Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tóthzsu,

találtam egy honlapot oda is tök jól le van írva az olajak használata. ha gondolod nézd meg. Bár már neked nincs sok hátra na mindegy. Meg egyébként is már bekeverted a cuccot. :-)
http://www.nandu.hu/magyar/szules/gyszfo.htm

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandus, de szerintem te alapból is más alkatú vagy. Én olyan Milói Vénusz alkat vagyok :lol: Te meg olyan szép vékony vagy, amiről én csak álmodozhatok :)
Uccsó uh pont mikuláskor volt, akkor 2130grammra saccolták.

bingii

Vörösbegy: sima császáros szülést neked! És gyors tejbelövellést!

Lafi: :(, még ha lett is volna tejed, most annyi lenne neki, amiket kapsz gyógyszereket azzal biztosan nem szabad szoptatni hetekig. Látjátok, semmi nincsen véletlen. Azért jobb lett volna enélkül, remélem gyorsan letudják és nem lesz komplikáció.

Panda: nem semmi, hogy ilyen gyakoriak a keményedéseid és mégsem szülsz. Amig Dóri birja, addig okés. Nálad legalább van értelme a CTG-nek.

Marcsi: olyan nagy gond nem lehet akkor köztetek, ha még szexeltek. Az ágyban jelentkeznek először a gondok, tapasztalatom szerint. Lehet betojt a férjed :), sztem próbáld meg kiszedni belőle az érzéseit.

Nálunk semmi, bár asszem férjem újévi fogadalma, hogy nem cigizik, egyelőre tartja, helyette tornázik (ezt régen én találtam ki neki :)). Megjegyezte ma, hogy lassan visszatér a hálónkba, mert már nem horkol (délután tényleg nem horkolt, fel sem tűnt). Pedig nekem nyugisabb volt igy, egyedül aludni, na mindegy, joga van egyelőre ott aludni ahol akar a lakásban. Én azt szeretném ha augusztusban elköltözne innen, sztem ő egyáltalán nem szeretné ezt. Az rejtély mit szeretne mert továbbra sem kommunikálunk semmi lényegi dologról.

Kép
Kép
normajeane

Ja! Múlt héten még nekem is átrakta magát a bal oldalra, de ott nem olyan jó lehet mert visszatért a jobb oldalra, ahol amúgy tanyázik.
szülésnél egy idő után be kell illeszkedjen a szülőcsatornába, tehát nagyjából középre fejileg.

Kép
Kép
normajeane

Sziasztok Lányok!

Lego, Móni, bingii: köszönjük a gratukat! éééés úgy tűnik mi is megtáltosodunk :roll: ma mértem a drágát és 3.730 gr. Múlt héten volt 3.160 :wink:

Olvasgatom a keményedéseket..stb. és csak most esik le,hogy többen már a 40.hétben vagytok. :oops: :D Már tényleg nincsen sok !!!! Én akinek 2 koraszülött kisfia van, el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet az utsó napok "nyűgjei". Mindig itt motoszkál bennem, az a bizonyos "HA"! Mi lett volna ha, tovább maradnak a gyerkőcök, mennyi tejem lett volna...stb.

Vörösbegy: ne sírj! :( Én jót nevetnék, ha megviccelné a dokikat, és egyszer csak beindulna Barnus! :wink:
Vendég

Na persze ez az átkúszás állati nehezen megy, nekem állati rossz érzés és utána nyom is mindent amig vissza nem tér a bázisra. Remélem most már nem akciózik ilyet!

Kép
Kép
normajeane

Blongyi: ejha! mi lesz még ebből ? :) Boti életében nem hiott ennyit, még 1 hónap alatt sem

Kép
Kép
normajeane

Szerintem is beijedt.Felhuztam magam csak rajta.
Vorosbegy szoritunk.

Kép

Kép
marcsitita

Bingi,

ez az UH a 32. héten volt? Mert nekem akkor 2090grammot nyomott a kicsike. Egy hónap alatt pedig 1kilót híznak. Már akkor paráztam, hogy lesz vagy 4 kilós gyerek. Bár az UH fél kilót is csalhat.

