Új privát üzeneted érkezett!

Szili,
Köszi, de már inkább szülni szeretnék, az se bánnám ha nem lenne most már nagyobb, így is 3 kiló volt csütörtökön. Akkor én is napi 2*5 golyót szedek, jó hogy írtad! Pénteken voltam ctg-n, majdnem 5 percenként mutatott 80-as fájásokat, ezeket érzem is kedd óta.
Vendég

Sziasztok!

Találtam egy hasznos honlapot ami az olajakat is leírja. Ha gondoljátok nézzétek meg. Én holnap már el is megyek venni ezt azt imádok így kotyvasztgatni.

http://www.nandu.hu/magyar/szules/gyszfo.htm

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vera, örülök, hogy végre elkészült a kiságy! :) Nagyon édi a forgó!!!

Mi is készen vagyunk a játszós szobával, legalábbis nagyjából.
Na, beköltöztünk. :D (Azt nem mondom, hogy kész van: hiányoznak apróságok, de nagyjából...)

Apasarok: Kép
Függönnyel: Kép
Pihisarok: Kép
Ágy: Kép
Csillag sötétben: Kép
Ilyen lesz a fal, de még sok elem hiányzik (béka, katica, szitakötő, ilyesmik :D ): Kép

Ja, és megvan a szőnyeg is, csak még szegik. :)

Bocsi a képek minőségéért, valamit elállíthattam a gépen. De azért, gondolom, a lényeg látszik.

meri

Meri,
Szép lett :wink: és nem rossz a kép minősége.
Vendég

Meri,

nagyon jól néz ki minden. Igazi kislányos. Örülök , hogy van még pasi aki szintén ezermester , mint az én párom. Ügyi mondd meg neki. Okés? Persze te is az vagy, mert ketten találtatok ki mindent.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Jó reggelt!

Meri!

Nagyon szép a szoba. :wink: Azt álmodtam,hogy megszületett Bius és egy hordozóban feküdt jól beöltözetetve rózsaszín sapekkal a fején én meg fényképeztem a drágádat. :D Erre a férjem meg úgy kelt,hogy ő meg azt álmodta,hogy ma én szülök. :D Kiváncsi vagyok mi jön be az álmainkból. :D

Vera!

Nekem nagyon tetszik az a tároló elem.Én imádom a praktikus dolgokat és az IKEÁS holmikat meg főleg.Megkérdezhetem az árát? Rögtön beindult a fantáziám,mi mindent tennék bele! :wink: Jajj még régebben írtad a patikai olajat a koszmóra.Nos azt ne vegyél,hanem sima vénusz étolajat.Az egyik barátnőm a 2006-os topicból ment venni és látta,amikor a patikus egy vénuszos üvegből kiméri a patikaiba és aztán jóval drágábban számolja persze.Erre rákérdezett és azt mondták neki,hogy mindenhol így van,ez tökéletes arra a célra és patikai tisztaságú.Szóval ha gondolod a közértben olcsóbb. :lol:

Mindenkinek jó készülődést a mai napra,mert tudom,hogy aki csak teheti fészket igazgat. :wink:

Puszi

Eszter

Lányok,nekem annyira hányingerem van. :roll: :oops:

Kép

Kép
anubias

Meri:nagyon szuper helye lesz a kis csajnak!!!!!
Na meg nektek is, ha itt pihiztek vagy játszotok Biussal!!!!
A csillag meg nagyon tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Vera:ne hallgass tényleg senkire, neked tetszik, sokminden belefér aztán csá!!!! :wink: Ha valakinek annyira nem jön be, majd nem néz oda!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Panda, Vikci, köszi!

Eszter! :lol: Piros overálunk és sapink van. :lol: :lol: :lol: De tény, hogy újabban úgy fekszem le esténként, hogy ki tudja... :) Tényleg, tudod már, hogy mikor jön a kis Dominik?

Márti, remélem is, hogy jól fogja itt érezni magát! :D

Ja, kapott saját szopipárnát, mert amit vettem eredetileg, azt mi használjuk, annyira kényelmes, úgyhogy neki csináltunk sajátot. :D

meri

Meri!

Nem tudom,csak annyit,hogy a doki meg akarja várni,hogy betöltöm a 38. hetet.Az jan 28-a,szóval én nagyon úgy készülök,hogy jan végén már meg legyen a drágám. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Meri!

Nagyon szép lett a szoba! :) És az a csillag a plafonon! :D

Vera!

