Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyöngyi,
ó, jajajajj, nem merem itthagyni a nagyimat annyi időre. Nem merek elmenni Hozzád! De jövő hétre talán jobban lesz. A főpróbát megtartjuk holnap, egy órácskára beugrunk a játszóházba. Ma meg húsz perces sétát teszünk a gyógyszertárig... Remélem nem lesz gond. Bírod mégkerülgetni a játékokat, vagy egy óvatlan pillanatban megy minden a lecsóba???

:twisted:

Ildi,
mennyit eszik Réka? Tényleg genetika, csak nem értem, hogy ők ezt miért nem értik... Na, mindegy. Egyébként Atti tényleg 65 kiló. Legalábbis ennyit vall be, szerintem van, hogy kevesebb. Látványosan le bír fogyni (képzelheted ;) ), na akkor jövök én, a tömőgép.

Ma éjszakai mérleg: Ancsi-nagyi 2:3. Kész vagyok :(

Pussz

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Ma babatalin voltunk a kórházas topikomból :lol: olyan jó volt....igaz Dávidért kellett visszafele sietni,és Réka is elaludt a kocsiban,de összeségében szupi volt. Ilyenkor azért szeretek itthon lenni.

Szandra!
Akkor átesszük egy másik napra,ha nektek nem jó a hétfő.

Katus!
Nem irigyellek,két gyerekkel :shock:

Réka kaja:

Reggeli: 180-200ml tápi
Tízórai: gyümi néha keksszel,vagy volt már,hogy sonkát kapott kiflivel,de ált. gyümi vagy fruttapura.
Ebéd: 1 üveg bébikaja vagy ha én főzök,akkor abból egy fél tányér. De az üveges kaját sem mindig eszi meg,csak felét,és akkor 4 fele oda szoktam neki adni a másik felét.(uzsonnára)
Uzsonna: joghurt vagy tejpép. tegnap kipróbáltuk a tojást,de eléggé kicsapta. van mikor uzsira is kap valami gyümit.
Vacsi:180-200 ml táp.

És néha napközben kap kölest vagy bulátát.

Szerintetek ez sok? :x

Írtam imélt a Monornetnek és azóta van kapcsolatom,nem tudom meddig,de most örülök.

Holnap akkor angol után mi is beugrunk a játszóházba...

Ti mit csináltatok ma? :D
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Katus, még az jutott eszembe Szandra írásáról, hogy mikor Rebeka 1 hónapos volt, akkor lecsesztek, hogy miért hízott annyit. És hogy miért szopizik naponta 8-szor, 5-ször is bőven elég lenne! És nehogy éjjel is szoptassam! Stb... stb.... Aztán 4 hónaposan meg az volt a baj, hogy keveset hízott :roll: és kezdjek hozzátáplálni! Na, ekkor már elkeseredve felhívtam Gyöngyit, aki megnyugtatott. :)
De látod, ezeknek mindig van valami bajuk. Amúgy engem sosem a saját védőnőm cseszegetett, hanem a másik kettő, különösen az az idősebb. :roll:

Ildi, szerintem egyáltalán nem tűnik soknak, amit Réka eszik :) Dávid mennyit evett annak idején?
Nekem Lőrinc nagyon nagy zabagép volt, mikor elkezdtük a hozzátápit. Már gondolkoztam is rajta, hogy ha Rebeka sokkal kevesebbet fog enni, az tök furcsa lesz. :D

Ibolya, nekem a holnap délelőtt pont nem jó, de egyébként jók a péntekek. Miért is akarjuk áttenni a játszóházat?-erről lemaradtam. Szerintem szerdára ne tegyük a bukfenc és cini miatt, bár jelenleg mi egyikre sem járunk.

Andi
idna
 
 

 
 


Sziasztok!!!

Szandra!!!

Taminak jobbulást kívánok, és jó éjszakát!!!

Katus!!

Olvastam, de csak most tudok reagálni (tudod a dógozó nők nyomora :lol: ) Majd jössz, ha tudsz, kerülgetem még kicsit :lol: :lol: :lol:

A kajcsiról!!! Szerintem ezeknek a védőnőknek konkrétan az anyatejjel van bajuk. Csak azt cseszegetik, aki szoptat. Seggbe kellene őket rúgni!!!!

Ildi!!

A Marietta sokkal töbet evett ennyi idősen, mint a Réka. És nézd meg milyen gizda. Réka biztos jobban hasznosít. Az is igaz, hogy ennyi idősen az volt a normális nála, ha 3X-4X kakilt. Így nem is kehet hízni. Mindig mindtam: minek etetem, ha úgyis kisz..rja!!?? :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Katus, remélem, már megnyugodtál és letojod, hogy mit mondott a védőnő - mondjuk én egyelőre nem értek ehhez, de a mikulás bulin úgy láttam, hogy az égvilágon semmi gond nincs Ancsival, úgyhogy azt mondom, inkább Gyöngyire és a lányokra hallgass :)
Mi tegnap voltunk dokinál, Csenge fekszik alul, és úgy néz ki, hogy sikerült beszélnem a fejével, mert befordult és már nem harántfekvéses, úgyhogy a doki szerint (persze ha minden rendben lesz) nekifuthatunk a természetes szülésnek :). Egyébként minden OK, csak minimális különbség van a két gyerek mérete között, szóval boldogok vagyunk most nagyon :). Jövő héten kell mennem a cukorterheléses vérvételekre, aztán 2-3 napot dolgozni is fogok, átadom a munkámat az utódnak, és búcsút intek a cégnek - aminek nagyon örülök, de azért az itthon töltött 2 hét is elég volt már ahhoz, hogy szétunjam magam, pedig próbálom magam lekötni, elolvastam 5 könyvet, kipucoltam mindent a lakásban, kiraktam az összes puzzle-t, aztán unatkoztam egy csomót :twisted: Ehhez képest a tegnapi nap azzal, hogy reggel voltunk bababoltban, aztán eljutottam végre-valahára fodrászhoz, utána pedig dokihoz mentünk, kész felüdülés volt :)
Na most megyek főzni, de előtte még feldobok egy képet, ami tegnap készült:
Kép
Szép napot mindenkinek!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Ki vagyok ettől a monornettől komolyan :? már délután sem volt kapcsolat,persze felhívni nem lehet őket. :evil:
épp akartam írni,hogy hívott a Szandra,hogy a Tamival mi van,és hogy lehet,hogy kihagyjuk a játszóházat...(2-3 nap lappangási idő)
erre nem tudtam írni,de aztán eszembe jutott,hogy mi ezen a víruson túlestünk szerintem az ünnepek alatt...nem emlékeztetek,hogy írtam a Dávid egész éjjel hányt,pont a két ünnep között. Így meg úgy érzem valamilyen szinten védve vagyunk. Igaz megint csak keveset tudtunk találkozni a lányokkal,de azért jó volt.