Marcsi,

egyet értek az előttem szólokkal. :-) Én is figyelgetem a páromat, hogy ha valami van észre vegyem, Meg kérdezgetem néha hogy, hogyan éli meg ezt az egészet. eddig nagyon várja. Sőőt. :)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Nekem akkor(32 hetesen) 1950 volt most meg 3000, szóval nem lustálkodott a drága :shock: Jó lenne ha megállna ez a tempó mert különben nem tudom mi lesz, azért a 4 kilós gyereket nem az én testemnek találták ki.

Norma,
Ezt én se értem, akkor keményedtem így amikor kórházba kerültem most még görcsölök is mellé. Úgy látszik nálam ez normálisnak mondható :roll: vagy nem tudom.

Bingii,
Szerintem nincs a te alakoddal semmi baj :wink: persze mi nők mindig tragikusnak látjuk magunkat :D valami furcsa tükör lehet a buksinkban :lol:
Vendég

Sziasztok!

Először is Lafinak ezer drukk!! Remélem hamar hazamehet Hunorhoz!

Vörösbegy: én is kívánok neked gyors és sima császáros szülést. Hogy minél hamarabb találkozz Barnival!! Nagyon drukkolunk nektek!

Pandi: Dorka nagyon ügyi volt (na meg persze te is), hogy egyáltalán idáig bírtátok!!! most már Dorkán múlik, mikor is akar megszületni, azért sokat gondolok rátok is! :)

Lego: 38. hét!! Akkor 9-én, 11-én, 14-én gondolok rátok, hátha Hédi úgy dönt itt az idő :D

Bingii: ezek már lehetnek azok a jelek. :) Akkor rád is kedden kell gondolni. Úgy legyen! :) És szép a pocid!

Blongyi: tök aranyos Milán és nagyon jól néz ki, szépen fejlődik!

Konkri: Minden ok? voltál NST-n? egyébként most kezdtem el én is azt érezni, amit te. Várom már nagyon!

Mi is görcsölgetünk, keményedünk most már, éjjelente meg pláne! Nem is igazán alszom jól. Kiköltöztem a nappilba, a kanapéra, ott tudok valamit pihenni éjszaka úgy félig ülő félig fekvő pozícióban.

És akkor ez a kérdés: mikor is jön az első januári baba, na és ki is lesz? teljesen nyitott, lehet itt bárki is! :D Vörösbegy, Pandi, Lego, Bingii..... Hajrá babucik!!!!!!

KépKép
lorcsi

Vikci: 33hetes volt, ha jól emlékszem és akkor ha 1kg/hónap most úgy 3120gramm lehet?! E szerint (ha végighúzzuk) akkor max 3600 grammok leszünk...az nem lenne rossz :)

Pandus: na igen, a tükrökkel csak a gond van :lol:
Amúgy egyik barátnőm nagyon kis törékeny alkat. Alacsony, vékony és minden probléma nélkül megszült egy 4,5kilós babát ;) Persze nem kívánom, hogy ekkora legyen a baba...én is azt szeretném ha 4kiló alatt maradna:)

Norma: igen, a helyváltoztatás nekem is fájni szokott...mindig mondom neki, hogy csak bújjon ki, majd lesz kapsz :lol: Lehet, hogy ezért nem akaródzik neki kijönni :D

Blongyi: ejjha, nem semmi Milu:) Ügyesek vagytok :)

bingii

Lorcsi, akár ti is lehettek a következők...vagyis az elsők januárban ;)

bingii

Jó reggelt

Először is Vörösbegy nagyon szurkolok neked, hogy mielőbb találkozhass Barnussal egy sima és gyors császár után.

Blongyi tündéri a kisfiad és a kiságyas képhez képes, iszonyat sokat nőtt.

Olyan jó nektek, hogy becsülnek súlyt is nekem soha nem mondja a doki, hogy mekkora lehet :cry: , illetve ha megkérdezem akkor mondja a kb átlagot.

