Új privát üzeneted érkezett!

Orsi! Nem ez határozza meg, ki milyen anya, itt mindenki csak a saját tapasztalatából beszél, az itteni lányok is majd elmondják utólag, hogy történt és jó volt-e nekik. Bálint első éjszaka volt bent (este fél 6kor született), akkor nem is adták oda. Reggel 6kor hozták, de én azon az éjjelen egyetlen percet nem aludtam! Nekem az volt a jó, amikor ott volt. Utána egyszer vittem be 2 órára, amikor nagyon bedurrant a mellem, és fejnem kellett a mellszívóval, hogy kiforduljon a mellbimbó, hogy a gyerek egyáltalán be tudja kapni. De nekem az volt a jó, hogy mellettem van. :lol: :lol: :lol: (SZerintem ritka, ha valaki nincs kikészülve szülés után, de én olyat is láttam, hogy máshap a csaj törökülésben ült az ágyon és szoptatott, + egész nap látogatókat fogadott - semmi baja nem volt! No, nekem MINDEN bajom volt, alig éltem, bevallom férfiasan. :lol: )

dkata
 
 


Csajok! Itt már több a babás hozzászóló, mint a babaváró :D Babavárósók, álljatok a sarkatokra, és küldjetek vissza minket a helyünkre :D
Én első éjszaka adtam le Zalánt 11-től 6-ig, és úgy sem aludtam semmit, annyira fel voltam spannolva :D utána nem adtam le, aludni akkor sem aludtam :D Én olyan adneralin-löketet kaptam szüléskor, hogy 1 hétig, 1 óránál többet nem aludtam egyszerre :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Sziasztok,

Jucmuc, :lol:
en nagyon szivesen hiradoznek,szoval ha gondolod akkor atkuldom a mobilszamom priviben :lol:
Drukkolok hetfore hogy Davide szepen hizzon+++

Veda,
gratula az akrobata Mazsolahoz,a kis titokzatos jol megtrefalt titeket :lol: :lol:

Lafi,
jobbulast es gyors felepulest hogy mihamarabb otthon lehess++++

Latom ez a korhazas tema elegge felborzolta a kedelyeket,en szeretnem ha a pici vegig mellettem lenne, de megertem azt is aki esetleg annyira kimerul hogy kicsit pihenni szeretne.Donikanak igaza van,itt mindenki a legjobbat szeretne a picijenek ki igy ki ugy es ez igy van jol... :lol: :lol:

Tegnapi nap borzalmas volt vegig veszekedtem a belga hatosagokkal a delutant :cry: Ma reggel meg meghuztam a kocsim :twisted: :shock: Meg soha nem fordult elo nem tudom mi volt velem,nekimentem egy oszlopnak a parkoloban :shock:
Jo hir viszont hogy megjott a babakocsink :lol:

Kép
petitpois
 
 

 
 

Petitpois!
Biztos bosszankodsz a kocsid miatt, de ilyen előfordul, főleg ha nálatok is olyan síkosak az utak, mint nálunk! Lényeg, hogy Ti jól legyetek! :wink:
Babakocsiról komplett képet kérünk!!! :lol:

Kép

Kép
donika
 
 


Donika,
a kocsit itt a melygarazsban huztam meg beparkolas kozben :oops: tehat meg a sikos utra sem foghatom :oops: :cry:
De szerencsere csak a renszamtabla egy resze es a lokharito egy pici resze serult :oops:
Bkocsit majd szombaton hozzuk el,ahhoz kell apa is :lol: Dobok mindekepp fotot :lol:
Tietekrol meg nincs hir?

Kép
petitpois
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a vizsgálatokról.

Hááááááááááááááááááááááááát.........................
NST-jo lett,ügyes volt a baba.
Aztán lementünk egy vizsgálóba,megnézett,teljesen zárt vagyok még.
Aztán jött az Uh.Kamra távolságok rendben vannak,és a súlya!!!!!!!!!!!!!!!!!!4041g!!!!!!!!!

Nem hiszem el,akkora hasam azért nincsen.
Így a császi biztos.De lehet,hogy megköveztek,de már beletörődtem,elfogadom,ha ő úgy látja jónak,de mentségére szolgáljon,hogy mondta hogy megpróbálhatjuk símán,hogy hogy indul a dolog.Ja és megkértem,hogy legalább hagy lehessen ott a férjem,és megengedte.

Lafi!!!!!!!!!!!!!
Gyogyulj meg minél hamarabb.....

