Új privát üzeneted érkezett!

Köszi a jókívánságokat erre a pechsorozatra, de én nem igazán vagyok elkenődve tudjátok IDE NEKEM AZ OROSZLÁNT IS! :lol: :lol:

Surmi nekem csak terhesen volt ilyen, úgyhogy nem tok segíteni!

Kis -csillag szorítunk értetek!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hali Kata neked is! :lol:

Kis-csillag! ++++++++++++++++++++++++++++++++
(Reméljük kitart, mint Szilcsinél is, aztán meg ki sem akar majd búni!)

Surmi! Én sem tudok segíteni! :cry:

Klarissza! Murphy akkor nálatok kezdte az új évet! :twisted:

Kép
bettike
Eger

KAtám Hali! látom eltemetett a munka! :wink:

Surmi úgy emlékszem valaki mondta múltkor, hogy a magas prolaktin szinttől is lehet! ha nem jól tudom, ne kövezzetek meg!
Vendég

Hálásan köszönöm a drukkokat, meg hajrákat! (Elmehetnétek hajrázó csajnak!) :lol:

Én fogom szúrni magamat, mert erős vagyok és bátor!( Inkább erős, mint bátor! - de apjuk nem bírja a tűt sem!) :lol:

Szezso! (Már biztos kész is a béjb!) :lol:

Kép
bettike
Eger

Bocsi, csak közben itt ólálkodnak körülöttem, este írok nektek!
kata05

Katám rendben!
Vendég

Bettike ügyi leszel!
Vendég

Helló!

Kata: hali.

Andi: köszi még 1x, este jelentkezem.

Tesó: remélem egész nap semmitettél, :lol: .

(((((((((((Klarissza)))))))))))))))

Babim: hogy vagy?

Bettike: hajrá!!!

Szezso: egész nap gondoltam Rátok, +++++++++++++++, várunk.

Coca: megint bedöglött a gép?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

tesó :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mfpanni azért nem tudott jönni, mert nincs netjük, velem is csak SMS-ben tartja a kapcsolatot. Ha küld képet Dorka babájáról, akkor felteszem nektek is.

Az én csibészkéimről is ígérem, teszek képet, amint felvarázsolom a gépre!

Szilbee, nagyon cuki a babucid!

Szezso, Bettike Kép , nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben legyen az inszemmel, és babák szülessenek belőle pár hónap múlva! :wink:

Kiscsillagnak nagyon drukkolok, hogy még legalább pár hétig kihúzzák 2in1, hogy minél nagyobb esélye legyen a babájának az életbenmaradásra! +++++++++++++++++++++++++

Klarissza, vannak ilyen időszakok az ember életében, amikor minden rosszul sül el, de remélem, a völgyből most már a hegyre tartasz!

Minden babára vágyónak sok szerencsét és sikert továbbra is, nagyon kéne, hogy szaporodjanak a nevek a lila táblában! Hajráááá!

Mindenkinek cupp

U.i.: ja, és nem ér csúfolódni ám a névváltás miatt, mert virtuálisan megharaplak benneteket! :lol:
athiz

.....és a magas prolaktin mitől van?
surmi
kockasfulunyul

Még az jutott eszembe, hogy nem tudtok valakit, akinek kell egy jó légzésfigyelő? Én eladnám a miénket.
athiz

Hali!

Na, meggyüttem :D Köszi mindenkinek a rámgondolást, cukik vagytok! :D
Az úgy volt, hogy nem volt UH, mert a doki műtött, így csak inszem. Az is nehezen, mert a nőgyógyászaton nem volt hely, így a szülészeten fogadtak be nagy duzzogva (úttörő becsület szavamat kellett adni, hogy 3 óra múlva elhagyom a terepet), és 3 tegnap császározott anyuka és 3 teljesen újszülött között kellett feküdnöm. (Kicsit összeszorult azért a szívem :oops: Honapi inszem bizonytalan, az asszisztens holnap délelőtt tudja megmondani, lesz-e. A doki azért behívott egy UH-ra, ha már a mai elmaradt.
Most fájok hasilag, szerintem a beleim ( bocs), délelőtt 11 óta nem ettem-ittam. Meg pici rózsaszínezés van, megint nem volt nyitva a méhszáj, és meg kellett szúrni. Lassan összekanalazom azért magam :D

Surmi: Boni jól mondta, magas prolaktintól lehet a tüneted, nézess hormonszintet. (Ha túl magas, akadályozza a peteérést/beágyazódást)

Klarissza: innen a Bnetről loptam ezt valakitől :arrow: hepe után mindig hupa jön, olyan nincs, hogy egymás után két hepe :lol:

Mennem kell, mindjárt itt a pizza :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsokám, tekintsük jó előjelnek, hogy mindjárt a szülészeten kellett feküdnöd! Mindjárt babák közé tettek.

babaimádó
Kép
babaimado

Szezsokám: Kép

snufi

Ha jól emléxem azt írta anno Purc, jönnek haza Magyarországra kb. most, nem?????

snufi

Szezsó egyetértek babimmal :lol:

és Nekem sem volt előtte UH. és utána volt pecsételésem is(babim tanusíthatja, őt hívtam kétségbeesve)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Mai napom hosszú volt!

Surmi, sztem is magas a prolaktind tényleg el kell menned dokihoz!

Szezso, drukk továbbra is! Fájt az inszem?

Bettike továbbra is drukk!

Kiscsillagra sokat gondolok remélem minden rendben lesz!

Szerintetek mit jelent ha a hüvelyváladékban sok a hámsejt és a fehérvérsejt?
kata05

Katám én sajna nem tudom!
Vendég

Kata: én sem. :oops:

snufi

kata tipp:serules utanni gyogyulas?

Kép
monyo83

Estét!

Bettike,pálya szélén lehetek ponponlány??? :wink: Drukk hegyek a szurihoz...juj én nem lennék ennyire bátor!

Szezso,tényleg lehet benne valami,miért ott kaptál helyet.Szokd a légkört :wink: :lol: Drukk Kép

Kata,én nem tudom.Holnapra kicsit rövidebb napocskát!

Snufi,remélem hamar összejön a randi!

Boni,mi jót csináltál ma?

Surmi,igen a magas prolaktintól lehet,gondolom doki :?

Zöldi gépe még dögrováson?
vedresandi

Kép

:lol: :wink:

snufi

Jó reggelt!

Tegnap egész nap feküfdtem és aludtam...
Ma is valószinű ezt fogom tenni!

:lol:

Szép NApot!
Vendég

Klarissza!Tegnap elfelejtettem írni, hogy igen csak anyatejes... Szépen leszívja rólam a fölös zsírt! :lol:
szilbee

Jó reggelt!

Kata: szerintem valami fertőzés/gyulladás lehet, szerintem...Ez sima cytológiai leleten szerepel?

Képzeljétek, este hőemelkedésem(37,8 ) volt és éjjel meg lázam (38 ) :shock: Bevettem egy Algopyrint, és most már teljesen jól vagyok!

Andi: a bébik különben nagyon jók voltak, alig volt hangjuk :D és édik voltak, nagyon :D

Boni: jó alvást :lol:

Pápá

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! A csajok már megírták a tutit:
1.) jó jel a szülészet
2.) a hőemelkedés is, legalább el van foglalva a szervezet!
(Munkatársnőmnek 18. inszem után a lombik akkor sikerült, mikor úgy megfázott, hogy csak na!) :roll:

Drukk uh-ra és kivi vagyok lesz-e inszem! :roll:

Boni! Aludj helyettünk is! :lol:

Andi! Azért még várjuk ki a végét, hogy holnap is bátor leszek-e még, amikor már csinálni kell! :lol:

Snufi! Hol tartasz kb. ciklusilag! 1 fele? 2 fele? Azért ne feledjük el a spontán hónap reményeit! :wink:

Athiz! Köszi a drukkolást! (Egyébként olvasgatlak ám odaát is!) Már amikor írsz! Már nagyon sokat nőttek a fiúk!

Kata! Google-ban nem kerestél rá? :?:

Zöldi gépe javulj meg!!!!!!! :idea:

Kép
bettike
Eger

Hahó csajok!
B.U.É.K!!!

Rég jártam erre :oops: (néha-néha bekukkantok, olvasgatok)
Gratu és drukk, kinek mi jár! :)

Tegnap nőgyogyit váltottam és meg voltam elégedve :)
Ha jól emlékszem 6 évvel ezelőtt jelentkezett először a méhszájsebem, aztán utána 2006. végén és MOST :( Vérezgettem össze-vissza a ciklus alatt, kicsit ideges is lettem és Babaimi is felhívta a figyelmem, hogy ne vacakoljak, dokihoz kéne mennem (köszi ezért IS :) )
A régi dokim mindig csak emlegette, hogy kellene vele valamit csinálni, de nem csinált :( Tegnap az új doki egyből javasolta, hogy le kell fagyasztani (alig tudta elállítani a vérzést, hogy a szűréshez mintát vegyen és kicsit még fájt is :(), a fagyasztás lesz majd februárban. Bár ő mondta, hogy a seb nem befolyásolja a babadolgot, de azért reménykedem, hogy talán mégis ;) Én már a Mikulásban is hiszek újra :) csak jönne az a baba. (márciusban lesz 3 éve, hogy semmi :( )
A seb miatt nem tervezünk most konkrétan semmit, utána meg majd meglátjuk.
Pusssz mindenkinek
sonjus

Sonjus: a barátnőmnek is volt méhszájsebe, sokáig húzta halasztotta a dolgot (majd elmúlik címszóval az orvopse se törődött vele) és lett egy P3-as rákszűrése... :( Megműtötték (neki már nem volt elég a fagyasztás, csonkolni kellett a méhszáját).
3 hónap pihit javasoltak neki, és ahogy lehetett próbálkozni elsőre összejött a bébi :D És minden gond nélkül kihordta (túl is) és hüvelyen megszülte. Egészségesek hála :wink:
Nagon drukkolok++++++++++++++++++++++

Szezso: a hőemelkedésen/lázon kívül más egyéb tünet???

Tudtok valamit Kiscsillagról? Sokat gondolok Rájuk....
Ha télleg elfolyt a magzatvíz vagy megrepedt a burok sok jóra nem lehet számítani....... :cry: :cry: :cry: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

bocs a sok mellényomásért siettem is meg béb a balomon csüng :lol:

ceniko
Szeged

Ceni!
Nagyon köszi az infót :)
sonjus

Sonjus: egyetértek Cenivel, nekem is van egy "ugyanilyen" ismerősöm. :D

Szezso: ez jóóóóóó!!! Drukk!!!!

Bettike: drukk!!! Kb. a 2. felénél vok. :lol:

snufi

sziasztok!

Kata: úgye te óviban dolgozol?
szeretném megkérdezni, hogy nálatok ha van valamilyen fertöző betegség (pl: bárányhímlő, skarlát, rubeola vagy tetvesség), kiírjátok-e olyan helyre, hogy a szülő láthassa és tudjon róla?
Itt a kerületben több óodát és bölcsit megkérdeztünk, és kiírják .
Csak nálunk nem, mert at óvonők szerint nem kell, majd szólnak annak a szülőnek akinek a gyereke már elkapta.
Nálunk , most bárányhimlő, skarlát és tetű van szép számmal.
Amíről még így sem tudott minden szülő. Mi elkaptuk a tetűt (de már túl vagyunk rajta). Mint útólag kiderült már jó ideje vendég az óviban a tetű. De nem szóltak az óvonők, és persze az érintet szülő sem reklámozta (szégyennek tartja). Így már csak az vesszük észre, hogy a gyerek haja tele van serkével. Kértük az óvonőket, hogy ha van valamilyen fertöző betegség az óviban, akkor írják már ki egy lappra és tegyék olyan helyre , ahol látszik. De az volt a válasz , hogy minek. Ma felhívtam az ÁNTSZ-t , és ott azt mondták, hogy régen kötelező volt kiírni, de ma már nem, de célszerű, és erre mindig felhívják a figyelmüket az intézményekre.
Így , most az ÁNTSZ megkeresi az óvodánkat. A nevemet nem adják ki , de én válalom. Hisz szépen kértük az óvodát, nem követelözve és mégis lekezelő volt az óvonő :cry:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok !

Surmi, mi sem közöljük ezt a dolgot a szülőkkel hisz ha nagyon beteg a gyereke is behozza a mai szülő az oviban!, de az ÁNTSZ-nek jelentjük ha járvány van!Van olyan hogy otthon beadja a lázcsillapítot, h ne legyen lázas a gyerek, de van olyan is h megkér h adjuk be az antibiotikumot ( ami tilos!!). Tetű dolog, ált-ban a védőnő 2 hónapban 1* átnézi az összes gyerek buksiját! Ha járvány van hetente( de még ilyen nem volt).

Szezso, nem rákszűrés volt, Chlamidiát néztek és ezzel együtt váladékot gombára és ott derült ki.
kata05

Surmi: nálunk se írják ki amiért én is haragszom :evil: ! És a régi ovinkba se írták ki, csak a tetűt, de a tetűs papír ősztől tavaszig kint volt, szal azt egyszer kitették, ha volt járvány ha nem kint lógott!!! És azért haragszom, mert én meg a kicsit is viszem magammal mindig, ha viszem Bogit az oviba! És rohadtul nem örülnék ha elkapna valamit...még olyan kis pici!!!!
Hja és én is hívtam már ezügybe az ántsz-t (ótvarral ment több gyerek is oviba és én ezen mélységesen felháborodtam és az óvónéni széttárta a karját, hogy semmit se tehet ha a szülő így viszi el a gyereket, és főleg a kisebbség ugye..akiktől persze félnek!!!!!) sajnos minden jogot megvontak az ántsztől is.... :shock: :cry: :evil: Nem is értem miért?? :roll:
Mi a fejtetűn tavaly januárba estünk túl (mindkét lányom :cry: ), pedig rendszeresen kezeltem a fejüket megelőzésképpen. Ennyit ért.... Immunisak a legtöbb írtószerre ezek a kis rohadék tetvek :evil: :shock:

Boni kért a múltkor referencia anyagot :lol: :lol: :
Kép

ceniko
Szeged

Ceni: irtó helyesek!!!!!! (Még mindig Viola a kedvencem! :oops: )

snufi

Kata: a himlős betegségek egy része akkor fertőz amikor még nem tudni, hogy az lesz a gyerek, és így még bejutt az óviba, ahol mindig találni kismamákat. Amikor a Kincsőt szűltem, ott volt egy kismama, akinek azért lett koraszülőtt a kisfia, mert bárányhimlős lett , pedig elvileg terheskre, nem veszélyes. És ez a kismama volt már gyerekkorában himlős. Én már csak ezért szeretném, hogy kilegyen írva. Szerintem ez így humánus. De persze ez csak az én véleményem. De igazából az fájt a legjobban , hogy flegmán válaszolt vissza az óvonő, holott én csak kértem :cry:

Ceni: gyerkőcök, tök egy formák. Látszik, hogy egy alomból vannak :D
surmi
kockasfulunyul

Ja ráadásul megcsinálják a szülők azt h hazaküldöd betegen másnap orvosi papírral a kezében hozza be!!! Volt olyan gyerek h már könyörögtünk a szűlőnek h vigye orvoshoz, nem vitte, az egész karácsonyt kórházban töltötte a gyerek tüdőgyulladással! És a legszomorúbb és felháborítobb számomra h ezt azok csinálják ahol nagymama van illetve gyesen van otthon!
Állítólag ha csak serke van a hajában haza sem lehet küldeni!
ÁNTSZ meg ha járvány van eljön nagyjából lefertőtlenít és elmegy!!! Szóval ők sem panaszkodhatnak!
kata05

De ezt az ovi nem tudja kivédeni mégha kiírják akkor sem! Mi egyébként mindig szólunk a terhes kismamáknak! Nálunk volt aki a skarlát miatt elvetélt! És az egész óvodában az ő kisfia volt az egyetlen skarlátos!!
Az hogy az óvónő beszól...... nem találom humánusnak, de én sajnos a túloldalon vagyok és sok mindent látok! Ha csak a felét látnátok a dolgoknak..... :roll: elszörnyülködnétek!
kata05

Hú lányok mikre jövök. :cry:

Ceni édes cuki pofák! ZAlán milyen kis huncutan néz! :lol:

Nekem meg fáj a torkom :cry: kicsit cudarul avgyok. reggel Vuk ismét itt volt, és alig bírok kikelni az ágyból a fáradtságtól!
megyek is vissza pihenni, majd jövök pusssz
Vendég

Kép

snufi

Hello Lányok!

Ceni: semmi egyéb bajom nem volt, csak felment a lázam, meg picit szúrkált a méhem. Aztán ma reggelre semmi :shock:

Kata: értem. Doki mondott rá valamit? vagy még ezután fog?

Boni: vigyázz magadra!!!

Bettike: 18 inszemet csináltak az ismerősödék? :shock: Jesszus!

Sonjus: tényleg jó döntés volt dokit váltani!!! Remélem minden oké lesz!

Na, megvolt a 2.felvonás. :lol: De majdnem nem. Ugyanis nem volt hely a kórházban! Ahova ugye már tegnap felvettek (3 napra, így napidíjat is fizetek), tehát elvileg kellett volna szabad ágynak lennie :roll: majdnem úgy volt, hogy inszem után öltözés és haza. Aztán mégis sikerült helyet keríteni a friss császárosok között. Ezt annyira utálom, hogy az elején azt mondja a főnővér, hogy itt nincs hely, ide nem jöhetnek, aztán mégis intéznek valamit... Csakhogy az ember addig is érezze jó szarul magát, hogy ő "csak" egy inszemes kis senki... :evil: na jó, lenyugodtam :lol:

Csók!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó akkor megint dupla menet volt :wink: +++++++++++++++++
Vendég

Szezso+++++++++++++++++++++++most 2 hétig görcsben a kezem miattad!

ANdi, jobban vagy már?

Boni, jobbulást!

babaimádó
Kép
babaimado

(((((((((((((((Szezso)))))))))))))))) DRUKKKKK!!!!!

snufi

Egy csésze kávé

Egy csoport diák, akik nagy karriert futottak be, összejöttek, hogy
meglátogassák régi egyetemi tanárukat. A beszélgetés hamar panaszkodásba csapott át a stresszes élet és munka kapcsán. A tanár, kávét ajánlva fel vendégeinek, kiment a konyhába, s egy nagy kannányi kávéval és többféle csészével tért vissza: porcelán, műanyag, üveg; néhányan simák voltak, néhány közülük drága és ritkaság volt, s szólt, hogy mindenki szolgálja ki
magát. Amikor minden diák kezében egy csésze kávé volt, a tanító így szólt: "Megfigyeltétek, minden szép és drága csésze elkelt, hátrahagyva az olcsó, műanyag csészéket. Habár mindannyiotoknak az a természetes, hogy mindenből a legjobbat kívánjátok önmagatoknak, ez a problémáitok és a stresszetek forrása is. Amit valójában mindenki akart, az a kávé volt, s nem a csésze, de tudatosan a jobb csészékre vadásztatok, s egymás csészéit figyeltétek." "Feltételezzük, hogy az Élet a kávé, s a munkahelyek, a pénz, és a társadalmi pozíció a csészék. Ezek csak eszközök az Élethez, de az élet minőségét nem változtatják meg." "Néha, azzal, hogy csak a csészére figyelünk, elmulasztjuk élvezni a benne lévő kávét." Tehát, barátaim, ne engedjétek, hogy a csészék irányítsanak....a kávét élvezzétek helyette.

snufi

MERRE JÁRTOK???

snufi

Én hol vagyok, hol nem...mint a mesében :lol:
zölddisznó

Jó reggelt!

MA megyek a saját nődokimhoz délután :lol:

TEsó jó a szöveg :lol:

Szép napot!
Vendég