Új privát üzeneted érkezett!

Üdv!

Anyapoc,
na, azért nemcsak a konzi díj volt a linken! :wink: TB-s kérdésben segíteni sajnos nem tudok, ehhez abszolút nem értek.
Igen, ahogy Junko mondja, Jucmuc az a lány, jó ötlet vele felvenni a kapcsolatot priviben!
Ja, úgy is mondhatjuk cseleztünk! :wink: Bár inkább ésszel gondolkodtam/tunk, vhogy sejtettem, hogy szükség lesz a TB-s stimulációs ciklusokra :? Milyen jól tettem, igaz?

Katica, Kókusz,
remélem nektek beválik az aviva!
Kíváncsi vagyok, hogy fog menni otthon a torna! Nekem könyvvel-zenével is iszonyú nehezen ugrott be némelyik gyakorlat, vagy be sem ugrott! :roll:
Ha még a mazdaznan táplákozást is követitek, akkor garantáltan szép vékonyak is lesztek! :D Én képtelen volnék aszerint élni.
Ha netán valamelyikteknek kell a könyv+CD, oda tudom adni!
angel37
 
 


Na sziasztok

Monyo nagyon sajnálom, hogy őjra ez történt veled .... tényleg ki kellene vizsgálni ezt mert ez így nagyon nem jó. A hajad tényleg nagyon jó lett :)

Angel tegnap megvettük a könyvet, én cdt nem vettem ... Nekem ma reggelre olyan klassz iszomlázam lett a medencémben meg a fenekemben :) megtette a hatását a torna. Azt nem hiszem hogy vega leszek újra (9 évig az voltam). Viszont emberemmel úgy döntöttünk hogy még egy hónapot kihagyunk az inszemmel. Most jelenleg azt sem tudom mikor volt pé-m :) úgyhogy a mensi se tudom mikorra várható, szerintem valamikor a jövő héten.

Anyapoc jó hogy látlak :)

Junko, eredmény mikor lesz a vizsgálatról?
kokusz
 
 


Kókusz,
igen, igen, ezt nem is írtam, a torna igen pozitív pontja a fenékformálás! :)
Ciklusrendezésben is segít, bár erre épp nem volt szükségem. Neked jól jöhet! :wink:

Nekem jó volt a CD, leginkább azért, mert zenére jobb ugrabugrálni, és így pontosan tudtam, melyik gyakorlat meddig tart. De én nagyon bikkfa vagyok :roll: te biztos ügyesebb vagy!

Nosza hajrá spontán avivás hónap!
angel37
 
 

 
 

hajra lanyok.bizti jo ez az awiva:)

fanny ezt a leiden mutaciot verbol nezik?egy sima laborban is megnezik?ha gondolod irhatnal rola,engem erdekel.

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok csajok!

Ma kíváncsi voltam reggel és mértem egy hőt, 37,2 volt. De igyekszem ehhez az infóhoz nem társítani semmiféle illuziót :)
Még ma nem dolgozom, de holnap már mennem kell és semmi kedvem hozzá.
kokusz
 
 


kokusz++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
monyo83
 
 


Kokusz!

Én ölni tudnék egy 37.2-esér. :)
Jan végére, feb. elejére lesz eredményünk.

Lányok!
Ezt a Leiden mutációt csak akkor érdemes nézni ha volt vetélés???
Sztetek én még mit csináljak? Megint nagyon rápörögtem a témára. Alig bírok magammal...
Vendég
 


junko.nem tudom mikor kell megcsinaltatni.
en is total beporogtem.tudni akarom mi a bajom.

nalunk asszem van esely hogy az vagyok.a nagymama verzekenysegbe szenved,apu 10 eve veralvadasgatlot szed :? szoval nalunk ezzel ugy nez ki gond van.

Kép
monyo83
 
 


Monyó,
akkor a Leiden vizsgálatnak bizony volna értelme! A véralvadási zavar lehetne magyarázat az eddigi szomorú fejleményekre!
A vérzékenységről úgy tudtam, hogy csak férfiaknak lehet... :oops:

Junko,
ilyen sok? :shock: A telefonban azt mondták, két hét!

