Új privát üzeneted érkezett!

Minket megszálltak a tigrisek :D
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, köszi lányok,minden okés, a kerekegyházi okmányirodában nagyon kedvesek,és pénteken is van félfogadás, úgyhogy vsz az lesz!

Kazi, a csajok meseszépek most is!

Thymi, mit mondott a doki? Gyopi bölcsiben? Hogy bírja?

Cuki,és Adrinak hogy tetszik a bölcsi?

Estelle, mi voltunk már így is úgy is síelni,tavaly pl. 17 fok volt a parkolóban és az alsó pályán......de ez se volt jó,mert így meg mnden csupa latyak....Mekkora pocak :shock: :D !

Nana, cukik a tigrisek! Amúgy meg, igen 2-3x1 héten.Majd írok püt.

Laimera, tényleg minden gyerek más, de ezt úgyis tudod! :wink:

Kép
seriff

Hajny, jaj de szépek a rózsáid! Aranyosak nagyon a lányok!

Kép
seriff

Nana,
Lili beszólásait lassan gyűjteni kell. Ma nagyival angolon volt, és hát egyik gyerek sem volt a topon. Aztán mentek hazafele, és Lili közölte a nagyival, hogy "nagyi, én ma bénáztam". Nagyi nézett kerek szemekkel majd közölte, hogy...hát igen

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

laimera- A kutyusok nem a mieink! :lol: De gyönyörűek voltak, és nagyon okosak, és olyan szép szánkókat húztak!
Kutyus nem társasházba való szerintem, de ha egyszer lehetőségünk lesz kertesbe menni, biztosan lesz egy magyar vizslánk! :D

Adri-Mi van Veletek?

Nana-Ment a pü. A tigrisek!!! :D Zabálni valóak!!!!Édesek lehetnek, ahogy játszanak a jelmezben szerepjátékokat egymással! :D

Ser-Örülök, hogy sikerül intézni az útlevelet! Kecskemétieknek is elintézik a kerekegyházi okmányirodában?

Ekkor a pocak! :D
Szívesen mennék már szülni, nagyon szeretném látni Mózit! :D

Thimi-Akkor jó, ha így szót fogadsz! :) Egyébként tegnap mi fájt? Hol érezted? Doki mit mondott? Pihi, pihi...De jó, hogy van segítséged!

Kép
estelle26

Sziasztok!

Nana
csütörtök délelött ithon vaok ,negyed egykor megyek csak dolgozni el.De szerdán is itthon leszek.

Thymi
na,még a végén megszülsz nekem?Még egy kicsit tartogasd oké?Nemazé,naon kíváncsi vaok milyen,csak még hadd nöjön a kispasi!

Hatalmasat csaviztunk ma Annával Pesten,Budaörsön voltunk,Auchan,Ikea.Egész napunk ráment,apa meg képzésen volt. :lol: :lol: Jó volt így. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, fú, de irigy vagyok a csaviért! :) :wink: Elhiszem, h. jó volt.....

KAzi, nagyon szépek a lányok, tényleg. :)

NAna, és a fiúk!..... :) Olyna szépek ők is. Remélem Boti is lesz ilyen kis helyes pasi. Olyan kíváncsi vagyok, h. milyen lesz nagy korában. Már elképzeltem, mikor mosolygott ma rám. :) :wink: :roll:

Estelle, szépek a képek! A pocakod meg, hatalmas! :) Iszod lelkesen a teát és szeded a bogyókat? Jó, h. így készülsz a szülésre, és nem félsz. :) Még nem telefonáltam. Ilyenkor van egy kis időm, de ilyenkor meg senkit sem zavarnék szívesen. :D

Thymi, jelentkezz már légyszi, h. mi van Veletek! Mit mondott a doki? Elhiszem, h. megijedtél.....

