Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi,
Erről én se tudok semmit, de remélem van ilyen és segítenek rajtuk!! Köszi hogy megírtad, nagyon drukkolunk nekik!!!!

Bella,
Még egyben :wink:

Kedden nem leszek csak szerda este, szólok előre nyugi nem szülni mentem, bár ki tudja mi lesz addig :D
Vendég

nyulasz: mi volt a dokinál?

kis *: nagyon drukkolok++++++++++++

katica
katica30

Hahoci, en is megjottem a nagy unnepi szabadsagrol, kajalasrol. Szepen novogetunk, kerekedunk. :lol:
Panda, holnap januar 8 :wink: Hu-hu. Nem semmi, 6,5 kg-ot hizni, te ezt hogy csinaltad :?: Vagy csak en vettem tul lazara a figurat :?: En ugyanis mar 12 kg-nal tartok, de szerencsere nem latszik :wink: vagy nem annyira :wink: vagy csak nem akar senki elszomoritani...he-he
Kiscsillag, a rosszsebrugjamanmeg azt a sok bajt :!:
G79, az idezeted nekem is tetszett... :!:
Henivel mi van :?: :?: :?:
Lanyane, kitartas, a hanyinger hamarosan elmulik :!:
Januariak :!: Hajra :!: :!: :!:
katavirag

Elöszőr is,nagyon drukkolok Kis-csillagnak,hogy jóra forduljanak a dolgok!!!
Én sem hoztam jó híreket,sajnos csak kettő nagyobb és egy nagyon pici tüszőm van.Mondtuk is a dokinak,hogy ne folytassuk,hanem majd kezdjünk egy új,még nagyobb stimut.Azt mondta kizárt,végigcsináljuk,simán lehet terhesség.De én nagyon félek,hogy nem lesz bennük petesejt.Sajnos nem tudok pozitívan hozzállni,nagyon el vagyok kenődve,pedig már olyan rég vártam,hogy itt tartsunk megint.
Pénteken lesz 11-kor a punkció.
Dezsi!
Örülök,hogy ti is kezdhettek!
Vendég

Hello!

Kiscsillagnak szurkolok :)
Kép Kép

Panda!
Minden nap miattatok is jövök....hátha éppen szülsz :wink: Szurkolok!

Nyulasz!
1 tüszőcske bőven elég! Bízni a dokiban és a petikéidben! Szurkolok! Márcsak 4 nap.......dejó!

Dezsi!
Az én pocaklakóm is fagyis ..... szurkolok! SIKERÜLNIE KELL!

Pusszancs!
Vendég

NYULASZ!!!kérsz egy seggberúgást!!!!semmi mással nem tudod elérni és elősegíteni azt,hogy végre babócád legyen minthogy pozitívan állsz hozzá(tudom a sok csalódás után nehéz)de muszálj!!!!mert ahhoz hogy megkapd amire vágysz nagyon kell akarnod bármi áron akár csodával határos módon,hallottunk már spontán babákról miért ne hallhatnánk akár 1 éret sejtecskéből egy babócát!igen is lesz babád,és sikerülni fog!1 hónap és téged is a kismamás tábblázatban akarlak látni :wink:

lanyané

Sziasztok,

KIs* szoritok nagyon, hogy rendezödjenek a dolgok+++++++

Nyulasz, 3 tüszővel simán lehetnek még ikreid is, Ildikó barátném járt úgy, ahogy most Te, és sikerült neki ikreket vár most tölti a 13 hetet, úgyhogy fel a fejjel, és csak pozitívan +++++++++++ Hajrá péntek.

Julika rég hallotunk rólad, és örülök, hogy minden rendben van felétek és ez így is marad kb. a 40. hétig :wink:

Apacsék merre jártok?

Pandácska egyre izgibb ........... :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Nyulasz,
Egyetértek az előttem szólókkal. Csak nem feladni, még akár ikrek is lehetnek ebből. Légyszíves próbálj csak erre koncentrálni.