A kérdésed jó. Vetéléseknél szokott felmerülni, de mivel ugye mi még nem jutottunk terhességig, fogalmunk sincs, mi történne... Úgyhogy sztem volna értelme, én is nagyon forgatom a fejemben, ha netán összejön ennyi szívás után, nehogymá ezen múljon majd :?

Kókusz,
tudsz nem társítani illúziót? :wink:
Én mindenesetre társítok! :) ++++++++++++
angel37
 
 


angel.tenyleg csak ferfiaknak lehet? :shock: akkor mar megint hazudott a nagyim :lol: mar megszoktam,minden masodik szava nem igaz :?

valszeg ezt a lesiden izet nem tudom megcsinaltatni,rengeteg penz:(na de ha mas ut nem lesz akkor megprobaljuk.
addig van egy ket otletem mit kene csinalni.

Kép
monyo83
 
 


Monyó!

Helyes, ez a beszéd. Már régen ezt várom tőled, hogy rápörögj a dologra. :)

Angyal!
És eztet akkor hol csinálják meg? Kérni lehet a Kaáliban? És ne mond, hogy csak Pesten mert agyérgörcsöt kapok menten.
Ja én csak úgy kigondoltam hogy 1 hónap...nem kérdeztem meg, mert elfelejtettem... :roll:

(szánik mozgolódnak... :)
Vendég
 


most azon agyalok hogy csinaltatok egy kuretet.szerintetek abbol kideritheto valami?mert ugy erzem nalam a nyalkahartyaval lehet a gond.nem tud beagyazodni rendesen vagy valami ilyesmi :?
szerintetek?

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!

Köszönöm lányok a segítséget!!!! :)
Közben végre hétvégén telefonált a barátnőm és sikerült elintézni a TB-t :)!

Junko

Köszi az infot :)!
Nem akarok belekotty :oops:,de nem biztos,hogy érdemes megnézetni addig,amíg az sem derül ki,hogy teherbe miért nem esel :roll:...
Illetve gondolom saját zsebre meg lehet csináltatni,de nem biztos,hogy bmely genetikai központban javasolni fogják...
Sorozatos vetélések után már nyilván végére kell járni,hogy nem a kóros alvadékonyság áll-e a háttérben.


Monyo

Ha nagymamád vérzékeny,az pont ellenkező probléma...
Lehet,jó lenne utána járni,hogy neki miért van(nem tudom,hogy anno nézték-e),mert ha neki örökletes,akkor akár 50 % esélyed is lehet örökölni.De szt mielőtt ebbe belevágsz,vévétellel meg kéne nézetni,hogy egyáltalán kórosan alvadékony-e a véred... :roll:
Egyébként más problémák miatt is hasonló eredményre lehet jutni,Pesten van egy doki,aki speciálisan ilyenekkel foglalkozik.
Most nem jut eszembe a neve a betegségnek,de utánanézek.Sok vetélés mögött ez áll,csak a nők nem tudnak róla :(... Pedig kezelhető...Az egyik ismerősöm vagy 4szer vetélt el,mire a dokihoz került és a következő terhessége meg is maradt,miután kezelni kezdte....

Angel

De milyen jól tetted :)...persze egyik szemem sír,másik nevet...mert ugye ügyi voltál :),de azért csak jobb lett volna,ha nincs rá szükség :(.....


Na bocs lányok,hogy belekotty tényleg :oops:....

anyapoc
 
 


Hú Monyó!
Orvos nem vagyok- és bár sokszor jók a női megérzések- de én nem tippelgetnék. Összeszedném az összes leletet. Összefoglalnám a tapasztalatokat. Mikor volt vetélés pontosan. Hány naposak a ciklusok, ha van hőgörbe szintén hozzátenném. Mit szedtél eddig. CSaládban előforduló betegségek.
Stb.
Összeszedném azokat is a netről-innnen-onnan mit lehetne viszgálni. Mi az amit még nem néztek. Erről szintén írnék egy listát.

