecskemétieknek van szerintem a legkevésbé bébéétel szaguk, a borsónak is pl. borsó szaga van (Manci ki nem állhatja). Én pl. lecsót is szoktam neki turmixolni, annak is erős zöldség illata van. Nálunk apjuk van rosszul a bébiétel szagától (pedig biztos nem terhes) Kép.
Lucának gratula fogakhoz és a produkciókhoz.

Beszti
Mi 1 körül elmentünk (az már du. van), de ti nem jöttetek Kép. nagyon szomorúak vagyunk (ne vedd komolyan) Kép

Conti
Köszi, ja ennek műtét lesz a vége Kép , csak még ki kell várni. egyenlőre nincs senki aki helyettem gondozná Mancit. Majd télen apjuk szabin lesz, én kórházazok. Szép lesz Kép
Betti nagyon ari. valahogy mindenki kezdi, nem? Először csak 2000 példány aztán ki tudja?

Ilke
Irigyellek a kerti sütögetésért. Az milyen jó lehet, főleg ha nálatok van. Manci pl. sehol idegenben nem alszik el. Kiváncsi is vagyok mi lesz a nyaralásunkkal. Vajon végig ordítja, vagy aludni is fog néha.

Pszi
Boldog szülinapot Balázsnak!!

zsuzsa
Boldog szülinapot Elődnek!!

Ma kint voltunk a plázs-on. hát nem volt nagy szám, de jól fújt a szél. Manci meg rodeózott a homokba. nagyon élvezte, jó koszos, lett, de volt nagy tere, ahol mehet (nagyon hiányzik a kert neki).

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!
Újra Pesten vagyunk.
Elég zűrös volt a múlt hetünk. Holnap majd leírom részletesen.
Köszönjük a szülinapi jókívánságokat.
Rakok fel a profilunkba szülinapis képet.

Zsuzsa!
Boldog szülinapot kívánunk Elődnek!

Pszi és Bala (1 éves és 1 napos Kép )
pszi

Conti
Jó a címlaplány!! KépKépKép
Mi előző nap kimegyünk a Hősök terére a koncertre vele, ott meglátjuk, hogy bírja a ygűrődést, attól is függ majd a 20.a

Viki
Hát 4 kilósat szerintem sem lehet simán megszülni, egyébként is úgy tudom, átlag 10-11 cm-es fejméret az, ami még simán kibújik Kép
Majd tegyetek ám fel ide egy képet!!!

Manó
jó ez az altatós-hinta Kép lehet, hogy nekem is be kéne szereznem egyet? KépKépKép
be van tervezve, csak lustik vagyunk elmenni érteKép

Zsuzsa
Boldog szülinapot elődnek!! Kép

Forti
Jobbulást Levinek!! KépKép

Conti
Én még "csak" 30 vagyok - igaz már csak pár napig, de néha nálad sokkal rémesebb tüneteket produkálok KépKép - a párom erről bőben tudna regélni KépKép

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Zsuzsa,
boldog szulinapot ElodnekKép

Kép

-Afonya
afonya

Sziasztok!

KépKépKépBalázsnak és Elődnek boldog első szülinapot kivanunk!!!! KépKépKép

Zsani,
igenis! Azert neha meg sikerül jönnöm, es egeszen ugysem fogtok "megszabadulni" tölemKép! Akkor sem, ha neha lusta vagyok...

Forti,
küldünk egy par gyogypuszit Levinek!!!!KépKép

Kepzeljetek, harom napig tök egyedül voltam a ket gyerekkel, a baratom elutazott. Bar mar a harom nap sem igazan ujdonsag, de mindig egfajta erö-,ügyessegi-, es türelemprobaKép. Eleg jol birtuk...KépKép Ma is jo nagyot setaltunk, Aaron nagyon rakapott a biziklizesre, igy lehet velük menni nagyobb tavra is, mert Rebi persze a kocsiban ül es aaron meg szaguldozik es nem nyavog a kocsi mellett, hogy faradt!!!
Tegnap meglestem öket, ahogy Aaron elkezdte ölelgetni Rebit es felig felemelni.Valami olyasmit mondott neki, hogy "jo, hogy ramestel...".(Jo lett volna kepet csinalni, de nem akartam öket megzavarni,mert akkor vege lett volna a par perces nyugalomnak a konyhaban! Lenyeg, hogy semmi siras nem volt, es tetszett mindkettöjüknek. Mert en persze, föztem, csak, hat, ha tul nagy a csend -köztudottan- az mindig gyanusKép!