Nana, köszi kérdésed, most tök jók a napjaink. :) Zsófi angyal volt ma is, tegnap is. MEgértett szépen mindent. Csak az altatás gond. Boti akkor kel éppen, mikor Zsófi alvása van..... :? :wink: Tegnap fél órát ringattam Botondot, h. maradjon csendbe, míg Zsófi el nem alszik. :)
birolili

Lili-Háát azért azt nem mondanám, hogy semmi izgi! :) :? De úgy is nekem kell megcsinálnom! Próbálja az ember okosan, mert ahogy beszéltük: A fejben sokminden eldől! Szedem a bogyit, és iszom a teát is! :) Örülök, hogy Zsófi ilyen édi volt! :D

Kép
estelle26

Na kicsit megnyugodtam. Ill. nagyon!
Egyrészt nincs semmi gond (Hál’ Istennek), másrészt úgy néz ki h megyek Félegyházára. 2 hét múlva van újabb jelenésem.

Nana
Nagyon aranyosak a tigriseid!

Ser
Gyopi imádja a bölcsit! Nagyon szereti.

Estelle
Hasam fájt, de kegyetlenül és úgy éreztem ha kiegyenesedek v lépek, kipottyan a gyerekem. Nagyon szar volt. De sztem a kislurkó nyomott valamit, ill még most is nyom, mert néha húzom a bal lábam, de van olyan is h össze akarok csuklani. De ez már fele sem annyira gáz mint a hétfői….

Hajni
Hidd el rajtam nem múlik a dolog. Én is kíváncsi vagyok már, de azé nem ennyire.

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi! Miért mész Félegyházára? Bocsi, de biztos lemaradtam valamiről. Örülök neki azért, hogy nincs semmi gond! :D

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Thymi
akkor oké,még marad. :lol:

Estelle
el is felejtettem írni hogy mekkora hasid van!Van még ruci amit fel tudsz venni? :lol:

Nana
milyen vagányok a tigrises rucik,hát még a viselöjük! :lol: Annyira édesek!

Dora
jól vagytok?Tegyél ám képet sokat!

Lili
ez neked is szól,tegyél sok képet magatokról,hadd lássuk a gyerekek fejlödését.Oké?
Zsófi jól van már teljesen?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Jó sok mindenről lemaradtam,így most kívánok utólag a szüli-és névnaposoknak sok boldogságot!!

Geli nektek hatalmas gratula a pici lányhoz!

Képek nagyon szépek,olyan gyorsan nőnek ezek a gyerekek :shock: .

Hú,hát hirtelen nem is tudom kinek mit írjak,olyan sok minden volt/van,de kisregényt inkább mégsem írok :oops: :lol: .Mi jól vagyunk,ma letudtam az afp-s vérvételt,hétfőn a doki is mindent rendben talált,nő már a poci is,Lenci édesen szokta simizni,nemsokára megyünk 4d-re,kíváncsi vagyok,vajon ki van odabent :D .Igyekszem most már kicsit rendszeresebben jelentkezni :wink: !

Két kép Lencusról is:

Kép
Kép

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus
épp ma akrtam pü-t írni,vajon mi van veletek,de látom,olvasom,gondolatolvasó vagy,már írtál is.Örülök hogy minden rendben,naon tündér Lencike!

Roz
hogy vagytok?Rég írtál!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Találós kérdés:
Kik vannak a képen?

Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Évi
A dokim oda megy dolgozni.

Dettus
Nagyon cuki Lencsike!

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,Jana és az Apukája? Milyen gyönyörű szeme van Gyopinak!

Estelle, igen, a férjem telefonált nekik, borzasztó kedvesek és készségesek voltak, jövő pénteken megyünk,sztem.

Kép
seriff

Nana, Dani ma 5éves? Boldog Szülinapot Neki!!

Kép
seriff

Hajni, nem is írtam, h. milyen szépek voltak a képek, amiket feltettél. :) Pont ma néztem a felvett videóinkat, Zsófit nézegettem fél évvel ez előtt, és olyan nagyon sokat változott ő is! És Anna lánykád is kész nagylány. :) Olyan gyorsan változnak, hónapról hónapra.

Thimy, Jana van a képen, igaz?

