Új privát üzeneted érkezett!

zsibi felvettelek iwiwen :D
Vendég

Baba- pont kérdezni akartam, hogy ki az a szemtelenül fiatal, szép lány aki felvett iwiw-re??? :D :D :D Nagyon szép voltál az esküvődön...meg egyébként is! :D
Vendég

Ja és most látom hogy 21 (!) éves vagy! Nahát ez már tényleg szemtelenség! :D :D :D Ilyenkor fogom fel, hogy megvénültem, pedig belül még csak 16 éves vagyok... :D Sose növök fel, de a külsőm meg nem ezt mutatja... :cry:
Vendég

zsibi

köszi a bókokat! te sem panaszkodhatsz! úgy néztek ki a lányoddal mint akik testvérek! :D :wink: nagyon fiatalos vagy! :wink:
Vendég

Zsibi - hmmm tenyleg erdekes, hogy egy tinilanynak ne lennenek kivansagai a szulinapjara. Csak azt mutatja, hogy boldog es elegedett a leanyzo. Talan valami olyasmi lenne jo, amit csak toled kaphat pl. menjetek el egyutt valahova egy delutanra - en most legszivesebben koripalyara mennek (munka helyett :lol: ), de ez megint csak egy nagyon random gondolat...

Az orokolheto ikressegtol megmondom oszinten kicsit tartok. :shock: En beernem csak egy baboval igy kezdetnek. Megiscsak tobb a kockazat veluk. A parom nagyijanal is az elso ket parosbol csak egy-egy elte tul, viszont anyosom es az o ket ikertestvere mar az 58-at tolti majusban.
hajnski

Zsibi - en is felvettelek az iwiw-n remelem nem baj 8)

Fent vagyok - ha valakit erdekel megirom a nevemet. Ilyen vezeteknevvel ugyis csak ket ember van fent, de a masik pasi...

Az egyik nagy hobbim a fenykepezes - van fent eleg sok keplink...
hajnski

Baba-köszi! :D (most már nem vagyok ciki anyuka mint pár éve, egyik barátjának köszönhetem: neki meghaltak a szülei és mindig mondta a lányomnak, h. milyen jó neki, mert van anyukája, ezen elgondolkozott a lányzó)

Hajni-a korizás jó ötlet lenne, de most volt 1 hete és úgy bedagadt a lába, hogy tornaóráról is fel kellett mentetnem! Meg mellesleg már nem én vagyok a legjobb társaság neki: a barátjával volt korizni is. Bár amikor mondtam nekik, hogy én is hogy koriznék nagy kegyesen felajánlották, h. legközelebb elmehetek velük. :D De ilyenek a tinik. És most tényleg rengeteg dolgot kapott...eddig mindig én vettem meg mindent, most a rokonoktól is nagyon sokat kapott, igaz egész évben alig veszünk valamit, csak ami nagyon kell. Karácsony, utána szülinapja, febr. névnapja...ilyenkor tényleg megkap mindent.

Csajok én ma már annyit írtam, h. eldugulok, megyek a lányom elé...
Vendég

Hajni- persze hogy nem baj! Örülök neki! :D Visszaigazollak este! Most mennem kell!!
Vendég

Mégegyszer nagyon köszönöm a bíztató válaszokat.
Lányok, lenne egy technikai kérdésem. Dec. 27én műtöttek (13 napja). Néha még vérezgetek. Doki azt mondta, akkor van god, ha darabos és sok. De ici-picit vérzik már. Ez még belefér?
Előre is köszönöm a segítséget....
mkiki

kiki: Ha jól emlékszem nekem is tizenvalahány napig volt vérezgetés, aztán még 5-6 napig barnázás, úgyhogy az szerintem természetes. Akkor van csak baj, ha sok vér jön, és az darabos is és esetleg görcsölsz is hozzá. Akkro vissza kell menni dokihoz rögtön, mert lehet, hogy bent maradtak még szövetdarabok.
lei

Zsibima!

Jelöltelek!
Nagyon helyes a lányod,tényleg inkább barátnődnek néz ki!
Te is fiatalnak vagy, a lányod meg kész nő!

Kép

Kép
ibm

Ibm-pont kérdezni akartam, hogy ki az aki jelölt még, mert téged nem tudtatlak beazonosítani csak! :D (szintén motoros örült pár???) :D

Mindenkinek köszönöm, hogy bejelölt, nagyon szép helyeken jártatok, és nagyjából olyanok vagytok, mint amilyennek elképzeltelek benneteket! De így tök jó, hogy a neveket archoz is tudjuk most már kötni...

