Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Balimama
Szegény Balász legyen túl rajta minnél hamarabb szövődmények nélkül.
Jaj de szupi, hogy sikerült megtalálni a azt a házat ami tetszik. Remélem sikerül is megvenni. Az pedig egyenesen szuper lenne, ha ez még márciusra sikerülne is. Nagyon drukkolok!

Titi
Kérdezted az altatást. Szerintem ha este 8 körül ébred ne is várd, hogy 10 -11 előtt elaludjon.Pláne akkor ha kint van a járókában ahol fény és zajok vannak. Én mind a két fiúnál azt vettem észre, hogy a lefekvés előtt minimum 3 órát ébren kell lenniük és foglalkozni velük játszani hogy jól elfáradjanak.
Nem tudom van e olyan időpont amikor minden nap kiviszed a levegőre. Szerinem ez rengeteget számít, én osztom Verzsike véleményét a délutáni babakocsiban való alvással, és akkor tényleg nincs gond este a lefektetéssel.
Próbáld ki, hogy nem te alkalmazkodsz a gyerekhez, hanem egy kicsit formálod a neked jó ritmushoz. Ez az elején kicsit nehéz, de hidd el működik. Dávidnál mindenben mi alkalmazkodtunk, és sajnos meg is lett az eredménye, 3 évig nem aludt egyedül és sokszor ébredt éjjel is. Áronnak viszont nem volt sok választása mert az ovi miatt kialakult napirendhez igazítottam az ő napját is. És be kell vallanom sokkal jobban működik minden.

Verzsike
Biztosan a frontok kavarnak be az alvásba.
A hozzátáplálást pedig hidd el nem lehet nagyon elrontani. Tejterméket , glutént és édességet ne adj a többit csináld nyugodtan a táblázat szerint ami neked van. Attól részletesebb szerintem nem kell. A zöldségeket is csak azért írják változó időben, mert van ami puffaszt és azt nem ajánlatos az elején adni. Én pl az összes k betűset adtam egy hónappal azután, hogy elkezdtük a főziket. Igaz nekem egyik sem volt hasfájós.
Bízzál magadban egy kicsit mert menni fog, meglátod.

Sziszike
Hú ezt jól elnéztem úgy látszik már most szemüvegre van szükségem.. Bevallom nekem tiszta Anna volt.
Jól hangzik ez a 6 órás meló, kívánom, hogy összejöjjön.

Csné
Végre sikerült egy kicsit írnod. Örülök, neki. Remélem hamar helyrerázódtok és sikeresen veszitek az új helyzetet. A szőnyi sult én ismerem egészen jó, még nem hallottam igazán panaszt rá, remélem Eriknek is beválik.
Tökéletesen egyetértek azzal, hogy nem szabad mindent teljesen őszintén elmondani, mert néha rosszabbul sül el. A nagyrészét persze el kell de nem totál kiadva magunkat.
Nem is írtad, Vivi mit szólt hozzá, őt hogy érinti a dolog? Tudom neki túl sok beleszólása nincs ebbe de már nem olyan kicsi és biztosan véleménye is van erről.
Nagyon szorítok nektek, hogy minden jól alakuljon!

Mesi
Hát hallod nem semmi a te párod sem. Jól össze kellene engedni az enyémmel és örüljenek egymásnak és kibeszélhessék a sanyarú férfiúi életüket.
Bocs hogy ezt írom, de örülök annak, hogy megteszed a váláshoz a lépéseket, és hogy sikerült megegyeznetek ezzel kapcsolatban.

Anubias
Hát hallod jól próbára tesz téged Dominik. Remélem ha kibújik akkor egy angyal lesz és nem fog ennyit zargatni.:)

Mi csütörtökön megyünk haza. Nem tudom jól teszem e, de Dávid már mondta, hogy szeretne menni. Gondolom azért, mert napközben már mindenki dolgozik . Hiába foglalkozom vele, úgy érzem ez nagyon kevés neki,és hányolja a barátait is, az ovit is.
A lakással kapcsolatban meg döntsön a bíróság. Ha pedig nagyon nem bírjuk egymást akkor hétköznap pesten leszünk hétvégére meg mindig jövönk ide, addig amíg meg nem lesz az első tárgyalás.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés erejéig tudok most jönni. Használta már valamelyikótök a stevia -t édesítőszerként. Kiderült a sógoromról, hogy cukorbeteg, péntekig kórházban lesz, hogy beállítsák z inzulinját. A tesóm meg fel akar addig készülni a főzéssel. Teljesen véletlenül derült ki, úgyhogy semmi infoja nincs. A neten mindenfélét olvastam, de a fórumokon a legtöbb hozzászólást a forgalmazók írják, nagyon tapasztalatot nem találtam. Ha valaki használta légyszi írja meg hogy vált be. Köszi
Még jövök...

Puszi
verzsike
 
 


Szia Erzsike!

Steviát nagypapámnak vett már anyu, felhívtam, hogy milyen: ők a por alakut vették. Nagypapámnak hasmenése lett tőle és nem használták, bár annak biztos jó, akinek szorulása van.:)
Amit még mondott érdekes mellék íze van.
Én a Pötyit használom, ha érdekel megkérdezem nagypapámék mit használnak most, ő nagyon rég cukros.

http://fogyokura-tipp.blog.hu/2007/11/2 ... toszer_kip

Ezt a linket olvassd azért el.:)

puszi.

Kép
sziszike1000
 
 

 
 

Titi: Én nem hagytam aludni, játszottam vele 9ig.:)
Egésznap nem aludt szinte, majd estére mikor fáradt volt, próbáltam húzni az időt...

Semmiképpen nem hagynám aludni fél 6kor már! Húzd legalább 8ig vagy 9ig, addig játszatok vele vagy, amikor álmos fürdessd meg. Adj neki inni, de ne altassd el...

Nappal én nem sötétik sosem be és zajongunk. Tudja most nappal van, este viszont, amikor berakom az ágyába, sötét van és nyugalom.:)

Van itt sok jó tanács, de neked kell kitapasztalni mi a legjobb, leghatásosabb nektek, mert mindenkinél más válik be.

puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Erzsike: ha kell vmi 5let, megkérdezem anyut mit kell másképpen a cukrosoknak, sőt van édesítős receptem is.:) NEKI MÁR ÉVEK ÓTA, ÍGY SÜTÖK!

