Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi:
ezt most fejezd be!!!! :evil: :evil: :evil:
Nem vagy csődtömeg!!!!!

Mogyo:
nagyon cuki. :)

Nekem a bébiételben a joghurtos-málna a kedvencem. 4 hónapos kortól. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
h@jni

Persze vannak ételkompoziciók ,hogy még én sem enném meg nemhogy aszt adjam és a dokim is inkább azt javasolta ,hogy én főzzek neki!

Meg kaptam már egy csomó bébiételt meg italt egyik ismerőstől!

Lilla nagyon ügyes csajszika!
És a fiad milyen szép és helyes kissrác!Gratula hozzájuk!

Kép
mogyoland

Hajni
a gödör alján vagyok,nem részletezem

Mogyó
Maja a hordozóba majd a pihiszékbe aludt amíg kicsi volt.nagyon cuki benne Ágika,nekünk mezei hintánk van,de nem teccik Bibusnak,sajnos
Vendég

Timi:
:(
ha beszélni szeretnél, vagy csak kisírni magad, akkor engem megtalálsz.
Fel a fejjel!!!

Kép
Kép
h@jni

Hajni, Te máris ismered Móni véleményét a hozzátápiról? Vagy mivel eddig sokmindenben párhuzamot véltél felfedezni vele, gondolod ebben is egyezni fogtok? És a joghurtos málnát azt Te eszed, ugye? :D
Bár csak körvonalakban derült ki eddig számomra a hozzátápis hozzáállásod, úgy gondolom én is ebbe az irányba húzok egyébként. Szóval majd légyszi írjál részletesebben is, ha eljön az ideje :lol:
Lilla nagyon ügyes, kis husibaba, és mint mindig, rózsaszínben :)
Járóka: a teszveszes szerintem is megéri, ha ennyi marad a vége. Mi 19-ért vettük újonnan. És arra jöttem rá, hogy az állítható magasságot egy ügyes apuka maga is meg tudja csinálni egy mezei fajárókán, meg gondolom a görgőket is, de ha azt mégsem és fix helye lesz, akkor az nem is olyan fontos, mint a magasság.

KépKép
kertikiri

Sziasztok!

Nagyon nagyon le vagyok maradv....

Zsu!
Még neked sem dicsértem Pankát, nagyon helyes aképeken, főleg mikor a könyv alól kandikál kifelé. :D

Hajni!
Nagyon szépek nálad is a gyerkőcök. Lilla szép husi baba, kis pockos, kis tündéri, nagyon tetszik. És a súlya is tökéletes

Gabcii!
Ádi :D :D :D nagyon szuper a kép mikor eszik. Keresztbe alszik az ágyban?
A fejvédőt készen vetted? Tetszik az anyaga. Nagyban vadászok a fiúknak. Manónak már varrtam egy ágyneműhuzatot. De, ha így folytatom anyagi csőd lesz...:DMindenüt szinte csak macikás, apró (max 15cm) mintás anyagok vannak.

Timi!
Csajokról is nayon tetszik a kép. Ákos ezerel kotorászik a szájában. MAnó mostanában nem foglakozik vele. Legfeljebb akkor veszi észre, ha valamelyik régebbi játékát odaadom neki. :) Általában együtt birkozunk a fiúkkal. Repülnek a lábamon. Élvezik én meg mozgásban vagyok. :D
Csődtömeg? Ne már, ez a hülye idő...... Alig várom, hogy egy igazit csavarogjunk. De a nagykabát és a latyak nem az igazi. :)

Mogyoland!
Nagyon cuki Ágika hintájában. Szerintem semmi baja nem lesz benne.

Ma ablakot mostunk Manóval, konyhát mindjárt csinálom, majd, ha Apa is itthon lesz akkor a kisszobát. Nem akarok úgy kizuhani a 3.-ról, hogy egyedül vannak itthon a fiúk. :?
Kaja kész: Lecsós szelet, tészta...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Mogyooland!

Mikor Manó még másfél évesen is felkelt éjszaka szopizni, na akkor beszereztem a dm-ből a jóéjszakát tápszert, hátha....Megkostóltam fúj, Manó is fúj, így nekünk ennyi volt a tápszer próbálgatás. Maradt a cici. Már egy éve nem cicizik éjjel. :) Tavaly ilynekor még ciczet napközben.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi, kitartás! Szedd össze Magad, ha sz@r a kedved nem fognak jobban menni a dolgok. Gyerekeknek vidám, kiegyensúlyozott anyuka kell.