Dettus, Lencike tényleg nagyon édes kislány! :) Pocaklakód hogy van? És Te? Jó újra kismamának lenni?
birolili

nana, Daninak nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

Kazi, milyen gané világ van manapság! Remélem jóra fordul a helyzetetek. Az egyik bartánőmnek kilopták a pénztárcáját a táskájából Bp-en és mire mindent újra beszerzett, addig a kedves tolvaj vagy valaki visszaküldte a papírjait. Ilyen is van, gondolom ritka, mint a fehér holló!

Thymi, ki lett végül a dokid?

Kismamák kitartás!

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Nana
Nagyon boldog 5-dik szülinapot Daninak,mekkora gyerek már!

Thymi
csak nem Zsoltival van egy ágyban Jana?Ugye eltaláltam? :lol: Tök édik!

Lili
köszi szépen,igen,most már rohan az idö,ahogy betöltötte a hármat,repül. :(

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nana: nagyon Boldog Szülinapot Daninak! :lol:

hajny: eltaláltad. Délben a "pasik" aludtak egy jót.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Ser: örülök, hogy megoldódott a probléma. :) Jó is hogy írtad mert Janáé is lejár nemsokára....:roll:

Thymi: jó volt látni, hogy jól vagy :wink: :lol: , megnyugodtam, vigyázz magadra és jó hogy tudsz maradni a dokidnál!! :wink: :lol:

Dettus: gyönyörű Lencike!! :lol: Lehet már tudni a kistesó nemét??? :wink: Nevekkel hogy álltok??

Pille: hogy vagytok? Nagyon el vagy tűnve... :roll:

Estelle: nagyon szép formás a pocakod!! És már nagyon fogy az idő..... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

kazi: nagyon szépek a lányok!! És miylen kis fotogén módon a kamerába néznek... :wink: :lol: na Jana mindent elkövet h ne legyen jó kép róla... :roll: :lol:

Nana: nekünk is tigrisruhás Jana. Az a pizsije. Édik a fiúk!! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Lányok jár valaki a Hunyadivárosi konditerembe??

KépKép
erszényes

Erszényke,nem lett volna itt sem gond, ha időben észbe kapunk...és akkor apája is úgy intézte volna......

Kép
seriff

Ser: tuti nekünk is ez lesz, most fejembe van még de ki tudja meddig.... :roll:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nana:
Daninak Boldogságos születésnapot!!!! :D Mikor ünnepeltek?
Tigrisek cukik :)
Nagyon aranyos volt amit a lányokról írtál,nagyon jól esett :wink: :D

Erszényes:
Fiúk is aranyosak az alvós képen :)
Nekem is nehéz elkapni az jó pillanatokat a fotókon,de szeretem őket fényképezni :)
Gyuszi jár a hunyadiba a konditerembe,de csak bicókat szerelni :lol: Miért?

Dettus:
Lencike milyen nagylány,kis huncut a fotókon!Örülök,hogy jól vagytok! :)

Estelle:
Mi is jól éreztük magunkat nállad :) Mikor néztem a hasadról a képet,Lari idejött és azt mondja:Viví pocikája :lol: -hogy honnan tudta,hogy a tiéd?!Megismerte volna? :shock:

Ser:
Klasszul kitaláltátok,az útlevél intézését,ügyik vagytok!
Holnap hívja Gyuszi a férjedremélem nem felejti el
kazi

Ser
A férjem alszik Janával a képen…olyan édik voltak.

Nana
Boldog szülinapot Daninak!

Évi
Maradt az eredeti doki, nem váltottam.

Hajni
Sajna pénznyereményt nem tudok adni, de eltaláltad.

Erszényes
Jó h itt voltatok! Jövő héten akkor megyünk túrni? Nagyon beleéltem már magam…

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana, boldog 5.születésnapot Daninak! :)

Thymi, a Te férjed aludt Janával? :shock: :lol: Ez tetszik! :)
Örülök, h, nem kell dokit váltanod.