Kata!
Nagyon ari a pocakod!hát te sem sokat híztál hallod.,ha nem tudnám nem mondanám meg,hogy ikreket vársz.
A lányok már csak ilyen szófógadóak! :lol: emlékszem tavaly decemberben én is kértem a Rékát,hogy ne szülessen meg 10-én, vizsgáztam angolból és ráhuzott még 3 napot.
Hát akkor hajrá természetes szülés! :lol:
Jó a hajad :lol: mit csináltak vele?
Épp néztem,hogy 100 nap múlva születnek meg a babók :lol:

Andi!
Látod ezt érzem én is,hogy keveset adok neki. :oops: Azért,ha úgy vesszük egy üveg bébi kaja egésznap...... :oops: . és az a két deci tápi este meg reggel,a többi szinte csak nasi :oops:
Én éppen e miatt,úgy gondolom,hogy genetikai okokból duci. Majd megnyúlik ő is,mint a bátyuska.

Ti már hol tartotok?

Dávid se evett sokat,de ő szopizott és amiatt volt nagyon duci. Ő 1 évesen már 12 kg volt,és szinte csak szopizott. Nála is 1 bébikaja volt a mennyiség,a többi szopi meg gyümi/zöldcsi.

Azért gondolta az Ibolya,hogy átrakja a játszóházat hétfőre,mert péntekenként elég sok emberkének nem jó,mint például Anettnek sem,de a hétfő viszont igen. Szandrának viszont a hétfő nem jó,de viszont ez ma jutott eszembe,hogy hétfőn ti nem úszni mentek? :shock:
szóval még egyeztetések folynak ez ügyben...jó lenne tudni előre,mert akkor oda tud szólni telefonon.


Szandra!
Remélem Tami már jobban van. :? szegéynkém!

Gyöngyi!
Tudod mi jutott eszembe,hogy mostanában alig raksz fel képeket a lányokról,pedig egy időben bombáztál a jobbnál jobb fótokkal. :oops:
Tetűszűrés alakul? Bírod még?
Ja Réka is sokszor kakil :) :x

Ibolya!
csak azért nem gondolom,hogy a táptól duci a Réka,mert Dávid sosem kapott tápot.és ő is ugyanilyen volt,sőt,mint mondtam két kilóval több is ennyi idősen.-csak beszéltük a játszóházban :wink:

Lányok!
Emlékeztek Maja anyukájára a Mikulás buliról?
mondtam neki,hogy nyugodtan írjon ő is -ne csak olvasson :wink: igaz már regisztrált valamikor,de nem aktiválták a felh. nevét. ,de megígérte,hogy írni fog.

Na remélem el tudom küldeni.....

puszi:Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok.

Hoztam képeket, remélem sikerül csatolni őket....
Tombol a kiscsaj:
Kép

Majával:
Kép

Dáviddal - új szerelem? ;)
Kép Kép Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Szandra, hogy van Tami? És Edóka? Remélem, gyógyulgattok!!!

Ildi, azt azért nem mondtam, hogy kevés, amit Réka eszik. Meg amúgy sem tudsz mit csinálni, ha ennyi kell neki :wink: nem tömheted meg. :)
Hát, mi ettünk már krumplit, sütőtököt, almát és barackot. Rebeka megette eddig bármelyiket, de ő sem viszi túlzásba. Úgy emlékszem, ennél Lőrinc többet evett, de végülis mindegy is. Lőrinc már akkor is többet és többször evett, amikor még csak anyatejes volt. Nem egyformák. :)

Igen, emlékszünk Maja anyukájára. Anikó, ugye?
Mindenki megbújik a héttérben és csak olvasgat bennünket... :D :wink: Anikó, írj Te is! :wink:

Kata, nagyon csinos vagy! Ahhoz képest, hogy ikreket vársz, nem is nagy a pocakod! :)
Mit vettetek a bababoltban? :D

Andi
idna
 
 


Csak gyorsan ismét!

Edó egész éjjel hányt, semmit nem aludtunk. Taminak csak a hasa megy így vele már könnyebb egy kicsit :roll: . Napközben is kb 5ször dobta ki a tacskót az Edó, nagyon el van fáradva. Azért valami marad benne de nem sok.

És én is kezdek émejegni így nem is szaporítom a szót. Átadom magam a klotyónak :cry: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Szandra!
Sokat gondoltam rátok,remélem már jobb a helyzet :x ha ugyanez a vírus volt nálunk is pár hete,akkor jó hírem van,hamar regenerálodtok.
Holnap jöttök oviba?

Andi!
Tényleg nem egyformák :wink:

Kata!
Ari képek. :lol: Tomboló Ancsi :lol:
Dávid nagy csábító lesz úgy látom. :wink:
tegnap a sógornőjét is elkápráztatta :(Jatka Szabinája)
Kép

Ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,Katus jók a képek :lol:

Szandra,hogy vagytok?Javulgattok már?

Anikót biztattam az irásra :lol: /nem csak az olvasásra :oops: :lol: /,azt igérte,hogy a hétvégén megpróbál jönni,de nem igér semmit,mert a hétvégén a párjáé a gép :cry: .Ja,és szegény 2 hét után még csak most kapta meg az aktiváló kódot azért nem irt eddig.

Kata,te aztán nem viszed tulzásba a pocak növesztést :oops: :lol: .Megkerestem a múltkori képet amit feltettél,hát alig nött a pocid valamit.

Benettke,tudok egy jó fogdokit :lol: ha még keresel.

Katus,hogy birtok a mamával?

Csajok,akkor maradjunk továbbra is a péntekben,és ha valakinek valamelyik másik nap jó és van kedve talizni dobja fel a topicba,biztos összejövünk megint egy páran/én általában otthon vagyok mindenkivel szivesen talizok/.Aztán ha már jön a jobb idő ,mehetünk a játszótérre is akár du.is.
Mivel most péntekre nem szóltam még hogy mennénk,lenne jelentkező aki eljönne?
bibolya
 
 


Sziasztok!!!

Beállunk a sorba: Marietta is beteg, de "csak" lázas, nem hány.
Így holnap biztos nem megyek dolgozni, jöhet egy hét után a z első betegácsim :roll: :roll: :roll: :roll: Vagy mégsem, még nem tudom, hogy miként is van ez, érdemes-e, vagy egy napot "lógjak" és utána ugyis tud a Sanyi vigyázni rájuk??!! Szóval még agyalok és meg nem tudom milyen lesz az éjszaka.

Remélem mindenki más jól vagy jobban van!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Sok sok gyógypuszi!!!

Kép
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Sikerült!!! :D Végre megkaptam az aktíváló levelet, úgyhogy már nem inaktív a felhasználónevem :D

Bocsi, hogy eddig csak olvasgattalak Titeket, de nem rajtam múlt :oops: Most már igyekszem aktívan részt venni a levelezésben.

Ibolya!
Mi elvileg tudunk menni pénteken. Odaszólsz a játszóházba?

A betegeknek jobbulást!

Hogy csináltok ilyen helyes növekedési grafikont a gyerekeitekről, ami a hozzászólások alatt van? Segítsetek!

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szia Anikó!