Ezek függvényében elmennék dokikhoz és kikérném a véleményét, ő mire gondol az eddigiek tükrében. Szte mit érdemes vizsgálni (a kis lista alapján) először az ismert dolgok függvényében.
És majd lesz egy szép lista, szépen sorjában. Vérvétel-hormonok- ciklus figyelés-sperma vizsgálat-HSG-stimus-lapar-genetika. Kábé ha nem si ebben a sorrendben.
Szóval nyugi csak széps sorjában. Türelem kell ehhez és rendben lesz minden. Csak kezd el ha van rá mód egy jó orvossal.

puszi
Vendég
 


Anyapoc!

Tudom, én is így gondoltam hogy ha nincs vetélés...
A genetikai vizsgálatnak is ezért nincs értelme nállunk, mert sperma van (volt) és vetélés nem volt. SZóval semmi nem indokolja, csak hát száni módjára valamit muszáj mocorogni...

(egy mondat csak, amit a dokinénim mondott a legutóbbi ET-kor. "Ennek sikerülnie kell, ha nem akkor valami genetika..." rosszul sikerült mondat, rossz időben és meggondolatlanul, de ártatlanul. Ám likat égetett a szívemben...érted az ördög nem alszik...)
Vendég
 


Junko

Az biztos,hogy genetikai vizsgálattal veszíteni nem lehet semmit :roll:...
Csak én úgy gondolkozok,hogy magának a teherbeesésnek nem hinném,hogy alapvetően lehetnek genetikai okai (hacsak nem valami immunprobléma,de azt meg nem tudom,hogy iylen helyen tudják-e vizsgálni).Az meg,hogy lombiknál a megtapadás nem sikeres,megint csak nem indokolná nekem a kijelentést,hiszen itt sokmindentől függ a dolog... :roll:
Mindezektől függetlenül azt mondom,hogy veszítenivalód nincs,még ha csak a lelked megnyugtatására is,de ha úgy érzed,ezt meg kell lépnetek,akkor mindenképpen tegyétek!Vagy ha mást nem,akkor felhívod a Bolgárkerék utcát,elmondod,hogy mi az ábra és megmondják,hogy tudnak-e segíteni,vagy sem.van-e értelme vizsgálatot kérni,vagy nem....
Én legalább is ezt csinálnám :),mert ahogy írtad,egyhelyben toporogoni és várni a legkegyetelenebb dolog... :roll:

anyapoc
 
 


Monyó!
Bár szálljak már le erről a sperma vizsgálatról, hiszen volt megtermékenyülés, úgyhogy biztos nem itt van a gubanc.

Anyapoc!
Na azt nem tudom mi az a Bolgárkerék utca...hát igen ezért csinálom,. megőrülnék ha csak a körmöm reszelném...
Monyónál az a baj, hogy nem Magyarországon él. Úgyhogy a pesti orvos necces. Úgyhogy sztem az nagyban nehezíti a dogát, hogy vajdasági. Jól látom Monyó?

Na lányok befogom mert tanúlnom meg dolgoznom kell. nem jövök egy hónapig. :shock:
Vendég
 


Junko

Jó sokára .... azt hittem hamarabb ...

Angel

Hát izéééé csak próbálkozom nem társítani semmit :) aztán majd meglássuk.

Monyo

Osztom a lányok vélemnyét. Kéne egy olyan orvos aki tényleg mindnt kivizsgálna az előzmények ismeretében. Én a gyógykaparást nem csináltatnám meg az az igazság .... elég sok rosszatt hallottam róla. Nekem a dokim mondta, hogy ilyenkor teljesen tönkremegy a méhnyálkahártya és nemcsak a felső rétege hanem a mlyebb rétegek is roncsolódnak. Inkább olyan esetekben szokták csinálni mikor nagyon erős vérzése van valakinek minden hónapban. De ez csak az én verzióm persze.
kokusz
 
 


junko.jol latod nezeh a helyzet itt.
szerintem a sprmavizsga mellet a hsg et is kihuzhatjuk hisz valahol feljutottak a katonak.
megyek a dokihoz es kiteritem a lapjaim,ha egyuttmukodik akkor oke,ha nem akkor meg......na akkor nem tudom mit csinalok.

kokusz.koszi ezt nem tudtam.akkor inkabb kihagyom ezt a kuret izet.ez csak egy gondolat volt,hogy hatha abbol kiderul valami.

anyapoc.veralvadasi vizsgalatom volt amikor korhazban voltam,erre tisztan emlekszem,szetszurkaltak.akkor nem mondtak hogy gond van.