Erszényke, hunyadis konditerem szuper, csúcs gépeit vannak! Én ilyen gépeken fogytam le Zsófi előtt. NAgyon jók, izületkímélők. :) ÉS mi most már nem lakunk ott..... :( Pedig jártam volna, tuti.
Kazi, :)
birolili

Sziasztok !

Erszényes-A Hunyadis konditerem tényleg klassz. Bea is jár heti 2-3 alkalommal. Bár pont fürdetésidőben szokott menni este 6 körül, de ez nem gond mert olyankor "szétcsapok" a kölkök közt és beledobálom Őket a kádba, aztán irány az ágy. Sokszor mire hazajön már alszunk :) este már nincs akkora tömegnyomor, és a gépek is szabadok

Jó síelést Ser ! Irigykedünk rendesen, bár még sosem voltunk síelni, de a szánkónkat elvinném a hegyekbe. :)

Nana- Nagyon klassz a tigrises ruha. Most Nálunk tigris mánia van. Úgy kell Lillát kergetni, hogy : sárga-fekete, sárga-fekete Én vagyok a tigris, és akkor lehet dögönyözni :)

Don- Klassz az ágy, főleg hogy használják is a srácok. Sajna Lilla nem akar kimenni az ágyunkból Mondjuk nem kellett volna bejönnie se, de sajna egy másfél éve amikor ment bölcsibe elkapott egy csúnya vírust és annyira köhögött esténként, hogy átvettük magunk mellé, aztán már nem akart visszafeküdni az ágyába. Utána meg jöttek a műtétek és onnan esélytelen volt már a dolog. Pedig most kapott már egy nagy 160*200-as kihúzhatos ágyat. Tiszta kényelem volna Neki, de inkább minket szagol:)

Képek csuda klasszak, kismamáknak kitartás. Csak semmi pánik :)

Lina- Neked még meg se köszöntem, hogy a múltkor hoztál volna ikeaból szekrényt, de akkor nem tudtam visszaválaszolni, aztán meg kórházba kerültem és utána meg el is felejtődött a dolog. Lili jol nyomja az angolt?

Lili- Boti már megaludta a rekordotnak számító ötegészöttized órát? :) Ha még itt laknátok könnyebb volna egyszer egy babakocsizást beprogramozni.

Na korán reggelre elég lesz ennyi iromány, majd jövünk még !! És ezt lehet fenyegetésnek is venni :)

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Természetesen születés és névnaposoknak sok boldogságot !!!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Thymi
pedig jól jönne egy kis pénzjutalom! :lol: :lol:
Örülök hogy mégis nála szülsz!

Bea
nagyon szépek a lányaid,igazán büszke lehetsz a családodra!

Erszényes
oda szeretnél járni a Hunyadiba kondizni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Bocsi, hogy betolakodom, de szeretném Thymi-től megtudakolni, hogy ki az orvosa. Én is Kiskunfélegyházán szültem a fiaimat, de az én dokim elment Szolnokra és az egy kicsit messzebb van. Segítségedet előre is köszönöm: Klári

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Nana,

A nagyfiúnak nagyon sok boldog szülinapot!!!

Kép

Kép
nyhk

Zsolti, Boti csak háromegészöttized órát aludt még eddig egy huzamban. Nappal. :) Éjszaka volt, h. 6órát is, de azt este fél 8-tól. :) Remélem, h. az esti lesz sűrűbben. :)
Gyönyörűek a csajszik!
De jó Beának! (kondi miatt is, meg hogy apa ilyen rendes... :D) :) Én is mennék. Mehetek? :wink:
birolili

Daninak boldog 5. szülinapot!!! Isten éltesse sokáig!
Kép

Timci, Atticinek utolag is boldog nevnapot!!!

Kazi, Nana, Dettus, Thymi-Erszenyke,BeaZsolti kepek csudijok, szepek a gyerekek!!!

Thymi, tok jo, hogy tudtal a regi dokinal maradni. Tessek sokat pihenni, vigyazz magatokra!

Estelle, hogy vagy? Csini a pocid es a tobbi kep is klassz!