Rit,
akkor mar elöre is BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Ki tudja, sikerül-e jönnöm, mert penteken elutazunk aztan csak atpakolni jövünk haza, es akkor majd` harom hetig nyaralunk, ha az idö is ugy akarja...

Ilke,
csinaljatok gyakran kerti sütögetest, az olyan nagyon jo!!!KépKép

Csipkebogyo,
remelem, anyukad hamar gyogyul es egeszseges marad! A lanya es az unokaja, nagyon jo gyogyszer a testnek es a leleknek is!!!

Viki,
hat, mar nagyon közeledik az idö,Kép hajra!!!

Meg kell mondjam, hogy minden pocakosodot nagyon irigylek! Ez remes nalam, akarhany pocakost latok, mindig ugy el kezdek irigykedni, hogy de jo, naluk meg csak most következik a CSODA!(el tudjatok kepzelni?Kép) De hat hany csoda törtenhet az ember eleteben!?!? En meg nem lennek semmi esetre sem egy harmadik babara felkeszülve... persze nincs kizarva, de csak kesöbb...

Hat kellemes vasarnap estet,
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Boldog szülinapot szülinaposoknakKépKépKép

Rit!

Tényleg jó a hinta, ma reggel is benne kezdtünk, de ma nem aludt elKép

Ági!

Tegnap a lényget felejtettem el: Amikor Emma szalmonellás volt nálunk leszűrték az egész családot és senki nem kapta el tőle. Sőt, én a kórházban is ott voltam ahol ő kapta és én nem kaptam el. Bezzeg a ROTA vírust azt én is beszedtemKép Szerinteme vírusok sokkal veszélyesebbek ilyen szempontból.

Kryss!

Több napig egyedül:Kép Én ah amár egy este egyedül vagyok minden bajom van, valamelyik nap is este egydül voltunk, így babakocsival vittem Emmát is a kuytasétáltatásra, mert nem volt kire hagyni. a kutya tele ment valami gazzal, lehajoltam hoyg kiszedjem belőle, erre a babakocsi leborulta járdáról Emmástól, neki egy parkoló autónak. Még jó hoyg ott voltaz autó, különben Emma nagyot borulKép Őrült béna tudok lenni egyedülKép

Dec8!

Ennek az epe dolognak mik a tünetei?

Manó

KépKép
manó

Sziasztok

Először is boldog születésnapot a szülinaposoknak! KépKép

Nálunk is van ma egy szülinapos, a férjecském lett egy évvel idősebb ma. Kapott egy nagyon jó kis "főnök"-i széket, mert a régi már nyikorgott, meg majdnem szétesett. A kicsi lányától kapott egy lapot a kéz- és lábnyomatával és egy marcipán oroszlánt (imádja a marcipánt és oroszlán) KépKép Mindkettő szépen átkötve szalaggal. Kép És persze a fő szám a billentyűzet alakú torta KépKép Nagy volt az öröm, ilyenkor hiszem el apósomnak, hogy nekem két gyerekem van, a kicsi lányom és a férjem KépKép
Igy ma egész nap főzöcskéztünk anyósommal, ugyanis átjött már reggel segiteni, ugye milyen rendes!!!!!?????KépKép Ded persze élvezte a nyüzsit, semmit nem aludt egész nap.