Örülök,hogy sikerült. :lol:

Vonalzót úgy tudsz csinálni,hogy:
1. Rákattintasz valamelyikünk vonalzójára amelyik tetszik
2. Ott beírod az adatokat
3. A kapott kódót bemásolod itt a profilodban az aláírásodnál

Kicsit leegyszerűsítettem. :?

Szólj,ha elakadsz,segítünk.
ilgya1
 
 


Szia Ildi!

Köszi a segítséget :lol:
Végül szerkesztettem saját vonalzót (persze Tomi segítségével :oops: :D ) Sőt még képet is sikerült feltenni:D Tiszta siker ez a mai nap!:lol:

Jó éjszakát!
Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Anikó!Ez nagyon szuper lett! Kép
ilgya1
 
 


Szia Anikó!

Kép

látom megy ez neked!!!
bibolya
 
 


Gyöngyi,sajnálom,hogy Marietta is beteg lett Kép ,jobbulást neki is. Kép
bibolya
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Drága okos Mariettámnak sok puszi a meleg buksiára. Milyen volt az éjszakátok? Hogy oldottad meg a munkát?

Anikó!
Üdv közöttünk, szupi a vonalzód.

Andi!
Lörinc hogy van? Állja a sarat? Ovi gőzerővel?

Nálunk hányásmentes volt az éjszaka (végre :roll: ), így remélem már csak a hasmenésekkel kell megküzdeni mert az sajnos még tart rendületlenül. Nem is viszem a héten oviba a Tamit mert ha helyre is jön nem akarom legyengült immunrendszerrel elengedni, jövőhétre meg csak jobban lesz már mindenki.

Na megyek visszabújok az ágyba a két kis manóm mellé.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Ma jöttem először újra dolgozni. Hát! Képzeljétk van 1-2 (sztem pont 3) kolléganőm, akiktől elég furcsa fogadtatatást kaptam :shock: ! Nemhogy örülnének, hogy nem kell még egy ideig csinálniuk az én területeimet is, még szóvá is tette az egyik, hogy szólhattam volna, hogy jövök :twisted: :evil: :twisted: (tény, hogy csak a főnököm tudta, a többiek számára meglepésnek szántuk...)Ezek tuti nem normálisak! Még jó, hogy most tényleg nem miattuk jöttem, hanem azért, mert feleslegesnek tartom, hogy otthon üljek tele energiával (most így érzem magam általában) [

Na, persze nincs minden teljesen rendben nálam... :( egész pontosan a szokásos: a fogaim. Most épp ott tartok, hogy szinte semmit sem tudok enni. És ez csütörtökig így is lesz :cry: :( Így már tuti nem fogok túl sokat hízni, elégedett lesz majd a dokim :wink: bár épp most jobban örülnék, ha én lehetnék elégedett...

Ibolya!

Sztem igénybe fogom venni az általad ajánlott fogdokit, ugyanis én most egy magánklinikára járok, ami nagyon tuti, de Pesten van és mindezek mellett rettenetesen drága is. (elég, ha annyit írok, hogy most már szinte biztos, hogy nem lesz saját kis kocsim, :( így majd kénytelen leszek Vecsésen többnyire gyalogszerrel közlekedni :roll: ) Talán csak akkor nem, ha a Szomszédasszonyom /aki olvas néha minket, de sajna még nem írt nekünk :wink: / megkönyörül rajtam :roll:

Anikó!

Üdv. köztünk! Én is emlékszem ám rád, a mikupartiról :wink: :lol:

Katus!

Köszi a sütőtökleves receptet, tényleg nem bonyolult, már meg is vettem a "hozzávalókat". Sztem holnap megcsinálom! ( a sütőtök hámozás és a darabolás nálunk is a Zuram feladata)

Lányok!

Mostanában én érzem úgy, mint az Ildikó pár hete, amikor kérdezte, hogy "nem látszik az írásom?" :roll: :shock: :roll: 1-2 esettől eltekintve tényleg ezt hiszem én is... :( Most nincs is kedvem többet írni, meg hát már újra dolgozó nő is vagyok :?

Megyek próbálok valamicskét enni ha sikerül...

MINDEN KISBETEGNEK GYORS GYÓGYULÁST!

Puszi!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Hát igazából nem akartam írni, mert nem vagyok a toppon, aztán gondoltam nem rontom itt nektek a levegőt, de ezt nem hagyhatom szó nélkül!

Benettke,
na ne már :) A dilinyós kolléganőiddel ellentétben mi nagyon örülünk, ha jössz!!! Sajnálom a fogaidat. Én csak drága dokit tudok. :(

Ildi,
néztem Réka blogját, tökjó! Nem tudok kommentet küldeni, mert ahhoz regisztrálni kell, ahhoz meg lusta vagyok... Hát Nektek sem az unalomben teltek az ünnepek!

Gyöngyi, Szandra,
gyógytündérek mennek a lurkóknak!

Ibolya,
jó volt ma összefutni ;)

Andi,
hogy haladtok a hozzátápival? ;) És Lőrinc még mindig csípi az ovit???

Anikó,
dejó, hogy jöttél! Szuper a vonalzó és az avatar is!

Lányok!
Ti hogy csináltatok avatart??? Én nem tudok 6 kb-os képet gyártani... :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok lányok!
Én vagyok a benettke szomszédasszonya, Adriennek hívnak és még január végig dolgozom egy német nemzetiségi suliban. Matek, német szakos tanár vagyok, de most csak németet tanítok.
Holnap töltjük be a 23. hetet (úgy néz ki, hogy kislány lesz), és együtt járunk benettkével a védőnénihez. Eddig úgy néz ki, hogy minden oké. (2006. decemberben volt egy 31. hetes elhalásunk, de a mai napig nem tudjuk, hogy mi történt és miért. De már lelkileg úgy ahogy helyre jöttünk, csak most egy kicsit jobban izgulunk.)

Benettke!
Ne izgulj! A kocsink szinte mindig nálam van, mert a drága férjem vonattal jár dolgozni :wink: :wink: :wink: !!!
Így mi nyugodtan mászkálhatunk vele, ha kell. Ráadásul nagyon szívesen fuvarozlak majd. Remélem, azért február közepétől már te is itthon leszel, mert akkor tudunk együtt programokat csinálni, és biztos nem fogunk unatkozni. Később pedig Zéténynek is kell majd egy barátnő :lol: :lol: !!!

Lányok!
Mint ahogy benettke is írta, néha olvasgattam az üzeneteiket. Nagyon aranyosak a picurok és nagyobbacskák is!
Februártól biztos több időm lesz írni is, de most még a félévi bizik előtt el vagyok havazva a sok dolgozat miatt.

Üdvözlök mindenkit: Adrienn
jul24
 
 


Sziasztok!!

vauuuuu!!!

Adrienn!!!

Üdv, jó hogy jöttél. Akkor te is végigdolgozod a pocakos időszakot???? :lol: :lol: :lol:

Benettke!!!

Mondtam én, hogy ne menj dolgozni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Az én kolleganőim egyenesen fel voltak háborodva (jó nem mindenki), hogy teherbe mertem esni!! Sok vénkisasszonnyal voltam körülvéve. hidd el jobb otthon!!!!

Szandra!!