Dezsi,
Hajrá fagyisok! :wink:

Katavirag,
Örülök, hogy jól vagytok.

Tényleg mi lehet Apacsékkal?
Vendég

Nem jó hírek Kis*-ról, de nagyon reménykedem. Puszilom és nagyon szorítok!

Nyulasz! A szeptemberi leszívásnál összebarátkoztam egy lánnyal, azóta is tartjuk a kapcsolatot. 3 tüszőt sikerült leszívni, egyet megtermékenyíteni, most boldog 16 hetes kismami. Nekem 6 tüszőm volt, mind megtermékenyült, mégsincs babóm.
Tehát hinni, bízni!

g79! De jó, hogy van itt egy élő, dobogószivecskéjű, gyönyörű, példa. Köszi.
estike66

Sziasztok Lányok!

G79!
követem a példádat! Nagyon jó lenne, ha fagyibabáim megtapadnának és megszületnének! Én is úgy állok hozzá, hogy a fagyisoknak kisebb az esélyük, mint a sima beültinél és nekem már 3 nem sikerült és akkor kisebb esélyel vajon ez sikerülni fog e. :roll: Minden esetre ezek a poztiv példák visszaadják a reményemet, hogy ne gondolkodjam a fent említett módon. Próbálok bízni...

Nyulaszkám!
Pont ilyen negativan állok hozzá! DE muszáj változtatni! Neked is és nekem is! Most írtak a lányok pozitiv példát a kevés tüszőcskés változatra (nekem a fagyisra) úgy hogy bizakodjunk! Felejtsük már el, hogy nekünk még nem sikerült! Új év, új élet(ek)! Gyerünk éld bele magad a reménybe! Én is így próbálok tenni!

Lanyané!
Nagyon jó volt a lelkibeszéd Nyulasznak! :lol: Ez kell ide rossz idegállapotra :lol: :lol: :lol:

Bella!
Látom, Neked még egy hónap van hátra a konzultációig... Utána kezdtek? az már március, ugye?

Csibe!
Neked, mikor lesz a konzultáció?
dezsina

Dezsi, én már túl vagyok a konzin, mi most az andrológusra várunk illetve a biopsiára. Elvileg én jövő héten kezdem a stimut.

Kép

csibe
csibe32

dezsi!

Ez a abeszéd, követed G79 példáját! És én is. Igen, bízni kell!

Lanyéné!

Tüneteid halványulnak?

Csibe!

De jó! Nem is gondoltam, hogy itt a kezdés. Te is Konc. Úgyi?

Lanyáné! Azt hiszem Te írtad multkor Zeke dokit. Nagyon ari ám. Két inszememet Ő csinálta, jókat dumcsiztunk.
estike66

Csibe!
Ez nagyon jó hír!!! Akkor kis eltéréssel januári vagy Te is!
dezsina

Sziasztok!

Rólunk:

Sajnos nem volt túl jó az évvége. Bogi az első karácsonyt napközben élénken míg az estét átaludva élvezte végig. Őszintén megmondom. Örültünk neki, hogy estére elaludt és volt egy kicsi időnk egymásra.
Aztán hasmenéses időszak jött kicsi lázzal és hőemelkedéssel. Újévkor már jobban volt, de elsején este be kellett vinnünk a kórházba, mert egy órán kersztül ordított és semmivel nem tudtuk lecsillapítani. Még a Germicid C sem segített. Őt bent fogták, mert akkor is ment a hasa. Ugyanis az előző alkalommal kapott/írtak fel neki egy antibiotikumot a szive miatt. Ez jól bekavart. Valószinű, hogy ettől volt hasmenése. Ospamoxot kapott. Jó savanyú. Nem csodálom, hogy összerántotta a gyomrát és rosszul volt tőle.
Egy alvásnyit egyedül volt és reggel már én is bent voltam vele. Egy éjszakát én is bent töltöttem. Nekem ekkor kezdődött a java. Az idegeskedéstől és a sok betegtől hasmenésem és lázam lett. Igaz másnap hazajöhettünk, de aznap estére már 39 fokos lázam volt nekem is és Ricsinek is. Azóta és még meg is fáztam. Úgyhogy most a torokfájással és orrfolyással küdök.
Bogi jobban van. Kanalas kajától rendeződött a széklete is. Sőt váltottunk a 2es tápszerre. Igaz még csak tegnap óta, de remélem beválik, mert már nem nagyon aludja át az éjszakát.
9-9:30 körül szoktuk letenni. Addigra alszik el. 3 órafelé meg már kelt is. Mintha nem lenne elég neki a kaja. Pedig 200 mlt eszik. Sőt ő alszik be a kaján.

Szorítunk mindenkinek.

Pandácska kitartás és kívánom, hogy még a mai nap Dorka a kezedben lehessen. :D

Legyetek jók.
Pusza.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

sziasztok!

nyulasz: lehet ebből baba, ne add még fel, kérlek! nagyon drukkolok++++

kis *: nagyon drukkolok+++++

csibe: örülök, hogy hamarosan kezdtek.

hajnoca: gyógyulást kívánok nektek!

katica
katica30

Estike, igen én is Konc :wink:

Dezsi én valószinüleg februári leszek, habár a beülti lehet, hogy januárba lesz :wink:

Hajnóca, jobbulást a családnak.

Kép

csibe
csibe32

Hahoci :!:

Csibe, jo ez a turorudis vonalzo :lol:

Hajnoca, jobbulast mindnyajatoknak :!:

Heni , mi van veled :?: Tud valaki rola valamit? En neki szoritok a legjobban, hiszen neki a legnehezebb koztunk, ezt higgetek el.

Nyulasz, mindjart kapsz egy fulest :!: Eljutsz idaig, aztan feladod. Tisztara bediliztel :wink: Hiszen csak erre a honapra vartal. Hidd el, sosem tudhatod, mikor jon be. A spontan teherbeesok talan nem egy szal petesejttel gazdalkodnak ciklusonkent?
A vegkifejlet a lenyeg :!:
katavirag

Kép Nyulasz, hajra, hajra :wink: :!:
katavirag

Lányok..ne latolgassatok esélyeket!
Stimura, fagyikra fel!

( nekem is volt 3 lombikom...erre az első fagyibabám ...na itt rugdos :wink: )

Ezt rendeltük a 2008-as évre : :lol:
Kép
Vendég

G79!
Nahát!!! Nekem is 3 sikertelen lombikom volt! És most jön az első fagyibabám! Lehet lesz esélyem :wink:

Kis-csillagról! Holnap kaphatunk valami eredményt, ha meglesznek a leletei és jók lesznek, akkor visszatérnek a "feltöltés"-hez! Továbbra is nagyon drukkolunk!
dezsina

Sziasztok!
Köszi mindent.Mondtam is a páromnak,hogy írtam nektek,és majd ti jól helyretesztek,talán még fenékberúgást is kapok...jót nevetett...
Köszönöm,próbálok nagyon pozitív lenni,nem feladtam,csak félek.A jövő héten már jobb lesz,hamár meglesz a beülti.Ma éjfélkor adom a tüszőrepit,iszonyúan félek a tűtől,eddig a három lombik alatt kétszer szúrtam magam,mindig más csinálta...de tudom,hogy menni fog!