Tegnapi napunk is nyüzsis volt, egy 50. szülinapon voltunk. Kerti buli volt, 30valahányan voltunk, több tonna kaja, süti és miegyéb. Ded persze nem aludt, produkálta magát Kép

Képzeljétek, ma reggel megmutattam neki, hogy kell lesöpörnie a kezecskéit, és azóta ha megkérdezem,hogy koszos-e a keze, csinálja. Annyira édes, közben okosan vigyorog hozzá Kép

Most sajna nincs időm visszaolvasni, de holnap pótolom, igérem. Megyek romot takaritani a konyhába Kép
Sziasztok

Szilcsike és Szilvike
szilcsike

Boldog első születésnapot Balázsnak és Elődnek!Kép

Kép
Kép
Kép

-Afonya
afonya

Kryss
De arik lehettek!! Emlékszem mi is mindig a barátnőm iker lányait lestük, ők meg ölelgették, puszilgatták egymást néha Kép Néha meg kifejezetten undok szemetek voltak egymással, még a mai napig mesélünk ilyen sztorikat, olyan mókás volt, pedig már 7 évesek Kép
De jó nektek, 3 hét nyaralás!! KépKép
Képzeld, gondolj rám 20.án, lesz görkoris összejövetel du. a Deák téren, gondolom onnan együtt megyünk majd valahova. Gondoltuk megjelenünk ott mi is babakocsistól Kép
Tényleg a másodikat is ugyanúgy éled meg??? Én előre félek egy kicsit attól, hogy az milyen. Mármint Dodesz tényleg olyna nagy szám volt, egy csoda valójában és annyira de annyira vártuk!! Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy mégegyszer ez így történjenm meg, ráadásul én is, a párom is egykék vagyunk, nem tudjuk elképzelni, hogy biztos, hogy lehet ugyanúgy várni, szeretni??? ZTudom ez nektek hülyén hangzik, de nálunk tényleg így van, ezért is gondolkozunk nagyon. Persze szeretnénk másodikat, csak egy kicsit félünk az ilyen hülye kérdések miatt. Meg attól, hogy az ember önkéntelenül is összehasonlít, nem?? Mármint, hogy ezt ő már tudta v. nem, stb. És ugyanúgy nagy szám lesz először a kazedben tartani, az első mozdulatait lesni? Ugyanolyan meglepő lesz, hogy ezt a tökéletes lényt mi alkottuk??

Ma átaludtuk VOLNA az éjszakát, ha Belfike nem rodeózik fel-le Kép Ilyen az én szerencsém, az a macsek felér simán egy másik gyerekkel!!

Rit és Dodesz

rit

anemona7

Sziasztok

Tegnap megjottunk a Balcsirol ,sot mar anyueknal is voltunk egy napot.
Kepzeljetek Alex vegre felallt!!!!!!!!!!!!!!
Ma delutan anyukenal a medenceben egy csomoszor egymas utan aztan mar a fuvon is es itthon meg egyfolytaban az asztalnal.Bar az eleg gazos ,mert a nad asztal borulekony,ugyhogy a nyomaban kell lenni.
Megneztuk mit csinal ha elfarad,de leul,es nem dol mint egy soszsak.Remelem megtartja –e jo szokasat : )))

Ujabb szokasa hogyha felvesszuk akkor mutogat hogy merre menjunk vele.A kedvenc helye persze a furdoszoba lenne : ))
Ja es a darabos kaja a a favorit nala,meg van nehany pepes kajcsim,de azt csak ugy eszi meg ha beledarabolok zoldesegeket.Szolval ezen is tul van problema nelkul : )
Viszont tegnap este produkalt egy iszonyu hisztit,komolyan mondom meg eleteben nem csinalt ilyet.10-kor felebredt ejszakaa es felig nyitott szemmel orditott.Fel ora utan mar felhivtam a noveremet ,hogy mit csinaljak.Erre mondta hogy Andraskanal is volt ilyen hogy csak dobalta magat es se inni,enni,jatszani nem akart.Azt tanacsolta,vigyuk el otthonrol mert csaka kornyezetvaltozas segit.Ugyhogy ejjel ¾ 11-kor robogtunk ki a kapun,es lass csodat mar az utcan elhalgatott.Ugyohgy ultunk a padon egy negyed orate s jottunk vissza.Itthon meg fel 1-ig ment a jatek,de az mar semmit volt a hiszithez kepest.Komolyan mondom,majdnem orvoshoz vittem ugy sirt neha csukott szemmel es szenvedo arccal.valakinek volt mar ilyen????
Ehhez ekepest ma mar 6-kor kelt,es kajcsi utan is csak fel 8-ig aludt vissza.Ugyhogy kipihent vagyok a javabol : ))

