Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy el vtam veszve, de nyakig vagyunk a problémákban! A gép vírusos, így van, amikor félóra míg bejön egy oldal, aztán meg egyszerűen ledob a netről.
A komolyabb bajunk a kutyusunkkal van, még karácsony előtt lett rosszul, szombaton operálták. Kiderült, hogy méhdaganat. 3,5kg egy 15kg-os kiskutyában!
Úgy nézett ki, hogy minden oké, szépen gyógyult, aztán tnap este Párom hív. hogy a dokinál vannak, kiderült, hogy a kis hülye védőgallérral együtt kibontotta a sebét. Újra varrták, de sok vért vesztett, nem biztos, hogy túléli.
Kimentem takarítani, hát az a látvány életem végéig kísérni fog! Mint egy gyilkosság helyszíne lett vna! Nem részletezem, nem szeretném, hogy vki rosszul legyen! Én azóta is rosszul vok!
Szval mi most kihagynánk sajnos a talit (bár nagggyon jó lenne találkozni Veletek!), egyrészt mert most minden szabadidőmet leköti a tanyára rohangálás, még a megfázásból se gyógyultam ki teljesen és nem szeretnék lefertőzni senkit! Remélem legközelebb már tudunk menni! Majd mképp írjatok élménybeszámolót, meg tegyetek fel sok-sok képet!
Patrik egyébként jól van, leszámítva, hogy nagyon kínlódik a fogával! Nektek bevált a Dentinox(v. Dentimox?) gél? A napokban veszek és kipróbáljuk. Védőnénink javasolta még , ha nagyon kínlódik éjjel, akkor 3 napon át este adjunk neki egy kis kanál Panadolt. Lehet erre is szükség lesz, bár most jól aludtunk.
Holnapra jó babázást, beszélgetést kívánok Nektek! Na meg köd- és jégmentes időt!