Pandus!
Jó,hogy itt vagy újra,hiányoztál.

Nyuszika????????????????????

Fanni!
Hogy vagy?

Kép
csiperke
 
 


Ja,azt elfelejtettem,hogy 33 hetesen csak 2200g-t mértek,létezik,hogy ennyit hízzon?

Kép
csiperke
 
 


Sziasztok Lányok!

Petitpois:
Érthető hogy nehezedre esett dolgozni menni hisuen ilyenkor már legjobb itthon lenni. Vigyázz magadra nagyon. Gratula hogy az UH-n minden rendben.

Fendike:
A gyógyszertárba lehet kapni orkenőcsöt az a neve hogy ung.nazále. Mi ezt használjuk a korházba a gyerekeknek mert a transzplantálásnál a nyálkahártyájuk tönkremegy meg rátesz a klíma is. És nekik is jó szokott lenni. Ezt bele kell kenni az orrodba. Kicsit mentolos.

Lafi:
Nagyon szorítok neked hogy mielőbb rendben legyen minden és csak Hunorkával kelljen foglalkoznod. Szerintem egy időre eleged lesz a korházbol. Mielőbbi javulást kívánok!!!

Fanni:
Nagyon sajnálom hogy ennyire hátfájós vagy. Pihenj sokat hátha ugy jobb egy kicsit. Gratula a 12. héthez!!! Nekünk is a 18. heti genetikain mondták meg először a nemét.

Donika:
Én egyet értek Dkatával. Nálunk papásszülés lesz és én is azt szeretném ha kint lenne velem Krisztián. Mire hazamegyünk már össze is szokunk. Na meg jobban lehet ugy követni a dolgokat ha ott van velem.

Fendike:
Orsika biztos jól érzi még bent magát. Tudni fogja mikor kell utnak indulni. Még van időd.

Kisfóka:
Én A Rh-negatív vagyok. A férjem A Rh pozitív. Nekem most lesz a jövőhéten a 3. vércsoport ellenörzésem hogy nincs-e ellenanyag a szervezetemben. 1-2-3. trimeszterbe néznek vércsoportot a negatívosoknál. Legalábbis nálunk. És szülés után majd kell kapnod Anti-D-t hogy a következő terhességnél se legyen gond.

Jucmuc:
Én még ilyenről nem hallottam de örülök hogy a baba jól reagált rá. Pihizzél sokat

Véda:
Gratulálok hogy minden rendben van és hogy szépen fejlődik a kis pocaklaló!

Csiperke: Nem semmi sulya van Orsikának!! Köszi hogy hiányoztam

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


Sziasztok Lanyok! :D

Donika!

Köszönöm szepen! :D En is nagyon bizom a hetföi vizsgalatban, egyfolytaban mondogatom neki, hogy egyen! :lol:

Kata!

Köszönöm szepen a jo tanacsokat! :D Szerencsere a cukrom rendben van, a vernyomasom is merem minden nap. Azt hiszem ma eszem egy nagy tanyer spagettit! :D
A mozgasra is nagyon figyelek különösen most.
Tegnap este sikerült beszelni az orvosommal es O is kerdezte a magzatmozgast.

Erika!

Pontosan ugyanezt a szot hasznalta az en orvosom is amikor attelefonalt, hogy atküld ctg-re. Hat eleg rossz volt hallani "ritardato"... Nagyon köszönöm megegyszer, hogy megosztottad velem a tapasztalataidat! :D

Petit!

Sajnalom a hatosagokkal valo csatazast, + me'g a kocsi is.. :evil: Viszont szombaton mentek a babajarganyert! :lol:

Köszönöm szepen ha vallalod a hiradozast, igy kicsereljük a szamunkat s ha gondolod en majd hiradozok kb.11 het mulva amikor megerkezik a Te picurkad! :D

Csiperke!

Nagyon örülök, hogy minden rendben a babaddal es, hogy ilyen szep nagyra nött! :D

Szep napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Icsilya!
Köszönöm szépen a krémek nevét. Gondolom gyógyszertárban vagy drogériában be lehet szerezni, ugye?

Donika!
Köszi kérdésed, a hasam már annyival jobb, hogy este görcsöl csak. Hatnak a gyógyszerek, magne citriirből napi 1500 mg+magne b6 és seduxen.Ennyi gyógyszertől nem csoda, hogy jobban viselkedik! :wink:

Petitpois!
Sajnálom az autót! :(

Nyuszipuncs és Donika!
Köszönöm a választ az RH- vércsoportra.Én az első trimeszteres ellenőrzésről lecsúsztam, mert itt csak 16.dik héten van először vérvétel és akkor néznek mindent!