Kép
monyo83
 
 


Monyó!
Igaz a HSGt is kilőhetjük.

Kokusz!
Angyal szerint csak két hét az meg már a jövő hét...
Vendég
 


Junko

A Boldágkerék utcában vannak Czeizelék :),bocs,néha nehéz a fejem...amit én tudok,azt más nem biztos :D!Na szl ott lehet genetikai tanácsadásra jelentkezni és szt telefonon is megmondják,hogy a Ti esetetekben érdemes-e bmit is nézni....Gyanítom,hogy jópííízér mindent... :?
Ja, a pesti dokit nem azért írtam,hogy mennyen Monyó :D,csak hogy léteznek olyan problémák,amikről szinte laig tudunk,pedig fontos lehet...szl hogy ilyen vonalon is érdemes elindulni...


Kokusz

Akartam írni az előbb,csak lefoglalt Junko :D,hogy szép a hőd :wink:!De persze nem társítunk hozzá semmit :wink:!

Monyo

Ha akkor nem szóltak,hogy kórosan alvad a véred,akkor nem valószínű,hogy ilyen problémával küzdesz.Viszont egyetértek Junkoval abban,hogy kéne egy listát készíteni,hogy milyen vizsgálatod van és mi nincs és miket kellhet megcsináltatni.Szt 2 vetélés után alap,hogy menézik a hormonszinteket,de nem egyszerit,hanem többet,mert proginál pl fontos,hogy ovu után mi a helyzet.Ha azzal midnen rendben,akkor azt is érdemes megnézni (és ezzel nagyon egyet akartam érteni!!!),hogy egyáltalán mindkét petefészked működik-e!!!Mert ha olyankor nincs ovulációd,annak az is lehet oka!!!
Minden esetre próbáld a dokiból kisajtolni,amit csak lehet!!!!!
Zágrábban tudnék jó dokit,de gondolom,az sem jó :?...


Na én is megyek tanulni,mint Junko... :)!

Pusztok!

Ja,Junko
Ezt találtam :):
http://www.czeizel.hu/home.html

anyapoc
 
 


Monyó,
"a haemophilia genetikailag öröklődő betegség, melyet a nők örökítenek át (recesszive), azonban csak a fiú utódok lesznek betegek"
"A és B is, mindkettő nemhez kötötten öröklődik, vagyis egy beteg férfi fiúgyermeke vagy egészséges vagy beteg lehet, leánya pedig egészséges vagy hordozó, így ez utóbbi esetben csak a következő generációban várható a vérzékenység jelentkezése: a hordozó nő továbbadhatja a hibás gént fiúgyermekének, aki beteg lesz"
Viszont a vérzékenység nem feltétlen okoz vetélést, megszülethet a baba, csak ha fiú, akkor van esélye a vérzékenységre.

Tanácsot most nem írok külön, írtak szépen a többiek! :)
Ja, csak annyit, hogy sztem se csináltass küretet, nem hiszem, hogy bármi kiderülne belőle.

Arra semmi esély, hogy Mo-n tisztességesen megnézesd magad? :?

Junko,
a Géndiagnosztikán biztos csinálnak ilyet, de szerintem kell, hogy legyen ilyen vizsgálat sima kórházi v. szakrendelői laborban is, kérdezd meg a házidokidat esetleg...

Szerintem csak nagyon biztatni akart abban a menetben a dokinéni! Az én doki még mindig nemigen látja értelmét a genetikainak :?

Az eredményt sztem érdeklőddd meg, ha lejár a két hét! Erre határozottan emlékszem, hogy ennyit mondtak, mikor érdeklődtem!

Most akkor nem jössz egy hónapig? :(

Anyapoc,
jobb lett volna, de hát ez van! :roll: :wink:
Jó tanulást! :)

Kókusz :wink: :wink:
angel37
 
 


két megjegyzés

a doki. Dr. Fülöp Vilmos Szabolcs utca a habituális vetélés immunológai okával foglalkozó orvos.

Dido. náluk dettó, kiderült, hogy a fiúnál volt a gond a többszörös teherbeesés ellenére. szóval ez sem lefutott meccs sajna.

tjuca
 
 


Sziasztok!
Szabolcs u. már nincs ám :?
Leiden - Monyonak és Junkonak:
APC rezisztencia vizsgálatnak hívják az előszűrést. Ha abban gond van, csak akkor küldik tovább a vért Leiden vizsgálatra, mert az egy eléggé drága szűrés.
Elvileg annál érdemes, akinek volt vetélése és/vagy a családban van hajlam a trombózisra. Elvileg örökletes, de nálunk a szüleimnek nincs, további ősöket nem tudom, mert már egyikük sem él.
Nálam a vetélés sem volt egyértelmű, hiszen "csak" leállt a baba szíve, még úgy kellett elvenni anno. A dokim sem ajánlotta ezt a vizsgálatot, csak mi ragaszkodtunk hozzá... (Egy külföldön élő ismerősünk olvasta, hogy sokszor ez a gond...)
Egyébként a lakosság 5%-ának van ilyen, az azért minden 20. ember, így én ha belszólhatnék, egész biztosan betenném a lombikos protokollba...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Hello csajok!

Merre vagytok?

Fannikám, hogy vagy? Annyit gondolok rátok ....

Ma megcsináltam az aviva tornát, jól elfáradtam :)
kokusz
 
 


Kókusz :P
Szörnyű derékfájás rontott rám szombaton, de ma már sokkal jobb a helyzet. Amúgy odabenn remélem, minden OK, 14-én megyek UH-ra.
Avivát én is végeztem, nekem nagyon szépen beállította a ciklusom és a hormonjaim is szebbek lettek, amíg egy lombik "el nem rontotta" megint. Csak csinálni kell. Kétségtelenül fárasztó, de azért napi 15 perc nem is olyan sok :wink: Vagy Te a hosszút csinálod?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Ja a hosszút csináltam ma :) de majd kipróbálom a rövidet is.
Hát nem csoda hogy fáj a derekad a két kis manóval :)
A lelked is remélem rendben van, már amennyire lehet ....
kokusz
 
 


sziasztok.

fanny neked ket babad van?asszem lemaradtam valamirol :roll:

Kép
monyo83
 
 


Helló Lányok!
Bocs nem tudok visszaolvasni, most estem haza.
Holnap megyek uh.-ra csszemhez :shock: remélem a véreredményemet is fel tudom kapni útközben.

Kókusz
én tegnap aviváztam. Szakadt róla m a víz :lol: a hosszú 2x olyan hosszúra sikeredett mire begyakoroltam.
Fanni,
én is 3 babát tudtam :shock:
puszi
katica_75
 
 


2 babánk van, 3-nak indult.
De majd a genetikai UH után mondok teljesen biztosat. 14-én lesz!
Jó éjt, Lányok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


sziasztok.

fanny drukolok 14 re.

kokusz.ho?

katica druk az Uh hoz.most kezditek a stimut vagy mi? :oops:

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok!

Kókusz, Katica
én is félórásat csináltam annak idején! Jó kis mozgás! :wink: Hajrá! Hátha a ti lelkesedésetek nem hagy alább!

Monyó,
látom tegnaptól fogyókúra! :wink:

Fanni,
szurk 5 nap múlvára! :)
angel37
 
 


angel nem fogyokurazom.tavaly probaltam a 90 naposat de szetestem tole hypoztam mint az allat.
akkor rajottem hogy nem megy a fogyokura(az inzulinom ugral tole)
csak dietazom.kevesebb kenyer,napi 5x i etkezes(na ez olyan nehez betartani)minimalis szenhidrat es tornazni is elkezdek ha a menzim elmulik.most barnazok vagy mifene,nem szoktam ilyet csinalni :cry:

veled mizu?varod mar marciust?gondolom ez hulye kerdes :roll:

Kép
monyo83
 
 


Halihó

Katica, ja én is úgy leizzadtam hogy ahogy befejeztem bebújtam az ágyba a takaró alá. Érdekes elég nehezen ment nekem is, pedig minden gyakorlatot megcsináltunk.