Kiki- ne aggódj! Ahogy Lei is mondta...nekem pár napig tartott, de ha nincs görcs, v. darabos vérzés, addig nincs gond. Pár hét múlva meg úgyis mész kontrollra, uh-t csinálnak neked?

Hajni- nagyon szép helyeken jártál/laksz! :D Megnézem majd az összes képet, most nem volt időm...
Vendég

Zsibima - koszi szepen. Pedig mostanaban ugy tunik eleg otthonulo lettem.

Nem is tudtam, hogy itt is vannak motoros rajongok! :D
En neha a fenykepezos hobbimat ezzel is osszekotom (a parom nagy rajongo, regebben o is versenyzett).

Szoval nem igazan ebbe a topicba valo, de rakok be egy par kepet (legalabb kiprobalom a kepfelrakast is :P )

Ezeket en csinaltam - remelem nem baj

Kép

Kép
hajnski

Hat ez nem sikerult... :oops: :oops: :oops: [/img]
hajnski

Hajni-próbáld úgy, hogy rákkatintasz arra, amit ide szeretnél másolni, és simán ide a keretbe a jobb egérrel beilleszted így: http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html
Vendég

Én is fenn vagyok iwiwen.
Ha érdekel vkit :wink: :lol:

Név:Borsiné Fancsali Anna

annus11

Aha - a linket ugy berakja, de en kepet akartam :(
Mintha kozom nem lenne az informatikahoz :oops:

http://farm1.static.flickr.com/65/19985 ... 74.jpg?v=0

http://farm1.static.flickr.com/57/19982 ... e6.jpg?v=0

Igaz igy legalabb nem foglal el olyan sok helyet es csak az nezi meg aki akarja.

Itt van meg egy sajat keszitesu, azoknak akik nem motor rajongok :wink:

Ezt megprobalom mellekletkent
Kép
hajnski

Aha - a mellekletes megoldas muxik :D
hajnski

Hajni-az iwiw-es adatlapon látható motor már a múlté- eladattam apival, mondtam neki, ha gyereket akar ne motorozzon. Nem akarok megözvegyülni 2 gyerekkel (se). Úgyhogy eladta...Persze fáj a szíve, szerintem fog ő még venni... (én úúútáltam motorozni, mindig halálfélelmem van, mondjuk csak amióta anya lettem, előtte nem volt...)
Vendég

Köszi zsibima:-)
Műtét után 6 héttel kell visszamennem kontrollra.
Krisz
mkiki

Zsibima!

Hogy őrült az túlzás,de azért nagyon szeret a párom motorozni!
Kb. 2 éve eladta végre ami volt neki,erre tavaly rájött megint hogy neki kell és megvette ezt!
Gondolhatod mennyire díjjaztam!
Inkább vásároltam én is ruhát így legalább együtt megyünk!
Jó-jó de azért én félek!
Autó sokkal biztibb!
Most hála istennek elromlott valami nagy értékű alkatrész benne (kb. 200000),most ez az összeg másra kell,úgyhogy remélem egy darabig nem tud majd menni mert most még el sem tudom majd kísérni!

Kép

Kép
ibm

Kiki-olyan visszafogott vagy, ami persze érthető, de nincs kedved egy kicsit mesélni magadról??? Persze csak ha van kedved...
Vendég

Aha ertem - akkor mostmar en is bevallom, hogy a fotozast jobban elveztem, mint magat a versenyt. Motorozni en csak utaskent tudtam regen a batyam mogott viszont a parom autojat imadom vezetni es azert megnyugtat, hogy abban azert egy kicsit megis vedettebb. Arra viszont kivancsi lennek, hogy a gyerekulest hova teszi majd :lol:

Gyerekeket is nagyon szeretek fotozni - pillanatnyilag csak masoken gyakorolok, hogy mire lesz sajat mar tokeletes legyen a technikam. 8)
hajnski

Ibm-most szerencsére nem tudsz mocizni :D Ha meg babó meglesz, akkor rá foghatod, h. miatta nem mész... :D (tavaszig bizti megoldja a párod, az alkatrész kérdést, olyan nincs h. jó idő van és egy motoros ne motorozzon :D )

Hajni-egy-két profi kép és már a pocakodat fotózod, majd meglátod! :D Utána jöhetnek a babás képek! :D Az autó tényleg biztonságosabb, abban nem félek ([size=7]persze csak ha én vezetek, ha más akkor félek)[/size]

Lányok én mára eldugulok, mert a lányom elfoglalja a terepet előlem. :?
Vendég

Én akkor ültem motoron amikor bátyám elvitt egy körre a "robi"ján. Voltam vagy hat éves, és el is hagyott. Monduk száguldott vagy 20-al, mégis lehuppantam a porba, és úgy kellett hazasétálnom.