Zsuzsa: szted jó dolog ez a közös lakás dolog? Félek a gyerekek rovására megy, tudom nem nagyon tudsz mit csinálni és szomorú, hogy idáig fajultak a dolgok.:(
Élvezzétek akkor még ki ezt a 2napot!:)

Rimar: de jó, hogy írtál!!!
Már meg sem lepődöm ezeken..sajnos.:( Megértelek.
Örülök, hogy túl vagytok rajta, remélem az év további része egészségben telik már nálatok is.
Szerencsére elkerült minket ez a hányás-hasmenéses vírus.

Bevallom, kicsit el vagyok kenődve, hogy ennyire eltűnt mindenki!

Hiányoztok!

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Erzsike!
Elég hiú remény, hogy néhány nap alatt be tudják állítani az inzulint.
Mindenképpen beszélni kell egy dietetikussal, általában a legtöbb kórháznak van diabetes ambulanciája. Ez fontos, mert az inzulinhoz nagyon pontosan kiszámolt szénhidrát mennyiség tartozik. Sajnos ez nem csak egyszerű cukrokat jelent. Sőt, mivel mondtad, hogy neki egyéb betegségei is vannak ez nagyon speciális terület. Egy csomó kérdés felmerül benne, időről időre. Pl mi van akkor, ha beteg, ha lázas, ha hasmenése van, ha sportolni szeretne.. ezekre érdemes felkészülni és találni egy szakembert, aki ért hozzá.
Általában össze szoktak állítani eleinte egy olyan ételsort, ami egyénre szabott. Aztán, ha belejön, akkor már nem ilyen egyhangú az egész. Mivel ő egy fiatal értelmes ember képes lehet arra, hogy a bevitt szénhidrátnak megfelelően magának számolja a szükséges inzulint. Ez adja a legnagyobb szabadságot. Ezt még hosszas gyakorlás előzi meg. Elég szörnyen hangzik, de idővel meg lehet bírkózni vele.
Általában a dietetikusok ismerik a forgalomban lévő édesítő szereket is és azt is, hogy melyiket milyen konyhatechnikai eljárásnál lehet alkalmazni. Sajnos nem mindegyikkel lehet sütni.

Képzeljétek!
Apa is kidőlt. Lázas, hasmenéses vírus.
Szóval betegségből kijutott nekünk! :cry:

Éva

Kép
balimama
 
 


Köszi lányok, csak azért kérdeztem, mert nem igazán szeretne a tesóm mesterséges édesítővel főzni ha nem muszáj. Ez meg elvileg természetes.
Sziszike! HA van valami jó torta szerű recepted akkor azt megköszönném, mert szombaton lesz a 30. szülinapja és bevállaltam a tortát, a tesómnak így is van elég baja.
Éva! Jelenleg 180 g-osszénhidrát mennyiségű diétát írtak elő, ahhoz kap inzulint.
Jobbulást a fiúknak! Remélhetőleg Balázs a himlő mellé nem kpja el még a vírust is.

Zsuzsa! Ha szeretne jönni Dávid, akkor gyertek. Úgyis elég nagy törés lesz az oviváltás neki, addig legalább hadd járjon a megszokott környezetbe a barátaihoz, ha szeretne.

Képzeljétek nem kaptuk meg ma az oltást. Babó az utóbbi pár napban nagyon gyűrögette a jobb fülét, meg olyan fura szaga is volt, de se láza meg semmi nem volt mellé ezért nem gondoltam, h vmi komoly csak azt hittem biztos azért mert belement a fürdéskor a víz, de azéert mondtam a doktor bácsinak. Egy zöld hólyagot talált a dobhártyáján. NEm tudja hogy mi azt mondta hólyagot már látott, de zöldet még nem. Kaptunk beutalót fülészetre de csak holnap tudnak időpontot adni :cry: Azt mondta lehet egy fülgyulladás szövődménye is, akkor meg ne kapjuk meg inkább a szurit.

Jó éjt
verzsike
 
 


Lányok, nem tudok bővebben jönni sajnos, ma elég ramaty napunk volt.

Reggel direkt felkeltünk hamarabb, már 9-kor, délután próbáltunk aludni 2 körül, akkor 1 órát aludtunk, mert szegénykémnek fájt a pocija, most meg 9-től altatás van, és még mindig nem alszik.
Ahogy bekerül a kiságyba, sírni kezd, és ha kiveszem, csak akkor hagyja abba.
Szerintem ha magamhoz venném az ágyba, tuti aludna, de azt meg nem igazán kellene.
Már próbáltam ringatni, ahogy régen, az sem jött be. A szeme már vörös, szerintem hót álmos, de aludni azt nem hajlandó.
Szóval, ez a nagy harci helyzet, most is sír. :(

Megyek, megsimizem.

Jó éjt, remélem, Ti jobban alusztok, mint mi!

KépKép
titi_27
 
 


házi praktikák

-Ha a gond az, hogy csak szopival (teával, tápszerrel) alszik vissza éjszaka a baba: szopi helyett adjunk vizet cumisüvegből, idővel rájön, hogy éjszaka nincs cici és nem kel fel
-Anya helyett apa fektesse le a kicsit és ő menjen be hozzá éjszaka, ha rájön, hogy éjjel nem lehet anyát zaklatni, akkor nem fog emiatt felkelni.
- Ha felkel, ne vegyük ki az ágyból, kapjon cumit (ha egyébként -Ha a fogzás miatt sírdogál, lefekvés előtt kapjon homeopátiás bogyót (pl. Chamomilla CH15-ből 5 golyócska) vagy homeopátiás - Ha felkel és játszani szeretne: a legtöbb babánál van ilyen korszak, főként 10-14 hónapos korban fordulhat elő. Általában beválik, hogy azt mondjuk neki, játszon nyugodtan a félhomályban (villanyt semmiképp ne kapcsoljunk), mi visszafekszünk aludni és feküdjünk is vissza.
-Ha este nem akar elaludni: feküdjünk le vele együtt, ha csend van és látja, hogy mi is alszunk, idővel ő is elalszik.
-Ha nem tudjuk, mitől kel fel, akkor érdemes kiszűrni a lehetséges rizikófaktorokat: nézzük meg a száját, jön-e a foga (a duzzadt íny, fehér csík az ínyen, esetleg véres íny erre utalhat), a következő éjszaka kapjon homeopátiás bogyót, ha javul a helyzet, akkor a foga volt a ludas a felkelésben, ha nem, akkor más lehet az ok.
-Léteznek úgynevezett alkati szerek is a homeopátiában, amik pl. a túlságosan szorongó, alvászavaros babáknál, kisgyerekeknél lehetnek hatásosak, érdemes erről egy homeopátiás orvostól tájékozódni, nem egy esetről hallottam, amikor egy ilyen szer hozta meg a javulást.
- Ha anya hiányzik neki éjszaka: adjuk neki oda a kispárnánkat, sok gyerek, ha érzi az anyukája illatát, visszaalszik magától
- A legdurvább módszer, amit hallottam, hogy a gyerkőcöt egy külön szobába tették és senki nem ment be hozzá éjszaka, idővel leszokott a sírásról.
- Ha eddig velünk egy szobában aludt: tegyük át másik szobába, lehet, hogy a mi mozgolódásunk miatt ébred fel
-Ha eddig külön szobában aludt: tegyük a kiságyát a mi szobánkba, hátha a közelségünk hiányzik neki

