Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betti!

Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy, de bíztasson az a tudat, hogy legalább Te tudod, hogy miden rendben, na meg azt, hogy egyszer ennek is vége lesz! Ha annyira gáz, tényleg írasd ki magad!

Nócika!

Sajnálom, de ne add fel, új hónap, új remények! Nektek tuti a 2008-as év hozza meg a kis bébikét! :wink:

Gabi!

Drukk a dokihoz, hcg-hez nem tudok hozzászólni!

Én tegnap szinte mindennel végeztem! :D Megcsináltuk a kiságyat, mármint feltettem az ágyneműt, mert össze már össze volt rakva egy ideje. felszereltük a forgót, összeraktam a baba hazahozós ruciját a hordozóba, nagyjából összedobáltam a kórházi csomagot is, bár ebben még akad hiányosság :oops: Valahogy úgy érzem, hogy meg kellett csinálnom, na nem azért mert bármi történne, csak így érzem magam biztonságban, hogy már ez is megvan. Szerdán megyek uh-ra már nagyn várom, habár ez most csak olyan kórházi 2d-s 3perces lesz, de valami adatot azért csak mondanak majd a kis Eszti babáról, hogy mégis mekkora, meg persze azt, hogy minden okés :wink:

Itt most süt a nap, ha felkelt a kis rosszcsontom, végre irány az utca, és sétálunk egy nagyot! :D Baromira mozgáshiányom van az elmúlt 2 nap miatt! :(

Mindenki vigyázzon magára nagyon!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
HŰŰŰŰŰŰ,de eltünt mindenki!!!! :(
Nekem változatlanul nagyon hiányzik apa.Viki holnap megy először uszás oktatásra.Már nagyon bevan zsongva.Alig várja már a holnapot.Közölte velem,hogy korán feküdjünkle,mert akkor hamarabb lesz reggel :D :lol: :lol: Kis drága még nem fér a fejébe,hogy reggelig az eltelt idő az ugyan annyi :roll: :lol: Imádom!!

nócika!
Sajnálom piroskát,de majd a következő hónapban sikerül.Ne add fel!!Milyen központba mentek?

Gabi!
A HCG-hez én sem tudok hozzászolni.A dokihoz nagyon szorítok!!

Betti!
Sajnálom,hogy ilyen rossz a közérzeted,kitartás!!Azt gondolom,hogy ezt te már nagyon vártad.........!!Hol dolgozol az EÜ-ben?

Viki!
Bízok benne,hogy épségben hazaértetek,mert a járdákon ami jégréteg van az nem egyszerű.Vagy nálatok rendesebb lakók vannak?Alig 1-2 ház előtt van eltakarítva a jég itt is,borzasztó.

Kép
Kép
a.ibici

ibici!

Sajnálom hogy apa nélkül vagytok!
Vasárnap az én párom is elmegy 1 hétre én sem vagyok valami hepi

Hát vártam a babát persze csak arra számítottam mint a rékával nem volt ilyen gáz!És hát a munkahelyen nem tudják még és nehéz így 100% teljesíteni
gyógytornász vagyok Hévízen!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Ma megint leadtam egy munkát, így végre tudok írni. (meg lazsálni, tévézni, stb :)

Meg kíváncsi voltam már a vonalzóra is, ciki, hogy nem tudom, pontosan melyik hétben vagyok.. :oops:
Csak valahogy annyira biztosra veszem, hogy a megsaccolt május 15 túl korai időpont...

Betti,
fura, hogy ennyire más a két gyerkőcnél.
A hányást, émelygést én is nagyon nagyon nehezen viseltem, néha már hisztiztem is miatta, de akkor a te példád alapján reménykedem, hogy a következő babánál már meg sem érzem... :D
Én szerencsére itthon dolgoztam akkor, és épp nem volt túl sok munka, nem tudom, hogy viseltem volna az irodában ülést, pláne az utazgatást az országban, amit előtte kellett csinálnom! :roll:

Dodó,
én is kb egyszerre fogok szülni az unokatesómmal nyár elején :D
Örülök, hogy ő is teherbe esett, mert már régebb óta próbálkoztak, meg idősebb is, szóval kezdtem magam kicsit kényelmetlenül érezni...
De furcsa mód, a babavárás ellenére sem lett szorosabb köztünk a kapcsolat, szóval szerintem utána se lesz... :(

Ibi, Betti,
Hogy vagytok?
én is egyedül leszek a jövő héten (illetve ketten, egy testben), Apa nélkül... De előre tisztáztuk, hogy májusban már nem utazik sehová... remélem ez csak rajta múlik majd... :)

A fülkilukasztás nekem eszembe se jutott :shock:
de szerintem én is várok majd vele, hisz a sajátomat is csak pár éve lukasztattam ki... persze ha lány létére mindenki azt mondja: "de édes kislegény" akkor lehet, hogy átgondolom a dolgot :D
Vendég

Mi fél évesen furattuk ki a fülét és úgy gondolom jó volt így!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok! Megjöttönk! Köszike az eggyüttérzést! Amúgy meddö központban voltunk. Ma volt az elsö randink a védönövel. Aranyos és kedves volt. Most kell elkezdenem hömérözni, meg elküldött minket egy csomo vizsgálatra. Márciusban kell legközelebb mennünk, ja és szednem kell az elevit gyogyot! :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nóci: Fel a fejjel, lesz ott még kis tappancsok csoszogása hamarosan :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Képzeljétek van a férjemnek munkája :lol: :lol: :lol: Ma felhívott egy hírdetést este telefonált a nő megkapja az állást :lol: :lol:

ibica!Édi nagyon Viki.Apa hiányt hogy viseli?Egyébként Ő nagyon apás?

Borsika!Neve vannak már?

Betti!Sajnálom,hogy így megvisel a terheség.Nekem anyum mindig mondta,hogy sajnos sem két gyerek sem két terheség nem egyforma :? Rékával voltál rosszul?Ez olyan igazságtalanság sogornömnek semmi baja na jó már 10kg rajta van( :twisted: )de akkor is én is voltam olyan rosszul :shock:

Nócika!Én szorítok,hogy úgy járjatok mint itt sokan,hogy magától összejött és nem kellett semmi beültetés :)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok.:)

Még duopakk. :lol: :lol: :lol:
Jóslók rendesen jelentkeznek,úgy 20 percenként keményedek,de eddig ennyi,semmi erősebb,gyakoribb...
Viszont szinte alig mozog...Ez lehet valami jel,bár már nem hiszek bennük.
:lol:

Betti
Kitartás!!!És mindenképp menj táppénzre!A Te munkád nem épp a legszellemibb tevékenység...pláne ilyen influenzás időszakban. :?

Gabi
Gondolom agyerekek is sok erőt adnak!!!Szorítok,hogy rendben legyen minden!!!!

Magi
NAgyon szép a fülbevaló.
Anno Dorka 4 hós volt amikor kapott fülbevalót,most nem vettünk,de a dokinő először úgyis sajátot lövi be,amit majd ki kell cserélni 6 hét után.Szóval lehet kilövetem az újszülöttosztályon...
Akkor már egyáltalán nincs akció a Nextben????:(

Borsika
Te is szépen haladsz.:) Mikor voltál UH-n????

Nócika!!!
++++++++++++++++++++++++++
Remélem márciusban már jó hírekkel mész vissza akp-ba. :wink:

Ibici
Ez Viki napja.:) Gondolom milyen mosollyal ébredt.:)

Holnap NST...ha pedig hétfőig kibírom doki...de addig még sok víz lefolyik a Dunán (is). :lol: :lol: :lol: Meg remélem a lábamon is. :lol:

