Sziasztok Kismamák, Anyukák!
Először is Labasv-nek gratula a babákhoz!
Jadika!
Megy a drukk! Nemsokára meglesznek a babák! Szuper!
Kevinszpészi!
Nálunk külön ágyban alszanak a lurkók, légzésfigyelőnk nincs.
Én etekintetben nem vagyok paramama.
Táblázat: 39. héten születtek a gyerkőcök
Tontica!
Nagyon szép család vagytok!
A napirenddel én egyetértek, mert a miénk ugyanez, kivéve az éjjeli etetést. Az nálunk már nincs, de ez nem azt jelenti, hogy végig lehetne aludni az éjszakát. Zsuzska ui. éjféltől 1-2 óránként felkel a cumiját keresgélve.
Szóval a mi napirendünk: hajnali 4-5 körül kaja, aztán alvás
fél 8-9 körül kaja, aztán játék, majd egy kis szundi ebédig
11,30-12 körül ebéd, játék 13 körül kimegyünk levegőre, aztán alvás (elméletileg, ami nem mindig jön teljesen össze)
15.30-16 körül uzsi, aztán már nem nagyon van alvás egészen fürcsiig, ami pontban 19 órakor kezdődik.
Mindehhez persze az is hozzátartozik, hogy én fel szoktam ébreszteni őket etetési idő körül, ha nagyon bealudnának.
Nálunk most gőgicse van és olyan fogdosás, hogy amit elkapnak, azt rögtön a szájukhoz viszik és megennék.
És képzeljétek, nagy nap a mai! FELFEDEZTÉK EGYMÁS A LURKÓK!!!
Annyira édesek voltak. Oldalra fektettem őket, egymással szemben, mert a forgás nálunk még nem megy. Aztán Gergő elkezdett nevetni Zsuzskára, de hangosan kacagott. Zsuzska egy ideig nem nézett rá, de végül vette a lapot és ő is rákacagott Gergőre. Majdnem elbőgtem magam. Kiváncsi vagyok, holnap lesz-e ilyen mutatványuk...
Kérdés! Hozzátáplálással hogy álltok? Mivel mi tápszeresek vagyunk már gondolkodom rajta, de a védőnénink azt mondta, hogy 5 hónapos korukig várjunk. De egy csomó könyvben azt olvastam, hogy a tápis babák már 4 hónapos kortól gyümölcsözhetnek. Ma azt is megpróbáltam, hogy amikor ettem az almát, a szájukhoz tettem, hogy a kis nyelvükkel megnyalhassák. Úgy tűnt tetszett nekik...
Na, megyek, alszom, amíg lehet.
Puszi Mindenkinek
Gica