Bár én még messze vagyok a szüléstől, én szeretném, ha velem lenne majd a baba, remélem júniusig ez lehetséges is lesz, mert jelen pillanat nem tudják megoldani a babás szobákat, mivel kicsi a klinika. Illetve van VIP szoba, napi 10.000ft-ért, azt hiszem 2 db.
Szomszédom szeptemberben szült, 10 ágyas kórteremben volt és az egyik anyuka, mivel nem volt már a szülőszobában hely, a kórteremben szült! :twisted: NO KOMMENT! Legalább a kezelőbe kivihették volna, vagy tudom is én!


Kisfóka

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Kisfóka!
Nagyon durva, hogy a kórteremben szült, nem is gondolnám, hogy egy akkora város, mint Szeged ilyen lepusztult kh-a van, vagy legalábbis ami a szülészetet illeti!

Csiperke!
Hú, tényleg nagy baba Orsi, azért 5 hét alatt majdnem 2 kg, hát sztem is sok! A párod bent lehet a császárnál, vagy vmit félre értettem?

Petitpois!
Majd jövő héten rákérdezek a bkocsira, már én is várom! :lol:

Én mostanában állandóan ennék, tele vagyok, de akkor is, néha bármit, csak ennivaló legyen! Mekkora hülyeség! :lol: Még este 10-kor is ennem kell, mert egyébként éjszaka felébreszt a pici, és akkor kell ennem, addig nem nyugszik meg!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika!
Nem lenne itt semmi gond, ha nem született volna az a csodálatos ötlet, hogy a városi kórházban megszüntetik a szülészet-nőgyógyászatot, mert így Szegedet plussz egy csomó környező települést a klinikának kell ellátnia! És a klinikának nincs ekkora kapacitása, szóval az hogy káosz van, az enyhe kifejezés.
Ezért nincs időpont, ha nem lenne fogadott dokim, akkor a 12 hetes uh-t se tudták volna megcsinálni, csak később, mert nem volt időpont, amit már 7 hetesen kértem.
Most azért nem tud a dokim segíteni az időpontban, mert a 18 hetes uh-t kötelezően más orvosnak kell megnéznie, több szem többet lát alapon!
Persze a dokim folyamatosan nézi a babát, de a kiskönyvbe kell másik doki pecsétje is!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


tényleg elég gázos a helyzet! :( Nálunk is úgy van, hogy a 18. hetes uh-t nem akármelyik végezheti, csak az a nődoki, aki genetikus, vagy legalábbis van vmi papírja róla, és annak vallja magát, az én dokim az egyik, de a Hajdú drnőnek a közelébe sem lép! Szóval, a vidék az vidék!

Kép

Kép
donika
 
 


Donika!
Hát igen. Csak én azt nem értem, hogy van 5 uh gép a klinikán (plusz egy, amivel a rossz élményünk volt), akkor egyet miért nem tudnak kinevezni a kötelező terhességi vizsgálatoknak, a többivel meg csinálják a többi vizsgálatot! Na, mindegy. Én csak reménykedni tudok, hogy változik a helyzet valamennyit júniusig!

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Jucmuc,
ment privi a telefonszammal :lol: :lol:

Kép
petitpois
 
 


Köszi, mar valaszoltam is! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
De sokat írtatok :shock:
Nekem még messze a szülés... s hogy fogom-e akarni egyből első nap a 2 babát magam mellett? Nos, az sokmindentől függ. Pl. ha az ember császáros -mint én leszek- állítólag első nap fel sem-nagyon tud kelni. Akkor meg hogy maradhatnának ott felelősen? Igaz, hogy az is lehet simán, hogy PIC-en lesznek, így nem is választhatok majd...
De szerintem egyik döntés sem elítélendő. Nem vagyunk egyformák...

Véda :P
Én még mindenképp szeretném megvárni a genetikai UH-t (hétfőn lesz) a pocifotóval... s tényleg, neveket is ígértem? :shock: Ööööő, akkor azzal meg inkább azt, mikor végre tudom majd a nemeket, jó? :oops:
Gratulálok a szépen fejlődő -tutti fiú, de szégyenlős- babádhoz!

Judit :P
Nagy drukk Neked, várjuk a híreket.

Pandus :P
Te hogy vagy? És Lafi?