KépKép
kertikiri

Kertikiri:
onnét tudom( ? )/sejtem Móni véleményét, h ez anno már volt egyszer téma, és akkor úgy láttam, h ő is inkább betartja az a pár hónapot, mint, h emiatt legyen bármi allergia.
A joghurtos-málnát pedig nem én eszem, de Lilla sem fogja. :)
Azért írtam, ez a kedvencem, mert ez, nem h 4 hónaposnak nem való, de 14 hónaposnak sem. És simán ráírják, h 4 hónapos kortól! :twisted: :twisted:

Kép
Kép
h@jni

Mogyó, klassz a hinta (hallottál már bevont gyerekjátékokról? kicsit kevésbé naivan itt a fogyasztói társadalom legmélyebb bugyrában! :wink: ) !

na, végre, egy kajaötlet! (Bocs, Kriszti, a rooibost én is iszom, de nem laktat az istennek se :lol: ) köszi, Jolka! a boribosoknak nem volt végül fejvédőjük?

na, még benyomom ezt a mézes tejet (fája torkom), és lefekszem én is, mert a gyerekek alszanak! rámfért egy ilyen szieszta!

Timi, fel a fejjel. privi jöhet bármikor, válasz is megy, de nem tudok mindig, tudod...
++++++++++++++

Kép
an°°di

Nálunk nagyon szép az idő, süt a nap. Most kicsit jobban felöltöztettem Nadint, de megint csak fél órát hagytam kint. Már bent horkol a hálóban, remélem most nem ébred egy óra múlva, mint tegnap :evil:
Rakok akkor mindjárt képeket.

KépKép
kertikiri

Kertikiri!

Várjuk a képeket!

Andi nekünk van már boribós, de most Ákosnak akarok csinálni, A brendonos kockás, túl ingerszegény. :)
Ez a Manóé. Valami hasonlót akarok Ákosnak is majd, de egyelőre gyerek mintás fejvédő kellene a kiságyban, de venni nem akarok, kikapok akkor. :)
Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Itt nyálkás, ködös, sötét van... :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
ezt Te varrtad?? Nagyon szép.

Kép
Kép
h@jni

Vili szerelmesen nézi Nadint :lol:
Kép

Kép

Vili-apu és Petra-apu
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 3129.9.jpg[/img]

KépKép
kertikiri

na mégegyszer: Vili - apu és Petra - apu

Kép

KépKép
kertikiri

Jolka, ha ezt Te varrtad, akkor nagyon ügyes vagy!!! Az állatfejeket is Te szabtad? Azok rá vannak varrva a párnára, igaz?