Örülök, hogy jobban vagytok!!
Azt mondtam, hogy jobb az influenza, mint a hányás, de most hogy benne vagyunk, hát?? Elég nehezen tudtam lejebb torászni 39, 2-ről a Marietta lázát. Volt priznic, hűtőfürdőcske (zuhanyfülkénk van :oops: ). Cataflám még ment, de a Nurofent kihányta. A kúpot meg vésztartaléknak estére adtam be. Jaj, milyen éjszakánk lesz. Bár most is tudom, hogy még mindig jobb, mint a 8X hányó Edóka :oops: :oops: :oops:
Munkát úgy oldottuk meg, hogy nem mentem betegácsiba, hanem megoldjuk rugalmasan, mai nap szabi (bár próbaidő alatt nem szokás), holnap meg megyek dolgozni, ha hazaért a Sanyi. Aki mellékesen szintén döglődik, ahogy a hangján hallom :roll: :roll: :roll:
Reméltem, hogy megúszuk, mert ügye tavaly voltak a lányok influenzásak, hát nem sikerült!!! :cry: :cry: :cry:

Anikó!!!

De jó hogy Te is itt vagy már!!! Hogy megy Majának a páros lábbal ugrálás?? :lol: :lol: :lol: Gyakoroltok otthon?? :lol: :lol: :lol:
Nekem is a párom csinálta a vonalzót, és minden egyébért is neki sipákolok!!
Bár ma nagyon ügyes voltam, mert ki tudtam nyomtatni egy listát, egyedül!!! :lol: :lol: :lol: Nálam már ez is nagy szó!! :oops:


Ildi!!!

Dávid tényleg nagyon tud bánni a csajokkal!!!! Vajon kitől tanulja???? :lol: :lol: :lol:
Ígérem majd rakok fel képet, de most nem is igazán csinálunk :oops: :oops: :oops: Tetűszűrés??? :roll: :roll: :roll: jaj, de fini munka :wink: :wink:

Kata!!

Tényleg szép vagy pocakosan (is) :lol: :oops: Írígy vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden pocakosra!!!


Katus!!!

Hát nem vagy a toppon, az nagyon érződik az írásodból!!! Valóban nem így szoktál írni!!! Nehéz a nagyival???? Remélem Ancsi jól van!!! Olyan édes a labdák között!!!


Sok puszi mindenkinek!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Délután már nem tudtam jönni,de most itt vagyok :lol: örültök? :lol: úgye megint nem volt net kapcsolat,dehát kit érdekel nemde? :oops:

Benettke! :wink:
Tényleg rossz érzés,ha levegőnek néznek :oops: úgye mostmár nem is csodálkozol annyira,ha néha kiborulok :cry: én is azt az elvet vallom,hogy ez egy fórum és nem egy blog :wink:
azért te írjál nyugodtan,mert sokan olvassák. :wink:
a kolléganőidet nem értem különben :x

fogadat nagyon sajnálom :cry: jó kis fogyókúra nemmondom :cry:

Adrienn!
Örülünk Neked!És gratulálunk a picurhoz!
Köszönjük a részletes bemutatkozásodat,ez igazán szép gesztus,szerintem. :lol:
Nagyon drukkolunk,hogy minden rendben legyen,köszönjük,hogy megosztottad a titkodat. :cry:

És mond meg a szomszéd asszonyodnak,hogy nagyon örülünk az írásainak,és ne haragudjon,ha valamire nem reagáltunk. :oops:

Katus!
Köszi,hogy megnézted a blogunkat:wink: remélem évek múlva a szép emlék lesz,és a gyerekek örülni fognak neki,azért próbálom a fonotsabb dolgokat beleírni.
Már most olyan jó visszanézni,főleg a Dávidét. :wink:

Sajnos avatart nem tudom milyen progival csináltam,már ezer éves az enyém is. Az egyik barátnőm itt a Babaneten azt mondta,hogy küldjek neki képet és megcsinálja,de nem jutok el odáig.

Nagymama hogy van? És hogy bírod?

Ancsi?

Gyöngyi!
Sajnálom szegény MAriettát! Hát egyik betegség se jó. :cry:
Minket megvédhet szerinted,ha túlestünk rajta karácsonykor? :x mármint ezen a hányóson.

Ma voltam 1 éves státusz vizsgálaton,75 cm a Réka és 9780g,fel irattam az agyhártyagyulladás elleni oltást is,meg kértem csipőszűrésre beutalót.

Szandra!
Ma képzeld láttam a Balázska kistesóját az oviba. 7 hetes már a drága,és annyira aranyos :lol:
és állítólag a másik baba is megszületett már. :lol:

Tami amúgy nem hiányolja az ovit? :o

Andi!
Mi újság? Új hét...

MézesAndi!
Ti hogy vagytok? Régen jelentkeztél és játszóházban se voltatok.

Anett!Kriszti!
Azért hiányoztok ám Ti is rendesen.

Kata!
És te merre vagy? Tudsz már aludni? :lol:

Ibolya?

Teljesen elgémberedtem,megyek aludni..jó éjt Mindnekinek!

és a helyesírást ne nézzétek,nincs kedvem visszaolvasni :oops: :P
Ildikó
ilgya1
 
 


Na jó gyerekek!!!

Nekem most kezd elegem lenni, most szólok mert ha még egy ilyen akkor én többet nem írok!!!!!!!!!!

Ez teljesen személy független dolog de TÉNYLEG!!!!

De könyörgöm:

NE CSINÁLJUK EZT A KI ÍRT ÉS KI NEM REAGÁLT DOLGOT !!!!!

Sokszor annak örülök, hogy olvasni tudok és még annak, hogy vagytok de néha nincs idő mindenkihez szólni, mert.....

és nem állok neki indokolni mert szerintem ha most a 74 oldalon tartunk akkor a 180 oldalon is még én fogok szerepelni.

Bocsi de ez most nagyon kijött.

Vegyétek figyelembe, hogy 3 nap hányás és 4 nagy hasmenés van mögöttem de a lényeg a lényeg szeretjük egymást és ez a lényeg!!!!

Szandra

szandrakiss
 
 


Jajj Szandra!

Ne haragudj, hogy ennyire felzaklattunk :shock: ! Úgy látszik mostanában mindannyian (ki ezért, ki azért) érzékenyebbek vagyunk :roll: Talán, ha tegnap nem idióták közt vagyok 8 órát...

És azt ne tedd velünk, hogy többet nem írsz :wink:!!!!!!!!!!!!!!!

És persze, hogy ettől még szeretjük egymást, de a nyavajgásainkkal együtt! Nem :lol: ?


Adrienn!

Hurrá! Hurrá! Hurrá! Ha tudtam volna, hogy csak meg kell említselek ahhoz, hogy te is aktív légy... :wink: :P


Csajok!