Szép napot.:)
Vendég

Sziasztok

Hát reggel nagyon paráztam, már hasmenésem is volt, annyira féltem a dokitól, de apa nagyon rendes volt, eljött velem.
Mint ahogy számítottam a szövettan semmi kórosat nem mutatott ki, negatív lett. Meg vizsgált, uh is volt minden rendben van. Mondtam neki hogy fájdogála jobboldalam, megnézte a petefészket, nem volt benne tüsző, megnézte a baloldalt is, nevet, és lám ott volt benne 2 tüsző. Az egyik 9 a másik 10 mm. Teljesen spontán, magától van peteérésem. Hurrá ennek aztán tényleg nagyon örültem, mert tudjátok az utóbbi félévben magától nem volt peteérésem. És fogytam 3 kilót. Szerinte ez a műtét rendbe tett odabent mindent, és vissza ál a szervezetem. De jó is lenne.
Azt mondta hogy erre a tüszőre ne gyurjunk. Várjuk meg még a következő vérzést is, és csak utánna. Viszont ha megjön akkor utána a középidőben mennem kell uh-ra és megnézi hogy van e peteérés.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!Tök jó,hogy most jó híreket kaptál :lol: :lol: Szegényke nagyon félhettél ha ment a hasad.Montad neki,hogy voltatok már együtt?Lehet ha a baba elött csinál egy eü kaparást hamarabb renbe jössz és a baba is megmaradt volna :roll:

Lego!Várjuk ám a híreket ha meg van Hédi baba :wink: :wink: Engem 19-én megnyugtattak itt baba még nem lesz 1hétig tuti 20-án reggel már anyuka voltam :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata lehet, de mivel nagyon féltem a műtéttől ha felajánlotta volna se bizti hogy belemegyek. Persze most már másképp gondolom mert nem volt olyan ördöngősség. Nem baj, lehet ennek így kellett történnie.
Nem mondtam neki, de nem mondta hogy nem lehetünk együtt. Minden rendben van, szépen helyre jött a nyálkahártya is.

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Betti!
Kitartas!
Irj majd orvos utan, hogy mi volt.

Kata!
Jo hogy van apanak munkaja.
Gratulalok.

Ibici!
Gyere, hogy teljen az ido.

Lego!
En most teged nem irigyellek, csak majd ha tulleszel rajta.
Megy a drukk. +++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Orulok, hogy minden rendezodni latszik nalad is.
Megy neked is a drukk.

Nocika!
Sajnalom, hogy megjott.
Neked is kitartas es sok +++++++++++++ a kovetkezo honapra.

Viki!
En is kesz vagyok teljesen, mar csak par doglot kell beszereznem.
Tena bugyi, betet, bimbokrem. Talan ennyi. Na meg a kistesonak koldok es egyeb gyogyszertari cuccok kellenek.

Moni merre vagy?

Lanyok!
En most annyira faradt vagyok mindig, hogy 9-nel elobb nem birok felkelni este meg mar 9-10 fele alszom.
Egesz nap csak aldunek.

Zolival pont ennyi idosen voltam uh-n es akkor a becsult sulya 1116 g volt. Szolval novekszik odabent a kisteso remelem es jovoheten lesz neki ennyi a sulya. Penteken megyek Uh-ra.

Most csutortok vizsgazom es penteken szigorlatozom, igy nem leszek.
Drukkoljatok majd legyszives, hogy sikeruljon.

Magi
Vendég

Magika!Megy a drukk a vizsgákhoz+++++++++++Köszi a garatuláciot :lol: Tényleg eldölt már a pici neve?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!

Meg nem dolt el.

Emese vagy Katalin.

De meg nem tudjuk melyik.

Zoli meg mindig Mariazik.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Vagyok, csak olvaso uzemmodban, de lesz ez meg maskent is! :wink: Ma epp ujra keszulodunk, este indulunk Pestre vonattal, majd 4 nap mulva Angliaba. Mar a gondolat is lefaraszt :evil:

Nektek minden jot, majd a "letelepedesunk" utan hosszabban jelentkezek. :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Magi!
Drukka vizsgához!

Legó!????????????

Móni!
Örülök hogy jelentkeztél!