Kép
andi1975

Vikci79!

Kösz, a linket, tényleg nagyon jól le van írva!!!! Végülis nincs nagy eltérés, ő is a Bába válaszol alapján írta le, de ez új volt, hogy tágítani igazán nem kell. Nem mintha csináltam volna. Már egy ideje rájöttem, hogy ami a testemnek kellemetlen, az a legtöbb esetben haszontalan is, ezért sosem erőltetem.

Begynek drukk megy!

Blongyi! Édes kisfiú és milyen erős!!!

Bingii! A tükrökkel nekem is gondom volt. Érdekes, hogy nálam Petike születése rendezte el a dolgot. Láttam, hogy mire képes a testem-lelkem a maga erejéből, otthon, és ettől kezdve már a kilókon túli szépséget is meglátom magamon. Mondhatom, rendkívül felszabadító érzés!!! Sosem éreztem magam annyira nőisenek, anyásnak és egyben gyönyörűnek a nem éppen anorexiás, frissenszült alakommal, mint akkor. Remélem, most is így lesz.

Andi! Ezen ne búsulj... legalább nem tévesztenek meg... */- 1 kg-t is tévednek olykor... ezek TÉNYLEG csak becslések, vagyis az átlag!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Sziasztok! Nem jó még mindíg a gépem, de ljöttem egy szg. üzletbe, mert nem bírom internet nélkül. Még egyben vagyunk, visszaolvastam mindent, látom, még nincs új baba. Nekem már folyamatosan vannak fájásaim, úgy egy hete, de nem erősek, és éjszakára mindíg elmúlnak. Ezzel nincs is gondom, viszont iszonyúan zsibbad a kezem. A jobb karom már annyira fáj, hogy alig bírom felemelni. Sokszor kiesik a fogkefe a kezemből, annyira erőtlen vagyok reggelente. Örülök, hogy eljutottam eddig a napig, a doki szerint már 3 hete meg kellett volna szülnöm. Voltam közben UH-on, úgy tűnik, minden rendben, nagyobbacska babűát jósolt a doki. Egy valami azért aggaszt. A 32, és 36 hetes uh-on ugyanakkora volt az FL(combcsont?), mindkettőn 66. Szerintetek ez mit jelent? Amúgy minden más nőtt a babucin. Jók legyetek, remélem, a héten kész lesz a gépem, és gyakrabban tudok jönni.
Vörösbegy hajrá.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Íme pár kép,majd a kórházban készülteket is felteszem valamikor :D

Kép

Kép

Kép

mazsolasyl

Csajok, olvassátok el a januári Kismam magazinban a tökéletes anya című cikket! Marha jó.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Tyűha Mazsi! Hát itt valakinek nagyon szép hajas babája van! Az első kislányod szőke, a második fekete/sötét, lehet, hogy akkor ő apára hasonlít? Nagyon helyes kislány!

Vörösbegynek én is drukkolok, de érzem sima ügy lesz! Az aranyér problémáját pedig ost már átérzem... Sorstárs lettem :(

Csibe, ne izgulj, lehet hogy csak felületesen nézte a doki vagy lehet hogy nem is nagyon kellett nőnie már a lábának. Nekem is a 32 hetesen bdpre 90-et mért, következőnek a 36 hetesen ismét, majd a 38 hetesen 95-öt...

Tegnap láttam Pockot, de beszélni nem tudtam vele, még egyben volt... Azt hiszem császározzák... talán ma??? Most már csak akkor tudjátok meg ha hazajött :)

Holnapután én is megyek... ez már nagyon izgi, és ez az izgalom persze tele van kis félelmekkel és pici depi is szorult belém. Na jó a depi talán a félelmek miatt van... :) az ismeretlen...
Tegnap nst-n minden rendben volt. Most Marcell is nagyon aktív volt és már nekem is mutatott mindenféle hebehurgya fájást :), még 40es is volt, bár nem éreztem semmit.

Na ma még vár rám egy kis vasalás, takarítás, mosás... :)
És remélem, hogy 9-14ig terjedő időszakban megszületik a kisfiam. Nehezen viselném a túlhordást, mert a szeméremcsontom iszonyúan fáj reggel, én is ülve tudok úgy aludni, hogy ne fájjon reggelre + ez a tűkön ülés... Jól tűröm a várakozást, mert sokat vártam vonatra, (életem felét) de a szülésre nem szeretnék várni. Tisztára úgy érzem magam, mint amikor a tanár lapozgatta a naplót, hogy ki feleljen... Úgy érzem, hogy most már felelni akarok, felkészültem.

Kép
Kép
Kép
konkri

Mazsi, nagyon aranyosak apával :D

Vörösbegynek megy a drukk! Igazából nem értem a befektetést, miért nem várják meg vele a terminus végét? :roll: Hátha addig beindult volna magától...

Mi ma megyünk méhszájkukkra, igazából ezt is feleslegesnek érzem már, na mindegy.

Ma bőgtem azon, hogy mindjárt vége és talán soha többet nem lesz ez az állapot. Úgy lennék még egy kicsit ebben a szimbiózisban. És egy picit irigylem az első gyerekes anyukákat, akik szeretnének még babát. :oops:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Konkri
:D Háát,az a helyzet,hogy Emőke is Apára hasonlít,meg Vivi is :DPont olyan,mint Emőke mikor megszületett.Emőkének is sötétbarna,majdnem fekete haja volt,aztán ez a babahaja kihullott,és lett szőke,most meg már megint sötétedik Neki! :D Emőke csak a szemem színét örökölte,Vivi meg a számat,meg az államat :D Legalábbis ezt mondják... :D :lol:

mazsolasyl

Most telefonált Vörösbegy, megvolt a vizit. :)

A prof megnézte az előzményeket, és kérdezte, hogy két pici babája van otthon? Erika mondta, hogy már nem kicsik, iskolások... és nagyon várják már a kistesót? - kérdezte a doki. Alig akartak elengedni otthonról:) - válaszolta Vbegy...

Nos, a jó hír, hogy ha belefér a holnapi műtős rendbe, akkor még holnap meglesz a baba! Ha nem, akkor szerdára már beírták!!! :)
:))

Nemsokára lesz egy UH, utána beszélünk, és mondja az adatokat:)))

Tényleg nem kell már sokat várni!

Mivel már csak 3 nap és itt a terminus vége, szerintem a dokija szerette volna a keze között tudni, ugyanis mindig szerdán ügyel a kórházban... De nem tudom a pontos okát a befektetésnek...De azt hiszem ez már nem is lényeges. Ha Barni szót fogad, ma elindul éjszaka magától, ha nem, szerintem holnapra megvan a bébi!!!
Majd még jövök infókkal!!!
Puszi Nektek!
Vendég

Jah, utolsó ctg-t megsiratta a lelkem... :) Most van UH-on, azt írta, hogy szerinte az is végigbőgi:) Bőgőmasina :lol: :lol: :lol:
De megértem!
Vendég

Lafi:
Nem műtik mégsem, mert nem akut. Kontroll uh egy hó múlva, műtét 6 hó múlva javasolt vagy új görcs esetén.

Bingii,
Nekem azt nem engednék meg, hogy egy ekkora babát megszüljek akkor tuti császár lenne. Mondjuk nem is merném megpróbálni, 4,5 kg az nagyon nagy :oops: Szóval maradjunk a max 3500-nél :wink: :D javaslom, hogy végezzük ki az összes tükröt, de attól félek utána meg azon hisztiznénk, hogy nem látjuk magunkat :lol:

Konrki,
Szegénykém üdv a szenvedés csapatban :( én 11 hete hordom ezt a gonosz dögöt :evil:

Mazsola,
Nagyon szép a babád, olyan édesen alszik :wink:
Vendég

Pöttye,
Köszi! Akkor mennek neki holnapra a drukkok, remélem megcsinálják a császárt és babázhat végre!!
Vendég

bbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, írtam egy regényt és elszáll!

próbálom összeszedni újra a gondolataimat...