Ezt tegnap el is felejtettem: képzeljétek, van egy kolléganőm, aki 2 hétig beteg volt (mellhártya gyuszi) és ő is tegnap jött először dolgozni... Hát, hozzá egyáltalán nem szólnak a "furcsák" :shock: Ebből rájöttem arra, hogy nem az a bajuk elsődlegesen, hogy jöttem, hanem az, hogy csak 14-én, és nem mondjuk egyből 2-án... influenzásan, terhesen :? Pedig képzeld Gyöngyi ezek nem is vénlányok! (bár, ha jobban belegondolok :roll: ...közelítenek már ehhez a fogalomhoz :wink: )

Továbbra is gyors gyógyulást a kis-és nagybetegeknek!


Mennem kell, mert ugye dolgozó nő levék... :?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Benettke,ne mentegetőzz :? igazad van,ha szóvá teszed az érzéseidet,most miért ne írhatnád le,hogy mit érzel....főleg te még mormonos is vagy,nehogymá..és még ezek a kolleganők is....ezek után meg pláne. :shock:



Szandra,hát én ezt neked nem tudom megígérni :x de azért szeretlek. :D
ilgya1
 
 


Benettke!

Örülök, hogy nem vetted rossz néven azt amit írtam, tényleg nem is neked szólt hanem a szitunak. Kicsit én is kivagyok, ezért jött ez így ki de a lényeget az sikerült belefogalmaznom azt hiszem :wink: :) .

A kolléganőiddel meg ne foglalkozz mert ha akarnád akkor akár most is felállhatnál és hazamehetnél, a sügér fejükkel díjazhatnák, hogy ott vagy és hogy vagy (ezt főleg) és hogy dolgozol. Komolyan mondom nem értem az embereket...! Persze gondolom van aki engem sem ért de az kérdezzen :wink: :lol: !!!

Na megyek mert ma hiszti a magas fokon van. Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha nincs itthon az apa akkor a Tami miért olyan mint egy angyal és ha itthon van akkor meg miért nem lehet vele bírni? Hisztis, verekedős, pulyka!!!! :roll: :x :shock:

Szandra

szandrakiss
 
 


Ildi!
Azt el is felejtettem mondani, hogy azt tudom megszületett a Nellike kistesója. Múlthét kedden még voltak oviba, akkor találkoztam velük (még kérdezted is, hogy mit beszéltünk az óvónénivel) erre másnap este már meg is szült.

Biztos édes lehetett a Balázska kistesója.

Húúúú, azért most gondolok csak bele, hogy bátor az anyukája ilyen influenza közepedte bevinni azt a kismanót, bár biztos nem tudta kire hagyni. Szemét influenza!!!!


Mindenkinek jobbulást!!!!

Szandra

szandrakiss
 
 


Hali!!

Most nem írok egyenként mindenkinek, mert apa is influenzás, és most jöttem haza a munkából!!!

De TELJESEN egyetértek Szandrával!!!

Aszem nem fogok írni, és akkor nem kell senkinek megsértődnie!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Csajok,
ne sértődjetek már meg! Nincs ennek semmi értelme!
Mindenki rosszhangulatú :( , kedvetlen :? , betegek a gyerekek :cry: , tombol az influenza :x , a hányós vírus :evil: , mindenki más okból nem alszik éjjel :shock: , mindenki fáradt, ingerült, feszült :roll: .
Épp ezért inkább most nem kéne ezeket magunkra venni! Legalább egymást ne hergeljük! Lesz még tavasz...........!!! :wink:

Andi
idna
 
 


hello Lányok,
Én sem vagyok ma jó passzban, reggel 7-re mentem a Jánosba a cukorterheléses vizsgálatra, 2 óránként szúrtak, aztán 2 órát vártam az UH-ra (jó hír, hogy mindkét gyerek befordult fejjel lefelé!!! :)), és mire hazaértem, már majdnem összeestem, úgyhogy most nincs is erőm visszaolvasni, de ígérem, holnapra összekapom magam és jelentkezni fogok!
Csók mindenkinek, betegeknek jobbulást, lehangoltaknak kisimulást!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Én nem sértődtem meg, ne is próbálkozzatok, tőlem aztán nem szabadultok meg :wink: ! Csakazértis írok és csakazértis sokat és mindenkinek :evil: :lol: !

De nem most, mert épp fáj a ma gyökértömött fogam és éhes is vagyok (s mivel enni eddig se tudtam, most pláne nem tudok :evil: ) ráadásul több mint egy órája keresgéljük a kocsihoz a pótkulcsot, amit én használtam utoljára :twisted: :oops: :roll:

Jobb időtöltést nektek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ja, és szerintem a vonalzóm sem jó ma valamiért... :twisted: :twisted: :twisted:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Tőlem sem szabadultok :lol: :lol: :lol:

képzeljétek ma kijöttek a Monornetől és hoztak egy új modemet :lol: úgyhogy elvileg működök....

Benettke!Kulcs meglett? :x :lol: na és a fogad hogy van?azért ne koplalj :lol:

Voltunk ma Cini muzsikán,kicsit sokan voltak,de azért szuper volt. Úgy látszik jön a jobb idő mindenki kimozdul. Influenza ide vagy oda.

A héten elmarad a játszóházas buli úgy döntött a 4 tagú bizottság :lol: :lol: :lol:

Hogy vannak a kisbetegek?


és akkor lehetőleg ne írjatok,mert a végén megsértődök :wink:
ilgya1
 
 


Szia Ildikó!

Már akartam neked írni a múltkor is, hogy nekünk is Monornetünk van, de nálunk eddig még nem volt vele probléma, mindig volt net :roll: Nálunk a kábeltévéjük a vacakabb :evil: !

Kulcs sajna nem lett meg, tegnap óta azon agyalok, hogy hova tehettem! Estére már úgy "belefáradtam" a gondolkodásba, keresgélésbe, hogy 160 körüli vérnyomást mértem magamnak többször is :shock: (biztos az is számított, hogy sajgott a fogam)

De már nem fáj! Megpróbálok nem koplalni, de ugye eléggé korlátozottak a lehetőségeim :( Na, de pénteken talán vége lesz ennek a "vesszőfutásnak" és akkor -mondtam is Uramnak- mindent végigeszek, ami eszembe jut :wink: !

Én remélem, hogy már nincsenek is kisbetegek :P !

További szép napot mindenkinek! Megyek, mert készülődnöm kell haza :D /végre/!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


szia Benettke!

eddig nekünk se volt nagyon gondunk a Monornettel,legalábbis nem emlékszem...most nem tudom miért "romlott" el. Kaptunk egy nagyon szép új modemet,remélejük ezekután nem lesz gond. :?

vérnyomás :x :? :cry:

jó,hogy nem fáj már a fogad :lol:
ilgya1
 
 


Biztos bennem van a hiba :oops: de amúgy nem teljesen értem,hogy mi váltotta ki ezt a hangulatot :cry:

nem akartam felhozni megint a témát,de egy kismamától teljesen elvárható ez a viselkedés vagy ha valakinek én vagyok a bögyében akkor azt is meglehet írni,tudomásul veszem. :?
ilgya1
 
 


Ildikó!

Szerintem ez nem egy "személynek" szól, legalább is remélem. Már bánom is, hogy felhoztam, de eddig olyan jól túl tudtuk magunkat tenni az esetleges véleménykülönbségeken... :wink: Most mi történhetett :roll: ?