Hát lányok nem elég a hányinger hányás 2 napja náthás is lettem azt hiszem nincs mit tenni táppénz!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok,

tegnap hirtelen felindulásból elmentem jógázni (itt van a fitnesz terem a földszinten) és olyan jól éreztem magam! Nagyon hiányzott már némi mozgás, még ha ilyen kis lassú is..

Nóci,
nagy nagy drukk, hogy mielőbb bepottyanjon egy baba meglepinek!

Gabi,
örülök a jó híreknek! Mostmár akkor a következő körben mehet a "gyúrás" ezerrel! :D

Kata,
név ügyben még mindig nem vagyunk túl határozottak... :?
Boglárka és Laura jön egyelőre szóba, de valahogy egyik sem az igazi...
Ha fiú lenne, maradna a Bence, abban legalább már megállapodtunk...

Ja, és nagy gratula a férjed munkájához! Ilyenkor biztos nem lehet könnyű úton lenni! Vagy ez most milyen munka? Ő mindig maga szerzi meg magának az új munkákat?
Az én férjem is sokat utazik az országban meg gyakran külfölre is megy... :( szerencsére az építőiparban a január inkább holtszezon, így most marad neki a papírmunka az irodában, meg a évi költségvetés, tervek, riportok, stb...amit utál...

Lego,
nagy drukk és rengeteg energiát küldünk! Igazából persze nem tudom, mit kell ilyenkor kívánni, mert magamat el se tudom még képzelni szülés közben...

(Ezt neked most nem kell meghallani, de rettegek... :oops:)
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok egy kicsit! :)

Ma olyan édes volt Peti, leültünk ebédelni paprikáskrumplit (Benianyu, mióta írtad, hogy azt főztél a fiúknak a lencse helyett, azóta kívántam, és ma lett belőle ebéd :lol: :lol: :lol: ) céklával. Na ugye azt már írtam korábban, hogy mit művel Peti a céklával :lol: Szóval megevet egy nagyon kicsi adag paprikáskrumplit egy nagyon nagy adag céklával, és egyedül :D ami nálunk nagy szó, mert alig alig akar egyedül enni, ma meg mondta, hogy "baba eszik egyedül, anya, tudok egyedül enni"
és olyan aranyos volt, ahogy villával evet és folyt rajta a cékla leve :lol:

Most meg megfőztem a spenótot holnapra, mert ugye megyünk reggel uh-ra így nem lesz időm főzni, ki tudja mikor érünk haza, majd sütök hozzá tojást, az megvan 2 perc alatt :)

Amúgy reggel jó kis reggeli tornával indítottunk, mert Peti úgy összepisilte az ágyat, hogy ihaj! :( Még jó hogy alatta volt a gumilepedő, így csak az ágyneműt, meg a plédet kellett kimosni, de az is 2 adagba fért csak a gépbe, persze rögtön teljes ágynemű csere, miután a gyereket átöltöztettem, nehogy megfázzon. Szóval ennél jobban is indulhatott volna a reggel, de nem baj, ilyen úgyis ritkán van szerencsére :)

Voltunk ma két nagyot sétálni is, olyan szépen sütött a nap! :D:D:D Egész más kedve van az ember lányának ilyenkor! :D

Borsika!

Örülök, hogy jól érezted magad a jógán! :)

Magika!

Magy a drukk a vizsgához! :) Ügyi vagy, hogy már így össze vagy készülődve! :)

Lego!

Megy a drukk Hédihez, majd remélem megtudjuk, ha kibújik a kisasszony! :wink:

Betti!

A legjobb megoldás most, ha elmész táppénzre! Jobbulást! :(

Kata!

Gratulálok férjed új munkahelyéhez, akkor mostmár jöhet a baby is :wink: :D

Gabi!

Megy a drukk a köv. hónapra ! :)

Móni!

Jó utat nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Borsika!Férjem elötte is benzinkúton dolgozott soför szeretne lenni csak,hogy télen nem nagyon keresnek sofört föleg nem friss joksisat.Úgy terveztük,hogy decemberbe már nem keres munkát olyan büszke vagyok rá,hogy tegnap felhívott egyett és délutánra már volt állása :lol: :lol: De már tuti lány?Mikor mész következönek Uh-ra?4D voltatok már?