Hajni, szep csokrot kaptal, milyen figyelmes a parod!

Felebredt Andris, egyelore ennyi...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

lányok köszi az infót , igen szeretnék oda járni, amikor Jana elalszik itt a mamáéknál akkor pont elo tudok ugrani kondizni addig egyet! Akkor belefogok. :wink: :lol:

Bea, Zsolti: nagyon szépeka lányok!
Zsolti: nem semmi apuka vagy, le a kalappal, 2 gyerekkel otthon fürcsi-altatás amíg Bea tornázik!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Na Jancsitól én ilyet várhatnék....

Thymi: persze hogy megyünk csak azt nem tom még mikor a jövő 7-en... :wink:

KépKép
erszényes

hajny: mégegyszer köszi a cuccokat amiket hoztál, bagyon rendi vagy minden nagyon tettsziik!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

bagyon=nagyon......

no comment..... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:

KépKép
erszényes

Don: hogy vagytok?? na hogy szuperál az ágy??? :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sbea, Zsolti,
mi volt a gond, hogy kórházba kerültél? Ha kell még valami, szólj nyugodtan, sajnos egy darabig még Pestre járok dolgozni. :cry:
Lili egész ügyes az angollal, magától mond dolgokat, megért szinte mindent, úgyhogy érzem, hogy van haszna.
Ha már apukája nem beszél vele oroszul...

Munkahelyemen sikerült némi kompromisszumot kiharcolni, csak 9-re kell beérjek, hétfőn és szerdán eljöhetek korábban, 3-kor, hogy Lilit el tudjam hozni az oviból, és a másik 3 napon viszont fél órával tovább vagyok. Ezt így legalább már kivitelezni ki tudom, de napi 3 óra utazás rengeteg. Legtöbbször fél 7-re fogok hazaérni, Liliből annyi jut majd nekem, hogy megfürdessem meg lefektessem. Nagyon nehezen viselem lelkileg...

Lányok,
láttam ma az oviban egy kiírást, hogy január 31 farsang, és jelmezben kell vinni a gyerekeket. Hát én erre még nagyon nem voltam felkészülve... Tudom, hogy lehet kapni jelmezeket készen, de nem ciki az? Na meg hogy Lili bármit is felvegyen... még az új ruhákkal is gondjaink vannak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

linácska, hova jártok Lilivel angolra. Én is szeretném minél korábban elkezdeni a nyelvtanulást, de előbb csak játékosan. Lili milyen oviba jár két évesen és 3 hetesen?
Jó dolog, hogy ilyen munkahelyed van, ahol lehet kompromisszumokat kötni.

Én sajnos semmilyen konditerembe nem járok, de ha valaki tud jót én is kiváncsi vagyok.

Mindenki mutogatja a képeket a gyerkőcökről, én is próbálok ennek eleget tenni. Mindjárt megpróbálok nagylányomról Eszterről néhány kisebbkori képet feltenni, holnap majd a kislányomról és így tovább. Én most a pocakomról nem teszek fel képet, mert nem szép látvány. Lóg és csíkos, mint a Zebra. KépEszti 10 percesen Kép6 hónaposan Kép Kérdően Képmérgesen, de gyönyörűen

Kép
Kép
kisévi

Csodálkozom magamon, hogy a képeket elsőre fel tudtam tenni!

Megyek, mert a pici felkelt!

Kép
Kép
kisévi

Most mégis van időm, és kicsi Rékámról rakok fel képet!
10 percesen
Kép
nővérkémmel
Kép
Kép
pár naposan (a dátum a képen sajna nem jó)

Olyan jó, hogy ők vannak nekünk!!!!! :D

Kép
Kép
kisévi

Nana, a tigris dolog nálunk is nagyon futott!
Itt a bizonyíték!
Kép

A ködös, szürke időjárás ellenére mindenkinek nagyon szép napot kívánok! Évi

Kép
Kép
kisévi

Kisévi,
mi Lajosmizsén lakunk, itt nincs bölcsi, Lili egy magánoviba jár. Ő a legkisebb :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Nagyon régen jártam erre sajnos semmi időm sokat vagyok a munkahelyen .