Végre összeraktátok a kiságyat, és milyen szép is lett, a szekrényi s jó, szerintem, akinek meg nem tetszik ne nézegesse :wink: úgyis Ti nézitek nap, mint nap. A lényeg meg úgyis az, hogy jól el tudj benne pakolni! :D

Eszter!

Az már csak 3 hét! :D

Meri!

Én a Petivel ue-t csináltam, mint most Te, hogy úgy feküdtem le, hogy talán majd ma éjjel, és semmi! :lol: :lol: :lol: Aztán mikor úgy feküdtünk le, hogy ma tutira nem szülünk, akkor keltünk hajnalban! :wink:

Én tegnap szinte mindennel végeztem! :D Megcsináltuk a kiságyat, mármint feltettem az ágyneműt, mert össze már össze volt rakva egy ideje. felszereltük a forgót, összeraktam a baba hazahozós ruciját a hordozóba, nagyjából összedobáltam a kórházi csomagot is, bár ebben még akad hiányosság :oops: Valahogy úgy érzem, hogy meg kellett csinálnom, na nem azért mert bármi történne, csak így érzem magam biztonságban, hogy már ez is megvan. Szerdán megyek uh-ra már nagyn várom, habár ez most csak olyan kórházi 2d-s 3perces lesz, de valami adatot azért csak mondanak majd a kis Eszti babáról, hogy mégis mekkora, meg persze azt, hogy minden okés :wink:

Itt most süt a nap, ha felkelt a kis rosszcsontom, végre irány az utca, és sétálunk egy nagyot! :D Baromira mozgáshiányom van az elmúlt 2 nap miatt! :(

Mindenki vigyázzon magára nagyon!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaj, még akartam kérdezni: Nekem mostanában tök sokat fáj ott lent a szeméremcsontomnál,olyan szúró, húzó érzés. Petinél ilyet nem éreztem. Nektek is van ilyen? Van, hogy hirtelen belenyilall, aztán meg van, hogy napokig semmi, de most például eléggé szúrkál. Mitől van ez? Talán tágulás, vagy helyezkedik a baba, vagy mi?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Meri!
Nagyon tetszik a mennyezeti csillag!

Vikci!
Már alig várom, h. ti is elkészüljetek, feltétlen rakj majd fel képet!

Eszter!
Kösz a jótanácsot olaj ügyben...
Ma vettem Garmastan (mell) kenőcsöt, ezt állítólag nem kell lemosni szoptatás előtt, de a használati utasításában mégis az van, h. mossa le. Van valakinek erről tapasztalata? Kaptam Wc ülőkére rakható papírt meg vettem domestosz-os kendőt is (reszkessetek bacik).
Azért te se szülj még ma, nálatok is pár hetet még kikellene húzni.

Viki!
Szúrkálni nekem is szúrkált (időnként most is), nekem a dokim azt mondta rá, ez még belefér, ha nagyon görcsöl az viszont már baj. De szerintem kérdezdd meg a dokid is.

Pandi!
Azért még 2 hétig jó lenne, ha a pici benntmaradna.

Szokott menni a Zone Reality-n egy születés történetek c. műsor (12.45-kor), én rendszeresen nézem és végigkönnyezem a szüléseket: a mai részben egy iszonyú hurkás kisbaba született (az anyukája cukorbeteg volt), aki teheti nézze meg (délután 16 körül van az ismétlése)...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés mint profi terhesek,nektek fájt a keresztcsontotok a terhesség alatt?
Mikor?
Nekem amúgy is van gerinc,derékproblémám,de most 2 napja nagyon fáj a keresztcsontom főleg bal oldalra nyilal!
Főleg ha ülésből felállok vagy ha lehajolok pl. cipőt felvenni és utánna felegyenesedek az borzasztó!
Többen mondták,hogy normális,meg nekik is volt!
????????????????????

Köszi

Kép

Kép
ibm

Vera,
Már érett baba minden szempontból, szóval nyugodtan jöhet ha akar. Ilyenkor már csak híznak(37. hét után) viszont ez az állandó keményedés nem éppen a legjobb neki... Jó lehet ez a sorozat sajna én nem tudom nézni.