Viki!Köszi a gatuláciot.Várjuk ám a beszámolot az Uh-ról :wink: Hát ha ebben a hónapban még a tesó is összejönne akkor nagyon boldog lennék így is az vagyok de akkor teljes lenne az öröm :lol: :lol:

Betti!Tényleg jobb ha táppénzen vagy.Mikor mész dokihoz?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata!
Holnap 1/2 12 re megyek nődokihoz de ilyen náthásan meglát bizti gratulálni fog!
Gratula apának a munkához!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!Ilyen idöben elkerülhetettlen a takony kor és az egyébb virusok.Biztos írtam már én is novemberben lettem terhes és onnantól minden sz...t elkaptam :cry: Ilyenkor az a rossz,hogy nem lehet gyógyszert szedni és lassabb a gyógyulás :? Köszi a gratuláciot :) Holnap gyere ám mesélni mi volt :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Jó reggelt Mindenkinek!

Lassan készülünk uh-ra, már kíváncsi vagyok, de tuti legalább 11-ig ott csücsülünk aváróban, ami Petivel nem lesz túl egyszerű, mert most ugye őt is vinni kell, nem tud rá senki sem vigyázni, minden nagyszülő aktívan melózik! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Nagyon varom a fejlemenyeket Vikitol es Bettitol.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En ma tanulni fogok, mert meg elos sem vettem a tanulnivalokat holnapra.

Magi
Vendég

Viki,Betti
Hajrá!!!Várjuk a híreket! :D :D

Betti
Muszáj pihenned,ezek a hetek nagyon fontosk mindkettőtöknek. Sokat gondolok Rátok! :wink:

Magi
Jó tanulást,sok sikert!!!! Szorítok majd.:)

Délután megyek NST-re,kiváncsi vagyok mit produkál az én drágám. :D :D
Jövök majd a hírekkel.

Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Megvolt az uh, csak 9.45-ig kellett várnom, akkor hívtak be. Peti a körülményekhez képest jól viselkedett, bár mondanom sem kell, ahogy leültünka váróban, közölte, hogy anya, kaka van :? Szóval gyerek jön velem, és keresek a folyosón egy olyan helyet, ahol nincs tömeg, és szép nyugisan tisztába tettem, ne üljön már órákat a kakában szegénykém. :) Majd kergetőztünk egyet, amíg összeszedtem a kakis pelust elfutott a folyosón, de mindegy, ennyi belefér, mert nem volt sem hiszti, sem sírás, szépen beszélgetünk és kivártuk a sorunkat.

Az adatok:

BPD: 8,68 cm
HC: 30,45 cm
AC: 29,51 cm
FL:6,26 cm
fekvés:I.kpf
placenta II. fokban érett
és súlyt nem tudok, mert elfelejtettem időben rákérdezni, a doki meg nem mondta magától :(
A gép szerint az adatok alapján 33+1-nek felel meg, tehát teljesen okés! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!

Drukk az nst-hez! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

2 kg korul lehet a baba!
Zolival hasonlo adatoknal volt 2 kg.

Gratula a szep eredmenyhez. :lol:

Magi
Vendég

Magika!

Köszi, akkor talán nem lesz akkora,mint Peti volt! :lol: De a lényeg, hogy egészséges, és a doki félve kérdezte, hogy tudjuk, hogy mi lesz, mi meg rávágtuk, hogy persze, lány, erre ő: akkor jó, mert most is annak tűnik :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!

Látom engem nem is hiányolt senki!!! :cry: :cry: :cry:
Ma délben megérkeztünk svédországba! :) Végre itthon vagyunk! Nem azt mondtam, hogy nem volt jó otthon, de jó volt visszajönni!!! A replőút is jó volt... az én kis babulim vagy nagyon fog szeretni replni, vagy nagyon fog utálni repülni! Ugyanis ma éreztem először olyat, mintha valami baromi nagy buborékok durrannának szét a hasamban...szerintem ez már Picuri mozgása volt! :lol: Bár furcsállom, hisz ma még csak 14 + 1 hetes vagyok!!