Kis-csillagnak továbbra is drukkolok!
Pont tegnap gondoltam Henire,nagyon rég jelentkezett,jó lenne,ha megnyugtatna minket,hogy jó vannak!
És remélem Apacsék is jól vannak!Néha adjatok hírt magatokról!
Julika!
Nektek kitartás,hamar túllesztek ezen az időszakon,és eljuttok a 9 hónapi!Minden jót kívánok!
Katavirág!
Nagyon édi a kép :wink:
Te mikorra vagy kiírva?
Dezsi!
Adok neked a fenékberúgásból,ha úgy érzed!Rajtam segített :wink:
Hajnoca!
Nem semmi,ami történt veletek.Kívánom,hogy gyógyuljatok meg!
Lanyané!
Elmúlt a fertőzésed?Mármint ha az volt.Ja,és ide jöhet,ha megint szüségem lesz rá:
Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Tegnap voltam dokinál, és annyira boldog vagyok, mert rendeződtek pajzsmirigy problémáim. Mehet a fagyibabás beülti. Ma vagyok a 10. napon, így felhívom a dokimat, hogy mehetek -e holnap egy kukucskára. Miután azt mondta, hogy nem kell stimu, gondolom ennek semmi akadálya, de majd meglátjuk. Ha így lenne, akkor hétfőn beülti. Egy kis szépséghiba van csupán, én most nem tudok otthon maradni. De miután az első lombiknál pihiztem, mégsem sikerült, ennek most nem tulajdonítok nagy jelentőséget. Sikerülni fog!

Várom Kis*-ról a jó híreket!
estike66

Estika!
Nahát,ez szuper!Remélem tudsz kezdeni.Nekem vasárnap,vagy hétfőn lesz a beülti.Nem végzel nehéz munkát?
És 2-3 napot sem tudsz otthonmaradni?
Vendég

Bocs, Estike :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz,
Örülök, hogy ma már jobb kedvedben vagy!

Estike,
Ez nagyon jó hír! Nagyon szorítok neked!
Vendég

Köszi Bella és Nyulasz!

Nyulasz! Neked hol csinálják vasárnap? És hányadik napon leszel?

A munkám nem nehéz, gép előtt ülök, de tudom, ez sem túl jó.
estike66

Sziasztok!
Ne haragudjatok a zavarásért.Érdeklődni szeretnék,hogy valamelyikőtök tudja-e Kis-csillag elérhetőségét. Én is zalaegerszegi vagyok és ma megyek be a kórházba. Felkeresném,személyesen érdeklődnék,hogy mi újság vele.Biztosan örülne neki. :) Persze csak az ő beleegyezésével.... :oops:
Előre is köszönöm
Sok sikert és boldog várandósságot,egészséges babócákat mindenkinek.

Üdv
Lego
Vendég

Dezsina tudja az elérhetőségét én úgy tudom!
Vendég

Estike!
Én a budapesti Kaáliba járok.Ma vagyok a 11.ciklusnapon,és 10.stimus napon,mert dec.31-én kaptam az első szurit.
Te hova jársz?
Bella!
Igyekszem,igyekszem :wink:
Lego!
Nagyon rendi tőled,hogy bemész hozzá,mondd meg neki,hogy nagyon szorítunk értük!!!
Vendég

Lego!
Most nézem,mindjárt szűlsz.Nagyon sok sikert Nektek!
Vendég

Hurrá! Mehetek holnap UH-ra, várnak szerettel.

Kis*???? Nem tudni semmit? Izgulok.
estike66

Haliho anyajeloltek es anyak :!:

Igen, Nyulasz, csak pozitivan :!: Most biztosan sikerul :lol: A hasbaszuri szerintem jo lelki terapia az egesz elott. Szinte mar szitanak erzed magad, nem :wink: :?:

Heniiii :!: Mi van veled :?: Ugye jol vagy, csak nem jelentkezel :!: :shock:

Kiscsillagnak a legjobbakat :!:

Estike, szerintem tok mindegy, dolgozol-e. Ha megtapad, ugy is megtapad. :wink:

Apa tegnap este lefotozott. A karacsonyi menu hasnoveszto volt:

22+6 (12 kg plusz)
Kép
katavirag

Bocsi, nem 22+6 hanem 26+2 :wink: kicsit ossze vagyok kavarodva....
katavirag

Katavirág!

Már ne hari, de hány kilóról indultál? A pocid naddon szép, de máshol nem látok + súlyt. Summa summárum állati szép kismami vagy!
estike66

sziasztok!

előbb beszéltem kis *-gal, jó lett a mai lelet. most várja az orvosok döntését, hogy mehetnek-e pécsre feltöltésre.
mindenkit puszil és mindenkinek nagyon drukkol.

mindjárt visszaolvasok.

katica
katica30

KATICA!