KépKép
kertikiri

Jah vidám gyerek kell az anyukáknak.
Tegnapi nap pl. lebumlizok a gyerekekkkel a rendelőbe,szerencsére senki nem volt elöttünk,de mire felöltöztetem magunkat a rendelőbe üvöltés ezerrel,tolom fél kézzel a bbakocsit,másikba kosár,elöttem a fellépőn Maja.Nwekem tiktak kell,nekem most perec,most szomjas vagyok,orromfolyik stb...
kemény 11re itthon vagyunk,vetkőzé,kurva macskabeszökik,Bibi már ordít én meg még nem ettem semmit.Ha Bibu alszik Majával vagyok,nem tudom élvezni a játékot,mert ideges vagyok.Már mindenért,pedig szegény ő szív a legtöbbbet,mert Ő az aki beteg október óta folyamatosan.Bibi kevesebbet aslzik,így még kevesebbet tudok vele foglalkozni.Bibust is sajnálom ő nek inem jut sok ölben lét,babuusgatás,és akkor még én panaszkodok ,hogy sír?hogy többet sír?amikor ő csak egy kisbaba.és akkor hol vagyok még én?hol vagyok attól,hogy elolvassak normálisan egy könyvet és ne csak minden második oldalt,meg a pletykalapokat,hol vagyok attól,hogy vegyek egy fürdőt,hogy megnézzek egy kurva filmet,vagy ne állva egyek .Ja hogy van nekem férjem?aztán hol?ha itthon van ide gyere oda gyere,meg még hobbija is van,miért baj?áh nem dehogy,nekem lassan az lesz a hobbim ,hogy kiszedhetem a szemöldököm.Meg hogy este 8ig dolgozik,csodás,mert kell az a kurva pénz.Az hogy nincs barátom?barátnőm?senkim.Én mindig mindenkinek addig vagyok jó amíg nincs más vagy ha már nagyon unja magát,hát köszönöm szépen.
Utál itthon is mindenki meg gondolom otthon is meg mindenhol.
Este csak feküdtem az ágyba miután megfürdettema két gyereket, Bibunak még hajmosás se jutott,mert egyedül nem ment,Majára meg rányomtam fél flakon testápolót azt mondtam neki kend el szívem ez van.szóval feküdtem és ez a szerencsétlen csak köhög csak köhög és ezt nem tudom elfogadni,hogy miért nem gyógyul már meg????megveszek neki minden szirszart az uccsó pénzemből és csak beteg lesz megint és megint.Unatkozik velem,ki nem tudunk menni mert minden márvány plusz atetőről zuhan le hóBibu meg sztrájkol meg nem tom mit csinál.most lemértem csak azért is,kemény ordítással,két ciciből kibírt szopini 60 grammot.Sokszor csak néz rám és ordít mintha utálna.Sokszor rá sem merek nézni mert félek ,hogy most ordítani foge vagy mosolyogni.
Tudom,hogy erről szól aza nyaság,de én ezt már így nem bírom,aztán persze megy minden ugyanúgy,ugyanúgy nem változik semmi csak én idegelem szét magam minden szaron.
És akkor én osztom itt az észt ugyis mindenki azt csinál amit aakr,mindenki olvasta a szakirodalmat hozzátápiról is.
áhh szét megy az agyam
Vendég

nem ezt nem én varrtam, de hasonlót fogok, ha kapok anyagot. :) remélem leszek ilyen ügyes. :oops:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

hű, Timi, micsoda spirálban vagy benne :cry: :cry: :cry: nagyon rossz az egész így (főleg, így h arra ébredtem kemény 15 perc alvás után, h Petra sikít... :shock: :shock: :shock: de hasrafordítottam, és csönd van)... tényleg, így nem lehet ebből kilábalni. vagy segítség kell, vagy...
Bibi nincs sokat ölben? az ikrek sem. ez van. ne hagyd, h Maja parancsolgasson, vagy mittudomén... de legalább Te szeresd magadat! mi szeretünk, itt vagyunk Neked..
hű, elég összevissza vagyok így félkómásan...
majd jövök. bocs
:arrow:

Kép
an°°di

nagyon aranyosak a babák ,apukák :-)

jó ez a kanapé Ciripke

Jolka
egyik lábadon Manó másikon Ákos?
Vendég

Andi
nem úgy parancsolgat csak mint egy 2,5 éves :-)

na sír Bibus megyek,majd nem nézek a szemembe,hihetetlenóül tud nézni
Vendég

izé a szemébe
Vendég

Timi, Maját nem lehet bölcsibe adni? Lehet hogy jól jönne neki a gyerektársaság, végülis már lassan ovódáskorú, és neked is több időd maradna. Bibus miatt végülis mindegy, már úgy értem betegségileg, mert azért nem szokták a nagyot beadni, hogy ne kapja el a kicsi a sok nyavaját, de Maja így is sokszor beteg, Bibus meg bírja. A féltékenység meg már szerintem megvolt, nem fogja talán azt hinni, hogy azért kell bölcsibe mennie, mert már van egy Bibi, akire kell az idő.
Vagy nincs valaki ott a városban, akinek hasonló korú kislánya van, mint Maja? Időnként átmehetne, aztán persze fordítva is kell.

KépKép
kertikiri

de birka vagyok

Boldog hófordulót Dorka

bocs hogy kiírtam magmból
Vendég

Kertikiri!

A minták ki vannak vágva majd, rá lett aplikálva. Nem nehéz megcsinálni...