Egyébként, csajok köszi a bíztatást, úgy néz ki, hogy azért mégis bejött a jóslata a dokimnak és így estére már van valamicske vérezgetés. Azt hittem indiántáncot járok a wcben - ha nem lenne olyan kicsi:)és meg olyan nagy:)

Szóvaé azt hiszem az első lépés "letudva". Jövő héten visszamegyek dokihoz, akkor mégegyszer megvizsgál, meg a kórházba is el kellene tolnom a képes felemet, hátha már mondanak valamit a szövettanról, bár merszinek sem lett még meg, pedig ő egy hónappal előbb "jár", szóval nem tudom. Telefonáljak oda, hátha mondanak valamit?! Áááá, most amolyan Pató Pál Úr vagyok és amúgy is sok a meló.

Én is jelölgetlek majd titeket iwiwen, csak nem vagyok olyan villámgyors, szóval plíz, majd jelöljetek vissza, ha van kedvetek. Jelszó nem lesz:)
wruska

Úúúú, ha nem tudok neveket, úgy nem könnyű :shock: Privibe megírjátok, hogy felvehesselek benneteket? De csak aki akarja :P
wruska

Hajni,
jajj, elfelejtettem mondani, hogy csodálatos a kép - nekem kevésbé a motoros, zsűrizni meg nem tudom, mivel nem szakmám, de a viráááááááág, az annyira szép. Köszi, hogy megosztottad.
wruska

Sziasztok Lányok!

Pfhhu, motorozni én sem szeretek, pedig még nincs is babó. Én rettegek. (bevallom, én még szánkozni sem merek, mármint nagy dombról lecsúszni). Szégyen nem szégyen, ez van :oops:

Valaki tud valamit Kislibusról? már régen írt!

A ma voltam másodszor kondoba! Ahoz képest hogy mennyire tartottam tőle, nekem nagyon tetszik, bár van pillanat, amikor azt mondom, hogy nem bírom tovább :shock:

Iwiwen én is fent vagyok: Tolnainé Paldesz Ildikó

Kép
mutyurka

Bocs, az nem kondo akart elnni, hanem kondiba :oops:

Kép
mutyurka

Na én elfogadtam mindenkit iwiwen :lol:
Kb rá is jöttem ki kicsoda(utólag is kösz a privit baba8-tól,nála könnyebb volt)

Gratula a pirihez Wruska!
Nálam még mindig semmi...pedig tegnap este is fájdogált...holnap elmegyek a vérvételre,aztán jövőhét pénteken megint mehetek a dokihoz ha nem lesz változás :?

Zsibima!
Ti most hogy álltok a babaprojekttel?Minden ok nálad?Már élesben megy?

Lei!
Remélem télleg jó hírekkel jössz.

annus11

Kedves Zsibima!
Igen, még elég friss a seb :-(
De emellett boldog családban élek, ez nagy támaszt nyújt nekem. Bár Ők is nehezen viselték a történteket.
Van egy csodálatos párom, fiam, aki 16 éves és csajszim Dorottya 4 és fél éves.
Egyetemen dolgozom, de sajnos nagyon nem szeretem a munkám és a légkört ami körbevesz. Így az is nagy kérdés, hogy most hogyan tovább.
Egyenlőre ennyit rólam, de kérdezz(etek) nyugodtan, szívesen válaszolok.
K,
mkiki

Most h olvasom h boldog családban élsz,eszembe jutott h voltaképp én is.

Vagyis pont emiatt nehezebb is volt...mert még sose voltam ilyen boldog,és sajnos nem tartott soká :cry:
(augusztusban volt az esküvőnk,és rögtön utána terveztük a babát...ami elsőre megfogant,talán már a nászúton)

De talán lassan visszaáll ez a felhőtlen bolodgság,remélem nemcsak nálam!