Jaj, mindjárt rakok fel a gépre képeket!!

Bocs, hogy most csak magamról írok....majd még egyszer tzetesen végigolvasok mindent, és akkor majd próbálok válaszolgatni mindenkinek!!!

d.dodó

Na, akkor teszek egy pár képet....bocs, ha kicsit sok!

Kép karácsonyfánk

Kép 12 hetes poci

Kép 13 hetes poci

Kép 14 hetes poci

d.dodó

Sziasztok

Dodó
Dehogynem hiányolunk! :D Nagyon szépen növekszik a pocakod!
Örülök hogy épségben megérkeztetek! :D

Lego
Várunk az nst-s hírekkel! :D

Viki
Ügyes volt Peti a várakozás közben! :D Örülök hogy minden rendben,jók lettek az eredmények! :D

Betti
Jobbulást!Mi volt a dokinál?

Gabi
Jó hogy mindent rendben talált a doki!Csak így tovább! :D

Én egy kicsit zakkant vagyok ma,hajnali fél 2-kor felébresztett Máté,utána nem tudtam visszaaludni.Úgyhogy olvastam 5-ig,aztán hajmosás meg ilyenek,azóta talpon vagyok. :? :shock:

edoci

Sziasztok lányok! Mi ujság?? Én most épp táppénzen vagyok mert nem látok ki a náthábol!

Dodó!
Nagyon aranyos kis pocid van!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Mi is megjöttünk!
CRL:13mm
dobogó szivecske
7+4 napos!

viki!
hogy telik az idő már szép nagy a pocaklakód!

legó!
Várlak!!!!!!!!!!!!

dodó!
Nem semmi mekorra pocid van nekem kb. 5-6 hónap táján volt ilyen az elsőnél most majd biztos korábban fog látszani
De egyenlőre csak puffadás estére!

edoci!
kitartást a mai naphoz!

most megyek a háziorvoshoz!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
De jó! :lol: Örülök! :D Náthád?Jobban vagy már?

Nócika
Jobbulást!

edoci

hát nem látok ki a náthából könnyezik a szemem nincs hangom képzeljétek el,fáj a torkom és néha hányok!Tök jól vagyok! :twisted:
a Réka kinevet :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!Nagyon gratulálok :lol: :lol: úgy irigyellek

Viki!nagyon ügyes Peti és szépen növekszik Eszter baba :lol:

Dodó!nagyon szép a pocid :lol: :lol: Örülök,hogy rendben haza jötettek.Tényleg jó nagy baba bum lesz nálatok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Eleg passzivak vagytok.
Hogy vagytok ma?
En voltam ma vizsgazni, eredmeny meg nincs.
Holnap is megyek.

Dodo!
Nagyon szupik a kepek.

Betti!
Gartulalok. Orulok, hogy minden ok.

A tobbieknek drukk.

Magi
Vendég

Sziasztok

Tegnap nem tudtam jönni mert egész nap mászkáltunk, párom szabin volt. Így a házhoz mentünk rendelni anyagokat, meg jött a villanyszerelő, meg a bádogos, már csinálják a válaszfalakat. Szerdán jön majd a cserép.
Szóval halad a munka, úgy szeretném ha már kész lenne.

Betti jobbulást kívánok neked,
Viki, Betti örülök hogy az uh-on minden rendben volt.

Dodó örülök hogy gond nélkül hazaértetek. Szép a pocid.

kata gratula párodnak.

Hát lányok csak nem bírtuk ki hogy ne legyünk együtt tegnap. Hány mm-nél reped meg a tüsző?