Köszi. Hát még mi mennyire drukkolunk! Ha beszélnétek sok puszit küldök.
estike66

Én is beszéltem tegnap kis*-gal (ma este is tervezem) képzeljétek olyan nyugodt, mosolygós volt a hangja!!!!!!!! Ügyes mami lesz belőle, és nagyon sokan drukkolunk nekik, hiszem, hogy nem lesz semmi baj!!!!!!!!!

Nyulasz - húúúúúúú, de gyorsan eljött az időd!!!!!!! Vagy csak nekem tűnik gyorsnak???? Mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsi- köszönöm a megnyugtatásodat, változatlanul szívem csücskébe tartozol, ügyesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma voltunk orvosnál, egy 500g-os kislány a pocakom lakója!!! Pénteken megyünk 4D-s uh-ra is, ha lesz, teszek fel képeket!

Kép

Kép
julika79

Kis*, örülök. Tényleg nagyon + minden hozzászólása :) Drukkolok továbbra is.

Julika, gratulálok a kislányotokhoz és ahhoz, hogy minden OK.

Estike, Nyulasz, hajrá jövő hét :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

julika gratula a félkilós tündérkéhez :D
Katavirág még mindíg bomba kismami vagy,de hova ment a 12kg :?: :shock: :D
estike drukk a holnapi uh.-hoz :wink:
nyulasz jujj de izgi mindjárt mész,látod milyen messzinek tűnt még a január 3hónapja azt tessék,hidd el mindjárt betöltöd a 12hetet és röhögtök a babával a hasadban az egész lombikon meg a sok depin.fel a fejjel ez a Te időd :wink:
dezsi aztán te is gyúrjál a kis lelkedre nem meginogni mert te is kaphatsz seggberúgást :D ez a hónap a fagyibabáké :wink: jönnek a kis eskimók :!:
Pandus egyben vagytok még :?: izgi,drukkkkkkkkkkk
Kis csillagnak mondjátok már meg légyszi,hogy sok puszi és gondolok szurkolok!!!!!
Én úgy néz ki kop kop kikúpozta ezt a fránya fertőzést,és tök jüól vagyok nem hányok,néha picit émelygek de nem gáz,voltam ekg.-n vérvét vizelet,aztán jövhét szerdán megyek a védőnénihez,kiváncsi leszek ott mi lesz,ja a derekam fáj nagyon Apa szokta bekenni meg megmaszizni,ha napokon belül nem javul meg kéne nézetnem mert van hogy sántítok tőle,ja és viccesen nagy a hasam pedig még csak 10hetes vagyok nem is kéne látszania :oops: :lol:

lanyané

Akkor Kis-csillagnak megy továbbra is a drukk,jó,hogy legalább már jó híreket is kapunkróluk!
Katavirág!
Tényleg bomba kismami vagy,nagyon sokan irigykednek ám :wink:
Most nem is vagyok annyira szita,hisz eddig csak 6 szurit kaptam,meg ma lesz még kettő.Igaz mivel 4 ampullával kaptam egyszerre,eléggé csípett-feszített,de csak kétnaponta kaptam és csak Merionált,mert mellé clostyt szedtem.Előző lombiknal napokig 3 külömböző szuri is volt...de most a clostynál reggelente látászavarral küzdöttem,de csak 10 percig.Rajta is van a papírján,de rendesen megijedtem az első alkalommal,mert nem tudtam,hogy csak pár percig lesz rossz.
Estike!
Hurrá!Drukk holnapra!!!
Katica!
Köszi az infót!És örülök,hogy maradtál,velünk könnyebben repül majd az idő.Én is pihentetni akartam a témát az előző után,de nem bántam meg,hogy veletek maradtam.Jó tudni,hogy kivel mi van,együtt örülni és sírni.
Julika!
Már 22 hetes vagy :D
Egyébként csak neked tűnik gyorsnak az idő,nekem nagyon lassan jött el,nálad látni azért 22 hét nem telik el villámgyorsan.
Örülö,hogy jó a kedved,és hogy a pici lányotok is szépen gyarapszik :wink:
Várjuk a képet!!!
All!
Pénteken lesz UH?Most fogod kezdeni a szurikat?Nekem meg punkció.Hányra mész?Drukk!
Heni!
Kérlek jelentkezz!
Viki!
Hogy vagytok?Ha vannak képek,kérjük feltenni!!!!
Pandácska!
Még egyben?Hogy bírod az utolsó napokat?
Vendég