Mazsi: nagyon kis tündérke a babátok:) Igazi hajas baba:)

Jajj Pöttye!

Nagyon drukkolunk Erikának és Barninak! :)

Konkri: hogy van neked még ennyi energiád?? én ma totál erőtlen vagyok...bár lehet, hogy a vérvételtől, 4 fiolával levettek ma

Csibe: szerintem se aggódj, csak mondták volna ha vmi gond van!

Zsu: remélem egyszer én is jóviszonyba kerülök a tükörrel..megfogadtam, hogy szülés-szopi után lefogyok...:)

bingii

Pöttye: nem csodálom, hogy sírt Erika...mostanában én is bőgőmasina vagyok:D

Pandus: jó, maradjunk a 3500grammnál, én benne vagyok:)
Itt szerencsére csak egy olyan tükör van amiben az egész alakomat látom, de azt simán ki tudom kerülni :lol: A fejemmel meg úgyse lehet mit kezdeni, úgyhogy azt kénytelen vagyok elfogadni :lol:

bingii

Most üzent Betty/Pocok:
Megszületett Geiszler Nóra - császárral. 4236 g és 54 cm!

Nagy gratula az első januári babynek!!!
Én szerdán meg is nézem a kiscsajt :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Jujjjjjjjjjj! Óriás gratula Pocoknak! Nóri baba nagyon kis tüdéri pufók baba lehet:)

bingii

Na, hát ezek a dokik sme tudják mi lenne ajó, már Lafi ügyben. Jófejek, ha újra begörcsöl, köszike. Kiváncsi vagyok Lafi hogyan éli meg ezt a dolgot.

Zsibbadás: nekem a bal kezemen két ujj zsibbad estére, az is elég, meg hát a lábam bevizesedik estére.

Viszont fogytam 1 kg-t 1 hét alatt! Kiváncsi vagyok a szerdai UH-n mekkor a bébi, sztem kisebb mint Boti volt ilyen korában. Mondjuk két hét alatt még akár fél kg is feljöhet rá. Pocakomat is mértem, 97 cm, heti 1 cm-t nő a listám szerint, tehát teljesül a vágyam, hogy 100-zal szüljek max. Egy repedésem van elöl, remélem több nem nő ki két hét alatt. Na abbahagyom a sirámkodást.

Mazsi: állati szuper lánykád van! nem is újszülött kinézetű, olyan nagyosabb már az arca.

Tothzsu: szuper lehet igy felszabadulni a gondolati rabságból! én is ezen vagyok, bár ilyen jól nem megy :(. Most Csernus A NŐ c könyvét olvasom, ugyan egyelőre újat nem mond, de jó tudni, hogy azért akár egy pasi is gondolkozhat normálisan.

Kép
Kép
normajeane

Hehe! Szia Nóri baba! Tényleg van husija :)

Kép
Kép
normajeane

Pocok,
Gratulálok, jó egészséget nektek sok tejcit
:D
Vendég

...Vörösbeggyel nemrég végre beszéltünk is...nah mit gondoltok, mennyi az annyi??? ...lehet tippelni a súlyra.....

Úgyse találjátok ki... :)))

Barni, az előzetes becslések alapján kb. 3780 gr...

És ami lényeges, szóltak Erikának, hogy SZERDÁN műtik, holnapra már nem fér be.... hacsak... meg nem gondolja magát a baba...

De Erika szerint nagyon nyugis, jól el van odabenn..úgyhogy jöhetnek a mormolások, koncentrálások, minden egyéb... Akinek vannak odafenn kapcsolatai, szólhat az érdekébe... esetleg füstöljünk, párologtassunk... Passz... :)))

Barni baba gyere ki.... :))))

Jah, és gratulál a pici Nórikának és Pocoknak... :) Hatalmas baba lett!!!

és én is gratulálok Nekik!:))
Vendég

Ejjha! Barni baba sem lesz az a pici baba:)
Drukkolok...Majával csuriban vagyunk, hogy Barni meggondolja magát ;)

bingii

Csajok!

Fontos kérdés! Számoljam és nézzem a keményedéseim? Az a baj, hogy én teszek-veszek és így fel se tűnik, csak néha ha éppen ülök, beszélek, vagy gép előtt írok... mennyire számít ez? Mert ha nem figyelem, akkor nekem fel se tűnik.

Kép
Kép
Kép
konkri

Pocoknak gratulálok a kislányhoz. Biztosan nagyon szép. Végre megkezdődik a babaeső. :-)

Vörösbegynek megy az energia. Majd gondolok rá sokat. Köszönjük Pöttye az infókat. Szép nagy már a kicsi.

Bingi,

már ezt álmodtam, hogy összejött amit szerettél volna. Remélem nem szóltam el. Továbbr is megy a drukk!

Mazsi,

nagyon szép ez aki s manó. Kis hajaska. :-)

Tóthzsu,

ma megvettem a jojóba olajat meg a muskotályos zsáját. Én nem gondoltam, hogy a rózsaolaj ennyire drága 2400 forint 1ml. Így azt nem vettem meg. De majd veszek rózsaillatot, mert ugye az a lényeg.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Konkri,

szerintem te még bizti nem szülsz. Mert akkor visszavennél a tempóból. A Sotés előadáson is mondták, hogy amikor az anyuka már egy kicsit lustább, mert a szervezete elkezd morfint termelni ami a fájdalomcsillapításért felel. Nemsokra rá fog megszülni. Bár lehet, hogy téged ez túl pörget. :-)És ez a jele, hogy hamarosan megérkezik a babód. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci - hát tegnap példul nagyon nyomi voltam... ma se nagyon pörögtem túl, tulkép csak pakolgatok ide-oda, ezt-azt, mostam, a hugom átvette a vasalást... nem nagyon van oda a lakás, mert hát egy ideje nem főzök már, anyósnál eszünk vagy csomagol... :) én mázlista. Ma is hívott, mert aggódig :) minden nap csak meghallgatja a hangom és kész.
Holnapra marad így az ágyhúzás, porszivó, felmosás és még egy kis vasalás. Hát lehet hogy ennek egy részét még ma elintézem, mert holnap még körzetihez megyek betegácsi papírért és otp-be... az tuti kifáraszt majd. Rendben akarok itthon hagyni mindent! :) Bár az uram ruhái mosását szintén anyós intézi majd, azért készítettem feliratot a mosógép mellé a működéséről - hátha mégis a drága akarna mosni.

Na keményedések vannak azért... most is... és bár nekem nem nagyon fájdigált a mensi, de mintha hasonló is lenne... remélem nem csak bebeszélem! 9-14ig akarom, akarom, akarom...! Búj elő kisfiam!!! Anyád lelke megérett!

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri,
Eddig is ennyit keményedtél? Mert ha most hírtelen többet, vagy erősebben akkor érdemes számolgatni. Én már nem számolom, mert ezzel menne el a napom tudom hogy folyamatosan keményedek. Nekem fáj is a keményedés. Nálad tényleg bármikor beindulhat a szülés :wink:
Vendég

Gratulálok Pocoknak Nóri babához.:) Nagyon kiváncsi vagyok a kis csöppségre.:)

Nálunk a helyzet:
Tegnap este majdnem indultunk...9-éjfélig egyfolytában keményedett a pocim...nem volt szünet,max pár mp....pihentem,próbáltam feküdni (éreztem,hogy ez még nem AZ a bizonyos jel),majd éjfél körül elaludtam.Éjjel még párszor ébredtem,azóta is úgy 20 percenként megfeszül a pocakom...derekam is fáj... :D :roll: :o Nem is tudom,fura érzések vannak bennem...Akarok menni,de mégsem...érdekes,de egyáltalán nem vagyok türelmetlen.:)

Szerdán NST....és szerencsére csak hétfőn doki.:)
Vendég

Pandi
Holnap 37.hetet töltöd.:) De szupi.:)
Vendég

Hatalmas gratula Pocoknak! :D

Vörösbegy: ezerrel mennek a drukkok!!!! Gyerünk Barni baba!!!! köszi Pöttye az infot.

Mazsi: nagyon helyes a kiscsaj és tök aranyos az apás kép! :)

Lego: akkor azért drukkolok neked is, hátha Hédi úgy dönt, hogy biza neki már itt az idő :)

Csibe: örülök, hogy jól vagytok!!!

Konkri: Tarts ki!!! Innen is szuggerálom Marcust, hogy 9-14ig bújjon ki! :) Az aranyér problémát meg sajnálom :(

Nálam is vannak keményedések, de én most tök azt érzem, hogy bizony mi még így maradunk egy darabig, pici lányunk jól érzi még magát idebent. Pedig én is örülnék egy 14-15-i dátumnak.

KépKép
lorcsi

Lorcsi, akkor szerdától várlak a koriban!
Ha bejössz vmiért (nst) akkor találkozzunk!

Kép
Kép
Kép
konkri

Vikci: jajj, bár bejönne az álmod:)
De vmiért azt gondolom, hogy még nem akar kijönni.

Szerintetek a sok mozgás arra utal, hogy jól érzi magát vagy inkább kényelmetlen neki és azért ficánkol?? Csak mert, iszonyat sokat mozog és egy igazi amazon lakik bennem..akkorákat rúg, hogy olykor úgy komolyan fáj

Fúú Lego, izgalmasak már ezek az események;)

bingii

Hopppsz

Lorcsi
Azért már Te is a finisben vagy.Tök szupi,hogy hárman szinte egyidőben szültök 1 kh-ban.:)

Brigi
Sokat mozog????Nem tudom... :roll: Nekem Héd :roll: i ma szinte 2x ha moccant,mármint érezhetőt...gondolkodtam rajta,hogy felhívom védőnőt és elmegyek egy kis szívhanghallgatózásra...de mégsem...Nem parázok...ez is lehet valami jel...jó lenne tudni. :roll:

Mértem haskörfogit:105. :lol: :lol: :lol: :shock: 8)

Mazsi
Én lüke....
Gyönyörűséges a kislányod.:) És tényleg csodás hajkoronája van.:)

Sagi????Te is hozhatnál képeket.

Pandus
LAfi akkor hazajöhet????
Vendég

Lego,
Igen holnap már jöhet haza :D
Vendég

Mazsi nagyon aranyos a babucikad,Gratulalok
Vorosbegy hajraaa nemsoka babazol
Hat nekem is nagyon sokat mozog.Ejjel nemaludtam semmit anyira beindult a pici.Simogattam nyuktatgattam,de hiaba,megilyesztett kicsit,enyire meg sohasem rugdosott.Elotte ejjel ugyanigy.Napkozben meg alig mocorg.
Holnap dokihoz megyunk.Meglatjuk mitmond

Kép

Kép
marcsitita

Van valami fojasom is :oops:
Eddig nem volt

Kép

Kép
marcsitita

Pocok Gratula

Kép

Kép
marcsitita

Konkri,

akkor ez már lehet, hogy bizti jel,mert eddig jobban pörögtél. Ha már átveszik a dolgokat. Meg a fülemben cseng ahogy mondták, hogy hát még ezt meg azt megakartam csinálni de már nem megy. ezek jelek lehetnek. Ne legyen lelkiismeret furdalásod ha valamit nem sikerül befejezned. :roll:
Nekem mákom van a párommal, hogy főzni is meg mosni is tud. Bár anyósom fog segíteni az elején. Most is hoztak egy csomó kajcsit. Jól is jött mert ma is éhesen értem haza. Holnap is van mit csinálnom. ÚÚ de tegnap milyen fincsi marhapörit csinált a párocskám. Csak egy kicsit büszkélkedek vele. :lol:

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?