a képek mind nagyon jók :)

Thymi
Altorjay vissza megy Félegyházára?
pihenj sokat :)

estelle
egyben vagytok még ?

zsolti
miért voltál kórházban ?
De jó Beánek hoyg így bevállalod a csajokat

seriff
jó utat és sielést vigyázzatok magatokra és Hannácskának is jó sielést :lol: fotókat várjuk :)

nana
kistigrisek jól vannak nem vagytok betegek ?

Lina
Nem hiszem hogy jó ötlett a vett jelmez nem is biztos hoyg felveszi ahoyg te is irtad . Azért kiadni több ezer forintot inkább csinálj neki karonból lepke szárnyakat gumivel fejére egy hajpént fekete csápokkal és kész egyszerű és még is aranyos egy kislányak és nem vered a fejed a falban hogyha azt sem veszi fel mert maximum pár szár forint ...

geli
ha lesz időd irsz egy kicsit milyenek a napjaitok ?

Lili
Remélejük sűrűsödnek a hosszabb alvások főleg este :)

Kazi
Két csajszi csúúúúcs :)

Én is dobok egy képet Adrinak az ovis szülinapi tortájáról másik mánia a baba mellett a Kis Ficánka alias Némó bár még talán csak 1 szer látta akkor sem végig :lol: de ezt kerte ígyhét hétfőn ete megcsináltam neki :) Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

A legifijabb borlovag :) ( apósom a Izsáki borlovagrend tagja és az Ő ruhájában maszat Marci :D )

Kép

és a bölis nagyfiú :) Kép

Adri így aludt el délután :)
Kép

Niki is elfáradt :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szuperek a Csemeték!
Gyönyörűek!!
Vendég

Kisevi, szepek a lanyaid, jo hogy tettel fel roluk kepet!

Roz, mar megint remekmuvet alkottal!!! :D
Maszatos borlovagon es Adri bealvasan jot nevettem, Niki sem semmi a dobozban! :lol:

Egy kepet en is tennek, a kis baratnokrol. :D
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

kisevi- Nagyon aranyosak a lányaid!!!! :D

roz- Ez igen! Megint csak le a kalappal!!! 3 gyerek, munka, és még ilyenekre van időd, és főleg türelmed! :shock: Nem semmi!Gyönyörű ez a bohóchal, vagy Némó!? :)
Igen, még egyben! Mózes még ma engedett fodrászhoz menni, holnap ctg. :)

Thymi- Nagyon fájhatott! Húzod a lábad? Zsibbad? :( Vigyázz magadra! És örülök, hogy rendeződtek a dolgaid doki ügyben! Akkor Félegyházán szülsz?
Erszényessel hova mentek túrni?Túrni? Mi az?

Hajni- Igen, van még mit felhúzni! :D Bár pizsamát már cseréltünk Tamással! Vicces! :lol:

nana-pü-t megkaptad? :) Danit Isten éltesse!!!

Mózi baba csulik! :)

dettus-Lencike tündéri!Hogy élvezi a fürdést! :D Majd tegyél fel 4d-s képet, ha kész! :)

Erszényes-Az iwiw-en nagyon jó kép van fent Rólad! :) Tetszik!
Igen, fogy az idő! Örülnék, ha hétvégén kibújna Mózi... :)
Hajrá a kondihoz!Ügyi vagy!!!

Kazi-Persze hogy megismerte Lari, hisz annyira nézte! :lol: Amikor felhúztam a pólót, még oda is közelített teljesen... :D Olyan érdeklődve nézte, amikor meséltem, hogy baba van benne!(De valószínű, h. a gatya volt ismerős, nem?) :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

sbea-Gratula a lányokhoz! Édesek! :)

Dora-Jól vagyok, köszi! :)

Lina-3 óra utazás? :shock: Nem semmi! :?

Kép
estelle26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?