Azt hiszem egy paran felre ertettek,nem a kezemen,hanem ea bokamon van inhuvelygyulladas.Sajnos nem javul,pedig most aztan anyu cipelte Okelme 9 kg-os popsijat ; )
Holnap mar valamilyen szinten elkezdek en is dobozolni ;((((

MAno
20 USD volt a jatek,nezz valali arfolyamot aztan jo nekem Ft-ban is.
A csutortok delutanhoz mit szolsz???

Parazita
Kepzeld,tegnap lattam kozos baratunkat egy belvarosi zoldesegesnel valogatott,mi meg alltunk egy kozlekedesi lampanal : )))Hat hiaba a muveszek is esznek: ))Ja es hat a lenyeg,hogy mar kozel sem olyan sarmos mint volt: ))

Rit
Megerkezett a csomoag es olyan jo mert semmit nem kell vennem Alexnak oszre,van egy csomo egyaltalan nem hasznalt nadrag is,en meg vettem neki mar 6 bodyt amugy is .
Alex mar az elejetol kezdve mondasra csinalja atpsot,eleg neki azt mondani hogy tapsi Alex es mar csinalja is: )
Ukigyos: )))Imadok ott lenni: ))
‘

Zsuzsa
Utolag is minden jot Elodnek 1 szulinapja alkalmabol.A feliratot Te csinaltad???

Pszi
Balunak is boldog szulinapot!

Ilke
Nekem is lesz sajz : )Ez is egy kikotesem volt,en is utalatam hogy mindent a konyhaban kell tarolni .

Viki
Szerintem ne aggodj,lenyeg hogy a baba jol legyen,legalbb udod mire szamits utana.Nekem is az lesz a kovetkezo is es egyatlaln nem bankodom.
Hat nekem az ilyen nagy mosas-vasalas utan masnap indult be Alex: ))

Na megyek mert varnak a dobozok: )
Kataa es alldogalo Alex

Kép
Kép
kataa

Zsuzsa és Pszi!

Boldog szülinapot ElödnekKépKép és BalázsnakKépKép!

Áfonya!

Köszi!Kép

Mi tegnap egész nap nem voltunk itthon. Elöbb a férjem bátyjáékhoz mentünk, aztán egy baráti társaságba, ahol gyerekszülinapot ünnepeltünk (12 felnött és 16+1/2Kép csemete).
Am meg nem tudtam elmenni tornázniKép.
Mindegy a héten pótlom.

Rit!

Minden gyerek más. Mindegyik önállóan egy csodálatos lény. Én ugy gondolom (és az elsö kettönél igy is volt), hogy mindegyiknél újra és újra rácsodálkozol arra, hogy milyen fantasztikusak is. Igen, persze összehasonlitasz is, de ez max. a dátumba számit, hogy várakozol, hogy csinálja. Pl. nálunk Beni már 10 hónaposan járt, de Nátánnál, amikor 13 hónaposan elkezdte, ugyanugy örültem, és egyszerüen nem tudok betelni vele, olyan édesen totyog.KépKépKép
Igaz, Nátán azért is ennyire szeretett gyerek, mert nagyon vártuk, nehez fogant meg és nehezen is született. De ha most akár elsöre megfoganna a kistestvér, szerintem hatalmas boldogság lesz (egy esetben lenne még nagyon jó dolga, ha most két fiú után kislánykéntKép születne (a rokonságban isKép), de a kisfiú is tökéletes lesz.)

Dec8!