Jöhetne már ez a tavasz!!!

annus11

Wruska - koszi, orulok, hogy tetszett a kep :D , irotam privit a nevemmel. Vannak fent linkek az adatlapomon meg tobb kephez.

Annus - en most jeloltelek be ma reggel. Nagyon szep voltal az eskiden! :lol: Nekunk is van fent eskis kep - mind a ket eskuvonkrol. (linkek).

Irjatok ha kell meg masnak nev, de nem akarom magam ratukmalni senkire. :oops:

Mkiki - jo hallani, milyen szep csaladod van. Sajnos nekem eddig csak ket sikertelen terhessegem volt, babo meg nincsen. Viszont az en parom is imadnivalo! :lol: Az azert sokat segit!
hajnski

Kiki-akkor szép kis családod van! Szerintem kb. egyidősek lehetünk, ha neked is ilyen nagy gyereked van! Szerintem a melót még bírd ki egy darabig, aztán úgy is jön a baba és mész gyedre! :D (én azt szoktam itthon mondani, hogy utána meg úgyis nyugdíjba megyek :D ) De az is lehet hogy most kéne gyorsan váltanod, ha a terhesség alatt is dolgozni akarsz...nekem is ez a bajom, hogy én eleve azért nem megyek dolgozni (csak magamat tudom elviselni főnökként, és munkatársként is :D ) mert nem tudom elviselni, a sok h. p...-t, akik mindenért féltékenykednek, ha fiatalabb vagy akkor azért, ha idősebb vagy akkor azért, ha rendben élsz a családoddal akkor azért, ha szőkébb vagy mint a főnöknőd akkor azért stb....
Szóval én nem tudom elviselni pl. az irodai légkört, nekem muszáj magamnak dolgoznom...
Remélem azért nem adod fel a babaprojektet!!! Gyere minél többször hozzánk, meséld el ha dokihoz mész, v. megjön az első mensid, v. ha bármi történik, minket érdekel, erről igazából úgy sem tudsz mással beszélgetni, v. csak 1-2 emberrel jó esetben!

Lányok valaki felvett ma reggel iwiw-re, de nem tudom beazonosítani! :)

Annus-ez a második próbálkozós hónapunk, de általában pont peteérés környékén nem jön össze a szex...ez nálunk nem könnyű, a gyerek miatt. Majd egyszer összejön...
Vendég

Sziasztok!
Olyan jó olvasni, hogy mindenkinek ilyen jó a párja.
Az enyém is minden egyéb téren nagyon jó, de sajnos a gyerek témában lehetne jobb is. :cry:

Ma egy kicsit elromlott a kedvem.....reggel párommal beszélgettünk és mondtam neki, hogy görcsöl a hasam, mert most kellett volna megjönnie, és gondolom emlékszik a szervezet még, és úgy csinál mintha. Erre fejtegetni kezdte, hogy ő nem érti ezt az egészet, hogy amikor kellett volna akkaor nem jött meg sokáig, most meg mikor nem kéne, akkor meg ez van. Végül kinyögte, hogy szerinte túl korán lettem megint terhes, várni kellett volna még legaláb egy évet a műtét után, meg hogy ő úgy érzi, hogy én még nem voltam illetve vagyok teljesen jól fizikailag és aggódik, hogy nehogy megint vetélés legyen a vége a dolognak.
Na gondolhatjátok, milyen jó kedvem lett ettől.
Miért gondolja minden férfi, hogy a terhesség csupa derűs dolog, és hogy az biztos rosszat jelent, ha hányok, szarul vagyok, fáradt vagyok....stb. Egyszerűen kiakaszt ez a mentalitás.....

Úgy irigylem azokat a párokat, ahol a pasi is várja a babát és izgul és szeretettel aggódik meg ilyenek. Nálunk inkább azt érzem, hogy egy szürke hangulatráteg lebeg a levegőben, egyáltalán nem tudom élvezni a terhességetemet, főleg, hogy párom kitalálta még a műtét után, hogy ha újra sikerül, akkor ne mondjuk el senkinek a dolgot a 13. hétig. Hát neki könnyű, de én meg megőrülök, hogy nem beszélhetek a barátaimmal, vagy a családommal erről. Mindent magamba fojtok és csak itt a fórumon tudom kiadni magamból a felgyülemlett érzéseket.
Nagyon nem szeretem ezt az időszakot és annyira szeretném, ha már a 13. hétnél tartanék és minden rednben menne.

bocsánat a kirohanásért, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem.
lei

Zsibima!

