Új privát üzeneted érkezett!

úgy látom ez a szilárd kajabevezetés is ahány ember, annyi féle... :? lesznek tuti kérdéseim 3-4 hónap múlva :lol:
addig meg figyelek, és próbálom rögzíteni...
Vendég
 


Hello Mindenkinek!

Hát igen, ez a hozzátpi igen vegyes véleményeket hoz. Szerintem az a jó, ha mindenkit meghallgatsz, aztán döntesz, mennyire leszel laza/ vagy kemény vonalas. Meg gyerektől is függ ám nagyon.

Tücsi! Nekem is jöhet a privi Szabó dokival kapcsolatban, szívesen válaszolok!

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziaszok!

Nem tudom ki hogy van Vele, mi Lilluval nagyon unjuk ezt az időjárást. Gyűlölünk bent ülni a szobában. :( Még a kertbe kimenni is hideg és köd van... Már várjuk a jó időt nagyon!

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

 
 

Mi nem ülünk benn, most értünk haza a sétából :D De mi elvakultak vagyunk, ha esik, ha fúj, sétálni mindig megyünk :lol: Olyan nagy köd volt, hogy csak na, de azért jó volt :)
Most Zsófi eszik, aztán folytathatom a tanulást :?
Vendég
 


Mi is keméreszkedünk minden nap egy fél órára, de többre nem merünk... pedig nagyon hiányzik.
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Már kicsit süt a nap, legalábbis itt nálunk, Újpesten. :wink: Nemsokára sétálni és vásárolni megyünk még most, amíg süt a napocska. (Még a lelkemet is simogatja szinte, depinek esélye sincs. :D )

Babett! Tegnap voltatok méricskén és oltáson? Mi jó híred van? Hogy telt az éjszaka a szuri után?

Ágica? Már biztosan otthon vagy. Várunk!!!! :lol:

És a többieket is, hogy meséljenek magukról!!!!! Fotókat is tessék felrakni! 8) :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Mi is voltunk egy nagy sétán ma, nálunk +4 fok van, így kint is hagytam még Botit a teraszon, hadd húzza még ott a lóbőrt egy kicsit... :lol:

Tücsi: az oltás jól sikerült - csak várni ne kellett volna vagy egy órát.. na és a hülye rotarixet is itthon hagytam, így mehetünk majd újra vmikor :?
Az éjszak is szuper volt 10től reggel fél8ig aludt, ami ismét egy rekord volt! :) Ma pedig mintha álomkórban szenvednénk kicsit....na de nem bánom, mert van egy munkám, amit meg kellene csinálnom a héten :?
Remélem influenzát nem kaptunk el tegnap, mert volt ott beteg is az oltáskor :x
Vendég
 


ja, és nálunk oltáskor nincs mérés....Nálatok igen?? Csak megkérdezték, hogy én mennyit mértem legutóbb itthon. Már túlléptük az 5 kg-t :lol:
Vendég
 


Babett! Ezek szerint jól viselte Boti az oltást. 5 kg szép súly 2 hónaposan. Akkor megnyugodhatsz Te is, hogy van elég ellátmánya a babádnak. :D Nálunk mindig van súlymérés oltáskor, ill. mostanság havonként már csak ezért megyünk. (A kölcsönzött mérleget már visszavittem.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Nálatok hogy vannak a kötelező oltások? Van öt hónaposan is?
Vendég
 


Hello Mindenkinek!

Panndi!
Öthónapos kötelező oltás nincs. Ha nem jó a BCG- ezt is csak hat hónapos korban ismétlik! Mi sajna repetáztunk belőle. :oops:

Babett!
Az 5 kilo tényleg szép!

üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Zsófi is kinn alszik a teraszon már kb 1-1,5 órája.

Az oltások után Zsófi is nagyokat szunyált nap közben! :-)

Panndi Nekünk a 4 hós oltás volt az utolsó, azóta csak tanácsadásra kellett járni havonta-kéthavonta. Bár a kiskönyvben van 5 hós oltás is, én erre direkt rá is kérdeztem. Azt mondta a doki, hogy a kiskönyvben szereplő oltási rend egy régebbi verzió, azóta már változott, és a 4 hós után a 15 hós a következő.