Kép
sziszike1000
 
 


Hibák, amiket elkövethetünk

-Melléfekszünk, amíg elalszik, aztán meg kiosonunk. Általában ebből az szokott lenni, hogy félórákat kell mellette feküdnünk, mert nem akar elaludni. Akkor már jobb, ha a mi nagyágyunkon alszik el és onnan visszük át a saját ágyába.
- Tévé előtt alszik el: mi nem tudunk nyugodtan tévézni, mert a Teletubbies-t kell néznünk, aztán meg egy órát fekszik a tévé előtt, de nem alszik el.
-Cumisüveggel a kezében alszik el: tönkremennek a fogai a cukros lében áztatástól és éjszaka felkelvén követelni fogja a cumisüveget
-Minden este más módszerrel próbáljuk leszoktatni az éjszakai felkelésről: ez teljesen meg fogja zavarni
-Egyidőben több módszert próbálunk ki, így nem tudjuk, melyik oldotta meg a problémát, plusz a babát is összezavarhatjuk vele.

Kép
sziszike1000
 
 


Amit érdemes a baba születésétől fogva betartani

-Legyen az estéknek egy adott menete. Nem muszáj mindig 8:00-kor ágyban lenni a kicsinek, inkább azt figyeljük meg, mikor álmosodik el és akkor álljunk neki fürdetni, fektetni.
-Az este lépései azonos sorrendben történjenek, például fürdés, babamasszázs, öltözés, etetés, esti mese, lefekvés
-Lefekvés után már ne égjen a villany a szobájában
-Ha éjszaka bemegyünk hozzá, ne szórakoztassuk, ne beszélgessünk vele, ne gyújtsunk, csak kis fényt, pelenkázni is csak akkor kell, ha bekakilt
-Lehetőleg éberen fektessük le, de ha bealszik a szopiba, az sem baj
-Lefekvés előtt már ne “gyorsítsuk fel” a babát, ne bírkózzunk, csiklandozzuk stb., ettől csak felpörög és nehezebben fog elaludni. A lefekvés körüli időszak legyen egyre csendesebb, nyugodtabb, hagyjunk rá bőven időt.
- Főként 8-10 hónapos kor után fontos, hogy akkor fektessük le este a babát, ha már tényleg álmos. Az előző felébredés után teljen el legalább 2-3 óra (8-10 hós korban)!
-Idővel rászoktathatjuk, hogy egy kispárnával vagy egy kabala állatkával aludjon el, ez megnyugtatja, és a nappali alvásnál is jól jöhet

Kép
sziszike1000
 
 


A homeopátiás szereket nem kell folyamatosan adni, csak akkor, amikor fogzik a kicsi. Mi a Chamomilla CH15 nevű szert használjuk fogzásra. Amikor látom, hogy fogzik (nyűgös, rosszul alszik, állandóan rág) napközben kap 2*1 szemet és lefekvés előtt 1*5 szemet kis vízben feloldva és utána alszik, mint a bunda :)
A nagyfiamnál a Viburcol nevű kúp vált be, azt lefekvés előtt adtam neki.
Mellékhatása nincs!!!!!!!!!

A sírdogálás oka lehet a hasfájás is. A pocakmasszázsra a Gripe Water nagyon jó..vagy édeskömény, szirup(infacol).

a napirendnek nem kell órához igazodni, ezt nem szabad erőltetni, néha többet alszik a kicsi, néha kevesebbet, idővel magától kialakul majd a napirend. a fontos az, hogy a sorrend mindig ugyanaz legyen:Nappal! alvás-evés-ébrenlét.
ha kaja után telihassal elalszik, akkor hamarabb felébred és kevesebbet alszik, mintha fordított a sorrend és játék után fáradtan alszik el.

Az jó, ha reggel ébredés után 30 percet el tud lenni magában. Próbáld meg azt, hogy amikor napközben felébred és evett, jókedvű, kipihent és jóllakott, akkor mindig leteszed egy kicsit játszani. Ne a kiságyba tedd, inkább járókába, játszószőnyegre, az ágy alvásra való, már most szokja meg, hogy ha oda leteszed, akkor alvásidő van. Ha megunta a nézelődést, legyél ott vele egy 10-20 percet, játszatok együtt, mutogass neki játékokat, tárgyakat, énekelhetsz, mesélhetsz neki, ezután megint otthagyhatod egy kis időre egyedül. Ha sír, menj oda hozzá. Idővel megtanul egyre tovább egyedül lenni, ez azon is múlik, mennyire foglalja el magát, nyilván amikor már mászik, kúszik, meg tudja fogni a játékokat, sokkal érdekesebb neki a világ akkor is, ha egyedül van.

A cuminak nem vagyok híve, napközben, amikor a baba éber nem jó odaadni neki, mert akkor tényleg rászokik. Ha nem tud másként elaludni, elalváshoz megkaphatja, erről idővel magától leszokik majd. Ennyi idősen még óvatosnak kell lenni a sok cumizással, mert cumizavart okozhat, ezért tényleg csa k elalváshoz szabad adni.
Altatáshoz kipróbálhatod, hogy melléfekszel és fekve szoptatod, így könnyebben elalszik majd, Te pedig végezheted a dolgodat.

Ha napközben sokat van cicin, akkor kipiheni magát a cicin és ezért nem akar többet aludni napközben, ez ebben a korban tulajdonképpen normális is. Az is teljesen jó, hogy este óránként van cicin, hiszen cserébe jól alszik éjszaka csak te merülsz ki.:(

Kép
sziszike1000
 
 


Alvásambulancia kicsiknek

Rosszul alszik a baba. Vagy egyedül képtelen elszundítani. Éjszaka többször felriad. Ez bizony alvászavar. Szerencsére legtöbbször nem betegség okozza. Általában rossz altatási szokások következménye az alvászavar. Ez a jobbik eset. Ám ha alvás közben légzéskimaradást, horkolást, hangos, erőltetett légzést észlelsz, mindenképpen orvoshoz kell vinni a gyereket. Ahogy akkor is, ha alvajárás, rémálom vagy ágybavizelés rontja el az éjszakát.