BocsiKépKépKép, hát nem elfelejtettemKép. Nem tudom, mit csináljak, hogy ne tegyem? Beirtalak az Outlook naptárába, az majd naponta figyelmeztet. Mikor vagytok otthon a héten?

Ilke!

Mi most egy majdnem kész házban voltunk a férjem bátyjáéknál, és nagyon mondták, hogy nem ajánlják azt, hogy épitkezni kezdjünk, de nem nagyon tudtak lebeszélniKép. Persze, sok munka van vele, de ha kész van... Utána meg egy olyan házban jártunk, ahol korábban (2 éve) még nem teljesen kész állapotban is jártunk (még most sincs bevakolva), de olyan jó volt látni, hogy milyen kellemesre megcsinálták!KépKép Ugy voltak vele, hogy inkább összevárják a pénz egy olyan dolgokra, ami tetszik nekik, minthogy olcsóbban megvegyenek egy olyat, ami esetleg nem. De tényleg megérte!KépKépKép
Szerintem nálatok is szuper lesz minden, csak kitartás!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Jó reggelt!

Tegnap este 11-ig vasaltam/pakoltam, hulla voltam utána, de még egyben vagyunk. Igaz, néha vannak olyan szurkálásaim meg nyilallgatások, amikor meg kell állnom, úgyhogy valami már biztosan történik.Kép

Képzeljétek, tegnap voltunk kerti sütögetésen, ahol a két gyerkőcnek volt egy medencéje. Na, ahogy a Levi meglátta, odarohant, és úgy, ahogy volt (ruhában és a 8 ezer Ft-os szandijában) beugrott a vízbe.KépKépKép Alig tudtam kirángatni, hogy levetkőztesem. Utána meg azzal szórakozott, hogy ki-be mászkált a medencéből/be. Nagyon élvezte, ilyenkor mindig kedvet kapok egy családi házhoz.Kép

Kataa, gratula Alexnek a felálláshoz, lassan vége a "nyugalmas" életednek!Kép

Kryss, a 2. és a 3. baba között nekünk sem 15 hónap lesz a korkülönbség. Most jön 2-3 év "pihenő", hacsak a sors másképp nem rendezi (majd intézkedem róla.KépKépKép).

Szilcsike, boldog szülinapot a férjednek, na meg jó romeltakarítást!

Viki és Levi
vikici

Rit!

Mi is egykék vagyunk tul képpa férjemmel (a nővérem ilyen szempontból nem számít, sose laktunke együtt) és tök fura, mert én épp ezért akarok még egy babát, mert nekem hiányzott a tesó, a férjem meg épp ezért nem akar, mert neki nem hiányzottKép

Kataa!

Jó a csütörtök délután, be is íratm a naptáramba.
Gratula Alexnek! Akkor sétálhatsz vele ezentúl egész nap, csak jöjjön rá az ízéra a dolognakKép Emma már szinte rohan, ha fogjuka kezét és már úgy is megy ha cska 1 kezét fogjuk. Pedig alig 1 hónapja állt fel.
Akkor nézek valami árfolyamot itt neten.
Ja, szerintema késői felállás nagy előnye hogy nem dőlnek mint a zsák, legalábbis Emma is szinte rögtön megtanult leüln is. Sose esett nagyot állásból.

Viki!

Aranyois lehetett Levi a medencénélKép Én is majdnem így jártam tegnmap csak a Margit szigetena halastónál. Emma bele akart ugrani, amikro leültöűünk a szélén. nem értette ha az uszodában lehet itt miért nem. El kellett vinni onna ,mert hsiztizett. A halak egyáltalán nem érdekelték, csak ugrani akartKép Ennyita vízhez szoktatásrólKép Amúyg anyukám szerint ezt tőlem örökölte, én kb 2 évesen a Balatonba ugrottam ruhástól egy stégről, állítólag egy pillant alatt történt, épp nem fogták a kezem. Apukám nyúlt utánam és a hajamnál fogva húzott kiKép