Timi!
húúú. tudom mit érzel most. erre nincs gyógymód, holnap talán könnyebb lesz. Nem mondom, hogy menj fodrászhoz és kozmetikushoz. mert utána lehet hálás az ember az otthoniaknak, mert vigyáznak a gyerekekre... ne meg pénzbe kerül...Nagyon sajnálom, hogy ég mindig betegek vagytok. Nektek tényleg az lenne a legjobb, ha az utak is engedik, hogy hazamentek pár napra, feltöltődni. Ugyan én végig dolgoznék Mutiék is, de az más...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

Kép

KépKép
kertikiri

Timi!
felváltva repülnek a fiúk. :)
Manó ilyenkor kiköveteli, hogy Ákost lr, most Ő jö. Persze Ő már hanyat fekszik a lábamon és hátal, úgy izgibb. :)És félelmeesebb is.

bölcsi: Erre én is gondoltam, de nem megoldás most télen, kocsi nélkül (kocsi apánál), időre menni, jönni. A kisebbet öltöztetni le fel. Na erről Ciripke tudna írni.

Ja és Ciripke nagyon klassz a házatok!!!
Mi a gond a berendezési stílussal? Nekem tetszik. Garnitura is csodás.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kertikiri!

:D szuper!!!!
Nagyik kedvence lesz ez a kép. :) Tökéletes!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jajj nekem, csak pont Ciripkét nem kérdeztem, hogy tehetem-e a képeket :oops: :oops: :oops:

KépKép
kertikiri

Még ezt akartam. A rácsvédőket úgy nézzétek, hogy összeszedtem az összes rácsvédőnek használható cuccot amit találtam, mert megelégeltem, hogy minden hajnalban úgy kell lebontanom a rácsokról Nadint. Na ehhez képest...... no comment

Kép

KépKép
kertikiri

Jolka
már megint igazad van

jó ez a reptetés,jó kis fenék-lábtorna

Kriszti

nagyon szép Nadin :-)

bölcsi semmiképp:nekünk kicsit körülményes lenne buszozni akét kölökkel a bölcsiig,meg a betegségek miatt is meg úgy ált. nem szeretem a bölcsit.Bár Majának már nem ártanba az bizti.Oviba meg májustól mehetne,de akkor egy hónapig menne összevont csoportba,aztán két hónap szüünet,majd kellene szoktatni az új csoportjába úgyhogy semmi értelme.

van több ismerős is akivel azonos koruak a gyerekek,az egyikkel mielött terhes lettem sokat sétáltunk,aztán elmaradt ,mert most meleg van most meg esik nekem most nem jó nekem meg most aztán mindig elmaradt.a másikak 2 hetente kb kijönnek,ők mobilabbak :-)
Vendég

na helló!
azt gondoltam ki, Timi, h ... nem tudok semmi okosat mondani. de annak azért lehet örülni is, h olyan ügyes Maja, h már bekeni magát a testápolóval.
arról meg, h nem tudod elfogadni, h Bibi mindig beteg, az a csajszi jutott eszembe, akiről az egyik barátnőm mesélte, h nem tudja elfogadni, h koraszülött a kisfia, és uazt várja el tőle, mintha időre született volna. nekem is nehéz nem hasonlítgatni még egymáshoz sem a gyerekeinket, nem még a topikbabákhoz. de el kell fogadnom, h ez a szitu.
tudom, h más tészta, mert meggyógyulhatna Maja mielőbb, sőt, az lenne a legjobb, de ha Te minden tőled telhetőt megteszel, akkor... várni kell. reménykedni. nem tudom.
fogalmam sincs, h a helyedben én mit csinálnék, de azzal, h szétszakadsz a mindenkinek megfelelni akarásban, azzal jobb nem lesz.
na, köszi, okostojás, mi? :? :oops: ezzel se lett jobb :?

Kép
an°°di

nahát ezt milyen kár volt elküldeni. hanyagoljátok, lécci :?

Kép
an°°di

Timi: ne add fel hisz csak te vagy nekik és rád számíthatnak mindig!
Hisz apa csak este van otthon és te állandóan kéznél hidd el jó anyuka vagy és nemsokára a kétcsajszi jól eljátszik egymással te meg olvasgathatsz nyugottan!
Mi meg akiknek egy van az meg szorakoztathatja majd a babáját mert most babázzunk most orvososdi,olvassál,nézzünk mesét stb még sorolhatnám !

Számlaszámot meg egy összeget kérek Timi!

Andi: de hallotam már bevont gyerekjátékról hisz ezt tanultam már mint kereskedelmet!
pl. 5órát aludt benne nem volt szívem kivenni belőle úgy alukált!

De tegnap azt mondták ,hogy nagyon jól fejlődik igy nem hiszem ,hogy nagy kár okozna!Na mindegy!

Nektek akiknek van kockájuk :A piros nállatok csörőg mert nállam nem!

Hát nagy nehezen kaptam tápszert egy eldugott patikában hiánycikk!
Egy tápszer! :shock: :shock: :shock:

Kép
mogyoland

Andi

csak az idegesít a legjobban,hogy már vettem két légtisztítót,magándokihoz visszük,beadunk neki mindent,vitaminokat próbálunk és semmi hatás.MOndjuk azt azért ne úgy képzeld el ,hogy Maja egész nap köhög és bágyadt,áh jó kedvű,vidám kislány csak állandóan valami baja van,nem panaszkodik soha.

Mogyó

én is zseretek játszani :-) legózunk,matricázunk meg mindenféle,de majának velem nem érdeke s sokáig inkább csak lóg rajtam, na de persze tudom az éet megy tovább............

akartam is kérdezni neked hogyhogy adtak kockát??? én megkérdeztem mikorra lenne,erre azt írták,hogy sajnos nem tudják :shock:

na mindegy ebbe a hónapba már úgyse jön össze,most etetőszék lesz :-) várom nagyon

Bibi egyre roszabb,mármint nem akar feküdni csak ülni akar :shock: ,aztán ordít :shock:
Vendég

Ismerős téma!Ez az ülés ha fodom ő ülni akar ha hátradöntöm és a vizszintmérő bejelez akkor orditás van!

Hát a kocka úgy van ,hogy az árzuhanásról vettem szettben!

Kép
mogyoland

Na ne félj ha közelebb laknál ezek után amit irsz mindennap elmennék hozzád ,hogy kiönsd a szíved! :D

Kép

ez elég nyálas volt mi?
mogyoland

Kép

Na szólva ezzel játszik most Ágika !Odahúzza magához és ezerrel nyalja a lábát!

Nadinról numero 1-es ez a kép!

Kész vagyok tőle!

Kép
mogyoland

Hajni, nagyon jók a képek, olyan édes Lilla! Azta, mekkora popó :lol: :lol:
És mi az a Sinlac? lehet, hogy már mondtad, de nem emlékszem :roll:

Mogyo, nálunk a gyógyszertárba meg szokták rendelni, ha valami nincs, és másnap elsétálunk érte. Esetleg legközelebb kérdezd meg.
De tuti kis hinta!!!

Timi, nemá, megint? Jöhet a privi :wink:

Na most ennyi, kisfőnök bejelentkezett.

Ja, Hajni, még azt akartam tőled kérdezni, hogy ugye nektek fent van a gyerekszoba? És Lillát mindig felviszed napközben aludni?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi:
nem nagyon tudok mit írni Neked. Kitartást és sok erőt!
De sztem is próbálj kicsit kevésbé jó anya lenni.

Zsu:
nem, csak éjjel alsik fent.
Nappal a járókában, mózesben a lenti(vendég) szobában meg ugye ő az udvaron, amugy csak fél-1 órát bólogat.
Sinlac?? háá, nem azt mondtad, h Nektek is ezt ajánlotta a doki a h-ban?? Vagy most keverek valamit?
Ez az a speckó tápi, ami allergiamentes és szentjánoskenyérmag kivonatot tartalmaz. Bakker, meghülyültem. :roll: Én tényleg úgy emlékszem, ezt már beszéltük akkor. :oops:

Kép
Kép
h@jni

Zsuzsa: hát most azt mondta kifejezetten a nő ,hogy nincs már múlthét óta és nek is kaptam ma sem!És vegyek máshol!

És több gyógyszertárba voltunk!

Kép
mogyoland

Mogyo! Rákérdezhetek? Milupa HA Start? Amióta új a csomagolása hiánycikk... :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Az a fránya design-t!

Hajni, Lilla nagyon ügyes!

Timi, fel a fejjel... én ezért nem akarok 2. gyereket... :? :shock:
Nekem is csomó olyan nap van (pl. ma) hogy Apa reggel 7-kor el... majd este 10 körül haza... a gyereket nem is látta ma... :? :twisted:
Ez egy nyűgösebb napon :twisted: :twisted: :twisted: , két gyerekkel meg.... háááát :roll: :roll: :roll: asszem meghibbannék! :!: :!: :!:

Kertikiri, Nadin jók a képek!!

Zsu, erre a Sinlacra én is emlékszem! Ejnye Anyuka, nem ezt ajánlották a gaszto izén?

Jutta

KépKép
jutta

Ja, vettem tapétacsíkot!!

De a csaj hazafele végig sírt a kocsiban... pedig nemvolt éhes (szerintem) és eddig mindig aludt a kocsiban... :? :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Ja és nem hozta ágyba a kávét (mármint Dorka), pedig 3 hónapos és most kellett volna a csodának jönnie! :lol: :wink:

Na jó majd biztos holnap, csak eltévesztette a dátumot!

Jutta

KépKép
jutta

Boldog hófordulót Dorkának!

Mi ma a későbbi fektetéssel próbálkozunk, mert aludt még este is egy órát, hétig. Kíváncsi vagyok mikor tudjuk ágyba dugni, most még nem úgy néz ki, hogy mostanában :?

Mogyó, Ágika minek nyalja ezerrel a lábát?! Nagyon jó a hinta, és nagyon cuki Ágika!

Macsek, Cirip, Lily merre vannak?

KépKép
kertikiri

Kertikiri: hát ennek a játékálványnak!

Jutta: hát igen Milupa HA start és képzeld az egyik patikában még a régi csomagolásúból kaptam!

Na jóéjt megyek aluszkálni!

Kép
mogyoland

sehol senki?
akkor kinek újságolom el, h Petra úgy bef*sott, h másik pizsit kellett ráadni? mindezt vacsi után. irtó büde volt. lehet fogzás miatt? v vmi betegség? vagy a tonhalas saláta? :roll: :roll:
Huba meg csak szenved, mert nem tud elaludni. szegénykém....

Móni?

holnap megyünk a 4ik havi oltásokra (prevanartt is adják, a másodikat). jajjjjj, előre félek....

Kép
an°°di

Hajni, nekünk Pepti Juniort adtak, az nem csak tejmentes, de laktóz mentes is. Nemtom, hogy ez a másik milyen.

Kriszti, nagyon vicces Nadinról ez a kézlógatós kép :lol: :lol:

Timi, csak azon idegelem fel magam, miközben olvasom a kifakadásod, hogy ott laktok többen egyrakáson, családtagok, és mi a francért nem tudnak segiteni??? Ez számomra tök magas, de biztos bennem van a hiba :roll:

Móni, ne bújdokolj el! Szopisztrájk van megint, vagy mi?

Ciripke, Te hol vagy?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Hogy Ti ma mennyit írtatok!
Hát igen, Hajni! :wink: Ezt már megtárgyaltuk és valóban én is azt gondolom, h az a pár hónap nem hosszú idő! És én is próbálom kizárni -már amennyire én azt tudom!- a lehetőségét is annak, h allergiás legyen! Szal nemcsak a kiságyas bandában vagyunk együtt, hanem ebben is! :wink:
Timi! Hát nagyon sajnállak! Egyrészt az alapszitu sem könnyű (több generáció egy házban), aztán meg a férjed, na meg a kiscsajok! De Te egy ügyes, erős csaj vagy! Meg fogod oldani! (Ha jobb lesz az idő, a kedved is jobb lesz. A lányok sem lesznek ennyire betegesek, kint is lehet majd lenni!) Addig meg kérd azt Valentin-napra az embertől, h hetente adjon Neked 3 órát (vagy amennyit Te gondolsz!), h magad lehess és feltöltődj!
Kriszti! Szupi a kép Nadinról!
Bocs a többiektől, de sz*r napom volt, van. Cicisztrájk, fejfájás, rosszhírek!
Majd jövök valamikor!
Andi, tonhalas saláta? Attól nem lehet! (Amúgy kísérletezz, nekem elég sokminden okés Jankának, ami pl. k betűs, vagy puffaszt! Pl. rakottkel! Lencsefőzelék! De csak óvatosan!)

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?