Viki,
A baba csinálja a helyét, biztos ezért érzed ezt. Sokan írták a másik topicban, hogy ilyet éreztek.
Vendég

Ibm: nekem is volt és van is, sajna nem emlékszem, mikor éreztem először. Mostanra ez a fajta enyhült, viszont van helyette lábba sugárzó, annyira, hogy néha nem tudok ráállni arra a lábamra. Viszont azt tapasztaltam, hogy egyértelműen a tűlerőltetést jelzi számomra. Azaz, pörgök ezerrel, teszek-veszek... Menet közben nem érzem, hogy fáradok, de utána jön ez a fájdalom, akkor tudom, hogy ez bizony sok volt. Azt is kitapasztaltam, hogy utána csak akkor szabad felkelnem, ha végleg elmúlt, kifeküdtem. :D Pl. ha reggel kelek pisilni, és még fáj, akkor visszafekvés van. :D

meri

Ja, most végiggondoltam, szerintem nekem is már a 20. hét előtt jött, és nagyon jót tett, amikor apa esténként megmasszírozta. ;)

meri

Sziasztok!

Végre mi is készen vagyunk a szobával, holnap már mosom ki a Manó ruháit is.

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Meri! Köszönöm a választ!
Este Apát befogom!

Sok sikert nektek!
Mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Szaisztok!

Zsu,

és képet mikor raksz fel? Én is holnap kezdem meg a babaruha mosást. Most megyünkmajd be nemsokára a korházba aztán már szerintem ma csak pihizek. Voltam ma a táppapíromért kicsit paráztam, hogy elesek, de szerencsére ma mindenhol olvadt.
Te hogy vagy? Majd teszek fel képet a karifával is. Meg a gyerekcucokról.

Ibm,

nyugi. kábé 2-3 hét és más fog fájni. A végére pedig már szinte semmi. Legalábbis nekem most nem fáj semmim. De közben mindíg volt valami. A keresztcsontom nekem is nagyon fákt meg a csípőm akart szétcsúszni. Éreztem ahogy tárul. Én a földön éreztem magam biztonságban. Ott nem fájt annyira. De egy jó masszázs is sokat segített.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci! Neked is köszönöm a gyors választ,lassan megnyugszom,hogy mindenkinek volt benne része!
Kicsit korainak találtam dehát ez van!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, Vikikém még mindig betegeskedik, de már lényegesen jobban van. Tegnap majd 40 fokos láza volt, nagyon ki volt a drágám készülve. De aztán mára a láznak nyoma sincs, meg a közérzete is jobb. Csak enni nem tud, fáj a pocija.

Ibm!
Nekem kb. az 5. héttől fájt a keresztcsontom, szóval ez tök természetes, hogy ilyen korán jelentkezik. A lányommal nekem is ilyen 15-16. hét körül kezdett el fájni, de most már a legelején.
Egészen addig fájt, amíg fejre nem fordult Lilike. Ez nekem a 24. héten volt.

Mostanában viszont fogalmam sincs, hogy melyik testrésze hol van, állandóan be vagyok parázva, hogy visszafordult popsira... :-) A 32. heti UH-n teljesen középen volt a feje, de ilyen U-alakban helyezkedett el. Most meg sokszor érzek ilyen bubokat itt-ott, amik csont keménységűek, nekitolja a hasfalamnak, hol jobb oldalon fent, hol a baloldalon. Aztán mindig gyorsan megnyugtatom magam, hogy az a feneke, meg a lábai. Szóval remélem, hogy valóban így van. :-)
Ti hogy érzitek a mozgásokat és hol? Mert én már teljesen elbizonytalanodtam. Tiszta hülye vagyok tudom, de annyira sokat változott a baba mozgása az elmúlt két hétben, hogy teljesen be tudom idegelni magam, hogy hol is van a feje???

Vera!
Szép lett a szoba! Látom mégiscsak sikerült apát rávenni egy kis fészekrakásra... :lol: :lol:

/Sógornőmnél beindultak a fájások, elment a nyákdugója, valószínűleg hajnalban megszületik a kis unokahugink :-), amúgy 10-ére van kiírva, pénteken még tök zárt méhszája volt, NST-n semmi rendellenesség, még azt is mondta neki a doki, hogy lehet, hogy ráhúz majd 1-2 napot, erre puff..... megjött az enyhe idő, egy kis front és már ki is akar jönni a bébi :-)/

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Katuci,
Nagyon drukkolok nekik, majd írjad meg ha megszületett a pici :D Első baba náluk? Hol szül? Mi lesz a neve?
Vendég

Pati,
Hogy vagy? Találtál valamit az aranyeredre? Megnéztem van rá homeos is, de nem tudom hogy használ e.
Aesculus Hippocastanum 5 CH 3*5 golyó naponta
Arnica 9 CH 2-3*5 golyó ez erősíti a vénák falát.
Lehet egy próbát megérnek :roll:
Detralexet még mindig ajánlom, az javítja a vérkeringést azon a területen is. A lényeg, hogy ne vérezzen be.

Ibm,
Terhesség alatt a hormonális hatásra kilazulnak a csípőizületek, és ezért fájhat a keresztcsontod. Erre tényleg nagyon jó a masszázs(bár az mindig mindenre jó :D ) valami finom olajjal, lágy zenével :wink:
Vendég

Katuci,

pont így vagyok én is. Eddig ugye a bal oldalamat rugdosta. Ma reggel már éreztem a jobb oldalamon is. Este nagyon keményen kinyomta magát. De nem húzta vissza hanem úgy tartotta. És ezt egy párszor eljátszotta. Fájt utánna az oldalam rendesen. Mert nem akartam rá feküdni sem. Én is abban bízom, hogy a lába az és nem afeje hiába gömbérzetű. Néha mondjuk azt érzem, hogy lábacska. De én is érzema csontokat. Remélem azt is, hogy nem keresztbe fekszik.

Megy a drukk a sógornődnek! :wink:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandácska!
Te még itt? Az éjjel azt álmodtam, hogy szültél.... (Bár lehet, hogy az volt hatással rám, hogy írtad, már szülni szeretnél.)
Lafiról tudsz valamit? Nem műtötték meg?

Meri! Nagyon tetszik a szoba, főleg a lámpa... Kár, hogy nálunk már nem megoldható. :?

Katuci! Drukkolok a sógórnődnek. Kicsit lemaradok, s mire olvasom, talán már itt is baba.
Az viszont jó hír, hogy Viki jobban van.

Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Szili,
Végül elmarad a műtét. Elvileg holnap már otthon is lesz. 6 hónap múlva javasolják neki a műtétet, vagy új görcs esetén.
Vendég

Pandácska!
Köszi! Nem irigylem, én még baba előtt átestem, de 2 hónapig szenvedtem (tanév végén nem tudtam otthagyni a sulit). Remélem, nem lesz rá szüksége. Főleg most én sem szívesen hagynám otthon a picit, még ha 3-4 napról van is szó...

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Szili,
És nálad mitől alakult ki? Ilyenkor ha megműtik, akkor többet nem lesz vele baj? Nagyon rossz lehet :?
Vendég

Pandácska!
Remélem, neki nincs akkora... Sajnos már akkor jöttek elő a görcsök, amikor akkora volt a kő, hogy az epehólyagban keresztbefordulva nem volt hely mellette. :oops: Nekem az egész epehólyagot kivették. Azóta semmi problémám nincs vele. (Igaz, a 2 hónapot leszámítva azelőtt sem volt. Időnként látták az uh-n, időnként nem. Érdekes...)
Nem tudom pontosan mitől alakult ki, de anyukámnak is voltak kövei.
Az interneten sok minden van róla, célszerű megnézni, mit kell kerülni, pl. aprómagvas gyümölcsöket, zsírosabb ételeket... (Ha jól emlékszem). Iszonyú görcseim voltak, de túléltem. :D most már jöhet a szülés is! :lol: :lol: :lol:

Nem tudod véletlenül, hogy a tgyást legkorábban mikortól lehet igényelni? Én úgy olvasom, hogy a várható szülés előtt 28 nappal, de nem biztos vagyok benne...

Köszi!
Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Sziasztok!

Ma mi is vásárolgattunk végre kicsit Andornak szeretném ha lenne egy-két saját rucija amolyan őt váró ruhácskák, nem csak örökölt holmi.

Íme:
Ezek H&M-es rucik... amúgy most nagy leértékelések vannak...

Kép

Kép

Ezek a zoknik szuper jók!!! Áronomnak is vannak ilyenek, ráadásul sokáig jó mert rugalmas. Nagyon tudom ajánlani... én még máshol nem találtam olyat ami nem vágna bele a kicsi lábába... ezt le is lehet hajtogatni ahogy a képen van, vagy teljesen felhúzni a kicsi térdéig... nem is csúszik le olyan könnyen mint a többi... egyszóval ajánlom.
Kép

Hangyócás bodyk.
Kép
Kép

Ezt pedig a C&A-ban vettem. Szerintem ez a fazon a legjobb alváshoz hálózsákkal. (főleg nagyobbnak praktikus mert reggel leveszem a hálózsákot és ebben totyog ki a szobából...)
Kép

Ezt Áronom kapta.
Kép

Nagyon izgalmas, hogy nemsokára beindul a babaeső! :)

Meri
Nagyon ügyesek vagytok!
Mi is haladgatunk a lakással, de mindig adódik valami probléma egy kicsit félek, hogy elkészülünk-e a szülésig... tulajdonképpen már Áron születésnapja körül bent szeretnék lenni, hogy eltudjunk helyezkedni, pakolni és nyugodtan várhassuk Andort.