Kép

gabi1

Sziasztok!
Hát mit ne mondjak tényleg nemtúl aktív a társaság.
Én kezdek beletörődni,hogy apa elment :cry: ,de 1 hét már mindjárt eltelik :lol: Holnap 1 hete,hogy már nincs itthon.Sajnos apát nem csíkos teszttel várom.Már barnásodom.Úgy,hogy kicsit szomorú is vagyok :( :(

Kata!
Vikim minden este úgy alszikel,hogy hiányzik neki apa.Meg kell számolnunk,hogy hányat kell aludnunk míg apa jön.Napközben is kérdezi,de este még intenzívebb a dolog.Persze az oviban már mindenki tudja,hogy az apa külföldön dolgozik :shock: :roll: Ki pletykás...nőböl van hiába.

Betti!
Örülök,hogy minden rendben volt az UH-on jobbulást neked!!Vigyázz a babóra :wink:

dodó!
Nagyon helyes már a pocid!!De,hogy nem hiányoltunk!!Hogy vagy?Mikor mehetsz Svédbe UH-ra vagy dokihoz?Mi a következő lépés?

Magi!
Drukk a vizsgákhoz!!Nincsennek tekintettel a pocidra?Elnézőbbek a vizsgáztatók?

Legóval mi lehet nem jelentkezik!!Csak nem babó van???De izgi!!

Nócika!
Neked is jobbulást!!!

edóci!
Kipihented a tegnapi fáradalmaidat?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Sajnalom, hogy barnasodsz.
De ne add fel, mert en is barnaztam, igaz egynapig es elmult, hatha nalad is.

Mar csak harom het, kitartas nektek. Igazabol nem irigyellek.

A vizsgan nem tudom mennyire elnezoek, mert irasbeliztem es holnap is az lesz, igaz szigorlat, de irasbeli.
Talan annyi, hogy levelezos vagyok es terhes, igy egyaltalan nem figyelnek felem, ma is siman tudtam pusizni A4-es laprol. :lol: :oops:

Lanyok!
rajtam van a feszekrako laz.
Egesz nap csak pakolok es takaritok. Pedig hat mar minden megvan.
Nem birok magammal. Ket honap mulva remelem megszulok vegre.

Magi
Vendég

ibici sajnálom hogy barnásodsz, de tényleg még ne add fel, sose lehet tudni.
Szegény kislányod, biztos rossz lehet neki hogy annyira hiányzik az apa.

Vera hogy vagy? nem jelentkeztél.. Holnap uh, gyere majd és számolj be hogy mi volt. Minden rendben lesz tuti, és hallhatod a kicsi szívhangját.

magi azért csak vigyázz nehogy megeröltesd magad. Poci kép nincs?
Ügyi leszel a holnapi vizsgán is.

Én végleg úgy döntöttem hogy erre az évre befejezem, és halasztok. Lehet hogy nem a legjobb megoldás, de most úgy gondolom hogy igen.

Kép

gabi1

Ibica!Sajnálom,hogy barnásodsz azért bizok benne,hogy Magikának igaza lesz :wink: Látod milyen gyorsan telik az idö már 1héttel kevesebb.Kis pletyka fészek de olyan édesek mikor pletyiznek :lol: Tesóm mindig azt híresztelte tesónk lesz :lol: Dokihoz nem mész?Mert mondtad lehet elmész mert már 6hónapja próbálkoztok.

Magika!Drukkolok a holnapi szigorlathoz+++++++Vannak tanárok akik normálisak és figyelembe veszik,hogy terhes vagy meg levelzös család..stb.De velem nem voltak valami elnézök :evil: Mit is tanulsz?Te hol is dolgozol?

Gabi!Szerintem a doki arra utalt,hogy ne számolgasd mikor van pé-d de azért lehettek egymásé apával.SŐT lehet,hogy nem szabad idöszak van most fogan a baba :wink: :wink:

Lego már lehet 2gyermekes anyuka :lol: :lol: :lol: Kicsit irigykedem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Gabi
Az érett, kiszabadulás előtt lévő petesejt (tüsző) 20-25 mm nagyságú.

Magi
drukk a holnapi vizsgához!