Na, mindegy szerintem pár nap alatt mindenki "kisimul" /hogy a Kata szavaival éljek/ és megy minden tovább a megszokott kerékvágásban :arrow:

Amúgy nem akarok azzal "védekezni", hogy kismama, és ezért érzékenyebb vagyok, már csak azért sem, mert lehet, hogy nekem ilyen az alaptermészetem :shock: ... vagy nem :roll: ...

Ja, képzeljétek ma hazajöttem, leültem, gondolkodtam ezen-azon és láss csodát: agyamba ötlött hova tehettem a pótkulcsokat és 1 perc múlva már a kezemben is voltak :oops: :lol: :lol: :lol:

Na, megyek is aludni a nagy örömömre, mert holnap ugye munka :?

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Sziasztok!

Szandra,Gyöngyi,hogy vagytok?Mármint a betegeitek?Remélem már javulgatnak,és hogy ti nem lettetek betegek.
Szandra,apának való hiszti nálunk is dúl ezerrel./tudom,ez nem változtat semmin nálatok,csak gondoltam megemlítem./

Gyöngyi,párod is elkapta az influenzát?Hú,az nagyon cudar mikor egy férfi beteg :oops: ,nálunk rosszabb mint a gyerek.Most akkor otthon maradtál ápolónéninek?

Andi,remélem ti még gyűritek az ovit :lol: .Lőrincnek továbbra is tetszik ?Rebekának hogy tetszik a házi koszt?

Benettke,csak szólj nyugodtan,ha kell a fogdoki száma.
Munka:hát,te tudod,megmondom őszintén én is csodálkozom azon,hogy elbúcsúzás után mégis visszamentél dolgozni.Végülis már nincs olyan sok hátra,és elég sok mindent kell egy baba érkezésére beszerezni /persze,nem tudom,hogy ezzel hogy álltok :oops: /,de azt tudom saját tapasztalatból ,hogy 1 nap alatt nagyon kevés dolgot lehet elintézni nagy pocakkal.Mire berendezed a baba birodalmát,mire megtalálod az ideális babakocsit, babahordozót rengeteg időt és energiát pocsékol el az ember.De én pl.tök élvezettel keresgéltem,jártam a különféle bababoltokat /persze mindig ismerőssel,barátnővel/és ezt sokszor 1-2 hétig is csináltuk.Dehát nem vagyunk egyformák.Azt viszont gondolom tudod,hogy a 36.hét után már bármikor jöhet a baba.

Katus,hogy tetszett ma a cini?
Hangulatod jobb már 1 fokkal?Pénteken,ha nem szakad az eső ,akkor menjünk csavarogni :lol: :oops: .Náthám nem rosszabbodott,sőt,talán javulok is :lol: ,szóval rajtam ne muljék semmi :lol: .
Avatar kép:én sem tudok akkorára kicsinyiteni,de a Lajos mindig megcsinálja nekem.Küldj át egy képet és megcsináljuk.

Szia Adrienn,üdv.közöttünk.Tök jó hogy jöttél.Már van egy francia tanárnénink,egy alsós tanárnénink,most kaptunk egy németet is :lol: .

Anikó,az jutott az eszembe,hogy pénteken merre mennétek csavizni a városban?Valami konkrét cél vagy csak ugy?

Én sem vagyok a csúcson /én nagyon időjárásfüggő vagyok/,de én azért nem vagyok egy sértődős tipus :lol: :lol: :lol: .

Ildi,akkor neked most nem irok ,jó :lol: :lol: :lol:

Kata,látom nem kaptad össze magad :twisted: ,nem irtál ma :oops: .

Na jó,most megyek pancsizni.Akit véletlenül kihagytam,attól elnézést :oops: .
bibolya
 
 


Sziasztok!

Kata!
Ilyen éhgyomros vizsgálatok után mindig legyen nálad egy tonna kajcsi és főleg innivaló (bár lehet vittél), mert 2 óra nem ivás az felér egy sivatagi kirándulással.

Benettke, Kata, Katus!
Jelentem összeszedtem itthon minden olyan játékot amit vihettek. Nem sok, de van. Gyöngyiével együtt már sok :lol: :lol: . És akkor van egy fürdetőkádam, sterilizálóm, gyerekülésem amit jó pénzért kölcsön adok, na jó ez csak vicc volt nem adok :lol: :lol: :lol: . Na jó inkább ez volt a vicc. Természetesen ingyenes használatra adom, sőt a gyerekülést az örökbe.

Ibolya!
Köszi kérdésed, hasmenés még mindig tart főleg Edónál, ő napi szinten 6-8 teli adagot (túlfolyós adagot) produkál, a Tami már csak napi kettőt. Most ez az influenza idegesít, csak ebből maradjunk ki ha lehet.
Én már jól vagyok.

Nem is viszem oviba a Tamit még a jövőhéten sem, amíg nem hagy alább ez a járvány addig marad itthon. Beszéltem is az ovónénivel aki mondta, hogy szól majd a többi anyukának is, hogy aki otthon van kisebb gyerekkel az szerinte ne vigye be a gyerekét. Teljesen egyet értek vele, ez nem játék, 40 fokos láz.... :(

Ildi!
Benettke észrevétele teljesen jó, ez nem személy függő volt, hanem mondani való függő. Nem szabad senkinek kivetítenie magára a másik :arrow: problémáját, rosszkedvét, kedvtelenségét, vagy szimpla figyelmetlenségét vagy és még sorolhatnám.
Ha valaki nem reagál valamire az biztos nem azért van mert taj paraszt és nem akar hanem azért mert és leszek sarkos:

- nincs ideje
- nincs kedve
- rossz napja van
- beteg
- beteg a gyereke
- -II- gyerekei
- valamelyik rokona
- elkerülte a figyelmét
- elfelejtette
- dolgozik
- lóg egy gyerek a fülén
- két gyerek lóg a fülén
- 3!

soroljam???

Ha fontos valami amit kérdezett akkor tegye fel a kérdést mégegyszer! Kijelentő mondatra nem feltétlen reagál az ember.

És főként ne feltétlen kelljen ilyen mondatokat látni:
Akit véletlenül kihagytam,attól elnézést . (Idézet Iboya levelőből)

És inkább az a rossz, ha valaki azt gondolja (szintén nem személyre szabottan), hogy a többiek sz.rnak a fejére, és nem arra gondol, hogy vajon szerencsétlen másik aki nem válaszolt mit élhetett át aznap ami így elterelte a figyelmét a dologról!!!

Most már érted? :)

Álmos vagyok, megyek is szunyálni és NEM szeretnék senkitől elnézést kérni mert ennyire futotta :wink: :lol: .

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Nnna, remélem csillapodnak a kedélyek ;)

Gyöngyi, Kriszti, Anett!!!! Hol vagytok???? Nekem hiányoztok nagyon!