Kérdés: Zsófi mostanában alig akar enni délben ebédet. Bármilyen főzeléket, kaját csinálok neki, eszik kb 1-2 kanállal és ennyi. Olyan kajákat utasít vissza, amiket eddig szívesen megevett. Pedig előtte délelőtt nem eszik sokat, csak reggelit eszik kb 7-8kor. Most már a tízóraira a gyümit is szinte kihagytam, hogy nem attól van-e. De nem... Biztos nem beteg, mert egyébként jó kedvű, játszik, nevet stb. De mikor eljön az ebédidő, akkor elkezd nyűglődni és nem hajlandó enni, csak inni.
Volt már esetleg valakinek hasonló tapasztalata?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Na de a kiskönyvben akkor miért van neki hely? Meg a 15 hósnak is van.
Vendég
 


Nekem azt mondta a doki, hogy azóta változott az oltási rend, mióta nyomtatták!

Eperke!
Lilla sem egy ebédlő bajnok, ő is a délelőtti gyümiket szereti... Én nem csinálok ügyet belőle egyelőre.

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nekem pont az a a problémám, hogy eddig szívesen evett délben és 180-200 gr-os adagokat is megevett percek alatt. Most meg egyik napról a másikra nem akar enni :?

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
maci1981
 
 


..én azt hittem, hogy kicsit le vagyunk maradva növekedésben...de akkor megnyugtattatok :lol: pedig sokszor szenvedek a tejjel, nem akar valahogy beállni...hol van hol nincs... :?

Tücsi: Te szerencsés vagy, hogy nincs otthon már mérleged! Nekem az volt az újévi fogadalom, hogy nem mérem többet az evéseket, mert idegesít, és rossz hatással van rám, de sajnos persze már megszegtem 1-2x :cry: Mostmegint feltettem a szekrény tetejére. :lol:

Én nem tudom, hogy nálunk hogy vannak az oltások, még csak az elsőn oltunk, na és majd nemsokára mehetünk a 3 hónaposra is...
Vendég
 


Eperke! Ilyen probléma nálunk is volt még anno a nagyoknál. Sztem túl korán kínálod Zsófit ebéddel. (Ez még az óvodában is probléma szokott lenni néha, ha kiadós ebéd után a gyerekek nagyot alszanak és miután felkelnek, már uzsonnaidő van.) Lehet, hogy a délelőtti alvás után még kicsit játszani kellene hagyni Zsófit, mielőtt ebédhez ülteted. A gyümölcsöt ne hagyjad ki, örülni kell, ha szépen eszegeti! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Köszi, akkor viszont örülöük, hogy nincs 5 hós oltás :lol:
Vendég
 


Lilly! Köszi a felajánlást, de a doktornéni mondta, hogy itt a szomszéd utcában lehet kapni ezt a betétes rugit. Így megvettem itt. Este adjuk majd rá először, kíváncsi vagyok :?

Mi megyünk minden nap sétálni, egy-másfél órákat lent vagyunk. Ki szoktam tenni a hőmérőt az erkélyre és -5 alatt nincs kegyelem, megyünk. :lol:

Voltunk ma a védőnőnél, Barnus már 5150 gramm. Szépen fejlődik a drága. :lol: Tegnapelőtt egész jó volt az éjszaka, csak 2x kelt, de ma már megint 3x. Pedig reménykedek, hogy beáll majd.

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak időm nem sok van :?

Panndi: A kiskönyvben még a régi oltási rend szerint vannak beírva az oltások, vagyis a kiskönyv "régi" :wink: Legalábbis Vivinek még a régi fajta csacsis van, Nikinek meg egy hombár, "vastag", bár meg nem mondom, hogy abban hogy vannak az oltások, mert még nem néztem :oops:

Ma voltunk csípő szűrésen, uh-n, szerencsére minden rendben. Majd négyhósan kell kontrollra menni.

Teszek fel egy képet a kis vigyorgósomról :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lamme 2010.12.31 14:28-kor.
lamme
 
 


Én is rakok fel képet a legkisebb királyfinkról, aki a képen éppen kiskutyát játszik. :D Kép

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Lamme! Tényleg nagyon vigyori a kis aranyos Niki baba. És milyen pufók az arcocskája! Jó kedvvel, étvággyal valószínű jól el vagytok látva.... :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Nagyon szépek a babák :)
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon édesek a babák. Majd én is megpróbálok képet föltenni.

Végre elértük Mátéval a 6 kilót. Hat hónapos korára ugye meg kéne kétszereznie a súlyát, de ez nem fog menni. 3420g-mal született és egy hónap alatt már nem fog hízni 800g-ot.

Nagyon irigylem azokat akiknek átalussza a babája az éjszakát. Én akár mit csinálok egyszer mindig felkel. Nem igazán enni szerintem, csak a cicizés kell neki, mert egy negyed óra múlva már megy is vissza a kiságyba aludni. Erről meg nem tudom, hogyan szoktassam le.

A hozzátápis tanácsok nagyon jók, sikerült nekem is mindent felfrissítenem.

További szép napot mindenkinek

Melinda

Kép
Kép
m.krikko
 
 


Mi hétfőn megyünk oltásra és mérésre, kíváncsi vagyok, Zsófi hol tart. Ő 3250 grammal született, és 5660 volt három hónaposan, de szerintem egyre kevesebbet hízik, bár gondolom az természetes :) Na majd hétfőn kiderül :)
Vendég
 


Sziasztok!

Melinda! Mi is 100 gr-mal alatta maradtunk a duplának. A doktor néni azt mondta, ha jól és folyamatosan fejlődik a baba, akkor nincs gond. 5 hónaposan nekünk 700 gr hiányzott a születési súly duplájához és láss csodát Lillu egy hónap alatt csak anyatejjel 600 gr hízott, pedig előtte már csak max. 3-400 gyarapodtunk. Igaz mi a születés után elég nagy súlyvesztést szedtünk össze :oops: , így összességében jó hízást produkáltunk.

Szépek a képek nagyon! Majd én is keresek valami aranyosat!

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lányok!

Kertikiriről tud valaki valamit? Tegnap jutott eszembe, hogy nagyon rég nem írt. :(
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Séta: én mennék mindennap, de tegnap pl. Eszter gyakorlatilag átaludta a délelőttöt és a délutánt is, este fél 6-kor meg már nekem nem akaródzott kimenni... Pedig még az idő is jónak volt mondható napközben! Úgyhogy én hőmérséklettől függetlenül ki szoktam vinni 40-50 percre.

Gyerekek, ez az etetés dolog... Ne ijesztgessetek mán! Azt hittem, ha a szopin túl leszünk, móka és kacagás lesz minden étkezés. Nem eszi meg??? Ilyenkor mit lehet csinálni? Éhen marad?

A tegnapi nap sikerélménye: Esztella átfordult a hasáról a hátára. 3x! Mert elsőre nem láttam, apa volt mellette, másodszorra meg nem akartam elhinni, így harmadszorra is be kellett mutatnia. Olyan ügyes! Sosincs hason, mert nem szereti, nem tudom mikor gyakorolt itt sumákban...

A tegnapi nap kudarcélménye: szopisztrájk. Minden egyes szoptatáskor 20-25 perc bömbölés, krokodilkönnyekkel kísérve. Annyira sajnáltam szegényt! No meg magamat. Lefejve meg issza. Pedig tegnapelőtt 15 perc alatt gyönyörűen, bimbóvédő nélkül beszlopált 150 grammot. Passz, hogy mi volt tegnap, ma ismét tesztelem.:roll:

Apa megígérte, hogy a hétvégén telepít nekem olyan programot, amivel a képek méretét módosítani lehet, így remélem hamarosan én is fel tudok tenni képeket.

Tücsi, nagyon édes a "kiskutyátok"! :D

Lamme, Niki nagyon elégedettnek tűnik a képen!

Kertikiri egy másik topicba írogat, a 2007. őszi babákéba, én is megfordulok ott.

Puszi mindenkinek:

Lilly

Kép
waterlilly
 
 


Sziasztok!
Pont most néztem be ide, már hosszú idő után, és látom hiányoztam Ildinek :-) Aranyos vagy, köszönöm! Egy ideig még olvasgattam kitartóan, de aztán nem nagyon volt már időm két topicra, és hát az őszi babákban több a velünk egykorú baba. Most visszaolvasok mindenképpen, mert látom a hozzátáplálásról volt szó, és az nagyon érdekel.
Tücsi és Lamme babák nagyon édesek!!! Visszanézek, hátha találok még édi fotókat :-)

KépKép
kertikiri
 
 


Helyesek a bébik! Niki nem semmi :lol: jól el van látva tejcsivel, az biztos! :lol:
kutyfül: Ti is jó nagyok vagytok! mi is kb ennél a súlynál tartunk, de korban egy hónappal előbbre... :?
nem egyformák ezek a gyerkőcök, az biztos, kár is hasonlítgatni!

éN Vicsokot is hiányolom! azért még szívesen hallanék Kisvicsokról, hogy miként gyógyulgat???
Vendég
 


Hát igen mi is szívesen hallanánk Andris baba gyógyulásának történetét :D

Ja és Babett! nem minden gyerek egyforma... barátnőm egy nappal később szült. Lilla 3550 gr volt, a kis Benedek 2800 gr. Most ő kb. 10 kg, mi 7,5. :oops: pedig ő is anyatejcsis baba... a lényeg viszont, hogy mindenki egészséges! :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi:
nem biztos, hogy Lillunak a 10kg ideálisabb lenne! úgyhogy ne bánkódj a 7,5 kg-val!! AZ teljesen oké :lol:
Vendég
 


Babett! Igen, Barnabás belehúzott rendesen, de azért az sem mellékes, hogy ő eleve 4 kg-val született. Szóval tényleg nem egyformák.

Sajna nálunk Apa beteg lett, remélem, hogy mi nem kapjuk el! Szegény napok óta nem fogta/puszilta meg a fiát :cry:


Lilly, ráadtam Barnusra ezt a terpeszbetétet, de nekem valahogy olyan fura. Lehet, holnap felhívom a védőnénit, hogy meg tudja-e muatani, hogyan is kéne ennek állnia. Nehogy nagyobb bajt csináljak :?

KépKép
kutyfül
 
 


Babett!

Én is így gondolom, csak a különbségek bemutatására írtam. Lilla szegény így is vigyázhat majd jó sokat az alakjára, ugyanis a két családból kiindulva sajnos könnyen hízékony lesz. :oops:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!!

Mindig olvaslak Titeket, így gondoltam, hogy azért néha életjelt is adok!!
NAgyon aranyosak a fotok, mostmár majd én is megpróbálok Benedekről feltenni képeket!! De most nem lesz annyi időm.

Remélem kisVicsok jól van már, nagyon sokat gondolok Rájuk (egyszer még rosszat is álmodtam olyanformán, hogy ez velünk történt meg.) Szegénykéim, remélem túlvannak !!!

BEnedekem szépen fejlődik, 8 hetes, tegnap csípőszűrésen vtunk a MÁVban, minden OK, ma megyünk UH-ra vele - most viszem majd először egyedül. Kicsit félek is. Még nem autóztunk 2esben.

Szopival nagyjából rendben vagyunk. kb 600-700 ml/nap. 5020gr a gyermek és csak 5ször eszik. Utoljára este 10kor, utána éjféltől alvás reggel 7-8-ig (egyhuzamban), úgyhogy én nem panaszkodom!!! Néha persze kiakadok, mikor egész nap fennvan és mondjuk 3szor 20 percet alszik... de ilyen ritkán van.

Nektek hány órát alszik átlagosan a bébi egy nap?? Nekem Benő 10-14 között, de legtöbbször 13 órát. NEm kevés ez egy kicsit?
A 3 évesek alszanak ennyit, nem?? NEm tudom, lehet, hogy elég.. De nagyon kiváncsi lennék, hogy Nálatok ez hogy van!?

Egyébként Benő este lusti kiszívni a ciciből annyit amennyi kell éjjelre, így én mindig rátáplálok a cumisüvegből amit napközben lefejtem. Így az esti kb 90+90 gr így áll össze. Remélem ez nem baj. AZ is az én tejcim, ráadásul aznapi...csak így megkönnyítem az ő dolgát is (esküszöm olyan hálás érte- látom a szemében) és a magamét is, mert ha hagyom annyival lefeküdni, amennyit ki tud(akar) szívnni a puha ciciből (ami lássuk be kemény meló) akkor nem alussza végig az éjszakát... szóval nálunk ez a rendszer.
PErsze macerás még az 1 óra cicizés után melegítgetni, cumiztatni, dehát...mindegy. MEg a fejési mizéria... Azt utálom, de emiatt muszáj, hogy legyen neki este (és csak úgy jön össze, ha minden szopi után fejek)

NA, most hirtelen ennyi, majd jövök még!!
Kutyfül, Lamme, Babett, A Ti csemetéitek kb egyidősek BEnővel- volt nagy sírásrívás az oltáskor? Mi jövő kedden megyünk kicsit be vagyok tojva, mert én magam is, ha tűt látok eldobom magam. Ami meg neki fáj, az nekem 100szorosan :cry: ..

Kistesó téma: olvastam, hogy mennyire lelkesek vagytok... Hát én, megmondom nektek rágondolni sem tudok egyenlőre.. Remélem ez majd elmúlik, de egyenlőre.... szóba se jöhet.. :? :shock:

Puszi mindenkinek (és lelkesen olvasom a hozzátápis hsz-kat is, mert sztem Benedek nem egy cicibajnok, úgyhogy mi el fogjuk kezdeni hamarabb... mint Lillyék!)

NA tessék, már regényt írtam.
És még annyi, hogy most szeretném rászoktatni Benőt az egyedül alvásra... Néha már kisérletezünk kisebb-nagyobb sikerrel... és jelentem egyébként nem igaz, hoyg 2 hónapos korig nem lehet elrontani őket... Szerintem el lehet.. :roll:

Tényleg megyek és lelövöm magam, puszi,Bea

Kép
nyulcsi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kiskutyusom dícséretét. :D

Súllyal sztem sem éri meg összehasonlításként foglalkozni. Mindegyik baba más és csak saját magához szabad viszonyítani. Különben is tini korban mkét nem a hormonoknak köszönhetően rengeteg változásnak van kitéve testileg és lelkileg egyaránt.

Babett! Sztem bőven elég, ha max. hetente egyszer méred Botit, lehetőleg ugyanabban az időben (pl. fürdetés előtt).

Kertikiri! Tényleg régen jöttél, de jó újra olvasni Téged is. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi
 
 


Alvás: Zsófi éjjel 11 órát alszik egyben, nappal össze.vissza kb egyet, és akkor már örülök, hogy milyen sokat aludt :lol:
Vendég
 


Súly: Szerintem is minden bab más-más ütemben növekszik. Zsófi sem duplázta meg féléves korára a születési súlyát, de nem mondta senki, hogy ez baj lenne. Amíg szépen, folyamatosan gyarapszik, addig nincs semmi gond.

Babett: Az öt kiló szerintem szép 2 hónaposan. A születési súlyához viszonyíts, és ha magára szedett havonta 500 gr-ot, akkor nincs miért aggódj! Szerintem is csak hetente egyszer mérd, mindig ugyanabban az időben és ha 1 hét alatt gyarapodott 100-150 gr-ot akkor minden ok.

Alvás: Kb fél éves korára állt be Zsófinál a most is tartott napirend. Reggel 7 körül ébred aztán 9-10 ig fenn van, játszik. 9-10 között általában alszik egyet, van amikor csak 20 percet, de ma pl 1,5 órát. Délben ebéd után megyünk ki sétálni, vagy ő megy ki a teraszra és fél2-fél4ig, 4ig alszik kinn. Aztán estig fenn van. Este fél8-8 körül fürdünk, utána alvás. Kb 9-fél10re már aludni szokott.
Panndi, szerintem próbáld meg kinn altatni babakocsiban így délután, ha van rá lehetőséged! Az elején nálunk is probléma volt az alvás, nap közben jó ha 1 órát aludt 10-20 percekből összeadva. De ősz óta, mióta kinn nincs az a nyári kánikula, azóta kinn szívesen alszik órákat. Már olyan is volt, hogy úgy kellett felébresszem és behozzam. Pedig már sötétedett, de aludt volna még a lelkem :)

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Sziasztok!

Tücsi: Gábor nagyon aranyos :D

Nyulcsi, Kertikiri: Örülök, hogy hallani felőletek. Ha tudtok,akkor gyertek gyakrabban :wink:

Vicsok: Ha olvasol minket, akkor írj pár sort légyszi, hogy van Kisvicsok :wink: Még mindig sokat gondolunk rátok, reméljük már teljesen meggyógyult Andris :wink:

Voltunk ma a kéthós oltáson, nagyon ügyes volt Niki, mert csak egy icipicit nyekergett. A dokinőn meg szerintem nagyon látszik, hogy profi (MÁV-ban volt újszülöttes orvos), mert ahogy beadta a szurit, rögtön föléhajolt, elkezdett beszélni hozzá, és így elterelte a figyelmét. Rögtön abba is hagyta még azt a kis nyekergést is :D És megdicsérték a tökéletes csípője miatt (tegnap voltunk uh-n), meg képzeljétek, megint 950 g-ot hízott egy hónap alatt és 5,5 cm-t nyúlt!!!! :D Úgyhogy boldog vagyok :D Ezek szerint mégis van tejem :D És a zöld kaki a sok kajától volt és nem éhezéstől :D

Most mennem kell, további szép napot mindenkinek!
lamme
 
 


nyulcsi: én is így etetem Botit, este kiegészítem lefejt tejjel, mert éhes marad szoptatás után (mondjuk én csak 30-40 percet hagyom mellen). Én azt csinálom, hogy az esti evés után - ami kb fél9- 9kor van - , úgy este 11körül lefejek, így csak 1x kell fejni. Ami ekkor összejön, azt kapja másnap kiegészítésként. Ez lehet 40-90 között is. Ha nincsen lefejt tej mégsem, akkor végső esetben jön a tápszer, de csak ilyenkor este egészítem ki a szoptatást.

Alvás: Boti úgy 13-15 órát alszik (éjjel kb 8-10et, és nappal még minden evési ciklusban , azaz kb 3 óránként egy-másfél órát. Én a Suttogós 4É szerinti napirendent vezettem be, ami nagyjából működik is, ha figyelek az álmosság jeleire időben. De persze néha kimarad a két kaja között az alvás, ekkor nyűglődés van.... :?
Vendég
 


Az a baj, hogy már séta közben sem alszik, hanem tágra nyílt szemekkel nézelődik. Ritkán alszik séta közben, de gyakoribb, hogy akkor is végig ébren van. De amíg éjjel ennyit alszik, egy szavam sincs :)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, csak nemtom meddig leszek :):)
Szóval igen, január 3-án, 15.58-kor megszületett végre a kis Lókötő :)
Gyönyörű szép szülés volt, azt kell mondjam, nagyobb élmény, mint Rékus, mert bár kértem EDA-t, utána vettük észre, hogy ki volt csúszva a kanül, így a lényegi időben nem hatott, csak a vajúdást nyújtotta meg 2 órával :) De így is összesen 6 órát voltam a szülőszobán, és végül gátvédelemmel kibújt Bulcsú :) 3850 gramm, és 55 cm, és nagyon cukorfalat. Vasárnap hazajöhettünk, és azóta minden oké, Ő csak alszik és eszik, és néha nyekereg, mert a végsőkig alszik és mikor felébred már éhen akar persze halni :)

Viszont Rékusom nagyon beteg lett sajnos, így emiatt nehéz most ez az időszak :( 1 hete nem alszik éjjel, mert be vannak duzzadva amandulái, és fullad :( A párom egy hete van vele éjjeli műszakban, de nemtom mi lesz jövő héten, amikor már dolgozni kell mennie... :oops:

Vicsokékról van hír? Nem nagyon olvastam vissza, ahhoz nincs türelmem most!

A kórház jó, azt kell mondjam, 3 ágyas szobák, két ajtóval, az egyik a látogatófolyosóra visz, a ,másik meg a csecsemőosztályra, van saját fürdőszoba. A szobákba nem jöhet látogató, és a csecsemőosztályra sem, a babát a szoba ablakán keresztül tudod megmutatni. Szerintem ez nagyon jó, hogy nem lehet kivinni őket ilyen kicsi korukban! Van egy nagy étkező-társalgó, ahol kajáltunk, nekem ez is tetszett, hogy nem az ágyban kellett enni :)

Nekem továbbra is a volt Szabolcsos nővérek a nyerők, de nagy bajom senkivel nem volt igazán, persze nem is volt bajom semmi, és Bulcsi is oké volt.
Ami rohadt nagy gáz, hogy nincs hely. Volt olyan, hogy éppen az ebédet ettem, mikor lehoztak tolószékben egy kismamát, aki épp szült, de NEM VOLT ÜRES ÁGY, így az egyik szobát kérték meg, hogy bemehessen szoptatni!!!!!!! :shock: :evil:
Január 5-ig 59 szülés volt, számoljátok ki!!!!!!! Voltak szült kismamák a terhespatológián és a nőgyógyászaton is, mert a gyermekágy fullon volt minden nap. A babák meg csak születtek, ami persze jó, csak hát elég gáz ez az egész reform!

Na, most ennyi, vigyázzatok magatokra, ha tudok, majd jelentkezem!
Lamme: nagyon köszi a látogatást! :)
pusza

Kép
Kép
agica123
 
 


Nyulcsi! Már hiányoltalak:) Milyen UH-ra mentek Benővel?

Alvás: Barnus nem alussza át az éjszakát. 2x, 3x kel enni, változó. De 8-kor van fürdés, olyan 9 mire ágyba kerül, és ezzel a 2-3 evéssel reggel 9-ig ki szoktuk húzni. Az a baj, hogy este belealszik a kajába, és nem lehet felkelteni :cry: És így persze hamar éhes is lesz.

Apa még mindig beteg, 39 fokos láza van :cry:

Ma voltam 6 hetes kontrollon, minden ok. :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Nyulcsi, Panndi!
mi is így nyomjuk, éjjel jól alszunk, nappal alig! :D Lilla is nézelődik inkább a babakocsiban, no alvással. Viszont amíg nyugisak az éjjelek nem panaszkodom! :D
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lamme : nagyon örülök hogy ilyen jól vagytok és szépen fejlődtök.

:lol:


Ágica : neked is minden jót kivánok, örülök hogy minden jól ment és hogy ti is jól vagytok. Jó hogy jelentkeztél és irtál magatokról. :D


nadimo
nadimo
 
 


Ágica!
Gratula Bulcsú Babához! Jó egészséget kívánunk Nektek!
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ágica!

De jó, hogy minden rendben ment! Remélem a kicsi lány is rendbejön hamar!
Nézz majd be, ha lesz egy kis időd az ÁEK-es topicba is, elég sok kérdés fölmerült, és Te most biztos tudsz válaszolni! Nagyon várunk a részletekkel, ha lesz egy szusszanásnyi időd ránk!
Pihenj, amennyit csak lehet és vigyázz magatokra és még egyszer grarulálok!

Márti
borossné becz márta
 
 


Ágica! Gratulálok én is! Kitartás az első hetekre :lol:

Kutyfül: ha Ti még 2-3x keltek éjaszaka, akkor nem lehet, hogy nem alakult még ki az éjszaka tudata? Alszik egyben 5-6 órát vmikor éjjel? Ha a napközbeni evésekkel megvan a mennyiség, akkor szernintem nem azért kel, mert éhes, hanem mert éjjel is a nappali ritmusban él. Lehet, hogy hülyeségetket beszélek ám... :?

Kezdünk fogyni ebben a Topikban, nem?
hova tűntek a többiek.....??

Ti a hálózsákra még adtok takarót éjjel?? :?
(hálózsák alatt body+rugd. van)
Vendég
 


Kép Karácsonyi ajándékunk :) Kép A kis Komisz
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: