Új privát üzeneted érkezett!

Mozgás,

nem is írtam, de nekemis annyira mozgott éjjel, hogy megfájdult az oldalam. Volt, hogy kinyomta magát és nem ám visszahúzta hanem úgy tartotta. Párommal próbáltuk csitítgatni. Most a gyomrommal szenvedek. Nyomódik vagy mi.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Marcsi: ez teljesen normális, az utolsó 3-4 hétben bő, átlátszó váladék termelődik a legtöbb nőnél

Ma nekem is sokat keményedik a pocak, lehet front van?

Konkri: ha a szülés lesz, rá fogsz ismerni, sztem. Nálam nagyon egyértelmű volt, pedig nem fájt húdenagyon.

Nekem is sokat mocorog, de nem nyomja ki magát, inkább molyolósan nyomja. Boti olyan édes, mondja, hogy tetó :). Nagyon próbál beszélni, szinte hallani a kerekek csattogását.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok
Elment a ferjecskem munkaba.Egy szemet sem aludtunk.Remenlem nem azt fogja mondani a doki,jovoheten keden jojjek,vagy ha van valami hivjak.Ferjem legszivesebben ithonmaradt volna,de hat muszaj neki.Most lattam rajta vegre menyire izgul ertunk.Apszolut nemmutatta ki az erzeseit,inkabb eluldozott maga mellol.
Babika anyira lent van.De fajasok nuku.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi, mi sem aludtunk semmit, nekem egész éjjel fájt a hasam, de nem keményedés, hanem szinte folyamatosan fáj. Gratula a 40. héthez!

Doki szerint péntek körül várható Barni, méhszáj 1111. Most úgy érzem nem vár péntekig.

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Marina
Nekem olyan 3hete volt igy.Most meg anyira ficankul a kicsi,tisztara lecsuszott.Talan az izgatottsag vegett nemaludtun,nem akarom nagyon tulhordani.Nemtudom meddig szokjak engedni.
Koszi
Lassan indulok a dokihoz,anyum jon ertem,eljon velem,nagyon csuszik
az ut

Kép

Kép
marcsitita

Jó reggelt,

Pocok gratulálok nektek jó egészséget és sok sok tejcit kivánok.

Mazsi nagyon szép a kislányod és már olyan nagynak tűnik.

Húh ahogy elnézem mosmtár baby boom lesz nemsokára. Annyian vagytok már tényleg a végén, hogy az ember csak kapkodja a fejét.

Én még csak holnap megyek az első ctg-re. Mondjuk már nagyon várom én is hogy megszülessen, de még nem bánom, ha marad egy darabig. Konkri egyébként én a január 29-t néztem ki magunknak, ti addigra már bőven gyakorló anyukák lesztek. Mondjuk a lényeg, hogy ha lehet, akkor január 20-a után akarjon kibújni, mert a dokim szombaton elutazik, és csak a rá következő szombaton jön haza :roll: .

Bingii nekem is van, hogy annyira elkezd mozogni hogy az már szinte fáj, és ilyenkor nem tudom, hogy jól érzi magát vagy nem. De én inkább bízom benne, hogy jól van és csak azért mozog annyit. Tengap is vagy 1 órán keresztül nyomkodta magát hol az oldalamon, hol a köldökömön keresztül, ja és olyan is van amikor keresztbe érzem, de szerintem olyankor a két lábát dugja kétfelé.

Kép
andi1975

Jó reggelt.:)

Pandus szupi,hogy LAfi hazajöhet (mehet),nagyon drukkolok neki,hogy mégegyszer ne kelljen elszakadnia Hunortól. :(
Fruzsi!!!Jobbulást!!!Gondolom most jól meg kell gondolnod mit eszel. :roll: :?

Vikci
Jó,hogy ilyen házias a férjed.:) Nálunk ez épp ellenkezőleg van.:) Ha pohár víz kell neki,akkor is én ugrok. :lol: De nem bánom ám. :wink: Szeretem kiszolgálni,jó érzés szívességet tenni.:)

Marina
Akkor nálad is jöhet bármikor Barni.Bár már időben is teljesen a végén jársz.
Méhszáj nálam 1 hete 1221 volt...,már a belső is bő 1 ujjnyi...Dorkával ilyenkor már rendesen vajúdtam. 8)

Andi
Akkor hajrá január 20-tól...Azért a topik utsó babájának is megtisztelő lenni. :wink: Mindenki érted izgul majd.:) Aztán lehet így is megelőzöl pár anyucit.:)

Norma
De édes Boti.:) Hamarosan lelőni sem lehet.:) Felejthetetlen hónapok lesznek,amikor próbál kommunikálni az öcsivel.:)

Érdekes ez a mozgás nem mozgás.... :shock: Nekem most már inkább csak feszül a pocim,megkeményedik...most arra gondolok,hogy Hédi mozgása készteti erre a méhet. :? De erőteljes,nagy ficánkolás nincs,rúgás egyáltalán...Hát meglátjuk mi lesz ebből.... :wink:
Vendég

Most két napig nem leszek mindenkinek megy a drukk, ha valaki megy szülni ügyes legyen :wink:
Vendég

Pandiiii
Ejha,remélem lesz ki értesít minket ha valami történik!!!! :wink:
Siess vissza.:)
Vendég

Sziasztok!

Segítsetek, mert nem tudom, mi tévő legyek. Tegnap reggel 6 percenként fájdogált a hasam és keményedett. De nem sűrűsödött, így nem nagyon izgattam magam, gondoltam jósló... Napközben vásárolni is voltam, el is múltak... Nade ma hajnali 4 óra óta fent vagyok és úgyszint 6 percenként fájok, de mostmár nagyon! Némelyiknél falat kaparnék... Még nem érzem, hogy itt lenne az ideje, szerintem ez még nem az a jel... Meg nem is sűrűsödnek a fájások... Beálltunk erre a 6 percre... Nem hívtam a szülésznőt sem még... Bár reggel nagyon gondolkodtam rajta. Nem akarok bemenni és bent szenvedni esetleg napokig 6 perces fájásokkal, mert megőrülök. Inkább itthon átvészelem a nagyját! Jól gondolkodok, vagy nagyon baromság???

Pocok :) Nagyon nagyon gratulálok!!!

Vörösbegy megy a drukk! :D

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Vörösbegy
Szorítumk ám 1000-rel :lol: :D Lehet már kint is va Barni?

Lafi
Jobbulást,siess haza a kis Hunorhoz! :)

Mozgás
Szerintem ha már többet mocorog,lehet jel,ráadásul,ha fájdogál is a pocitok!Nekem Vivi sokat mocorgott,mielőtt úgy döntött,hogyjó lesz Neki idekint!

Sleepin
:?: :?: Egyben vagy még?Gyanús vagy Te nekem,hallod-é? :lol:

Gratulálok az újdonsült Anyucinak! :D

mazsolasyl

Sziasztok
Megjottem a dokitol.Hat kaptam valami kremet,ha van valami hivjam,ha semmi hetfon menjek fel1-re osszecsomagolva.Aztmondta a doki akkor hetfon szulunk.Szerintem a lustikam tenli kihuzza hetfoig

Kép

Kép
marcsitita

Hat csajok,mi lesztunk az utolsok.Nagyon ugy nez ki

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi, a méhszájadhoz kent valamit? Biztos prosztaglandin.
Nekem ha keddig semmi akkor be kell mennem, bár szerintem beindul, lehet egy kis apahormonnal rá kellene segíteni.

Sleepin, rohadt frontos időszak van, nekem is minden bajom, keményedik, fáj, de még véletlenül sem rendszeresen. Azért ha kaparnád a falat az sztem már az lesz...

Zsu, nálad mi a helyzet???

Mozgás:Barni is be van indulva napok óta.

Kép
marina74

Sleepin: zuhanyozz le meleg vizben, ha erősödik irány a kórház, ha elmúlik akkor jósló volt. Egy-egy kontrakció hány másodpercig tart?

Marcsi: ne engedd, hogy megindítsa, sztem. Simán lehet, hogy pár nappal el vagy számolva, mivel nem lombikbébi ha jól tudom. Kicsit bízzon már a doki a gyerekben! Ha jó a CTG és a flow akkor mit szól bele??? Persze, nem ő fog kínlódni, hanem te. Az ilyenekből lesz a császár, beleszól aztán a gyerek nem működik együtt aztán persze betojik és gyorsan kiveszi. A 41. hetet meg szokták várni amúgy is, de van doki aki a 42-t is! Persze ez ritka, ilyenkor a lepény általában már nem funkcionál jól.

Kép
Kép
normajeane

Sleepin: ha már a falat kaparod akkor szerintem hívd a szülésznődet!
Nekem azt mondta, hogy mikor olyat érzek, hogy majd betojok és összerándulok, nem tudok kiegyenesedni a görcstől akkor hívjam!
Hajrá-hajrá!!!!:) Drukkolok!!!!

Andi: ugyan ezt érzem amit leírtál...amúgy ma is egyfolytában mozog. Mondjuk most már tuti aggódnék ha nem mozogna, mert azt szoktam meg, hogy óránként legalább érzem vagy 5x-6x..de van hogy folyamatosan érzem...

bingii

Sleep: meg figyeld a vizedet, nem szivárog-e? Ha felső repedés történik akkor nem önt el.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok!

Andi,

Én is holnap megyek előszr CTG-re. Kíváncsi leszek rá.
Én február 4-re vagyok kiírva, de a doki mindíg váltogatja az időpontokat.

Lego,

én is szeretem kiszolgálni a párocskámat. Amit persze ő is élvez. De így nyugisabb vagyok, hogy ilyen. Minden emberke más.

Sleepin,

én is azt mondom, hogy egy nagy kád meleg víz vagy zuhany. Ha elmúlik akkor josló ha nem akkor szülés. :-) Írj, hogy mi van atóta!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Köszönöm Csajok a válaszokat! :)

Hát víz eddig nem jött tudtommal. Csak észrevenném, hiába a sűrű pisilés... Ha jönne legalább tudnám, hogy mehetek. De tényleg nem akarok napokat bent sinylődni...

A fájások ugyanúgy megvannak... Talán kicsit enyhültek / ritkultak vagy csak nem figyelek oda rájuk. Próbálok mindenfélét csinálni.

Hát a falkaparósabb fájások elég durvák voltak, mit ne mondjak. Megpróbálom a zuhanyozós dolgot, de már lassan 10 órája tart ez a hol fájok hol nem fájok játszma... Hogy ki nyer ma... :roll:

Hát szerencsére a fájások nem tartanak sokáig. 1 max 2 perc, de inkább az 1 a nyerő.

Kép
Kép
sleepin

Sleepin: ha 1-2percesek akkor szerintem te már simán vajúdsz:) A jóslófájások csak pár másodpercesek. De próbáld ki a zuhanyt és írj, hogy mi van!!!!

bingii

Norma, az indítással kapcs. hasonló a véleményünk, ha minden ok. a gyerekkel én is feleslegesnek érzem. Nekem lányom 5 nap "túlhordás" után indították oxitocinnal, hát egyrészt brutál fájt, másrészt a méhlepény sem jött ki egyben utána szedte ki a doki ami szinte jobban fájt mint az egész szülés.

Sleepin szerintem legkésőbb éjjelre kiderül ki nyer :wink:

Kép
marina74

Na most olvastam el a kremrol a tajekoztatot.Ovestin a neve amit a patikaban adtak,de valamit tuti elkevertek,holnap felhivom a noverket.Mindenhol az all rajta hogy terhes nonek nemszabad hasznalni,vagy ha kiderul hogy terhes abba kel hagyni a hasznalatat.Van olyan erzesem,hogy a patikus adott rosszat.Nagyon sokara erkezett meg vele,es tanakodtak rajta.

Kép

Kép
marcsitita

Igen, az 1 perces az már igazi, én úgy tudom. Nekem azt mondta a szülésznőm, hogy ha 20 percesnél gyakoribb és min 40 mp-es akkor hivjam fel. Szóval a 6 percenként 1 perces az elég jó. Mondjuk ha 10 órája ez van akkor ki tudja még meddig? Ha bementél volna már tuti burkot repesztenek. azért lehet be kéne menjél, rá kéne nézni a szívhangra a fájásokkor. Csak ne engedd, hogy beleszóljanak ha jó a szívhang!

Kép
Kép
normajeane

Marcsi: sztem dobd ki. Jót adott, terhességnél pont azért nem használható mert megindulhat tőle a szülés. Ez a fogadott dokid aki feliírta?

Kép
Kép
normajeane

Vikci!