Szandra,
örülök, hogy jobban vagytok, már csak Edókának kéne a napi pelusok számát csökkentenie... Mondtad már neki, hogy egy pelus mennyibe fáj??? Én mindig ezzel riogatom Ancsit (mondjuk nem mindig hatja meg...) :) Ha lezajlik az influenza, akkor majd jól találkozunk és mindenki megnézi mi mindennel kényeztettek bennünket Gyöngyivel :) Dejó lesz!!!

Ibolya,
tetszett a cini, úgyhogy járni fogunk. Hogy holnap mi lesz, azt még nem tudom, de egy reggeli sétában benne vagyok. Persze csak, ha nem esik az eső... Mert azt nagyon utálnám...

Ildi,
nem tudom mondtam-e tegnap, hogy ez a Réka milyen egy tündérke. Imádom ;) Mész holnap a babatalira, vagy még letargia van? Gondolj rám, hogy nekem mennyire sz.r és akkor rögvest jobb kedved lesz! :)

Mennem kell, de jövök még!!!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


hello Lányok,

Itt vagyok én is újra, csak a férjuramnak meghalt a nagymamája, tegnap volt a temetése Győrben, ott voltunk egész nap :(.
Ma pedig bejöttem a céghez megszerezni az inaktív állományba lépéshez szükséges 18 aláírást és átadom a melót az utódomnak, de ez nem fog sikerülni egy nap alatt, úgyhogy holnap vagy a jövő héten 1-2 alkalommal még egészen biztosan be kell jönnöm.... De ez belefér, annak tudatában, hogy aztán pár évig nem kell még csak a környékre se jönnöm :).

Szandra, nagyon köszönjük a felajánásokat tőled is!!!!! Szerintem én a jövő hét második felében már szabad leszek, mint a madár, úgy néz, autóm is van/lesz, és ha Benettke és Katus is ráérnek valamikor, akkor fussunk össze! :)

A monornet témához csatlakozva nálunk is az van, az esetek 95%-ában műküdik, viszont a férjemnek az új cégnél csak a T-Com-ot fizetik, és az nem tudom, hogy Vecsésen van-e? Utána kell ennek járni...

Most nem tudok többet írni, futok tovább a következő aláírásért... :?
Szép napot mindenkinek,
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Benettke,

szuper, hogy meglett a pótkulcs! Amikor mi elhagytuk egy időre a mienket, fel kellett töretni a kocsinkat, mert az eredetit bezártuk a kocsiba. A gond csak az volt, hogy ez du 2-kor történt és mi 5-re esküvőre mentünk Szentendrére. Na, volt nagy rohanás, képzelhetitek... Remélem lassan a fogmizéria végére érsz, szörnyű lehet...

Andi,

mizu? Ugye Ti nem lettetek betegek????

Gyöngyi,

mi a helyzet? Hogy bírjátok a betegséget??? Jobban van már apa?

Anikó,
sikerült ébren tartani Maját?

Adrienn,
üdv itt! Ne riadj el, jobb szokott lenni a hangulat!

Kata,
jujj, mit nem adnék egy olyan délutánért, amikor semmmi más dolgom nincs, csak olvashatnék... Na jó, három óra is elég lenne, nem vagyok telhetetlen :)

Na, mégsem hagy Ancsi.. talán este jövök még, és elmondom, hogy mi a helyzet...

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Ibolya!

A helyzet az, hogy nálunk a munkahelyen egyáltalán nem volt elbúcsúzás, ez nem egy olyan "banda" :? . Akikkel közelebbi kapcsolatban vagyok (2-3 emberke + a főnöknőm) azokkal úgy is tartjuk továbbra is a kapcsolatot, s ha nem is napi szinten, de fogunk beszélni, meglátogatni egymást... :) Akivel meg nincs olyan "közelebbi" kapcsolatom /ez mondjuk pont az a 3 duli-fuli csajszi/ azzal meg ezután sem szerettem volna kialakítani /pláne így/. Ha jobban belegondolok, az ő életstílusuk nem is simulna bele az enyémbe, annyira mások még a nézeteink is bizonyos dolgokban. De mindegy is, nem csinálok belőle gondot, /ha tetszik nekik, ha nem/ addig dolgozok, ameddig akarok! Felhúzni semmin nem húzom fel magam, mert a babó mindennél fontosabb! Ja, és képzeljétek jövő hótól lesz egy utódom is, így egy percig sem kell az én munkámat csinálniuk. Az meg pláne nyugtat, hogy azok az egység-vezetők, akikkel közvetlen kapcsolatban állok szinte napi szinten nagyon örültek, hogy pár hetet még maradok, mert az elmúlt 2 hétben /amíg beteg voltam/ akadtak gondjaik, bajaik, amik gyakran süket fülekre találtak... Így, hogy az utódomat én tanítom majd be ennek is kisebb lesz az esélye.
Babaholmi: hát, az igazat megvallva szinte még sehol sem tartunk ez ügyben :oops: . (néha be is pánikolok ettől a gondolattól... :shock: ) A tervünk az volt, hogy már január elejétől gőzerővel nézelődünk majd, csak hát ugye azt, hogy beteg leszek nem kalkuláltuk be előre :evil: Így kicsit csúszik a dolog, de ha minden igaz, holnap reggel cukorterheléses vérvizsgálat, aztán fogdoki, és aztán irány a vásárolgatás :lol: (ja, pénzük meg nem lesz, mert a fogdokinál hagyjuk :shock: :? akkor marad a terepfelmérés) Amúgy el akarunk menni mindenképpen ide Vecsésre is a lőrinci úti babacuccoshoz, mert Adrienn mondta, hogy jó cuccai vannak és jó áron. Remélem holnap ez is belefér! Maratoni nap lesz, de boldogan vállalom, a fogmizéria és a cukorlöttyös vérvétel után :P
Fog: bár, hogy a fogdokim szavaival éljek: "látom már az alagút végét" (legalább is ebben az esetben) azért add meg a Te dokid számát, -babonából- hátha akkor nem is lesz rá szükség! / amúgy rosszul emlékszem, hogy az sztk-ból javasoltad a Kiss (?) Vivient? :roll: /

Na, ezt gyorsan küldöm is, mielőtt eltűnik...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Benettke, a cukorterheléses vizsgálatra vigyél magaddal vizet (én nem vittem, és majdnem vattát köptem a 2 órás várakozás alatt), illetve szendvicset vagy gyümölcsöt, amit a 2. vérvétel után meg tudsz enni, mert én reggel 9kor is már remegtem az éhségtől :oops: Csak jó tanács :)
A lőrinci úti babacuccosnál mi is voltunk, de elég nagy csalódás volt, mert minden, amit néztünk (légzésfigyelő, pelenkázó alátét, játszószőnyeg) drágább volt, mint pl. a pestszentlőrincen lévő Elefániban (http://www.babadiszkont.echt.hu/, itt ráadásul az ikrek miatt egy 10%-os kedvezményes kártyát is kaptam, ha gondolod, szivesen kölcsönadom a vásárláshoz!!!). Ráadásul ott tök jó cuccok vannak, és nagyon nagy a választék is, ami a lőrinci úton lévőről nem mondható el...
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Csá lányok,megjöttem én is!