Ibici
Nagyjából sikerült kialudnom magam!Bár még tudtam volna!
Ma én is apa nélkül vagyok,pedig ez csak egy nap!Nem pedig egy hónap!De maga a tudat borzasztó! :wink:

edoci

Csajok,látom Lego fent van,úgyhogy biztos még egyben! :lol:

edoci

kata hát lehet, kitudja mit hoz a sors.

edoci köszi.

Nekem is ma tovább van apa a munkahelyen.

Kép

gabi1

Sziasztok!!!!

Olyan aranyosak és kedvesek vagytok!!!Köszönöm.:)

Még mindig egyben. :lol: :lol: :lol: Örökké így marad. :lol: Bár most már egyáltalán nem sűrgetem.Elmúlt az az időszak amikor nagyon nem bírtam,nagyon szülni akartam...Most jó így...még simán kibírnék 2 hónapot is. :wink:
Ma fogorvosnál voltam. (Magi ne figyelj :lol: ) Jajjj de nem szeretem a fogdokikat. :lol: Mindig megkínoznak. :evil: 8) Na jó,viccet félretéve,muszáj volt még szülés előtt meglátogatnom,volt 2 elmaradt ideiglenes gyökértömésem....Most meg eléggé érzékeny,ha ráharapok fáj is,de talán elmúlik... :roll: Ugye Magiiiiii????? :roll:

Ibici
Azért én még drukkolok a meglepihez!!!
Tényleg,tervezted a dokit....hogy döntesz????

Betti
Jobban vagy már????Azért sokkal jobb otthon pihenni,nemde????

Gabi
Jó,hogy le tudod magad foglalni a ház körüli teendőkkel.Kiváncsi leszek milyen lesz,majd kérünk képeket. :wink: Ha kijön a jóidő sokkal gyorsabban telnek a napok. :wink: (bár még csak jan. közepe van :roll: )

Dodó
DE szép a pocid,nagyon formás és tényleg "hatalmas".
Nekem ma is azt mondták,hogy: "miylen piciii..." :evil: :evil: Sokan azt hiszik még vagy 2 hónapom van hátra....

Edoci
Máté megszokta az ovit???Olyan rég írtál róla,mesélj. :wink:

Drukkolok Csajok mindenkinek és ne haragudjatok,hogy ritkábban írok!
Gabi és Betti számát tudom,ha esetleg valaki szeretné még azonnal megtudni a jó hírt küldje el priviben a számát. :wink: Mindenképp írok sms-t.:)

Pussszantás
Vendég

Lego
Máté még mindig nem szokta meg az ovit,pláne hogy karácsony óta nem volt még és jövő héten sem viszem.Úgyhogy utána kezdhetjük előről szerintem! :roll:
Most már hogy így belenyugodtál hogy Hédi még nem akar kibújni,biztos most fog jönni! :lol:

edoci

Lanyok!

Koszi a durkkokat a vizsgahoz!

Lego!
Nem figyelmtem oda. :lol:
Nem tudom mi lesz a fogaddal, mert nem en vagyok a fogdoki. :roll:

Drukkolok neked nagyon es orulok, hogy jol vagy.
Bizti azert jobb most, mert leereszkedett a medencedbe a baba es megkonyebbultel, a felszabadult hely miatt.

A vegen meg tulhordas lesz itt, nem is elobb szules. :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok!

lego!
Írtam privit!

ibici!
egészen pontosan holnap megyek dokihoz......itt svédben. 1-re megyek. Reggeli vizeletet kell vinnem, szerintem vérvétel is lesz....na de majd ha hazajöttem onnan, akkor már okosabb leszek, hogy mit fog még csinálni :). Itt svédben uh csak a 18. héten van, meg egy a vége felé. De ha ez a téma (terhesgondozás, szülés svédországban) bővebben érdekel, vedd meg a januári kismama ujságot!! :D Én is abból tudtam meg sokmindent! Van benne a vége felé egy sorozat, ami a decemberi németországgal foglalkozott, a januári meg éppen svédországgal! :lol: Érdekes volt olvasni!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?