Lanyané!
Ez jó!Köszi,jót nevettem!
Kép
Vendég

Julika!

Gratula a fél kilós tündibündi csajszihoz!

Kis*-nak továbbra is drukk, de nagyon!

Lanyáné!

Tök pozitív és ari kismami vagy. Puszik.

Reggel 7 óta nyomatom, hot fáradt vagyok, most már megyek.

Puszi mindenkinek és szép estét!
estike66

estike köszi tőled,mondjuk amikor várakoztam a lombikra,a sok inszemes csalódás után,volt egy komoly depresszióm és egy jó kis pánikbetegség ami azért nem múlt el telljesen,majdnem elveszítettem magam körül mindenkit,dehála Apa tartotta bennem a lelket aztán bepipultam,muszállj pozitívan hozzáállni mindenhez még a legnehezebb dolgokban is,könnyebb lehet igy talán az élet,van egy könyv az a címe A TITIOK érdemes elolvasni.a gondolatainknak is van ereje még ha nem is hiszi el telljesen az ember,csak egy picit akkor is meg kell adni az esélyt hogyha igaz akkor a jó dolgok történjenek,ha meg rosszak történtek az csak azért van hogy azzá válj aki vagy,egy Értékes,bölcs Ember :wink:

lanyané

Szép jó reggelt!

Sikerült éjfélkor beadnom a két tüszőrepit,bár már elötte egy órával tiszta idegbajos voltam,mi lesz,ha bepánikolok,és nem tudom beadni.Már nem lesz idő ügyeletre futkosni.De szerencsére sikerült.Úgy irigylem azokat a bátor csajokat,akik simán beadják maguknak.Nekem még a párom is mondta,magának,vagy idegennek bármikor,de nekem képtelen lenne beszúrni.

Kis-csillagnak üzenem,sokat gondolok rá,remélem jól vannak!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz,
Ügyes vagy, látod megy ez neked. Először én is baromira féltem hogyan fogom beadni, meg majd a párom beadja, de rájöttem magamtól jobban elviselem a tűszúrást, mint tőle!
Vendég

Bella!
Akkor te is magadnak szúrsz.Talán legközelebb(amikor tesóért megyünk :wink: )akkor már én is merni fogom végig adni.
Heniről te sem tudsz semmit?
Vendég

Ügyyi vagy Nyulasz,én beadtam párfajta szurit magamnak de a tüszőrepit azt nem mertem,de Te vagy a hős így kell látod csinálni! :D erős vagy :wink: minjárt ott vannak a nyuszipociba :D
Kiscsillag!küldöm a mait++++++++++++
Pandus,hogy vagytok :D neked is egy kis erőt+++++++++

lanyané

Lanyané!
Pont a tüszőrepit nem merted?Hiszen pici vékony tűje va.
Aranyos az új avatarod!Szép páros,egy kukis és egy puncis.Én is beneveznék rá,bár kb tudom mivel jár,van a családban egy ilyen páros,két évesek múltak.
Vendég

Nyulasz,
Nem tudok semmit Heniről! Jó lenne, ha jelentkezne.
Vendég

Pandus!
Várunk,mi újság!
Nem ér ám így az utolsó napokban eltűnni :wink:
Nemsoká végre a kezedben tarthatod a Kispandát,mondjuk így:
Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?