Képzeljétek mekkora meglepetés ért ma:
Multhéten kaptunk a vízművektől egy papirt,hogy szerintük illegálisan rákötöttünk a csatornára és ezt mi nem jelentettük, ezért ,mivel nincs semmi dokumentáció, visszamenőleg 5 évre megbüntetnek kamatos kamatokkal :twisted: :twisted: :twisted: .
Időpont egyeztetés után :twisted: ma reggelre mehettünk bizonyítani igazunkat a végrehajtónak/mert hogy nem is hozzájuk kell menni,hanem egyből továbbadták egy behajtó irodának/,miszerint MI kértünk és kaptunk is engedélyt,CSAK ŐK ezt sz@rtak dokumentálni.És a végrehajtó nekünk adott igazat :lol: :lol: :lol: .Azt hiszem ilyen is csak szökőévente /az idei év az :lol: :lol: :lol: / fordul elő.
Utánna robogtam a fogászatra,ahol az én kedves dokinénim közölte,hogy náthás vagyok /ezt hallani a hangomon/,picit piros a torkom,igy csak saját felelősségre tömi be a fogamat.Merthogy igy sokkal nagyobb a fertőzésveszély.Hát azt hiszem,tényleg nála maradok,az ilyen dokit meg kell becsülni.Ugy látom őt még nem rontották el ott az SZTK-ban,és nem a pénzre hajt.
Ugyhogy ma reggel már 2 jó dolog is ért :lol: :lol: :lol: ,és jó idő is van :lol: .

Szandra,sajnálom,hogy még mindig ennyire tombol nálatok a betegség. Azért ez a rengeteg hasmenés sem jó.Normaflort szedtek?
Influenzától én is tartok egy kicsit,de szerintem nagyon nem tudunk ellene mit tenni,max.annyit amit irtál.
A felsorolásodhoz még annyit tennék hozzá,hogy én pl.sokszor már azért nem irok arról amit valaki feltett v.kérdezett,mert már elöttem 4-en megfogalmazták a véleményemet.

Anett,veletek mi ujság?Hiányoltunk tegnap a ciniről :oops: .

Kata,sajnálom,hogy ilyen /igazolt/ távollét miatt nem tudtál tegnap jönni :oops: .
Vecsésen most terjeszkedik a T-Com,az oldalukon meg tudod nézni,hogy felétek bekötötték-e már a kábelt.

Gyöngyi,hogy vagytok?
Elfelejtettem neked megköszönni,hogy irtál a gyes intézéséről.Felhivtam a cégemet,és teljesen meglepődve közölték,hogy én hogy-hogy nem tudom,hogy a GYEST magamnak kell már elintéznem?????Kérdem én,hát honnét a jó francból kéne nekem ezt tudni????????Persze csak személyesen lehet elintézni,de megigérte a munkaügyes,hogy küld ki papírokat :lol: /remélem nekem jókat küld,nem ugy mint neked/,hogy legalább itthon ki tudjam tölteni.Most már csak azt nem tudom,hogy hová is kéne mennem.

Katus,sétában benne vagyok.Elküldöm a telcsi számomat,hogy megtudjuk beszélni.

na lépek Kép
bibolya
 
 


Szandra!

Az összeszedett cuccokat előre is köszönjük, megpróbálunk egyezetni majd időpontot, ami mindenkinek megfelel.
Gyerekhiszti ügyben nem tudok mit mondani, én állítólag nem voltam hisztis, a sajátomnak meg ugye még korlátozottak a lehetőségei e téren :wink: .
Napi 6-8 hasmenés az Edónak :shock: ???? Jézusom! Az szörnyű lehet szegénykének /gondolom, neked is az/ biztos már nagyon fájhat a popója is :( Ilyenkor nem félő, hogy kiszáradnak a gyerekek :roll: ? /bocsi, nem ijesztgetni akarlak, csak kérdezem.../
Azért remélem, hogy most ha túl lesznek rajta a lányok még egyszer már nem kapják el ebben a szezonban. Vagy ez nem feltétlenül van így :roll: ?

Katus!

Gondoltam ám rád a napokban! Sejtettem, hogy a hallgatásod mögött az otthoni megnövekedett terhek állnak... Többször is eszembe jutott, hogy ugye ha vannak az embernek problémái aztán valahogy majd megoldja/ vagy magától oldódik meg. DE mindez egy pici baba és egy nagymami mellett! Hát! Talán nehezebb, mintha 2 gyerek lenne melletted :shock: :roll: ?
A szabad délután (vagy pár óra)"vágyadban" szívesen segítenék, ha már nem dolgozom és ha Ancsi is úgy akarja! Kisbabás ismerőseimnek is fel szoktam ajánlani, ha pl. moziba akarnak menni, s bár eddig még csak fiúbabákkal voltam többnyire, azért talán menne ez nekem lánnyal is :shock: :wink: (pláne, mert ugye mi is lányt akartunk régebben! De régen is volt már :roll: !)

Pótkulcs: azért is jó, hogy meglett, mert gondolom most hagytuk volna el az eredetit, amilyen passzban mostanában vagyunk... :evil: :(

Kata!

Nagymami :(

Nálatok aztán jó problémás, ha az ember szülni megy :lol: Nagy cég, nagy bürökrácia. Nemde? Bár az én cégem is nagy, de az ilyen dolgok azért egyszerűbbek... Azért az jó, hogy pár nap alatt át tudod adni a munkádat. Helyettem egy olyan lányka jön, aki ezt a területet még sosem csinálta, így a főnöknőm örül, ha februárban (akkor kezd a lány újra szülés után) legalább annyit meg tudok neki tanítani, hogy merre az arra :? Szegény! Hát nem lesz neki egyszerű...de hülye vagyok, mit érdekel ez már engem???

Internet: én úgy tudom, hogy a T-com is elkezdte már a terjeszkedést Vecsésen (valami szórólapot be is dobtak, de sztem én azzal a mozdulattal iktattam is a kukába :oops: ) A honlapjukon biztos fönt van.
Ja, jövő hétig még konzultálunk a taliról!

Gyöngyi!

Nem kell ám minden ígéretet beváltani :wink: néhe 1-2 el is maradhat, fel sem tűnik majd senkinek! Azért remélem nem a betegség gyűrt le téged is!

Andi!

Tőled pont erre a megnyugtató, békéltető hidegfejre számítottam! Pedig tulajdonképpen nem is ismerlek! Hát, nemhiába mondják, hogy a "szem a lélek tükre"...


Ildikó! (nehéz időkben egyetlen beszélgetőtársam!)

Térj vissza Te is és spongyát arra ami volt :wink: !!!


Új Anyukák!

Nehogy elriadjatok! Volt itt már hajtépés is :lol: :lol: :lol: ! (na, jó most tényleg csak vicceltem- nem volt!!!) De tényleg írjatok nyugodtan akkor is, ha egészen más témátok van! Sőt! Akkor igazán!

Na, megyek mert újra rátelepedtek a hólyagomra (ma kb. 6-odszor) és szólít a gyakori szükség...

További szép napot mindenkinek!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?