Manó

KépKép
manó

Kataa
Ilyen hiszti szerencsére nálunk még nem volt. Viszont a sláger továbbra is az, hogy ha engem lát v. hall, akkor csak velem hajlandó lenni, utánam mászkál, a lábamba kapszkodik és úgy áll, sőt még úgy is jár, hogy az egyik lábam emelésekor ő totyog, fogva azt. Kicsit már égnek áll a hajm tőle. De ha otthagyom valakire, amint látó és hallótávolságon kívül vagyok, elvan, mint a befőtt, játszik és dumál nagyokat, amint megjelenek, bömbölve jön, hogy végre megvagy te szemét, volt képed itthagyni!!KépKép
Szóval ilyen kis dög ám!! + olyat is csinál, hogy ha én asszírozom a papát, semmi gond, elvan, elmászkál, jön segíteni, stb. De ha esetleg véletlenül az én hátamat kezdi a papa nyomkodni, azonnal éktelen ordításba kezd. - nehogy már nekem is jó legyen valami...
na ezt adjátok össze, nektek is van ilyen???

Rit és hiszti-Dodo

rit

anemona7

Pocok!

Én nem az állatfigurás árát irtam, hanem a kockásét, amilyen Nátánnak van (aminek a képét másodszorra feltettem). Az állatfigurásat Zsani irta, de ha jól emlékszem, ö sem 6500 Ft-ot irtKép.

Mi van ma velem?KépKép Nagy meleg? Olyan egy felnöttel is lehet?
Fáradt vagyok, pedig nem csináltam semmit. Nem csinálok semmit, pihenhetnék, de utálom, hogy nem csinálok semmit (ezért nem tudok pihenni), viszont nem is tudok semminek nekiállni, mert nincs eröm és kedvem hozzá.
Ja, és nem GYES-betegségem van, mert az elmúlt 3 napban elég keveset voltam itthon (tegnap tök jó napunk volt), ráadásul ma is elmehettem volna a párommal, de ahhoz sem volt kedvem.
Na, akkor mi van?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Megvagyok 6 dobozzal,kerdes hogy meg lehet –e majd oket emelni,de az meg apa meg a haverok dolga; ))
Direkt kicsiket hozott,de az en konyveimen nem fog ki.
En imadom a lakasdiszeket,de igy koltozeskor a 30.gyertya es vaza utan mar szidom magam kellokeppen hogy minek gyujtottem ossze ennyit : )))

Alex ¾ orat aludt delelott mert atjottek a szomszed baratnoek es meghallotta a kisgyerek hangjat.
Meg is jegyezte a csaj hogy jo nyuzottnak nezek ki a tegnap esti kaland utan : )))

Viki
Hat igen,meg jo hogy csak most kezdte : )))
Jo lehetett Levi ruhasol a medenceben,latszik hogy mar nincs nala megallas : )

MAno
Hat igazad van,en is szeretnek Alexnak tesot hogy ne legyen majd egyedul a vilagban ha mi mar nem leszunk.Tobb ilyen ismerosom is van hogy a szulei halala utan nem talata a helyet igazan es ez nagyon szomoru.

Rit
Hat pont ez az hogy Alex eleteben eddig nem hisztizett egyszerre ennyit, ezert volt fura a dolog.Annyira szeretem hogy nem hisztis es hogy mindig mosolygos a pofija : )))

Pocok
Megbeszeljuk, bar dolgom mint a tenger.Viszont a mobilom anyueknal maradt es majd csak holnap kapom vissza ugyhogy majd kereslek en.
Nem baj majd Te is leszel ebben a cipoben,bi-bi-bi.
Csak az a rossz ebben hogy meg nem a vegleges helyre pakolok es igy meg aztan meg annyira sem elvezetes : ))) : (
Persze jo lesz anyueknal mert a taki neni majd megcsinal mindent ,csak a mosogepet kell megtanulnom kezelni : ))Megegyeztunk a nagyimmal hogy felvaltva fozunk majd igy neki is kevesebb dolga lesz.Megtanulok legalabb tole jo kis recepteket.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?