Hol segítenek?

A budapesti Madarász Utcai Gyermekkórházban (XIII. ker. Madarász Viktor u. 22/24.)

Előzetes telefonos egyeztetés után (06/1-349-8160/ 1075, 1750 vagy e-mail: csecsemo@madarasz.hu), de sürgős esetben soron kívül is fogadják a betegeket, természetesen ingyenesen. Legjobb háziorvosi beutalóval érkezni rendelési időben (hétfő, csütörtök 12-14 óra között).

Kép
sziszike1000
 
 


Az esti lefekvés rutinja

Minden kisgyermek életében van olyan időszak, amikor a lefekvés nem megy mosolyogva, önként és boldogan. Ilyenkor érdemes fokozottan odafigyelni arra, hogy a lefekvés ideje mindennap ugyanabban az időben történjen.

Ez az első fontos lépés az esti lefekvési rutin kialakításában, ami a babának visszavonhatatlanul jelzi: minden lecsendesedik, eljött az este, a fürdés, a mese, majd az alvás ideje. Az esti fürdés a nap levezetéseként mindig nyugodt, békés légkörben történjen. Ezután jön a legrosszabb, anya vagy apa felkapja az addig boldog, a világgal elégedett gyermeket, és irány az ágy.


A kicsi szája ilyenkor azonnal legörbül, s ágyba kerülés pillanatában már teljes az elkeseredés, pedig mi csak jót akarunk. Este már mi, fáradt szülök is csendet szeretnénk, ami ilyenkor teljesen reménytelennek tűnik. Türelmetlenségünket pedig gyermekünk is megérzi. Mit tegyünk? Először is nyugodjunk meg! Ha a baba nagyon panaszkodik, vigasztaljuk meg. Az esti lefekvés nem büntetés, hanem a nap fontos, befejező része. Nagyon lényeges tehát, hogy a gyermek soha ne azonosítsa a lefekvést, az ágyat valamiféle büntetéssel, sem este, sem pedig napközben. Kicsit idősebbeknél az esti beszélgetést zárhatjuk bármivel, ami kellemes élményeket idéz fel gyermekünkben, amin szívesen gondolkozik el, majd ringatja magát álomba.

Természetesen általános recept nincs. Kinek ez válik be, kinek más. Mégis mindenkinek azt tanácsolhatjuk: hallgasson a megérzéseire, minden nehéznek tűnő helyzet megoldásának keresése közben. Szeretettel, odafigyeléssel soha nem ronthatjuk el picinyeinket.:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Drága Titi: amikor nálam nem aludt el, nem ettem egy napig tejterméket, tojást...stb szóval fehérjéket és segített.:)

Esetleg próbáld ki!

Kengurut próbáltad már, nekem van újszülött kori is, ha érdekel.;)

Kamilla teát próbáltad már neki?
Vagy a homeopátiásat?Chamomilla CH15 -gyulladás csökkentő és nyugtató hatású! Szuper akárcsak a Viburcol.

Puszillak.

Kép
sziszike1000
 
 


Erzsike: a receptet felrakom a helyére.:)

Nézzd, majd meg!

puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sétáltam a 4 éves lányommal. Felvett valamit a földről, és elkezdte a szájába tömni. Elvettem tőle, és arra kértem ne tegyen ilyet. Miért? kérdezte. Mert ez a valami a földön volt, ki tudja honnan került oda, koszos, és valószinűleg bacilusok vannak rajta, válaszoltam. Ekkor a lányom csodálattal ránézett, és megkérdezte: Mama, te honnan tudsz ennyi mindet, Te olyan okos vagy!

Gondolkodás nélkül rávágtam: Ezeket minden anyuka tudja. Benne van az anyasági tesztben.Muszáj tudnod, különben nem engedik, hogy anyuka legyél. Két három percig némán sétáltunk tovább, amig az új információk birtokában a lányom a következőt vonta le: Rájöttem, kiáltotta lelkesen. Ha elbuksz a teszten, akkor Apuka leszel! fetrengve nevet

Pontosan!-válaszoltam egy hatalmas mosollyal az arcomon.Ördög Hi-hi Taps

Miután kiröhögted magad küld el ezt minden anyukának, és azoknak a férifaknak, akik rendelkeznek humorérzzékkel.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

TÉMA: Fogamzásgátlás!!!

Ki hogyan védekezne? Illetve védekezik.
Én a spirállra gondoltam, mert hosszú távon szeretném megoldani a helyzetet és biztos kell, a gyógyszerekre meg érzékeny vagyok, tudtok jobbat?

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Rimar
Látom nektek is kijutott a kórházasdiból, remélem azóta minden rendben van Bazsóval.
Te hogy vagy rosszullétek vannak már vagy totál jól viseled a kismamaságot?

Verzsike
Hát én sajnos nem tudok neked semmilyen infóval szolgálni az édesítőszerről. Éva meg Sziszike biztosan hasznos dolgokat tudnak mondani.

Titi
Elolvastam amit Sziszike írt az alvásról és nem nagyon tudok mit hozzátenni. Neked kell kipróbálni mi az ami bejön Kicsibébinél. Egy biztos az órákig tartó altatgatás nem vezet sehová te egyre elkeseredettebb leszel a baba meg hozzászokik, hogy minden nyekkenésre ölbekepkodják.
Én továbbra is azt javaslom kezdj el kialakítani valami rendszert.
Nem tudom a lefekvés előtti szopi az nálatok világosban vagy sötétben van? Nálunk ez már sötétben és csöndben volt a szobában ahol aludt. Lehet, hogy túl sok az inger ilyenkor és ez zavarja ezért nem tud aludni.

Tudom hogy ez az együttlakás nem a legjobb, de egyenlőre nem tudok mit tenni. Elköltözni nem tudok és nem is akarok a válásig, elsősorban azért hogy ha durvul a helyzet ne használhassa fel ellenünk, hogy mi mentünk el, és így nem jár nekünk semmi a gyerekekkel.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziszike

Bevallom és a spiráltól nagyon óckodom. Az ismerősi körömben több negatív dolgot hallottam mint jót. Én biztosan a gyógyszer mellett fogok dönteni ha újra védekeznem kell, de most ez a veszély nem fenyeget hogy kell.
Van olyan szuri ami 3 hónapig ad védettséget és azt egészen sokan dícsérik, nem tudom, hogy az neked jó lenne e ha a gyógyszert nem bírod. Kérdezz rá a dokidra, neki mi erről a véleménye.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Zsuzsi!

Az ügyvédnek előre kell fizetni, vagy csak a jól elvégzett munka után?
Bocsi, hogy ilyen pofátlan vagyok.

Sziszi!
Ez a téma most engem sem érint!

Többeiktől bocsi, Ági is beteg lett.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi
Mi a felét adtuk oda első alkalommal. Ha kész a keresetlevél és aláírtátok akkor fizettük a többit.Ő ezutánmindent intéz beadást illetéket...és a képviseletet a peren.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Mesi
Szegénykém kijut neked is mostanában. Jobbulást Ágikának!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok Lányok!
Nem akarok tanácsokat osztogatni de szegény Titit ugy sajnálom Csenge is rossz alvó mostanában de picinek jol aludt!
Kérdezném mennyit vagytok levegön mert Csenge mikor pici volt reggel, délben és délután mindig a levegön aludt a teraszon!
Beraktam a háló zsákba és mint a bunda ugy aludt.
Talán ezért aludt jol éjszaka.

Nem tudom,hogy igazam van e??!!

Mindenkinek szép estét! :lol:

Sziasztok!

brimo
 
 


Sziasztok!

Tegnap hosszú éjszakám volt. Alig aludtam, mert egyedül voltam a csajokkal. A párom egész éjszaka melózott, és holnap is megy. Megint felügyeli a csirke pakolást. Hát nem irigylem. Napközben rendensen melózik, aztán meg este is. Nem is aludt ma csak 2 órát délután.
Ezért nem jöttem tegnap, na meg azért mert a gépet is vitte magával.

Ági!
De jó, hogy írtál, már nem tudtam mi lehet veletek. Livi gyönyörű, és a szemüveges kép a kedvencem. Nagyon ügyesen ül már. A Sára is így ült eleinte a pihenőszékben, aztán pikk-pakk....és nemsokára pakol majd a szekrényekből.


Anyósom ma azt mesélte egyik ismerősünknek, hogy a Sára olyan mint a tornádó. Ahová belép ott pillanatok alatt kő kövön nem marad. Hihetetlen hogy szét tud pakolni. A Rezi hozzá képest egy angyal volt.

Sziszi!
Én is azt hittem először, hogy Anna van a képen, de mikor tovább néztem rájöttem, hogy nem ő lehet. Nagyon hasonlítanak egymásra, és azok a fürtök...
Fogamzás miatt én se tudok tanácsot adni, mert én is maradok a tablettánál a rendszertelen mensi miatt.

Titi!
Hát.. nagyon nehéz kialakítani egy napi rendet az biztos. Nekem szerencsére mindkét lány hasonlóan aludt. Délelőtt 1x, aztán délután együtt aludtak, és a Sára az első hónapokban még este felé aludt még egy fél órát a fürdés előtt. Aztán a fürdésig foglalkoztattuk, és fürdés után a szopi alatt mindig elaludt,vagyha nem akkor altattam.

Szerintem nyugodtan feküdj mellé az ágyban este, és próbáld meg úgy elaltatni, aztán tedd be a kiságyba. Ha már mélyen alszik, akkor nem fog felébredni.
Napközben meg a babakocsiban is altathatod,ha már nem bírod. (Nemsokára remélhetőleg úgyis jön a jó idő) Nekem sokat aludt el ott, igaz az egyiket babakocsit csak a lakásban használtam, és utánna vettem ki és tettem be a kiságyba.

Ne keseredj el, biztos megtalálod a módját, és kialakul a napi rend nálatok is. Az egyik barátnőm kisfia a mai napig még éjszaka is babakocsiban alszik, mert ott szeret.Most már megoldódik a kaki probléma, és rendeződni fog az alvás is.
Tavasszal meg már majd alhat a szabadban. Most is ki szoktad vinni levegőzni?

Mesi!
Nem könnyú most neked sem.
Ágikával mi történt? Lázas is?

Momo!
Merre vagy? Miért nem írsz?

Virág!
Te is ígérted, hogy jössz? Hol vagy?

Erzsike!
Én sajnos nem tudok segíteni. Erős Antóniára keres rá, mert ő nagyon ért hozzá.

Zsuzsa!
Vigyázzatok holnap az úton. Gondolom azért van benned félelem ennyi idő után, hogy mi vár rád otthon. Vagy a párod se volt a lakásban addig? Tudja, hogy jöttök haza?

Eszter!
Hogy vagy?

Juci!
Megint nagyon eltüntél. A végén már az új lakásból írsz majd nekünk.
Dudi hogy van?

Holnap jövök, addig vigyázzatok magatokra.
A többiktől bocsi
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok Lányok!
Nálunk tombol a bárányhimlő! Én már 3 napja nem aludtam csak fél órákat, de a Thomas és barátai mesekönyveket legalább 1500 x végigmeséltem. Még éjjel is.
Iszonyú levihetetlen láz és folyamatos sírás a viszkető, fájó hólyagok miatt.
Szóval világvége van. Remélem ma már kicsit könnyebb lesz és ígérem jövök!

Éva

Kép
balimama
 
 


Sziasztok!

Kicsit én is el vagyok maradva írásilag. Visszaállt a rend nálunk is. Gabi dolgozik egész nap és meg a gyerkőcökkel egyedül....és már Bence is kitesz 2 gyereket. Már nincsenek határok, jön-megy. És most van abban a korban, hogy mindig látnia kell. Így főzni sem tudok, mert közben végig ott áll a gatyámba kapaszkodva :D Ha kiterítgetek, lehúzza a ruhákat.......ha porszívozok, kergeti a porszívót.....:) nem sokra haladok, de nem is izgat annyira.

Éva!
Jajjjjj...szegénykém! Oltást nem akartál beadatni neki? Vakargatja magát? Borzasztóan sajnállak benneteket! Még sajnos még jó pár napig el kell viselni ezt a legrosszabb részt:( Kitartást kívánok!

Kicsi!
Nagyon szuperek a képek:) Olyan szép a haja Dudinak. Sűrűbb lett?
Marci azóta is emleget benneteket. Legújabb kérdése az volt: Anyucika, Kicsi nénin van bugyi?" :lol: :lol: Ne kérdezd, hogy jutott ez az eszébe :-)
Meg a másik: "Illés bácsinak van vér a hasában?" :) Honnan talál ki ilyeneket?

Mesi!
Hogy neked milyen rosszul indul ez az év........legalább a gyerekek gyógyuljanak meg hamar, azt kívánom! És azt is, hogy lelkileg te is rendben legyél!

Zsuzsa!
Én is sokat gonolok rátok, meg hogy mi lesz ha otthon találkoztok újra a férjeddel......kíváncsi vagyok, a közönye most is tart -e?

Eszterke, Fidoli!
Hahóóóóóó.....merre vagytok? Visszajösztök, aztán eltüntök??

Sziszike!
Én is maradok a gyogyinál, másban nem nagyon bízom. Épp most van meg, de ha elmúlik vissza kéne mennem a dokimhoz. 1 éve nem voltam néla, kivéve a 6 hetes kontrollt. Ami 10 hetesre sikerült :-)

Gyöngyi!
Akkor te sem látogatod a dokidat sűrűn? Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen:) Te is szándákozol visszamenni?
Mosdjuk most rá sem tudok gondolni, mert ma reggekl jött meg, és majd megpusztulok a fájdalomtól. Már gyógyszert is kellett bevennem. pedig már 4-5 hónapja megvan és eddig nem volt vészes.....

Titikém!
Alvás????? Ma hogy alakult? Ezt a korszakot csak ezért nem szerettem. A fáradságtól nem tudtam örülni a gyerekemnek......

Eszter!
Minden oké?

Momoooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

Rimar!
Azért majd gyere gyakrabban és mesélj magatokról és a pocaklakóról:)


Mi tegnap névnapoztunk. Marcinak volt a névnapja:) Az oviba Spongya bob-os tortát vitt, itthonra én sütöttem gyümölcstortát. nem volt nagy ünneplés, de azért jól éreztük magunkat:)

Pár képecske:

Sponygás torta:
Kép


Gyümitorta általam:
Kép


Marci és a tortája:
Kép

Bencus már így álldogál:
Kép

Bence is részt vett a bontogatásban:-)
Kép

Mi ketten:
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt!

Most nincs erőm sajna senkinek írni,csak úgy bejelentkezem,tegnap voltam ctg-n,szerintem teljesen hülyeség az egész,legalábbis ebben a formában,ahogy ebben a kórházban van.A méhtevékenységet nem is nézik,csak a szívműködést,amivel a csaj totál rám hozta a frászt,mert azt mondta nem jó, és 3* annyit voltam ott,mint mások,a dokim meg megnézte és azt mondta,hogy tökéletes.Na ezért másztam át tegnap a várost! :evil: A lényeg,hogy babaúr jól van.Tegnap vettem neki egy járókát is,használtan,fillérekért. :D Nagyon be vagyok sózva ,jövő szerdán megmondja a doki,mikor veszi ki! :D

Na megyek,mert még ma nem ettem,pisziben csücsülök és szalad minden! :lol:

Mindenkinek puszi,betegeknek jobbulást! :wink:

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sponygás= Spongyás :lol: Olyan idétlen neve van....

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok lányok!

Este jövök bővebben, most azért jövök, hogy beszámoljak!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így érdeklődtök és segítetek az alvással kapcsolatosan.

Hát, tegnapelőtt este már 10-kor ágyba került, mégis csak 1 körül aludt el, és reggel 6-kor már kuvikkolt. Viszont utána még vissza tudtam altatni a kiságyban, ahol még 2 órát aludt.

És most halljatok csodát!
Tegnap korábban keltünk, hamarabb aludtunk délután, 6 körül kelt fel a kisasszony, aztán 8 körül fürdi (előtte nem engedtem aludni, pedig nagyon ragadt le a szeme), és fél 10 körül ágyba tettem, szinte rögtön fürdi és hami után.
10-kor pedig már aludt! Teljesen egyedül a kiságyban, és reggel 7-ig fel sem kelt!!!
Hihetetlen egyszerűen, nem értem! Most miért aludt ilyen jót?
Bárcsak maradna minden ilyen csúcsszuper! De már az is nagyszerű, hogy van néhány ilyen jó éjszakánk.
Bár a légzésfigyelő egyszer besípolt, én meg rohantam, de nem ráztam fel őt, vártam egy picit, amikor is vett ám levegőt. Szerintem nagyon mélyen aludt megint, és ilyenkor ritkábban vesz levegőt. :(

A kakihelyzet sajnos változatlan, úgy látom, megint csak egyszeri eset volt a hétvégi... azért próbálkozom. Mai adagom fél liter paradicsomlé! Ezt még nem próbáltam. Pedig iszom ám a szilvát is. Jézusom, mi lesz velem, szilvalé+paradicsomlé, a bébire mégsincs hatással?!

Megyek, most teli vagyok energiával, ágyat húzok, takarítok, stb.

Este igyekszem jönni!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Ismered a Suttogó titkai című könyvet!
Lehet, hogy valaki megkövez érte, de szerintem nagyon jól használható dolgok vannak leírva benne, főleg az alvással kapcsolatban. Nekem mindkét gyereknél bevált.

Ágika napi programja, olyan idősen mint most Szandi:
1:10 evés
5:10 evés
8:15 felébredt
9:05 evés
10:00 elaludt
10:50 felébredt
12:45 evés
13:10 elaludt
17:05 felébredt (kint a levegőn volt)
17:25 evés
20:00 fürdés
20:20 evés
20:30 alvás

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok!

bocsánat az eltünésért tudom igértem jövök de még itt van apukám és inkább vele vagyok de hétvégén már jövök és mesélek nektek sok sok mindent!de a lényeg: NAGYON NAGYON SZERETLEK TITEKET

puszi mindenkinek:teljesjogu csapattag :D

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!!!!!!
Rendesen csőbe húztál!!!!!!
Mostmár elmondom, hogy Karácsonykor, amikor találkoztunk már megvolt a sejtés! Annyira izgultam értetek!!!!!

Tessék részletesen elmesélni mindent!
Gratulálok!!!!!!
Hű, de boldog vagyok!
Remélem szerencsét hozol nekem is!
Tehát elindult a 3. generáció!
Rimar, Virág és remélem én leszek a következő!!!!

Éva

Kép
balimama
 
 


Éva:D :D majdnem elszoltam magam a teloba!amikor mondtad hogy reméled áprilisba mi is babásak leszünk!remélem én is hogy nekem megmarad neked meg addigra már összejön!nagyon nagyon szeretném!most ugy félek!ma teszteltem amugy!folyamatosan rosszul vagyok reggel mellem fáj aztán tegnap elött volt egy kis rozsaszin (igaz hegyet másztunk) aztán vártam másnapra nem jött!tegnap meg apukám mondja tudja lesz unokája mert férjem aznap megmondta neki mikor mentünk haza mondom szép én még most se tudom férjem meg bejelenti ezért mondom csinálok tesztet!megvettem hazajöttem barnázok nem baj ha itt a teszt akkor megcsinálom és bumm egy csik megforditom mondom bizti ez a control csik csak rosszul tartom erre jön elö a másik!ugy örülök de nagyon félek!

na megyek pusziii

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!!!!

Nagyon-nagyon gratulálok!!
Eszméletlenül boldog vagyok, gondolom te mennyire az lehetsz!!!!
Vigyázz nagyon magatokra!
Akkor valamikor Őnagysága mikulási ajándékként fogant??? :D



Kép

Éva!
Igen, neked kell lenni a következőnek :)
csné
 
 


...kicsit elszámoltam magam... mert bizony mikuláskor már ott veletek! :)
csné
 
 


Virág!

Én is nagyon,de nagyon örülök nektek! :D Mikor mész dokihoz?Drukkolok,hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen és boldog könnyű várandósságod legyen. :wink:

Szeretlek! :D

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


VIRÁG!!! Ez nagyszerű!!!!!! Szívből örülök!!!!! Gratulálok!!
Kép
dejó dejó dejó dejó dejó!!!!!!!!!!!!


Koda! Itt vagyok nem tűnök el csak vizsgázgatok,,, 9-ből 4 van még csak meg!
Néha azért bekukkantok !!!
Pusszancs

KépKép
eszterke80
 
 


Virág!

Gratulálok! Nagyon örülök neki, mert már tényleg hiányoznak a kismamák. Eszter is nemsokára már dajkál. Nagyon várom ám az élménybeszámolót. Hát ez tök jó, és akkor csak most teszteltél?


Éva!
Akkor most már ti következtek! Látod, nem szabad feladni. Hajrá....

Koda!
Akkor mi ketten vagyunk azok, akik má rég jártak a nőgyógyásznál. Nem fogod elhinni, de ma reggel én is a mensi miatt szenvedtem. Nem is főztem, hanem rendeltünk kaját. Mondanom se kell a Sárának nem ízlett, még szerencse, hogy tegnapról volt még neki egy kis brokkoli krémleves (azokat imádja, amikbe a levesgyöngyöt lehet tenni)
Szóval én remélem a jövőhéten már eljutok a dokihoz, mert azért kezdek izgulni, mivel ugye a szülés óta nem voltam. Na meg fel akaom iratni a gyógyszert is, habár eddig se védekeztünk, de biztos ami biztos.

Juci!
Köszi a képeket. Már hiányoztak!
Dudi még mindig csodaszép, de szerintem sokat nőt, vagy fogyott? Olyan más lett, olyan nagylányos és a haja is sokat nőtt.
Úgy látszik a csajok imádnak takarítani. A Sáránál is állandóan ott a felmosó, meg a seprű.
Nagyon egyforma dolgokat produkának. Ne rémíts meg, hogy már felmászik, és kinyitja az ajtót. Jaj, mi vár még rám. Már ő is próbálkozik felmászni a székre, de még eddig nem sikerült csak a kanapéra, meg a Rezi székére asztalára...

Zsuzsa!
Hazaétetek már!
Remélem sima utatok volt? Gyee majd mesélni ha tudsz.

Mi ma is csak csajok vagyunk egész éjszaka. Lehet ma sem alszom, pedig holnapra kipihentnek kellene lennem. Képzeljétek a párom bejelentette, hogy 15 órára legyek kész, és megyünk valahová, de csini ruhát vegyek fel. Anyósom még annyit elárult, hogy ő fog a lányokkal lenni, és itt is alszik, mert mi valószínüleg éjfél felé fogunk hazaérni.
Hát nem tudom mit szervezett az én drága uram, de mondtam neki, hogy lenyakazom, ha valami hülyeség.
Annyit még elárult, hogy Pestre megyünk, és 17 és 19 órakkor kell valahová odaérnünk. Én gondolom, hogy akkor vacsi, meg talán színház. Nagyon izgulok, hogy mi lesz...

Szóval holnap este tuti nem jövök, de aztán majd mesélek
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Ja, és én se jöttem ám rá, csak akkor amikor visszalapoztam és láttam a vonalzót.

Mára én is elköszönök!
Jó éjszakát!

Kép

Kép
oné
 
 


Édes Drága Jó Istenem!!! Kérlek szépen vigyázz Virágékra!!!

Virááááááááág!!! Ha tudnád, én is milyen, de milyen boldog vagyok!!!

Mikor megláttam a piros betűs üzit legfelül, a hideg futkosott a hátamon. Te kis hamis, és nem akartál nagy üdvrivallgásba kitörni, hanem csendben tettél fel egy vonalzót?! :)

Nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen! A barnázásra nem mondok semmit, tudod, nekem folyamatosan volt, de azért ha mész dokihoz, kérdezd meg, hátha ad neked Utrot. Vagy ha nem is, szerintem érdemes volna beszerezned, mi is Eszterrel innen vettünk a Babanetről. Csak a biztonság kedvéért.

Rimar, Nektek is úgy, de úgy szurkolok!

Gyöngyikém, de kíváncsi vagyok a holnapi nap miatt. Nincs valami alkalmatok ami miatt vinne a párod? Vagy ez csak olyan külön meglepi?

Én is készültem ma írni lányok, de sajnos nem jutottam ma ide, úgy elfáradtam, most lett kész a holnapi kaja, most szaladok zuhizni, aztán beroskadok az ágyba.
De képzeljétek, nem akarok rászólni, a kisasszony megint alszik!!! :)

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Oné!

Jajj de izgalmas.Nagyon rendes párod van,hogy meglep téged.És az sem utolsó,hogy anyósod meg segítkezik ebben. :D Én is kiváncsi vagyok,hová mentek! Biztosen nagyon szép estétek lesz együtt.Ti nem védekeztek sehogy? Nem aggódsz,hogy csak úgy hipp-hopp betoppan valaki?! :lol:

Koda!

Én is nagyon sok boldog névnapot kívánok Marcinak így utólag is. :wink:

Juci!

Tényleg sokat változott Eszter.Talán nektek nem is tűnik fel annyira,hiszen nap mint nap veletek van,de a szülinapja óta nyúlt és az arca is más lett.Nem olyan babás már.Emlékszem mennyire nem örültél neki,amikor levágtad a frufruját,de tényleg nagyon jól áll neki.Várjuk azt a regényt! :D A házzal hogy álltok? Nagy lányokkal minden ok mostanában?Szerintem az Áginak is te fogsz tudni a legtöbb tanácsot adni Erikkel kapcsolatban,mert te jársz a leghasonlóbb cipőben.

Mesi!

Hogy vagytok? Gyógyulnak a gyerkőcök? Nálatok a lakás kérdést hogyan fogjátok megoldani? Eladjátok? Vagy esetleg ki tud fizetni a férjed?Jó,hogy neked pesten vannak anyudék és így tudnak segíteni,ha szükséges.

Bufo!

Hogy vagytok? Nagyon megvisel lelkileg,hogy hazajöttök? Gondolom félsz a találkozástól?! Remélem nem kavar majd fel nagyon! :roll:

Sziszike!

Merre vagytok?Jó sok diabetikus receptet tettél fel Erzsikének! :wink:

Erzsike!

Te is régen írtál! Szegény tesód! Buta kérdés,de ha valaki cukorbeteg,az esetleg hatással van a termékenységére? Csak azért kérdezem,mert ugye éppen babát terveznek!

Virág!

Gyere írjál le mindent jó részletesen,ahogy tudsz.Már alig várom az első UH képet.

Rimár!

Neked is nagyon örülök,bár egy picit had dorgáljalak meg. :lol: Ha már ilyen ritkán írsz legalább had örüljünk veled.Kérünk szépen részleteket a kis jövevényről.Hogy tudtad meg,kinek mondtad el,hogyan,van e UH képed? Mikor fogsz szülni? Nagyon kiváncsiak vagyunk! :wink:

Titikém!

Jajj de örülök,hogy a kisasszony alszik.Bárcsak beállna ez a rend és így is maradna!Gondolkoztam azon,amit mondtál a szerdáról és ha nem baj lehet,hogy mégis beugranék doki után anyummal.Persze nyilván nem zavarnék csak 10 percet,meg hát a beszélgetés sem az igazi,ha anyukám is ott ül :lol: ,de belegondoltam,hogy tényleg bármikor kibújhat a babám és a tápireceptet mindenképpen szeretném.A többi dolgot meg,amit felajánlottál szintén nagyon szívesen veszem,mert rengeteget segítesz vele! :wink: De persze addíg még úgy is dumcsizunk és lebeszéljük a dolgokat.

Eszterke!

Neked mennek a drukkok a fennmaradó 5 vizsgához és kitartást kívánok a sok tanuláshoz! :wink:

Ágikám!

Biztosan tele vagy félelmekkel és várakozással,hogy is változik majd a kis életetek ezután. :roll: Remélem minden a lehető legjobban alakul majd!

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok! hoztam nektek képet ez a tegnap este hat orai eredmény!:))
Kép
igaz homályos de igy is látszik!

olyan jo hogy vagytok nekem!anyunak apunak meg barátnömnek megtiltottam hogy elujságolják kiakadtak hogy nektek elmondtam! mondtam elmondtam de csak a fontos embereknek!szülök,teso és barátnök!meg hát amugy is a férjem már bejelentette akkor mikor én nem tudtam de most hogy tudjuk már nem mondja el senkinek!most ö is velem együtt izgul és nagyon boldog,de nálam nem jobban!
Köszönöm hogy vagytok nekem nagyon szeretlek titeket!

holnap lesz idöm és akkor sokat irok nektek ezt megigérem mindenröl!
Pusziiiiiiiiii
puszi

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Drága Gyöngyi!

18. születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk és jó bulizást mára :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!!!

Gyöngyi Boldog születésnapot!!

Virág!!!!!!!!!! De jó hír!!!!
Annyira örülök nektek!:)

Éva: megy a drukk neked is...

Eszter: hogy vagy? Képeket rakj fel, s most már minden másnap csinálj magadról, hátha az lesz az utolsó.:) Nagyon közel a nagy nap!

Titi: örülök, hogy az alvás megyeget:) A kaksi miatt meg ne agódj annyit. Majd a második abbaánál nem aggódsz ennyit.;)

Marci: Boldog névnapot.

Velünk: jól vagyunk, de nagyon sok a munkám, egész nap dolgozom. Pakolás, rend-rakás.
Ma hugomék jönnek hozzánk kora d.u.(fél 2 fele)...nem volt időm írni tegnap....ma sincs, de nem bírtam megállni!!!!

Koda: hogy vagytok?

Gyöngyi: szép estét, majd mesélj!

Ági, Mesi, Zsuzsa: küldök egy kis pozitív energiát nektek. Nehéz időszak ez mindannyiótoknak

Vigyázzatok magatokra barátnőim!
Bocsánat, hogy nem írtam mindenkinek, de csak ennyire tellett.

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Csajok!

Megszületett Meri kislánya! :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Virág!

Nagyon szép erős tesztcsík! Grtaulálok hozzá! :D

Kép

Kép
anubias
 
 


Méri: gratulálok a kislányodhoz!

Eszter: írj magadról...már csak 1hónap!!!!


Nagyon várjuk ám!

Mindenetek meg van? Mi hiányzik még?

Puszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Virág!

A többiek már mindent leírtak.
Én csak egy nagy-nagy ölelést küldök neked!

Nagyon vigyázz magatokra!


Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Virág
Nagyon nagyon gratulálok és szívből kívánom, hogy minden simán menjen innentől kezdve.
Áruld el hogy a fenébe bírtad így eltitkolni?
Csak a vonalzóból lehetett rájönni, hogy mi a helyzet, de te egy szót sem szóltál. Nagyon csalafinta vagy!:)

Oné
Boldog Születésnapot Kívánok!
Biztosan a párod is ezért csinált meglepi programot. Érezzétek jól magatokat!

Kicsi
Örülök, hogy végre kicsit írtál is és kaptunk néhány képet..)

Most néhány sor rólunk.
Tegnap szerencsésen megérkeztünk de nem volt időm jönni. Úgy néztünk ki mint a 2. ukrán hadtest millió cuccal. 4x kellett fordulni mire minden felkerült a lakásba.
A férjem meglepő modon viselkedett. Totál kitakrítva a lakás még főzött is és nagyon kedves volt minha semmi gond nem lenne.
Úgyhogy ez a várakozásaimat bőszen felülmúlta. Bevallom ha ez nem is lesz ezentúl, de nincs vita én már azzal is kiegyezek.
Áron tegnap estére belázasodott és nagyon rosszul aludt. Reggelre folyt a füle így ma a fülészeten voltunk. Középfüll gyulladása van, jó nyűgös le sem szakad rólam.

Ne haragudjatok, hogy nem írok többet, de most csak ennyire futotta az időmből.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: