Doo, nagyon nagyon sok puszi a topik veteránjának, aki már inkább kinti mint benti baba
Riella, látva a képeket, most már tutira megyek! Gyönyörű szépek!!!
Húú Bringa ez a vizitálás 5000 azért nagyon durva
Örülök hogy Lili Napsugár a napsugarasabb felét mutatja újra
Doo, most elgondolkodtam ezen a könyvön... lehet hogy mégis beruházok rá, látom más is írta hogy jó... talán Csilla volt? már nem lapozok vissza az előző oldalra, bocsi
Dóri,K betűsből nálunk karfiol volt már, egy kcisit többet durrogtatott, de nem volt vészes, a paszírozott zöldborsótól (üveges) viszont átment rakétába
azt még hanyagolom asszem nagy mennyiségben... én uttálom a keles kajákat... nem is tom hogy kell csinálni
kíváncsi vagyok milyen a lehelete most Marcinak a fokhagyma után
be is volt rántva meg minden?
Lorci, örülök hogy a kaki téma megoldódott. Szerintem nem kell túlaggódni a lemerevedést, Zsófi is csinálja néha, nyög közben, és utána csap egyet általában. Én energia gyűjtésnek nézem inkább , illetve tanácsatalanságnak mit is üssön szét:) epilepszia eszembe sem jutott
Bringa, úgy rázza mintha nemet mondana? pár hete megy már nálunk is, de pl elalvás előtt mostanában mindig, tök nem tudatosan rázza a nemet, de teljesen úgy mozgatja a fejét, mintha nemet rázna
Vanda, irigykedem zeneböli miatt, nálunk annyira megy a zenére popórázás, hogy most már ha én énekelek arra is rázza
édi lehet a rumbatökkel Bálint
Csajok, attól félek Zsófinak akkora lesz a válla mint egy bodybuildernek. egész nap fekvőtámaszozik
egyszerre megcsinál vagy 10-15öt is
csórikám nem tud rájönni hogy a francba haladhatna előre
ezért egyhelyben tombol...