Most sajnos úgy néz, ki hogy a friss burkolatot vissza kell bontani a csaptelep körül, mert nem lehet feltenni a csapot... kicsit el lett szúrva.. ráadásul a feszegetéstől eltörött a csaptelep is... remélem visszaveszik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
KÉpzeld, mi ugyanilyen kis lábfejes gatyókat vettünk, de még novemberben. Pont ezekben a színekben.:-)
Jó, hogy mondtad, hogy leárazás van, remélem már Győrben is, mert jövő héten akarjuk megvenni a maradék cuccokat.
Főleg az alvós rugi érdekel, nagyon édes amit vettetek! Egyébként tényleg praktikus, Vikinek nem volt kimondottan alvós rugija, meg nyári gyerkőc, úgyhogy "felnőtt" egy szál bodyban :D :D De most azért Lilikének még hideg lesz februárban.

Köszi a drukkot a sóginőmnek, most nem tudom, mi lehet vele, még este 6-kor otthon voltak, rendszertelen fájásokkal, de egyre sűrűbben. Talán reggelre lesz valami, ha nem, holnap mennek NST-re, ha ott látnak fájást, akkor tutira bent fogják. Majd jelentem mi volt.

Amúgy ő is Sopronban fog szülni, úgy néz ki kislányuk lesz, Cecília Lilla.

Most megyek, nagyon fáradt vagyok, Viki a láz miatt már 3 éjszakát nyűgösködött végig, úgyhogy én sem sokat aludtam. Most be kell pótolnom. Mondjuk itthon lesz egész héten, úgyhogy van időnk lustizni reggelente :-) egyszerűen már nem bírom a koránkelést, de gondolom ezzel ti is így vagytok!

Jó éjt mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Kata!
Drukk a sógornődnek!

Mamacka!
Nagyon édes a rugi, nekem is nagyon tetszik, de én már nem merek venni semmi ruhát a manónknak, mert apa kidob itthonról annyit költöttem az utóbbi időben... :oops:

Vikci!
Nekem is pont tegnap nyomta ki a fenekét Márkuci fennt (olyan kis kerek formás dombocska volt), először meg is ilyedtem, h. lehet, h. a feje, de csak nem fordult vissza...
Ma délután megyek a magándokimhoz vizsgálatra, majd elválik a dolog.
A kórházba csak rutin vizsgálatra mentek ugye?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Pandi, gratula a 37 héthez!!!! Innentől aztán a Tietek a világ!! Azért nem irigyellek több napja az ötpercesekkel..... lehet, hogy észre sem veszed, hogy ha szültök, csak elmész "kakilni"? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán kiderül, hogy tolófájások?????? Nagy csirkefogó ám a lányod!

Köszi a hiányolást, az erecske meggondolta magát. Még nem tökéletes, de 90%. Majd szülés után jöhet ki megint vagy inkább soha :o))

A hétvégén elkezdtük a gyerekszobát, kiságy, szekrény (ruhákkal bevasalva :oops: ) kész, ma vagy holnap csináljuk meg a maradékot. A kórházi tatyó is gyakorlatilag kész van. Én így vagyok nyugost. Ha kész a szoba, teszek fel képet.

Képzeljétek, volt egy elhanyagolt fogam, aminek csak a külső pereme volt meg, régen gyökérkezelték, meg csapos volt, de az kitört, szóval a közepén egy nagy kráter. :oops: A hétvégén letört a maradék része is, majdnem teljesen. Hívtam ma a dokit (szájsebész is), azt mondta, hogy február elején :shock: :shock: :shock: tud fogadni, addig ne aggódjak emiatt, ha nem fáj (persze, hogy nem fáj, gyökérkezelték+elhalt.... :? ) ráér addig, mert a gyökércsatornák le vannak tömve. Hát nem tudom, várjak-e adig. Bízom is benne, mégiscsak jobban ért hozzá, de aggódom a baba miatt, hátha nincs igaza........ tele van a net a fog-koraszülés cikkekkel... :? Szerintetek???

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Most ezt találtam a homeopátiáról:

http://homeopatia.info.hu/index.php?
lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSiteStart&article_id=48

Sógornőm hajnalban bementek a kórházba, de leálltak a fájásai, pedig már rendszeresek, 10 percesek voltak. Az NST mutatott fájástevékenységet, de még nem az igazi. Nem tágult a méhszáj. Most bent kell maradnia, aztán majd kiderül a napokban, hogy mi lesz! Szegény egy kicsit el van keseredve,mert már úgy beleélte magát, hogy reggelre meglesz a kis poronty! de biztos nincs még itt az ideje.

Hát Pati, ehhez a fog témához nem tudok hozzászólni. Reméljük, hogy a dokinak igaza van és nem kell aggódnod. De ha te nyugodtabb vagy, akkor inkább mégiscsak nézesd meg. Biztos megérti az aggodalmadat :-)
Örülök, hogy az "erecske" meggondolta magát :wink:

Pandi!
Hogy vagy? Nem akarsz szülni???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera!
A vásárlásról csak annyit, hogy én is szívem szerint összevennék mindent, még jó, hogy a pénztárcám nem mindig engedi :oops: :D Különben már az adósok börtönében lennék... :lol: :lol:
Mondjuk szinte mindenünk megvan már, még egy-két ruha kell, aztán teljes a ruhatár.
Az a bajom, hogy nem tudom igazából, hogy 56-os, vagy inkább 62-es ruhából vegyek többet?
Viki anno az 56-ost 6 hetes koráig tudta hordani, utána már ráment a 62-es. Nem tudom, hogy most mennyivel lesz nagyobb a bébi, talán a 36. heti UH-n kiderül a kb. súlya, csak arra már meglesz szinte mindene.

Azt hiszem egy kicsit én is kaptam ebből a fránya vírusból, köhögök, meg enyhén fáj a gyomrom :-( nem örülök neki, de talán ennyivel megúszom.

Lányzóm még el taknyoskodik, de amúgy rendbe jött. Kicsit legyengült, most is még pizsiben nézi a tv-t az ágyban, mert ha felkel, hamar kifárad. Talán most már jobban nem keveredik bele.

Holnap megyek NST-re, már várom, csak azt nem, hogy 2-3 órákat kell várakozni, mire bejut valaki .... :?

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Vera, nem válaszoltál nekem, hogy mikor mész a klinikára... Gondoltam, hátha egy ctg-n összefutnánk...

Kata, én vettem 56-ost meg 62-est is, aztán itthon csoportosítottam őket: kicsi meg nagy, merthogy a számozás egészen eltérő. :lol:

Pati, velem ugyanez történt. POntosan így, ahogy elmesélted!!!! Na jó, annyi különbséggel, hogy nekem nem lyuk maradt, hanem itt-ott a régi tömés (amiből annó még felépítették a fog hiányzó részeit). Ez a maradék azért volt rossz, mert egy barlang alakult ki alatta, és folyton belement a kaja. Ezzel így éltem kb. 3-4 hónapig. Utána elmentem a dokihoz, aki csak azért tette rendbe nagyjából, hogy engem ne zavarjon, de egyébként ugyanezt mondta: fájni nem fog, nagy dolgok nem történhetnek vele, ráér akkor, ha meglesz a baba. Úgyhogy szerintem nyugi!!! ;)

meri

Sziasztok!

Holnap mi is megyünk NST-re+staphilóra+vérvétel+UH+vizsgálat

Már nagyon várom. Kíváncsi vagyok, hogy hány kiló a kicsike. Ma nem isgazán mozog.
Hát lányok én nagyon le vagyok maradva, mert még csak most mostam ki a babaruhákat. Még a kiságy sehol, Kórházi csomi az ablakban. És ez ugye már a 36+2-3 nap. Már azért nem tudom, mert a doki mindíg mást mond végső időpontra. remélem, hogy ez a megérzés, hogy még nem jön ki a babó idő előtt bejön, mert igen csak le vagyok maradva.

Mamacka,

negyon édik a rucik. Akkor jó vásárt csináltál.

Vera,

mi ahogy írtam is a magánrendelésre megyünk. Ezt mind ott csinálják meg.
Majd írd meg, hogy mi volt okés?

Pati,

nem tudom, hogy mi legyen a fogaddal, ha nagyon zavar akkor menj el, de röntgen nélkül szerintem nem nyúlnak hozzá. Azt meg most nem fogják megcsinálni a baba miatt.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

PUMPI,

VÁRJUK A KÉPEKET A 4D-RŐL!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vera
Én is kaptam ám, hogy minek annyi ruha van... tényleg sok van Árontól, de szerettem volna neki sajátot is, nem mindig csak levedlett ruhákat. Többet úgysem fogok venni mert egyszerűen nincs miből... :(

No és a 23 hetes pocak.

Nagy örömömre ma reggel megint csak 69, 5 kiló voltam... valószínű kevesebb sósat fogyasztottam. Így olyan hat kiló + nál tartok...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Én is vagyok egy kicsit! :)

Ma olyan édes volt Peti, leültünk ebédelni paprikáskrumplit (Benianyu, mióta írtad, hogy azt főztél a fiúknak a lencse helyett, azóta kívántam, és ma lett belőle ebéd :lol: :lol: :lol: ) céklával. Na ugye azt már írtam korábban, hogy mit művel Peti a céklával :lol: Szóval megevet egy nagyon kicsi adag paprikáskrumplit egy nagyon nagy adag céklával, és egyedül :D ami nálunk nagy szó, mert alig alig akar egyedül enni, ma meg mondta, hogy "baba eszik egyedül, anya, tudok egyedül enni"
és olyan aranyos volt, ahogy villával evet és folyt rajta a cékla leve :lol:

Most meg megfőztem a spenótot holnapra, mert ugye megyünk reggel uh-ra így nem lesz időm főzni, ki tudja mikor érünk haza, majd sütök hozzá tojást, az megvan 2 perc alatt :)

Amúgy reggel jó kis reggeli tornával indítottunk, mert Peti úgy összepisilte az ágyat, hogy ihaj! :( Még jó hogy alatta volt a gumilepedő, így csak az ágyneműt, meg a plédet kellett kimosni, de az is 2 adagba fért csak a gépbe, persze rögtön teljes ágynemű csere, miután a gyereket átöltöztettem, nehogy megfázzon. Szóval ennél jobban is indulhatott volna a reggel, de nem baj, ilyen úgyis ritkán van szerencsére :)

Voltunk ma két nagyot sétálni is, olyan szépen sütött a nap! :D:D:D Egész más kedve van az ember lányának ilyenkor! :D

Katuci!

Én most csak 56-osokat vettem, mert Petinél azokat kölcsönbe kaptuk, így csak 1-2 darab volt, 62-estől meg van majdnem mindenünk (kiv. az overál, de már az is van) . Szerintem sok 56-ost nem érdemes venni, ha megszületik és tényleg kicsi baba , még mindig vehet az ember, de ha nagy lesz a baba, akkor 1-3 hét és már nem is megy rá az 56-os (saját példámból, persze nem mindenkinek lesz majd 4 kilós gyerkőce :lol: )

Mamacka!

Szép poci! :) Én is csináltam tegnap pociképet, de még nem töltöttük le :oops:

Pandácska!

Gratulálok a 37. héthez!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki
Köszi
Jó nagy! :) :) :)

Ezt most találtam meg... már nem túl aktuális de azért:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt Mindenkinek!

Lassan készülünk uh-ra, már kíváncsi vagyok, de tuti legalább 11-ig ott csücsülünk a váróban, ami Petivel nem lesz túl egyszerű, mert most ugye őt is vinni kell, nem tud rá senki sem vigyázni, minden nagyszülő aktívan melózik! :(

Viki & Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt!!!! :lol: :lol: :lol:

Örömmel jelentem, hogy megvan a 2008-as topik első 2008-as babája!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ma hajnalban 0 óra 1 perckor megszületett Anissza!!! 3240g és 56cm!!!!!! Márti nagyon boldog!!!! :D:D:D

meri

Gratula Mártinak és Anisszának. :D :D :D :D :D

Sok boldogságot, jó egészséget kívánok.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok!

Márti!

GRATULÁLOK A PICIHEZ, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!
Majd várjuk a születéstörténetet és a képeket ha egy szusszanásnyi időd lesz pár hét múlva...

Meri!
Mégcsak most fogok bejelentkezni CTG-re valamikor a jövő hétre, akkor összefuthatnánk...Ha kaptam időpontot hívlak.

Vikci!
Ne aggódj, a kiságyat a párod össze tudja rakni, vasalni ha kell szívesen elmegyek énis, de biztos nem fog idő előtt kibújni a pici.
A lényeg, h. a csomag össze legyen pakolva, ha egypár dolog hiányzik belőle akkor azt max. beviszik utánad...

Voltam tegnap nőgyogyi magánrendelésen: hálistennek teljesen zárt vagyok, az ismételt cukorterhelés eredménye jó lett, nincs fehérje a vizeletben, a láb/kézdagadás a doki szerint meg ilyenkor már megszokott...
Tegnap épp hozzá mentem, amikor iszonyú keményedésem volt (még fájt is), de mire beértem a rendelőbe természetesen elmúlt...

Viki!
Nálunk is paprikás krumpli volt tegnap a menü...Várjuk a képet!

Kata!
Lassan bérelhetek helyet a melletted lévő cellában az adósok börtönében... :)

Pati!
A rossz fogról nem tudok nyilatkozni, de szerintem attól, h. nem fáj még begyulladhat csúnyán...(mondom én aki retteg a fogdokiktól).

Mamacka!
Szép poci :lol: !

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Jó reggelt,

Márti,

ÓRIÁSI GRATULA A KIS ANISZZÁHOZ ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK.

Vera,

Ne aggódj, teljesen normális, hogy első babánál zárt a méhszáj. Majd ezután fog zsépen puhulni és nyílni. De az is lehet, hogy csak a szülés napján kezdesz el kinyílni.
Ne félj a 2. és 3. babádnál már előbb elkezd kinyílni. :lol: :lol: :wink: :wink:

Mamacka,

Szép a pocid, ugy látom te sem küzdessz felesleggel. :wink: :wink:

Viki,

Remélem azért nem fogtok órákat várni az uh-on. Tudom milyen amikor egy gyereknek elfogy a türelme a hosszú várakozás miatt. :roll:
Kiváncsi vagyok mekkora már a babókád. :lol: :lol:

Katuci,

Drukk a mai NST-hez, és remélem már jobban érzed magad és nem döntött le az a fránya vírus. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vera, 16-án 8.30-ra megyek. Ha megyek... :lol:

meri

Meri!

Megpróbálok énis akkorra időt kérni, de nagyon nehéz őket telefonon elérni (ma egész délelőtt őket hívtam, de még nem vették fel a telefont).
Biztos, h. mész, még nem szülsz meg :lol:

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Mártinak nagy nagy gartula Anisszához! Jó egészséget és sok sok tejcsit kívánunk!

Megvolt az uh, csak 9.45-ig kellett várnom, akkor hívtak be. Peti a körülményekhez képest jól viselkedett, bár mondanom sem kell, ahogy leültünka váróban, közölte, hogy anya, kaka van :? Szóval gyerek jön velem, és keresek a folyosón egy olyan helyet, ahol nincs tömeg, és szép nyugisan tisztába tettem, ne üljön már órákat a kakában szegénykém. :) Majd kergetőztünk egyet, amíg összeszedtem a kakis pelust elfutott a folyosón, de mindegy, ennyi belefér, mert nem volt sem hiszti, sem sírás, szépen beszélgetünk és kivártuk a sorunkat.

Az adatok:

BPD: 8,68 cm
HC: 30,45 cm
AC: 29,51 cm
FL:6,26 cm
fekvés:I.kpf
placenta II. fokban érett
és súlyt nem tudok, mert elfelejtettem időben rákérdezni, a doki meg nem mondta magától :(
A gép szerint az adatok alapján 33+1-nek felel meg, tehát teljesen okés! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

benéztem és lám megvan az első 2008-as baba.

Gratulálok Mártinak és szép a kislány neve :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Összeírtam a kórházi csomagom tartalmát, hátha ha valakinek ötlete van még mit hagytam le:

Szülőszobára:
1 papucs
1 hálóing
1 kis és 1 nagy törölköző
Tusfürdő
WC papír
2 db félliteres ásványvíz
2 db Tena lady betét és 2db hálós bugyi (hátha császár lesz és ott fenn az őrzőben állítólag nincs nagy hely a bőröndnek).

Rendes kórházi csomag:
-2 tekercs WC papír, nedves WC papír, WC papír ülőke, Domestos kendő
-10 tena betét és 1 csomag extra allways, 2 hálós bugyi, 5 eldobható és 5 db rendes bugyi
-2 nagy/ 2 kicsi törölköző/ 1 törölköző Márkucinak
-3 hálóing, 2 pizsama, köntös
-pipere cikkek: fogkefe, fogkrém, fésű, izzadás gátló, borotva, tusfürdő
-3 textil pelus, kiskesztyű, 1 csomag eldobható pelus
-mellszívó, cumisüveg, melltartó betét, Garmastan kenőcs
-teák (szoptatós is), cukor, evőeszközök, szalvéta, konyharuha, pohára
-telefon töltő, BORÍTÉKOK!!

Amit a végén rakok be: papucs, mosogatószer, 1 karton ásvány víz, tányér, aprópénz, szőlőcukor, páromnak kaja és papucs, olvasnivaló.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?