Hát nincs ennek a lánynak barátnéja?!Tessék átküldeni pizsi partyra :wink: :lol: Vagy a nagymamához :lol:
Egyébként majd jön az a a baba ha akar!De örülök h legalább már próbálkoztok!!!

annus11

zsibi: nem biztos, hogy pont peteéréskor fog összejönni, úgyhogy mivel ez sem egy tuti megoldás, szerintem nem kell mindig ahhoz kötni a szexet :) Egyszer a főnökömmel beszélgettem, akinek 3 lánya van és ő mondta, hogy a gyerekcsinálás titka a GÁTLÁSTALAN SEX :lol: :lol:
lei

Kedves Zsibima!
Köszi:) 36 éves vagyok.
Szinte mintha irmernél, úgy írtál rólam :) /Egy p...a van, aki nagyon elrontja a légkört./
Nem tudjuk még hogyan tovább. Ha tényleg semmit nem mutat majd ki a szövettan, az végülis jó, mert egyfajta útmutató lesz.
Az is bánt, hogy ugye 6 hetet mondott a doki a teljes felépülésre. Én azt sokalltam és januárra írtak ,,csak" ki. De így is lelkiismeretfurdalásom van, hogy ez nem sok egy kicsit? Párommal ez itthon vita tárgyát képezi köztünk, mert Neki tényleg az a fontos, hogy ,,meggyógyuljak".
Én nem tudok Rólad semmit. Elmondod, hogy mi történt?
Üdv
K,
mkiki

Lei!

Átérzem a helyzeted.

Én már beszéltem erről a férjemmel...mindig mondom neki h éppen hogy érzem magamat stb.Meg h ő nem tudja ezt átérezni,hiszen mégis csak bennem zajlik ez le.Ő külső szemlélő.
Viszont az is érthető h aggódnak,pont ezért.Csak máshogy élik ezt meg mint mi.

A lényeg h te is és ő is egészséges gyereket szeretnétek.Érthető h aggódik miattad!!!

Pl ha nagyon kivagyok,akkor látom rajta h annyira aggódik szegény...tudja h mennyire megviselt és félt.Vhol ez azért jól esik,de nem az elzárkózás a témától a megoldás erre!

annus11

kiki: szerintem nem sok a 6 hét, ha a dokid ezt mondta. Ilyenkor nem csak fizikailag, hanme lelkileg is regenerálódni kell, ami nem két hét. Szóval inkább maradj otthon, ha jól esik a pihenés, próbálj meg kikapcsolni, valamivel lefoglalni magad. Én például elkezdtem női jógára járni, ami nagyon sokat segített, hogy helyreálljon bennem minden.
Ha meg a melóhelyeden amúgy is rossz a légkör, akkor ne kívnkozz oda vissza ilyen hamar, inkább örülj, hogy magaddal is törődhetsz picit.
lei

annus: tudom, hogy csak aggódik a párom, meg nem akarja beleélni magát, nehogy megint csalódjon. De hát így viszont teljesen elrontja a hangulatot ez a baljós gondolat. Pont, hogy optimistán kéne gondolkoznia neki is, nem?
De hát változni úgysem fog már, ilyen korban nem változnak meg a pasik :D
lei

lei: Értem. Nem maradok itthon 6 hetet, egyenlőre januárra írtak ki. Próbálok kikapcsolni, csak, ha egyedül vagyok egyfolytában az a nap jut eszembe.
Engem a lakberendezés érdekel és egyenlőre a lakásunkon gyakorlom.

Köszi
K,
mkiki

Sziasztok!

Érdekes dolog a peteérés!
Neke ugye hol volt hol nem.Ha volt akkor sem volt jó!
Az ember ugye azt gondolná,hogy állt. a ciklus közepén van és így is készül rá amikor gyereket szeretne!

3 évig figyeltem,hoyg mikor van peteérésem!Füzetet vezettem amibe mindent felírtam,hogy ha majd zöld utata kapunk a dokitól akkor tudjam milyen jeleket figyeljek!

Abban a hónapban amikor terhes lettem Zalánnal kiszámoltam,hogy mikor lehet peteérésem és akkor nem is voltunk együtt!
Ugyanis ez december volt és úgy gondoltuk,hogy azt a hónapot kihagyjuk mindenképp,mert ugye a szeptemberi szülés Zina miatt nem lett volna jó,mivel akkor ment elsőbe!
tehát kiszámoltam mindent és a ciklus legelején voltunk csak együtt (még a 9.nap előtt).Ez pont dec leje volt!
Karácsonykor nagyon rosszul voltam!Alig bírtam felkelni!Ha megmozdultam úgy éreztem hánynom kell!Meggyőződésünk volt,hogy elkaptam valamit!Eszünkbe sem jutott,hogy terhes lehetek,hiszen tényleg odafigyeltünk,és egyébként sem voltam egyik terhességemnél sem rosszul.Ilyen korán pedig nem is gondoltam,hogy lehet!

És mégis!TERHES voltam!
Úgyhogy bármikor lehet peteérés! :lol:
Vendég

Hú, a lakberendezés hálás téma, én is nagyon szeretem, Mi is szoktunk otthon kreatívkodni :)
lei

A jónás módszer nekem teljesen jól megmondta, hogy mikor van PÉ-m, és tényleg akkor volt, mert az OVU teszt is kimutatta pont akkor. De van olyan, akinek pl. a mensi idejére jött ki a PÉ a jónás szerint, és ezért szleptikusan állt hozzá a dologhoz. De akkor ezekszerint tényleg bármikor lehet peteérés. :lol:
lei

Lei!

A pasik másképp élik meg a babával kapcsolatos dolgokat! :roll:
A Te párod is biztosan félt Téged és azért mondja ezeket!Te pedig valószínűleg érzékenyebb is vagy most!(azok a fránya hormonok! :wink: )

Azt gondolom nehezebben mutatják ki az ezzel kapcsolatos érzéseiket!Hiszen biztosan nekik is fáj,ők is szeretnék a babát,de ezek a dolgok bennünk zajlanak!
Mi 3 vetélést éltünk át!A férjem maximálisan mellettem állt,de azt mondta nem tudja úgy átélni mint én,hiszen azok a babák akiket elveszítünk csak számunkra "kézzelfoghatóak",mert bennünk fejlődtek!

Ez olyasmi mint az,hogy ha valaki olyannak mesélsz vetélésről aki még soha nem élte át,sajnál ugyan de nem érti miért fáj az neked annyira!Majd lesz másik!
Mi itt azért értjük meg egymást mert mindannyian átmentünk ezen sajnos!
Tudjuk miért fáj,milyen rossz várni és egy páran már szerencsére azt is,hogy miért aggódjuk jobban végig a terhességet mint mások!Akik szintén aggódnak a babáikért,de a mi aggodalmunk másmilyen! :lol:

Zalánnál mi sem mondtuk el a 12. hétig,csak anyukámnak és a legjobb barátnőmnek!Akkor is azért mert már kezdett látszani a hasam éshát baromi rosszul voltam!
Vendég

Lei!
Megelőztél!!! :lol:
Vendég

Lakberendezés az jó!
Én elkezdtem egy ilyen sulit!
Vendég

hát nem tudom....párom pár hónappal ezelőtt egy beszélgetéskor állította, hogy ő is nagyon szerette volna az előző babát. De valahogy akkor is és most is úgy érzem, mintha nem is akarná igazából. Ez biztos hülyeség, és csak azért érzem így, mert nem nagyon van most mellettem úgy igazán. Mondta is, hogy mivel az előznél nagyon sürgött forgott mellettem mikor rosszul voltam, és ez engem is és őt is kikészítette, most inkább a háttérbe húzódik és nem abajgat ha hányok, vagy rosszul vagyok. Ez idáig rendben is van, de ezzel párhuzamosan egyáltalán nem érdekli semmi a terheséggel kapcsolatban. Nem kérdez, nem beszél erről. Mintha nem is lenne semmi. Lehet, hogy ő is csak arra vár, hogy kiderüljön, hogy minden OK belül a babával, és akkor ő is felhőtlenül fog tudni örülni végre.....nem tudom. Mindenesetre remélem, hogy pár hónap múlva már igazi örömködős terhességem lesz és a párom is ugyanúgy kimutatja majd az örömét.
lei

alziza: milyen suli? OKJ-s?
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?