Monyo, nem mérek hőt folyamatosan ... :) de ma reggel is melegem volt elég rendesen. Hajrá diéta :)
kokusz
 
 


kokusz mikor kellene nem megjonnie?
nekem ebben a ciklusban mernem kell a homet :cry: utalom :twisted:

Kép
monyo83
 
 


Ja Angel kimaradt ... hát én most nagyon rá vagyok kattanva. Nem tudom meddig tart a lelkesedésem. Most azon parázok hogy ha esetleg összhoztuk a bébit (milyen optimista vagyok) akkor nehogy a tornától elmenjen ...
kokusz
 
 


Monyo

Fogalmam sincs :) ma vagyok a 25. cn-en, őgyhogy szerintem a héten valamikor ...
Egyébként már engem is frusztrál a hőmérőzés .... csak néha kíváncsi vagyok.
kokusz
 
 


engem is frusztral,egy reggeli rosz ho tonkrevagja a napom :? ezert nem merek.csak most jo lenne tudni mikor van pem,a vervetel miatt.

Kép
monyo83
 
 


Igen ez így van ahogy mondod .... :) ha nem olyat mérsz mint amit szeretnél akkor egsz nap azon jár az agyad hogy most miért ennyi. Én is pé miatt mértem, hogy volt-e.
kokusz
 
 


Monyó,
értem, bocsi, akkor nem fogyó! :wink:
Nekem is ennem kell naponta 5-6-szor, mióta látta a doki a terhelt cukraimat, hát rá kell még állnom! :) Egyébként tetszik, nem rossz!

Elhiszem, hogy utálod néha, de tényleg inkább méregessél, jobb volna a PÉ-miatt!

Naná, hogy várom a márciust! Ma kivégzem az első 35 fogimat! :D

Kókusz,
Ezen én is aggódtam! Ciklus második felében nem is csináltam annyiszor, a meghozó jellegű gyakorlatokat pedig kihagytam! :)

Az elején én is rá voltam kattanva, de mivel cseszett megnyitni a plusz láblendítések ellenére is a petevezetőimet, nem csináltam tovább. Nálad persze más a helyzet, a hormonrendszerre biztosan jó hatással van!
angel37
 
 


Angel

Na akkor majd erre én is figyelek ... :) Olyan hülye vagyok, most nézegettem a tavaly áprilisi pozitív tesztemről a fényképet, milyen jó érzés volt .... ahhh fene ....
Te mennyi ideig csináltad a tornát? Mondjuk szerintem mindenkinél más és más. Arra vagyok kíváncsi hogy a hormonjaimra hogy fog hatni ...
kokusz
 
 


3 hónap :oops:
Az amúgy kicsit rövid ciklusom (25-27 nap), ami a az aviva utáni 3. vérzés volt, "tankönyvi" lett, de nem tudom, hogy valóban az aviva miatt volt-e, mert néha azért előfordul, hogy 29. napra jön, csak úgy magától! :)
angel37
 
 


Attól félek bennem is felhagy majd a lelkesedés ha nem lesz hatása .... :?
kokusz
 
 


Ha nem érzel hatást, akkor sztem óhatatlanul is alábbhagy a lelkesedés... Úgyhogy remélem más miatt kell abbahagynod! :wink:
angel37
 
 


Angel

Ja az igaz, mondjuk abban én is reménykedem hogy más miatt kell majd abbahagynom.

Képzeljétek ma itt volt nővérem, olyan nagy a pocakja :) voltunk vásárolni. Vettünk babakocsit, ágyneműt. Jókat nevettünk. Kicsit féltem majd rossz lesz ez a vásárolgatás, de tök jó volt :)
kokusz
 
 


Hlihó!
Naaa, a hormonok továbbra is rendben :lol: az uh. is ok volt csak kicsit lassan indul, a 10.napon vagyok és 11mm-esek a tüszők.Szóval a 28. napon asszem vadul elkezdem majd a meghozó tornát hogy minél előbb indulhasson a stimu inszem nr. 4-hez :lol:
Továbbra is bírom ezt a dokit!- alapos,és totál képben volt velünk kapcs. ami igen jól esett.

Kókusz majd bíztatjuk 1mást aviva ügyben :lol: csinálhatnánk pl. egy napokon?! :P A merional-ra mondtad hogy vastag mnyh-t csinált de lassabban indultál el tőle? Én most azt fogok szúrni

Angel, ha 3 hónapig rendszeresen csináltad mééé nem hatott?!! :evil:

Én is pont ma vettem a hugom babyjének rugikat. Olyan cukik! :lol: Kb. 1 hét múlva már ki is pottyan :lol:
katica_75
 
 


Halihóóóóóóóó

Katica

Na ezek végülis jó hírek, már hogy a dokiddal ilyen elégedett vagy. Jaja nekem a Merional vált be. 9. cn-en már 10 mm-s méhnyálkahártya volt és 2 db 18 mm-s tüsző. Úgyhogy hajrá :) És kb mikor lesz az inszem? Én még filózok mi legyen.

Ma reggel mértem hőt, lement egy kicsit úgyhogy várom pirit. Max nem jön és akkor én nagyon boldog leszek :) Csak még nem tudom menjek e most újra inszemre vagy még hagyjak ki egy hónapot.

Katica akkor pár nap múlva nagynéni leszel :lol: n is marhára élveztem ezt a vásárlást ... olyan jó volt. Ja és még varrnom kell egy angolpólyát a bébinek ... ma hozzá is kezdek.
kokusz
 
 


Sziasztok!

Katica,
gratu a hormonokhoz, hajrá! :)
Ez most melyik doki?

Az elzáródott petevezetők megnyitása azért nem olyan egyszerű dolog :roll: Főleg, ha művi beavatkozás miatt záródott el, de ezt lehet, hogy rosszul gondolom.

Kókusz,
ki tudja, hátha nem kell már gondlkodnod, hogy inszem v. spontán! :wink:
angel37
 
 


Sziasztok!

Angyal!
Úgysem bírom ki, hogy ne jöjjek egy hónapig. Pedig jobba tenném, mert sok a dolog a sulival. És akkor sem győzném ha 1 hónapig csak tanúlnék. Már ha még van értelme...


Katica!
Hát ha 11. cn-en 11 akkor tényleg nem biztos, hogy klasszikus 28 napos ciklusod lesz. De azért 1-2 nap nem számít. örülök, hogy rendben vannak a hormonok.

Kokusz!
Sztem kezd el. Én a helyedben minél hamarabb túllenék ezeken az inszemeken.
Ja a lombikkal kapcs. filóztál egyszer. Sztem csak belegondolni nehéz, hogy lombik lesz. De ha elmész a dokihoz és belevágsz, csak sodródsz és nem érzed már azt az ellentmondást magadban mint előtte. Legalább is nincs időd rá. Csak arra koncentrálsz mennyi az annyi. És tényleg izgi. Egyébként én sem törődtem még bele 100 %-san. De teszem a dolgom és majd lesz valami...
Azért kívánom, hogy ne juss el lombikig. (bár hihhhhetetlenül sikeresek azok a csajok akik inszem után lombikoznak ebbe azért kapaszkodnék...)
Egy hőgörbeszt rakhatnál...

Fanni!
Köszi a Leiden leírást. Azt hiszem ezt most ugrom. Majd megkérdem a dokit. Egy szabad hónapomban mikor eszmélek, hogy még nem volt közöm az EÜ-höz majd megcsinálom.
Derékfájást átérzem, nekem is szokott lenni. Gyógyulást.
A babák számáról én is lemaradtam minden esetre feltétlen jelentkezz hétfőn!!!!

Monyó!
Mérd csak kitartóan. És fel is rakhatnád a görbédet te is.

Lányok, Annyit beszéltek erről az Aviváról, hogy lehet én is újrakezdem a Kriston-félét. Már elő is szedtem a papírosokat.

NA mék, aztán majd lesz valami.
Vendég
 


sziasztok.

katica ezek nagyon jo hirek.Hajra hajra.

kokusz kitartas,hatha lesz ennek az avivanak hatasa.

angel.csodak vannak de en nem hiszem hogy egy tornaval meg lehetne nyitni a petevezetoket :roll: nekem ez olyan hihetetlen.

Kép
monyo83
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?