Sziasztok,
Hú, de rég jártam erre, látom élet van
Szerintem vannak jó lehetőségek itt Bián!Mi pl. mi Angélához járunk a mondókás, tornás, kézművesre,hetente 1x!Azon kívül a faluházba minden szombaton van, színház, vagy bábszínház, és kézművesség!És még sok-sok más program, meg mindenféle magán ovi, magán bölcsi, Gekko és stb.stb.
szerintem mindenki aki kicsit utána jár megtalálja a magának megfelelőt!
Személy szerint én nem vagyok oda a magán ovikért, nekem annyira nem szimpi, és nagyon profit szagú
ahhoz amit nyújtani tudnak, mind a gyerekeknek, mind az ott dolgozó pedagógusoknak!
/ez utóbbit tapasztalatból írom/
Teahát Ágicával értek egyet maximálisan!
Egy ilyen pici gyerekkel itthon is tud az ember úgy foglalkozni, hogy elég legyen neki.Természetesen a gyerektársaság az más, azt sajna nem tudunk neki itthon nyújtani, de véleményem szerint 3 éves kor alatt nem szükséges annyira még!A nagyobb lányommal azért járunk az említett helyekre most már, mivel a tesó miatt sajna nem vették fel az oviba
és bizony mostmár hiányzik neki!
De attól függetlenül senki sem lesz jobb képességű, ha előbb jár magán nemtoménhova.Nem dicsekvésképp, de Esztim is nagyon okos kislány, már 2 évesen teljesen szobatiszta volt, beszélt,/tisztán/ nagyon szeret mesézni, 100 db-os puzzle-t pikk-pakk kirak szóval nem veszített semmit!Sok oviba járó nem tart még itt!
Ovi helyzet viszont valóban siralmas!Mi az új ovival szemben lakunk, tehát MI ide tartoznánk valóban, mert nagyon sokan nem is ide tartoznak, csak mert ÚJ azért ide vetetik fel magukat.Én nagyon örülök amit Pirus írt, hogy a Bajcsyba 60 hely lesz.Mert semmi kifogásom nem lesz, ha csak oda lesz hely, hogy fölvegyék!Ugyanolyan ovi mint az ÚJ!
Unique,szerintem magán ovit azért nem építenek még többet, mert azért kevesebb az a réteg aki meg tudja fizetni!
És annyiba kerül mint majd egy havi fizu, tehát ha beadom és visszamegyek dolgozni ugyanott vagyok!Így én is inkább itthon maradtam vele, úgy gondoltam addig jó amíg itthon lehet!
Beusa,ovival kapcsolatban nemtom mi a helyzet Budaörsön, de a Bölcsinél tudom, hogy ha a településen ahol laksz nincs Bölcsőde, akkor a munkahelyed ahol van, oda viheted, mert ottlakónak számítasz!De csak akkor, ha a lekóhelyeden nincs intézmény!
Ez tuti, mert utána jártam, ugyanis a picim valószínű nekem is bölcsis lesz.De én a XI.-ik kerületben dolgozom, tehát oda is fogom vinni Bölcsibe!
Pocakosoknak, jó babavárást