Csipi :P
Te olyan picike vagy! Hogy növesztettél ekkora kislányt odabentre? :lol:

Nyuszi :P
Már Te is 32 hetes múltál :shock:

Petitpois :P
Csak óvatosan :wink:

Rólam: a gerincem stagnál. A lépcsőn botozom, amúgy a járás remekül megy sík terepen, ami a jég miatt szinte sehol sincs :?
Az ülés pocsék, egyetlen kivétel a labdám, amit viszont csak itthon tudok használni, sajna. Hogy megyek egyedül hétfőn UH-ra :shock: még sejtelmem sincs, de addig csak jobb lesz...
Voltam ma a védőnőnél :D Ők amúgy mihez értenek? Mert nekem valahogy volt egy olyan érzésem, hogy semmihez... Na mindegy. Menni kell és kész... de legalább már van kiskönyvem 8)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lafi belázasodott :( szegénynek nagyon elege volt az egészből :(

Csiperke,
Hű mekkora :shock: hát ez már nem kicsi baba az biztos, és még lehet nagyobb is lesz, ha egyben maradtok. Rengeteget hízott.

Mi jól vagyunk nagyon egyben. Holnap ctg, kiváncsi vagyok mit mutat, de teljesen mindegy a lányomat semmi nem érdekli befalazta magát :D

Véda,
Örülök, hogy minden rendben veletek :D

Fanni,
Hát én is így látom semmihez nem értenek igazán :wink: olyan feleslegesnek érzem őket, persze lehet csak én vagyok ezzel így.

Nálunk napi 24 órában velünk lehet a baba, de éjszakára beadhatom ha akarom. Most úgy gondolom velem lesz, persze minden ott fog kiderülni, lehetnek nem várt események.
Vendég
 


No, Fanni, ráhibáztál, nagy részük pont ennyihez ért. A kiskönyvhöz. (Nekem a 4ből 1 értett a gyerekhez is, de azt kirúgták. :cry: )

dkata
 
 


Fanni :D
kb. semmihez :D használhatatlan tanácsok tömkelegével tudnak ellátni.
Csaszi: elvileg 12 ó múlva felkeltenek, legalábbis hacsak nem éjjel szülsz, akkor másnap 6kor felkelés :)
de ikreket csaszi után szerintem 24 órára nem lehet kikérni. persze lehet, csak nem tudom ki bírja.

Lafit megműtötték, de ma belázasodott :( még nem tudja, mikor mehet haza.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szaizstok!

MA voltam ismét Uh-n, de a saját dokimnál!és meghallgattuk a baba szívhangját is! :lol: annyira megható volt. eddig ugye csak láttam. imádom!

Kép

FAnni gyógysimi hátadnak, gratula a kiskönyvedhez! :lol:

LAfi jobbulást!

Petitpois a hatóság monnyon le!

Donika ez nagyon gáz!

PAndus Én is gondolkodtam a te kórházadon, mert jókat olvastsam rüóla, viszont a dokim máshol avn, és őt meg "szeretem"

MIndenkinek ölelés!
Vendég
 


Lafi! Gyógyulj meg hamar!!!

Boni! Nagyon szép kisbabád van! Megértem, hogy meghatódtál, hiszen már több mint 9 hete igazi anyuka vagy!!! :lol:

dkata
 
 


ezt érdemes elolvasni! http://velvet.hu/poronty/2008/01/05/mag ... _lelegzik/

dkata köszi :lol:
Vendég
 


Ma meg senki nem irt? :shock: 8) :D

Fanni!

Köszike! :D Drukk a hetföi uh-hoz es a kiskönyvhöz! :D Es remelem a gerinced is rendbejön lassan! :D

Boniko!

Hat persze, hogy imadod! :D Ugye milyen jo latni ezeket a fotokat... :D Tetszett amit belinkeltel!

Lafi!

Jobbulast kivanok Neked! :D

Lanyok! :D

Kellemes hetveget kivanok mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Azt hittem, már mindenki szülni ment... aki nem az meg olvassa... :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Lányok, sztem felesleges ezen vitázni, mindenki csinálja úgy ahogy jónak látja! Különbözőek vagyunk, különböző gyerekeket fogunk különbözőképpen felnevelni.

Jucmuc,
ettől én is nagyon megijednék, remélem minden jól alakul hasonlóan Erikáékhoz...!

Csiperke,
voltam dokinál, legyintett erre a lepény témára, aszondja hogy ennek annyi a jelentősége, hogy tudjanak róla nem csak 1 lepényrész van és nehogy bent hagyják mondjuk a kisebb darabot
de nem befolyásolja a szülést meg semmit, ne foglalkozzak vele

Boniko,
gratula!!! :D

Véda,
örülök, hogy minden rendben és happyk vagytok! :D

Kép
fendike
 
 


Boni :P
Nagyon cuki baba :wink:

Judit :P
Köszönöm!

Tényleg furi ez a nap. Sem a kaális párok fórumán, sem itt nincs szinte senki ma :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boni,
Már most nagyon édes a babád :wink:

Lányok!
A beültetéses topicban megszületett egy lombikos kismama(Kis-Csillag) babája 25 hetes 700 g. Kérlek ti is drukkoljatok nekik, hogy minden rendben legyen Zsombor babával!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Hűha, nagyon koraszülött, de borzasztóan drukkolok neki, hogy egészségesen élhessen!
(Ez a név úgy látszik ilyen szempontból nem valami szerencsés...)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Pandácsak :D
drukkolunk nekik.
Az indexen van egy korababás fórum, ott a lányok nagyon-nagyon sok infóval tudnak szolgálni a mamának, ha netközelben lesz írd meg neki, hogy esetleg nézzen be.
Sok-sok kérdésére kaphat választ!
a 700 gr nagyon szép súly ebben a korban!
ha érdekli beírom majd a linket.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Pandus!
Nagyon drukkolunk nekik!!
És imádkozunk értük!
A 700 g tényleg szép suly ebben a korban!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Köszönöm lányok!! Szükség van ilyenkor mindenkire!!

Orsi,
Majd ha otthon lesz elkérem tőled a linket, köszönöm. Nem tudom mikor engedik haza, úgy vágták ahogy a régi császárosokat :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Szerintem már senki nincs itt,de képzeljétek,kicsúszott az a "nyákdugó".Felhívtam a szülésznőt,hogy most mi van,de lehet,hogy csak napok múlva tőrténik az esemény.
Ma furcsán éreztem magam,fáradtnak,mindig aludtam volna,folyamatosan éhes vagyok,kicsit fájt a hasam és a derekam.
Most sincs semmi tünet arra,hogy esetleg megszületne a bébike.

Kép
csiperke
 
 


Nagyon-nagyon drukkolok Kiscsillagnak, hogy szepen fejlödjön kint a babaja!

Csiperke!

Ez izgi! :D Hogy törtent? Csak azert mert ket nappal jarsz elöttem... 8)

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Csiperke! Nagyon szorítok... Ha fáj a derekad, lehet, hogy elindult. Lehetnek napok, de órák is! Sok szerencsét, erőt, kitartást, boldog találkozást!

dkata
 
 


Jó regeglt!

Kis-Csillagra és babaácskára gondolok már tegnap óta!

CSiperke +++++++++++++++++++++
:lol:
Vendég
 


Csiperke,
Drukk++

Boni,
Én is majd felhívom őket ma is, remélem tudnak mondani valamit az orvosok ami tényleg bíztató :roll: Én is majdnem ennyi voltam amikor kórházba kerültem(picit idősebb) tényleg hálát adhatok az égnek, hogy egyben maradtunk. Most már az se érdekel ha örökké pocakos leszek.
Vendég
 


Pandus azért Dórika ne maradjon örökre odabennt! :wink: és igen áldás, amikor nem történik baj!

Zalaegerszege van Kis*? mert úgy emlékszem zalai! nem? Kitartást kívánok én is Neki!
Vendég
 


pandácska* írta:Orsi,
Majd ha otthon lesz elkérem tőled a linket, köszönöm. Nem tudom mikor engedik haza, úgy vágták ahogy a régi császárosokat :roll:

ha sietni kell és nincs jó helyen a gyerek, akkor az esetek ca. 5%ban ma is hosszanti irányban végnak, mert egyszerűen máshogy nem lehet a gyerekhez hozzáférni.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Ilyenkor tovább kell a kórházban maradni? Érdemes a tejcivel foglakozni? Fejni, homeos stb?
Vendég
 


Pandácska,

nagyon szorítok én is Kiscsillag babájáért!
Szerintem a teje be fog indulni,ha nekiáll fejni!Nekem csaszi utáni 3.-ik napon már volt tejem,pedig a 31.-ik héten szültem.

Türelem és kitartás!

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok.