2300 az aranyár a rózsaolajért...úristen, hol volt ennyi??? Igaz én nagykeráron vettem, 1600, na az se kevés.... Na de 2300 :shock: :shock: :shock:
Szintetikus olajat viszont semmiképp se tegyél bele, ha még nem késő!!! többet árt, mint használ. Inkább hagyd ki. ÉS NEM AZ ILLAT A LÉNYEG!!!!! Ezek valóban felszívódnak és hatnak, ugyanúgy, mint a gyógyszerek. Akkor is, ha vki nem hisz benne.

Inkább elugranék helyedben a Napvilágba, a Moszkvától van nem messze és egy db ezresért bekeverve megkapod a vajúdóolajat!

Lányok! Pont 4 éve ilyenkor született Zsuzska drága!
Klasszikus kh-i szülés. 1 hét túlhordás (!) után zselé, burokrepesztés, oxitocin.... minden light-os "finomságot" kipróbáltattak velem. 3900 g-mal született. Szerencsére a durvábbakkal nem volt szerencsém. Végülis egész gyorsan meglett. 10kor zselé, 17-kor burok, 20-kor baba. Azért otthon sokkal másabb volt.....

Látom szinte mindenki vajúdik, ál-, igazi-, remélt...csak Marcsi nem, pedig neki kéne leginkább....

Türelem, Nőcik, úgysem menekülünk! :wink:

Éjjel nekem is erős görcseim voltak.... szokni kell...

Ha eltűnnék, akkor befelé fordultam.... már inkább csak ezt kívánom. Azért gondolok Rátok, vigyázzatok magatokra!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Hát amíg fürcsiztem, 2 fájást éreztem, de komolyan mondom, felüdülés volt, majdnem elaludtam. Bende is beindult, rögtön úgy rúgkapált, hogy csak na! :) Végre neki is volt helye... De amint kijöttem, rögtön fájt. :(
Én is ettől félek, hogy ha 10 órája így megy, ki tudja meddig fog még... Na várok még kicsit és meglátjuk. Ha nem enyhül semmit, hívom a szülésznőt. Szegénykém most volt éjszakás... Mondjuk szerintem amúgy is tele a szülőszoba! :roll: :?

Marcsi: Szerintem vagy dobd ki a kenőcsöt, vagy vidd vissza. Érdekes, mert előző héten volt egy bordaközi becsípődésem, és semmilyen krémet nem mertek ajánlani a patikában, minden rajta volt, hogy terhesek nem használhatják. De voltak annyira alaposak, hogy kinyitották és megnézték. Vidd vissza, vagy telefonálj a dokidnak, hogy tuti ezt írta fel?

Kép
Kép
sleepin

Zsu: mi az, hogy befelé fordulsz?? Te mindig olyan kis optimista voltál, nem ám most befordulni! Mindjárt jön Pannika:)

bingii

Holnap felhivom.Igen o a fogadott dokim.

Kép

Kép
marcsitita

Hat ezaz,gyomoregesre is ajanlott tablettat,a patikaban meg aztmondtak inkab igyak tejet.tejnel maradtam

Kép

Kép
marcsitita

Hali,

Viki,

kitartás! Szorítok neked. De szerintemis hívd fel ha nem változik semmit a dolog a szülésznőt, Írj ha még tudsz!

Tóthvera,

A szintetikus olaj alatt a jojóbát vagy más bázis olajat értessz? Ja egyébbként nem vettem meg a rózsi olajat. Vettem muskotályos zsáját meg jojóbát. Meg majd veszek ilang-ilangot meg jázmint. Ez a bolt a csizma utcás itt van tőlünk 3 utcányira. Jó mi itt lakom 3 éve azt hittem csak a piacon van bió bolt a közelben aztán kiderül, hogy itt van a számba.
De lehet, hogy rád hallgatok és elmegyek a Moszkvára.
mostanában annyira nehéz felöltözni meg ilyenek.
Szóval azt mondod tényleg segít koncentrálni ez az oil. Hát bízom benne.
Már csak 3 nap. De izgi.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Helló-belló Csajok!

Szorítok Vörösbegynek holnap! Jó neki!

Most én is elbúcsúzom, nem tudom, hogy jövök e még este... De holnap már tuti nem. Ezért viszlát csajok! Jó volt veletek ez a pár hónap. Szerncsére mindent elintéztem amit szerettem volna, már csak egy esti vacsi van hátra anyóséknál és egy utolsó alapos fürdés, borotválás...

Most nem parázom, vagyis picit, de arra gondoltam, hogy bármi van csak az lebeg majd a szemem előtt, hogy Marcell a mózeskosárban van (jövünk haza). Bár az elmúlt hetekben kemény voltam, mint Csoki... most picit elérzékenyültem... Pár nap és anya leszek. Legalábbis a holnapi bevonulással lezárul egy korszak. Ha bántam is volna a befekvést most már tutira nem, mert ma már nagyon ramatyul vagyok, a mai penzumot alig tudtam teljesíteni, nem tudom hogy bírnék még ki itthon pár nap szöszmötölést...

Panda, Lego, Lorcsi vagy Betty ír majd ha tud és ha történik valami... tegnap pont arról beszéltünk Pandával, hogy milyen jó dolog ez a fórum, és hogy a mi anyáink terhessége milyen más lehetett - terhesek lettek, eljártak gondozásra, megszültek és kész. Nekünk ez a fórum nagy lehetőséget adott arra, hogy megbeszéljük a gondjainkat, örömünket...

A tőlem telhető módon sietek hozzátok! És remélem hogy mindegyikőnk röpke, könnyű szülés után egészséges, gyönyörű kisbabával tér vissza, jó nagy dudákkal és sok tejjel!
További sok-sok boldogságot kívánok mindenkinek és akire ráfér még ennél is több boldogság, annak még azt is kívánom!

Én addig is relaxálok, várok és a szemem előtt a mózeskosarat lebegtetem az én kis hercegemmel...

Hajrá csajok!!!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Sok sikert!!! Gondolok,gondolunk Rád!!!! Várom a híreket,remélem lesz rá lehetőségem,hogy tudósítsak.:)

Vörösbegynek megy a drukk holnap reggelre! Fél 9körül már lehet Barnizik.:)

Viki!!!Sleepin)
Figyeld a tested!!!!Érezni fogod,hogy ez már AZ! De biztos vagyok benne,hogy napok kérdése....(ha nem órák). :wink:

Zsu
Nem rossz ötlet....ilyenkor már érdemes magunkra,csak magunkra figyelni!:)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hűűű,de mérges lettem most...nem is tudom folytatni.....
Később jövök.
Vendég

Konkri: megy neked is a drukk és ügyesek legyetek Marcellal. Várjuk a mihamarabbi infókat ;)

Sleepin: veled mi történt közben??

Zsu: én félreértettem amit írtál...koncentrálj csak magatokra;)

Lego: mi a gond???

Olyan furcsa ahogy itt elköszönünk egymástól és ahogy most fogyunk...

bingii

Sziasztok!

ma voltam dokinál, hétfőre vagyok kiírva. Azt mondta 1 cm-t rövidültem (az mit jelent? ilyenkor az kevés vagy normális és kezdek felpuhulni.) ha nem idul be hétfőn egy hetet várunk és ha semmi felrak zselét.Azzal haza lehet jönni? utána mennyi idő múlva indul be?
ndombi

Konkri,

nagyon drukkolok neked! Jó volt ez a pár hét. Vigyázz magadra!

Legó,
majd gyere. Mi a baj?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Azért még csak itt vagyok....

Vikci! A jojobaolaj alapolaj, vagy ahogy írtad bázisolaj, ez természetes anyag. A rózsaillat alatt nem tudom, mit értesz, de ha illatolajat, akkor az - főként, ha az ára is csak töredéke - szintetikus. Irdatlan mennyiségű rózsaszirom kell egy csepp rózsaolajhoz is, ezért olyan drága. (mint a patika, ugye...) Gyógyszereknél nem hörrenünk fel ennyire, pedig hasonlóan drága és még mellékhatásaik is vannak. Valóban vérlázító egy csepp olajért 160-240 Ft (merthogy 10 csepp van egy üvegcsében), ezért tényleg jobb bekeverve. Ha a Moszkvás mellett döntesz, akkor telefonon érdeklődj, mikor vannak ott. Ezen a héten még könnyebben lehet őket ott megtalálni, mert elvileg tanfolyami hét van. (info: www.szules.hu) van babamasszázsolajuk is. És sok jó könyv!!! Pl. Stademann aromaterápiás könyve, a Szülés művészete, M. Odent írásai, Hol jó szülni? , meg ilyenek...

Bingii! Tényleg félreértettél, de nem gond. Muszáj a fejben elrendezni a dolgokat. Leépíteni az eldugott félelmeket, aggodalmakat, hogy minden simán menjen....

Minden kórházba vonulónak a lehető legszebb, leggyengédebb szülést, a babáknak hasonló születést kívánok!

ndombi! Tán a méhnyakra gondolt. Persze, hogy normális..... MINDENKI! nincs norma a szülésre!!!! mindenki, minden szülése más és más! ilyenen sose filózzatok! Tudja az a gyerkőc, és a tested is, hogy mi a dolga!!!
Zselé hatása tudtommal elég változó. Nekem szinte azonnal beindult tőle, fentebb írtam az időket. De van akinél elment egy nap is.

Csak egy biztos: a BIZONYTALAN :wink:

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Tóthzsu,

Köszönöm szépen Zsu. Így fogok tenni. A rózsaillaton azt értem, hogy volt olyan aroma, hogy rózsa illat. Gondoltam hátha jó de inkább nem vettem meg. Na mindegy vagy így vagy úgy valamit magamra kenetek.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok

Voltunk ma Uh-n és NSt-n is, baba jól van, azt mondja a doki, hogy most már tényleg kicsi a hely neki. De az én kis drágám azért roppant jól érzi magát :) És ugyan néha nekem is vannak görcsök, fájások, de jelen pillanatban úgy érzem, hogy még februárban is egyben leszünk :D

Sleepin: nagyon drukkolok!!! Azért, ha 1-2 perces fájások vannak, az bizony már jelenteheti, hogy itt az idő :) Nekem is azt mondta a szülésznő, ha 1-1,5 percig eltartanak a fájások, görcsök azok már nem jóslóak (valószínü) és hívjam.

konkri: remélem találkozunk!!!!!! :) Bár már úgysem olvassa :(
Na mindenesetre ha nem történik semmi, akkor szombaton mennem kell újra és akkor megpróbálom elérni Konkrit!

Ja és csináltak 4d Uh-t a kórházban, ugyan nme sikerült túl jól, mert már nagy is, belefúrja magát a méhlepénybe, de azért teszek fel képet, hátha valamit láttok belőle :)

KépKép
lorcsi

Kép

KépKép
lorcsi

Sziasztok
Jaj mindenkinek nagyon drukkolok.
En csak a jovoheten babazok.Ferjem tisztara megvaltozott,nem idegeskedik mert hetfon jonni akar velem,csak az jar a fejebe hogy hetfon szulunk.Mondtam neki attol meg a heten beindulhat.De o elkonyvelte majd hetfon,meg velem lehet,meg a doki is jon es jokezekben leszek.
Lassan megerkeznek a babaink,milyen erdekes,eddig a terhessegunket osztottuk meg egymassal de nemsokar a kepeket rakunk,bufiztetunk,tejcsiztetunk.
Mar harmadszor raktam ossze Adamka ruhacskait amibe hazahozzuk.Mindig talalok aranyosabbat,vagy melegebbet.
Hat igen jonnek az elerzekenyulo napjaink,de olyan szep dolog ez.
Hajra mindenki.Irigykedek,ha megeloztok.De egeszseget,boldogsagot mindenkinek

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok. Végre jóa gépem, tudok többet jönni, bár lassan mindenki itthagy engem. Pocoknak gratulálok, KOnkri, Vörösbegy drukkolok. Én holnap megyek az első NST-re. Most már úgy érzem, az én kicsi Szaffim bentmarad végig, sőt, lehet, hogy rá is húz valamennyit. Akkor pedig jó nagy baba lesz. De nem bánom, csak a karom ne fájna meg zsibbadna ennyire, ezt nem tudom elviselni. Az esténkénti fájásokhoz már hozzászoktam, minde este vannak, nagyjából azonos időben, és kb. 10 percenként, de nem erősek, és magától elmúlik, ahogy elalszom.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Sleepin írta ma reggel 4.55-kor, hogy bent van a szülőszobán. :D A Jahn Ferencben szülünk, a Kika szobát kapta, azt írja, csend van és nyugalom.

Nagyon irigykedem, mindketten január 24-re voltunk kiírva és ő már szerintem ma babázik! Nagyon drukkolok neki!

Mónika[/b]

Kép
Kép
bnemonika

Jó reggelt!!!!

Sleepin!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hű,de izgi,remélem könnyű szülésed lesz (volt?). :wink: Hajrá,hajrá!!

Vörösbegy is hamarosan babázik.Úgy látom ma duplán (még hosszú a nap...) örülhetünk.Nekem is bejön ez a 9es szám.:)

Lafi
Hogy vagy?????Ha tudsz írj pár sort. :roll:

Bocsi Csajok a tegnapi offért,de sikerült egy családtagomnak úgy felhúznia,hogy padlót fogtam.... :evil: Nem részletezem,nem ide illik,csak bosszant,hogy nincs tekintettel rám....No mindegy...

Csibe
Jó,hogy újra itt vagy.:) Még van 3 heted,bármi történhet.:) Bár Vörösbegyből kiindulva.... :D Ő se gondolta,hogy kihúzza a 40.hétig.

Marcsi
Ne aggódj!!!Lehet csak elszámolta a doki a szülés idejét...írtad is múltnap,hogy kisebb a baba. Most már tényleg csak napok kérdése...

Én se aggódok....várom a jeleket...most jó így egyben.Élvezem a pocimat,sőőőőt KIÉLVEZEM! Lehet,hogy utoljára élhetem át a terhességet. :roll: Úgy döntöttem nem engedem 14én megszületni Hédit (már ha addig nem indul be magától). Tény,hogy fertőzést jó lenne elkerülni (nyitott méhszájjal nehéz lesz),de Hédi tudja mit szeretne,majd jelez ha jönni akar.:)
Vendég

Vörösbegy is a műtőben van már, ahogy van hír jelentkezem:)
Vendég

Vörösbegy üzenete:

"Megszületett Barnabás 9 óra 4 perckor. GYÖNYÖRŰ! 4050 gr és 57 cm. Jól vagyunk!"
Vendég

Gratulálok Erika!!!!
Várjuk a képeket és a beszámolót.Sok sok tejcsit kívánok,örömet és boldogságot!!!
Vendég

Hu milyen izgalmas napnak nézünk elébe.

Vörösbegy gratulálok a kis Barnihoz, jó egészséget és sok sok tejcit kívánok nektek.

Sleepin lehet, hogy már te is babázol, ha pedig még nem akkor kitartást és sok erőt kívánok neked a mai napra.

Konkri te már biztosan nem olvasod, de azért a háttérből neked is szurkolok, hogy mielőbb és könnyen megszülessen a kis Marcus.

Én ma voltam az első ctg-n, hála Istnennek minden rendben van, elég mozgékony volt a drágám az ő szívhangja tökéletes volt, nekem pedig még semmi méhtevékenységet nem jelzett a gép (majdnem teljesen vízszintes vonalat produkáltam).

Kép
andi1975

Beszéltem Erikával...

És csak sírtunk percekig... én most is... azt mondta, hogy nem volt rajta semmi magzatmáz... felsírt... és gyönyörű....tiszta apja... kicsi haja van.... és csak sírtunk... és köszöni a sok aggódást... 3 órakor kapja meg... valami tündéri pofija van... kihozták megmutatni...és csak pislogott a szemeivel...

Annyira boldog...

:) Drukkol értetek:)))
Vendég

Jó reggelt!

Vörösbegynek óriás gratula! Szép nagy lett Barni baba. Nagyobb mint ahogy jósolták...de hát egy pasi ne is legyen nyüzüge :lol:
Kívánom, hogy legyen sok tejcsi !

Sleepin: jajj de irigy vagyok;) Nagyon drukkolok, hogy könnyű szülésed legyen...bár már lehet, hogy babázol:)

Zsu: igen, ebben tökéletesen igazad van.

Én ma megyek a 3. CTG-re, utána dokihoz...kiváncsi vagyok, hogy m it mondanak, de most, hogy tegnap nem akart kibújni Maja vhogy lenyugodtam...majd jön amikor ő úgy gondolja:)

Eddig csak este folyt tejem, de most reggel is.....remélem, hogy lesz sok ha megszültem :D

bingii

Sziasztok!
Pandácska párja vagyok.
Pandácska üzeni: megszületett ma Sleepin babája, Bendegúz Győző.
50 cm 2900 gramm.
Gratuláluk nekik :D :lol: :lol: :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?