újra itt. 4 lyukam lett, egy a két mellem között, egy a jobb mellem alatt, egy a jobb bordám alatt, egy meg a köldöknél.

még tartani akartak, aláírtam egy papírt hogy megyek saját felelősségre.
mensizek és nem hitték el, szerintük korai, át akartak utalni nőgyógyászatra.

nem hagytam.aláírtam a papírt,hogy én akarok elmenni stb.

nődokim azt mondta, mivel nincs tej, nem is volt, meforalt végig szedtem, éppen lehet. hogy már mensi....remélem.bár a műtét nem kavarhatott be, ez epe és nem petefészek körüli volt és a sebész is azt mondta, ez nem kavarhatott be.

tök fura, megint mensi....

köszi a drukkokat!
Vendég
 


Lafi!

Ennyi megprobaltatas...sajnalom! :( Viszont nagyon örülök, hogy otthon vagy a kisfiaddal! :D Gyogyulgass!

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Beszéltem Kis-csillaggal. Volt Zsombornál nagyon édes baba mozgatta a lábait, kerek fejecskéje van, 30cm :D már pisilt egyszer, ami nagyon jó. Kap antibiotikumot meg valami szurit, hogy érjen a tüdeje, ingerekre jól reagál. Bódításban van, hogy ne legyenek fájdalmai. Doki mondta, hogy még bármi lehet, de bízni kell a legjobbakban. Kis* jól van csak fáj a sebe, lassan beindul a teje és ha jobban lesz Zsombor, akkor majd kaphat belőle.
Vendég
 


Teszek fel egy mai pocakot. Szerintem nem lett nagyobb, csak kerekebb :roll: mindenkitől kérek képet :wink: mindig elfelejtitek :?

Csiperke,
Mizujs??

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap este nem tőrtént semmi már.
Ma hányingerem van,rohadt sápadt vagyok,persze anyosomék most jönnek.Nagyon picit görcsölök,szerintem leghamarabb este lesz valami,vagy még napok kérdése.
majd meglátjuk.

A "nyákdugó"egyszerűen csak kicsuszott,pont a mellékhelységben voltam,néztem,hogy ilyen belőlem még nem folyt,aztán gyorsan reagáltam hogy ez csak az lehetett.Még utánna is jött egy kis mennyiség,de nekem nem volt véres,csak egy kicsit barnás.


Puszi mindenkinek.

Ha nincs semmi este még jelentkezek,ha van,Fannival üzenek majd.

Kép
csiperke
 
 


PAndus köszi a hírt Kis*ékról! továbbra is gondolok rájuk!

és nagyon gyönyörű a pocid!

Csiperke vendégség kellős közepin majd mehetsz szülőszobára! :wink:
Vendég
 


lafi remeélm most már otthon maradhatsz a kis drágáddal!
Vendég
 


Lányok
2 kispasi és 1 kislány után eladnám a babaruhákat. Lehetőség szerint csomagban.
Ha valakit érdekel ruha, akkor írjon e-mailt!

pl. érdekel 4db body hosszúujjú meg 2 plüss rugi 56 os méretben és hasonlóak.
én akkor fotózom (ha valaki csak érdeklődik és válogatna, szívesen lefotózom 3-4 képre az össze ruhát)

méret: 56-68
68tól felfelé lányos még nincs, mivel Lili még most kezdte a 68as méretet :) de pasis van bőven.

ruhatípusok: body (leginkább hosszú ujjú), póló, pulcsi, rugi (ujjatlan, ujjas, pamut, plüss), egyberészes ruhák, nadrág, kantáros nadrágok, kiskabát

önreklám vége, ebben az évben ilyennel nem jövök :) :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Jucmuc: Szorítok neked hétfőre hogy minden rendben legyen

Kisfóka:
Hát ez nagyon durva hogy a kórterembe szült. Legalá
bb a többiekre lettek volna tekintettel.

Fanni:
Neked is és mindenkinek ugyis a szülés lefolyása dönti el hogy mit tud bevállalni. De szerintem itt mi mindnyájan a legjobbat szeretnénk a babáinknak. Igen már én is 32/+4.napos vagyok.
További javulást kívánok neked.

Lafi:
Nagyon sajnálom. Igazán kijut neki minden roszbol. Bárcsak vége lenne már és hazamehetne Hunorkához!!!!

Boniko: Gratula a0 pici szívhanghoz. Kis cuki a fotón.

Nagyon drukkolok a kis picur Zsombor babának.

Csiperke:
Kezd izgalmas lenni . Lassan te következel. Szorítok neked

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: